|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
ja pamietam jak ja sie staralam...40dc a testy negatywne a tu co chwile jedna po drugiej 2 kreski pokazuje,czulam sie naprawde bezsilna i dobijało mnie to ze jestem jakas lewa.Potem jak mamusie cieszyly sie z udanych wizyt a ja lezalam w szpitalu z niewiedza czy wogole moje dziecko jeszcze zyje. Mysle ze jakbym byla starajaca sie a wokolo tylko bym widziala zdjeica z usg i opowiesci szczesliwych ciezaroweczek to wogole przestalabym sie odzywac i czytac ten watek.
Ja rozumiem ze sie zrzylyscie i wogole,ale pozwolce zeby staraczki czuly sie dobrze i swobodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zadomowienie
|
czyli ten wątek przeistoczyłby się tylko w staraczkowy? mało nas tu zostanie, widziałam, że już istnieje jeden satarczkowy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Wtajemniczenie
|
A ja już nie mam na to siły, zrobiło mi sie przykro i tyle. Idę pod prysznic i zabrać się za robotę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jezeli nie zalozymy watku ciezarowek to i tak opuszcze nasze forum. Wiem, ze dziewczyny nie najlepiej sie czuja w towarzystwie mamus i wcale sie im nie dziwie. Niektore staraja sie kilkanascie cykli a nasze wywodu o brzuszkach niestety je bola ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
black secret
nie udzielam sie tam bo sie gubie. Ja tam tylko wchodze poogladac zdjecia,nic pozatym. A co chcecie mnie usunać z klubu? bo nierozumiem w czym Wam przeszkadza to ze udzielam sie tylko i wylacznie na wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=black secret;33573495]no wlasnie o to mi chodzi Zielona-oczywiscie bez jakiesj urazy, obrazy i takich tam....jestes w klubie a nie wchodzisz tam, nie udzielasz sie....chemy aby w klubie byly tlyko osoby ktore sie udzielaja, zagladaja tam w miare regularnie nawet jesli na watek nie maja czasu.
Emilko nie masz za co przepraszac, nie tlyko Ty napisalas wprost,tylko wlasnie od jakiegos czasu znow wprost pada jasno to,ze mamy KLUB..... klub to na forum publicznym tabu i niech tak zostanie ![]() Ja tez czuje sie zawiedziona ![]() Bylysmy od poczatku wszystkie razem, ciezarne, staraczki....rozumiem,ze starajacym sie wiele cykli moze byc ciezko czytajac o ciazach, dzieciach,ale przeciez od poczatku tak bylo....i zamykanie sie w calkiem w sobie, na szczescie innych nie jest rozwiazaniem....bo wtedy kazda ktorej sie uda bedzie opuszczala watek i co to ma byc lepsze....? beda staraczki bardziej czuly,ze kolejne odchodza z watku jako mamuski,a przyszly jakos staraczki....eh....juz sama nie wiem co z tym wszystkim dalej....[/QUOTE] Ja czuje to samo ale bez sensu dla mnie jest zostac na forum w ktorym bede sie na przyklad bac napisac, ze poczulam pierwsze ruchy dziecka aby nie urazic przypadkiem jakies staraczki. Dla mnie to tez zmierza w zlym kierunku ale po wczorajszej lekturze w klubie odechcialo mi sie udzielac na tym forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- [QUOTE=emillia006;33573723] Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
slonce nie chodzi o to,ze chcemy Cie usunac,ale osttanio wlasnie tocza sie dyskusje na ten temat. Wlasnie zagladasz tlyko czasami tam, poogladasz,a sama sie nie udzielasz. Klub jest mega prywatnym miejscem i albo wszystkie sie tam udzielamy, dzielimy swoimi prowatnymi sprawami,albo nie. Osoby ktore nie udzielaja sie tam usuwamy,ze wzgledu na ochrone naszej prywatnosci. Ty jestes caly czas na watku, to jest ok,ale skoro tam nie chcesz sie udzielac,to uczciwie moze wobec reszty zrezygnuj sama z klubu. Nie obraz sie,ze tak napisalam. Bardzo Cie lubie,ale zrozum tez,ze prowadzenie i wybieranie osob do klubu i usuniecia jest bardzo trudne i wiaze sie z mega rozsterkami i emocjami....ja tak mam bo bylam bardzo przywiazana do wszystkich klubowiczek....
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Swarovska;33573759]hmm... zdecydujecie jak chcecie... chociaż ja nadal uważam, żeby zostało jak jest!
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- jak? czyli na tym watku same mamusie,a reszta staraczek juz sie nie bedzie udzielac? bezsensu. A co do klubu to usunelam juz swoje zdjecia,jeszcze usune niektore posty i mozecie mnie usunac,tylko prosze Was tez o usuniecie tez tych osob ktore sie nie udzielają,bo ja przynajmniej udzielam sie na watku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ide sie przespac jak zdecydujecie z watkiem dla mamus to dajcie znac
![]() Jestem zmeczona tym wszystkim. Jeszcze raz przepraszam, ze pisze o klubie jakos dzisiaj mnie ponioslo. Dosyc, ze zle sie czuje fizycznie to i psychicznie ![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=zielona1911;3357385 6]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zalozyłabym nowy wątek ale nie mam pojecia jak to zrobić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- A mi sie już z tego wszystkiego chce plakać... eh.. znówu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem kto i co napisał w klubie, ale dla mnie troche przegieciem jest to co sie stało!
Za chwile przybedzie wiecej staraczek i bedzie znowu równowaga.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Martarynka juz opuscilam klub. ja rozumiem ze sie nie udzielalam tam ani nie zaglądalam,ale wlasnie przez ten klub,ze w nim jestem czulam sie jakas taka wyjatkowa,lubiana,no jak vip.teraz czuje sie jakas taka wykopana,ale trudno.
Moge postarac sie zalozyc klub jak sobie nie dajesz rady wątek a nie klub ![]() Edytowane przez zielona1911 Czas edycji: 2012-04-16 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=zielona1911;3357385 6]
Cytat:
Zielona mam nadzieje,ze nie jestes na mnie zla czy nie masz jakiejs urazy..... Bardzo Ci jednak dziekuje,ze sama taka decyzje podjelas w sumie.... Oczywiscie osoby ktore sie nie udzielaja zostaja rowniez usuniete, nie majac nawet mozliwosci same usunac swoich zdjec ani postow-byly prosby, pytania, apele,ale nic nie daly,wiec nie mamy wybroru moim zdaniem ![]() Mam nadzieje,ze pozostale klubowiczki zgodza sie ze mna.... A zielona jak juz wszystko usuniesz -napisz prosze usune Cie z listy-ok?
![]() |
#4608 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=black secret;33574132]
Cytat:
mam nadzieje ze usuniesz te nie udzialajace sie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=zielona1911;3357417 2]
Cytat:
Nie chodzilo w zadnym wypadku o wykopanie Cie. Ale wlasnie chodzi o to ze bedac w klubie nie wystarczy w nim byc i tlyko podczytywac i fotki ogladac,ale rowniez udzielac sie, dzielic z nami tak jak my to robimy. Tak, oczywiscie,ze usune. Ciebie juz tez moge??
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
obiecuje ze zaloze watek.Do wieczora bedzie zalozony
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- [QUOTE=black secret;33574230] Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Rozeznanie
|
Ja też teraz uciekam. Wróce popołudniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Raczkowanie
|
Nie dość że mam paskudny humor to jeszcze takie złe wiadomości!
![]() Ja nie chcę się z Wami rozdzielać ![]() BŁAGAM WAS NIE ODCHODZCIE! ![]() Po co zakładać nowe wątki albo odchodzić? Skoro tak bardzo się lubimy. Niech będzie tak jak jest a staraczki jak chcą odpocząć to niech wezmą na jakiś czas urlop. Ja tego nie przeżyje jak się to rozpadnie ![]() ![]()
#4615 |
Wtajemniczenie
|
ja bardzo się z wami sie zrzyłam i jestem tu juz troszke przyznam ze jako straczka jak tu wchodzilam i dostałam @ a inne zoabczylu diwe kreseczki to sie wsiekałam ale zawsze na drugi dzien mi pzrechodziło
ja juz trochę długo się sram bo 11 cykl dzis jak byłam u ginki po recepte to ona nos w kompa bo kartoteke ma w kompie i mowi do mnie I dalej nic a ja na to ze nic to zwiększyla mi dawke leków i za 3 tygodnie sie widzimy czy w ciazy czy nie mam sie pokazac i bierze sie za mnie dla mnie watek staraczkowo-mamusiowy jest oki chce odpoczac to odpoczywam od was nie dam rady z wami byc to mnie nie ma ale nie wyobrazam soebie bez was dnia tak bardzo was polubiłam nie kazdy jest jak ja ze wystarczy mu dzien lub dwa i wraca inni potrzebuja wiecej czasu jak Misia i Kami ale czasem nas podglądają jak chcecie sie rozdzielic to oki ja i tak bede tam zagladac bo ciesze sie kazda nowa ciaza kazdym nowym waszym objawem ciazy bo wiem jaki to skarb macie w sobie i czasem jest mi przykro ze ja jeszcze musze czekac ale zawsze mowie ze i ja tego doczekam pamietam jakie miałam złosci jak sie dowiedziałam ze kolezanka w ciazy i to za pierwszym razem a ja dalej nic pozłościłam sie dwa dni i co zrobie wiecej taki jest swiat jednym idzie szybko innym nie trzabe sie pogodzic szkoda ze to wszytsko tak sie rozlatuje bo uwielbiam tu siedziec i spedzac z wami czas jaka podejmiecie decyzje ja ja uszanuje dwa czy jeden i tak bede na kazdym ![]() koniec moich koszmarów a powiedzcie czy natalia cos komus pisala czemu jej nie ma ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Rozeznanie
|
Natalia przeżywa ciazowe dolegliwości i narazie nie ma sily tu zagladac choć czasem się pojawia. Ja zauwazyłam, że kazda nowa mamusia na poczatku ciązy znika, lub pojawia się rzadziej, bo poprostu nie daje rady, sama tak mialam. W poczatkowym okresie chce sie tylko spać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczęta! Dziękuję wam kochane za życzenia!!! ![]() ![]() ![]() Dziś obudziłam się z myślą, że szkoda, że już po urodzinach, a tu taka mega przemiła niespodzianka!!!!!!!!!!!: cmok: |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby szybko jej przeszło i wróciła do na i oczywiście cieszyła sie ciaża do końca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny.
Część chce, żeby wątek pozostał staraczkowy, część nie ma nic przeciwko, żeby był to wątek i dla oczekujących, i dla staraczek. Ok. Rozumiem, że dziewczynie, która stara się już dobrych parę miesięcy, czasem trudno jest czytać o kolejnych pozytywnych testach i oglądać zdjęcia cudzych fasolek. Ale: Kiedy powstawał klub, padały wielkie słowa o przyjaźni, o dobrej atmosferze, o tym, żeby nie tracić ze sobą kontaktu. Fajnie, tylko jakoś w tę przyjaźń i atmosferę życzliwości i wzajemnego zrozumienia nie wpisuje mi się konieczność filtrowania własnych wypowiedzi, czy tropienie dziewczyn, które za mało udzielają się w klubie. Wydawało mi się, że miał to być wątek/klub w rodzaju "na dobre i na złe". Mam wrażenie, że podchodzicie do tego trochę zbyt zasadniczo. Czy nie lepiej zastosować selekcję naturalną? Kto zechce - ten prędzej czy później wróci i będzie się udzielał bez wprowadzania sztucznego przymusu czy podziałów. Komu wątek nie odpowiada, przeniesie się na inny, bo na wizażu nie brakuje i tematów dla staraczek, i dla oczekujących. Forum żyje swoim życiem, myślę, że jak się wprowadzi takie sztuczne ograniczenia, to wątek umrze śmiercią naturalną, a byłoby szkoda. |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
a jak Ty się czujesz?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.