|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
![]() same smutne wiadomosci
|
#4592 |
|
sajkolidżist
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Przykro mi
![]() Ale się smutno zrobiło, to jakiś zły czas
|
|
|
|
#4593 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chodziłam wtedy z kolegą Tż-ta, a on też miał inną dziewczynę, z tym, że ja Tż-ta znałam z widzenia od podstawówki, a on mnie w ogóle nie kojarzył no i od razu oboje się sobie spodobaliśmy ( tylko, że żadne z nas tego po sobie nie pokazywało )przez ok.2 miesiące tak się spotykaliśmy w grupie i traktowaliśmy siebie po koleżeńsku, aż on mnie pocałował i odprowadził do domu i powiedział, że jak mnie tylko poznał, to chciał być ze mną- ja po tym zerwałam z tamtym chłopakiem, a po tygodniu, czy dwóch tyg.oficjalnego bycia razem powiedział, że mnie kocha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bardzo mi przykro
|
|
#4594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba bylam grzeczne bo dosc duzy Cytat:
![]() bardzo mi przykro ![]() Ja swojego meza poznalam na necie a dokladnie GG ![]() ciekawe jak tam nasza alonka ....
|
|
|
#4595 |
|
sajkolidżist
|
Ja też się zastanawiam co u Alonki, mam nadzieję, że czuje się lepiej... Oby dzisiejszy dzień był lepszy niż wczorajszy Miłego dnia |
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Widzę, że ostatnio jakiś gorszy czas nastał...wczoraj byłam u cioci zanieść prezent dla chrześniaka taty i też ciocia mi opowiadała, że u nich nie jest kolorowo i że nigdy tak nie było... Na dodatek zepsuło nam się auto i cholera wie, co to może być. Już wcześniej były problemy, non stop świeciła się kontrolka-nie wiem jak się nazywa, i turbo się wyłączało podczas jazdy i muliło samochód, a wczoraj jak jechaliśmy do brata Tż-ta, mąż zatrzymał się na skrzyżowaniu i gaz nam nie działał wciskał do dechy, a tu dalej nic...zgasiliśmy auto i po chwili zaczął działać, ale kontrolka zaświeciła się na dobre...pojechał nim dzisiaj do pracy, więc mam nadzieję, że nic się nie stanie, o 11 jedzie do warsztatu, mam nadzieję, że zostawi tam auto, tylko boję się kosztów...
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi
. Trzymaj się !Co to za smutny czas ?Cytat:
Fajne historie poznania TŻtów .Mój był dziś na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie pracy. Jest dużo chętnych, więc nie wiadomo, jak to będzie... Dziś idę do pracy na popołudnie dopiero. |
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
siacha - przykro mi ![]() U mnie Mikołajki też były udane. z TŻ daliśmy sobie po czekoladowym mikołaju, tak symbolicznie. większe prezenty robimy sobie na wigilię. W ogóle to wczoraj w szkole bardzo się wzruszyłam. Dzieci oddawały mi swoje słodkości z paczki (których oczywiście nie chciałam przyjąć, ale mi na siłę wciskały), rysowały mi laurki , słodkie to było ![]() Dziś jeszcze po południu musze jechać znów do pracy, bo mamy zebrania z rodzicami ![]() W ogóle to mam takie zapierdziel w tym tygodniu, że szkoda gadać. w poniedziałek jak wyjechałam po 7 rano z domu to wróciłam przed 19. bo najpierw lekcje, potem konferencja, a potem organizowałam konkurs recytatorski. Najlepsze, że do przyszłej środy muszę mojej promotorce wysłać cały rozdział pracy mgr. Świetnie.... tylko kiedy ja to zrobię?? Miłego dnia! edit: alonka - trzymaj się! Oby wszystko było dobrze!
Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2011-12-07 o 13:03 |
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi przykro
Dziewczynki wpadłam na moment, będę później to nadrobię
|
#4601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#4602 |
|
sajkolidżist
|
Dalenka
za TŻ!Aniqa, oby to auto Was drogo nie kosztowało ![]() Tusia - słodko z tymi dzieciakami ![]() Ja dziś byłam w Ośrodku i spędziłam czas z przedszkolakami, są świetne i mówią do mnie ciocia ![]() Mamy z TŻ okropny dylemat, bo T. dostał propozycję pracy jako mechanik na kopalni, wiadomo, wiąże się to z lepszymi zarobkami i bezpieczniejszą pracą niż policja, nie wiemy co zrobić ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Byłoby miło jakby się Hanka co nieco wypowiedziała na ten temat
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
ktos mnie woła
![]() morsi co bys chciala wiedziec, to odpowiem, albo podpytam Tz, bo nie wiem co ci napisac ![]() a nie chce byc subiektywna i powiedziec ze wolalabym kopalnie
|
#4604 |
|
sajkolidżist
|
Ogólnie jak wygląda ta praca, czy zna jakiegoś mechanika czy warto zrezygnować z policji dla tej pracy itd.
|
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki dzis was nie nadrabiam
mam tyl nauki na jutro a godzinę temu wróciłam dopiero z zajęć ciekawe jak tam nasza alonka
|
#4606 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Koszmar, nie wiem co napisać, przytulam bardzo mocno... Nie da się nie załamać w takiej sytuacji, mam jednak nadzieję, że szybko z Tżtem podniesiecie się na nogi, nie można tracić nadziei !Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
!!! Jestem z Ciebie taka dumna ![]() Współczuję ![]() ![]() jeden dzień mnie nie było i takie smutne wiadomości, dziewczyny naprawdę Wam współczuję, każda strata boli tak samo - tego człowieka w podeszłym wieku i takiej kilku tygodniowej fasolki...Ja też przez Internet ale przez nk ![]() Cytat:
Naprawiliby mi chociaż auto za darmo... Mam nadzieję, że obeszło się bez większych wydatków Miałam coś pisać, ale strasznie mnie zasmuciłyście szczególnie Alonka, tak się cieszyła...---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Chciałam się pochwalić, że Filowi wyszedł 4 ząbek na dole, o przepraszam, jak wyskakuję z tym nie w porę...
|
|
#4607 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musiałam się postarać, ale to dobrze, bo w drugą stronę zawsze mnie to peszyło i wkurzało. I my też w sylwestra zdaliśmy sobie oboje sprawę z tego, że chcemy być ze sobą tak na poważnie, mimo że zaczęliśmy w październiku ![]() bardzo współczuję.. trzymaj się jakoś Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tusia, słodko ze strony tych dzieciaczków ![]() hej, piszę dopiero teraz, bo wróciłam i od razu się wzięłam za naukę także teraz czasu mam o wieeeeele, wieeeele mniej ale to dobrze dziś już robiłam jeden zabieg normalnie pacjentowi, bo wynikła taka sytuacja, że musiałam. Ale dobrze, cieszy mnie to w ogóle na razie wszystko się fajnie zapowiada
|
|||
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Morsi nie doczytałam o pracy Tżta... Mechanik kopalni też nie brzmi specjalnie bezpiecznie ale lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu, z drugiej strony jeżeli może sobie pozwolić jeszcze na pogoń za marzeniami to zostałabym przy policji ![]() Gratuluję samodzielnego zabiegu !!
|
|
#4609 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że w ośrodku tak miło spędzasz czas to miłe, że dzieciaki Cię lubią ![]() Co do Tż-ta...faktycznie macie dylemat...z jednej strony gdyby wziął tą pracę moglibyście szybciej zrealizować wspólne plany i marzenia, a z drugiej już dużo przeszedł w tej szkole policyjnej i bardzo się starał....musicie to dobrze przemyśleć ![]() Cytat:
Na szczęście obeszło się bez większych wydatków i mam nadzieję, że tak zostanie ![]() No to gratuluję Filipkowi kolejnego ząbka ![]() Cytat:
fajnie, że powoli zaczyna Ci się układać zawodowo warto było tyle czekać i szukać, oby tak było jak najdłużej
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
A wiec tak, sprawa się nie wyjaśniła z tymi roletami tak jakbyśmy chcieli, ponieważ Tż poszedł do nich i powiedział wprost, że są złe wymiary bo nie pasują nam do okien, a Ci zaczęli coś tam nudzić, że to się da łatwo skrócić, że to że tamto... jednym słowem mieli gdzieś, że złe nam zamówili, bo inaczej nie można tego wyjaśnić, więc Tż sięwkurzył i stamtąd poszedł. Zdziwiło mnie to trochę, bo zwykle nie odpuszcza, ale widocznie faceci musieli go nieźle wkurzyć, że wyszedł i ich olał. Takim o to sposobem, musimy sami sobie je skrócić
ja jakbym tam poszła to chyba bym chłopu jednemu albo drugiemu przywaliła (wiem, włączyła mi się jakaś nieśmiertelność ostatnimi czasy ) bo nie po to zamówiłam, specjalnie Tżtam leciał z pracy do mnie z wymiarami, żeby dobrze je podać, żeby nie było problemów, i ciężkie pieniądze za nie zapłaciliśmy, żebyśmy musieli je jeszcze poprawiać. Tż wściekły, ja chyba jeszcze bardziej ![]() Tż powiedział, że ładną reklamę im zrobi. Zresztą ja tak samo Się rozpisałam ![]() Co do przeprowadzki, to mieliśmy się na ten weekend przeprowadzać, ale nie wiem czy zdążymy Jutro rano jadę robić ten test obciążenia glukozą ![]() nadrabiam tak z grubsza, ale nie miałam czasu dzisiaj posiedzieć na necie. Przed chwilą skończyłam robić zadanie z niemieckiego, które musiałam do dzisiaj wysłać, więc siedziałam nad nim. :/ Aga gratulacje dla Filipka kolejnego ząbka ![]() Ciekawe jak tam Alonka Opuszczam Was na dzisiaj, idę się kąpać i do spania. jutro muszę wcześnie wstać. ![]() dobrej nocki, śpijcie dobrze
|
#4611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
?) :P.Cytat:
. Tak to już jest, że w życiu przeplatają się i dobre i złe chwile... Cytat:
Fuuuj, glukoooozaaa! Oglądam trochę finał Tap Madl- nie widziałam ani jednego odcinka tego programu, a final oglądam |
||||
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
ja cały sezon oglądałam
jezu jak mi sie nic nie chce
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po wizycie widzialam sie dzisiaj z ginem
Wszystkie pomiary dzidzi wporzadku Moje wyniki krwi perfekto Jak to pan doktor powiedzial " Ja sie wogole o Was nie martwie" Ciaza przebiega super Jedyne co to schudlam prawie 3kg od ostatniej wizyty .. ale lekarz nie kazal sie denerwowac powiedzial ze na poczatku ciazy to normalne + jestem przy kosci wiec nie ma sie co stresowac Za 2 tyg mam zrobic badania krwi a 4 stycznia mam nastepne i ostatnie usg
|
|
#4614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ! !!!! Cytat:
![]() klaski : Ciąża Ci służy widać chociaż nie chudnij już więcej! to ile usg was obowiązuje w czasie ciąży? początek stycznia to nie będzie nawet połówkowe chyba? to chyba wolę Polskę
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Ja dziś mam wolne, robię murzynka, bo mama ma imieniny . TŻ jedzie dziś do rodziców, ma wziąć internet, bo ojciec coś tam potrzebuje, a u niego nie działa, czy coś . To nie pierwszy raz i zaczyna mnie to wkurzać .
|
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mi się dziwnie dzień zaczął, strasznie słabo mi się zrobiło przy śniadaniu. Musiałam wrócić do łóżka i poleżeć chwilę, żeby mi przeszło. Chyba pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło.
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
morsi odpisalam w klubie
zabciu gratulacje zdrowej fasolki
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4620 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje slicznie
Cytat:
Wiesz jak sie zestresowalam na poczatku jak pielegniarka mi powiedziala ze 6lbs mniej .. mysle sobie jakim cudem ale szybko mnie uspokoila powiedziala ze jesli tylko nie jestem na diecie i patrze na to co jem to jest ok ![]() U nas robia tylko 3 usg przez cala ciaze ( oczywiscie jesli wszystko jest wporzadku jak ciaza jest zagrozona czy wyniki wychodza nie tak to robia czesciej .. ja mialam pierwsze usg jakos w 8t pozniej te w 13 no i na koniec jest polowkoe robi sie miedzy 18-22 t nie? To sie zalapie Wczoraj posluchalam serduszka ale bez obrazu i nie powiem .. mam lekki niedosyt .. ale co zrobic trzeba si eprzyzwyczaic chyba ![]() Cytat:
to o ktorej mam byc na tego murzynka? ![]() Cytat:
![]() dziekuje slicznie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

. Tak sobie myślałam, jak jechałam do pracy, że w życiu bym się nie spodziewała, że ten facet, którego mijam na szkolnych korytarzach, będzie moim mężem
.

i cholera wie, co to może być. Już wcześniej były problemy, non stop świeciła się kontrolka-nie wiem jak się nazywa, i turbo się wyłączało podczas jazdy i muliło samochód, a wczoraj jak jechaliśmy do brata Tż-ta, mąż zatrzymał się na skrzyżowaniu i gaz nam nie działał
wciskał do dechy, a tu dalej nic...zgasiliśmy auto i po chwili zaczął działać, ale kontrolka zaświeciła się na dobre...pojechał nim dzisiaj do pracy, więc mam nadzieję, że nic się nie stanie, o 11 jedzie do warsztatu, mam nadzieję, że zostawi tam auto, tylko boję się kosztów...

!

klaski : Ciąża Ci służy widać