![]() |
#4591 | |||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kazdy motyw jest dobry do wyzycia sie na innych,a zwlaszcza jak sie nie ma nic innego do roboty.... a Dziewczynki moje drogie powiedzcie mi czy Wam to przeszkadza,ze piszac tu na forum czasem wskoczy mi jakies slowo po wlosku???jakos tak mi spontanicznie to wychodzi ![]()
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2013-11-18 o 14:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Mmarcepanku tez pale woski, skonczylam salted caramel Ale mocno on! Pachnie na rozpuszczone krowki
Princi, troche tradycyjnych spozywczych rzeczy jakies peelingi do ciala z perfecty i farmony, tusz lovely w ¿ó³tym opakowaniu, podklad bourjois healthy mix Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Cucciola, mi nie przeszkadza. Nawet jest czasem szybciej wkleic wloskie niz na pl tlumaczyc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 926
|
Widzê, ¿e kokardki siê podobaj±, cieszê siê
![]() ![]() ![]() W³oskie s³ówka mi tu w ogóle nie przeszkadzaj±, mo¿e siê nauczê czego¶ nowego ![]() Aaaa je¶li chodzi o prezenty to ciê¿ko co¶ zasugerowaæ. Ja np kupi³am dzieciaczkom ubrania i dokupiê jakie¶ zabawkowe pierdó³ki. Je¶li chodzi o resztê, to zazwyczaj kupujê ksi±¿ki, kosmetyki albo pytam, co jest potrzebne i kupujê tak± pó³-niespodziankê. |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() widzialam w Thun fajne rzeczy chyba tam cos dla mam wezme ![]() Juz w Pl pewnie doczekac Was sie nie moga ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Te rzeczy w Thun chyba strasznie drogie s±, co? Ja nigdy tam nie wchodzi³am, tylko przez szybê ogl±da³am i ceny takich ma³ych pierdó³ek przyprawia³y mnie o zawroty g³owy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
A ja teraz pisze do mam: co moge sprezentowac kolezance tej co ma synka, a kolejny w drodze w styczniu/lutym? Bo sporo rzeczy juz ma po poprzednim a chcialabym w upominku swiatecznym pomyslec tez o maluchu
![]() cucciola tylko sie dowiedz czy lubia Thun, wogole nie lubie figurek zbieraczy kurzu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
u mnie na pld thun jest b modny, babeczki normalnie maja kolekcje w chalupkach
![]() ![]() cuciola a ile lat ma synek? teraz to tyle fajnych zabawek, ja lubie takie edukacyjne! a dla noworodka to symbolicznie sliniaczek czy czapeczke zawsze sie przyda ![]()
#4600 |
Zakorzenienie
|
Synek, hmm 3? pomysle o czyms
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
cuci zalezy jaki masz budzet
![]()
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
No jakis drobiazg chce, liczy sie gest
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() woow to zapowiadaja sie Swieta w rozjazdach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a dla maluszkow tak sobie pomyslalam :dla tego starszego to moze jakas zabawke tak jak pisze princia dla noworodka jakas fajna rameczke na zdjecie?? ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- cucia Ty ktorego wylatujesz do Polski?? ciekawe czy sjoannajuz wrocila ze swoich wojazy ![]()
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2013-11-18 o 22:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 828
|
Cytat:
my z Tz uwielbiamy i woski i ¶wiece (ale tylko te w szkle - sample nie pachn± co¶ ![]() aktualnie pale white christmas z zesz³ego roku...Cudo! [1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;4377104 2]no ja tez bym takiego dziadka chciala i zeby skapy nie byl ![]() tak jak wszystko co swiateczne ![]() to pewnie stres przedswiateczny daje sie we znaki ![]() lol ![]() Cytat:
no mi te¿ tak czasem ³atwiej. .. Cytat:
cucciola79 fajnie ¿e mama kolekcjonuje thun bo i ty wiesz co jej podarowaæ no i wiesz ¿e siê ucieszy ![]() nie mogê siê doczekaæ a¿ w koñcu przyjd± ¶wiêta i pojadê do polski odpocz±æ ![]() Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk
![]() |
#4605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bojê siê lataæ, a wczoraj jeszcze przeczyta³am, ¿e spad³ samolot w Rosji i wszyscy zginêli ![]() Zimno u nas dzis, leje i szaro buro brzydkooo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
I mnie tez szaro zapowiadaja tak do soboty
Lecê 30 listopada, ja za to uwielbiam lataæ U Ruskow to masakra z tymi samolotami, maja ¶rednia wypadków wy¿sza ni¿ ¶wiatowa oczywi¶cie nie chce straszyæ bo jak siê jedzie normalnym samolotem to ok, ten wypadkowi sobie wêdrowa³ od jednych linii do drugich i podejrzewaj± jaki¶ problem techniczny i b³±d pilota ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Ja polecam maybelline affinitone albo fit me, catrice photofinish czy jak mu tam No i chwala rimmela wake me up ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Taa z tymi podkladami to pomylilam watki |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A skoro ju¿ napomknê³a¶ o podk³adach, to znacie co¶ dla bardzo jasnej cery? Ja jestem blada, jeszcze siê tonikuje cytryn± z wod± i w sobote siê przestraszy³am. Szyja bia³a, twarz ciemniejsza. Muszê co¶ super jasnego kupiæ. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 311
|
hej hej...ja dzis drugi dzien w pracy, po moim zwolnieniu...brzuch nadal boli,pogoda do kitu, nic mi sie nie chce...
co do Swiat, tez lece do PL i sie doczekac nie moge...i tez musze zaczac jakies prezenty kupowac...zobaczymy, moze w sobote sie na zakupy wybierzemy... buziaki milego dnia co do podkladow ja uzywam doubke wear estee lauder, widzialam ze maja mase odcieni, moze bys znalazla cos dla bladolicych ![]() podklad ten nie nadaje sie do suchej cery, jest bardzo kryj±cy i do¶æ ciêzki, w sam raz na zimê... Edytowane przez marmotta Czas edycji: 2013-11-19 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Jest ca³y w±tek o podkladach dla jasnej cery, poszukaj albo potem ci zalinkuje
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
hej hej ale brzusz wnocy przeszla, pd jutra ponoc ma wrocic ladna pogoda!
ja lubie thun, moze nie wszystkie, ale niektore sa naprawde ladne, mam 5 w domku, na chrzest synka dalismy te bomboniere wlasnie z Thun'a, nie wiem czy w Waszych stronach jest ta tradycja tych dorobnostek na slub, narodziny, chrzest, komunie, itd.? aleksandamaj oj to jakbysmy razem lecialy to ludzie pomysleliby zesmy wariatki, ja b boje sie latac, nasluchuje caly czas, naszcescie teraz zdzieckiem szybko zlatuje ![]() ![]()
#4611 |
Wtajemniczenie
|
Dziêki dziewczyny, poczytam troche na forum i postaram siê wy³udziæ gdzie¶ jakie¶ próbki na m± blad± twarz.
principessina - niez³y by³by z nas duet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Princi chyba w ca³ych W³oszech sa bomboniere
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Wtajemniczenie
|
Aleksandrastraszne z tymi wypadkami samolotowymi
![]() ![]() marmottaa robili Ci przeswietlenie jamy brzusznej??przejdz sie jeszcze raz do lekarza ,nie ma zartow ze zdrowiem ![]() princitak tak i u nas tu tez ![]() Dziewczyny Wy prawie wszystkie nam na Swieta pouciekacie,zstaniemy tu same z princi i sjoannajak wroci ![]() u nas w nocy lalo a od rana ladne sloneczko swieci a zapomnialam Wam powiedziec ,ze po tym wypadku w koncu dostalismy pismo z ubezpieczalni ,wszystko ok w 100% wina tamtej dziewczyn ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jeju zazdraszczam w Pl to sa prawdziwe Swieta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
Hejj....
wlasnie widzialam post bambi na fb i postanowilam was odwiedzic. Jakie nowosci? Ja w niedziele wrovcilam z Rzymu.....masakra przez 4 dni przespalam z 6 godzin i przeszlam cale miasto na pieszo....ale pieknie bylo jednak mieszkac bym tam nie chciala..... W ogole ktos moze mi wytlumaczyc z kad w Rzymie tyle ptakow? Raz podczas spaceru cala chmara przelatywala nad nami chyba z 3 osoby zostaly postrzelone kupa....masakra.. ![]() ![]() ![]() Ehhh a u mnie juz snieg za oknem......w sumie za kilka dni zaczna juz mercatini di natale...jak leci ten czas..... |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Cucciola spokojna g³owa, na ¦wiêta bêdê ju¿ we W³oszech
U mnie w czwartek jest fiera z pomys³ami na prezenty ¶wi±teczne Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Rozeznanie
|
laseczki we¼cie nic nie mówcie ju¿ o tych wypadkach samolotowych bo ju¿ dostaje ataku paniki na my¶l o kolejnym locie
![]() a dzisiaj znowu wybieram siê do Napletka ale postawi³am szefowi ultimatum - bêdê je¼dzi³a do Neapolu ale tylko i wy³±cznie poci±giem ![]() cucciola super ze ci siê uda³o za³atwiæ wszystko z tym ubezpieczeniem...moja przyjació³ka mia³a wypadek ju¿ prawie 2 miesi±ce temu, wina te¿ drugiej strony, a samochodu jeszcze jej nie oddali...i tak naprawdê nie wiadomo dlaczego :/ paulinka dawno ciê tu nie widzia³am ![]() Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk
Non mi pento di nulla nella mia vita, eccetto di quello che non ho fatto Coco Chanel Edytowane przez mmarcepan Czas edycji: 2013-11-20 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |||
Zakorzenienie
|
Ciao Moje Wiewioreczki co porabiacie?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() myslalam, ze to bardziej poludniowa tradycja, nawet nie wiedzialam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o to zalapiesz sie na presepi napoletani, piekne sa!
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
nie princi, italo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.