|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Hej dziewczynki!Dawno nic nie pisałam,ale czytałam regularnie.Piszę z zapytaniem do Pandzi-otóż też jestem w ciąży jakiś 7 tydz.(wizyta u lekarza w przyszłym tyg) i po prostu nie mogę poradzić sobie z obżarstwem,a najgorsze że odrzuciło mnie od drobiu i nabiału.Potwornie się boję, że się upasę
Będąc na diecie śledzie jadłam codziennie,zresztą po-też.Codziennie jadłam też otręby, a teraz nie mogę na nie patrzeć.Pandziu, a jak u Ciebie z apetytem,też zmiana o 180'?
01-02-2011 DUKAN po raz II 62kg->58->56 ->57 Nieosiągnięte: ciążahttp://www.suwaczki.com/tickers/dqprpiqv0blhdssp.png 15-03-2013 DUKAN po raz III 70kg->68->65->63 ->60na początek OSIĄGNIĘTY 19-0560->57->55kgobecnie A może by tak 50kg ![]()
|
|
|
|
#4592 |
|
Raczkowanie
|
czesc wszystkim...
boze to juz 21 czesc watku :O ale gnacie ;p nawet nie probuje nadrabiac... przez natlok dnia codziennego zeszlam na zla droge z dukana... ostatnim moim sukcesem bylo utrzymywanie sie 73 kg na wadze...a teraz sie upaslam prawie do 80 kg od poniedzialku wracam.... mam mocne postanowienie..ale potrzebuje jakiegos wsparcia, bo moja wola jest kruchutka mam 10 miesiecy na schudniecie do wlasnego wesela i 4 miesiace zeby jakos sie prezentowac na weselu w rodzinie ;p troche marne wymowki...ale przede wszystkim chce sie znowu dobrze czuc.bo gdzies w sierpniu to utracilam... zaczynalam 3 faze ale nie wiedzialam zbytnio jak sie nia poslugiwac i niezbyt mialam gdzie ciemne pieczywo kupowac przy pracy. no i poleglam:/ starym zwyczajem byl opiernicz ;p przyjme z wdziecznoscia...no wiec tyle spowiedzi..moge sie przylaczyc
|
#4593 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() Powodzenia! Masz już suknię?
|
|
|
|
|
#4594 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
z tej strony Kuleczka czyli ten dziwny nick KLJHG.................. Zmieniłam nazwę dla ułatwienia. Popłynęłam w Święta. Nie wytrzymałam, objadłam się. Ze strachu nawet się nie ważyłam.Od jutra robię dwa dni proto. Rano się zważę i zobaczymy ile przybyło ;/ Pozdrawiam Edytowane przez Butlownik Czas edycji: 2011-12-28 o 16:27 |
|
|
|
#4595 |
|
Raczkowanie
|
owszem wymowka niezla :P ale nie tylko to bylo powodem... ale mniejsza o to, poddalam sie i juz :/
a sukni jeszcze nie mam, dopiero raz sie rozgladalam, mam zamiar rozmiar zmienic zanim cos upoluje na 100 % przeciez nie kupie najpierw a pozniej bede sie stresowac czy napewno do niej schudne... bo to dla mnie mijanie sie z celem :P musze sobie zakupy zrobic na poniedzialek bo tylko troche otrebow mi zostalo i slodzik :Pczy jakies ciekawe przepisy sie pojawily ;p moze cos nowego wprowadze do mojego menu
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
Wracam do Was z podkulonym ogonem. Miała być dieta Lukoszka ale liczenie kalorii ważenie produktów to najgorsza rzecz w życiu no i te ograniczenia co do ilości.
![]() Tym razem musi się udać przecież to tylko 35 kg
|
#4597 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hmmm 35 kg :P zleci ino mig patrzac na niektore dziewczyny to nawet wiecej zlatuje :P
|
|
#4598 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
Strasznie mnie wkurzają te luki w pamięci
|
|
#4599 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Można się dołączyć?
|
#4600 |
|
Raczkowanie
|
Witam i ja ;-)
Poświąteczna spowiedź grzeszących na forum aż strach pomyśleć co będzie się działo 2 stycznia gdy będzie wysyp świerzynek pytających o wszystko i chcących schudnąć 5 kilo w tydzień ;pJa się nie spowiadam i nie wchodzę na wagę do 2 stycznia nie będę sobie psuła humoru przed sylwestrem :X
|
|
#4601 |
|
w krainie snu i marzeń
|
jak już pisałam wcześniej, po świętach przybyło mnie 1 kg. dziś się ważę a tu -1,5kg z hakiem
nie wiem o co chodzi. moja dzisiejsza poranna waga to 48,8kg a III fazę zaczynałam z wagą 50 kg, później zmalała do 49,5kg i tyle ważyłam przez cały czas a tu takie cuś
|
|
|
|
#4602 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z Chocolate a nutelkowy watek jest gdzies jeszcze??czy sie rozsypal?? bo jakos nie rzucil mi si ew oczy i tutaj zawitalam ![]() Cytat:
wiec moze nie bedzie tak zle :PCytat:
|
|
#4603 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() tak ale dziewczyny dzielą sobie III fazę na 3 etapy a ja zrobiłam 'normalnie' tak jak w książce (+małe grzeszki-czekoladka, więcej kromek chleba itp.) |
|
|
|
|
#4604 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Modliszka - "nutelkowy" został zamknięty jakoś tak "ni z gruszki ni z pietruszki". Nie rozumiem co tam się porobiło. Miło znowu Cie spotkać.
|
|
#4605 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() szkoda nutelkowego, bo jakos tak raznie i milo tam bylo wrecz mnie uzaleznilo pewnego czasu nic tylko odswiezalam strone ;p czy moze cos nowego sie pojawilo ![]() Iloa ja Cie głownie zapamietalam dzieki avatarowi :P
Edytowane przez modliszka87 Czas edycji: 2011-12-28 o 21:30 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4606 |
|
Zadomowienie
|
Witam, jestem Gosia, na Dukanie byłam już raz. Udało się zrzucić ponad 14 kg, niestety wiele z nich wróciło przez mniejsze i większe grzechy na początku, a później głownie przez wakacje spędzone z nikim innym, tylko z Modliszką - miło Iloa, że ktoś nas jeszcze pamięta
![]() Tak więc, pokornie wracam i pytam, czy przygarniecie zbłąkaną duszę ?
|
#4607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla ścisłości to dwie dusze ![]() dobranoc
|
|
#4608 |
|
Rozeznanie
|
Echhh... ale mi brzuch urósł
Od stycznia trza się, kolejny raz, wziąć za siebie. Ale już chyba nie na dukanie... Jakoś nie mam siły do białek... A jak u Was Dziewoje moje?? Diiiii... ŁER AR JU ?????? AJ EM ŁORY |
|
|
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
o widze, ze dzisiaj wiekszy ruch
pewnie w poniedzialek zrobi sie tloczno buziaki !!! milego dnia!!!
|
#4610 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś się przemogłam i weszłam na wage... zeszly poświąteczne kg
dobre chociaż to ostatnie 4 dni w miare normalnego jedzenia i wracam na dukana a u Was jak tam?? co dzis w planach na szamanie??
|
#4611 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
łooooo kogo jA tu widzę ![]() Cytat:
jestem teraz w ciąży i staram się pilnować a czuje jak bez III fazy nawet jablko mnie rozwala
|
|
#4612 | |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Ja dopiero dzisiaj wdrożyłam powrót na Dukana po świętach Trzeba było przeciez zapasy swiateczne skonsumować Cytat:
Ale jakos tak dziwnie wychodzi, ze kiedy mam dzień czysto białkowy, to jakoś tak mniej głodna jestem Na obiad kolejna porcje kuraka w galarecie zjem i może jakąś jajeczniczkę ![]() Madzia, ja tez miałam problem z sukienką na sylwestra... we wrześniu kupowałam nowa kreację na dwa wesela, na których byłam i myślałam, że teraz na sylwka też ją wdzieje.... ale jakie moje zdziwienie, kiedy okazało się, że jest za duża ale skąd wziąć kasę na kolejna kieckę? No ale wczoraj udało mi się kupić używana sukienkę w rozmiarze 12 (!!!) to chyba coś koło naszego 40 jest ![]() ![]() ![]() Witam Nowe-Stare Dukanki
|
|
|
|
|
#4613 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czekoladka mi wspominala ze w ciazy jestes ktory miesiac ;> jak sie czujesz? co z dieta w czasie ciazy ;> do jakiej wagi doszlas gadaj no mnie tu bo mnie ciekawosc zżera ![]() Cytat:
rozmiar 12 :O jak to dumnie brzmi ;pmi sie szykuje pare uroczystosci w nadchodzacym roku, mam nadzieje,ze jak kupie jedna porzadna kiecuszke na 2 wesla to bedzie dobrze po drodze jeszcze chrzciny mojej bratanicy kochaniutkiej a i do tego dwie 18-nastki moich sióstr ciotecznych no i moj wlasny slub i wesele martwie się, żeby nie było, że kupie sukienke ślubną, a w międzyczasie moje wymiary sie zmienią :| jeszcze z bogiem sprawa jak w dół....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dokładnie to samo w sumie zanim zaszlam w ciaze wróciło 8kg a teraz już łaćznie na plusie jest 14kg ale ja mam to w nosie staram sie ograniczac ale nie zawsze to wychodzi po Nowym Roku robie 3dni białkowe a później postaram sie II faze ale same PW---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- modliszka w wakacje najniższa waga to 79 ale byłam wylaszczona później troche sfolgowałam i doszłam do 88 po czym test wskazał II no i już dukan w odstawkę od września do teraz czyli jak na 20 tydzień mam na plusie 7kg![]() źle sie dzieje ale pocieszam się faktem, że z Olafkiem ważyłam już 117kg
|
|
#4615 |
|
Wtajemniczenie
|
proszę dla porównania obie ciąże
w czarnych włosach z Olafkiem ok 16tydz a teraz 20 tydz. Tylko po buzi w sumie można rozpoznać
waga najwyzsza 130 waga najnizsza 79,9 105.....99.....95....89.. ...85.....79...75 Edytowane przez Pandzia_2010 Czas edycji: 2012-01-07 o 11:52 |
|
|
|
#4616 | |
|
Raczkowanie
|
nie i
Cytat:
z ponad 100 kg a jak zdrówko Olafka? ostatnim razem jak miałam jakieś wieści od Ciebie to biedak w szpitalu chyba był.ale i tak lepiej teraz wygladasz a jak reakcja rodzinki co do ciazy i diety? lekarz wie ;>
|
|
#4617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz też mu dokucza alergia ale już lepiej, bo przynajmniej wiemy jak postępować ![]() ginekolog powiedział żebym mu nie zawracała głowy dietami tylko jadła mądrze bo musze wszystko jeść a i po 2 latach pamiętał że byłam grubsza albo zobaczył u siebie w lapku i pochwalił mnie powieciał że nie lada wyczyn ze 130 na 88 bo wtedy tyle ważyłam w 4tygodniu
|
|
#4618 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4620 |
|
Zadomowienie
|
Pandzia ! Wyglądasz rewelacyjnie ! Ciąża Ci służy, a Dukan zrobił z Ciebie niezła laskę !!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

Będąc na diecie śledzie jadłam codziennie,zresztą po-też.Codziennie jadłam też otręby, a teraz nie mogę na nie patrzeć.Pandziu, a jak u Ciebie z apetytem,też zmiana o 180'?
->57
Nieosiągnięte: ciąża

od poniedzialku wracam.... mam mocne postanowienie..ale potrzebuje jakiegos wsparcia, bo moja wola jest kruchutka
przyjme z wdziecznoscia...

przeciez nie kupie najpierw a pozniej bede sie stresowac czy napewno do niej schudne... bo to dla mnie mijanie sie z celem :P 

nie wiem o co chodzi. moja dzisiejsza poranna waga to 48,8kg a III fazę zaczynałam z wagą 50 kg, później zmalała do 49,5kg i tyle ważyłam przez cały czas a tu takie cuś

Ale jakos tak dziwnie wychodzi, ze kiedy mam dzień czysto białkowy, to jakoś tak mniej głodna jestem
Czekoladka mi wspominala ze w ciazy jestes