Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-31, 21:43   #4591
paryzanka202
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

wiesz po cos bralam te marynarki
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 21:44   #4592
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Gabi, Rendsaid- swietne fotorelacje, wszystko mi sie bardzo podoba Gabi szkoda ze ta musztardowa ma taki brzydki odcien bo kroj swietny. Zreszta pamietacie co bylo z pomaranczowa dresiara? na poczatku wszystkie mowily ze okropny kolor a potem kazda chciala Tak samo z nowym tulipanem. Wiec nie wiadomo, moze przyjdzie dzien w ktorym wszystkie bedziemy polowac na spodnice klaczki
Rendsaid- ale masakra z tymi spodniami...wspolczuje

Mariola mysle, ze mozesz sprobowac wymienic. Ale obawiam sie ze bedziesz miala problem. Na metce masz stara nieprzeceniona cene- musisz ja oderwac bo sie zorientuja. Wtedy moga Ci wymienic za obecna cene czyli pewnie jakies 50zl. Tak mi sie wydaje.

Sadzicie ze takie meliski beda pasowaly na sezon jesienny? i do rajstop? nie beda spadaly? nie wiem czy kupowac...
ja jej w życiu nie chciałam!! od początku mówiłam że brzydka

a meliski fajne, ale nie wiem czy nadają się do rajstop....ja ich jakoś z rajtami nie widzę
Stary 2011-07-31, 21:44   #4593
paryzanka202
Zakorzenienie

Asiu tata nosil na szczescie mam na kolkach i od razu mam winde
I uwaga zmiescilam sie w jedna walizke, no dobra w jedna duza i jedna mala ale to juz z butami:P
Stary 2011-07-31, 21:50   #4594
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
I uwaga zmiescilam sie w jedna walizke, no dobra w jedna duza i jedna mala ale to juz z butami:P
paryzanko a pojechałaś na ile ?
Budgetko wracaj już do nas.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 21:50   #4595
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
O, to ja bym może zrobiła podobny manewr z kopertówką? Dlaczego jej nie oddałam w terminie?
A czemu nie wystawisz jej na all?
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 21:53   #4596
paryzanka202
Zakorzenienie

Rzymianko - 2 tygodnie

Karolina a ty juz jestes? Wlasnie widzialam,ze olimpic jest prawie obok mnie,ale niestety tam nie mozna byc ze zwierzakami a ja z psem zawsze na wakacjach jestem
Stary 2011-07-31, 21:53   #4597
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
ja o 10
dzięki za pocieszenie haah ehh tylko szkoda że Zara nie jest otwarta od 6, wpadłabym hahaha
Stary 2011-07-31, 21:54   #4598
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie wiem czemu się tak dziwią, ja ostatnio na tydzień miałam walizkę, buty w osobnej torbie, kosmetyki w osobnej i ręczniki w jeszcze jednej Ledwo zamknęliśmy ten malutki kufer od coupe a jeszcze na siedzeniu mieliśmy z tyłu
Stary 2011-07-31, 22:00   #4599
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Ja nie wiem czemu się tak dziwią, ja ostatnio na tydzień miałam walizkę, buty w osobnej torbie, kosmetyki w osobnej i ręczniki w jeszcze jednej Ledwo zamknęliśmy ten malutki kufer od coupe a jeszcze na siedzeniu mieliśmy z tyłu
Wow, mi zawsze 1 walizka starcza i jeszcze jest sporo miejsca na zakupy.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 22:01   #4600
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu nie wystawisz jej na all?
Na stronie są cały czas po 289, a nie wiem czy tak sie sprzeda moze lepiej dopłacić i wymienić na tulipanową? Albo na tą czarną i jakąś inną rzecz?
Cytat:
my mamy wielki bagażnik a był pełen, TŻ dopchnął torbą z kijami golfowymi, oczywiście ani razu ich nie użył
Stary 2011-07-31, 22:02   #4601
zarina_
Zadomowienie

ale pędzicie dziewczyny trudno nadrobić będzie Was a nie było mnie tylko dwa dni byłam na zakupach dzisiaj i kupiłam kilka rzeczy

sukeinkę Tuskową czarną ale nie wiem czy nie zwrócę, nie jestem do końca przekonana ale cena mnie zachęciła
czarną sukienkę z falbanką
czarną sukienkę w groszki- szczerze mówiąc mam wrażenie, że na mnie milion razy lepiej niż na foto wygląda
spódniczkę z nowej kolekcji
i bluzkę z nowej kolekcji ale nie widzę zdj- zaraz cyknę fotkę

a i pochwalę się, że kupiłam różową kolejarkę L dla mamy myślałąm, że padnę jak ją zobaczyłam nie wiem czy jej podpasuje a jak nie to będę zwracać chyba, że ktoś na wątku będzie chętny

przymierzałam płaszczyk biały za 400 zł ale nie podoba mi się, TŻ się śmiał, że wyglądam jak pielęgniarka sukienki białej z zipami też nie wzięłam nawet do przymierzalni bo czar prysł jak ją zobaczyłam przymierzałąm sukienkę w paski biało czarną ale tez jej nie kupię bo materiał mi się nie podoba cieszę się, że na all jej nie kliknęłam
spodobała mi się za to spódniczka biała z czarnymi lamówkami będę polować na nią na all a jak nie będzie to przy następnej wizycie w Zarze na pewno kupię
ale się rozpisałąm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0387058800_1_1_3.jpg (13,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2452147630_1_1_3.jpg (13,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0263001093_1_1_3.jpg (20,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7456935800_1_1_3.jpg (12,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3150011.jpg (50,2 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3130009.jpg (35,5 KB, 42 załadowań)

Edytowane przez zarina_
Czas edycji: 2011-07-31 o 22:06
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 22:04   #4602
Mariah
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj w Manu, trochę poprzymierzałam, więc pozwolę sobie wkleić małą fotorelację. Może komuś się przyda

1. Koszula muchomor – przyciągnął mnie skład 100% jedwab. Bardzo dobrze się w niej czuję, jest na mojej wish-liście ale czekam na inne kolory
2. Koszula z lamówką – dosyć długa a ja takich nie lubię, nie da się jej nosić wypuszczonej. Z kolei wpuszczona w spodnie źle wygląda przez ten pionowy czarny pas nagle znikający pod paskiem. Nie podoba mi się taki efekt i dlatego koszulę skreśliłam z listy
3. top chabrowy – bardzo fajny, jest na mojej wish-liście tylko muszę zmierzyć M-kę, bo S jest za małe z biuście
4. Słynny biały płaszczyk – generalnie jest ciekawy, taki futurystyczny jak ktoś tu powiedział, ale nie podobam się sobie w nim. Wyglądam jak w kitlu lekarskim, szczególnie jak jest zapięty Poza tym ma trudny kolor i generalnie to nie mój styl
5. Słynna biała sukienka z zipami – jak ją zobaczyłam na wieszaku to jęknęłam ‘o matko, co to ma być’ ale jak założyłam na siebie, to nawet się sobie podobałam. Ale podobnie jak w przypadku płaszczyka to nie moja bajka. Zaspokoiłam ciekawość i tyle.
6. Ramoneska z TRF – koniecznie chcę kupić na jesień jakąś eko-skórkę – ta mi się podoba ale ma za krótkie rękawki na moje długie łapiszcza Długość 7/8 mi nie odpowiada, nie zamierzam również nosić kurtki z podwiniętymi rękawami, więc będę musiała poszukać czegoś innego. Szkoda, bo ta kurtałka jest naprawdę fajna. Myślę jednak, że dla niewielkich osób o niezbyt długich rękach te rękawy będą w sam raz.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koszula muchomor.jpg (139,5 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koszula lamówka.jpg (66,1 KB, 118 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg top chaber.jpg (39,5 KB, 110 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg płaszcz biały.jpg (81,0 KB, 127 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka biała zipy.jpg (78,6 KB, 160 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ramoneska trf czerń 1.jpg (53,7 KB, 107 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ramoneska trf czerń 2.jpg (85,4 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ramoneska trf czerń 3.jpg (47,8 KB, 78 załadowań)
Stary 2011-07-31, 22:04   #4603
paryzanka202
Zakorzenienie

