O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 10:37   #4591
zielona1911
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V

ja pamietam jak ja sie staralam...40dc a testy negatywne a tu co chwile jedna po drugiej 2 kreski pokazuje,czulam sie naprawde bezsilna i dobijało mnie to ze jestem jakas lewa.Potem jak mamusie cieszyly sie z udanych wizyt a ja lezalam w szpitalu z niewiedza czy wogole moje dziecko jeszcze zyje. Mysle ze jakbym byla starajaca sie a wokolo tylko bym widziala zdjeica z usg i opowiesci szczesliwych ciezaroweczek to wogole przestalabym sie odzywac i czytac ten watek.
Ja rozumiem ze sie zrzylyscie i wogole,ale pozwolce zeby staraczki czuly sie dobrze i swobodnie.
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 10:40   #4592
Swarovska
Zadomowienie

czyli ten wątek przeistoczyłby się tylko w staraczkowy? mało nas tu zostanie, widziałam, że już istnieje jeden satarczkowy
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 10:41   #4593
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
czyli ten wątek przeistoczyłby się tylko w staraczkowy? mało nas tu zostanie, widziałam, że już istnieje jeden satarczkowy
A ja już nie mam na to siły, zrobiło mi sie przykro i tyle. Idę pod prysznic i zabrać się za robotę.
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 10:41   #4594
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość
Co do tekstu jasnym kolorem zgadzam się z Tobą !!!! Było to już pisane wcześniej zresztą !

A co do wątku , który upada, to ja jestem trochę zawiedziona, bo dziewczyny, pisały wcześniej, że nigdy go nie opuszczą itd. itp. a teraz co? Rozumiem te , które źle się czują z powodów wiadomych, ale sama już nie wiem, przykre to jest
Promyczku ja nie opuszczam watku ze wzgledu na swoje marne samopoczucie tylko wlasnie ze wzgledu na zle samopoczucie staraczek.
Jezeli nie zalozymy watku ciezarowek to i tak opuszcze nasze forum. Wiem, ze dziewczyny nie najlepiej sie czuja w towarzystwie mamus i wcale sie im nie dziwie. Niektore staraja sie kilkanascie cykli a nasze wywodu o brzuszkach niestety je bola
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 10:42   #4595
zielona1911
Zakorzenienie

black secret
nie udzielam sie tam bo sie gubie. Ja tam tylko wchodze poogladac zdjecia,nic pozatym. A co chcecie mnie usunać z klubu? bo nierozumiem w czym Wam przeszkadza to ze udzielam sie tylko i wylacznie na wątku?
Stary 2012-04-16, 10:46   #4596
emillia006
Zadomowienie

[QUOTE=black secret;33573495]no wlasnie o to mi chodzi Zielona-oczywiscie bez jakiesj urazy, obrazy i takich tam....jestes w klubie a nie wchodzisz tam, nie udzielasz sie....chemy aby w klubie byly tlyko osoby ktore sie udzielaja, zagladaja tam w miare regularnie nawet jesli na watek nie maja czasu.

Emilko nie masz za co przepraszac, nie tlyko Ty napisalas wprost,tylko wlasnie od jakiegos czasu znow wprost pada jasno to,ze mamy KLUB..... klub to na forum publicznym tabu i niech tak zostanie

Ja tez czuje sie zawiedziona ni chce takiego zakonczenia tego wszystkiego.....;(
Bylysmy od poczatku wszystkie razem, ciezarne, staraczki....rozumiem,ze starajacym sie wiele cykli moze byc ciezko czytajac o ciazach, dzieciach,ale przeciez od poczatku tak bylo....i zamykanie sie w calkiem w sobie, na szczescie innych nie jest rozwiazaniem....bo wtedy kazda ktorej sie uda bedzie opuszczala watek i co to ma byc lepsze....? beda staraczki bardziej czuly,ze kolejne odchodza z watku jako mamuski,a przyszly jakos staraczki....eh....juz sama nie wiem co z tym wszystkim dalej....[/QUOTE]

Ja czuje to samo ale bez sensu dla mnie jest zostac na forum w ktorym bede sie na przyklad bac napisac, ze poczulam pierwsze ruchy dziecka aby nie urazic przypadkiem jakies staraczki.
Dla mnie to tez zmierza w zlym kierunku ale po wczorajszej lekturze w klubie odechcialo mi sie udzielac na tym forum
Stary 2012-04-16, 10:49   #4597
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
A ja już nie mam na to siły, zrobiło mi sie przykro i tyle. Idę pod prysznic i zabrać się za robotę.
hmm... zdecydujecie jak chcecie... chociaż ja nadal uważam, żeby zostało jak jest!

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

[QUOTE=emillia006;33573723]
Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
no wlasnie o to mi chodzi Zielona-oczywiscie bez jakiesj urazy, obrazy i takich tam....jestes w klubie a nie wchodzisz tam, nie udzielasz sie....chemy aby w klubie byly tlyko osoby ktore sie udzielaja, zagladaja tam w miare regularnie nawet jesli na watek nie maja czasu.

Emilko nie masz za co przepraszac, nie tlyko Ty napisalas wprost,tylko wlasnie od jakiegos czasu znow wprost pada jasno to,ze mamy KLUB..... klub to na forum publicznym tabu i niech tak zostanie

Ja tez czuje sie zawiedziona ni chce takiego zakonczenia tego wszystkiego.....;(
Bylysmy od poczatku wszystkie razem, ciezarne, staraczki....rozumiem,ze starajacym sie wiele cykli moze byc ciezko czytajac o ciazach, dzieciach,ale przeciez od poczatku tak bylo....i zamykanie sie w calkiem w sobie, na szczescie innych nie jest rozwiazaniem....bo wtedy kazda ktorej sie uda bedzie opuszczala watek i co to ma byc lepsze....? beda staraczki bardziej czuly,ze kolejne odchodza z watku jako mamuski,a przyszly jakos staraczki....eh....juz sama nie wiem co z tym wszystkim dalej....[/QUOTE]

Ja czuje to samo ale bez sensu dla mnie jest zostac na forum w ktorym bede sie na przyklad bac napisac, ze poczulam pierwsze ruchy dziecka aby nie urazic przypadkiem jakies staraczki.
Dla mnie to tez zmierza w zlym kierunku ale po wczorajszej lekturze w klubie odechcialo mi sie udzielac na tym forum
hej jaki klub? gdzie można się w nim zapisać bo ja nie wiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 10:50   #4598
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
black secret
nie udzielam sie tam bo sie gubie. Ja tam tylko wchodze poogladac zdjecia,nic pozatym. A co chcecie mnie usunać z klubu? bo nierozumiem w czym Wam przeszkadza to ze udzielam sie tylko i wylacznie na wątku?

slonce nie chodzi o to,ze chcemy Cie usunac,ale osttanio wlasnie tocza sie dyskusje na ten temat. Wlasnie zagladasz tlyko czasami tam, poogladasz,a sama sie nie udzielasz. Klub jest mega prywatnym miejscem i albo wszystkie sie tam udzielamy, dzielimy swoimi prowatnymi sprawami,albo nie. Osoby ktore nie udzielaja sie tam usuwamy,ze wzgledu na ochrone naszej prywatnosci. Ty jestes caly czas na watku, to jest ok,ale skoro tam nie chcesz sie udzielac,to uczciwie moze wobec reszty zrezygnuj sama z klubu.
Nie obraz sie,ze tak napisalam. Bardzo Cie lubie,ale zrozum tez,ze prowadzenie i wybieranie osob do klubu i usuniecia jest bardzo trudne i wiaze sie z mega rozsterkami i emocjami....ja tak mam bo bylam bardzo przywiazana do wszystkich klubowiczek....

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 10:51   #4599
zielona1911
Zakorzenienie

[QUOTE=Swarovska;33573759]hmm... zdecydujecie jak chcecie... chociaż ja nadal uważam, żeby zostało jak jest!

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość

hej jaki klub? gdzie można się w nim zapisać bo ja nie wiem
jak? czyli na tym watku same mamusie,a reszta staraczek juz sie nie bedzie udzielac? bezsensu.

A co do klubu to usunelam juz swoje zdjecia,jeszcze usune niektore posty i mozecie mnie usunac,tylko prosze Was tez o usuniecie tez tych osob ktore sie nie udzielają,bo ja przynajmniej udzielam sie na watku.
Stary 2012-04-16, 10:51   #4600
emillia006
Zadomowienie

Dziewczyny ide sie przespac jak zdecydujecie z watkiem dla mamus to dajcie znac
Jestem zmeczona tym wszystkim.
Jeszcze raz przepraszam, ze pisze o klubie jakos dzisiaj mnie ponioslo. Dosyc, ze zle sie czuje fizycznie to i psychicznie
Milego dnia
Stary 2012-04-16, 10:53   #4601
Swarovska
Zadomowienie

[QUOTE=zielona1911;3357385 6]
Cytat:
hmm... zdecydujecie jak chcecie... chociaż ja nadal uważam, żeby zostało jak jest!

jak? czyli na tym watku same mamusie,a reszta staraczek juz sie nie bedzie udzielac? bezsensu.

A co do klubu to usunelam juz swoje zdjecia,jeszcze usune niektore posty i mozecie mnie usunac,tylko prosze Was tez o usuniecie tez tych osob ktore sie nie udzielają,bo ja przynajmniej udzielam sie na watku.
skoro to dla was bezsensu, to załóżcie nowy wątek...
Stary 2012-04-16, 10:56   #4602
Martarynka
Rozeznanie

Cytat:
ja pamietam jak ja sie staralam...40dc a testy negatywne a tu co chwile jedna po drugiej 2 kreski pokazuje,czulam sie naprawde bezsilna i dobijało mnie to ze jestem jakas lewa.Potem jak mamusie cieszyly sie z udanych wizyt a ja lezalam w szpitalu z niewiedza czy wogole moje dziecko jeszcze zyje. Mysle ze jakbym byla starajaca sie a wokolo tylko bym widziala zdjeica z usg i opowiesci szczesliwych ciezaroweczek to wogole przestalabym sie odzywac i czytac ten watek.
Ja rozumiem ze sie zrzylyscie i wogole,ale pozwolce zeby staraczki czuly sie dobrze i swobodnie.
A ja jak bylam w szpitalu i nie wiedziałam co z moim maleństwem to dostalam tu takie wsparcie jak nigdzie. Caly tydzien płakałam, pisałam tylko o sobie, a Wy mnie rozumiałyście, pocieszałycie jak nikt inny, dalyście takie wsparcie i sile. Póxniej szczerze cieszyłyście się razem ze mną. A teraz? Teraz troche boje się napisac o pierwszych ruchach czy czym kolwiek i zanim cos napisze 5 razy sie zastanawiam czy nikogo nie uraze. chyba nie o to w tym chodzi.

Zalozyłabym nowy wątek ale nie mam pojecia jak to zrobić chyba za tempa jestem

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

A mi sie już z tego wszystkiego chce plakać... eh.. znówu Smutno mi, że w ogóle tu takie decyzje i Zielona nie uciekaj z klubu...
Stary 2012-04-16, 10:57   #4603
zielona1911
Zakorzenienie

[QUOTE=Swarovska;33573915]
Cytat:

skoro to dla was bezsensu, to załóżcie nowy wątek...
no bo tak bedzie,same mamusie beda tu pisac a staraczek bedzie brak...
Ale bedziemy na Was czekac na wątku mamusiowym
Stary 2012-04-16, 10:58   #4604
kooocur
Zakorzenienie

Nie wiem kto i co napisał w klubie, ale dla mnie troche przegieciem jest to co sie stało!

Za chwile przybedzie wiecej staraczek i bedzie znowu równowaga..

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 10:59   #4605
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martarynka Pokaż wiadomość
A ja jak bylam w szpitalu i nie wiedziałam co z moim maleństwem to dostalam tu takie wsparcie jak nigdzie. Caly tydzien płakałam, pisałam tylko o sobie, a Wy mnie rozumiałyście, pocieszałycie jak nikt inny, dalyście takie wsparcie i sile. Póxniej szczerze cieszyłyście się razem ze mną. A teraz? Teraz troche boje się napisac o pierwszych ruchach czy czym kolwiek i zanim cos napisze 5 razy sie zastanawiam czy nikogo nie uraze. chyba nie o to w tym chodzi.

Zalozyłabym nowy wątek ale nie mam pojecia jak to zrobić chyba za tempa jestem
Ja mam takie same odczucia Pamietam jak testowalam a wszystkie trzymaly za mnie kciuki ale jak pisalam dla mnie bez sensu jest udzielanie sie na forum jesli nie moge pisac o swoich odczuciach zwiazanych z ciaza skoro caly moj swiat przekrecil sie w strone maluszka. To ze, ze zamieszkal w moim brzuszku zmienilo moje cale dotychczasowe zycie. Jest mi ciezko z mdlosciami i wymiotami ale rowniez jestem najszczesliwsza mama pod sloncem i nie moznosc wypowiedzenia sie na ten temat na forum do osob, ktore lubie mija sie dla mnie z celem. Przepraszam ale takie jest moje zdanie
Stary 2012-04-16, 10:59   #4606
zielona1911
Zakorzenienie

Martarynka juz opuscilam klub. ja rozumiem ze sie nie udzielalam tam ani nie zaglądalam,ale wlasnie przez ten klub,ze w nim jestem czulam sie jakas taka wyjatkowa,lubiana,no jak vip.teraz czuje sie jakas taka wykopana,ale trudno.
Moge postarac sie zalozyc klub jak sobie nie dajesz rady
wątek a nie klub

Edytowane przez zielona1911
Czas edycji: 2012-04-16 o 11:01
Stary 2012-04-16, 11:02   #4607
black secret
Wtajemniczenie

[QUOTE=zielona1911;3357385 6]
Cytat:

Zielona mam nadzieje,ze nie jestes na mnie zla czy nie masz jakiejs urazy.....
Bardzo Ci jednak dziekuje,ze sama taka decyzje podjelas w sumie....
Oczywiscie osoby ktore sie nie udzielaja zostaja rowniez usuniete, nie majac nawet mozliwosci same usunac swoich zdjec ani postow-byly prosby, pytania, apele,ale nic nie daly,wiec nie mamy wybroru moim zdaniem
Mam nadzieje,ze pozostale klubowiczki zgodza sie ze mna....
A zielona jak juz wszystko usuniesz -napisz prosze usune Cie z listy-ok?

Stary 2012-04-16, 11:03   #4608
Martarynka
Rozeznanie

Cytat:
Martarynka juz opuscilam klub. ja rozumiem ze sie nie udzielalam tam ani nie zaglądalam,ale wlasnie przez ten klub,ze w nim jestem czulam sie jakas taka wyjatkowa,lubiana,no jak vip.teraz czuje sie jakas taka wykopana,ale trudno.
Moge postarac sie zalozyc klub jak sobie nie dajesz rady
wątek a nie klub
Zielona szkoda, przeciez mogłabyś udzielać sie również w klubie. Zaluje, że taka podjęłas decyzje. Kochana jesli moglabys to zakładaj wątek, ja nie mam pojecia jak to zrobić W ogóle nawet nie wiem gdzie tego szukać
Stary 2012-04-16, 11:04   #4609
zielona1911
Zakorzenienie

[QUOTE=black secret;33574132]
Cytat:

Zielona mam nadzieje,ze nie jestes na mnie zla czy nie masz jakiejs urazy.....
Bardzo Ci jednak dziekuje,ze sama taka decyzje podjelas w sumie....
Oczywiscie osoby ktore sie nie udzielaja zostaja rowniez usuniete, nie majac nawet mozliwosci same usunac swoich zdjec ani postow-byly prosby, pytania, apele,ale nic nie daly,wiec nie mamy wybroru moim zdaniem
Mam nadzieje,ze pozostale klubowiczki zgodza sie ze mna....
A zielona jak juz wszystko usuniesz -napisz prosze usune Cie z listy-ok?
troche mi przykro ale z drugiej strony skoro sie nie udzielalam...
mam nadzieje ze usuniesz te nie udzialajace sie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 11:06   #4610
black secret
Wtajemniczenie

[QUOTE=zielona1911;3357417 2]
Cytat:

troche mi przykro ale z drugiej strony skoro sie nie udzielalam...
mam nadzieje ze usuniesz te nie udzialajace sie
Zielona rozumiem,ze moze byc Ci przykro,ale przynajmniej pelen szacujek za szczere przyznanie sie,ze sie nie udzielalas i taka decyzje.
Nie chodzilo w zadnym wypadku o wykopanie Cie. Ale wlasnie chodzi o to ze bedac w klubie nie wystarczy w nim byc i tlyko podczytywac i fotki ogladac,ale rowniez udzielac sie, dzielic z nami tak jak my to robimy.
Tak, oczywiscie,ze usune.

Ciebie juz tez moge??

Stary 2012-04-16, 11:11   #4611
zielona1911
Zakorzenienie

obiecuje ze zaloze watek.Do wieczora bedzie zalozony teraz chce isc do kolezanki na chwile. A Wy ciezaroweczki wymyslajcie nazwe na nowy wątek

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

[QUOTE=black secret;33574230]
Cytat:

Zielona rozumiem,ze moze byc Ci przykro,ale przynajmniej pelen szacujek za szczere przyznanie sie,ze sie nie udzielalas i taka decyzje.
Nie chodzilo w zadnym wypadku o wykopanie Cie. Ale wlasnie chodzi o to ze bedac w klubie nie wystarczy w nim byc i tlyko podczytywac i fotki ogladac,ale rowniez udzielac sie, dzielic z nami tak jak my to robimy.
Tak, oczywiscie,ze usune.

Ciebie juz tez moge??
sama sie usunelam,aczkolwiek nie skasowalam niektorych wstydliwych dla mnie postow bo nie moglam ich nigdzie znalezc.
Stary 2012-04-16, 11:15   #4612
Martarynka
Rozeznanie

Ja też teraz uciekam. Wróce popołudniu.
Stary 2012-04-16, 11:17   #4613
Malinka0907
Raczkowanie

Nie dość że mam paskudny humor to jeszcze takie złe wiadomości!
Ja nie chcę się z Wami rozdzielać tak strasznie się z Wami zżyłam.

BŁAGAM WAS NIE ODCHODZCIE!

Po co zakładać nowe wątki albo odchodzić?
Skoro tak bardzo się lubimy. Niech będzie tak jak jest a staraczki jak chcą odpocząć to niech wezmą na jakiś czas urlop.
Ja tego nie przeżyje jak się to rozpadnie

09.07.2011r

Aniołek 29.04.2011
http://www.suwaczki.com/tickers/uesh6c7eohjscu7x.png
Malinka0907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 12:30   #4614
Malemalenstwo
Zadomowienie

fajny pomysł z tym wątkiem mamuś 2012-2013.
Stary 2012-04-16, 12:37   #4615
kefii
Wtajemniczenie

ja bardzo się z wami sie zrzyłam i jestem tu juz troszke przyznam ze jako straczka jak tu wchodzilam i dostałam @ a inne zoabczylu diwe kreseczki to sie wsiekałam ale zawsze na drugi dzien mi pzrechodziło
ja juz trochę długo się sram bo 11 cykl dzis jak byłam u ginki po recepte to ona nos w kompa bo kartoteke ma w kompie i mowi do mnie I dalej nic a ja na to ze nic to zwiększyla mi dawke leków i za 3 tygodnie sie widzimy czy w ciazy czy nie mam sie pokazac i bierze sie za mnie
dla mnie watek staraczkowo-mamusiowy jest oki chce odpoczac to odpoczywam od was nie dam rady z wami byc to mnie nie ma ale nie wyobrazam soebie bez was dnia tak bardzo was polubiłam
nie kazdy jest jak ja ze wystarczy mu dzien lub dwa i wraca inni potrzebuja wiecej czasu jak Misia i Kami ale czasem nas podglądają
jak chcecie sie rozdzielic to oki ja i tak bede tam zagladac bo ciesze sie kazda nowa ciaza kazdym nowym waszym objawem ciazy bo wiem jaki to skarb macie w sobie i czasem jest mi przykro ze ja jeszcze musze czekac ale zawsze mowie ze i ja tego doczekam
pamietam jakie miałam złosci jak sie dowiedziałam ze kolezanka w ciazy i to za pierwszym razem a ja dalej nic pozłościłam sie dwa dni i co zrobie wiecej taki jest swiat jednym idzie szybko innym nie trzabe sie pogodzic
szkoda ze to wszytsko tak sie rozlatuje bo uwielbiam tu siedziec i spedzac z wami czas
jaka podejmiecie decyzje ja ja uszanuje dwa czy jeden i tak bede na kazdym bo nie wytrzymam bez mamus które tak strasznie lubie i tak wam kubicuje zeby wszytsko było dobrze do samego konca i miałayscie zdrowe dzieci bo ja swoja chcrzesnice pochowałam umarla zaraz po porodzie nawet nie zapłakała przezyłam to strtasznie i zawsze jak ide do niej na grób i jej siostry bo miala siostre blizniaczke która zyła tylko 1 godzine to mowie ze taka tragedia dwoje dzieci na raz wiem jak to pzrezyła ciocia i wujek i wiem jakie to szczescie i nerwy zeby wszytsko było dobrze
koniec moich koszmarów
a powiedzcie czy natalia cos komus pisala czemu jej nie ma ?

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 13:00   #4616
Martarynka
Rozeznanie

Natalia przeżywa ciazowe dolegliwości i narazie nie ma sily tu zagladac choć czasem się pojawia. Ja zauwazyłam, że kazda nowa mamusia na poczatku ciązy znika, lub pojawia się rzadziej, bo poprostu nie daje rady, sama tak mialam. W poczatkowym okresie chce sie tylko spać.
Stary 2012-04-16, 13:05   #4617
Elmiria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
Elmiria wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Cytat:
Witam dziewczynki, milej niedzieli życzę.
Elmiria wszystkiego najlepszego!!!
Cytat:
Napisane przez beautystyleandme Pokaż wiadomość
cześć Kochane
aleee zaliczyliśmy z tz weekend! imprezowaliśmy od piątku do dzisiaj chyba odwiedziliśmy wszystkie knajpki w poznaniu. Do teraz jestem pijanamuszę to porządnie odespać ale najpierw chyba otworzę piwko bo ten kac zaczyna być nieznośny
nie ma to jak klin klinem leczyć

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Elmiria Twoje zdrówko!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Monika_uk Pokaż wiadomość
Hej moj kochaneWpadlam sie przywitac i przesylam buziaki

Elmiria wszystkiego dobrego
Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
ale Ci zazdroszcze tych przygotowan

jak bym wczoraj słyszała siebie i mojego meża

mnie tez trzymały kilka dni

róznie niektórzy dostaja jak biora ale przewaznie to po skonczeniu brania ja dostaje po 2 dniach a inni po 4 5 lub nawet 7
chyba jakos do 7 dni powinno sie dostac
ale jak pisałas ze zaczyna cie brzuch bolec i zaczynasz sie złoscić na wsszytsko dookoła to mozesz szybko dostac

Elmiria Twoje zdrówko!!!!!!!!

witaj
dzieki za buzaiaczki ode mnie tez dostaniesz

spadam sie wylegiwac
Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Elmira najlepszego z okazji urodzin

Beuty oczywiście znam Brovarię, byłam tam pare razy, budkę z zapiekankami też kojarze, ja osobiście nigdy tam nie jadłam, ale słyszałam od kumpli że zapiekanki tam mają pyszne Teściu właczył mecz i wziął sobie piwko, poprosiłam o odlanie szklaneczki, taka mnie chęć wzieła. Byłam w Tesco na zakupach no ale miałam tak ciężkie siatki że nie chciało już mi się targać piwa, poza tym jeszcze pies na smyczy więc było mi nieporęcznie.
Cytat:
Napisane przez Tigresse86 Pokaż wiadomość
Elmirio wszystkiego najlepszego, zdrówka i spełnienia marzeń
Martarynko współczuję tych samotnych wieczorów, ale cóż mus to mus, i smacznego do pizzy...mniam mniam, pizzy to bym kawałeczek zjadła mimo że mi tak byle jak, ale pizza to pizza
Cytat:
dzien dobry

Elmiria spoznione,ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!! !!!!

nie spodziewalam sie,ze to tak szybkie w przygotowaniu.....

ja tez....moglabym ciagle jesc pizze....nawet kebaba nie tak czesto.....a w cazy czuje jakby pizza byla moim ulubionym daniem,ewentualnie moze rywalizowac z frytkami ,ale w przed ciaza jadlam ich mega duzo, teraz juz nie.

Dziewczynki piekne macie zdjecia ze slubow.....

MI weekend minal spokojnie....praktycznie caly odpoczywalismy z Tz przed TV pod kocykiem. w piatek jak wrocil z pracy na chwile podjechalismy do jego mamy,pozniej do sklepu i nic nie robilismy, oprocz pysznej kolacji,a sobota od rana praktycznie to samo....Poszlismy jedynie na chwile do piwnicy zeby cos tam ogarnac i podjechalismy z jakims kabelkiem do zjaomego,bo auto robil. a pozniej pieklismy ciasteczka i lezelismy
A wczoraj to juz w ogole....Tz zrobil obiad, pozniej byly lody z bita smietana i owocami....i do wieczora lezenie do gory brzuszkiem.....normalnie takie dwa leniwce bylismy.....
Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
piękny

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Emiria mimo, że spóźnione to życzę wszystkiego co najlepsze
Cytat:
Bardzo dużo pieniędzy chce od Was ten ksiądz, trzeba się zapytac po co mu tyle kasy my jak pisałam wcześniej, zapłaciliśmy 300zł księdzy a osobno jeszcze organistę i wystrój kościoła. Nie daj się z tymi cenami, to nienormalne, ksiądz powinien udzielić ślubu nawet za darmo !!!!

Elmiria WSZYSTKIEGO NAJ spóźnione, ale szczere

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Ja na wysokości pępka mam biodra może wyższa jestem od Ciebie to dlatego.

Dziewczęta! Dziękuję wam kochane za życzenia!!!
Dziś obudziłam się z myślą, że szkoda, że już po urodzinach, a tu taka mega przemiła niespodzianka!!!!!!!!!!!: cmok:
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 13:06   #4618
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Natalia przeżywa ciazowe dolegliwości i narazie nie ma sily tu zagladac choć czasem się pojawia. Ja zauwazyłam, że kazda nowa mamusia na poczatku ciązy znika, lub pojawia się rzadziej, bo poprostu nie daje rady, sama tak mialam. W poczatkowym okresie chce sie tylko spać.
tak myslłam że pewnie dzeiwczyna nie daje rady
oby szybko jej przeszło i wróciła do na i oczywiście cieszyła sie ciaża do końca

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2012-04-16, 13:08   #4619
Nue
Rozeznanie

Dziewczyny.

Część chce, żeby wątek pozostał staraczkowy, część nie ma nic przeciwko, żeby był to wątek i dla oczekujących, i dla staraczek. Ok. Rozumiem, że dziewczynie, która stara się już dobrych parę miesięcy, czasem trudno jest czytać o kolejnych pozytywnych testach i oglądać zdjęcia cudzych fasolek.

Ale:
Kiedy powstawał klub, padały wielkie słowa o przyjaźni, o dobrej atmosferze, o tym, żeby nie tracić ze sobą kontaktu. Fajnie, tylko jakoś w tę przyjaźń i atmosferę życzliwości i wzajemnego zrozumienia nie wpisuje mi się konieczność filtrowania własnych wypowiedzi, czy tropienie dziewczyn, które za mało udzielają się w klubie. Wydawało mi się, że miał to być wątek/klub w rodzaju "na dobre i na złe".

Mam wrażenie, że podchodzicie do tego trochę zbyt zasadniczo. Czy nie lepiej zastosować selekcję naturalną? Kto zechce - ten prędzej czy później wróci i będzie się udzielał bez wprowadzania sztucznego przymusu czy podziałów. Komu wątek nie odpowiada, przeniesie się na inny, bo na wizażu nie brakuje i tematów dla staraczek, i dla oczekujących.

Forum żyje swoim życiem, myślę, że jak się wprowadzi takie sztuczne ograniczenia, to wątek umrze śmiercią naturalną, a byłoby szkoda.

Nue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 13:13   #4620
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość
Dziewczęta! Dziękuję wam kochane za życzenia!!!
Dziś obudziłam się z myślą, że szkoda, że już po urodzinach, a tu taka mega przemiła niespodzianka!!!!!!!!!!!: cmok:
my lubimy robic niepodziewajki

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Nue Pokaż wiadomość
Dziewczyny.

Część chce, żeby wątek pozostał staraczkowy, część nie ma nic przeciwko, żeby był to wątek i dla oczekujących, i dla staraczek. Ok. Rozumiem, że dziewczynie, która stara się już dobrych parę miesięcy, czasem trudno jest czytać o kolejnych pozytywnych testach i oglądać zdjęcia cudzych fasolek.

Ale:
Kiedy powstawał klub, padały wielkie słowa o przyjaźni, o dobrej atmosferze, o tym, żeby nie tracić ze sobą kontaktu. Fajnie, tylko jakoś w tę przyjaźń i atmosferę życzliwości i wzajemnego zrozumienia nie wpisuje mi się konieczność filtrowania własnych wypowiedzi, czy tropienie dziewczyn, które za mało udzielają się w klubie. Wydawało mi się, że miał to być wątek/klub w rodzaju "na dobre i na złe".

Mam wrażenie, że podchodzicie do tego trochę zbyt zasadniczo. Czy nie lepiej zastosować selekcję naturalną? Kto zechce - ten prędzej czy później wróci i będzie się udzielał bez wprowadzania sztucznego przymusu czy podziałów. Komu wątek nie odpowiada, przeniesie się na inny, bo na wizażu nie brakuje i tematów dla staraczek, i dla oczekujących.

Forum żyje swoim życiem, myślę, że jak się wprowadzi takie sztuczne ograniczenia, to wątek umrze śmiercią naturalną, a byłoby szkoda.
zgadzam sie z Tobą co do klubu to się nie wypowiadam bo to jest sprawa dziewczyn które tam należą

a jak Ty się czujesz??

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości