Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-16, 13:09   #4591
_Kasiek_
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28784474]228782800[/QUOTE]

Dziękuję
_Kasiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:12   #4592
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia

Cytat:
Napisane przez sorceress79 Pokaż wiadomość
Nie było moją intencją nikogo przekonywać, tym bardziej Avonomaniaczek To tylko pewna obserwacja, wypadkowa wiedzy zawodowej i coraz bardziej krytycznego stosunku do konsumpcjonizmu. Tu - wyrażającego się nieadekwatnym do potrzeb, a wynikającym z różnych innych przyczyn zaopatrzaniu się np. w 10 pomadkę (bo w promocji).
Jestem malującą się, farbującą włosy - siwiejące gdzieniegdzie - a przy tym świadomą mechanizmów funkcjonujących w handlu kobietą.
Dlatego wlasnie ja zrezygnowalam z bycia konsultantka bo bralam 10 pomadke bo byla w promocji. To juz choroba byla. A teraz kup;uje rozwazniej u konsultantki tylko to co mi sie konczy i czego naprawde potrzebuje.
Cytat:
Napisane przez mazia84 Pokaż wiadomość
Dziewczynki na katalogowym macie AM 14/2011

Muszę się podzielić opinią na temat tego nowego podkładu matującego. Wczoraj próbowałam z próbki i cieszę się że nie zamówiłam całego w demo. Jak dla mnie jest zbyt suchy, ciężko mi było go rozprowadzić na twarzy równomiernie, poza tym podkreślił suche skórki i zebrał mi się w porach na nosku i nie wyglądało to zbyt estetycznie. Także ja nie polecam.
Ja uzywam tego podkladu mam cere mieszana i dla mnie nie jest taki zly. Radze sie nie sugerowac jedna opinia bo kazda ma z nas inna skore. Dla mnie ten podklad jest znoscy. Dosc dlugo sie nie swiece ale faktycznie jest dosc suchy i jak go juz wsmaruje to musze poprawiac swoje zaschniete linie papilarne na twarzy. Wybralam sobie troszke za jasny odcien ale jakos go zuzyje bo uzywam kulek brazujacych na niego. Nie osadza mi sie w porach na nosie na szczescie bo coniektore podklady to robia. Jeden minus to nieprzyjemny zapach ale Ogolnie nawet polecam.
Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Dzięki Chyba zrobię opust 40% na Anew Genetics w K14

Ma znaczenie. Co prawda tylko w 30%, ale zawsze
Ja np. znam rodzinę, w której wszyscy mężczyźni mają wielkie zakoła. Nawet kilkumiesięczne dziecko już ma

Kiedyś fryzjerka powiedziała mi, że powinno się kupować różne szampony, bo jeden szampon ma składnik A, którego potrzenują włosy, a inny szampon ma składnik B, także ja bardzo często zmieniam szampony i odżywki, co daje efekt na moich włosach.
Skoro nie trafił ci się szampon, który zrobiłby coś z twoimi włosami, to może pora na "porzucenie" ulubionych i sprawdzonych marek na rzecz jakichś nowości?
Moj maz tez ma duze zakola i dwuletni synek tez ma po nim taka linie wlosow. Ja na to mowie Myszka Miki
Ja szamponow zmieniac nie moge od dawna uzywam przeciwlupiezowego z AT i mam ladne wlosy. Probowalam zmieniac ale konczylo sie swedziawka glowy. Zmieniam tylko odzywki.
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:19   #4593
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amigagdynia Pokaż wiadomość
Ja szamponow zmieniac nie moge od dawna uzywam przeciwlupiezowego z AT i mam ladne wlosy. Probowalam zmieniac ale konczylo sie swedziawka glowy. Zmieniam tylko odzywki.
mam tak samo. naturals i timotei przetłuszcza mi włosy a po palmolive mam włosy strasznie twarde mimo, że odżywkę użyję. szukałam dalej mojego ideała i znalazłam przeciwłupieżowy AT. jest rewelacyjny w przeciwieństwie do innych używam go już parę miesięcy i nie zamierzam zmieniać
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:27   #4594
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlatego wlasnie ja zrezygnowalam z bycia konsultantka bo bralam 10 pomadke bo byla w promocji. To juz choroba byla. A teraz kup;uje rozwazniej u konsultantki tylko to co mi sie konczy i czego naprawde potrzebuje.

Ja uzywam tego podkladu mam cere mieszana i dla mnie nie jest taki zly. Radze sie nie sugerowac jedna opinia bo kazda ma z nas inna skore. Dla mnie ten podklad jest znoscy. Dosc dlugo sie nie swiece ale faktycznie jest dosc suchy i jak go juz wsmaruje to musze poprawiac swoje zaschniete linie papilarne na twarzy. Wybralam sobie troszke za jasny odcien ale jakos go zuzyje bo uzywam kulek brazujacych na niego. Nie osadza mi sie w porach na nosie na szczescie bo coniektore podklady to robia. Jeden minus to nieprzyjemny zapach ale Ogolnie nawet polecam.

Moj maz tez ma duze zakola i dwuletni synek tez ma po nim taka linie wlosow. Ja na to mowie Myszka Miki

Gratuluję rozsądnej decyzji.

Dokładnie u mnie w domu jest tak samo z tymi szamponami przeciwlupieżowymi, wszyscy chcą tylko te. Jak kiedyś skusilam się w wielkiej promocji w hipermarkecie na szampony firmy Sch......, bo były po ok.80 gr za 250 ml, to teraz w domu rodzinka dopytuje się kiedy to badziewie rzadkie się skończy i wrocimy do Avonu.
Stary 2011-08-16, 13:57   #4595
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Ooo nie mogę się z tym zgodzić w moim wypadku. Ja myjąc twarz tym żelem, omijałam okolice oczu, ale i tak piekło okropnie!
Natomiast mojej mamie żel bardzo się spodobał, jest idealny do jej skóry, jak również tonik, który niedawno jej się skończył i też żałowała, że wycofali.
Każdemu coś innego pasuje. Moje oczka nie są wrażliwe
Stary 2011-08-16, 14:00   #4596
Mononokea
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Gratuluję rozsądnej decyzji.

Dokładnie u mnie w domu jest tak samo z tymi szamponami przeciwlupieżowymi, wszyscy chcą tylko te. Jak kiedyś skusilam się w wielkiej promocji w hipermarkecie na szampony firmy Sch......, bo były po ok.80 gr za 250 ml, to teraz w domu rodzinka dopytuje się kiedy to badziewie rzadkie się skończy i wrocimy do Avonu.

I tu sie z wami zgadzam. Uzywalam szmponow z drogerii i tych typu H&Sh i mialam po nich paskudne wlosy, jak sie przezucialm na te z avonu to na poczatku zawiodlam sie na serii naturals (chociaz mieli jedna taka fajna odzywke/maseczke do wlosow ale malo kiedy sie pojawia w katalogach) i mega lupiez. A odkad uzywam AT mam fajne wloski, mocne, malo wypadaja, sa takie lsniace, zdrowo wygladaja, a serum na zniszczone koncowki to moj absolutny hit

ps. to moj pierwszy post ktory wyskoczyl od razu ;p <radocha>

Edytowane przez Mononokea
Czas edycji: 2011-08-16 o 14:01
Mononokea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 14:13   #4597
mazia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Mazia84 dziękujemy za AM 14 satynowy mus do ust Copper Sensation już jest mój
Też właśnie się nad nim zastanawiam albo nad Shimmering Nude
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 14:25   #4598
Lamarii777
Raczkowanie

Co sądzicie o kuracji dotleniającej? działa? znalazłam starszą wersję na wizażu i nie wiem czy tamte opinie są aktualne
Lamarii777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 14:51   #4599
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mononokea Pokaż wiadomość
mialam ostatnio taki zel/tonik/pianke 3w1 z avon care i musze powiedziec ze sie zawiodlam na nim.
a dlaczego? uczulil? zle oczyszczal?

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 15:12   #4600
jouka2
Raczkowanie

Dziewczyny, czy jest szansa żeby paczka przy starcie katalogu doszła do oddziału InPost w sobotę? Wiem że do paczkomatów dochodzą, ale jak to jest z oddziałami? Macie jakieś doświadzczenia?
jouka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 15:33   #4601
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Szampony to ja non stop zmieniam, tu nie mam ulubionej marki, bo jak napisałam wszystkie są dla mnie takie same.
Ulubiona marka dotyczyło innych kosmetyków (np.tuszów) są marki, na których 100 razy się przejechałam i już tam więcej nie kupię, a są takie, gdzie wiem, że ryzyko zawodu jest mniejsze.
Tak więc szampony (jaki i żele i balsamy) to są kosmetyki które zmieniam notorycznie i podążam za nowościami dla urozmaicenia, ale nic to moim włosom nie daje . Nie ma co się łudzić, włosy są jakie są i nic tego nie zmieni. Wystarczy rozejrzeć się po rodzinie, wszyscy dookoła mają cienkie, słabe włosy, to geny, więc naiwnością byłoby sądzić, że jakiś szampon to zmieni .
W takim razie zwracam honor Myślałam, że chodzi ci o szampony z tymi sprawdzonymi markami.
Z drugiej strony nie należy popadać ze skrajności w skrajność. Mam ładne włosy, ale po prostu o nie dbam. Gdybym się o nie nie troszczyła i kupowała kiepskie szampony, byłaby ich tylko połowa

Cytat:
A ja sobie zawsze powtarzam (np. apropos tuszu do rzęs): zanim ja go skończę, to znowu będzie jakaś fajna promocja I to się sprawdza. Dlatego mam otwarty jeden tusz, jeden czeka w zapasie (z motywacyjnego na Babianę) no i jeden wygrałam w konkursie, więc też czeka na swoją kolej.

Cytat:
I tu sie z wami zgadzam. Uzywalam szmponow z drogerii i tych typu H&Sh i mialam po nich paskudne wlosy, jak sie przezucialm na te z avonu to na poczatku zawiodlam sie na serii naturals (chociaz mieli jedna taka fajna odzywke/maseczke do wlosow ale malo kiedy sie pojawia w katalogach) i mega lupiez. A odkad uzywam AT mam fajne wloski, mocne, malo wypadaja, sa takie lsniace, zdrowo wygladaja, a serum na zniszczone koncowki to moj absolutny hit
Kiedyś używałam starej serii AT i nie podeszła mi, dlatego nawet boję się spróbować kosmetyków z aktualnej linii.

Cytat:
Napisane przez jouka2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy jest szansa żeby paczka przy starcie katalogu doszła do oddziału InPost w sobotę? Wiem że do paczkomatów dochodzą, ale jak to jest z oddziałami? Macie jakieś doświadzczenia?
Czasami paczki są już w sobotę, ale radzę się na to nie nastawiać.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 15:46   #4602
Mononokea
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
Mial sie pienic a nie bylo ani jednego babelka podczas stosowania, no i nie oczyszczal tak jak powinien, a skore po nim mialam taka dziwna...

Wyprobowalam ta serie clearskin, kolezanka dala mi ten trojpak probek o ktorym pisalyscie i mysle ze zamowie caly zestaw - powinien byc ok.
Dalej mysle nad jakims fajnym balsamem do ciala... szkoda ze SSS juz nie jest takie jak kiedys. Jedna z was pisala o olejku do kapieli... to bylo cudo, pamietam

Aha, nie polecam jeszcze mineralnego kremu do rak z SSS, ja rozumiem ze mial dodawac skorze "zlocisty blask" ale to chyba nie znaczy ze mialam wygladac jak 15latka wysmarowana brokatem-dodtakiem do Bravo Girl Rece mi sie po nim swiecily strasznie, a nakladalam go naprawde niewiele.

Kurcze juz sie nie moge doczekac az mi wpadna w rece kolczyki perelki z nowego programu, uwielbiam perelki
A perelki do twarzy komus oddam ;p
Stary 2011-08-16, 15:56   #4603
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez mazia84 Pokaż wiadomość
Też właśnie się nad nim zastanawiam albo nad Shimmering Nude
ja zwykle biorę wszystko co "nude" ale ten wydaje mi się na zdjeciu ciemny jakiś...

Cytat:
Mial sie pienic a nie bylo ani jednego babelka podczas stosowania, no i nie oczyszczal tak jak powinien, a skore po nim mialam taka dziwna...
A ja uwielbiam żel Care 3w1 i jest tu mnóstwo dziewczyn które mają klientki kupujące ten żel litrami na początku też byłam zniechęcona tym że się nie pieni,ale testowałam,ładnie zmywa makijaż,podkład,ja go bardzo bardzo lubię z pieniących żeli do mycia dobry jest z planet spa z białą herbatą-taki pojemnik z pompką,bądź w tubce naturals rumianek/mak
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 16:10   #4604
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
jak dla mnie bardzo słabo się pieni...taki jakby...hmmm...mało wydajny??

