![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty, część 4 ale nie ostatnia :)
A... teraz skumałam
![]() Widzisz tak to jest jak się Was podczytuje między jedną fakturą a drugą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Cześć milutkie
U nas na razie nie pada, śniegu prawie nie widać, oby to się już nie zmieniło. Na termometrze +3 stopnie. Jutro idę do innej szkoły na sprawdzian klas VI. Do siebie do pracy idę w piątek i zaraz będzie dwa dni wolnego, więc nie jest tak źle. Moje storczyki też zaczynają kwitnąć. Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2013-04-03 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Raczkowanie
|
siódemka -Ciebie to trzeba skolonować. Enegia Twoja poraża i zaraża. Nawet jak jesteś w biedzie to i tak tryskasz.
Wszystkie jesteście kochane , ale przyznacie same , że Siódemeczka jest nad to. Ja jestem z życia bieżącego wyłączona , bo prowadzę akcję z udaremnieniem utworzenia we wsi mojej hodowli norek. Dziś mam zebranie. Od dwóch tygodni czytam , drukuję , prowadzę telefoniczne rozmowy - norki, norki , norki W piątek we Wrocku jest manifa na temat zakazu hodowli norek . Dla mnie to żyć lub nie na mojej wiosce. A propos fejsa- ja lubię i używam codziennie.Dużo mi pomaga np. przy kontaktach norkowych, artykułach , stowarzyszeniach itp U nie zima trzyma, pieprzony biały puszek nie odpuszcza. Trzymajcie za mnie kciuki, bo prowadzę dziś zebranie wiejskie. Wierzcie mi , nie jest łatwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Smacznego
![]() A żółta kulka odtaje, a pieprzony biały puszek (boskie to określenie!) też zniknie z naszych oczu, bo.... myślę sobie, że..... ta zima w koncu musi minąć zazieleni się zakwitnie kilka drzew ![]() ... i kwiotków ![]() ![]() ![]() ![]() Ten drugi niestety dwa razy droższy, a reszta parametrów identyczna ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- i TU będę jeździła, po nowiutkich ścieżkach rowerkowych ![]() A najlepsze jest, to, że za 45 minut do domu... Ania nie przyjedzie dziś, fatalnie się czuje, więc chyba wezmę się za karteczkę zamówioną miesiąc temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Roma dla nas to żadna tajemnica nasze MAdzie są naj naj.
a Ty walcz kobitko o niewpuszczenie do wsi hodowców norek. Przecież futra naturalne nie są w modzie. /zaznacz to w wystąpieniu/ Trzymam za Ciebie kciuki bo jeszcze nie odwiedziłyśmy Ciebie w obecnej wiosce a Ty już byś chciała się przeprowadzać bo nie cierpisz smrodu /naturalnego/. |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Hejka duszki
![]() Nie ma to jak zacząć dzień od 50tego w tym sezonie odśnieżania samochodu ![]() Jak patrzę za okno to i tak, czeka mnie po 16stej powtórka z rozrywki ![]() W moim życiu tylko śnieg......:/ Całuję Was mocno, nieco pochmurna jednakowoż.... bo akumulatory padły... Ale.. ale ... majówka już zaklepana, i to gdzie???? W Karkonoszach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Wtajemniczenie
|
Hej Piekne!
Dobrze,ze ja nadal w lozku i odsniezac nie musze ![]() ![]() Buziaki gorace przesylam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Odśniezyłam autko raz raz i do roboty. Nie cierpię tej pracy, nie satysfakcjonuje mnie już nic a nic. Wypłata też.
Czas na zmiany, ino jak to zrobić.... Niebieski wraca lada dzień. Wygonię go na ten kurs, zrobi prawko i niech szuka lepszej pracy. Tak być nie może, że baba zarabia więcej mimo, że spłaca pożyczkę ! Zaraz mu się oberwie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Noo ale za co mu się ma dostać... nie rozumiem. Przecież ma robić to prawko!? Chcesz mu prewencyjnie złoić d?
![]() Bez sensu.... :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Heloł Babeczki!
Coś mi się widzi,że Figusia ma zapalenie zatok jak nic! Do lekarza sio! Prześwietlić i brać coś konkretnego. Albo przynajmniej Cirrus na razie by wysuszyć lub ibuprom zatoki skoro masz gorączkę. U mnie wielki znak zapytania.Aparat RTG w Klinice się zepsuł. Nie ma już części do starego złoma,nikt się nie chce podjąć naprawy, na nowy nie ma pieniędzy.... prawdopodobnie koniec pracowni... a co z Nami będzie??? zielona trawka? Jak się wali to ciurkiem jedno za drugim...cholirka! I ten śnieg i zimno...no choćbym nie wiem jak chciała to nic się nie chce...
#4601 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tak samo... nic totalnie nie mogę z siebie wykrzesać. Jakby ktoś mi ścisnął umysł jakąś ogromną i ciężką klamrą, a niestety obowiązki i sprawunki jakoś nie chcą się same wykonać....
Joluś... nawet nie myśl o tym najgorszym, zabraniam! Poza tym, jak to bez pracowni RTG? Być nie może!!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie prewencyjnie, chociaż troche tak.... za wolno mu to idzie. Zostało mu raptem 3 godz kursu i odkłada je już 4 tydzień. Wraca, kończy kurs, zapisuje się na egzamin i już. Bo inaczej rozwód ! Znajdę sobie jakiegoś nadzianego faceta i tyle mnie będzie widział ! ![]() Co tam miłostki, sratki, kwiatki - life is brutal ! Nie ma kasy - nie ma schabowego, a on by chciał codziennie ! Bleeee.... ale miałam tydzień wege ! mniam ! zero mięcha ! Dzisiaj dopiero zrobię sałatkę z kurczaczkiem. ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
Jolando... nie nie nie ! Tak byc nie może ! Jako nadworna, krakowska fotografka nie możesz tak myśleć ! Bedzie nowy sprzęt ! Przecież :"Fundusze unijne są wszędzie! Nawet jeśli ich nie widzisz !" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Taaa... a świstak siedzi i zawija w te sreberka....
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Zadomowienie
|
Chodzę do pracy piechota i nie muszę odśnieżać
![]() Jolu ![]() M7 ![]() Miałam też robić prawko na motor ale mam cały czas doła i mi się nic nie chce ![]()
#4607 |
Zakorzenienie
|
W
Edytowane przez Terenia18 Czas edycji: 2013-04-05 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
|
o właśnie Tereniu, gdzie tu jakaś hurtownia wstążeczkowo- koralikowa jest .Ty masz wszystko przepatrzone
#4609 |
Zakorzenienie
|
Taaa najlepsza reklama.
Właśnie wróciliśmy z Wrocławia teściowa odstawiona na miejsce. Ona po drodze mówi ![]() dużo dłużej a ja wredna pomyślałam,że ten wiosenny śnieg akurat teraz mi odpowiada. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Joluś Bądź dobrej myśli ![]() Wiesz, że już są warsztaty na Dolnośląski zlocik w lipcu 5-7.07.2013, w tym roku widzę wiele ciekawych propozycji zajrzyjcie sobie, kto zainteresowany: piątek, sobota, niedziela Mam nadzieję, że nie jest to reklama i że można takie informacje umieszczać na forum Miłego popłudnia ![]()
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
narty hahahahahahaha...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje miłe
![]() Jak tam piąteczek? Ja od rana usłyszałam od Pana z biura obok, że mnie obserwuje i zawsze zastanawia się, dlaczego tak spieszę się do pracy ( podobno tak szybko chodzę) ![]() ![]() Na narty? A skąd? Żadne narty!!! Cichać mi tam!! Spodziewam się co najmniej 30 stopni w cieniu, nieustannego słońca, śpiewu ptaków i ciepłego wiatru. Ewcia mi przysłała piekny opis Doliny Pałaców i zaczynam układać w głowie kształt naszej majówki i już przebieram nóżkami... bardzo, bardzo ![]() A dziś po południu- zębolog. W dodatku nowy, więc nie wiem czy nie sadysta. Co prawda z polecenia, ale nigdy nic nie wiadomo:/ Trzymajcie kciuki. Uzbroiłam się w jakąś nieprzyzwoitą ilość gotówki i idę. Buziaki na piątek! |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Ewuś a co to za nielegalne cichcem przesyłane opisy Doliny.
To nam się już nie należy??? Madziolka z Ciebie jest po prostu skowronek /jak ja/ rano można mury przestawiać... a nasze przeciwieństwo to np. Jola ale i tak ją kocham! |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dzierlatki i inne, popołudniowe "Flaczki"
![]() Niebieski wraca dziś późnym wieczorem ! Cieszę się ![]() Sporo mam zadań dziś na popołudnie, ale humor jakiś lepszy, bo szefowa powiedziała, że być może w tym miesiącu dostanę premię i żebym sprawdziła pasek (czyli będzie tak mała, że mogłabym nie zauważyć)... Mimo to fajnie. Nawet 50zł na gaz do autka się przyda. |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Osiołek z zakątka :)
|
Cytat:
![]() ![]() Jolu ![]() Miłego dnia kobietki, mam zapowiedziane 3 kontrole do końca miesiąca wiec chwilowo nie wiem, jak się nazywam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Ewuś współczuję - ale dobrze, że zapowiedziane kontrole . Gdy ja miałam działalność
wpadali kiedy chcieli. ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
na Al. Krakowskiej Gold-Pol. /ogromna, tęsknię za nią/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Madziu Z
Jedziesz w moje ukochane "urlopowe" strony. Ja zawsze mieszkam w małym pensjonacie "Leśny Czar" w Michałowicach. (5 km od Szklarskiej Poręby). Większość atrakcji o których piszesz już zwiedziłam. Tam naprawdę jest co oglądać. Polecam książkę "Skarby, osobliwości i cuda Dolnego Ślaska" - przewodnik dla dociekliwych. Jak jechałam z synem na wakacje to wieczorem czytaliśmy legendy i ciekawe historie związane z jakimś miejscem a na drugi dzień jechaliśmy je oglądać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Mam problem, hilfe
![]() Dostaliśmy zaproszenie na ślub szefa TŻ (całe szczęście nie na wesele ![]() ![]() A tu prezent trzeba wymyślić ![]() Przyszła żona jest w ciąży, więc alkohol chyba glupio, a to byłby taki neutralny prezent. Nie znam ich w zasadzie, jego widziałam dwa razy, a ją raz przypadkiem, ale nie poznałabym teraz nawet na ulicy ![]() Mieszkanie mają w stylu nowoczesnym i bez ozdobników, nie ma wazoników i innych pierdółek. Jestem w kropce ![]() Myślałam o np. takich kieliszkach: http://www.studioarctia.pl/index.php/kieliszki/wino/196 albo szklankach: http://www.studioarctia.pl/index.php/szklanki/97 czy filiżankach: http://www.studioarctia.pl/index.php/kubki/220 wiem, że więksozść domu jaką czarno białą i w sumie tyle ![]() Może wiecie co wypada dać w prezencie w takiej sytuacji?
#4620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale na ślub to się raczej prezentu nie daje, raczej symboliczną pamiątkę i może być coś co sama robisz. Co innego na wesele
Dłubanki moje i mojej mamy: https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=8680 ![]() Mój Decoupage - tu oglądaj prace sprzed grudnia 2010 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=404567 Edytowane przez kicia0940 Czas edycji: 2013-04-05 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.