|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
Sliczne te butki
![]() Ja mam właśnie dylemat jakie kupić czy zabudowane palce czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
bardzo fajne buciki. Ja tylko mysle, ze jak moja zalozy takie buty w lecie to bedzie miala pelno kamyczkow, piachy i innego ustrojtwa w srodku. hihi, laski jak juz wyjda jako takie te zdjecia z niedzielnego szol to pokarze... ![]() Ale nie bede bananem takim jak chodzaca reklama banana tylko na zolto bede ubrana...taki banan w domysle... ![]()
![]() |
#4593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W zarze kupiłam ![]() Ja też się zastanawiałam czy zabudowane czy nie.. Ale popatrzyłam wśród rodziny i znajomych i dzieciaczki bez problemu chodziły w niezabudowanych i żadnych 'skarg' nie słyszałam że poobcierane paluszki czy coś. Jak założyłam Blance to tez nie obcierała palcy, ale zobaczymy jak to się sprawdzi ![]() Cytat:
![]() Ja tez zawsze mam tego pełno w płaskich odkrytych butach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Rozeznanie
|
wczoraj o 12 zadzwoniła znajoma czy się nie nudzimy z Wiktorkiem bo jak tak to za pół godz będąi w tym czasie nakarmiłam Wiktora, położyłam spać, pomalowałam się i z grubsza ogarnęłam mieszkanie - więc dla chcącego nic trudnego hehe
![]() Shadee wszystkiego najlepszego! Dużo uśmiechu i radości, beztroskiego dzieciństwa, bajkowych prezentów i wszystkich kochających Cię ludzi blisko siebie ![]() kardashi śliczne sandałki, dla dziewczynek są ładniejsze ![]() marhalczar ubranka ładniutkie biankaa śliczne obrazki, najbardziej mi się podoba ten domek z misiami ![]() ![]() lea fajne rysunki, takie z "duszą" ![]() yolanda zdążysz ze wszystkim ![]() szalony buziaczek ja miałam podziękowania na swoim ślubie - migdały w lukrze w kartonikowych serduszkach, na all widziałam różne podziękowania na komunię i chrzest, a spotkałam się, że rodzice wyprawiając roczek robili podziękowania w formie ramek ze zdjęciem dziecka i dołączonymi karteczkami edzia mała artystka ![]() araczki nie mogę się doczekać zdjęć! a szkoda, że jednak nie będziesz takim puchatym bananem ![]() olivka ja też się właśnie nad dniem dziecka zastanawiam bo u mnie wdomu była tradycja, że w ten dzień rodzice nas gdzieś zabierali np. do wesołego miasteczka, zoo itd a nie dostawałyśmy prezentów ale nie wiem gdzie by zabrać takiego małego szkraba żeby mu się podobało ![]() moje dziecko też ma jakiś skok, gada jak najęty, próbuje wkładać pieniążki do świnki skarbonki i układać piramidę z kubeczków, chodzi przy meblach a przy tym jakiś nieznośny jets od 2 dni (no le to mam nadzieję minie ) no i chwalę się, ze nocnikowanie coraz lepiej idzie, nawet kupka już byla - i tu akurat jestem pewna, że świadoma bo po posadzeniu czekam ze 2 minutki i nic nie było więc chciałam Wiktora zdjąć ale on się bronił i chciał siedzieć - więc czekam czekam i po chwili kupka i dopiero podniósł rączki żeby go zdjąć ![]()
#4595 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tymek fajnie się z Maksiem duplo bawi, próbuje klocki łączyć, naśladując starszego. Z kolei dwuletni chrześniak TŻ zupełnie się duplo nie interesuje, bo nikt mu nie pokazał "czym to się je". ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() buziole dla Adika . ![]() ps. napraw wreszcie ten komputer. ![]() Cytat:
![]() trampolina fajna rzecz, ale dmuchana odradzam. ![]() ![]() ![]() ![]() Potem kupiłam mu zwykłą trampoline, o średnicy 150cm, z siatka zabezpieczającą- zdecydowanie lepsza i na dluzej, no i nawet ja czasem skacze. ![]() Wczoraj TŻ ją wystawil na tarasie, dzieciaki szalały, Tymek tez podskakuje, uciesznie to wygląda. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;26990822]
butki świetne. ![]() trampolina fajna rzecz, ale dmuchana odradzam. ![]() ![]() ![]() ![]() Potem kupiłam mu zwykłą trampoline, o średnicy 150cm, z siatka zabezpieczającą- zdecydowanie lepsza i na dluzej, no i nawet ja czasem skacze. ![]() Wczoraj TŻ ją wystawil na tarasie, dzieciaki szalały, Tymek tez podskakuje, uciesznie to wygląda. ![]() [/QUOTE] Ooo widziszz... Nie wiedziałam.. ![]() Ja myślałam o takim czymś http://allegro.pl/trampolina-zjezdza...611232910.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Shadee wszystkiego najlepszego! kardashi sandałki słodkie.Ja też kupiłam z odkrytymi palcami z bartka.Może potem wrzucę fotkę. biankaa obrazki bardzo ładne,rośnie mała artystka ![]() olivka my na dzień dziecka pewnie pojedziemy na jakiś festyn do parku lub łazienek.Zastanawiam się tylko co jej kupić z tej okazji i też myślę o Lego duplo i też farma lub zoo ![]() Czy ktoś kupował już lalę bobaska?Polecacie jakąś fajną? Edzia ale muzyczka przygrywa ![]() ![]() Marhalczar bardzo ładne ubranka,zresztą jak zawsze ![]() ![]() Cytat:
![]() Z okazji ukończenia roczku wrzucam kilka fotek małej: 1)Ala 1 dzień 2)Ala 1 rok 3)Mam 3 tygodnie 4)Pierwszy spacerek w łazienkach 2 tyg.po porodzie, 5)pierwszy spacerek cd. 6)Ala 7 tygodni, 7) sandałki Edytowane przez Curly81 Czas edycji: 2011-05-18 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Konto usunięte
|
kardashi, my mamy taką: http://allegro.pl/trampolina-140cm-z...609984964.html
a dmuchana Maksiu miała podobna jak pokazałas, tylko z motywem z bajki Cars. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochane proszę o pomoc i dobrą radę ![]() Mam ogromny problem z psem. Jest to Labrador, ma prawie 3 lata. Problem polega na tym, że opiekowanie się nim stało się największym wysiłkiem i problemem w naszym życiu. Opieka nad dzieckiem to pikuś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zadomowienie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZIESIEJSZEJ JUBILATKI SHADEE
![]() ![]() Curly - ładne foteczki ![]() kardashi - butki fajowe - ja jeszcze sandałków nie kupowałam , mamy na razie pełne i takie pół pełne , jak jest gorąco młoda w wózku w samych skarpetkach . coraz wiecej chodzi przy meblach i wszystko pcha , jak zacznie sama chodzic to i sandałki kupie . Ja na roczek myslałam nad piaskownicą i basenikiem -kardashi ten basen co ty kiedys pokazywałas ![]() i chyba to kupimy . trampoliny nie znosze i nie kupie nigdy - u nas jakas moda na te trampoliny i w co drugim domu jest taka ogromna w ogrodzie , ogrodzona siatką.. u moich dwu szwagierek też są , i tak sie składa córeczka jednej tak zamiłowanie na niej skakała że 3 dni temu złamała kośc udową - teraz leży dzieciak zagipsowany po samą dupe . ![]() własnie byłyśmy dzis u niej z Gabi na rowerze , boże ale sie napedałowałam ![]() teraz młoda spi swoim zwyczajem w cieniu - ma popołudniowe 1,5 godz, snu ![]() a ja sobie poplewiłam i siedze w chłodnym domku - jak by co - wyrównywałam opalenizne ![]()
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak zrobiłam, nawet zabarwiłam czekoladą do picia i doopa ![]() julka, poszukaj domu dla psiaka, bo się wykończysz.
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie wyboru nie ma i na razie nie mamy sandałków. ![]() A ty jaka laska zaraz po porodzie ja ciągle wyglądam jak bym wczoraj rodziła.Nie moge sie pozbyć kg. Serdeczne życzenia dla Shadee ![]() ![]() ![]() Ja pospałam 2h.Padłam razem z Olą.Ona jeszcze śpi.Wstała przed 7.00 i padła dopiero po 13.00. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Rozeznanie
|
curly ja widzę podobieństwo już na tych pierwszych zdjęciach, szczególnie na tym jak miała 3 tyg
![]() ![]() julka ja bym poszukała pieskowi nowego domu ale u ludzi naprawdę kochających zwierzęta, z ogrodem lub gdzieś na wsi, którzy się go nie pozbędą bo jednak bezpieczeństwo dziecka jest najważniejsze a propo figury to ja po porodzie szybciutko wróciłam do swojej wagi ale nadrobiłam kilka kg zimą przez słodycz i późnowieczorne przekąski i teraz się za siebie wzięłam i już są efekty ![]() ![]()
#4605 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczyny!!!!
![]() Mogę dołączyć do Waszego wątku?? Jestem mamą rocznego Brzdąca. Oskarek przyszedł na świat 2 maja 2010r. Ważył 3650 i mierzył 56 cm. Teraz jest nieco grubszy bo ma 9400g i nieco dłuższy 76cm. Urodziłam go siłami natury ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Konto usunięte
|
Raz jeszcze dziękuję za życzenia dla Agatki
![]() A z mojej strony - najlepsze życzenia urodzinowe dla Shadee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a złamać równie dobrze coś można przewracając się na trawniku. ![]() Cytat:
![]() pisz, wkręć się, a jak zagościsz, to do następnej części wątku - już wkrótce- wpiszę Was na listę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Raczkowanie
|
![]()
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;27000825]
możesz, ![]() pisz, wkręć się, a jak zagościsz, to do następnej części wątku - już wkrótce- wpiszę Was na listę.[/QUOTE] Super, mam nadzieję, że znajdę trochę czasu żeby napisać cos czasami ![]() Chciałam załączyć zdjęcia mojego szkraba ale coś nie wchodzą ![]() Teraz już nie ma takich włosków, bo dziadek go ogolił. Trochę sie bałam, że nie da się ogolić, ale jakoś daliśmy radę ![]() ![]() Może napiszę coś o nas ![]() Mieszkam razem z mą rodzinką: mężem Przemkiem, synkiem Oskarkiem i teściami ![]() Mój Brzdąc jeszcze nie chodzi ale już próbuje, mówi po swojemu: baba, mama, tata. ssie jeszcze cycusia ale chciałabym powoli już go odstawiać. Niestety to będzie problem bo mały przepada za cycy. A o mleku modyfikowanym mogę zapomnieć ,bo Oskar nim pluje ![]() A jak tam u Was to wygląda z mlekiem? Karmicie jeszcze? Mój w nocy się budzi na cycka z 5 razy . Nie wiem chyba już go tak przyzwyczailam i nie wiem jak go odzwyczaje. Smoczka w ogóle chciał ciągnąć od urodzenia... Oskarek dzisiaj miał gorączkę, ząbki mu idą i jest marudny.. cały czas się ślini mam nadzieję że szybko mu się przebiją. Ma już 6 ząbków ale dziąsła opuchniete. Buziaki ![]() ![]() Idziemy spać, mały już kima, śpi z nami, a wy śpicie z maluszkami czy nie? Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze najlepsze życzenia urodzinowe ![]() ![]() Edytowane przez kuuperek91 Czas edycji: 2011-05-18 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma fotek ![]() Ooo, widzę, że nie jestem sama ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kurcze no ja też chyba będę musiała zrobić to drastycznie ale nie umiem się do tego zebrać.. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
A nie boisz się jeździć z małym na rowerze?? Kurcze ja jakoś się obawiam, mam krzesełko do rowera, ale boję sie spróbować. Jak to jest? Masz damski swój rower czy z ramą?? Jeździcie po ruchliwych trasach?? Pozdrawiam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szkoda,że nie możemy zobaczyć Oskarka. Ja śpię z Brunem jak męża nie ma.Biorę go w nocy,jak się przebudzi.Czasami udaje mu się przespać do rana w łóżeczku. Jak tatuś wraca do domu to nie chce z nami spać,chce do łóżeczka.Chyba mu za ciasno. ![]() Shadee,Wszystkiego Najlepszego od ciotki Asi i Bruna ![]() Ciekawe co tam u Siali słychać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Shade serdeczne życzonka z okazji urodzin
![]() ![]() ![]() Curly super fotki, aż ciężko uwierzyć, że ty 2 tygodnie po porodzie, taki płaski brzuch! ![]() Trampolina świetna sprawa. Mieliśmy na dzialce ale taką mniejszą, niestety zakosili po kilku dniach. Już nie będziemy kupowali nowej... Zmykam spac, wykańczają mnie ostatnio te moje dzieciaki...
#4613 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, bardzo dziękujemy za życzonka
![]() ![]() ![]() W załączeniu : - tak się śmiejemy i pozdrawiamy wszystkie mamuśki ![]() - w piaskownicy szalejemy - no i kradniemy wózek koleżance ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Shade słodka, wygląda jak laleczka
![]()
#4615 |
Wtajemniczenie
|
Eh....gdyby tylko taka słodka była. Dokładnie tydzień mamy katar...nie pomaga nic, ani frida,inhalacje ani inne psikacze do nochala...w jakikolwiek sposób zbliżam się do niej z rękoma do nosa, to już ryk...
![]() No i oczywiście poprzez to marud eeeevery day! Mam nadzieję, że do niedzieli wyzdrowieje, bo mamy imprezkę ![]() ![]() Aha, i zapomniałam się pochwalić. Mamy już przekłute uszka ![]() Edytowane przez djerba Czas edycji: 2011-05-18 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- SHADEE Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku Wszystko co piękne i wymarzone Niech w Twym życiu będzie spełnione. Niech życie słodko płynie, a wszystko, co złe niech szybko minie. zyczy Amelka i jej mama ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
Ami ma 10 reszta sie pcha grupowo ![]() Ami non stop cos nawija dzis sie nauczyła pokazywac puk puk tzn ze ktos ma puk puk hahaa a jak cos ja strasznie smieszy zakrywa usta reka i głowa kiwa na tak i tak i mówi ha ha ![]() wogóle jest gadatliwa i strasznie rozrabia chyba najbardziej na całym watku ![]() ![]() co do spania to długo spała z nami ale Darianna mi podsuneła pomysł i mloda spi pieknie w łozeczku tos ty je dziołcho slazara ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- kardashi fajne te butki co to miałam a zapomniałam jestem wykonczona laski Ami daje mi popalic jak nie wiem na spacerze nie moge jej nawet za reke trzymać bo mnie gryzie tłumacze ze samochody moga jej bam zrobic ona nic z tego sobie nie robi pisk na cale miasteczko i gryzie mnie ![]() ![]() jak na nia krzykne to sie rozplacze na calego wszyscy na nas patrza a ona pokazuje swoja spurke ona jest takim ognikiem ktory wedruje po drewienku przy ognisku wszedzie jej pelno ![]() kocha piaskownice i zaczepianie dzieci no i chyba jutro bedzie nastepna 4 górna ![]() prosze trzymajcie kciuki za piatek na 12 mamy wizyte u kardiologa strasznie sie jej boje ale wiem ze pare dzieciaczkow z naszego watku tez miało miec wizyty ??!! jak tam u was dziewczyny idem nyny bo nawet nie wiem jak sie nazywam papapa ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- jak to mloda przechodzi ??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zadomowienie
|
![]() kuuperek91 witam nową mamuśkę! ![]() djerba córa śliczna ![]() ![]() Edzia400 ![]() Dzisiaj idziemy z synkiem na bilans i być może szczepienie ![]() ![]() Edytowane przez yolanda9 Czas edycji: 2011-05-19 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.