z kolei pomarańczowy Solutions to kompletna porażka jak dla mnie!! Myjąc nim buzie wdzierał sie do nosa i ust...pppfffee!!!I jak już się wdarł to miałam wrażenie, że myje twarz szaponem Bobini czy jak mu tam było :/
Stary 2011-08-16, 16:15   #4605
zochawks
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie odnośnie kremu pod oczy z linii Aqua Youth. Kremik ten ładnie się wchłania czy się klei? Moja dobra koleżanka sie zastanawia nad nim i nie wie czy warto kupić. Emulsja do mycia jest godna polecenia? To że cieżko się ją wyciska z tubki i jest dość "tępa" to wiem ale czy ładnie myje buźkę i czy efekt jest ok czy skóra ściągnięta?

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 16:20   #4606
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie odnośnie kremu pod oczy z linii Aqua Youth. Kremik ten ładnie się wchłania czy się klei? Moja dobra koleżanka sie zastanawia nad nim i nie wie czy warto kupić. Emulsja do mycia jest godna polecenia? To że cieżko się ją wyciska z tubki i jest dość "tępa" to wiem ale czy ładnie myje buźkę i czy efekt jest ok czy skóra ściągnięta?

mogę ci odpowiedzieć jedynie na temat kremu, z którego jestem bardzo zadowolona Nie klei się i ładnie się wchłania. Co do żelu to będę mogła wypowiedzieć się dopiero za dzień czy dwa, bo czeka na swoją kolej Do tego czasu dziewczyny na pewno ci odpowiedzą, bo wiem, że są posiadaczkami
Stary 2011-08-16, 16:30   #4607
Mononokea
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
A ja uwielbiam żel Care 3w1 i jest tu mnóstwo dziewczyn które mają klientki kupujące ten żel litrami na początku też byłam zniechęcona tym że się nie pieni,ale testowałam,ładnie zmywa makijaż,podkład,ja go bardzo bardzo lubię z pieniących żeli do mycia dobry jest z planet spa z białą herbatą-taki pojemnik z pompką,bądź w tubce naturals rumianek/mak
Jak juz ktoras dziewczyna pisala, kazdy ma inna cere i gusta Ja sie wiele nie maluje, za to zmywam zawsze porzadnie i jakos ten zel nie potrafil mi oczyscic skory do konca. Nie wiem czemu. Ale te o ktorych piszesz z PS sa bardzo fajne. Lubialam tez jeszcze stara wersje tej pianki z solutions, byla bardzo wydajna i fajnie zmywala buzke, a ten tonik do niej tez byl bardzo dobry.
Poki co dziecko sprawilo ze moja cera jest jak u dojrzewajacej nastolatki wiec przezuce sie na na Clearskin P. ale potem albo Solutions albo PS.

Avon Care ma za to wedlug mnie fajne kremy do rak, zdecydowanie lepsze niz ten fatalny z SSS

Jesli chodzi o ten krem pod oczy Anew Aqua Youth to moja mama jest niesamowicie z niego zadowolona. A emulsja to niestety nie wiem

Edytowane przez Mononokea
Czas edycji: 2011-08-16 o 16:54
Stary 2011-08-16, 16:41   #4608
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Kurcze juz sie nie moge doczekac az mi wpadna w rece kolczyki perelki z nowego programu, uwielbiam perelki
A perelki do twarzy komus oddam ;p
Nigdy nie nosiłam pereł, ale te wydają się bardzo ładne Jeszcze tylko trzebaby skminić jakąś bransoletkę lub naszyjnik do nich i będzie git
A perełki zostawię na sprzedaż

Jaki krem pod oczy polecacie dla siedemnastolatki?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 16:56   #4609
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Jaki krem pod oczy polecacie dla siedemnastolatki?
Polecałabym tej Żel do pielęgnacji okolic oczu Owoc Granatu kat. 12 str 130
albo z serii Solutions ten z linii Naturalna ochrona. (zielone opakowanie).
Stary 2011-08-16, 17:12   #4610
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Ja nie zrezygnowałam z bycia kk, ale przestałam kupować dla siebie na zapas... teraz juz 2 kat poszedł bez rzeczy dla mnie

Cytat:
Kremik pod oczy bardzo fajny... Ja jestem ogromnym uczuleniowcem, ale ten mi pasuje i sie nie klei Właśnie zastanawiam sie nad tą emulsja do mycia buźki z tej serii...

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Posiada któraś z Was Powiększająca szminka Ultra Colour Rich SPF 15 kolor
Incredible? Dostałam teraz ale wydaje mi sie taka mocno czerwona na katalogowym? nie wiem czy otwierać?
Stary 2011-08-16, 17:23   #4611
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Ja nie zrezygnowałam z bycia kk, ale przestałam kupować dla siebie na zapas... teraz juz 2 kat poszedł bez rzeczy dla mnie

Kremik pod oczy bardzo fajny... Ja jestem ogromnym uczuleniowcem, ale ten mi pasuje i sie nie klei Właśnie zastanawiam sie nad tą emulsja do mycia buźki z tej serii...

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Incredible? Dostałam teraz ale wydaje mi sie taka mocno czerwona na katalogowym? nie wiem czy otwierać?
No bo właśnie jest za✂✂✂ibi czerwona

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 17:29   #4612
mazia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość

Ona jest taka mocno czerwona
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 17:33   #4613
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
No bo właśnie jest za✂✂✂ibi czerwona
uuu. to mi taka nie potrzebna

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 17:41   #4614
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
Co myslicie o wodzie Simply Because dla niej? Warto zamówić?
bardzo łądna, za taka cene warto
Stary 2011-08-16, 17:43   #4615
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Polecałabym tej Żel do pielęgnacji okolic oczu Owoc Granatu kat. 12 str 130
albo z serii Solutions ten z linii Naturalna ochrona. (zielone opakowanie).
A opowiesz coś o nim?
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 18:29   #4616
201608040942
Konto usunięte

Kochane ktos na watku katalogowym podal linkt do tego katalogu

http://www.pl.avon.com/PRSuite/eBroc...pgnYrNr=201114

od kiedy on jest wazny?

I czy ktoras z pan posiada PayPal i mogla bym zamowic u niej 3 rzeczy z tego katalogu i dalo by rade przeslac to potem do DE, zaplacilabym PP. Pytam bo u mnie jest tylko jedna z tych rzeczy co bym chciala do tego w promocji drozej niz w Pl po normalnej cenie i 2 rzeczy wogole sa u mnie nie do kupienia, a bylabym bardzo na nie chetna.

Edytowane przez 201608040942
Czas edycji: 2011-08-16 o 18:30
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 18:45   #4617
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
A opowiesz coś o nim?
Jak działa to nie wiem, bo to jest nowośc, ale pytałas się o produkty dla 17latki więc tylko te kremy można jej zaproponować.

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 18:47   #4618
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Jak działa to nie wiem, bo to jest nowośc, ale pytałas się o produkty dla 17latki więc tylko te kremy można jej zaproponować.
Myślałam, że już testowałaś
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 18:51   #4619
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Kochane ktos na watku katalogowym podal linkt do tego katalogu

http://www.pl.avon.com/PRSuite/eBroc...pgnYrNr=201114

od kiedy on jest wazny?

I czy ktoras z pan posiada PayPal i mogla bym zamowic u niej 3 rzeczy z tego katalogu i dalo by rade przeslac to potem do DE, zaplacilabym PP. Pytam bo u mnie jest tylko jedna z tych rzeczy co bym chciala do tego w promocji drozej niz w Pl po normalnej cenie i 2 rzeczy wogole sa u mnie nie do kupienia, a bylabym bardzo na nie chetna.
Ten akatlog to tak na początku października wchodzi.
A co chcialabyś kupić?

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Myślałam, że już testowałaś
Testowałam w COKu, fajny taki żelowy, lekko chłodzi. Ale co więcej miałby robić to nie wiem.
Stary 2011-08-16, 19:09   #4620
201608040942
Konto usunięte

cheneelle, te branzoletki Phyton bym chciala. Sa u mnie ale w promocji i tak drozej wychodzi niz po stalej cenie w Pl. I nie pytalabym tutaj bo bym je u mnie zamowila, ale widze ze macie tez apaszke Phyton, a u mnie jej nie ma, a ja szukam apaszki z wezowym wzorem, wiec bylo by idealnie do tych branzoletek. Na ostatnioej stronie jest kremik naturals 15ml. Tego tez u mnie nie ma , a widze ze za jedna rzecz zamowiona z katalogu mozna ten kremik zamowic, to bym przy okazji chciala skorzystac. Zaplacic za zamowienie moglabym ale tylko przez Pay Pal
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości