Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 10:59   #4591
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Wariatkyyyyyyyyyyy! No ile można napisać przez 1 dzień Nadrabiam i idę pisać mgr, bo cholera z Wami to nie da się nic zrobić

jagodzia, kciuki się 3mią mocno!

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Ej kurde, nie mogę już oglądać sukien, bo zaczynam mieć wątpliwości co do swojej i kryzys...
Lańsko! Szczególnie, jak tu laski sobie flaki wypruwają na widok Twej pięknej kiecy! Noooooooo!
I TAK - MASZ TALIĘ W ogóle piękna z Ciebie dziewczyna i TŻ padnie, jak Cię w tej kiecce zobaczy

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Wizażowe kciuki działają - spotkanie rodziców było idealne, cały czas rozmawiali, dogadali się bez problemów, mieli wiele wspólnych tematów no i cieszę się, że mam to za sobą Na sam koniec siedzieliśmy wszyscy w altanie u TŻa i nagle moja mamusia wskazała na coś na niebie z zapytaniem: "co to jest?". TŻ, że sputnik, a ja: "Lampion życzeń!", a że mieliśmy jeszcze jednego z nad morza to wszyscy wspólnie taki puściliśmy i poleciał nam pięknie, wysoko do góry Wszyscy byli zachwyceni a mnie się zmienił stosunek do lampionów (byłam na nie) i też będę mieć takie na weselu Cudowne spotkanie i genialny weekend!
Bardzo się cieszę, że spotkanie Wam się udało I fajnie, że macie nowy pomysł na wesele, który wszystkim się podoba

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja się nie wstydze tego że poznałam tżta na czacie.. nie szukałam na siłę ale jak się wywiązała rozmowa to stwierdziliśmy że czemu by się nie spotkac
no i jest fajnie
moja mama jest bardzo przeciwna umawianiu się przez internet bo twierdzi że tam sami starzy zboczeńcy piszą... i od dawna mam zaplanowane że powiem jak poznałam tżta na weselu
siurprajs
Ja już tyle ludzi poznałam przez neta, że naprawdę nie jest to dla mnie żadne dziwo TŻta też najpierw znałam tylko internetowo i z opowieści Przyjaciółki i spotkaliśmy się dopiero po miesiącu korespondowania non stop Fakt, że na portalach randkowych żadnych nigdy nie byłam (grono wystarczyło za nie wszystkie swego czasu ), ale uważam, że to świetny pomysł, bo właśnie dzięki najpierw korespondencji, dyskusjach na różne tematy (gdzie net daje większe możliwości, bo człowiek mniej się wstydzi mówić o różnych rzeczach), to gdy te dyskusje są szczere, to dużo łatwej w ten sposób ogarnąć, czy z takim człowiekiem na dłuższą metę się dogadamy.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Jako, że ja miałam być PMką 2012 udzielałam się w pierwszych częściach. Część dziewczyn ( może ) mnie pamięta Moja depresja z odwołanego ślubu już zażegnana, więc z przyjemnością Was podczytuję. A tak mi się zrymowało i może wam się spodoba taki tytuł następnej części : Na lewo, na prawo w górę i w dól – PMki 2012ście sukien wybierają krój. )

Pozdrawiam)
Hej Kasieńko, witaj z powrotem na wątku Podoba mi się, chociaż tradycyjnie bym zmodyfikowała w celu skrócenia:
Na lewo, na prawo w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój.
- PM 2012, cz.

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Pierwsze propozycje mojego TŻta na tytuł wątku (na razie według mnie nietrafione)

1. Za roczek i dni parę poznacie kolejną młodą parę
2. Na horyzoncie świeci słonko wkrótce będę jego żonką
3. Już w styczniu się zaczyna ślubna lawina
hehe, poeta
3 mi się podoba, bo lekkiej modyfikacji:
Już w styczniu się zaczyna nasza ślubna lawina.

Cytat:
Dziewczyny wahamy się z TŻtem pomiędzy dwoma piosenkami na pierwszy taniec (obie są z bajki Anastazja)

1. Once upon a December
http://www.youtube.com/watch?v=RpEoM...eature=related

2. At the beginning
http://www.youtube.com/watch?v=g2lBFAfgI2U&feature=fvst

Wypowiedzcie się
Obie są piękne, chyba zależy, co wolicie zatańczyć. Pierwsza pasuje mi do walca wiedeńskiego, druga do angielskiego (osobiście wybrałabym drugą - i ze względu na piosenkę i na taniec )

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Piszemy jak szalone, a juz za 5 miesiecy pierwsza PMka założy suknię z welonem lepsze
A może krócej?
Piszemy jak szalone, a za 5 miesięcy Seagirl wdzieje suknię z welonem
Pamiętać musimy, że długie tytuły mogą się nam nie pomieścić Chociaż z tym akurat bym bym poczekała do grudnia i wtedy napisała "za miesiąc" albo "w styczniu" i byłoby bliżej i krócej

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
http://moda.allegro.pl/piekny-seksow...761258572.html

Dziewczęta wyjaśnijscie mi : jak stroik do włosów może być seksowny
To Ty nie wiesz, że wszystko co ma sex w nazwie jest automatycznie sexownie za✂✂✂iste?

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
hahahha a najlepsze byłam na sali uwierzcie mi i w sumie tyle
sala- marzenie. Szczerze to powiem tak: z wrażenia zapomniałam zrobić foty... hahahha a strona internetowa sie robi więc jak tylko sie ukaże to nie omieszkam zamieścić tu link do niej (dla niewiedzących: zamówiliśmy salę, która była dopiero w budowie, ale to był strzał w 10)
Nie zrobiłaś zdjęć?????? Nieeeeeeeeeeee, no ja się załamię
A serio, strasznie się cieszę, że sala jest cudna - wizażowe kciuki zrobiły swoje Czekamy na fotki

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A Chatka miał być priv do Ciebie wczoraj, ale będzie dzisiaj, mam nadzieję, że wybaczysz
No właśnie już rwałam włosy z głowy, już krzyk rozpaczy rozdzierał mą duszę, już rzucać się chciałam z mego 8 piętra... Ale JEST! Priv od goszy!! Zaraz przeczytam i potem niech wali się świat...

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 10:59   #4592
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
A ma rzeczywiście konkurencyjne ceny, czy po prostu po znajomości macie fajną zniżkę?

Ja też mam 9 Witam w klubie cienkopalczastych

Mi się zawsze wydawało, że to standard, że obrączka panny młodej jest cieńsza, my tak na pewno zrobimy...
Tego czy jest standardowo cieńsza nie wiem, na żywo żadnych nie oglądaliśmy jeszcze, ale ja na pewno bym chciałam. Eh ten mój uparciuch, jeszcze mu przegadam do rozsądku

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
6 mm- 4mm w środku żółtego i po 1 mm z każdej strony białego złota..
to dosyć szerokie, ja wolałabym jednak węższe

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
A wiecie co mojego brata narzeczona trafiła wczoraj do szpitala. Miała krwotok. Robią jej badania na usg wyszło że z dzieckiem jest wszytko ok ale teraz robią jej masę badań. I musi zostać w szpitalu.
Trzymajcie kciuki oby wszystko było dobrze.
o rany
trzymam kciuki!

Cytat:
Oby wszystko było dobrze!!!

A gosza ma pomysła. Z racji tego, że po wyjściu z kościoła nie mam ochoty zbierać milionów grosików i wysypywać ryżu z włosów i dekoltu, to poproszę gości by dmuchali w nas bańkami mydlanymi
Dużo dzieciaków będziemy mieli a ślubie i weselu, chłopakom zakupimy pistolety do baniek, a dziewczynki w tradycyjny sposób bedą dmuchać Co Wy na to??
Na początku chciałam coś takiego zrobić podczas pierwszego tańca, ale teraz zastanawiam się, co zrobić z wyjściem z kościoła
Bańki na pewno będą pięknie wyglądały, ale czytałam gdzieś, że mogą plamić ubrania..
Stary 2011-08-24, 11:00   #4593
(kicia)
Zakorzenienie

My liczymy 0.5l na osobę dorosłą. Ale liczymy tą ilość osób którą teraz mamy a wiadomo część odmówi na pewno. Część osób nie pije więc powinno starczyć. Poza tym będzie białe wino, martini, whisky, śliwowica i wiśniowka. I na drugi dzień piwo

kasiu sytuacja nie ciekawa. Zachowuje się jakby był bardzo zdesperowany.

jagodziu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 11:01   #4594
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
A gosza ma pomysła. Z racji tego, że po wyjściu z kościoła nie mam ochoty zbierać milionów grosików i wysypywać ryżu z włosów i dekoltu, to poproszę gości by dmuchali w nas bańkami mydlanymi
Dużo dzieciaków będziemy mieli a ślubie i weselu, chłopakom zakupimy pistolety do baniek, a dziewczynki w tradycyjny sposób bedą dmuchać Co Wy na to??
Na początku chciałam coś takiego zrobić podczas pierwszego tańca, ale teraz zastanawiam się, co zrobić z wyjściem z kościoła
ja sobie pomyślałam o płatkach róż a bańki to świetny pomysł, tylko czy nie zostawia plam na strojch gości ?
Stary 2011-08-24, 11:01   #4595
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Mam piękne ząbki, dentystka działa cuda
Cytat:
Nie ma problemu, jeżeli tylko Ci się podoba i jestem dla Ciebie inspiracją, to mogę tylko być z tego zadowolona A cena za tą suknię jest bardzo dobra, więc jest to kolejny atut przemawiający za nią W jakim mieście będziesz ją kupować?
Super Powiedz mi proszę, ile ona kosztuje... Jeszcze się nie orientowałam, bo aż się boję ile wiedzieć, ile kasy No i w załączniku moja poprzednia faworytka
Cytat:
Spoko, założymy klub Mori Lee 6601

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Bardzo się cieszę, że spotkanie Wam się udało I fajnie, że macie nowy pomysł na wesele, który wszystkim się podoba
Dziękuję

Cytat:
Dziewczyny, pomocy.

Kiedy ja wszystko sobie poukładałam i już myślałam, że wychodzę na prosto, zamykałam nasze wspólne sprawy to on się chyba przestraszył i wielki buuum na wesele i ślub. ( Nawet na 2012!). Nie zrozumcie mnie źle. To jest dobry człowiek, ja go kocham nadal ale moja decyzja o rozstaniu była podjęta dlatego że nie mogę wiecznie czekać aż on zrozumie, że nie może sam dojrzewać. Dostał 3 lata a to chyba i tak dużo. A teraz, co robić i jak żyć? Boję się, że znów mu uwierzę,że znów dostanie szanse na " ogarnięcie" i będę czekać, a on dalej będzie mnie zbywać...
Nie znam całej sytuacji, ale ja bym zrobiła tak: albo oświadczyny i slub w przyszłym roku, albo żegnam. Bo najpierw chcesz ślub, czekasz na oświadczyny i nic z tego nie wychodzi, facet się nie umie określić i dopiero w sytuacji podbramkowej coś tam przebąkuje... Niech się zdeklaruje, bo skoro macie spędzić razem całe życie to musicie tego chcieć oboje. Tyle na temat I serdecznie Ci współczuję

Tu moje obrączki, faworytki Już kiedyś je wstawiałam, ale to było baaardzo dawno temu http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Odkrycie,1865
Kosztowały 6668 zł, podrożały o 2000 a my i tak robimy u jakiegoś jubilera i mając swoje złoto jeszcze Nam zostanie i kasy i złota

I tu prawie takie same u jednego z dwóch jubilerów, którego bierzemy pod uwagę http://zlotnik-adamek.pl/obraczka/wzor-1494.html
oraz inne, które też Nam się podobają, jednak to już nie jest to. Bo chcemy możliwie najbardziej zbliżone do tych z Apartu.
http://zlotnik-adamek.pl/obraczka/wzor-1262.html
http://zlotnik-adamek.pl/obraczka/wzor-1360.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg big_21081_queenstone_01.jpg (17,3 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2011-08-24 o 11:06 Powód: Jeszcze jedna ważna odpowiedź
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 11:05   #4596
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Kasieńko, witaj z powrotem na wątku Podoba mi się, chociaż tradycyjnie bym zmodyfikowała w celu skrócenia:
Na lewo, na prawo w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój.
- PM 2012, cz.

A może krócej?
Pamiętać musimy, że długie tytuły mogą się nam nie pomieścić Chociaż z tym akurat bym bym poczekała do grudnia i wtedy napisała "za miesiąc" albo "w styczniu" i byłoby bliżej i krócej
Podoba mi się pierwszy tytuł, mogłoby też być

Na lewo, na prawo w górę i w dół – PMki2012 sukien wybierają krój.
cz. X
Zawsze to troszkę krócej

I zgadzam się z drugą częścią, też bym z tym drugim tytułem poczekała

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
My liczymy 0.5l na osobę dorosłą. Ale liczymy tą ilość osób którą teraz mamy a wiadomo część odmówi na pewno. Część osób nie pije więc powinno starczyć. Poza tym będzie białe wino, martini, whisky, śliwowica i wiśniowka. I na drugi dzień piwo

kasiu sytuacja nie ciekawa. Zachowuje się jakby był bardzo zdesperowany.

jagodziu
ja na wizażu czytałam, że powinno się liczyć 0,5l na osobę, obojętnie czy to dziecko czy dorosły (wiadomo, że dzieci nie piją, tylko podobno tyle wódki wystarcza ) + piwo/wino/kolorowe, ale nie pamiętam czy to na jeden dzień czy dwa
Stary 2011-08-24, 11:09   #4597
kasia_kuku
Zakorzenienie

[QUOTE=evoonia86;28951408][QUOTE=Jamee;28950378]
Po 1. Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej do szkoły (technik masażysta) i zaczynam w przyszły czwartek
Cytat:

gratulacje

powidziałaś mu, że ślubu nie będzie? wiesz, może tak zareagował, bo boi się, że nie będzie kto go prowadzić za rękę? nie zrozum mnie źle, ale moja siostra była w podobnej sytuacji. jak padło hasło: z nami koniec, to nagle chłopak na siłę chciał pokazać, że dorósł i w ogóle jest lepszym człowiekiem. dali sobie trochę czasu i jak się okazało chłopak w ogóle się nie zmienił, tylko przy niej zgrywał takiego fajnego gościa.
Może dajcie sobie troche czasu?

będzie dobrze

Że ślubu nie będzie, to on sam stwierdził w maju, powiadamiając mnie,że dla nas będzie lepiej jak przełożymy na 2014 bo i tak się kochamy i mamy być razem. Jak ja żałuję, że go wtedy w dupę nie kopnełam... A Chatka wie dodatkowo, jakie były okoliczności tej informacji.
Ale jak to głupia baba, łudziłam się,że zaraz mi się oświadczy.
A czasu to on miał 3 lata. I nie wiem czy dostanie kolejną szansę...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 11:11   #4598
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi ten pomysł już tak dawno świtał w głowie, że o nim zapomniałam (ale na szczęście mam swoje wszystkie wymysły spisane, więc w odpowiednim czasie jakoś to ogarnę). Też mi się nie uśmiecha zbierania tych ton piniędzy, no cholera, raz w życiu będę miała ładnie zrobione paznokcie, to muszę je od razu wycierać o beton??
Co do plam to podobno zależy od rodzaju, teraz są takie bezplamowe

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Podoba mi się pierwszy tytuł, mogłoby też być

Na lewo, na prawo w górę i w dół – PMki2012 sukien wybierają krój.
cz. X
Zawsze to troszkę krócej

I zgadzam się z drugą częścią, też bym z tym drugim tytułem poczekała

ja na wizażu czytałam, że powinno się liczyć 0,5l na osobę, obojętnie czy to dziecko czy dorosły (wiadomo, że dzieci nie piją, tylko podobno tyle wódki wystarcza ) + piwo/wino/kolorowe, ale nie pamiętam czy to na jeden dzień czy dwa
Może być i tak

Ja też czytałam o 0,5 na osobę, przecież zawsze wodki zostaje... Szczególnie, że w dzisiejszych czasach coraz więcej osób woli drinki, niż czyste shoty, albo wino (szczególnie kobitki). Także litr na głowę to mi się okropnie dużo wydaje, szczególnie, jak się organizuje dodatkowe alkoholowe atrakcje.

Powiedzcie mi, czy ja jestem walnięta, czy można się na tym popłakać? http://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM

a tu kolejnych kilka fryzurek od mojego TŻta - siedzi w pracy od rana na zupie i takie efekty http://8.asset.soup.io/asset/2259/4808_61f7_500.jpeg

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-08-24 o 11:13
Stary 2011-08-24, 11:12   #4599
(kicia)
Zakorzenienie

Chatko to ze styczniem może się nie zmieścić. A pierwszą PM jest arletka której zostało 5msc i 4 dni.

Stary 2011-08-24, 11:13   #4600
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Za całość 1800 PLN - od przygotowań do wesela ( godz.1 w nocy).

W pakiecie mamy płytkę z 300-500 zdjęciami,
obrobionych 80-100 zdjęć
w tym plener - ok. 20 ujęć w dowolnym dniu w cenie.
I oczywiście foto album.

Nie wiem czy to dużo, dla nas sporo.
Mam kuzyna który jest zawodowym fotografem i przeważnie na ślubach się udzielał w ramach prezentu, ale niech chociaż raz chłopak się wybawi..
Drogo to nie jest, my co prawda płacimy 1500zł, ale to chyba najtańszy fotograf w Lublinie, zazwyczaj ceny są między 2 a 3 tys. Tylko nie mamy w tym odbitek. Nam bardziej zależy na filmie i za tę usługę płacimy sporo więcej.

Cytat:
" Możemy nawet w sobotę iść do księdza"
Desperat. No to niech znajdzie teraz do soboty salę i innych usługodawców z wolnym terminem na przyszły rok i idźcie się w sobotę zapisać. Tylko pytanie czy Ty chcesz za niego wyjść za mąż?

Cytat:
ja nie wytrzymam ze sobą nerwowo przeglądałam znowu allegro i kolejna suknia mi się spodobała. Ale kurczaczek jest koło kielc. Lecę do tżcika bo wraca z Wawy z towarem nowe perfumki i z chińszczyzną dla mnie

A wiecie co mojego brata narzeczona trafiła wczoraj do szpitala. Miała krwotok. Robią jej badania na usg wyszło że z dzieckiem jest wszytko ok ale teraz robią jej masę badań. I musi zostać w szpitalu.
Zdrówka dla "szwagierki"! Jagodzia, a w jakich salonach byłaś w Lublinie? Bo widzę, że cały czas szukasz używanych sukni, ale powiem Ci, że w salonach na Fabrycznej można już za 1500zł uszyć nową, piękną suknię. Zresztą u niektórych krawcowych na Narutowicza też. Nie wiem więc czy kupno używanej będzie dużo bardziej opłacalne, zwłaszcza jeśli jest w innym województwie i trzeba jeszcze po nią pojechać. No ale to tak tylko daję Ci cynk, bo nie jestem pewna które salony odwiedziłaś.

Cytat:
U mojego kuzyna 2 lata temu podczas pierwszego tańca były bańki, ale efekt raczej taki średni był, może dlatego, że tylko 3 osoby dmuchały. Ale jak będzie dużo dzieciaczków to może fajnie wyjść. Tylko pytanie czy bańki nie zabrudzą sukni - gdzieś słyszałam, że brudzą.
Stary 2011-08-24, 11:13   #4601
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Mam piękne ząbki, dentystka działa cuda
Tu moje obrączki, faworytki Już kiedyś je wstawiałam, ale to było baaardzo dawno temu http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Odkrycie,1865
Kosztowały 6668 zł, podrożały o 2000 a my i tak robimy u jakiegoś jubilera i mając swoje złoto jeszcze Nam zostanie i kasy i złota
super teraz będziesz miała piękny usmiech na ślubnych zdjęciach podobne widziałam u jubilera, tylko miały troszkę inny wzór, ale fason był ten sam. widzieliście je już na żywo? bo mi osobiście bardziej podobają się na stronkach jubilera niż na żywo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 11:16   #4602
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
a tu kolejnych kilka fryzurek od mojego TŻta - siedzi w pracy od rana na zupie i takie efekty http://8.asset.soup.io/asset/2259/4808_61f7_500.jpeg
Jak mu się tak nudzi to może i mnie coś znajdzie

Siedzi na zupie?

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 11:16   #4603
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dziewczyny, co do zdjęć, powiem Wam tak. Płacicie 3 tysiące za zespół, który pracuje 12h i jest ok, a zapłacenie 3-4 tysięcy za dobre zdjęcia, które ktoś robi przez 12h na waszym ślubie a później przed ponad miesiąc ślęczy i je przerabia, obrabia, retuszuje, to dużo? Dodatkowo plener, bo dużo osób bierze teraz taką opcję... Wiem, że może dla Was tak, ale ja siędzę w tym interesie i jak mnie wkurza, że ktoś mówi, że to dużo...

Nosz, wciecieło mi odpowiedz dla Tenebrosy, a dwa razy pisałam!
Powiem tak: ząb za ząb. Ja czekałam 3 lata, to i on się teraz będzie 3 lata starał na moich warunkach. ( jeśli dostanie szanse)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2011-08-24 o 11:23
Stary 2011-08-24, 11:17   #4604
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
No właśnie już rwałam włosy z głowy, już krzyk rozpaczy rozdzierał mą duszę, już rzucać się chciałam z mego 8 piętra... Ale JEST! Priv od goszy!! Zaraz przeczytam i potem niech wali się świat...
Uf, to dobrze, że już poszło...

Cytat:
Bańki na pewno będą pięknie wyglądały, ale czytałam gdzieś, że mogą plamić ubrania..
No właśnie też to gdzieś czytałam/ słyszałam. Trzeba będzie spróbować na sobie Ale dzieciaki takie zabawki i tak dostaną, muszą się czymś zabawic na weselu. Bo u nas wesele jest z dzieciakami.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 11:19   #4605
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie też to gdzieś czytałam/ słyszałam. Trzeba będzie spróbować na sobie Ale dzieciaki takie zabawki i tak dostaną, muszą się czymś zabawic na weselu. Bo u nas wesele jest z dzieciakami.
U nas też z dzieciakami i aż się boję bo wszystkie to takie wychuchane, rozpieszczone przepraszam za dosadność łobuzy i łobuziary

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 11:30   #4606
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Mi ten pomysł już tak dawno świtał w głowie, że o nim zapomniałam (ale na szczęście mam swoje wszystkie wymysły spisane, więc w odpowiednim czasie jakoś to ogarnę). Też mi się nie uśmiecha zbierania tych ton piniędzy, no cholera, raz w życiu będę miała ładnie zrobione paznokcie, to muszę je od razu wycierać o beton??

Powiedzcie mi, czy ja jestem walnięta, czy można się na tym popłakać? http://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM

O jeśli takowe bańki są, to się zastanawiać nie będę!

Chatko nie jesteś walnięta! Ja tez się poryczałam. No chyba, że w tym momencie obie jesteśmy walnięte

A Twój TŻcik może jakieś męskie forum założy

O słucham sobie radia mojego kochanego i leci Lamb- Gabriel. Kocham to!!!

No i ja bym bardzo chciała syna Gabriela

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-08-24, 11:31   #4607
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Lańsko! Szczególnie, jak tu laski sobie flaki wypruwają na widok Twej pięknej kiecy! Noooooooo!
I TAK - MASZ TALIĘ W ogóle piękna z Ciebie dziewczyna i TŻ padnie, jak Cię w tej kiecce zobaczy

hehe, poeta
3 mi się podoba, bo lekkiej modyfikacji:
Już w styczniu się zaczyna nasza ślubna lawina.

A może krócej?
Dzięki kochana A kryzys już zażegnany, z powrotem kocham kiecę mą i inne laski zarażam nią

Ten tytuł o styczniu to może na grudzień?

Ja jestem zwolenniczką tego "za 5 miesięcy"

Cytat:
Tego czy jest standardowo cieńsza nie wiem, na żywo żadnych nie oglądaliśmy jeszcze, ale ja na pewno bym chciałam. Eh ten mój uparciuch, jeszcze mu przegadam do rozsądku
To powiedz mu, że to Ty, a nie on, będziesz nosić własną obrączkę i że to daje Ci prawo wybrać jej szerokość

Cytat:
Mam piękne ząbki, dentystka działa cuda Super Powiedz mi proszę, ile ona kosztuje... Jeszcze się nie orientowałam, bo aż się boję ile wiedzieć, ile kasy No i w załączniku moja poprzednia faworytka
Ta pierwsza też super, więc koniecznie przymierz obie, musisz wiedzieć jak się w nich czujesz! A ile w ogóle masz wzrostu?

6601 kosztuje 2500, ale ja za swoją zapłaciłam 1800, bo mam model prostom z wieszaka (leżał idealnie ) i tego dnia akurat była obniżka 30 %

Edytowane przez maxwelka
Czas edycji: 2011-08-24 o 11:34
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 11:35   #4608
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Ja też myślałam o bańkach na pierwszy taniej, ale raczej o maszynie, a nie żeby osoby dmuchały
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 11:36   #4609
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Można. NIESAMOWITE!
A fryzurki mi się nie otwierają.

Cytat:
Dziewczyny, co do zdjęć, powiem Wam tak. Płacicie 3 tysiące za zespół, który pracuje 12h i jest ok, a zapłacenie 3-4 tysięcy za dobre zdjęcia, które ktoś robi przez 12h na waszym ślubie a później przed ponad miesiąc ślęczy i je przerabia, obrabia, retuszuje, to dużo? Dodatkowo plener, bo dużo osób bierze teraz taką opcję... Wiem, że może dla Was tak, ale ja siędzę w tym interesie i jak mnie wkurza, że ktoś mówi, że to dużo...

Nosz, wciecieło mi odpowiedz dla Tenebrosy, a dwa razy pisałam!
Powiem tak: ząb za ząb. Ja czekałam 3 lata, to i on się teraz będzie 3 lata starał na moich warunkach. ( jeśli dostanie szanse)
Wiesz, co do fotografa, to nas po prostu nie powaliły zdjęcia tych co biorą 3-4 tysiące, więc stwierdziliśmy, że po co przepłacać, skoro zdjęcia za 1500zł tak samo nam się podobają i niczym się dla nas nie różnią? Zresztą najbardziej zależy nam na filmie, jak już pisałam, i w tą usługę postanowiliśmy zainwestować.

A co do chłopaka, to nie wiem, czy Ty po prostu nie masz teraz do niego żalu i nie szukasz zemsty? I czy po tych trzech latach nadal będziesz chciała za niego wyjść (czy w ogóle jeszcze chcesz?) czy tylko poczujesz ulgę, że "dostał za swoje" i odegrałaś się, ale jednak nie potraficie tworzyć związku na całe życie? Nie znam Was i nie wiem jak to między Wami jest, już sama musisz ocenić co Tobą teraz kieruje i czy to, co planujesz może naprawdę umocnić Wasz związek czy nie ma już na to szans?

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-08-24 o 11:37
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 11:37   #4610
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Chatko to ze styczniem może się nie zmieścić. A pierwszą PM jest arletka której zostało 5msc i 4 dni.
Orany, ale faux pas! Oczywiście, że alretka, przepraszam najmocniej

Cytat:
Jak mu się tak nudzi to może i mnie coś znajdzie

Siedzi na zupie?
Wklejam, jak dostaję, może coś znajdziesz dla siebie
No zupie Np. tu jest moja http://chatka.soup.io/

Cytat:
O jeśli takowe bańki są, to się zastanawiać nie będę!

Chatko nie jesteś walnięta! Ja tez się poryczałam. No chyba, że w tym momencie obie jesteśmy walnięte

A Twój TŻcik może jakieś męskie forum założy

O słucham sobie radia mojego kochanego i leci Lamb- Gabriel. Kocham to!!!

No i ja bym bardzo chciała syna Gabriela
Jak obie, to już się nie przejmuję Rozpaczliwy dość ten priv Ale nie martw się, zaraz odpiszę jeszcze bardziej rozpaczliwego
Takiego męskiego forum nawet kiedyś szukał z ciekawości czy istnieje, ale chyba sam by się na nim udzielał, niestety

ooo, my angel Gabriel..... to będziesz śpiewać Synkowi

Cytat:
Dzięki kochana A kryzys już zażegnany, z powrotem kocham kiecę mą i inne laski zarażam ją
I tak ma być

Stary 2011-08-24, 11:44   #4611
Agis88
Raczkowanie

Cytat:

Może być i tak

Ja też czytałam o 0,5 na osobę, przecież zawsze wodki zostaje... Szczególnie, że w dzisiejszych czasach coraz więcej osób woli drinki, niż czyste shoty, albo wino (szczególnie kobitki). Także litr na głowę to mi się okropnie dużo wydaje, szczególnie, jak się organizuje dodatkowe alkoholowe atrakcje.

Można się popłakac... Właśnie ocieram łezki... Co za facet i że wpadł na taki pomysł, bardzo mi sie podoba jak facet najpierw ojca prosi to takie romantyczne dla mnie...

Cytat:
U nas też z dzieciakami i aż się boję bo wszystkie to takie wychuchane, rozpieszczone przepraszam za dosadność łobuzy i łobuziary
U mnie też sporo ich będzie szczególnie od strony TZ i obawiam sie głównie tego że wyciapią się czekoladą z fontanny czekoladowej i wytrą o moją suknię... Już widzę jak się do mnie zbliżają...:mdlej e:

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:

Fajna masz tą "zupę" Chatko
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 11:47   #4612
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Orany, ale faux pas! Oczywiście, że alretka, przepraszam najmocniej

Tym razem ślicznie użyte francuskie sformułowanie

Ooo, ja też mam zupę, troszkę co prawda zaniedbaną, ale jest: http://lookatmenow.soup.io
Stary 2011-08-24, 11:55   #4613
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Jak obie, to już się nie przejmuję Rozpaczliwy dość ten priv Ale nie martw się, zaraz odpiszę jeszcze bardziej rozpaczliwego
Takiego męskiego forum nawet kiedyś szukał z ciekawości czy istnieje, ale chyba sam by się na nim udzielał, niestety

ooo, my angel Gabriel..... to będziesz śpiewać Synkowi
Już se wyobrażam Pana Chatkę, tzn. Pana Lobo (dobrze zapamiętałam ) jak stuka w klawiature i sam sobie odpisuje na post, czy takie spinki do koszuli są odpowiednie

Powiadasz, że jeszcze bardziej rozpaczliwy, już się boję

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-08-24, 12:07   #4614
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Ta pierwsza też super, więc koniecznie przymierz obie, musisz wiedzieć jak się w nich czujesz! A ile w ogóle masz wzrostu?
6601 kosztuje 2500, ale ja za swoją zapłaciłam 1800, bo mam model prostom z wieszaka (leżał idealnie ) i tego dnia akurat była obniżka 30 %
Dziękuję bardzo, bardzo za odpowiedź i priv Mam 167 cm wzrostu, ale na ślub i wesele będę mieć buty na 10 cm obcasie plus 2 cm koturny, bo moim marzeniem jest patrzeć TŻowi w oczy podczas przysięgi, a jest dużo wyższy. Mam wprawę w chodzeniu w takich wysokich butach, więc dam radę Muszę je obie koniecznie przymierzyć i już się tego nie mogę doczekać - październik

Cytat:
ja też... I jak czytałam posty to nie tylko ja

A i wódka- u nas miało był 0,5 na osobę, ale że są poprawiny to będzie 1l.
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 12:11   #4615
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Tak robimy poprawiny

Ile przewidujecie kupic alkoholu na osobę?

My jeszcze do tego wiadomo wino kupimy.

My mamy gdzie trzymac mamy dom(2 pietra), ale ja wiem jak jest. Moj Tz zaraz z chłopakami beda podbierac na grilach itp. Wole wiec u tesciowej bedzie strzec jak oka w głowie
Ta cena z koncesja..mysle, że taniej nie bedzie....?
my liczymy pół litra na głowe nie ważne czy to dziecko czy dorosły ale mamy też poprawiny wieć to razem 2 dni. do tego zamawiamy jeszcze 2 albo 3 beczki piwa i dodatkowo kupujemy na rozdanie do ciast. ale to juz tylko 1 flaszka na rodzine, pare...

Jagodzia : kciuki:

ej dziewczynki która u nas jest taka "motylkowa"??? sztuczka czy mi się wydaje tylko?
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 12:11   #4616
kasia_kuku
Zakorzenienie

Chatko, masz zupę! Obserwuję Cię

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-08-24, 12:17   #4617
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję bardzo, bardzo za odpowiedź i priv Mam 167 cm wzrostu, ale na ślub i wesele będę mieć buty na 10 cm obcasie plus 2 cm koturny, bo moim marzeniem jest patrzeć TŻowi w oczy podczas przysięgi, a jest dużo wyższy. Mam wprawę w chodzeniu w takich wysokich butach, więc dam radę Muszę je obie koniecznie przymierzyć i już się tego nie mogę doczekać - październik
Nie ma za co A to dobrze, bo do księżniczek nie można być za niską Ja mam 176 cm plus założę obcasy 7 lub 8 cm

A dlaczego dopiero w październiku? I w jakim mieście będziesz w końcu mierzyć, w którym salonie?... Ta druga suknia to też jest Mori Lee?

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Kasia, podaj adres swojej, może być na priv
Stary 2011-08-24, 12:18   #4618
madzia2306
Zakorzenienie

oszalałyście z tymi postami?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 12:19   #4619
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Fajna masz tą "zupę" Chatko
Dzięki Też mi się podoba

Cytat:
Tym razem ślicznie użyte francuskie sformułowanie

Ooo, ja też mam zupę, troszkę co prawda zaniedbaną, ale jest: http://lookatmenow.soup.io

Twoja zupka też fajna, już parę repostnęłam Widzę fankę HP, czy tak, czy tak?

Cytat:
Już se wyobrażam Pana Chatkę, tzn. Pana Lobo (dobrze zapamiętałam ) jak stuka w klawiature i sam sobie odpisuje na post, czy takie spinki do koszuli są odpowiednie

Powiadasz, że jeszcze bardziej rozpaczliwy, już się boję
Cytat:
Poka swoją! Też chcę obserwnąć

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
ej dziewczynki która u nas jest taka "motylkowa"??? sztuczka czy mi się wydaje tylko?
Potwierdzam, to sztuczka_magiczka z motylkami nieodłącznie już się kojarzy

Stary 2011-08-24, 12:19   #4620
(kicia)
Zakorzenienie

idę się uczyć ehhh miłego popołudnia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości