|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Stepper
Cytat:
bo męża trzeba sobie wytrenować ![]() ![]() ![]() Angelika brawo,świtny wynik ![]() ![]() ja spadam spać,dobranoc laseczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Przyczajenie
|
ja właśnie zamierzam sobie kupić steperek, ale nie wiem jakie firmy czytałam, że firmy hop-sport szybko się niszcza. gdybyście mogły mi pomóc byłabym wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czytałam, że najlepsze są firmy ketler, ale kosztują już ponad 300 zł, ja mam fitplay i jak na razie jest super, czytałam o nim różne opinie i nikt nic złego nie pisał ( do domowego treningu jest w sam raz) ja mam model Stepper skrętny z linkami SD 120 F |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() a jak długo masz ten stepperek, jeśli można wiedzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() ![]() ![]() Dobrego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lulu na moście ładnie zasuwasz, nie jest tak źle z nami ![]() ![]() A i chciałam zameldować , że wczoraj doszłam do 1h ćwiczeń, nogi ok, ale rączki trochę odczuły ćwiczonko - pomimo, że je delikatnie oszczędzałam ![]() ![]() I jak tam nasza Madziarella, czy już humor dopisuje ![]() Pozdrowionka dla stepperowiczek ![]()
![]() |
#4598 |
Rozeznanie
|
Melduję 30 min plus rozciąganie.Aha jeśli ktoś lubi mocniejszą muzę,polecam Korn do steppera
![]() Również pozdrawiam Was wszystkie ![]() ps.gdzieś kiedyś czytałam,że nie powinno się ćwiczyć dłużej niż 30 min,stawy mamy tylko jedne,w sensie nie zregenerują się,gdy będziemy przesadzać.Nie wiem czy to prawda,ale ja nie przekraczam tej magicznej liczby 30 min,choć mogłabym chodzić i chodzić... |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
no to i ja sie przyłączę - od tygodnia mam stepper, ale zaczęłam ćwiczyć dopiero przedwczoraj, wczesniej grypa nie pozwalała
![]() pierwsze podejście - 2 minuty i juz umierałam :-wczoraj zrobiłam 10min jednym ciągiem i podziwiam te które wytrzymają od razu dłużej i nie rozumiem tego - zdechlakiem nie jestem, kondycje mam, codziennie jeżdżę na rowerze do pracy, a na stepperze umieram ![]() dziś spróbuje 20 min bez przerwy, ale pewnie nie wyjdzie ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Rozeznanie
|
ja dzis zaliczylam 30 min stepper + 30 min cwiczen , i tak bylo od poniedzialku , jutro robie przerwe jeden dzien
![]()
#4601 |
Zadomowienie
|
ivon a dziękuję ,dziś juz humor..lepszy..zrobiłam sobie wieczór wczoraj z czymś mocniejszym...wypłakałam się madzi "w rękaw "..hehehe i dziś już jest dobrze
![]() cappala nie ma za co,na zdrowie ![]() witamy nowe laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
45 min
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Raczkowanie
|
Ja jestem niedysponowana, od wczoraj zero stepperku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() Wczoraj zaliczone, ale dzisiaj i jutro mala przerwa ![]() Madziarellko slońce, kacyk nie męczy? parodia Mi licznik się zepsul tzn. nic nie zalicza i na komórce odliczam czas. Trochę źle , bo nie wiem ile kroków ile kalorii, ale się jakoś przyzwyczaję ![]() bemolka nie przejmuj się jak Ja zaczynalam to też krótko ćwiczylam, a z czasem doszlam do 45min.Powodzenia ![]() iwon1 po tygodniu już Ci się brzuszek zmniejsza, super. Ja cholera nigdy tak szybko nie gubilam tluszczyku ![]() I przylącze się do powitania nowych kobitek, fajnie już Nas tak dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na koniec zobaczyłam, to pokazało 100 kilka kalorii, ale nie wiem, czy to wg czasu (na liczniku było 25, bo po 20 musiałam na chwilę przestać), czy wg kroków, a ich tam malutko było, chyba z 600 właściwie nigdy nie patrzyłam, ile kalorii spalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zadomowienie
|
madziunia jakoś nie męczy na szczęście
![]() ![]() a jak narazie to czeka mnie praca na nocną zmianę-tragedia mam na 23.00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Raczkowanie
|
Witam , witam
![]() Cieszę się Madziarella, że już z Tobą znacznie lepiej ![]() ![]() ![]() magda 270 z rana nawet byłam delikatnie zadowolona z brzuszka, niestety wieczorem jest gorzej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aha,a ja już dziś stepperek przywiozłam i jutro sobie na nim poćwiczę ![]() ![]() ![]() dobra,ide leki wziąć;//
![]() |
#4609 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dla Mnie to mądra decyzja, wczoraj dumalam i dumalam i dochodzilam do tego samego wniosku. Tak do końca to nie wiesz czy ten nowy , dziewiczy szczyt spelni Twoje oczekiwania, a nie okarze się zbyt prostym i nudnym w pokonaniu ![]() Kumasz ![]() Cytat:
Cytat:
No nie mam pytań !!! Jedna pączki wpieprza a druga żelki. Kobiety hello. Nie ma tlumaczenia, wiecie co ja przy Moich brzdącach to caly czas się muszę pilnować, żeby nie jeść slodyczy i pysznych obiadków. Ale daje radę ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2009-02-08 o 17:14 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zadomowienie
|
dygotka,iwon,no i madziunia dziękuję za wsparcie...
![]() ![]() ![]() spadam sie szykować do pracy..ale mi się nie chce ;( no właśnie madzia doszłam do tego samego wniosku..i myślę,że to kryzys wieku średniego.... ![]() dobra spadam...miłej soboty laseczki.buziaki dla wszytkich Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2009-02-07 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No co wspinanie się na szczyty to też tam jakiś sport, a przy tym dopiero cialko jędrnieje ![]() ![]() ![]() Dobrej nocki i nie zapijaj robaka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Raczkowanie
|
magda270 dzięki za
![]() ![]() ![]()
#4613 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Raczkowanie
|
To ja
![]()
#4615 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4617 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pewnie masz fajną figurę, Ja mam 175,5 i niestety doszlam do 67kg, a bylo tak pieknie jak ćwiczylam i nie jadlam slodyczy. Mialam maly kryzys i wtedy jeszcze neta braklo i kicha przestalam śmigać i wieczorem szly w ruch slodycze. Na efekty dlugo nie musialam czekać, zrzucić trudno ,a przybrać to chwila i już. Ja mam problem z biodrami, pupą i udami, cholera nigdy góra nie przybiera ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No to możemy sobie rękę podać. Najgorsze jest to że z tych partii ciala najciężej zrzucić. Już nawet kiedyś sobie dumalam żeby silikonki zamontować , tylko ta kasa mnie przerasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z drugiej strony to najładniejsza figura ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.