Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 08:06   #4591
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16

Bry dzień!

TŻ wrócił o 23:00, ja się położyłam o 20:00, ale nijak nie mogłam zasnąć.A jak zasnęłam to zgadnijcie kto mnie obudził i od nowa

A ja tam nie widzę wsuwki, ale też jakoś mega się nie wpatrywałam. Przekażę pani fryzjerce dobre rady

Ala, koszyk zielony, a worki fioletowe - wsio jak na zdjęciu

Ruda, pochwal się jak już szafa dojedzie

Fari szatanie aleś się obkupiła
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 09:53   #4592
asiaczek87
Zakorzenienie

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aski aaaaaaaaaaaaaaaaaa
zgadnijcie

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 09:54   #4593
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
zgadnijcie
Pierścień mocy?
Opowiadaj!

No i gratuluję
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 10:08   #4594
Clood
Zadomowienie

brawo Asiiaaaa

a ja przeżyłam najgorszy poranek w całym swoim życiu...

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 10:09   #4595
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

asia to opowiadamy, opowiadamy;D;D;D gratuluje

clood a coz sie stalo, ze taki zly byl?

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 10:52   #4596
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
zgadnijcie

aaa zaręczyłaś się??? opowiadaj

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Ja może nie mam aż takiej wiadomości jak Asia ale też się pochwalę
Promotor zaakceptował mój 1 rozdział

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:19   #4597
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
zgadnijcie
widzialamm na fb chwal sie pierdzionkiem ale to juz
Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
a ja przeżyłam najgorszy poranek w całym swoim życiu...
co sie stanelo?
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:36   #4598
asiaczek87
Zakorzenienie

No więc dostałam instruktaż jakobym miała się spakować i około 12 oczekiwać w sobotę aż po mnie przyjedzie...
No i się spakowałam i tak czekałam. Ruszamy. Trasa Katowicka. Myślę: jedziemy na północ. Zjeżdzamy na A2 w kierunku na Świecko jedziemy na południe zjeżdzamy na Wrocław eee
Powiem Wam miałam lekki mętlik. Miałam z dwa podejrzenia gdzie możemy jechać.. ale niestety byłam w błędzie. Jedziemy i jedziemy. Po drodze M. w zapiski patrzy czy dobrze jedzie . I dojechaliśmy do Wąsowa. Do Pałacu w Wąsowie Ja z deczka zmieszana, co to on wymyślił .
Spaliśmy w Pałacu Szczanieckich bo Pałac ten słynny, z czerwonej cegły, jest remontowany. Jakiś debil dostawił niedopałek papierosa i spaliła się praktycznie jedna kondygnacja.
To wszystko znajduje się na jednym ogrodzonym terenie.
Siedziałam w aucie, M. poszedł załatwiać formalności. Wraca po mnie. Idziemy do pokoju na górze. W środku jak w bajce. Otwiera stare drewniane drzwi. Pokój śliczny. Łoże z baldachimem, ze złotą narzutą , koszyk owocków i etc.
I tak siedzimy. Ja ogółem zestresowana bo nie wiedziałam kiedy co i jak. Więc nie wiedziałam właściwie kiedy to nastąpi

Wyciągnął mnie na spacerek dookoła terenu. Zmarzłam. Wróciliśmy do pokoju. Poszliśmy grać w bilard. Pierwsza atrakcja: przyjechał po Nas woźnica i pojechaliśmy na wycieczkę historyczno-krajoznawczą. Połowy rzeczy przez Pana opowiadanych nie pamiętam
Wracamy. Idziemy na kolację do remontowanego Pałacu bo tam nic nie naruszone po pożarze. Jedynie najwyższa kondygnacja była remontowana Restauracja jest jakby na poziomie 0. Ja w sukience, M. pod koszulą. Kelnerzy pod koszulą, kryształowe żyrandole na suficie. Muzyk grający na żywo W sali było może z 10 gości. Stoliczek pięknie przystrojony. Dostałam duuuużą rybę , potem bajeczny deser.
Siedzieliśmy tam z dwie godziny.
Teraz najlepsze
Wracamy do pokoju. M. otwiera, cofa się, przepuszcza mnie, wchodzę, a tam cały pokój w świeczkach kadzidełka, olejek do masażu pozostawiony przy łóżku. Ja zaskoczona, a nie powiem mnie ciężko zaskoczyć. I chodzę i oglądam cały pokoik jaki to bajeczny widok.M. pytany wiele razy mówi że On nie wie o co chodzi Ściągam buciki, sweter, stojąc plecami do M. Ten mnie woła, łapie za rękę, klęka (tu moment zapłakania), pyta czy zostanę jego żoną. Głos mu drżał. Ja się zgadzam, zakłada mi na paluszek i tak na kolanach mnie ściska że dech ledwie łapię.
Potem przygotowania do innej części. Oliwkowe doznania i etc
Boska sceneria Wymęczenie
Idziemy spać.
Rano wyspani nawet przyzwoicie wstajemy, śniadanko, sesja foto wszystkiego co można było uwiecznić i wracamy

Dziękuję dziewczęta za gratulacje i miłe słowa, każdej z osobna i Wam wszystkim
Zdjęcie pierścienia wieczorem bo aparacik ładnie uwieczniający został w domu

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość

Gratuluję
Teraz raz dwa reszta i obrona

Clood co jest?

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2012-02-27 o 11:44
Stary 2012-02-27, 12:17   #4599
bluesky89
Zakorzenienie

Asia, piękna relacja aż mi się łezka w oku zakręciła! Pięknie to twój TŻ wszystko wymyślił!!! Super, super, super!
Clood, co się stało??

Ja się dopiero zwlekłam z łóżka Ale taaaak się wyspałam, że masakra
Stary 2012-02-27, 12:27   #4600
asiaczek87
Zakorzenienie

A ja się nie mogłam obudzić
no i powiem Wam że wczoraj mi z lekka mina zrzedła po reakcji mamy M.

1.08.2015

Stary 2012-02-27, 12:29   #4601
Clood
Zadomowienie

jak w bajce Asia super

a ja rano byłam sama z wujkiem, który do nas wpadł i zaczął się dusić jedzeniem i białka na wierzchu, blady jak ściana, do tego ataku jakiegoś dostał padaczkowego, udało mi się zawrócić tatę, potem dzwoniłam na karetkę, przez przypadek jak dzwoniłam na 112 to dodzwoniłam się na policję, Boże jeszcze nigdy nie byłam tak bezsilna. Wujek teraz leży w szpitalu, a ja ciągle mam to wszystko przed oczami, jak zaczyna się dusić, jak próbowałam wyklepać mu to jedzenie, jak zaczął być siny, dobrze że tata zawrócił i jak już był ze mną zanim karetka dojechała...

już się tyle napłakałam, głowa mi pęka od nadmiaru emocji...

niepotrzebnie to piszę, psuję tylko urok Asi zaręczyn, przepraszam

Stary 2012-02-27, 12:38   #4602
asiaczek87
Zakorzenienie

Clood wszystko będzie dobrze ja bym była chyba sparaliżowana w takiej sytuacji
Nie psujesz, poruszamy tutaj różne tematy, również te przygnębiające czy smutne

1.08.2015

Stary 2012-02-27, 12:40   #4603
Mutny
Zakorzenienie

Asia, pięknie Twój TŻ to wszystko wymyślił Gratulacje!!!!! I również jemu trzeba pogratulować, że wszystko tak pięknie ukartował!!
A jak zareagowała jego mama? Coś jej się nie podobało??

Clood, strasznie Ci współczuję Musiało Ci być bardzo ciężko, ale teraz juz jest po wszystkim. A jak wujek się czuje? Lepiej już?

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 12:45   #4604
Fari
Rozeznanie

Cytat:
No więc dostałam instruktaż jakobym miała się spakować i około 12 oczekiwać w sobotę aż po mnie przyjedzie...
No i się spakowałam i tak czekałam. Ruszamy. Trasa Katowicka. Myślę: jedziemy na północ. Zjeżdzamy na A2 w kierunku na Świecko jedziemy na południe zjeżdzamy na Wrocław eee
Powiem Wam miałam lekki mętlik. Miałam z dwa podejrzenia gdzie możemy jechać.. ale niestety byłam w błędzie. Jedziemy i jedziemy. Po drodze M. w zapiski patrzy czy dobrze jedzie . I dojechaliśmy do Wąsowa. Do Pałacu w Wąsowie Ja z deczka zmieszana, co to on wymyślił .
Spaliśmy w Pałacu Szczanieckich bo Pałac ten słynny, z czerwonej cegły, jest remontowany. Jakiś debil dostawił niedopałek papierosa i spaliła się praktycznie jedna kondygnacja.
To wszystko znajduje się na jednym ogrodzonym terenie.
Siedziałam w aucie, M. poszedł załatwiać formalności. Wraca po mnie. Idziemy do pokoju na górze. W środku jak w bajce. Otwiera stare drewniane drzwi. Pokój śliczny. Łoże z baldachimem, ze złotą narzutą , koszyk owocków i etc.
I tak siedzimy. Ja ogółem zestresowana bo nie wiedziałam kiedy co i jak. Więc nie wiedziałam właściwie kiedy to nastąpi

Wyciągnął mnie na spacerek dookoła terenu. Zmarzłam. Wróciliśmy do pokoju. Poszliśmy grać w bilard. Pierwsza atrakcja: przyjechał po Nas woźnica i pojechaliśmy na wycieczkę historyczno-krajoznawczą. Połowy rzeczy przez Pana opowiadanych nie pamiętam
Wracamy. Idziemy na kolację do remontowanego Pałacu bo tam nic nie naruszone po pożarze. Jedynie najwyższa kondygnacja była remontowana Restauracja jest jakby na poziomie 0. Ja w sukience, M. pod koszulą. Kelnerzy pod koszulą, kryształowe żyrandole na suficie. Muzyk grający na żywo W sali było może z 10 gości. Stoliczek pięknie przystrojony. Dostałam duuuużą rybę , potem bajeczny deser.
Siedzieliśmy tam z dwie godziny.
Teraz najlepsze
Wracamy do pokoju. M. otwiera, cofa się, przepuszcza mnie, wchodzę, a tam cały pokój w świeczkach kadzidełka, olejek do masażu pozostawiony przy łóżku. Ja zaskoczona, a nie powiem mnie ciężko zaskoczyć. I chodzę i oglądam cały pokoik jaki to bajeczny widok.M. pytany wiele razy mówi że On nie wie o co chodzi Ściągam buciki, sweter, stojąc plecami do M. Ten mnie woła, łapie za rękę, klęka (tu moment zapłakania), pyta czy zostanę jego żoną. Głos mu drżał. Ja się zgadzam, zakłada mi na paluszek i tak na kolanach mnie ściska że dech ledwie łapię.
Potem przygotowania do innej części. Oliwkowe doznania i etc
Boska sceneria Wymęczenie
Idziemy spać.
Rano wyspani nawet przyzwoicie wstajemy, śniadanko, sesja foto wszystkiego co można było uwiecznić i wracamy

Dziękuję dziewczęta za gratulacje i miłe słowa, każdej z osobna i Wam wszystkim
Zdjęcie pierścienia wieczorem bo aparacik ładnie uwieczniający został w domu

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Gratuluję
Teraz raz dwa reszta i obrona

Clood co jest?
gratuluję Jak to TŻ pięknie wymyślił serdecznie gratuluję i czekamy na fotki
Cytat:
A ja się nie mogłam obudzić
no i powiem Wam że wczoraj mi z lekka mina zrzedła po reakcji mamy M.
A co mama zrobiła?
Cytat:
jak w bajce Asia super

a ja rano byłam sama z wujkiem, który do nas wpadł i zaczął się dusić jedzeniem i białka na wierzchu, blady jak ściana, do tego ataku jakiegoś dostał padaczkowego, udało mi się zawrócić tatę, potem dzwoniłam na karetkę, przez przypadek jak dzwoniłam na 112 to dodzwoniłam się na policję, Boże jeszcze nigdy nie byłam tak bezsilna. Wujek teraz leży w szpitalu, a ja ciągle mam to wszystko przed oczami, jak zaczyna się dusić, jak próbowałam wyklepać mu to jedzenie, jak zaczął być siny, dobrze że tata zawrócił i jak już był ze mną zanim karetka dojechała...

już się tyle napłakałam, głowa mi pęka od nadmiaru emocji...

niepotrzebnie to piszę, psuję tylko urok Asi zaręczyn, przepraszam
O rany, straszne przezycia, współczuję Mam nadzieję ze z wujkiem będzie wszystko dobrze
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 12:51   #4605
Clood
Zadomowienie

dali mu leki nasenne i jest pod kroplówką, co będzie dalej zobaczymy... ja już się uspokajam, zwłaszcza że TŻ jest ze mną i będzie do późnego wieczora..

a właśnie Asiu co tam mamie Twojego nie pasowało?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 12:51   #4606
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
Asia, pięknie Twój TŻ to wszystko wymyślił Gratulacje!!!!! I również jemu trzeba pogratulować, że wszystko tak pięknie ukartował!!
A jak zareagowała jego mama? Coś jej się nie podobało??
No ogółem M. bał się mojego ojca, ale moi rodzice się cieszyli. Ojca zatkało ale pozytywnie M. odetchnął.
Ogółem poza kwiatkami i butelką kupiliśmy też szampana i ciacha.
No i moi gratulowali, rodzeństwo też.
Rodzice M. jak to usłyszeli to skrajnie różnie zareagowali.
Ojciec pogratulował i się stuknął z nami kieliszkiem, a matki słowa: Jesteś nieodpowiedzialny. x2. i to wszystko powiedziała patrząc tylko na niego. Potem posiedzieliśmy razem zjedliśmy, właścwie jego ojciec z nami rozmawiał a ona siedziała z jakimś kołkiem
Poszliśmy do jego babci jeszcze (mamy jego mamy) ta ucieszona zapytała jak zareagowała jej córka. I że jej przejdzie. Wiecie nie oczekiwałam jakichś uścisków czy buziaczków ( u mnie to zwyczaj) ale chociaż normalnej reakcji i chociaż gratulacji słownych.
Myśleliśmy z M. że to jego ojciec coś głupiego powie, a to On musiał rozładować atmosferę..
A i ani Ja ani M. do teraz nie wiemy o co jej chodzi. Mówi że za parę dni zapyta.. Aaa i M. jest jedynakiem. Synkiem jedynym. Ale nawet ja mając jedynego syna zareagowałabym inaczej. Zrobiło mi się przykro. można przecież jakiś żal czy coś zadusić słowami na miejscu.

Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa

1.08.2015

Czas edycji: 2012-02-27 o 12:56
Stary 2012-02-27, 12:56   #4607
santom
Zakorzenienie

asia piekne zareczyny!! bedziesz miala co wspominac a reakcjami sie nie przejmuj z mama spac nie bedziesz;p

clood oj wspolczuje baaardzoooo!! mam nadzieje, ze wujek szybko wyjdzie ze szpitala 3 mam kciuki!!

a ja wczoraj znow panika, bo organiesta na ktorego mielismy namiary niestety nie mial wolnego terminu. teraz znow mam maly przyplyw mocy, to dawaj, siedzialam w necie 3h i szukalam grajkow znalazlam jedno trio: skrzypce, altowka i spiew za 600zl plus dojazd. dzwonie dzis rano, nie ma terminu;/ znalazlam jakies namiary na organiste w miejscowosci 30km od nas i on wspolpracuje z 2 skrzypaczkami i tak oto udalo mi sie znalezc organiste i 2 skrzypaczki za 520zl juz ze wszystkim!! jestem z siebie dumna;D

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-02-27, 12:57   #4608
Clood
Zadomowienie

moja dziwnie zareagowała na wieść o ślubie w kwietniu, że w sumie macie jeszcze czas... no i wykrakała... jej synuś będzie czekał do października (27 prawdopodobnie, bo dwie sale mają tylko takie wolne terminy )... jak już nam wszystkie inne terminy zaklepali

Dziękuję WAM za wsparcie, kochane jesteście

Edytowane przez Clood
Czas edycji: 2012-02-27 o 13:00
Stary 2012-02-27, 13:02   #4609
Fari
Rozeznanie

Cytat:
No ogółem M. bał się mojego ojca, ale moi rodzice się cieszyli. Ojca zatkało ale pozytywnie M. odetchnął.
Ogółem poza kwiatkami i butelką kupiliśmy też szampana i ciacha.
No i moi gratulowali, rodzeństwo też.
Rodzice M. jak to usłyszeli to skrajnie różnie zareagowali.
Ojciec pogratulował i się stuknął z nami kieliszkiem, a matki słowa: Jesteś nieodpowiedzialny. x2. i to wszystko powiedziała patrząc tylko na niego. Potem posiedzieliśmy razem zjedliśmy, właścwie jego ojciec z nami rozmawiał a ona siedziała z jakimś kołkiem
Poszliśmy do jego babci jeszcze (mamy jego mamy) ta ucieszona zapytała jak zareagowała jej córka. I że jej przejdzie. Wiecie nie oczekiwałam jakichś uścisków czy buziaczków ( u mnie to zwyczaj) ale chociaż normalnej reakcji i chociaż gratulacji słownych.
Myśleliśmy z M. że to jego ojciec coś głupiego powie, a to On musiał rozładować atmosferę..
A i ani Ja ani M. do teraz nie wiemy o co jej chodzi. Mówi że za parę dni zapyta.. Aaa i M. jest jedynakiem. Synkiem jedynym. Ale nawet ja mając jedynego syna zareagowałabym inaczej. Zrobiło mi się przykro. można przecież jakiś żal czy coś zadusić słowami na miejscu.

Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa
O kurde, dziwna kobieta
Nie przejmuj się nią Ważne że my się cieszymy

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
moja dziwnie zareagowała na wieść o ślubie w kwietniu, że w sumie macie jeszcze czas... no i wykrakała... jej synuś będzie czekał do października (27 prawdopodobnie, bo dwie sale mają tylko takie wolne terminy )... jak już nam wszystkie inne terminy zaklepali

Dziękuję WAM za wsparcie, kochane jesteście
Że co??? i nic się nie chwalisz??

Fari jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 13:03   #4610
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
asia piekne zareczyny!! bedziesz miala co wspominac a reakcjami sie nie przejmuj z mama spac nie bedziesz;p
Ano nie będę .
Wiem Laski wiem że nie ma się co przejmować no ale tak smutno się zrobiło wczoraj. Potem wróciłam do chatki z resztą szampana i wypiłam z rodzicami M. mówił żebym nic nie opowiadała co mama mówiła, ale skoro rodzice pytali to powiedziałam że zachwycona nie była. M. się obawiał że sobie źle o niej pomyślą..No cóż wystarczyło posłuchać wczoraj bym i ja sobie opinię o niej z deczka zmieniła.. no cóż koniec marudzenia.

Pijemy

Clood a którego kwietnia ten ślubik?

1.08.2015

Czas edycji: 2012-02-27 o 13:05
Stary 2012-02-27, 13:03   #4611
santom
Zakorzenienie

NAJWAZNIEJSZE, ZE TO WY SIE CIESZYCIE i jestescie szczesliwi a mama? pewnie za kilka dni jej przejdzie

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-02-27, 13:04   #4612
Promyk03
Zakorzenienie

Asia najważniejsze że Wy jesteście szczęśliwi
a ja robię kopytka

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 13:06   #4613
asiaczek87
Zakorzenienie

Kopytka
My się cieszymy Wszyscy się cieszą prócz jednej osoby

1.08.2015

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 13:17   #4614
Clood
Zadomowienie

Mama Twojego TŻa powinna się wstydzić za taki głupi tekst, bo mimo wszystko już Ty to zapamiętasz na całe życie, ja kiedyś inaczej podchodziłam do rodziców TŻa, teraz jednak trzymam zdrowy dystans. Ale uszy do góry. Acha i mieliśmy się chajtać w Wielkanoc tego roku, a wyjdzie jak zawsze.. Prawdopodobnie 27 października, mówię prawdopodobnie bo cholera wie, czy mi TŻ jakiegoś numeru znów nie wywinie, ale wtedy to będzie GAME OVER.

Stary 2012-02-27, 13:29   #4615
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Mama Twojego TŻa powinna się wstydzić za taki głupi tekst, bo mimo wszystko już Ty to zapamiętasz na całe życie, ja kiedyś inaczej podchodziłam do rodziców TŻa, teraz jednak trzymam zdrowy dystans. Ale uszy do góry. Acha i mieliśmy się chajtać w Wielkanoc tego roku, a wyjdzie jak zawsze.. Prawdopodobnie 27 października, mówię prawdopodobnie bo cholera wie, czy mi TŻ jakiegoś numeru znów nie wywinie, ale wtedy to będzie GAME OVER.
No ja zawsze podchodziłam z dystansem.
Trzymam kciuki za powodzenie misji w takim razie

1.08.2015

Stary 2012-02-27, 16:21   #4616
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Asiu bardzo piękne zaręczyny, gratuluję

Clood mam nadzieję, że z wujkiem wszystko dobrze. Trzymaj się
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 19:23   #4617
jlys
Zakorzenienie

asia gratulacje kochana
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 19:41   #4618
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
zgadnijcie
aaaaaaaaaaaaaaaaa, gratulacje

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość

O jak fajnie teraz pora na kolejne rozdziały

Cytat:
dali mu leki nasenne i jest pod kroplówką, co będzie dalej zobaczymy... ja już się uspokajam, zwłaszcza że TŻ jest ze mną i będzie do późnego wieczora..

a właśnie Asiu co tam mamie Twojego nie pasowało?
o masakra podziwiam Cię, że nie spanikowałaś
A wujek jest przytomny teraz?

Cytat:
Wpisać 27 października w pierwszym poście?

My z T robiliśmy od 17 porządki w akwarium masakra, ile czasu na to schodzi...
Od 5 marca (przyszły poniedziałek) idziemy na nauki przedmałżeńskie
Stary 2012-02-27, 20:07   #4619
jlys
Zakorzenienie

kamea nie idziecie na weekendowe ?
za 3 dni ..100 dni do ślubu oraz 50 miesięcznica nasza

po weekendzie pokaze wam pare rzeczy , ktore zamawiam na slub i napisze co bede robić mam na mysli podziekowanie jakieś dl gości itd, w sobote mam się tym zając z mamą i jade w sobote na fryzure próbną , aparat oczywiście zabieram , wiec po weekendzie mam nadzieje przyaatakować was ślubnymi przygotowaniami
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:15   #4620
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
kamea nie idziecie na weekendowe ?
za 3 dni ..100 dni do ślubu oraz 50 miesięcznica nasza
uuu, gratki jakieś plany na ten dzień?

Myśleliśmy nad weekendowymi naukami, ale w pobliskiej parafii nie prowadzą takowych, więc pozostaje normalnie zresztą ja w większość weekendów pracuję, więc też byłoby nie ciekawie

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości