|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - jesienna odsłona!
Dobrze, ze Trójmiasto tak dalekooo
![]() Winterio
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
hejloł!
przybywam mikolajkowo usciskac Was i ciepnac kulka ze sniegu; prawie tak , tylko na bialo , bo wczoraj niestety przylazla zima. ![]() chcialam tez zlozyc zalegle zyczenia wszystkim Solenizantom i Jubilatom bo pomimo, ze zagladam prawie codziennie, to nie mam w sobie mocy, (znowu podlapalam infekcje i walcze). poza tym chcialam sie pozalic, ze te durne łosiolandzkie konowaly wyznaczyly mi termin operacji na 21.grudnia ![]() usciski dla Was |
|
|
|
#4593 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Trzeba będzie to i tak Cię znajdę
![]() Katt
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Winterio - kciuki Katt - no termin całkiem w poprzek , kciuki.czesio
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki oczywiście mocno trzymam , ma nadzieję, że termin zostanie zmieniony ![]() Dużo --------------- Ja byłam grzeczna i dzisiaj dostałam kilka książek
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4597 |
|
rude jest piękne:)
|
Katt
![]() Winterjo ![]() Kasiu lete patrzyc
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Furko, witaj. Dziś było nadspodziewanie miło, w dobry humor mnie wprawiły od rana Rochery na stole w kuchni oraz motorniczy tramwaju w mikołajowej czapie zadziornie wsuniętej na oko. Dalej było jeszcze lepiej- załapałam się na sympatyczna mikołajową młodzież częstującą cukierkami i na prześmieszne czerwonoczapkowe jak jeden mąż przedszkolaki. Kiermasz świąteczny w Gdańsku też obleciany, jest jednak dość kijowy... i zimno... i chleb litewski po 15 zeta (bywał o połowę tańszy na jarmarku). Co do lisianych czap- to mamina moja miała taką, capiła starym futrem jak smok, bardzo, bardzo niszowo. ![]() Za Katt trzymam nieustająco wszystko, co się da.
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4600 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
czymam już, zapobiegliwie
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Koto - spłoniłem się ...
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
He, Misianko, nie płoniaj.
|
|
#4602 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
ogólnie mam dziś płonianie, bo chyba zagadałam Kasię-san i Margocię na śmierć
, a chciałam dobrze wypaść, no to wyszło jak zawsze![]() pocieszę się mielonymi
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
O, spotkanko miałyście.
![]() I mielonych także zazdroszczę .Piję Fervex i zasuwam do łóżka, ciąglem niezdrowa do końca. A słuchały Wy najnowszej Kate Bush? I jakie wrażenia - jeśli słuchały ?( Kaśka zawsze daje radę, jak to zwykle Kaśki)
|
#4604 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Na szczęście Zimowa jeździ z dala ode mnie ![]() A Katarynce podsyłam
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Kochane
|
|
|
|
#4606 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
a ja padam na ryjek - za dużo dziś wrażeń na starego miśka, a tu dopiero wtoreczek
kiedy ja się wyśpię?
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Winterko dobrej pogody
![]() Katt ![]() Koto zdrowia Miłego wieczoru |
|
|
|
#4608 |
|
Rozeznanie
|
Misio, ja się za Ciebie wyśpię
![]() nic innego ostatnio nie robię no, czasem się ocknę na siku i na smarowanko po tej anginie ropnej com na nią dwa tygodnie temu zaległa moja przyjaciółka nieulubiona na całe życie tak się rozszalała że aż się kopytami nakryłam i ronczkamy i mam parcha ![]() korzystając z rad Stazji nakupiłam se rękawiczków, co prawda nie koronkowych lecz z cieniuchnej bawełny w kolorze white i uczę się w nich egzystencji tak życiowej, jak i sieciowej idzie jak krew z nosa korzystając z okazji życzę Marioli od Antosia, Marcie od Fenrisa i Reni od Muszkieterów jak najwięcej powodów do radości, morza optymizmu no i żeby dziengi byli Reszcie Świata też, co Wam będę żałować ![]() ach, i Wam jeszcze powiem, że wczoraj mi dostarczono pachnącą paczusię niespodziewaną niespodziewajkę od nieznanego Mikołaja a głowiłam się, a zastanawiałam, a zachodziłam w głowę ki ciort ![]() mnie gniotło tak, że przeprowadziłam prywatne śledztwo tzn Wróbelcia nasza kochana wariatka przyznała się choć letko nie było ![]() Jolando moja jeszcze raz pięknie Ci dziękuję ![]() bywajta, idę się namaścić ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- aaa jeszcze mi się omkło zwizualizowałam sobie Dusię z zestawem do likwidacji wonsa czyli mężnie dzierżącą w jednej dłoni brzytwę zaś w drugiej upieniony pędzel ![]() drugie aaaa Winterio, swojej pierwszej jazdy nie pozwolą mi zapomnieć do końca życia bezduszne bydlęta do dnia dzisiejszego posikują na wspomnienie jak rączo wyrwałam poprzez żywopłot parkingowy popierdzieliwszy pedał hamulca z gazem ![]() pamiętaj im mniej świadków, tym mniejszy ubytek na godności jeszcze dla potrzebujących dwie garście dobrych fluidów posyłam i snikam
* Edytowane przez 26lipca Czas edycji: 2011-12-06 o 23:38 |
