|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Cytat:
![]() kupiłam (za 89) http://allegro.pl/river-island-super...109892361.html normalnie coraz lepiej. zamiast wybrać poważną bordową skórkę .. dziecinnieję ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() najbardziej cieszy mie fakt,że na tę Chorwację umawialiśmy się wstępnie na pierwszych wspólnych wakacjach nad Bałtykiem kiedy dzieciaki miały rok..i wyszło. to naprawdę niewiarygodne bo czasem tak trudno z tymi wieloletnimi znajomymi się zgrać... no ale istotne jest też to,że mimo głównie netowej znajomości, bardzo dobrze zgrywamy się z preferencjami co do pożytkowania czasu na urlopie ![]() i masz rację, trochę żal że poszukiwania zakończone bo ja to kocham ![]() ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-02-10 o 20:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Wersta jaka jestes przewidywalna....żal..... i co mi napiszesz? zebym nadal jad wylewała?
wg mnieTwoje teksty są chamskie i dziwie sie ze niektórym to nie przeszkadza. Na szczęście jak widac nie jestem sama w tych odczuciach wiec moze jednak nie przesadzamy ![]()
#4595 |
Zakorzenienie
|
TZ widząc te fotke, juz obmysla jaki osprzęt do aparatu zabrac, by byly fajne foty
![]() Kurczę juz bym chciala czerwiec, bo pozniej to hej siup i wyjazd ![]() Piotrek kazal mi kupic okulary sloneczne dla siebie, taty i mnie. ![]() ![]() Pozalilam sie dzisiaj, ze boli mnie glowa, to polecial do szafki wzial sudocrem, nabral na paluszek i rozsmarowal mi to na czole ![]() staralam sie byc powazna, a on nachyla sie nade mna (lezalam na kanapie) i takim zatroskanym glosikiem pyta "jus mama? jus nie boli?" mowie, ze juz nie. a on: "to dobzie" nachyla sie i mnie caluje w te usmarowane czolo ![]() Jakie mam troskliwe dziecie ![]() Czy wasze bajtle tez sobie seplenia, tak ze widzicie iz jezyczek wpada miedzy zabki gdy mowi ssssssss aaaa i piotrkowi czasami wychodzi artykulacja "rrrr" ![]()
#4596 |
Zakorzenienie
|
nie odwracaj Filemona ogonem
![]() ![]() ostatnio jak byłam u tej mojej ciężarnej koleżanki, to jej tż jej truł, że musi prawko zrobić, bo jak to 3 dzieci na stanie będzie, to przecież z prawkiem łatwiej wszędzie sie dostać, jak on w pracy by był a ona , nie po co mi to, wszędzie blisko jakbym siebie słyszała , tak samo się broniłam a teraz z ręką na sercu mówię, że żałuję, że tak późno je zrobiłam Miki nie sepleni w tym stylu języka trudno wypatrzeć, bo pełno zawsze ma śliny w paszczy rrr, nie wypowiada jeszcze a na mojego brata (Rafała) mówi Achał , dziwne, że nie Lafał ... Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2012-02-10 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja biorę lapka i pojemny dysk przenośny do archiwizacji wszystkiego. zrobimy z milion zdjęć jak nic ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() i ja bym chciała mieć. powinnam mieć. ale po jednej porażce mam uczucie, że się nie nadaję do tego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
się zaczęło
zaraz zaczniecie bikini kupować ![]() Jowiszowa, nie wolno się poddawać, co to dla Ciebie takie zadanie ![]() kazdy się nadaje, ale to wymaga ćwiczeń Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2012-02-10 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Anisia , Wiki tez taka troskliwa, dmucha , całuje, chodzi na paluszkach jak mnie głowa boli, przykrywa kocem
![]() ![]() moja "r" nie wymawia ![]() ![]()
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po tym czasie ani jednego ćwiczenia bezbłędnie nie umiałam powtórzyć na placu. chyba,że przez przypadek. nawet łuku. zero wyobraźni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i pomachałam mamusi ![]() ![]()
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie kremik na topie, bo wszelkie urazy to nie pomaga plaster, a klemik ![]() a dziala blyskawicznie, posmaruje to krzyczy "jus nie boli" i radocha doslownie ![]() Ja kurcze po lekarzach laze, a tu prosze na bol glowy prosze panstwa sudocrem na czolo i po bolu. Po co przeplacac na prochy ![]() Jowiszkowa, my tez lapa, dyski przenosne rowniez i pojemne karty. A mowilam ci ze wymienilismy olympusa na Nikona? ![]() I odkrylismy odkrycie, ze pasuje do tych nowych lustrzanek cyfrowych nasz stary osprzet do lustrzanek analogowych. Obiektywy dwa juz TZ tez kupil i ma pypcia na kolejny ![]()
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4607 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4608 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Biedna Antonina ![]() Cytat:
Moje psisko szaleje na spacerach jakby była szczeniakiem (ma 8 lat). Ostatnio na każdym spacerze próbuje mnie namówić na polowanie na myszy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas na wszelkie rany, guzy, itp. jest "tajemniczy płyn" od babci (aloes w spray'u). Cytat:
![]()
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
powiem szczerze
jak zdałam egzamin na prawko, to w głowie mi zaświtało matko, przecież i tak nie będę jeździła sama, bo nic nie umiem orientacji w cofaniu nie miałam za grosz, w którą stronę pokręcic kierownicą , cofając, zawsze miałam zagwostkę ale ćwiczenie czyni mistrza ![]() dziś już potrafię i w kopertę zaparkować, bynajmniej nie schematem z kursu ![]() jedyny ból, to nadal nie umiem zbytnio wyprzedzać ![]() tego mnie na kursie nie nauczyli bo niby jak,? jeżdżąc w terenie zabudowanym do 50 km/h, można co najwyżej L-ką wyprzedzić, rowerzystę ![]() Kasiulko, śnieg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bor tez mowi rrr i w sumie w ogole dobrze mowi. musze go tylko poprawiac z poszlem itp... zrobilam butki dla Antosi, w sumie dopiero jeden uszylam...ale chyba beda na styk, chociaz robilam z wykroju na 9-12m-cy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wlasnie tak musialam nauczyc sie wyprzedzac ![]()
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie mialam. zdawalam ponad 10 lat temu i bylo 20godzin jazdy, z czego wyjezdzilam jakies 13. byla zima i kilka razy nie doszlam na jazdy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piotrek z reguly mowi "mas, plosę" i to -ss tak mocno slychac. Czasem zdarza mu sie powiedziec ladnie bez tego przedluzonego -ssssss, ale z reguly jednak sobie sepleni. Kazdy mi mowi, ze to dzieciece seplenienie prawidlowe poki co. Zgryz ma dobry, wiec obstawiam pozno zaczeta mowe w jego przypadku. Bo powiem wam, ze jak poszedl do przedszkola we wrzesniu to beblal po swojemu i mowil pojedyncze slowa, obecnie gada pelnymi zdaniami, wiec postep w przeciagu 4 miesiecy jest masakrycznie wielki
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
tiiaaa
trasa szybszego ruchu Aniś, przecież L-ka raczej nie pędzi rakietą jak samochodowi wyżeracze zresztą co innego jednorazowa przejażdżka a co innego wprawa w tym temacie boję się wyprzedzać i już , boję się że nie połączę wszystkich wartości bezpieczeństwa ![]() ja zauważam bardzo wielki skok w rozwoju Mikiego, dzięki przedszkolnym zajęciom ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2012-02-10 o 21:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie uczylam wszelkich parkowan na pacholkach, glupota jakich malo. Bo to czlowiek wykuł i poszlo jak bulka z maslem, obecnie jak jezdze i mam sie wcisnac miedzy pomiedzy, to z reguly jade dalej i staje tam gdzie mam duzo miejsca i prostopadly w przod wyjdzie mi bez poprawki ![]()
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podzialalo ![]() Dlatego tez lubie dynamiczne auta, jak juz zaczynam wyprzedzac to chce depnac i czuc ze przyspieszam ![]() ![]() tak jak to czesto tiry robia, gdy sie zaczynaja wyprzedzac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.