|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
tak doladowuje co miesiac ale nie zawsze a 30 a 46e na miesiac za to samo praktycznie to jest roznica
a za 2 lata niewiem czy tu jeszczt bede wiec bez sensu sie wiazac umowa za ktora bede musiala placic za tyle mies ile mi zostalo w przypadku wyjazdu na dluzej a czy doladowuje co miesiac? napisalam wczesniej ze czasem co ktorys mies ( srednio co 3 mies ) wychodzi ze nie musze ladowac tu jest inaczej Aneszna bo w Polsce jesli nie doladujesz to Ci kasa przepada a tu przechodzi na kolejny miesiac i mozna dosc dlugo nie ladowac np. kilka miesiecy i mozna dzwonic o ile jest kasa na koncie policzylam nawet te 24 mies jak abonament by wyszedl 46e a jak laduje po max 30e ( czasem 20) to wychodzi sporo mniej na karte tymbaardziej ze na karte jak laduje to pieniadze przechodza na kolejne miesiace jesli nie wykorzystam a na abonament nie za ta roznice telefon albo i 2 bys za to kupila ![]() liczac doladowania + tel za normalna cene przez cale 12 mies w roku a jak odhodzi kilka doladowan to juz wogole sie nie oplaca na abonament brac Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-07-30 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
Właśnie muszę jutro zabrać sobie jedzenie z domu, bo inaczej nici z wakacji
![]() jutro będziemy z tż wybierać gdzie jedziemy ![]() też zaczynam urlop 27, już nie mogę się doczekać, kiedy odpocznę od tych strasznych klientów ![]()
![]() |
#4593 |
Konto usunięte
|
w polsce tez nie przepada jak sie pozno doladuje
![]() wiem bo nadal mam nr na karte z plusa ja dzis 20f na kosmetyki i ☠☠☠☠☠☠☠y ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- ja mam abonament i poki nie dzwonie na banki czy 0845 numery to nigdy nie przekrocze tego za co place bo mam wszytsko darmowe ![]() wiec kocham o2 siec ![]() no i mam rozmowy do polski tez w abonamencie |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zadomowienie
|
Chyba dawno tutaj nic nie pisałam
![]() U mnie lipiec był dosc mocno imprezowy - wakacje i dużo sukcesów moich i znajomych do opicia ![]() ![]() Od środy zaczynam pracę, ale i tak trzeba zaciskać pasa bo mieszkanko w trakcie wykańczania jest ![]() Zazdroszczę wam wakacyjnych wyjazdów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemoglam doladowac akurat wtedy takze pisze za siebie przepada a przynajmniej przepadalo do niedawna bo jak z rodzinka rozmawialam to tez potwierdzali dosc niedawno tak samo ojciec laduje to przedluza na krotko waznosc konta w plusie mialam tylko abonament kiedys jak tylko sie uwolnilam poszlam do innej sieci tylko widzisz kachaa mi tez chodzilo o to ze ja nawet na karte jak doladuje za 30e to nie wygadam czesto tego i tak to mi przechodzi na kolejny miesiac a z abonamentu juz nie przejdzie Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-07-30 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Konto usunięte
|
ja laduje plusa raz na 3 mies za 50zl i tyle. jescze czesto zapomne i poslizg mam tydzien-miesiac hahaale nigdy nie przepadlo mi
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Po co kupowac tel, jak w doladowaniach jest on za darmo. Kasia ma rację. Carmen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zadomowienie
|
W Plusie chyba nawet wprowadzili teraz taką usługę, że konto może być ważne rok. Nawet jak za 10 zł się doładuje
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Aneszna weekendowe wyjazdy też są super. Krótko, ale dobre i to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
aneszna wlasnie sprawdzilam na orange i dalej jest tak samo cos tam sie moze sumowac ale jak przez jakis kod sie laduje a ja ładowalam zwyczajnie przez konto bankowe
w kazdym razie na abonament mi sie nie oplaca nie zuzywam calych doladowan + mam darmowe minuty miedzynarodowe jak laduje na karte a na abonament nie przechodzi kasa jesli jej nie zuzyje wiec wracajac do punktu wyjscia - bardziej mi pasuje na karte po co kupowac tel jak w doladowaniach jest za darmo ? aneszna po to ze zwyczajnie mi wychodzi taniej niz jakbym miala abonament taniej mi wychodzi karta i kupienie telefonu po normalnej cenie ( juz liczylam ) druga sprawa ja nie jestem w O2 jak Kasia ![]() jak zmianilam siec na O2 kiedys to za dlugo z nimi nie bylam a tu ponad 4 lata z 2 miesieczna przerwa na o2 i chyba miesieczna czy 2 na meteora jednak ta siec dla mnie najlepiej dziala co do Polskiego numeru napisalam - w Orange mi przepadlo , nie w plusie czy innej sieci . w plusie mialam dawno ale abonament i zrezygnowalam z tej sieci . niemam teraz Polskiego numeru tylko Irlandzki . wniosek prosty sprawdzilam policzylam ( jesli cos kupujac tel po normalnej cenie wyjdzie mi z 200-300e taniej i nie musze uwazac ze za duzo bede gadac czy cos innego bo na karte mam naprawde dobra oferte to wole wybrac to ) przemyslalam nie oplaca mi sie brac abonamentu amen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
w polskim sklepie 6,17e
w lidlu 18e ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- vodafon ma beznadziejne oferty na abonament, Tż chciał sobie zmienić tel i był się pytać, ale to się w ogóle nie opłaca. Fajne oferty mają w meteorze |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
nieno sieci nie bede zmieniac
jakos tu mi pasuje bo meteora juz sprawdzilam ( o2 zreszta tez ) i srednio mi odpowiadalo to jaki ma zasieg , jak przerywal rozmowy ( nie byla to wina telefonu) i kilka innych ale moze sie cos zmienilo sprawdzilam wlasnie na meteorze i tel owszem maja ale oferta tylko na abonament i tez srednia juz lepsza oferte maja w o2 bo mozna wybrac na ile miesiecy 6,12,18,24 ale tylko na 24 jest za ,,free" zostaje przy tym co wymyslilam bo mi to najbardziej pasuje a w temacie zakupy 19e spozywka Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-07-30 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Konto usunięte
|
teraz widze o2 sie reklamuje
http://shop.o2.co.uk/lightbox?catego...ariffId=886057 ze im dluzej jestesm tym wieej free masz ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- jesli o pay as you go chodzi |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||
Zakorzenienie
|
dzis:
-0,75 bulka serowa -2,70 chlebek IG -1,75 4move do picia ( Nocki ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
No nieeee, wzięłam sobie do pracy kanapki i ktoś mi je zjadł
![]() ![]()
![]() |
#4606 |
Wtajemniczenie
|
5 zł. oczywiście na jedzonko... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Konto usunięte
|
7 f cienie na ebayu:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() Czy mogę do Was dołączyć w oszczędzaniu...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w pt.ide na rozmowe do konkurencji o prace ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Raczkowanie
|
Aneszna to chyba pozostaje życzyć Ci powodzenia!
![]() To może napisze coś o sobie. ![]() Jestem na utrzymaniu rodziców, za 8 miesiecy mam 18 ![]() Jednak moje oszczędzanie utrudnia fakt iż nie mieszkam z rodzicami tylko w internacie w innym miescie ![]() Dostaje tygodniowo jakieś 50 zł z tego na dojazdy wydaje 25 zł... ![]() ![]() Do tego srednio raz w miesiacu dostaje 100 zł od babci jako kieszonkowe, ale wtedy zadko rodzice daja mi pieniadze ![]() Chcialabym odłożyć na organizację 18 na jakieś 40 osób... ![]() Ale jest to koszt min 500 zł a nie wiem czy tyle odłoże. W zasadzie to cały czas mam wątpliwości, bo za 500 zł mam pół bardzo dobrego obiektywu czy cos w tym stylu (chodze do tech. fotograficznego ![]() Ale ostatnio założyłam sobie skarbonke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Przyczajenie
|
Witam ,czy mogłabym do Was dołączyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35630528]pozostaje oszczedzic na dojazdach i np. chodzic pieszo, rowerem.
![]() Ale to dojazdy tylko w poniedzialek i piatek i w jedna strone 80 km tak ze pieszo i rewerem nie wchodzi w gre ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() z wydatkow jeszcze wynajem i net 430e |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
after hours
|
hej Kochane, nie było mnie troszkę, masakra z netem
![]() ![]() ![]() ![]() witam nowe dziewczyny ![]() tak a propos dziecka, to tak ostatnio sobie myślę, że mogłabym mieć dziecko, ale takiego gdzieś 3-letniego już chłopczyka ![]() ![]() tiaaaa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2012-08-01 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Konto usunięte
|
Ja dziś 7f na antybiotyki u dentysty
![]() I 2.40 f za wodę i gazetę |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
z nikogo nic nie chcę zrobić, wystarczy czytać ze zrozumieniem. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Raczkowanie
|
Spokojnie, rozumiem.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | ||
Zakorzenienie
|
-0,75 bułka serowa
-0,75 bułka ziarnista -3,50 śliwki 10 szt. ale chyba mnie baba oszukała, bo one nie wazyly 0,5 kg :/ moglam w domu sprawdzic, nie pomyslałam ![]() -113,65 rozliczenie za gaz - ale to płacił TZ + 110 zł za te spodnie z all ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.