|
|
|
#4609 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Gdańsk i szeroko pojete okolice piękne Cytat:
![]() Tak jak i wszystie nadmorskie dziewczyny...ale tym razem wyszlo spontanicznie i nie planowanie...następnym postaram się już Was pomolestować o kawę chociaż ![]() No nie...i strasznie żałuję,że nie było czasu jakiegoś malutkiego spotkania zorganizować.... Następnym razem już nie pzrepuszczę takiej okazji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znaczy pewnie ,że mam nierowno pod sufitem ![]() Cytat:
No ale dopsz...bawełniane też mogą być, tylok musisz poćwiczyć ![]() A poważnie...mam nadzieję,ze już Ci troszkę lepiej I gratuluję fajnego pierzastego Mikolaja
|
||||
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Lipcowa dziekuje
Koto zdrowia Winterro
|
#4611 |
|
Rozeznanie
|
pierwsza! aż se bryknę na tę okoliczność ha! ![]() się cieszę, że chociaż takie były i że cała wróciłaś do domu miłego dnia Mariolu i Reszto Świata zostawiam na śniadanie trochę tajemnic
* Edytowane przez 26lipca Czas edycji: 2011-12-07 o 04:48 |
|
|
|
#4612 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Witajcie
!(ubiegłam Tigera Aniu zez Lipca Dawno Tu Nie Wpisana - cieszy me oko Twoja ponowna obecność, azaliż martwi tez stan zdrowia Twego , kulki posyłam i myśl ciepłą.Nie przeszkodziło mi to odśmiać się gromko i serdecznie o nieludzkiej porze, zwłaszcza z zależności pomiędzy liczbą świadków a sromotą i tajemnic Anastazjiu - dobrze że wróciłaś i jakże Ci zazdraszczam wyprawy - ja w Gdańsku byłam raz w życiu i to tylko na dworcach, znaczy przejazdem . Ale jakiem ujrzała fragmenty, tom się zakochałaI zdradzę, że moja królowa sypia mi też najchętniej na głowie, ale ... ja tam się nie dziwię
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-12-07 o 05:25 |
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Furko
Witaj Anio Lipcowa Miłego dnia |
|
|
|
#4614 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=misianka;30925514]
Aniu zez Lipca Dawno Tu Nie Wpisana - cieszy me oko Twoja ponowna obecność, azaliż martwi tez stan zdrowia Twego , kulki posyłam i myśl ciepłą.Nie przeszkodziło mi to odśmiać się gromko i serdecznie o nieludzkiej porze, zwłaszcza z zależności pomiędzy liczbą świadków a sromotą i tajemnic [QUOTE] do usług ![]() dziękuję Misiu potrzymam trochę kulaska i tuszę nadzieję, że nie będzie mi za złe wzięte jak puszczę go dalej ku Lubie i Katt starczy mi myśl ciepła jak Ci się tajemnice spodobały, to może tasiemiec też? ![]() witojcie Tygryssu ![]() cobytu...
|
#4615 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
ależ oczywista, że i tasiemiec tyż, cokolwiekiem un nie jest, tuszę, że mię rozraduje, co o tej zbrodniczej porze i perspektywie fabryki
nader pożądane się wydaje![]() pikny! czasem zazdraszaczam nauczycielom. a czasem nie, bo miałabym problem z oburzeniem na takie prace i wstawianiem złych ocen
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-12-07 o 06:12 |
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowia, biedaku Katt, I kciukasy dla Winterii , a Skladaczkowi wyrazy zazdrości składam na okoliczność takiego męża (i meteorków trochę też, bo moje na wykończeniu)
|
|
#4617 |
|
Piers do przodu
|
Wy tu chyba Kobity spać nie możecie
![]() Ja mogę ino czasu brak a turbo mi się jeszcze nie włączyło ![]() I wiecie co jest najgorsze?? Jak tak się zepnę w sobie,wylizę z łóżka, przygotuję się na ten poranny spacerek z psicą i ubieram się do wyjścia to widzę taką parę bursztynowych oczu pałających z futrzastego leżącego posągu, które jak nic szepcą - co babie strzeliło do łba, że w środku nocy i snu sprawiedliwego nagle mieć chęć na to, na co ja nie mam chęci?? ![]() No to wiecie Miłego
|
#4618 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
ja też mogę ino czasu możliwości brak, znaczy permanentnie chcę i permanentnie mam inne sprawy ![]() chcę na emeryturę
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Cytat:
wegol na spiaco poranny spacer odbywa. idzie i ziewa, oczy zmruzone... a jak deszcze pada to sie krzywi i trzeba ja prawie sila wyciagac ![]() Najbardziej lubi spacer popoludniowy lesny lub parkowy. i wieczorne spotkanie z kumplami. i w ogole kazdy inny byleby nie przed poludniem
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2011-12-07 o 09:09 |
|
|
|
|
#4620 |
|
niecnotliwa dziewica
|
![]() ...i chcę zapaść w sen zimowy i obudzić się dopiero na wiosnę..... A dzisiaj na biurku wyrósł mi bałwanek. Czekoladowy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

, tylko na bialo 

, kciuki.

(bywał o połowę tańszy na jarmarku). 

, a chciałam dobrze wypaść, no to wyszło jak zawsze

!

Jak tak się zepnę w sobie,wylizę z łóżka, przygotuję się na ten poranny spacerek z psicą i ubieram się do wyjścia to widzę taką parę bursztynowych oczu pałających z futrzastego leżącego posągu, które jak nic szepcą - co babie strzeliło do łba, że w środku nocy i snu sprawiedliwego nagle mieć chęć na to, na co ja nie mam chęci??