A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-10, 07:06   #4591
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
a tak serio - to podwiązki nie chcę mieć bo na studniówce same kłopoty z nią były, zaraz po polonezie ją ściągnęłam, nie chcę, żeby mi się na kostce pałętała i żebym ją na sali spod sukni musiała wyciagać to chyba nie jest żadna tradycja, że PMka musi mieć podwiązkę? (tzn wiem, że teraz to już nic się nie "musi", ale ciekawa jestem tych różnych tradycji, wszędzie w PL innych )
u nas np nie ma bukietu dla świadkowej
Miałaś pewnie za luźną podwiązkę Moja wytrzymała całą noc na swoim miejscu, a nie oszczędzałam się w tańcu

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 07:36   #4592
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Dzien dobry Bardzo

Ja własnie wszybko wszamałam sniadako i lece do pracaaacy
Milego dzionka
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 07:51   #4593
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej ale się streszczacie dziewczyny

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
moja suknia
ooooooo matko piękna chyba się zakochałam
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć,
dopiero zaczynacie planowanie ślubu/wesela (lub macie najważniejsze sprawy), więc wklejam listę, która pojawiała się na naszym wątku, może Wam się przyda
Pozdrawiam serdecznie PM 2012

---

Lista spraw do załatwienia

- restauracja/dom przyjęć lub sala + catering/kucharki
- zespół/dj
- fotograf
- kamerzysta
- samochód + tablice rejestracyjne
- obrączki + grawer

- zrobić listę gości
- wybrać świadków
- noclegi dla gości
- transport dla gości

- wybrać kościół
- godzina ślubu
- nauki przedmałżeńskie
- poradnia
- dzień skupienia dla narzeczonych
- skrzypaczka

- suknia
- bielizna
- buty
- welon/woalka
- podwiązka
- biżuteria
- pończochy/rajstopy

- garnitur
- bielizna
- koszula
- krawat
- spinki do koszuli
- pasek
- buty

- kołocz weselny
- tort
- ciasta

- makijaż próbny
- makijaż ślubny
- fryzura próbna
- fryzura ślubna
- fryzjer dla Pana Młodego
- paznokcie
- zabiegi Panny Młodej

- księga gości
- winietki
- plan usadzenia gości
- regulamin wesela
- podziękowania dla gości
- podziękowania dla rodziców
- pomyśleć nad oczepinami
- wybrać piosenkę na pierwszy taniec
- ćwiczyć w domu pierwszy taniec lub zapisać się na kurs
- latające lampiony/światełko do nieba
- fontanna czekoladowa
- stół wiejski
- do sypania: ryż/pieniądze/bańki mydlane/płatki róż/strzelające tuby

- zamówić zaproszenia/zawiadomienia
- rozdać zaproszenia/zawiadomienia
- zawieszki/kokardki/etykiety na alkohol

- wódka
- wino
- piwo
- wódka na bramy
- wódka na konkursy
- kolorowe alkohole
- kubełki do lodu

- dekoracja klatki/domu
- dekoracja kościoła
- dekoracja samochodu
- dekoracja sali

- USC (dokumenty ważne 3 m-ce)
- Kościół: protokół (potrzebne rzeczy: metryki chrztu, świadectwo katechezy z ostatniej klasy szkoły zawodowej lub średniej, zaświadczenie o przyjęciu bierzmowania, dowody osobiste), zapowiedzi

- bukiet
- butonierka
- bukiet/stroik dla świadkowej
- butonierka dla świadka

Miesiąc przed: - spotkanie: sala, dj/zespół, foto, kam

- impreza panieńska/kawalerska
- nocleg/weekend poślubny
- podróż poślubna
dziękujemy za listę
Cytat:
a tak serio - to podwiązki nie chcę mieć bo na studniówce same kłopoty z nią były, zaraz po polonezie ją ściągnęłam, nie chcę, żeby mi się na kostce pałętała i żebym ją na sali spod sukni musiała wyciagać to chyba nie jest żadna tradycja, że PMka musi mieć podwiązkę? (tzn wiem, że teraz to już nic się nie "musi", ale ciekawa jestem tych różnych tradycji, wszędzie w PL innych )
u mnie jest bukiet dla świadkowej ale tak naprawdę po to że po ślubie idzie się pod boczny obraz bądź figurę, Maryi bądź Jezusa (zależy od kościoła)i tam się go zostawia tak jakby w podziękowaniu(dokładnie kładzie go PM). Dlatego często te bukiety są skromniejsze symboliczne.
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-05-10 o 07:57
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:15   #4594
moooniaaaa
Zakorzenienie

O 7 obudziła mnie kosiarka pod blokiem

Zaraz lecę na praktyki, gorąco od rana, wyciągnęłam długie białe spodnie bo w szortach nie wypada iść
Oby weekend był taki ciepły i słoneczny bo ja mam wolne, tż też to pojedziemy gdzieś nad jezioro
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:18   #4595
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:

U mnie tak jak i u Jagodzi 133 świadkowa ma skromniejszy bukiet i zostawia sie go w kościle w bocznej nawie.

evoonia86 suknie śliczna, ma w sobie taki urok
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:20   #4596
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Miałaś pewnie za luźną podwiązkę Moja wytrzymała całą noc na swoim miejscu, a nie oszczędzałam się w tańcu
moja też się utrzymała całą noc nawet nie ruszyła się z miejsca, a też tańczyłam non stop

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
u mnie jest bukiet dla świadkowej ale tak naprawdę po to że po ślubie idzie się pod boczny obraz bądź figurę, Maryi bądź Jezusa (zależy od kościoła)i tam się go zostawia tak jakby w podziękowaniu(dokładnie kładzie go PM). Dlatego często te bukiety są skromniejsze symboliczne.
u mnie jest tak samo w sumie lubelskie to lubelskie
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:22   #4597
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dzień doberek

Do ślubu zostało mi 11 miesięcy

Chatka w czasie zwrotki tekst jest czytany na tle melodii. Bardzo ciekawie to brzmi

Tak pięknie za oknem, a ja cierpię @

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 08:22   #4598
malinkowo88
Raczkowanie

Hej
Moje drogie a Wy znów pędzicie jak szalone
Gratuluje Wszystkim pozałatwiania ważnych spraw.

Jenny - super lista, napewno się przyda
evonia86 - gratulacje, bardzo się cieszę że udało się znaleść tę jedną i wymarzoną.

Ja również zaczynam "maraton" po salonach i już w następny wtorek zaczynam od tych mniejszych w swoich okolicach, już sie nie mogę doczekać.
Miłego i słonecznego dnia Wam życzę.
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:22   #4599
jagodzia133
Zakorzenienie

u mnie jest nowy kościół i nie ma naw jest obraz Jezusa obok ołtarza w takiej wnęce dlatego tak napisałam ;p ale większość właśnie jest w nawach bocznych
dziewczyny wczoraj dostałam zaproszenie na ślub mojego kolegi który uwaga!! Już 4 czerwca muszę coś wymyślić w co się ubiorę muszę w końcu włosy pofarbować bo mam duże odrosty tak z 8cm specjalnie nie chciałam farbować ale teraz no nie wypada iść w takim stanie. Ajjj
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-10, 08:24   #4600
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Do ślubu zostało mi 11 miesięcy
Super ale ten czas pędzi jak szalony
Stary 2011-05-10, 08:28   #4601
D0tk4
Zadomowienie

Dziewczyny, jade juz na uczelnie Brzuch mnie ze stresu boli, wiec zyczcie mi powodzenia! Odezwe sie wieczorem
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 08:31   #4602
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny wczoraj dostałam zaproszenie na ślub mojego kolegi który uwaga!! Już 4 czerwca muszę coś wymyślić w co się ubiorę muszę w końcu włosy pofarbować bo mam duże odrosty tak z 8cm specjalnie nie chciałam farbować ale teraz no nie wypada iść w takim stanie. Ajjj
My idziemy 3 czerwca Cywilny+wesele. nigdy nie byłam na cywilnym

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jade juz na uczelnie Brzuch mnie ze stresu boli, wiec zyczcie mi powodzenia! Odezwe sie wieczorem
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:31   #4603
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Zespol chce 1000 zł. Więc standard. Ale na ta chwilę nie mamy tyle pieniążków, także super, że możemy wpłacić jutro 100 i w czerwcu resztę.
Nasz zespół brał 200 zł zaliczki
I gratuluje w końcu załatwionej sali!

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
O 7 obudziła mnie kosiarka pod blokiem

Zaraz lecę na praktyki, gorąco od rana, wyciągnęłam długie białe spodnie bo w szortach nie wypada iść
Oby weekend był taki ciepły i słoneczny bo ja mam wolne, tż też to pojedziemy gdzieś nad jezioro
Ja już od 2 lat mam o godzinie 22 i w wieksze swieta oraz jakies tam weekendy pokaz sztucznych ogni koło samego domu... Tacy cudni sasiedzi.. Wczoraj też strzelali po %%% no i niestety troche krzywo im to latało, aż słychać było jak te pozostałości spadają na dachówkę.. I tak soimy sobie z mama i TZ aż tu nagle spadł ten kij od petardy tuz obok nas!!!!! Niesamowicie przeginają

Cytat:
TRZYMAM KCIUKI!

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-05-10 o 08:33
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:35   #4604
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
3mam mocno kciuki

Madziuniusia -gratuluje załatwienia zespołu.
Stary 2011-05-10, 08:38   #4605
ibyza
Wtajemniczenie

Powodzenia Dotk4
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 08:39   #4606
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
powodzenia
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
My idziemy 3 czerwca Cywilny+wesele. nigdy nie byłam na cywilnym

ja byłam ze 3 razy dopiero na ślubach bo ja młoda jestem moje rodzeństwo młode jest ja się będę pierwsza ślubować w rodzinie
znajomi też jakoś dopiero teraz zaczynają także na cywilnym też nie byłam. dopiero teraz mi się będzie zaczynał maraton ślubny
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-10, 08:53   #4607
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
powodzenia

ja byłam ze 3 razy dopiero na ślubach bo ja młoda jestem moje rodzeństwo młode jest ja się będę pierwsza ślubować w rodzinie
znajomi też jakoś dopiero teraz zaczynają także na cywilnym też nie byłam. dopiero teraz mi się będzie zaczynał maraton ślubny
Wesela to faje przeżycia W mojej rodzinie i u znajomych sezon weselny właściwie zaczął sie już 30.04, i tak co miesiąc do października, co prawda fajnie jest tak bawić się na imprezkach, jest co wspominać.
Na ślubie cywilnym byłam tylko raz i na dodatek jakieś 10 lat temu
Stary 2011-05-10, 08:58   #4608
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
u mnie jest nowy kościół i nie ma naw jest obraz Jezusa obok ołtarza w takiej wnęce dlatego tak napisałam ;p ale większość właśnie jest w nawach bocznych
ja idę na wesele 11 czerwca... i też mam problem z wyglądem i odrostami ...bo w sumie nie chciałam farbować do swojego wesela, i nie wiem czy nie skorzystam z szamponetki jakiejś ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:02   #4609
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
ja idę na wesele 11 czerwca... i też mam problem z wyglądem i odrostami ...bo w sumie nie chciałam farbować do swojego wesela, i nie wiem czy nie skorzystam z szamponetki jakiejś ...
Może fryzjer coś zaradzi. Upnie włosy tak, by nie było widać za bardzo odrostów

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 09:15   #4610
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Może fryzjer coś zaradzi. Upnie włosy tak, by nie było widać za bardzo odrostów
przyznam się, że nigdy nie byłam na czesaniu u fryzjera , i pójdę do niego na wesele październikowe i wtedy uczeszę się podobnie jak chciałabym na ślubie ...

teraz zamierzam sama sobie pokręcić i będzie gitara

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:45   #4611
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Jedziemy jutro zaklepać salę i zespół. Na termin 8.09. Ugadałam się z panem od sali, że pierwszego tysiaka zawieziemy mu jutro, następnego dostanie do połowy lipca; i z panem od zespołu, że zaliczkę dostanie w czerwcu, a jutro symbolicznie 100 zł.
powodzenia z zaklepaniem sali i zespołu

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Cześć Kochane Wy Moje ! Ale mnie tu daaaawno nie byyyyło!!!! Widzę te same "buzie" i od razu moja się uśmiecha

A ja NARESZCIE za 3 dni lecę do Polski!!!! Boziu jak ja się doczekać nie mogę!!!! Jeszcze tylko 2 dni pracy I w czwartek FFFRRRRUUUU!!!!!
Tak się z tą zamówioną już restauracją "zaręczynową" pogmatwało, że z sali, którą zamówiliśmy, wyszły nici...w zamian zaoferowali Nam................... salę VIP Ha! Nie żebym narzekała Wręcz przeciwnie Sala z kominkiem bardzo przyjemny klimat noooo i z zamykanymi drzwiami, więc będzie możliwość poniekąd odosobnienia się od reszty restauracji... większej intymności Choć nie wiem jak tak naprawdę będzie to wyglądało w rzeczywistości, przy obsłudze kelnerskiej....hmmm.... Ale nie mogę się już doczekać tej soboty!!!! No i poniedziałku, bo właśnie wtedy planujemy nareszcie pojeździć po salach Mamy 3 miejsca do zaliczenia Ojojojjj co to będzie Ściskam Was mocno, Dziewczynki!!!! Super ta lista dodana kilka postów wcześniej POZDRAWIAM!!!!!
nareszcie się pojawiłaś ciekawie się zapowiada wieczór trzymam kciuki za poszukiwania sali

(kicia) ja też zawsze się tam martwię, choć jak się okazuje zupełnie niepotrzebnie, ale widać taka już nasza natura

Cytat:
u mnie jest dokładnie tam samo bukiet świadkowej zostawię później pod ołtarzem Matko Bożej.

jagodzia133 my tez idziemy na wesele 4 czerwca do mojego kolegi z zespołu, więc można powiedzieć, że poniekąd będziemy się bawić razem

Cytat:
kciuki się trzymają : kciuki: powodzenia
Stary 2011-05-10, 09:53   #4612
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
moja suknia
Jej evoonia tak się cieszę! Ja w Dianie miałam upatrzony swój pierwszy typ, może widziałaś taką w lewym w rogu na podeście z takich drobnych ruloników zwinietych w falbanki i z takim pasem mocno świecącym? To był mój typ, wogóle chodziłam tam co drugi dzien zeby się napatrzeć, ale mojej mamie się średnio podobała, poszłyśmy dalej i znalazłam jeszcze piękniejszą i tańszą więc nie kupiłam tej w Dianie.
Postaraj się szybko o real fotki bo z tego co pamiętam to te zdjecia na stronie zupełnie nie oddają tych sukni w rzeczywistości, te zdjęcia są przerabiane przez tego właściciela , moja wogóle nie przypominała na żywo tej sukni ze zdjęcia.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:56   #4613
evoonia86
Zakorzenienie

chyba wiem o którą Ci chodzi- mojej mamie się strasznie spodobała, ale do mnie jakoś nie za bardzo przemawiała i nawet jej nie przymierzałam. w piątek pójdę tam z siostrą i zapytam, czy mogę zrobić zdjęcie
Stary 2011-05-10, 10:09   #4614
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
chyba wiem o którą Ci chodzi- mojej mamie się strasznie spodobała, ale do mnie jakoś nie za bardzo przemawiała i nawet jej nie przymierzałam. w piątek pójdę tam z siostrą i zapytam, czy mogę zrobić zdjęcie
Mi później tez już się tak nie podobala po tym jak przymierzyłam tą którą wkońcu kupiłam no i średnio podobał mi się ten pas. Uważam ze ostatecznie wybrałam ładniejszą;-)
Jak już wpłacisz zaliczkę to pozwalają robić zdjęcia.

Nie jestem pewna ale tą twoją chyba też widziałam, ona ma te falbany z dwóch różnych rodzajów materiału? Jest chyba trochę obniżona w stanie? Mi niestety niedobrze było w obniżonych stanach.

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Dziewczyny od garniaków:

Czy ja się mylę czy ta informacja:
Sklep posiada kilka tysięcy sztuk markowych garniturów!
Brak garniturów na wzrost 188 cm, obwód klatki: 112 cm i więcej.
Pojawiła się dopiero niedawno w cały czas trwającej ofercie?

Trochę nie fer postąpili bo być może gdyby to napisali na samym poczatku częsc osób nie zdecydowałaby się na zakup.
Mój TŻ na szczeście jest mniejszy ale ma 110 czy 112 w kl...

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-05-10 o 10:16
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:26   #4615
martuha24
Rozeznanie

Dzien dobry PM!!! Oj coś źle spałam bo wstałam z bólem głowy...ahhh...

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Wreszcie nas odwiedziłaś. Już się martwiłyśmy gdzież to odleciała nasza gaduła

Ja miałam fatalną noc. Prawie nie spalam. Zawsze TŻ jak dojedzie do pracy czyli te jakieś 30km daje mi znać żebym się nie martwiła. Wczoraj jak jechał do pracy zadzwoniłam do niego żeby przypomnieć mu o urlopie no i nasza rozmowa została przerwana. Pomyślałam że stracił zasięg no ale to co chciałam powiedziałam i wtedy się nie przejmowałam. Ale jak w ciągu godziny od wyjazdu nic mi nie napisał to zaczęłam się martwić. A że ja jak się martwię to odrazu mam głupie myśli jeszcze ten urwany telefon. Więc do 2 w nocy się przewracałam aż wkońcu napisał mi że wydawało mu się że mi pisał. No nic dał znać uspokoiłam się to już myślałam że usne. To zaczęła mnie denerwować moja złota rybka. Ona w nocy lubi bawić się kamykami. Bierze do pyszczka i potem je wypuszcza robiąc hałas. Nie jakiś głośny ale w nocy to słychać. Jak się kładę to zawsze ją karmie to póki zje ja usypiam. A tu bonus i się uspokoić nie chciała. Wkońcu się poddałam i tylko miałam drzemkę.

Teraz jadę na uczelnie potem wrócę odeśpię kilka godzin i wrócę na angielski. Miłego dnia
Mam to samo...tyle ze ja czekam do północy jeśli nie wróci do tej godziny z pracy to dzwonie do niego...a ten przewaznie nie odbiera bo jedzie...albo jak juz wybieram numer to podjeżdża pod dom....tyle razy mówie do niego pusc mi chociaz sygnała jak wyjezdzasz z pracy zebym wiedziala to nie....a ja sie stresuje...z rybka tez miałam podobnie kazdej nocy szalała az w koncu tak szalała że wcisneła sie pod duzy kamien, który ja przycisną i "umarła" do tej pory nie wiem jak ona to zrobiła...

Mam nadzieje ze dzisiaj cos sie ruszy z załatwianiem sali bo to tak naprawde jest jeszcze troche czasu ale z drugiej strony to zleci nawet nie bedziemy wiedziały kiedy..
Stary 2011-05-10, 10:27   #4616
melod_y
Zakorzenienie

A właśnie, chyba nie była jeszcze poruszana kwestia jedzenia na weselu. Czy planujecie jakieś własne menu, czy może bierzecie takie które jest w ofercie?
Nam pozwolono w razie czego ustalić sobie własną listę potraw jeśli będziemy mieć jakiś pomysł
Tylko na razie nie mamy za bardzo, ale na pewno poszperam w necie
Mama mi dzisiaj opowiadała ze na weselu córki jej koleżanki hitem była KWAŚNICA po północy co by %%% trochę zneutralizować

Stary 2011-05-10, 10:33   #4617
evoonia86
Zakorzenienie

Seagirl ta moja suknia stała zaraz przy filarze przed podestem. troszkę była tak schowana za innymi.
właśnie wczoraj kicia wspomniała o tym wg mnie to bardzo nie fair, bo jak ja rozmawiałam przez telefon i później osobiście, to nikt o tym nie wspomniał

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 10:34   #4618
agatusia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
A właśnie, chyba nie była jeszcze poruszana kwestia jedzenia na weselu. Czy planujecie jakieś własne menu, czy może bierzecie takie które jest w ofercie?
Nam pozwolono w razie czego ustalić sobie własną listę potraw jeśli będziemy mieć jakiś pomysł
Tylko na razie nie mamy za bardzo, ale na pewno poszperam w necie
Mama mi dzisiaj opowiadała ze na weselu córki jej koleżanki hitem była KWAŚNICA po północy co by %%% trochę zneutralizować
No to tez jakiś ciekawy pomysł

Zapraszam na konkurs u mnie na blogu!
agatusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:35   #4619
baskaeta
Zadomowienie

Dzień Dobry dziewczyny

ale długo mnie nie było...
zaganiana ostatnio bylam i o ślunych sprawach nawet nie miałam czasu aby pomyśleć
z ważniejszych i ciekawszych zgubiłam w ciągu miesiaca 6,2 kg <jupi> oby tak dalej
czytałam kilka ostatnich stron - i fajnie ze mierzycie już sukienki bardzo ładne wybieracie - ja na ten krok zdecyduje się gdy osiągnę odpowiednią wagę i mam nadzieję ze suknia mych marzeń będzie na mnie wtedy pieknie lezała

co do menu - my dostalismy listę - naprawdę obszerną - z której mozemy swobodnie wybrać to, co nam pasuje - i będzie ogromnie dużo wyboru na stołach

w moim suwaczku 396 dni <jupi>

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-05-10 o 10:38
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:38   #4620
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
Dzień Dobry dziewczyny

ale długo mnie nie było...
zaganiana ostatnio bylam i o ślunych sprawach nawet nie miałam czasu aby pomyśleć
z ważniejszych i ciekawszych zgubiłam w ciągu miesiaca 6,2 kg <jupi> oby tak dalej
czytałam kilka ostatnich stron - i fajnie ze mierzycie już sukienki bardzo ąłdne wybieracie - ja na ten krok zdecyduje się gdy osiągnę odpowiednią wagę i mam nadzieję ze suknia mych marzeń będzie na mnie wtedy pieknie lezała

co do menu - my dostalismy listę - naprawdę obszerną - z której mozemy swobodnie wybrać to, co nam pasuje - i będzie ogromnie dużo wyboru do by schrupać

w moim suwaczku 396 dni <jupi>

My nie dostaliśmy listy. Może kiedyś podjedziemy do kobiety i zapytamy o takową( pewnie będzie miała albo podsunie nam pomysły, bo Ona gotuje) A jak nie to będziemy szukać, bo na ich stronie sa tylko dwie podstawowe karty dań.. A ja wolałabym troche urozmaicić.

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-05-10 o 10:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości