|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
ja próbkę dostałam gratis ze względu na ofertę wiązaną. Może coś nowego w ulotce się pojawi, bo jak na razie w kwestii Walentynek to ta obecna ulotka nie powala niestety, za dużo zbędnych akcesoriów
#4592 |
Zadomowienie
|
Ja też doatałam gratis ta ze sprayem ale jest inna bez sprayu i mi sie ona redukuje do 1 zł. Czyli zamówie najwyżej mama sobie przeleje.
A co do ulotki to w kółko dają te same rzeczy , które im się nie sprzedają - pytanie gdzie sa kosmetyki które sa wycofywane z katalogów???? Nie doczekałam sie wycofanej serii Lift Expert i wiele innych rzeczy których nie ma juz w katalogu....
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2012-02-06 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Raczkowanie
|
Ja w swoim zamówieniu dostałam dwie próbki wody Paradise ze sprayem, fajnie ale zapach mi się nie podoba więc dałam mamie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Raczkowanie
|
hmm... nie rozumiem.. zwracałam pędzel w BR, dzisiaj dostałam zwrot kasy i mam PP: -3 (to rozumiem bo pędzel był na 3pp), ale OH: -6 i tego nie rozumiem..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Mi tez tak srednio sie podoba woda Paradise. Niby zapach niezly, ale nie ma jakiegos drugiego dna, pazura, ktory by ja wyroznial. Flakonik piekny, ale nie chce kupowac wody tylko dla flakonu
![]()
#4596 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zadomowienie
|
Juz to wczesniej zauwazylam i pisalam....
#4598 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
23942Próbka - woda toaletowa Paradise spray 1ml1,00 PLN1010A mnie jednak spray się zredukował ![]() także może rano w pierwszy dzień mieli jakiś błąd systemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Raczkowanie
|
Mnie też się zredukowały próbki Paradise spray perwszy dzien katalogu
Edytowane przez grr1 Czas edycji: 2012-02-06 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Wtajemniczenie
|
Ja również pierwszego dnia miałam próbki Paradise w sprayu za 1 zł
![]() ![]()
#4601 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz udało mi się zrealizować zamówienie za 120 pp i bardzo proszę podajcie mi kod na pakiet katalogów za 7 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zadomowienie
|
Dziś wstałam z nadzieja na cos dodatkowego w ofercie i niestety nic niema - czekam jeszcze do jutra.... Cos sie ostatnio nie wysilaja - na dzień babci i dziadka tez nic nie było...
#4605 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny wczoraj byłam na warsztatach SPA na dłonie w Oriflame , chciałabym się dowiedzieć jak to jest z tą kartą klienta dla siebie co teraz jest w promocji za złotówkę to prawda, że mogę zamówić coś raz na ruski rok ? No i zniżka jest 23% ? bo tak też wynika z tych tabelek co mam ?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4607 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak jak napisała razdwapięć, jest zniżka 23%, ale winogronek - jeśli faktycznie zamówisz coś raz na ruski rok, to musisz mieć świadomość ponoszenia dodatkowych kosztów malego zamówienia. To nie jest tak, że raz do roku zamówisz sobie np.tylko szampon za 10 zł, z czego odejmą Ci jeszcze -23%, to zapłacisz powiedzmy te 7zł. Owszem odejmą, ale zapłacisz za ten przykładowy szampon jakieś dwa razy tyle niz w katalogu, uwzględniając koszty obsługi malego zamówienia.
![]() |
#4608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli ewentualnie sprzeda, to ok, nic nie dokłada, ale jeśli dziewczyna chce się zaangażować w Ori tylko po to, by kupić sobie coś raz na jakiś czas taniej, to interes typu kupię produkt x taniej, ale za to muszę kupić "przymusowo" produkt y i albo go na siłe zuzyć, albo sprzedać - kiepski biznes. A piszę o tym po to, bo w ciągu kilkuletniej działałnosci w Ori spotkałam się z przypadkami CELOWEGO wprowadzania potencjalnych konsultantek w błąd. Mianowicie, wmawianie, że nawet jeśli ktoś nie chce sprzedawać innym kosmetyków, a zamówić coś od czasu do czasu, to lepiej się zapisać, bo jest rabat. Kwestia ewentualnych kosztów przesyłki, zbierania pp, jakoś nie była poruszana. Ostanio jedna z pań postawionych w hierarchii wyżej niż zwykła konsultantka, próbowała tak zwerbować moją klientkę - nie dość, że "zapomniała" poinformować, że małe zamówienie nie jest zupełnie gratis, to jeszcze próbowała wmówić, ze wszelkie próbki, katalogi, torebeczki również są gratisowe...
![]() |
#4610 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież to forum czytają nie tylko kk, ale i klientki i potem będą myślały, że my z tego przykładowego szamponu mamy połowę zysku (czyli z innych kosmtyków też), ale gdzie cena katalogów, torebek (w które należy zapakować klientowi zakupione rzeczy) itp., wcale to nie wygląda tak różówo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem w oriflame już kilka lat, znam politykę firmę i nie czepiam się, że są opłaty za małe zamówienia, płatne próbki itp. Ale uważam, że proponując komuś współpracę w Ori, trzeba pokazać WSZYSTKIE jej aspekty, także ten aspekt, że jeśli klientka absolutnie nie chce się angażować w sprzedaż, tylko zamawiać drobne produkty dla siebie od czasu do czasu, to musi się liczyć z dodatkowymi kosztami. To wszystko.
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Raczkowanie
|
macie moze link do katalogu 4?:P
#4615 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast według mnie odbiór w filii oraz oddziale powinien być darmowy.
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja zamawiam tylko i wyłącznie dla siebie i fakt mam 23% taniej, ale zamawianie produktu (by nie płacić za przesyłkę) który jest mi w ogóle nie potrzebny, mnie osobiście bardzo zniechęca.
![]() |
#4619 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() mam problem, jestem nową konsultantką w programie witamy i teraz w tym zamówieniu powinnam otrzymać pierwszy prezent (tusz do rzęs). Gdy już złożyłam zamówienie, weszłam na fakturę upewnić się, że wszystko zamówiłam, patrzę a ten tusz co miał być za 1zł. jest cena przy nim 0 zł. Czyli mam rozumieć,że go nie dostanę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, a jakie opinie na temat pomadek pure colour floral? bo mam dwa zamowienia na te lakiery, to moge zamowic dla siebie dwie pomadki za CK 4zł, wiec cena zacheca
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.