|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
puściło i dlatego zjadłam i zezłościło jeszcze bardziej :<
ale już rezolutnie nie jem więcej, wracam na tory dobrego jedzenia. a poza tym cały dzień w łóżku spędziłam z książką w łapie, potwornie się czuję cały dzień, w oczach ciemno, serce łomocze, żołądek boli co jakiś czas, w głowie się kręci. nic, pora umierać ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-04-11 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No z tymi emocjami to ciezko, od razu wszystko żarełko kusi 10xbardziej ![]() ![]() A z tymi dolegliwościami, to może jakieś choróbsko Cię bierze? ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Konto usunięte
|
Winnie the Pooh
Dzięki za odpowiedź co do szprotek . ![]() A Coś pisałaś,że Tobie waga urosła po rybkach? Tzn,że waga podnosi się po rybach czy może ja źle zrozumiałam ![]() ![]() A co do zupki wyszła pysznaaaaa ![]() ![]() _________ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Wtajemniczenie
|
Puchatek: myślę, że to kwestia leków, jakie przyjmuję. No i może rzeczywiście coś z chorobą może być, bo jakaś taka nijaka jestem. A książka z rodzaju fantasy. Nie mam siły na naukę, ani fizycznej ani psychicznej. A numerek przy ludku oznacza ile pochłonęłam od końca marca. Taki sobie cel postawiłam mały do realizacji: przynajmniej jedna książka (nie związana z nauką) na miesiąc
![]()
![]() |
#4595 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apropo czasu dla siebie, własnie się Mała obudziła...ehh ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 Edytowane przez Winnie the Pooh Czas edycji: 2012-04-11 o 16:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
sosha, Zazdroszczę braku nadwyżki
![]() ![]() ![]() ![]() Dokładnie - bydło, pospólstwo... Czuję taką złość, jak sobie przyponę ich reakcje, że grrr!!! ![]() ![]() ![]() Co do TŻta - ehh obawiam się, że to też może mieć wpływ na moje obecne rzuty na słodkie. Może trochę się pocieszam ![]() Z Panem P. na razie dałam sobie spokój. Nie będę się narzucać. Ma mój nr, wie, gdzie mnie szukać, a jak nie ma czasu/ochoty/chce być sam, to nie mam zamiaru się wciskać. Ja dałam mu do zrozumienia, że chciałbym wyjść gdzieś razem kiedyś w tyg. i to tyle z mojej strony. On ma takie jakieś "rzuty" - piszemy,piszemy i jest super, nagle coś mu odbija i szybko urywa"rozmowę" (w różnych momentach). Jest przystojny, fajnie się z nim gada, ale nie będę zawracać sobie głowy. Dziękuję, że pytasz ![]() ![]() Generalnie mam teraz trudny okres... TŻ, praca lic., obrona, problemy z babcią (nawet sobie nie wyobrażacie jakie problemy może stwarzać starszy człowiek po wypadku... to wszystko strasznie odbiło jej się na psychice, a my jesteśmy bezradni, bo nie dość, że ma kłopoty z poruszaniem się, z kwestiami neurologicznymi, to jeszcze ciężki charakter; po każdym kroku na przód robimy 2 kroki w tył, czuję się bezradna), kolejna utrata pracy przez ojca - co jest równe nie tylko z brakiem kasy, ale przede wszystkim z tym, że będzie siedział w domu, a nie w Wawie (teraz w domu był tylko na weekendy + jak sobie wziął wolne), co jest zdecydowanie złym wyjściem dla mamy, brata i mnie, nie wyobrażam sobie mieszkać z nim przez całe wakacje.... TŻ zaproponował, żebyśmy mieszkali w Wawie (ja, on i jego bracia) w tym czasie. W pt robię ten kurs przedłużania rzęs i może jakbym zauważyła, że faktycznie mam klientki, to przeniosłabym się do Wawy - tam za przedłużanie biorą jeszcze więcej kasy, więc i ja więcej bym zarobiła. Może udałoby mi się też dorabiać (lub chociaż mieć praktyki) w tamtejszych mediach. Nie wiem. Puchatku, co do spódniczki - zakładam, zakładam, ale nie jak to robię nie myślę "założę i będę seksbombą", tylko "ciuch jak ciuch". Jakoś nie mam teraz (od czasu napadu na słodkie) radości z noszenia czegoś takiego. Heh, w ogóle pytanie czy z czegokolwiek się cieszę? ![]() ![]() Powiem Ci, że czasem jak coś takiego mi się zdarzy, to mam wrażenie, że Wy "widzicie" mnie grubszą... :< Co do włosów - hmm a nie za rzadko je podcinasz?Jak są rozdwojone, to niestety nigdy nie będą gęste ![]() ![]() ![]() A co do @ - taaa, gdyby to było tylko "przed @", to byłabym w stanie to poskromić (jak co miesiąc), a od tygodnia nie jestem ![]() ![]() ![]() Ta... wszystkim poza mną w czasie świąt poszło dobrze... thenerd, witaj w klubie nadwyżek :/ ale mam przeczucie, że u Ciebie lada dzień spadnie ![]() i życzę lepszego samopoczucia! ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-04-11 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Rozeznanie
|
Bottega nie smutaj nam już
![]() ![]() Wyrafinowany teraz już możesz bić bez oporów. Muszę szybko wrócić na właściwe tory bo zaczynam się staczać ![]() ![]() Ja też kocham czytać ale na razie zostają mi same lektury, za mną lalka a przede mną zbrodnia i kara. Z tym, że nie lubię czytać pod presją, jak ktoś mi każe, nie mam wtedy żadnej przyjemności z czytania ![]()
![]() |
#4598 |
Raczkowanie
|
Widzę ,że u Was nadwyżki... ja na szczęście nie mam !
![]() ![]() A u mnie dziewczęta katastrofa, nogę mam w szynie , stan zapalny scięgna achillesa + lekkie naderwanie ... 7 dni w tym dziadostwie, nigdzie nie mogę chodzić, w łóżku,w łożku i jeszcze raz w łóżku ... Już mam tego dość -,- Dzisiaj jadłospis, taki jaki wypadł, długo w szpitalu byłam, taka koleja że łojejuu... Śniadanie (6:30) - 4 grzanki (dwa suche tosty) i troszkę sałatki jarzynowej Obiad (17:45) - zupa pomidorowa z brązowym ryżem (jedna torebeczka) I kisiel truskawkowy po 19 sobie zjadłam i to tyle, ale jest ruch! ![]()
#4599 |
Zakorzenienie
|
atram, oj musimy się wziąć w garść. Koniecznie!
faciuch, współczuję ![]() ![]() ![]() Nie mogę się doczekać piątkowego kursu ![]()
#4600 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() no ale teraz juz zupelnie wracam na tory ![]() gratuluje spadkow i witam nowe dziewczyny ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Konto usunięte
|
U mnie waga na szczęście ruszyła spadek -0,2 teraz mam za sobą równo -5 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Rozeznanie
|
thenerdqueen mam nadzieję, że dziś już jest lepiej i dieta na full
![]() atram00100 sama się prosiłaś ![]() ![]() ![]() Puchatku niestety jeszcze nie ma 8 jest równiutko 69 kg ![]() ![]() Bottega nadwyżka szybko zleci również u Ciebie - zobaczysz (o ile nie będzie więcej czekoladowych jajeczek ![]() ![]() A Dziewczyny wczoraj wieczorem (wreszcie) pomierzyłam się ![]() i oto efekty: waga 74kg ------- 69,1kg łydka 41 --------- 40 (-1cm) udo 63 ----------- 61 (-2cm) biodra 110 ------- 105 (-5cm) ![]() brzuch pępek 91 ---- 88 (-3cm) brzuch pod pępkiem ----- 92 (nowy wymiar) talia 82 ------------- 80 (-3cm) biust 93 ------------ bez zmian ![]() biceps 31 ----------- 30 (-1cm) kolano (buła) -------42,5 (nowy wymiar)
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-04-12 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() WyrafinowanySmak, poczytałam wprzód i widzę, że się wczoraj pomierzyłaś, pięknie Ci poleciały cm ![]() ![]() ![]() ![]() W stosunku do ostatniego mierzenia (21 marca)spadło mi: biceps -1,5cm biust -3cm (nie przejmuję się, bo jeszcze sporo zostało na plecach i to raczej stamtąd leci, bo z przodu już nie ma z czego ![]() pod biustem -2cm kilka cm nad pępkiem - 2cm na linii pępka - 1cm kilka cm pod pępkiem - 4cm ![]() tyłek w najszerszym miejscu - 3cm ![]() udo w najszerszym miejscu -1cm ![]() kolano - 0,5cm ![]() łydka w najszerszym miejscu - 0,5cm
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 Edytowane przez Winnie the Pooh Czas edycji: 2012-04-12 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Wtajemniczenie
|
dziś się lepiej czuję, ale dietkowe śniadanie to to nie było.. a wczoraj wieczorem rzuciłam się jak głupia na pierniczki. dziewczyny, czemu jestem taka głupia? potem znowu będzie płacz i zgrzytanie zębami, że wzrost na wadze, że nie mogę się ogarnąć. przecież to wszystko na moje własne życzenie.. super samozaparcie, psia kość.
![]()
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piękne spadki! Szczególnie w bioderkach ![]() Puchatku, o kurcze, naprawdę nieźle Ci poleciało! :O ![]() thenerd, tak to już czasami jest niestety... Ciężko jest zatrzymać ten ciąg wpadek, ale jak już się uda,to z każdym kolejnym dniem łatwiej jest powiedzieć "nie". U mnie dziś 66,1kg, więc nadwyżka spada na szczęście. Wczoraj do końca dnia już jadłam ładnie. Zostało 0,7kg. Śniło mi się dziś, że biegałam ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-04-12 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z włosami u mnie to jest tak, że one już takie są, czytałam kiedyś, że blondynki mają każdy pojedyńczy włos cieńszy od brunetek, bo ich włosy zawieraja mało barwnika, który fizycznie "pogrubia" włosy brunetek. I przez to nawet jak blondynka i brunetka mają na głowie identyczna ilość włosów, to u brunetki będzie ich optycznie dużo więcej. Z końcówkami o dziwo nigdy nie miałam problemów, nigdy nie miałam rozdwojonych/łamliwych włosów-podcinanie w moim przypadku nie ma żadnego znaczenia ![]() ![]() ![]() I jeszcze wracając do Świąt, to wszystkie Dziewczyny cosik pojadły, ale Twoja waga i bez tego (jak u Soshy) żyje własnym życiem, więc mozliwe, że gdyby nie Świeta też by świrowała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale u ciebie juz czas na postój, co pojadłaś, to pojadłas, zaliczamy to jeszcze do poświątecznej gorączki, więc bacików nie bedzie ![]() ![]() ![]() Bottega, no i pięknie! ja tu o cm ![]() ![]() Mi się śniło, że jadłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() Superkas ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Rozeznanie
|
hej wam, ale jest mi wstyd, nawet nie zdajecie sobie sprawy. jakiś tydzien przed świętami zaczęłam tracić kontrolę. w święta poleciałam równo. po świętach na wadze 91,1 więc chyba nie musze mówić, jak się teraz czuję. było trochę ruchu, a to jakiś spacer, a to marsz, czasami godzinna sesja z hula hop, ale niestety wszystko odbiło się na wadze. blachę ciasta prawie sama zjadłam. w sumie w święta jechałam na cukierkach, ciastach i kurczaku. skutki widać. nie wiem za bardzo co mam ze sobą zrobić, było na prawde dobrze. a teraz jestem w czarnej dupie. poddaję się.
gratuluję wam wszystkim spadków. a jeśli nie spadało, to spadnie, bez nerwów, jesteście dzielne i uparte, więc wam się uda ![]() akasha-bardzo współczuję sytuacji z wypadkiem, mam nadzieję, że wszystko się poukłada. |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Rozeznanie
|
Arsenalfan "poddaję się"tylko bez takich mi tu, co to ma być. Trzeba walczyć. Po każdej burzy wychodzi słońce także proszę spiąć szanowne 4 litery i działamy kochana ![]() Winnie kurcze, a już miałam nadzieję, że nikt nie zauważy ![]() ![]() ![]() ![]() Wyrafinowany ałć, nie tak mocno ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() arsenalfan26014 - co to ma znaczyć ?! ![]() ![]() ![]() ![]() No no Puchatku serdecznie gratuluję takiego spadku w cm ![]() ![]() ![]() ![]() superkas - oj nie ładnie, nie ładnie ! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4611 |
Rozeznanie
|
feciuch zdrowiej Nam szybko
![]() arsenalfan poddać się ... co Ty w ogóle pieprz*sz ??? Jak najszybciej musisz odstawić te wszystkie słodkie badziewie i wziąć się w garść !!!! Zobaczysz, że część z tej nadwyżki spadnie w mgnieniu oka - bo zalega w żołądku, jelitach ... do lata jeszcze trochę czasu, więc czas najwyższy sobie to uświadomić i walczyć do końca ![]() ![]() Atram, Bottega dzięks ![]() Puchatku super w niecały miesiąc takie wyniki ![]() ![]() superkas oby to był ostatni wyskok ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Konto usunięte
|
arsenalfan Nie możesz się poddać , każdy coś podjadł na święta tylko w różnych ilościach , do lata jeszcze chwila , trzeba się spiąć i zawalczyć o tę wymarzoną figurę
![]() ![]() ![]() ___________________ Dziewuszki dzięki za bicze ![]() ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-04-12 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Puchatku, ja teraz po świętach chcę spróbować nowej metody, tj. skoro w święta jadłam więcej kcal, to teraz powinno spadać nawet przy 1300, więc chcę spróbować czy tak się da. Jeśli tak - dobrze, bo później łatwiej będzie mi wyjść z diety, no i w razie zastoju będę miała z czego te kalorie zabrać
![]() Powiem Ci, że u mnie dziś z cukrem lepiej ![]() ![]() arsenal, blachę ciasta? ![]() ![]() ![]() ![]() btw. jak któraś ma ochotę zobaczyć jak wyglądało moje świąteczne śniadanie (a z tego akurat testem dumna ![]() ![]()
#4614 |
Wtajemniczenie
|
Arsenalka: obie mamy gorszy okres teraz, Ty może rzeczywiście bardziej pojechałaś po bandzie, ale nie poddajemy się. Tak samo ja i ty musimy przerwać ten cholerny łańcuch niepowodzeń i wziąć się w garść. Ja się ogarnę, Ty też dasz radę na pewno. Nie poddawaj się, słońce. Nie możemy tego zrobić. Za dużo wsparcia nam dziewczyny tu dają, żebyśmy mogły to zaprzepaścić.
![]() Bottega: jak tylko widzę zdjęcie królisia to mam ochotę tulić monitor ![]()
![]() |
#4615 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() btw. cel ostateczny: 66,6kg? ![]() ![]() superkas, a ja goliłam sobie nogi i ogoliłam palec ![]() ![]() ![]() Ja sałatkę robię w różnych wersjach ![]() ![]() ![]() ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-04-12 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Wtajemniczenie
|
no, no, szatanowo troszki :3
jak to ogoliłaś sobie palec? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4618 |
Konto usunięte
|
No Bottega niezły wyczyn
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które mają cięższy okres, nie poddawać się! U mnie znowu spadek, waga po świętach ładnie leci w dół. Ciągle jestem głodna, strasznie burczy mi w brzuchu, ale nie mam ochoty wcale jeść. Ostatnio nie wiem co się dzieje, ciągle mi z nosa leci krew, może jakieś osłabienie??? Nie mam pojęcia. Do tego od 3 dni brak wypróżnienia ehhh. Ostatnio na uczelni koleżanka zaczepiła mnie i stwierdziła "Sylwia tyłek Ci się zmniejszył" xD Fajnie, że ktoś zauważył pomyślałam sobie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.