My to samo , pol domu wynioslam
Stary 2011-07-31, 22:10   #4604
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Mi się nie podobają, to jest jakby taki brudny ciemny beż a niektórzy mówią że to kolor jasny brąz.
Wydaje mi się że Rzymianka wklejała tego tulipanka na wieszaku
martitkaa świetna pamięć ten kolor taki dziwny ładniejszy byłby kremowy a nie taki brudny beż.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Rzymianko - 2 tygodnie

Karolina a ty juz jestes? Wlasnie widzialam,ze olimpic jest prawie obok mnie,ale niestety tam nie mozna byc ze zwierzakami a ja z psem zawsze na wakacjach jestem
paryzanko bo ja na trzy tygodnie wzięłam dwie marynarki (kolejarkę i fioletową), jedną ramoneskę i jedną kurtkę przeciwdeszczową a mąż ma ze mnie polewkę.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 22:10   #4605
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Na stronie są cały czas po 289, a nie wiem czy tak sie sprzeda moze lepiej dopłacić i wymienić na tulipanową? Albo na tą czarną i jakąś inną rzecz?
my mamy wielki bagażnik a był pełen, TŻ dopchnął torbą z kijami golfowymi, oczywiście ani razu ich nie użył
Ale nie byłaś zapytać w jakiejś zarze? Może by Ci przyjęli, tylko kilka dni przekroczyłaś.. Ja bym spróbowała...
Stary 2011-07-31, 22:12   #4606
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI MOJE KOCHANE

strasznie ubolewam, ze nie mam kiedys Was "odwiedzać" lub przynajmniej nadrabiać zaległości . muszę najpierw uporać się ze swoimi zaległymi sprawami. baaaaaaaaardzo za Wami tęsknie mam nadzieję, że wkrótce znowu do Was dołączę

a tymczasem, żebyście o mnie całkiem nie zapomniały, to wklejam dzisiejsze fotki, robione na szybko, przed pracą. w sumie nic takiego, ale co poniektóre pokusze TĄ marynarką (Oluś wiem.... tylko nie bij mnie za mocno )
OMG czy Wy mnie musicie tak męczyć?

Cześć Budgetko

Paryżanko, powaliłaś mnie na kolana

Rendsaid, niezłe przygody miałaś dzisiaj

Gabi, ja bym wzięła tą co na zdjęciu ze strony wygląda na błyszczącą

Człowieka nie ma kilka godzin, a tu tyle stron Odczuwam głód zakupowy Potrzebuję na gwałt studiowej marynarki przez Budgetkę i Karolinę I jeszcze paskowego tulipana potrzebuję

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 22:15   #4607
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
uffff , wyżyłam się na mojej szafie , wywaliłąm 2/3 z moich rzeczy
o istnieniu niektórych nie miałam pojęcia . aż lepiej teraz to wszytko wygląda

mój tata i brat sie śmieja z moich spodni moro
a ja wymyśliłam że kupię tą czarna ramoneske z trf do nich
przestaną jak ubierzesz do nich workersy i ramoneskę są super... widziałaś je na blogu? zaraz znajdę i wkleję linka
Cytat:
o rany wisienko współczuje , wychodzisz po 21 a potem o 5;30 wstajesz ... ja bym nie wytrzymała
ja już też nie daję rady... dziś byłam w pracy 13h...a jutro znów i to na rano!!! kodeksu pracy nikt u mnie nie widział!!

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
ale pędzicie dziewczyny trudno nadrobić będzie Was a nie było mnie tylko dwa dni byłam na zakupach dzisiaj i kupiłam kilka rzeczy

sukeinkę Tuskową czarną ale nie wiem czy nie zwrócę, nie jestem do końca przekonana ale cena mnie zachęciła
czarną sukienkę z falbanką
czarną sukienkę w groszki- szczerze mówiąc mam wrażenie, że na mnie milion razy lepiej niż na foto wygląda
spódniczkę z nowej kolekcji
i bluzkę z nowej kolekcji ale nie widzę zdj- zaraz cyknę fotkę

a i pochwalę się, że kupiłam różową kolejarkę L dla mamy myślałąm, że padnę jak ją zobaczyłam nie wiem czy jej podpasuje a jak nie to będę zwracać chyba, że ktoś na wątku będzie chętny

przymierzałam płaszczyk biały za 400 zł ale nie podoba mi się, TŻ się śmiał, że wyglądam jak pielęgniarka sukienki białej z zipami też nie wzięłam nawet do przymierzalni bo czar prysł jak ją zobaczyłam przymierzałąm sukienkę w paski biało czarną ale tez jej nie kupię bo materiał mi się nie podoba cieszę się, że na all jej nie kliknęłam
spodobała mi się za to spódniczka biała z czarnymi lamówkami będę polować na nią na all a jak nie będzie to przy następnej wizycie w Zarze na pewno kupię
ale się rozpisałąm
ja chcę kolejarkę!!!!! bardzo!!! szukałam jej wszędzie ostatnio!!!!
wstaw fotki ciuszków na sobie!
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 22:16   #4608
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie byłaś zapytać w jakiejś zarze? Może by Ci przyjęli, tylko kilka dni przekroczyłaś.. Ja bym spróbowała...
Zorientowałam się dziś wieczorem, pewnie skoczę jutro przed pracą do ZT i zobaczę co da się załatwić.

Zarina, piękna ta bluzka w kwiaty
Stary 2011-07-31, 22:16   #4609
paryzanka202
Zakorzenienie

malwinko a jaki rozmiar potrzebujesz? bo ja mam L i jesli jej nie sprzedam to oddalabym Ci za sklepowa czyli 199 (tyle za nia dalam) ale pewnie chcesz M

Rzymianko ja to jestem ewenement Ciekawe czy to wszystko ubiore hehe
Stary 2011-07-31, 22:19   #4610
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
przestaną jak ubierzesz do nich workersy i ramoneskę są super... widziałaś je na blogu? zaraz znajdę i wkleję linka

ja już też nie daję rady... dziś byłam w pracy 13h...a jutro znów i to na rano!!! kodeksu pracy nikt u mnie nie widział!!

ja chcę kolejarkę!!!!! bardzo!!! szukałam jej wszędzie ostatnio!!!!
wstaw fotki ciuszków na sobie!
jeśli nie podpasuje mojej mamie to wtedy będę o Tobie pamiętać ale dopiero w tygodniu jakoś jej pokaże nie wiem kiedy a fotki ciuszkó też postaram się wrzucić w tyg jak kogoś uproszę, żeby mi zrobił
Stary 2011-07-31, 22:20   #4611
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w Manu, trochę poprzymierzałam, więc pozwolę sobie wkleić małą fotorelację. Może komuś się przyda

1. Koszula muchomor – przyciągnął mnie skład 100% jedwab. Bardzo dobrze się w niej czuję, jest na mojej wish-liście ale czekam na inne kolory
2. Koszula z lamówką – dosyć długa a ja takich nie lubię, nie da się jej nosić wypuszczonej. Z kolei wpuszczona w spodnie źle wygląda przez ten pionowy czarny pas nagle znikający pod paskiem. Nie podoba mi się taki efekt i dlatego koszulę skreśliłam z listy
3. top chabrowy – bardzo fajny, jest na mojej wish-liście tylko muszę zmierzyć M-kę, bo S jest za małe z biuście
4. Słynny biały płaszczyk – generalnie jest ciekawy, taki futurystyczny jak ktoś tu powiedział, ale nie podobam się sobie w nim. Wyglądam jak w kitlu lekarskim, szczególnie jak jest zapięty Poza tym ma trudny kolor i generalnie to nie mój styl
5. Słynna biała sukienka z zipami – jak ją zobaczyłam na wieszaku to jęknęłam ‘o matko, co to ma być’ ale jak założyłam na siebie, to nawet się sobie podobałam. Ale podobnie jak w przypadku płaszczyka to nie moja bajka. Zaspokoiłam ciekawość i tyle.
6. Ramoneska z TRF – koniecznie chcę kupić na jesień jakąś eko-skórkę – ta mi się podoba ale ma za krótkie rękawki na moje długie łapiszcza Długość 7/8 mi nie odpowiada, nie zamierzam również nosić kurtki z podwiniętymi rękawami, więc będę musiała poszukać czegoś innego. Szkoda, bo ta kurtałka jest naprawdę fajna. Myślę jednak, że dla niewielkich osób o niezbyt długich rękach te rękawy będą w sam raz.
wyglądasz świetnie w muchomorku a ta koszula z lamówką to istne cudo!!! ile ona kosztuje?? muszę ją przymierzyć koniecznie@ EDIT: to ta: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BPOCKET%2BFLAP ? bo jeśli tak to na stronie wygląda tragicznie, a na Tobie cudownie!!! Top chabrowy kupiłam w wersji kremowej na allegro za 80 zł. Ramoneska mi się podoba bardziej w innych kolorach, ale jak potrzebujesz czarną i dobrze się w niej czujesz, to bierz! A jak nie, to ekoskórek jest teraz milion wszędzie, na 100% coś dla siebie znajdziesz. Płaszczyk niezmiennie mi się podoba...a sukienka wcale.

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-07-31 o 22:28
Stary 2011-07-31, 22:20   #4612
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
malwinko a jaki rozmiar potrzebujesz? bo ja mam L i jesli jej nie sprzedam to oddalabym Ci za sklepowa czyli 199 (tyle za nia dalam) ale pewnie chcesz M

lepiej mieć więcej niż potem żałować że czegoś się nie wzięło
Stary 2011-07-31, 22:22   #4613
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
jeśli nie podpasuje mojej mamie to wtedy będę o Tobie pamiętać ale dopiero w tygodniu jakoś jej pokaże nie wiem kiedy a fotki ciuszkó też postaram się wrzucić w tyg jak kogoś uproszę, żeby mi zrobił
Super! Będę wdzięczna jeśli Mamie się nie spodoba. Pamiętaj o mnie wtedy, proszę

Ciekawi mnie ta sukienka w groszki...czuję, że będzie bardzo ładnie wyglądała.
Stary 2011-07-31, 22:23   #4614
Naia2
Zadomowienie

Cytat:

Świetna fotorelacja! Najbardziej podobasz mi się w muchomorku , w sukience i ramonesce też świetnie.
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 22:24   #4615
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Super! Będę wdzięczna jeśli Mamie się nie spodoba. Pamiętaj o mnie wtedy, proszę

Ciekawi mnie ta sukienka w groszki...czuję, że będzie bardzo ładnie wyglądała.
będę pamiętać na wieszaku nie wyglądała za fajnie ale TŻ chciał, żebym przymierzyła i wtedy mi się spodobała jak chcesz to mogę zrobić zdj na podłodze bo dziś już nie będzie miał mi kto zrobić

Edytowane przez zarina_
Czas edycji: 2011-07-31 o 22:25
Stary 2011-07-31, 22:29   #4616
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:

Na pewno

Ja Mki poszukuję, ale jak będę bardzo zdesperowana to i większą przygarnę

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 22:30   #4617
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Matko, w życiu by nie pomyślała, że to te spodnie Na Gabi wyglądają o wiele lepiej niż na modelce.
wg mnie na tych modelkach mało co dobrze wygląda Dużo rzeczy widziałam juz które na modelce m sie w ogóle nie podobały a na kimś innym o wiele lepiej
Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
nie działa mi ten kod.. czy tylko na wczoraj byl?
do końca lipca,tylko na nieprzecenione
Cytat:
uffff , wyżyłam się na mojej szafie , wywaliłąm 2/3 z moich rzeczy o istnieniu niektórych nie miałam pojęcia . aż lepiej teraz to wszytko wygląda
ja sie wyżywam regularnie, ale ciągle mam wrażenie że jeszcze sporo przede mną -za dużo rzeczy o które są ładne i były w moim stylu kiedyś ale juz mi nie pasuja , albo średnio ładne ale które trzymam bo ..kolor mi sie podoba :/. Stopniowo ubywa ale jakoś nie mogę sie wziąć do tego radykalnie
Przydałoby mi sie jak w tych programach "what not to wear " - żeby stylisći mi przeglądnęli szafe i wyrzucili co trza
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 22:32   #4618
paryzanka202
Zakorzenienie

hehe to jak nie sprzedam to sie odezwe
Stary 2011-07-31, 22:32   #4619
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:

ojjj tam po co kogoś prosić , rób słiiit fotki do lustra tak jak my

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 22:32   #4620
wisienka1000
Wtajemniczenie

czy Strachulec szukała marokańskiego tulipana Mki?
http://allegro.pl/zara-women-tulip-t...744998034.html bo jest
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości