|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Lordi tak w ogóle wstawiaj nowe foty i to już już już TERAZ
![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Rozeznanie
|
Kurczę kobity - tyle was wyjeżdża? Zazdroszczę i smutno trochę że pusto będzie tutaj.
Bottega: moja teściowa też gotuje bardzo dobrze - w znaczeniu smacznie, ale tak samo strasznie tłusto i dużo soli. Taka chyba zresztą jest ta polska kuchnia tradycyjna, smażenie na smalcu i takie tam. Dobrze, że my, odchudzamy tą tradycję ![]()
#4594 |
Raczkowanie
|
Martuszka noo jaram się jak bąk
![]() A za gotowanie sobie obiadu do pracy o piątej rano to stawiam Ci pomnik - TU I TERAZ !! serio.. ja jak mam na 6 do pracy to dosłownie wstaję i wychodzę ![]() ![]() Thenerd ooo ![]() ![]() eleganja co jak co ale spinningu nie odpuszczę, słowo harcerza! Soldus hahah spoko kumam, biedny ten C. też się chłopak gimnastykuje, a tu chyba na marne. Czy nie na marne??? A co do łamania serc, to tak mi się napisało w sumie trochę bezpodstawnie, ale na tym forum to Ty najbardziej kojarzysz mi się z historiami typu "facet za nią lata, a ona go olewa' nie wiem dlaczego ![]() Co do mieszkania, jeśli będę coś wiedzieć o jakiejś przyzwoitej stancji to dam znać. ![]() A i czekam na Ciebie w takim razie w sierpniu ;-) I gratki za spadeczek. Mały, ale zawsze. Este dobrze, że ciepło - ja w lato wolę to niż deszcze i burze ![]() ![]() A wagą się nie przejmuj, trzeba. Trochę postoi, ale w końcu ruszy. U mnie to samo (co prawda z mojej winy) ale z tych 69 to spadam już chyba z 3 tygodnie i z powrotem i z powrotem... eh anusiawa sorry za moje zdania złożone, ale jak mi czasem coś do bańki przyjdzie to dopiero jak to czytam drugi raz dochodzi do mnie jakie to głupiutkie ![]() Bottega 3 tygodnie?????? To ja Ci współczuję nadrabiania postów :P ![]() ![]() Wyrafinowany Ty słodziaku jeden! A takie mailiki romansowo-służbowe to dopiero filmowa sytuacja! Wiem co to za klimat, zdarzyło mi się jakiś czas pracować w towarzystwie ubezp. i też była atmosfera zgrozy jak mi się jeden pan spodobał, to zerkanie przez szklane drzwi, mijanie się w korytarzach i spojrzenia ukradkiem i takie tam :P Może musisz trochę odważniej podejść do sprawy ![]() ![]() Zdjęcia zrobię jutro, bo prawdopodobnie mam wolne, więc się odstrzelę (haha) i ubogacę (nie wiem czy to odpowiednie słowo, no ale.. :P) swój album ![]() Lordi skubańcu! Dwa rozmiary już poleciałaś, wrzucaj foty! To właśnie jest najfajniejsze, jak ktoś jednak zauważa, że schudłaś zwraca na to uwagę. Ja mam wtedy np większą satysfakcję niż jak wchodzę na wagę i jest mniej. Wrzucę jadłospis, tak dla rozrywki :P Śn: płatki fitnes (te w saszetce pakowane), niedojrzały banan, pomarańcz, jogurt 0% jogobella 2. - nie zdążyłam nic zjeść ah ta praca 3. pierś z kurczaka duszona, sałatka( 3 łyżki wiejskiego, pomidor, prawie cała papryka, ogórek gruntowy) kawa 4. coś wrzucę na ząb przed siłką może jakiś jogurcik 5. dwie wasy, jajecznica z 2 jaj ze szpinakiem Alem naskrobała! ![]() ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Rozeznanie
|
zwykle sie z nim mijam. Jak ja wstaje jego nie ma, on wraca mnie nie ma albo na odwrot. On cos robi w kuchni to ja czekam az skonczy, poniewaz bardzo mala kuchnia jest wiec w sumie pod wzgledem czekania jestesmy oboje dla siebie kochani. Dodam jeszcze, ze jest duzo, duzo starszy ode mnie.
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Konto usunięte
|
Cześć wszystkim .
Jestem zła... Chyba wstałam lewą nogą bo dzień pechowy chyba normalnie jak nigdy . Oczywiście dziś wolne to zamiast siedzieć w domku to ja musiałam wyruszyć na miasto. I co ? Wsiadam do auta jest na biegu a ja przekręcam kluczyk do odpalania kuuurrde jak mnie pociągło to myślałam,że jestem na byku oczywiście za☠☠☠ałam w matalową rurę i mam zgiętą rejestrację na szczęście nic poważnego tyle,że auto kupione od niedawna.Później w mieście skręcałam do lidla na krzyżówce i co kierownica mi się wyślizgła z rąk byłam prawie w rowie. Myślałam,że na tym się skończy ale nie, poszłam do urzędu pracy się podpisać jak zobaczyłam tą kolejkę to myślałam,że ręce mi odpadną 16 osób czekałam ponad godzinę kurde może to jakieś dziwne była moja kolej była równa 11 a Pani mi mówi,że przerwa 20 minut ![]() ![]() dzień 25 lipca- pechowy ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- laski nie wiecie ile może mieć bułka fitness z lidla ? Bosz jaka dobra.. ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- soldus bo ja to chyba w temacie nie jestem masz 2 adoratorów, z C byłaś na weselu a on ma dziewczynę (bosz ta jego panna to jakaś lewa jest czy co ) po co on z nią jest jak się spotyka z tobą może on ją kocha.. ? albo po co ona z nim jest omg zakręcona sytuacja . A blondas to Pan z pracy tak ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
TuRQoUiS o mamo, to nawet taki rodzaj koli istnieje
![]() darialex gratuluje wyjazdu na erasmusa xD to musi być mega !! elganja te biedronki bo przemeblowaniu to masakra. czuję się, jak bym była w nowym sklepie. Ja z rodzicami jeździmy po wodę i postawili ja w 3 rzędzie, żeby do niej dojsć trzeba przejechać wszystkie rzędy po kolei. Ostatnio jak poszłam do biedronki to chodziłam chyba z 15 szukając tego co chciałam kupić. [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;35498426] Martusia585- Jest jeszcze lepiej niż bycie moim przewodnikiem. Sam C. miał do 3miasta wracać w środę, czyli dziś, ale jedzie ze mną w piątek. Stwierdził, że dotrzyma mi towarzystwa w pociągu ![]() /QUOTE] gratuluje spadku ![]() ![]() wyrafinowany dzięki dzieki ;D denerwuje mnie to, że wyniki tam dopiero we wrześniu ![]() Cytat:
![]() ![]() superkas faktycznie, jak by wszystko sie sprzeciwiło. Może już dziś niczego nie rób. Po odpoczywaj i odreaguj trochę ![]()
![]() |
#4598 |
Rozeznanie
|
Laski o 16 dopiero wróciłam do domu, na słońcu +44 stopnie a ja spędziłam tyle godzin na słońcu ehhh dziecko mi sie pokąpało kilka razy w fontannie na mieście
![]() ![]() elganja ja nigdzie nie wyjeżdżam więc nie smutaj, jedynie jak mąż będzie od 27 sierpnia to mogę rzadko zaglądać no ale musicie mnie zrozumieć mam go niecały tydzień a potem znowu rozłąka aż do świąt ![]() Thenerd tak jak laski mówią szczęście w nieszczęściu bo tak to zanim byście się zabrali za remont, bo zawsze jest coś ważniejsze i szkoda kasy a tu zaraz mieszkanko odnowione będzie ![]() superkas oj współczuje kochana ![]() ![]()
#4599 |
Konto usunięte
|
este 44 ? omg u mnie dziś 28
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Bottega kurka 3 tyg to spory kawał czasu, napisz jakiegoś esa czy cuś jak tam Ci Wam ![]() ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-07-25 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Konto usunięte
|
Bottega- Kiedy pomyślę, że Blondasek jest raptem starszy o 3 lata od mojego młodszego brata to
![]() ![]() ![]() ![]() Wyrafinowany- Moje życie nigdy nie może być nudne (choć z Ex bywało nudnawo). Teraz to ja mam w ogóle mały armagedon w życiu. Wypowiedziałam mieszkanie, zwalniam się z pracy i przeprowadzam się do miasta, w którym byłam RAZ w życiu i znam aż 3 osoby, które tam mieszkają (w tym Darialex). Sprawy damsko-męskie przy tym kołowrotku to pikuś. Co mnie podkusiło do tych zmian to ja nie wiem ![]() Ex mnie zdradzał. Podobno nie spał z ta panną, ale jakoś wierzyć mi się nie chce. Poza tym przez kilka miesięcy się z nią spotykał, chodził na spacerki za rączkę i się z nią całował. To gorzej niż jakby po pijaku wylądował nie w tym łóżku co trzeba. No cóż... Lordi- Komplementy na temat tego, że się schudło są cudownie budujące. Tylko nie możesz teraz spocząć na laurach kochana nasza ![]() Elganja- Nie będzie pusto! Jesli będzie trzeba będę robić sztuczny tłok i pisać opowiadania o mojej pogiętej codzienności ![]() Darialex- Nie wiem czy C. to tak na marne ![]() ![]() "Facet za nią lata, a ona go olewa" ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, to Wydział Nauk Społecznych, ale sam mój Instytut jest na ul.Bażyńskiego 4. Nie znam kompletnie Gdańska, więc baaaaaaaardzo Ci dziękuję za przedzielnicowanie mojej wiedzy ![]() ![]() Wyrafinowany- Darialex dobrze gada!!!! "jak się losu nie popchnie to on czasem nie kuma, że musi nam pomóc". Takie romansiki są fajne. Ja takie zezowanie na Blondaska miałam u siebie ![]() ![]() Superkas- Tak, dwóch, a nawet trzech adoratorów: 1) C.- z nim byłam na weselu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Blondasek- Chłopak z pracy (powiedzmy). Pracował naprzeciwko w jednym ze sklepów w galerii handlowej, więc można powiedzieć, że z pracy. Młody, lat 20, blondyn, sympatyczny i magnetyczny. Niedawno rozstał się ze swoją dziewczyną z powodów mi nieznanych i nie zamierzam nawet w to wnikać. Wczoraj zaprosił mnie na randkę, a raczej na wino. Ja po winie głupieje, więc nie wiadomo jak to się skończy ![]() 3) Ex- tutaj nie trzeba dużo mówić. Zdradzał, ja go po czasie rzuciłam (po tym jak raz mu wybaczyłam i znów zrobił to samo), mi jest dobrze, on pisze, on dzwoni, poszliśmy na kolację i dostał kosza, teraz znów pisze, dzwoni, nachodzi mnie w pracy i chce się spotkać, ja go spławiam i staram się wcisnąć uczucia, którymi go dażyłam na dno siebie. Współczuję Ci tego koszmarnego dnia ![]() Tak czytam to co napisałam i stwierdzam, że to jakaś telenowela i sama już z tego nic nie rozumiem. Szczególnie jeśli chodzi o C. ![]() ![]() Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-07-25 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Wyrafinowana, nie gadaj głupot! Już Ci pisałyśmy, że urocza kobietka z Ciebie!
![]() ![]() a ten kolega z pracy to wolny jest? ![]() jest szansa, że będę do Was zaglądać w pierwszym tygodniu (rok temu było tam wifi z otwarta siecią, więc teraz też powinno być), ale na mojej komórce ciężko się pisze na wizażu, cały czas coś przeskakuje, kasuje się i doprowadza mnie do szału, więc nie wiem czy dam radę się odezwać. Cytat:
![]() lordi, fajnie, że udało Ci się wygospodarować parę dni urlopu ![]() ![]() este, myślę, że każda zrozumie ![]() ![]() OMG, serio u nas tyle było?! No a ja się dziwiłam, że mi tak słabo! Też chodziłam po mieście. superkas, o chryste, faktycznie pecha masz ![]() ![]() ![]() ![]() soldus, jak dla mnie C. ewidentnie coś kombinuje i nie jesteś mu obojętna. Może boi się zrobić poważny krok, tj. zerwać z dziewczyną i zdeklarować się Tobie, bo pisałaś, że znacie i trzymacie się od dawna, więc jakby coś nie wyszło, to szkoda by było tej przyjaźni (czy cokolwiek to jest?). Ja jestem większa niedobrota i po już na weselu widząc jak on się zachowuje doprowadziłabym do sytuacji, że się pocałujemy, ale Ty piszesz, że musisz mieć jasną sprawę, więc nie kuszę ![]() W ogóle to jechałam dziś autobusem i genialny kierowca zamiast klimy włączył ogrzewanie... ![]() ![]() ![]() Zrobiłam fotki butów, zaraz przegram i wrzucę ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-07-25 o 17:47 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4602 | |
Rozeznanie
|
Darialex, Soldus wiem doskonale, że czasem trzeba pomóc losowi
![]() ![]() 1) Czuję się jakbym się narzucała - moim zdaniem to facet powinien zabiegać o względy... A on nic ![]() 2) Wiem, że ma bardzo duuuużo pracy teraz i chyba nie ma czasu na takie akcje... [dobra jestem tak sobie tłumacze, chyba ![]() No sama nie wiem, nieśmiała jestem... ![]() Ale żeby niby co miałabym zrobić ![]() ![]() ![]() Darialex - no to widzę, że nawet w towarzystwie ubezpieczeniowym może być ciekawie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-07-25 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Konto usunięte
|
Bottega no właśnie się zastanawiam nad tą bułką bo taka samą znalazłam na ilewazy http://www.ilewazy.pl/bulka-wieloziarnista-do-pieczenia to właśnie nie wiem czy może mieć przybliżone kcal
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Konto usunięte
|
Wyrafinowany- Bottega ma rację. Zaproś go na kawę. Tak noramlnie prosto z mostu, bez owijania w bawełne. Piszesz coś w stylu: "Czy w ramach wdzięczności za okazaną cierpliwośc w odpowiadaniu na miliony moich pytań mogę Ci postawić kawę? Mam wyrzuty sumienia, że tak Cię zamęczam i musze jakoś zrzuć z siebie ten balast
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Konto usunięte
|
soldus dzięki za odświeżenie info
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Konto usunięte
|
Superkas- Nie ma sprawy. Cała przyjemność po mojej stronie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Rozeznanie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;35509524]Wyrafinowany- Bottega ma rację. Zaproś go na kawę. Tak noramlnie prosto z mostu, bez owijania w bawełne. Piszesz coś w stylu: "Czy w ramach wdzięczności za okazaną cierpliwośc w odpowiadaniu na miliony moich pytań mogę Ci postawić kawę? Mam wyrzuty sumienia, że tak Cię zamęczam i musze jakoś zrzuć z siebie ten balast
![]() ![]() Soldus nie Kochana nie jestem aż tak nieśmiała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle Dziewczyny dziękuję za komplementy ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Wtajemniczenie
|
Wyrafinowany ja po prostu swojego obecnego męża zaprosiłam na piwo
![]() ![]() Bottega 3 tygodnie urlopu to wypas ![]() Soldus ty to masz życie, ale zobaczysz będziesz z C. ![]() Superkas tak to jest, że jak człowiek się boi że coś go spotka złego, to przyciąga to jak magnes. Musisz myśleć, że pech już minął i patrzeć optymistycznie. Elganja może to kwestia przyzwyczajenia do nowego wystroju? Po jakimś czasie opanuje się, gdzie co leży. No ale na początku to pewnie będzie wkurzające dla mnie. Lubię Biedronkę, bo jest w miarę tanio, nie płaci się kartą, czyli czuję ile wydaję i nie mogę przekroczyć tego co mam w ręce. Przy plastiku nie mam takiego hamulca. Koniec końców mniej wkładam do koszyka ![]() ![]() Thenerd mam w mikrofali opcję defrost. Włączam to i mięso jest zamrożone w środku i białe na zewnątrz ![]()
#4609 |
Konto usunięte
|
soldus to powiem Ci fajnie masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Konto usunięte
|
Martuszka85- Te podteksty to nie były takie chamskie, ale takie...hmmm.... niewinne i z uśmieszkiem
![]() ![]() Superkas- Trochę żałuję, ze musze zrezygnować z tej pracy, ale czas na zmiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle przyznam Wam się do czegoś ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Konto usunięte
|
wyrafinowany działaj kobieto działaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyrafinowana, napisz coś w stylu tego, co podpowiada soldus ![]() ![]() ![]() ![]() Wstawiam zdj. szpilek cappuccino ![]() ![]() ![]() + fot. dziś kupionych zwykłych sandałków (CCC, 39.99zł). Wzięłam je zamiast klapek - kiedyś miałam podobne, nosiłam 2 lata i nie obcierały mnie, były super. Te "kamyczki" w razie czego można łatwo usunąć (są przyszyte lekko żyłką).
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-07-25 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Wtajemniczenie
|
Buty są piękne, chciałabym kiedyś założyć takie buty
![]()
#4615 |
Rozeznanie
|
Bottega śliczniutkie te pantofelki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Superkas ![]() ![]() Martuszka kochana a co stoi Ci na przeszkodzie, żeby w takich szpilkach chodzić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Konto usunięte
|
Wyrafinowany- Rozręcaj się na tamety nie związane z dietą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Rozeznanie
|
Soldus a ja a ja???
![]() WyrafinowanySmak to co napisała soldus to super pomysł, ja bym tak napisała nawet słowo w słowo ![]()
#4618 |
Rozeznanie
|
A co do Pana X przemyślę sobie wszystko przez te 4dni na spokojnie
![]() ![]() Soldus będę zdawać Wam relację, chwalić się i żalić ![]() Este ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-07-25 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Wyrafinowana, ślepa babo! No jak gdzie?! Z przodu
![]() ![]() w październiku?! OSZALAŁAŚ! MAMY LIPIEC! soldus, zapomniałam napisać - pomogłabym, ale nie znam nikogo, kto chce wynając mieszkanie/pokój ![]() ee tam, laski! Ja lubię czytać jak piszcie o czymś innym niż dieta! No bo ile można wałkować jeden temat? ![]() Lecę po arbuza, a później poszukać campingu na północy Chorwacji (to będzie nasz pierwszy postój poza takimi krótkimi - musimy znaleźć camping na 1 noc, gdzieś blisko od granicy; tak to śpimy normalnie w apartamencie, ale musimy odpocząć zanim ta dojedziemy, bo to na południu jest). W zeszłym roku spaliśmy w jednym miejscu, ale camping był drogi i beznadziejny.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-07-25 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
WyrafinowanySmak Ty ostatnio co mnie za często całujesz hmmm?
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.