|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Cytat:
Przynajmniej dla mnie to jest logiczne No ale ja to ja poza tym chciałam dziś pojechać aby go spradzić dotknąć bo najprawdod. kupimy przez internet ..Gdyby lekarz widział jakieś mega objawy to przeciez same pisalyscie ze polozylby mnie na patologie ciazy a to ze pozowlil mi sie plackowac w domu to wielki luksus Łozysko mi sie nie odrywa. szyjka nie skraca .. wiec skoro jestem w dobrej formi chyba mam prawo pojechac wybrac sobie cos ... no chyba ze nie wiem jakas straszna rzecz sie stala i uwazacie ze usmeircilam swoje dziecko .. no bo juz nie rozumiem .... Wezcie znajdzcie sobie inny temat do pierdzielenia bo nudzicie mnie i pewnie innych też |
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
ja rano zamówiłam łóżeczko, materac, kołderke z poduszką, prześcieradło, pościel i becik
oczywiście za pobraniem żeby nie było głupich sytuacji. I teraz czekam na paczuche może w piątek będzie u mnie
|
|
|
|
#4593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam na mysli jeden dwa w jednym zeby potem nie biegac po sklepach za spacerowka i tyle .. wiec czemu nie ?? ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
jak mi facet dziś pośpiewał o rodzajach materacykopw to myslalam ze zejde |
||
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie...
|
|
#4595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja również mam 1 ale 3w1 możliwość montowania na jednym stelażu gondoli, spacerówki i fotelika ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz może jest tak,że jak lekarz mówi dorosłej kobiecie ,że nie donosi dziecka do 32 tygodnia to liczy na to ,że ta ma na tyle wyobraźni,żeby leżeć bezwzględnie, nie latać po basenach , odpuścić sobie zakupy itd.Na basenie można łatwo złapać zakażenie , a to tylko zwiększa ryzyko wcześniejszego porodu, a już nie wspomnę czym takie zakażenie jest dla wcześniaka .... |
|
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak miałam nakaz leżenia i powiedziałam lekarzowi, że gotowałam to mnie ochrzanił, że powinnam tylko do toalety wychodzić może nie ochrzanił, ale zwrócił uwagę że nie powinnam choć leżałam ile się dało, ale wyjść musiałam siła wyższa (do dentysty z zębem tak mnie bolał, że bez kanałowego się nie dało...)
|
|
|
|
#4599 |
|
Rozeznanie
|
Mały kopie aż brzuch mi fika na każdą stronę
idę wypić z dwie szklanki wody bo pragnę jej przed snem no i Dobranoc Jutro robię wypad do TŻta więc nie będzie mnie przez kilka dni, później was nadrobię! 3majcie się kobietki! =)
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zajmijcie się sobą a innym dajcie porozmawiać bo jak widać inni jakośpotrafią rozmawiać ze mną .. bez awantur i przypieprzanek (ktore juz w tym momencie brzmią jak pyskówka w przedszkolu.. bo się jedna podnieciła, że łooo bo znalazłam twoje posty) szukajcie sobie ile chcecie mnie to nic nie interesuje .. najwyrazniej nie jestescie na tyle mile zebym sie z wami az tak szczerze dzielila wszsytkim.... skoro z innymi potrafię .. a wy mnie wyzywacie od kłamczuch ......a moge sobie wg was być klamczucha guzik mnei to interesuje .... jakos nie wszyscy o mnei maja takei mniemanie a wasze argumenty nie na wszystkich robia wrazenie Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2012-01-11 o 23:46 |
|
|
|
|
#4601 |
|
Gang Iren
|
[QUOTE=karolca;31564744]oj, to mi będziecie też zazdrościć, bo chcę dwa wózki?
![]() /QUOTE] No ja to ci tak bardzo zazdroszcze,ze musze z tej zazdrosci zaczac sie ciebie czepiac
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4603 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Usmialam sie jak nie wiem co
Cytat:
Cytat:
![]() Odnosnie temp. napisalam, ze przewaznie przy zakazeniu bakteryjnym rosnie temp. w gore. A dolegliwosci zoladkowe czesto sa spowodowane bakteriami tez. Wirusami oczywiscie tez. Cytat:
Cenne rady ![]() A tak, szukamy tych przyczyn, jednak czesto zwalamy na to o czym pisalysmy. Ja pamietam ze mialam jakas manie przy malym, ze jak plakal to na pewno glodny ale nauczylam sie pozniej ze jednak nie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I swieta racja co napisalas! ![]() Cytat:
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2012-01-11 o 23:49 |
|
|
|
|
#4605 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak mi się skojarzył cytat z Biblii ![]() My z mężem też próbujemy się tego trzymać...bardzo fajnie się to sprawdza...bo takie niewyjaśnione sprawy potrafią się potem ciągnąć i ciągnąć w nieskończoność. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale będziesz miała nadrabiania!
|
|
#4606 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co chciałabym w dniu porodu być sama na sali chociaż na początku abym mogła wybrać sama łóżko
było by wyśmienicie a najlepiej wiadomo wogóle mogłabym być sama na sali fajnie by było ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- no widać nie tylko Twój pewnie wielu ich jest ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- jak Claudia wróci to pewnie nowy wątek będzie
|
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4609 |
|
Rozeznanie
|
a ja nie chcę być na sali sama: po 1) zawsze to raźniej jak możesz sobie z kimś pogadać i powymieniać się poglądami, ponarzekać i ktoś Cię zrozumie bo będzie w tej samej sytuacji, a po 2) nawet jak będziesz chciała wyjść na siku do toalety to będziesz wiedzieć, że dziecko nie zostaje samo w sali
|
|
|
|
#4610 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Plus, płytki koszyczek i chromowania, ciekawe czy nie odpadną od kontaktu z sola na chodniku... Ale fakt faktem, stalowa rama i producent zezwala jeździć nim po schodach. Nie prowadziłam go, ale wydaje mi się, że brak skrętnych kół dyskwalifikuje go dla niskich osób, bo po prostu zakręty to szarpanina
|
|
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wrazenie ze koneic koncow to i tka bedzie wszystko jedno gdzie lezysz
|
|
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
![]() zjadłam sobie płatki z mlekiem i napęczniały mi tak bardzo, że boli mnie brzuch za duuużo
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedne te kobiety co są w złej formie. |
|
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chociaż na początku chciałabym być sama żeby to łóżko wybrać potem może ktoś dołączyć. ale będzie jak będzie. |
|
|
|
|
#4615 |
|
Rozeznanie
|
ja to w sumie przede wszystkim mam nadzieję, że jak już dojdzie do wszystkiego to znajdzie się w ogóle dla mnie miejsce w 1 szpitalu do którego pojadę... niestety w moim mieście potrafią odesłać ze skierowaniem - szukaj sobie miejsca gdzie chcesz bo u nas łóżek nie ma
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Na różne tematy. |
|
|
|
|
#4618 |
|
Rozeznanie
|
w tym wszystkim zastanawiam się nad jednym - ile trzeba przyjąć gorzkich słów aby zrozumieć, że to nie cały świat jest zły tylko może ze mną coś jest nie tak??
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już
no ale koniec żartów, kiblujemy do 38 tygodnia co najmniej
|
|
|
|
#4620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sa tez dwuosobowe i na takiej lezalam z Filipem ![]() Ciekawe jak teraz mi sie trafi ![]() Jednak fajnie jest jak jest nas wiecej bo nawazajem sobie pomagamy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

oczywiście za pobraniem żeby nie było głupich sytuacji. 

ale nauczylam sie pozniej ze jednak nie
Zawsze tak przezywam jak widze wypadki na drodze.... Pamietajcie dziewczyny ze nie ma sie co scigac na drodze, nie pozwolcie nigdy nikomu jezdzic w nerwach albo pod wplywem