Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :> - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-06-26, 23:33   #4591
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Wiadomo¶ci: 23 118
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Ja dodam tylko od siebie, ¿e ka¿dy lubi inne rozrywki trochê mnie dziwi podej¶cie kubiowo gdybym ja by³a ¶liczna i szczup³a to nie zawraca³abym sobie d0py siedzeniem tutaj i opowiadaniu bzdur i innych niestworzonych rzeczy. No ale widaæ kole¿anka prowadzi ,,second life" co tylko potwierdza jej kompleksy i nudne ¿ycie, tyle ode mnie

Na¿ar³am siê dzi¶ niemi³osiernie nawet nie bêde wymieniaæ ile. Do tego wypi³am pó³ butelki przeczyszczaka, na allegro zamówi³am rowerek stacjonarny i spalacz. Czy ze mn± jest co¶ nie tak?

04.12.13 Ostrzykniêcie ust

Na³ogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana

Edytowane przez NeverGoodEnough18
Czas edycji: 2011-06-26 o 23:36
NeverGoodEnough18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-26, 23:42   #4592
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Cytat:
Napisane przez kubiowo89 Poka¿ wiadomo¶æ
hehe tak sie sk³ada ¿e mia³y¶my nie z³y ubaw jak czyta³y¶my to wszystko. a co do 'mojego' powrotu to nudzilo nam sie i przynajmniej mialysmy z czego sie posmiac . a to ze pisalam co u mojego niby meza itd no to w sumie nie moj maz a kolezanki maz to na tyle
a co do mojego wygladu to wiem ze jestem sliczna i w ogole boska
no a ze zaczely sie wakacje to nie mamy juz ani checi ano czasu tutaj siedziec i pisac wolimy imprezowac i szalec . papa hehe
Haha tak oczywi¶cie wszyscy Ci wierz± A zreszt± wiesz co, powiem Ci ze wisi mi to czy to pisa³a¶ na jaja czy nie . Podkre¶la mi to tylko beznadziejno¶æ Twojej osoby. No ale skoro takie rzeczy Ciê bawi± to proszê Ciê bardzo

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Poka¿ wiadomo¶æ
Na¿ar³am siê dzi¶ niemi³osiernie nawet nie bêde wymieniaæ ile. Do tego wypi³am pó³ butelki przeczyszczaka, na allegro zamówi³am rowerek stacjonarny i spalacz. Czy ze mn± jest co¶ nie tak?
w jakim celu to pijesz?

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-26, 23:42   #4593
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
Haha tak oczywi¶cie wszyscy Ci wierz± A zreszt± wiesz co, powiem Ci ze wisi mi to czy to pisa³a¶ na jaja czy nie . Podkre¶la mi to tylko beznadziejno¶æ Twojej osoby. No ale skoro takie rzeczy Ciê bawi± to proszê Ciê bardzo

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

w jakim celu to pijesz?
¿eby mi siê szybciej strawi³o
gdybym umia³a rzygaæ, rzyga³abym

Stary 2011-06-26, 23:45   #4594
Magdzia94
Zakorzenienie

A przestañ Nie pakuj siê w takie paskudzctwa, tylko sobie organizm niszczysz Jutro siê zabierz trochê za wiêcej æwiczeñ a nie bierz siê za takie rzeczy!

Stary 2011-06-26, 23:48   #4595
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
A przestañ Nie pakuj siê w takie paskudzctwa, tylko sobie organizm niszczysz Jutro siê zabierz trochê za wiêcej æwiczeñ a nie bierz siê za takie rzeczy!
Wiem o tym dzisiaj miala kaca a na kaca zawsze wpieprzam jak szalona, ale dzi¶ to przesada by³a. Od jutra wprowadzam nowy plan diety bêdê æwiczyæ jak szalona po to kupi³am ten rowerek je¶li teraz æwiczê 3 godziny dziennie, bêde æwiczyc 6

Stary 2011-06-26, 23:55   #4596
Magdzia94
Zakorzenienie

Nie no znoawu nie o takie æwiczenie mi chodzi³o, z wszystkim trzeba mieæ umiar. Trzymaj siê diety, ale nie g³ód¼ siê no i nie przesadzaj a¿ tak z æwiczeniami. Uwa¿aj na siebie bo Twoje odchudzanie zaczyna na niebezpieczny tor schodziæ.

Stary 2011-06-26, 23:58   #4597
kubiowo89
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 258

Jestem ¶liczna i to bardzo
a pisa³y¶my tutaj z kole¿ank± dlatego, ¿e nie chcia³o nam siê i¶c do szko³y i przynajmniej jak±s rozrywke mia³y¶my
papa **
kubiowo89 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 00:02   #4598
Magdzia94
Zakorzenienie

Kto Ci siê ka¿e jeszcze t³umaczyæ, naprawdê nikogo ju¿ nie obchodzi dlaczego siê tak zachowywa³a¶ i tym bardziej to jaka jeste¶ piêkna Zakoñczy³ysmy rozmowê z Tob±.

Stary 2011-06-27, 00:29   #4599
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411

Kubiowo nie jeste¶ ¶liczna bo gdyby¶ by³a to wklei³aby¶ tu nam swoje prawdziwe zdjêcie, ¿eby siê pochwaliæ. Zdjêcia nie widzia³y¶my ¿adnego bo z pewno¶ci± nie masz siê czym chwaliæ. Zreszt± ³adna i atrakcyjna dziewczyna nie siedzi codziennie przed kompem i wypisuje takie rzeczy. Moim zdaniem wszystko co pisa³a¶ to by³a prawda a, ¿e dziewczyny Ci dowali³y ¿e g³upoty piszesz i zachowujesz siê jak narcyz to twój pusty mózg nie wie jak siê obroniæ i wyj¶æ z tej sytuacji z "twarz±" dlatego wymy¶li³a¶ teraz ¿e nie masz mê¿a,dziecka itp. bo my¶lisz, ¿e tym bêdziesz lepsza od nas. A tak naprawdê nie masz w sobie nic lepszego od nas. Jeste¶ pusta i dzi¶ to udowodni³a¶. A szkoda, bo my¶la³am ¿e mo¿e jednak fajna z Ciebie dziewczyna ale ¿le my¶la³am( w sumie, mo¿na by³o siê tego spodziewaæ po poprzedniej akcji)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-06-27 o 01:00
monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 00:30   #4600
Eivor
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 567

O, troll

Eivor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 00:57   #4601
monika01011986
Zakorzenienie

A ja dzi¶ by³am znowu w Suszu (miasteczko 10 km od mojego) bo by³y tam Dni Susza. Pogoda by³a ³adna wiêc wzieli¶my dzieci i pojechali¶my z mê¿em. Atrakcji dla dzieciaków tam by³o full! Karuzele, takie wielkie dmuchane zje¿dzalnie, samochodziki,trampoliny itd! Moje urwisy wyszaleli sie za wszystkie czasy! A ja sie najad³am za wszystkie czasy............. dzisiejszy dzieñ by³ prawie ca³kowicie bez diety no ale wszystko z umiarem by³o! Nie po¿era³am jedzenia kilogramami, najwiêcej czego zjad³am to by³y dwa gofry (ale taki cieniutkie gofry) i to z d¿emem truskawkowym. O reszcie nie chce mi sie pisaæ bo a¿ takiej tragedii nie by³o a nie mam si³y przypomniaæ sobie wszystko.... OD jutra biorê siê znowu ostro za siebie! tym razem mam 2 tygodnie bo m±¿ na tyle wyje¿dza i ju¿ mu zapowiedzia³am ¿e jak przyjedzie to bedzie sie ze mn± odchudza³. Najgorsze jest tylko to ¿e za tydzieñ mam dostaæ okres wiêc bêdzie ciê¿ko;/ Ale od jutra ju¿ bêdê tu z Wami!

malinowa ja po ich koncercie nie mogê siê nadal otrz±snaæ! Zakocha³am siê w Lolku i jego g³osie. Po prostu to jest nie do opisania! A Radio Hello znam ju¿ ca³± na pamiêæ Jak dla mnie najlepszy zespó³ w Polsce! Chêtnie pojecha³abym jeszcze na ich koncert....

Mureczko i Baletnico ja te¿ przyty³am przez ten weekend ;p z wagi 57,8 wskoczy³am na 59,6. Tragedia straszna.... tylko ¿e ja siê tak naprawdê nie wypró¿ni³am jeszcze z tego jedzenia weekendowego... brzuch mam jak balon. Jutro rano na czczo wypijê Lactulosum i jak mnie przeczy¶ci porz±dnie to zaczynam dietkê od nowa... tylko znowu okres mi wszystko psuje... bo za tydzieñ mam dostaæ ;/ no ale lada dzieñ sie upa³y zaczn± i trzeba bêdzie i¶c na pla¿ê wiêc trzeba jako¶ w miarê wygl±daæ....

Meeedzik z t± wag± to tak jest w³a¶nie... wa¿y siê ma³o a nie wygl±da sie na tyle. Wiem co¶ o tym. Co do anoreksji to raczej Ci nie grozi moim zdaniem (bo to tak naprawdê choroba psychiczna i to, ¿e kto¶ jest strasznie chudy nie znaczy ¿e ma t± chorobê) ale wygl±dasz ju¿ tak ³adnie, ¿e nie powinna¶ wiêcej chudn±æ bo bêdziesz jak wieszak lub szkielet.

wiêcej nie odpiszê bo nie mam ju¿ si³y.... przepraszam Was kochane
idê spaæ w koñcu ;p m±¿ wstaje o 4 rano i pewnie mnie obudzi wiêc muszê chocia¿ kontaktowaæ jak bêdê sie z nim ¿egna³a. A powiem Wam jeszcze, ¿e od tej k³ótni naszej by³o cudownie a¿ mi szkoda, ¿e wyje¿dza

do jutra

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-06-27, 01:53   #4602
Lajla_55
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 413

Witam
No proszê, proszê ... Widzê, ¿e znów mnie ominê³y atrakcje !!!
Kubiowo To, ¿e masz problem z przyjmowaniem krytyki ju¿ wszystkie wiemy.. Z reszt± pokaza³a¶ to ju¿ wcze¶niej... Teraz ju¿ nie k³am, nie t³umacz siê, bo ka¿dy widzi, ¿e nie wiesz jak wybrn±æ z tej beznadziejnej sytuacji... Pisa³a¶ codziennie... Prosi³a¶ o pomoc... Dzi¶ popisa³a¶ siê totalnym zaró¿owieniem mózgu... Krótka spódniczka sposobem na policjantów i dobrze zdany egzamin ????? I tak pisze doros³a, inteligenta (jak mi siê wydawa³o) osoba ? Z reszt±, gdyby¶ robi³a sobie z nas jaja, to nie kasowa³aby¶ postów w których opisa³a¶ dzisiejszy dzieñ...
No nic. ¯egnam siê z Tob±.

Ja dzi¶ zjad³am
¦: p³atki z mlekiem
II ¦: nektarynka
O: pó³ piersi z kurczaka (pieczona) + bu³ka
P: jab³ko
K: kawa³ek pizzy...

No i skaka³am 0,5 h na skakance

Nie odpisujê Wam, bo ju¿ spaæ mi siê chce... Po prostu podczytywa³am i zobaczy³am, ¿e mamy -a

Do jutra

AAAA!!!!!!! JAK MACIE FB TO PRZY£¡CZCIE SIÊ PROSZÊ DO WYDARZENIA ZAGINIONA KATARZYNA KOBIELA
Dziêki z góry !

Wzrost: 178
By³o: 86
Jest: 74
Bêdzie: 65
Lajla_55 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 09:41   #4603
agatagy
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 210

Kocham lato kiedy dookola maliny, truskawki i inne dobrosci ktore mozemy w poteznej ilosci zmiksowac z maslanka i wychodzi nam niemalze pol litra pysznego koktajlu za niespelna 200 kcal

Od nieszczesnej wielkanocy udalo mi sie zejsc 3 cm w biodrach
agatagy jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 09:43   #4604
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 846

O³ jee ale mnie atrakcje ominê³y widzê, ¿e trochê siê tu dzia³o przez wczorajszy wieczór
Na ten temat nie bêdê siê ju¿ wypowiadaæ, bo szkoda mi s³ów.

Karolinko nie przesadzaj kochana z tym æwiczeniem, bo i tak ju¿ bardzo du¿o æwiczysz i podziwiam Ciê za to. Chcesz znów wpêdziæ siê w t± paskudn± chorobê? Kochana proszê zastanów siê jeszcze nad tym, bo martwiê siê o Ciebie
Monia dok³adnie, dlatego nie przejmujê siê tak wag±, bo sama wiesz jak to jest. T¿ te¿ mówi, ¿e teraz ¶wietnie wygl±dam i ¿ebym ju¿ wiêcej nie chud³a

A u mnie waga ju¿ wraca do normy dzi¶ na wadze 47,0 kg
Stary 2011-06-27, 09:54   #4605
_Baletnica_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 389

Witajcie...
szczêka Mi opad³a jak przeczyta³am to co przeczyta³am...
Kubiowo, na pewno jeste¶ bardzo atrakcyjna skoro od LUTEGO siedzia³a¶ codziennie na tym forum z braku innych zajêæ podszywaj±c siê pod kogo¶ innego? Z czego mia³a¶ ubaw? Bo z tego co pamiêtam nie wy¶miewa³y¶my siê tutaj z nikogo,a jak ju¿ to z Ciebie...i z Twojego chwalenia siê.. Teraz nie mówiê Ci na z³e, ale uwa¿am, ¿e powinna¶ siê wybraæ do psychiatry. Masz problem ze sob± dziewczyno, i to du¿y.
I nawet jak odesz³a¶ od nas podgl±da³a¶ ca³y czas forum? Po co? Jak by³a¶ niby kim¶ innym i robi³a¶ sobie jaja?
Masz strasznie nisk± samoocenê, próbujesz siê dowarto¶ciowywaæ tymi wszystkimi farmazonami o wielkich zakupach, samochodach cabrio i wakacjach na Majorce.
To tyle ode mnie w tym temacie.

Wchodzê na wagê, a tam 50,9 wiêc w sumie nie by³o tak ¼le z tym weekendem.

Dzisiaj tylko ten wa¿ny egzamin i mam wakacje, mo¿e wieczorem wybiorê siê na rower..

Trzymajcie za mnie mocno kciuki, bardzo siê bojê, bêdê walczyæ g³ow± i tym co w niej mam, a nie mini

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2011-06-27 o 09:56
_Baletnica_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 09:57   #4606
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

meeedzik nie ma siê co martwiæ dzi¶ czujê siê jak paskudna ¶winia, zjad³am przed chwil± jogobelle light i pó³ jab³ka na ¶niadanie wystarczy. Dosta³am dzisiaj swoje zamówienie z Awanti rozpakowa³am i nawet mi siê tych ciuchów mierzyæ nie chce bo nic mnie nie cieszy

Stary 2011-06-27, 10:49   #4607
alexis77
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 257

Hej dziewczynki
Nie odzywa³am siê chwilê bo wydawa³o mi siê ¿e nie jestem tu zbyt mile widziana, wiecie niedawno do was do³±czy³am i nadal trudno mi siê wbiæ ale bêdê siê stara³a
Jednak przez ca³y ten czas by³am na diecie z ma³ymi odstêpstwami( wczoraj np 2 lody , kawa³eczek ciasta i kinder bueno ale to wszystko przez @)
Od dzi¶ zaczynam wszystko od nowa, do³uje mnie to ¿e przez miesi±c spad³y mi nieca³e 2 kg, ale wa¿ne ¿e T¿ zauwa¿a ró¿nicê, mama te¿ mówi ¿e widaæ mo¿e za 3 tyg uda mi siê zrzuciæ jeszcze chocia¿ 1
alexis77 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 11:33   #4608
aniaczyrek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 265

hej kobitki spisa³am siê do was ale mam problem z netem i mnie wywali³o, no w ka¿dym razie w skrócie, nie wiem o co z t± kubiow± chodzi ale pewnie dziewczyna ma kompleksy i nie doros³a do korzystania z forum to tyle w tym temacie
ja przez weekend diety siê nie 3ma³am bo by³am w rozje¼dzie wczoraj te¿ dosta³am @ a dzi¶ na wadze równe 65kg wiêc ¼le nie jest, postaram siê poprawiæ i wróciæ do czasów ¿ywieniowych z przed powrotu t¿

Baletnico co u ciebie, jak egz? jak dietka?
Monia
co s³ychaæ, ju¿ tak nie wiele do koñca
Medzik kiedy t¿ wraca? nie chudnij mi wiêcej!
lalja jak maluszek siê chowa? gratulujê wytrwa³o¶ci w diecie
Alexis brawo ! zobaczysz bêdzie coraz lepiej

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

aniaczyrek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 11:34   #4609
Eivor
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 567

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Poka¿ wiadomo¶æ
Wchodzê na wagê, a tam 50,9 wiêc w sumie nie by³o tak ¼le z tym weekendem.
U mnie to samo

Cytat:
Napisane przez alexis77 Poka¿ wiadomo¶æ
do³uje mnie to ¿e przez miesi±c spad³y mi nieca³e 2 kg
Przecie¿ to ¶wietny wynik!

Przysz³y do mnie skórzane "tregginsy" z allegro i s± tak w±skie w pasie i kostkach, ¿e nie da³am rady ich w³o¿yæ Musia³am odpruwaæ pasek w talii i zakoñczenia przy kostkach, poza tym wszyjê im suwak bo to jaka¶ masakra. Za to w udach mog³yby byæ cia¶niejsze. Jak ju¿ je poprzerabiam zrobiê zdjêcie, mam nadziejê, ¿e siê nie porw± od przeszywania

Eivor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 11:35   #4610
malagocha87
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

dziewczyny nie wiem czy mnie jszcze kojarzycie wogole ale mimo ze nie pisze to caly czas sledze wasz watek, nie pisze bo i tak jem ciagle bez przystanku wiec bezsensu wogle zeby wam trula. wczoraj czytalam posty z dowiezaniem mysle ze za bardzo sie przejelyscie tym c pisala kubowo ja ja obserwowalam od duzszego czasu bo w swoich postach mieszala jak nie wiem co raz pisala ze idzie uspac dziecko cz tam j nakarmic potem za 2 minuty juz pisala ze spi potem znowu ze idze cwiczyc a za minute byla znowu i pisala a zaczelam ja podgladac od tej calej klotni z baletnica. nie chcialam sie w tej sprawie udzielac bo w sumie nie pisze z wami a raz czy dwa raz kiedys napisalam i mam nadzieje ze nie zlinczujeciemnie za to ze wyraze swoje zdanie chociaznie pisze z wami. mysle ze kubowo faktycznie moze miec meza i moze miec kase bo byla ciagle na necie ale co do dziecka to juz taka pewnanie jestem no i wsumie do meza to tez nie, sama nie wiem bo pisaa ze maz przyjechal a ciage byla na forum moze naprawde ma te nascie lat i poprstu nudz sie nie wiem ja o wytlumaczyc a akurat je wypowiedzi czytalam wszystkie. ja kiedys bardzo dawo temu tez spotkalam siez chlopakiem ktory na forum o bieganiu wypowiadal sie radzil wszystkim mowil ze biega od urodzeia a co siepozniej okazalo bo sam sie przyznal nie mial z bieganim do czynia od czasu szkoly i to mni nauczylo ze interent ma to do siebie ze tutaj mozna byc tym kim sie chce.. jednak dziewczyny mysle ze troszke przesadnie ja oceniliscie bo z teto co czytalam no cyba ze cos ominelam to ona sie z was niewysmiewala tylko pisala cos ze byla na wagarach czy z nudow. baletnica mysle ze zaostro napisalas nie znasz jej moze naprawde jest ladna ale glupiutka? a moze wcale nie jest kobieta? to tez sie moze zdazyc. no i ona tez mogla tobie napisac napisac zebys poszla do lekarza bo moze jej zdaiem obsesyjnie sie odchudzasz? poprostu probuje zrozumiec dwie strony. poprostu milo mi sie was czyta mimo ze u mni z odchudzaniem to lepie nie mowic i trosze ie zmartwilam ze atmosfera sie zagestnila i juz nie jest tak milo. ja proponuje zeby zakonczyc temat kubowo no chyba ze ona znowu zacznie pisac co jest mozliwe bo juz raz sie poklocila a potem wrocila. mi sie super czyta wasze wypowiedzi i zawsze mimo ze sie nie odcudzam i wem ze mi se t nie uda to jakos mi sie humor poprawia czytajacwasze wypowiedzi.
no mam ndzieje ze nie zlinczujecie mnie za to co napisalam. wyrazilam tylko swoje zdaie.
i proszewaz prowadzcie juz znowu tak ladniutko kolezensko ten watek bo bardzo milo se go czta.
przepraszam as za bledy ale klawitura mi sie zepsula a nie chcemi sie isc kupic nowej.
to ja dalej bde was podgladywala i mam nadzieje ze juz wiecej nie zagestni si tak atmosfera tutaj bo szkoa.
malagocha87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 11:36   #4611
aniaczyrek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 265

hej kobitki spisa³am siê do was ale mam problem z netem i mnie wywali³o, no w ka¿dym razie w skrócie, nie wiem o co z t± kubiow± chodzi ale pewnie dziewczyna ma kompleksy i nie doros³a do korzystania z forum to tyle w tym temacie
ja przez weekend diety siê nie 3ma³am bo by³am w rozje¼dzie wczoraj te¿ dosta³am @ a dzi¶ na wadze równe 65kg wiêc ¼le nie jest, postaram siê poprawiæ i wróciæ do czasów ¿ywieniowych z przed powrotu t¿

Baletnico
co u ciebie, jak egz? jak dietka?

Monia
co s³ychaæ, ju¿ tak nie wiele do koñca

Medzik kiedy t¿ wraca? nie chudnij mi wiêcej!

lalja
jak maluszek siê chowa? gratulujê wytrwa³o¶ci w diecie

Alexis
brawo ! zobaczysz bêdzie coraz lepie

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

aniaczyrek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 12:13   #4612
mmalinowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 594

Dziewczyny, skoñczmy ten temat, bo nie ma czego roztrz±saæ. Wszyscy wspó³czujemy kubiowo i niech na tym siê skoñczy.

Te¿ bym chcia³a chudn±æ tak jak wy a co¶ mi nic nie leci w dó³

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 13:00   #4613
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

alexis77 jasne ¿e jeste¶ tu mile widziana, co za g³upoty opowiadasz!

wesz³am dzi¶ na wagê a tam 0,3kg mniej, ma³a rzecz ale jak cieszy chyba przez ten tydzieñ bêdê codziennie siê wa¿y³a ¿eby monitorowaæ postêpy.
¶:bu³ka z pasztetem i ketchupem
2¶:w kawa³ki ogórka
o:zupa ogórkowa

eeh biorê tabletki ju¿ prawie miesi±c, a w³osy jak wypada³y tak wypadaj±. faktycznie mniej, ale jednak. a mam ich tak ma³o

Nie rezygnuj z czego¶ tylko dlatego, ¿e wymaga to czasu. Czas i tak up³ynie.
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 13:21   #4614
aante_e
Miss Pudernica

Wiadomo¶ci: 7 041

No i ban
Cytat:
Napisane przez mmalinowa Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ bym chcia³a chudn±æ tak jak wy a co¶ mi nic nie leci w dó³
Mi te¿ idzie opornie Na dodatek ka¿da cyferka mniej jest tak wymuszana, zanim zobacze kilo mniej to waga siê waha 58,2-58,4 i tak za ka¿dym razem

By³am na zakupach w Biedrze, opar³am siê owsianym ciasteczk± i ich pysznym czipsa Kupi³am 2 butle kefiru, ichnie otreby (jaka¶ nowo¶æ-s± jab³kowe, ¶liwkowe i z truskawk±), ser w plastrach light, serek topiony, paluchy z ziarnami. ¯adnych zupek w proszku i innych cudów.

I zaraz lecê do nauki.
Baletnico trzymam kciuki!
Stary 2011-06-27, 13:44   #4615
monika01011986
Zakorzenienie

hej kobitki ;*
Ja jeszcze dzi¶ nic nie jad³am.... wypi³am tylko przed chwil± pó³ litra wody z Lactulosum ¿eby mnie przeczy¶ci³o. Dzi¶ sobie zrobiê dzieñ oczyszczania i nie bêdê prawie jad³a. Normalnie mój organizm sam mnie o to prosi i wiem, ¿e poczujê sie lepiej. Na wadze dzi¶ 59,4 !!!! Masakra ;/ Najgorsze jest to, ¿e ju¿ mnie piersi zaczê³y boleæ i mi napuch³y bo za 4 dni wyci±gam kr±¿ek a za 6 dostanê okres ;( i w±tpie aby waga do tego czasu mi spad³a.... pewnie dopiero po okresie jak ju¿... ehhh przerypane.
Muszê teraz posiedzieæ w domu, bo pewnie zaraz na kibelek polecê. Pó¼niej muszê i¶æ na pocztê no i na spacerek.
Dobra uciekam ju¿, pó¼niej siê odezwê i poodpisujê wiêcej. Buziaki ;*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-06-27, 14:11   #4616
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 846

Baletnica trzymamy mocno kciuki
Aniaczyrek a T¿ wróci³ w pi±tek rano i na szczê¶cie ju¿ nigdzie nie jedzie
Alexis oczywi¶cie, ¿e jeste¶ mile widziana i pisz nam codziennie jak Ci idzie i jak tam dieta ka¿dy by³ tu kiedy¶ "nowy"
Monia ja bym nie da³a rady ca³y dzieñ nic nie je¶æ, no ale mam nadziejê, ¿e Tobie to pomo¿e
Karolinko Tobie ¿yczê kochana, ¿eby¶ przesta³a siê zamartwiaæ i ¿eby humorek Ci siê poprawi³ zobaczysz, ¿e waga te¿ nie d³ugo zacznie spadaæ

Dodajê parê zdjêæ
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 100_3396.jpg (101,0 KB, 68 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 100_3397.jpg (124,8 KB, 50 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 100_3392.jpg (113,2 KB, 68 za³adowañ)

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2011-06-27 o 14:30
meeedzik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 14:30   #4617
monika01011986
Zakorzenienie

Meeedzik mnie ju¿ przeczy¶ci³o i od razu poczu³am siê lepiej i l¿ej Zjad³am wiêc 200 ml mleka z 40 g p³atków Vitelle z owocami te z Lidla. Ale powiem Ci ¿e te z Biedronki Just Fity du¿o bardziej mi smakuj±. S± s³odsze (choæ maj± tyle samo kalorii) i maj± du¿o wiêcej owoców. I po zmieszaniu z mlekiem robi± siê takie fajne troszeczkê miêkkie a te z Lidla s± twarde takie. Dobrze ¿e wziê³am tylko jedn± paczkê tych z Lidla bo wiêcej ich nie kupujê. Just Fit mi naprawde du¿o bardziej smakuj±.
Na obiad mam pó³ talerza pomidorówki gotowanej bez miêsa i dodatku ¶mietany (dam ³y¿kê jogurtu naturalnego) no i oczywi¶cie z ry¿em. Ale obiad to pó¼niej zjem. A na podwieczorek 100g broku³y gotowanej. Kolacja to zapewne bêdzie Inka + kromka chleba razowego z szynk± konserwow±. Tak wiêc dzi¶ siê a¿ tak bardzo g³odziæ nie bêdê, ale zjem du¿o mniej ni¿ zazwyczaj.

Aniu no u mnie nic ciekawego... m±¿ wyjecha³ na 2 tygodnie a ja dalej walczê z kilogramami. By³o ju¿ 57,6 a teraz jest 59,4..... I to tylko po jednym weekendzie normalnego jedzenia ;/ Najgorsze w tym wszystkim jest to ¿e jestem kilka dni przed okresem i ta waga mi teraz napewno nie spadnie, wiêc muszê jeszcze d³ugo poczekaæ a¿ znowu sie wszystko unormuje ;(

dobra zmykam na spacer, do pó¼niej!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-06-27, 15:15   #4618
Magdzia94
Zakorzenienie

Hejo Uda³o mi siê znale¼æ pracê wiêc teraz bêdê mia³a mniejszy problem z kontrolowaniem siê ¿eby nie zje¶æ za du¿o, ale i te¿ mniej czasu na æwiczenia

¦. p³atki owsiane z jogurtem nat, bananem i kiwi
II ¦ serek wiejski
O. zupa pomidorowa+ 3 ma³e pulpety i pó³ ziemniaka.
K kromka chleba wieloziarnistego z szynk±

medziku bardzo ³adnie wygl±dasz aczkolwiek ju¿ stanowczo nie powinna¶ siê odchudzaæ
monia musisz siê zaprzeæ ¿eby utrzymywaæ dietê i wrócisz znowu do wagi
aante_e brawa za oparcie siê pokusom
murko a co u¿ywasz na wypadanie, tylko tabletki ? My¶lê ¿e powinna¶ kupiæ jeszcze odpowiedni szampon i wcierkê

Stary 2011-06-27, 15:34   #4619
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

Magdzia94 biorê belissê, ju¿ nie pierwszy raz bo ja w sumie ci±gle biorê co¶ na wzmocnienie w³osów, od dziecka mam s³abe i rzadkie. a szampony ¿adne nie pomagaj±, u¿ywa³am ju¿ specjalnych ampu³ek do w³osów od fryzjerki, ale te¿ nic. wszyscy siê ¶miej± ¿e mam w³osy po tacie, który jest prawie ³ysy
meeedzik dopiero teraz zobaczy³am, ¿e Ty jeste¶ ca³kiem wysoka. do tej pory my¶la³am ¿e jeste¶ gdzie¶ mojego wzrostu, mimo ¿e widzia³am Twój podpis
monia ja dzi¶ te¿ pe³n± par± zaczê³am dietê, ale jest plus tej sytuacji - teraz znów mam motywacjê, ¿eby zgubiæ te niepotrzebne kg, a wtedy my¶la³am ci±gle 'a zjem sobie to, co mi tam'.

zjad³am niedawno jedno jajko i kawa³ek ogórka, teraz dopiero na kolacjê co¶ zjem. poje¼dzi³am jakie¶ 20min na rowerze, niedu¿o ale zawsze co¶. a teraz wychodzê na miasto z kole¿ankami, do wieczora

Nie rezygnuj z czego¶ tylko dlatego, ¿e wymaga to czasu. Czas i tak up³ynie.
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-27, 15:52   #4620
Magdzia94
Zakorzenienie

Murko to ja proponujê Ci kupiæ do wcierania kuracjê wzmacniaj±c± Joanny, b±d¼ Jantar. Musisz regularnie wcieraæ po ka¿dym myciu.

Mam ochotê cos zjesæ, ale nie dam siê !

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.