Grupa wsparcia dla problemowych kobitek w związkach - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-17, 21:51   #4591
Veli_anna
Raczkowanie

Dot.: Grupa wsparcia dla problemowych kobitek w związkach

...

Edytowane przez Veli_anna
Czas edycji: 2013-04-17 o 21:58 Powód: Problem rozwiązany. :)
Veli_anna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-02, 17:24   #4592
Starlight1804
Zadomowienie

heejjj, co tu taka cisza? co u Was?
ja wczoraj miałam wypadek samochodowy z TŻtem. znaczy w sumie kolizję, bo rannych nie było (jedynie ja w wielkim szoku+czuję się dziś jakbym ćwiczyła na siłowni 3 dni pod rząd, tak mnie bolą mięśnie szyi i pleców).
no i teraz oczywiście wysłuchuję od najbliższej rodziny, że jak TŻ jeździ, że nie umie, że głupi, beznadziejny, taki śmaki owaki...no po prostu mam już dość tego, przepraszam za wyrażenie, pierd...........lenia...m oże mam teraz zakończyć związek, bo zdarzył nam się nieszczęśliwy wypadek?! owszem, wina była po jego stronie, on o tym bardzo dobrze wie.ale co się stało to się nie odstanie, przecież codziennie słyszy się o przeróżnych wypadkach...
teraz aż boję się go zaprosić do domu, bo zaraz będzie Wielkie Gderanie. niestety mama i babcia (szczególnie babcia właśnie) są osobami, które będą milion razy roztrząsać wszystko, analizować na wszelkie sposoby i wracać do tego nawet po latach. i jak tu funkcjonować, jak zewsząd słyszy się nadawanie na osobę, którą się kocha...
Starlight1804 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-02, 18:15   #4593
SmerfetkaGdynia
Rozeznanie

GG do SmerfetkaGdynia

O właśnie,wątek idealnie dla mnie. Mój biedny TŻ miał ze mną na początku skaranie boskie,marudziłam,zrzędzi łam,ględziłam..Staram się to eliminować,ale kiepsko to jak na razie wychodzi. Fakt,boję się porzucenia i zdrady,często pytam TŻ po co on ze mną jest,skoro mógłby sobie na miejscu znaleźć inną (jestesmy w związku na odległość ) a on wtedy sie wkurza na mnie. -.-

Edytowane przez SmerfetkaGdynia
Czas edycji: 2013-05-02 o 21:08
SmerfetkaGdynia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-02, 20:33   #4594
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Napisane przez SmerfetkaGdynia Pokaż wiadomość
O właśnie,wątek idealnie dla mnie. Mój biedny TŻ miał ze mną na początku skaranie boskie,marudziłam,zrzędzi łam,ględziłam..Staram się to eliminować,ale kiepsko to jak na razie wychodzi. Fakt,boję się porzucenia i zdrady,często pytam TŻ po co on ze mną jest,skoro mógłby sobie na miejscu znaleźć inną (jestesmy w związku na odległość ) a on wtedy sie wkurza na mnie. -.-
Czytałam Twój wątek o odwiedzinach u Twojego Tż-ta
Wy chyba krótko jesteście ze sobą, z tego co zrozumiałam i już takie coś?
Chyba nie masz jeszcze powodów do takich schiz i podejrzeń?
Dlaczego masz takie myśli?

Cytat:
Napisane przez Starlight1804 Pokaż wiadomość
heejjj, co tu taka cisza? co u Was?
ja wczoraj miałam wypadek samochodowy z TŻtem. znaczy w sumie kolizję, bo rannych nie było (jedynie ja w wielkim szoku+czuję się dziś jakbym ćwiczyła na siłowni 3 dni pod rząd, tak mnie bolą mięśnie szyi i pleców).
no i teraz oczywiście wysłuchuję od najbliższej rodziny, że jak TŻ jeździ, że nie umie, że głupi, beznadziejny, taki śmaki owaki...no po prostu mam już dość tego, przepraszam za wyrażenie, pierd...........lenia...m oże mam teraz zakończyć związek, bo zdarzył nam się nieszczęśliwy wypadek?! owszem, wina była po jego stronie, on o tym bardzo dobrze wie.ale co się stało to się nie odstanie, przecież codziennie słyszy się o przeróżnych wypadkach...
teraz aż boję się go zaprosić do domu, bo zaraz będzie Wielkie Gderanie. niestety mama i babcia (szczególnie babcia właśnie) są osobami, które będą milion razy roztrząsać wszystko, analizować na wszelkie sposoby i wracać do tego nawet po latach. i jak tu funkcjonować, jak zewsząd słyszy się nadawanie na osobę, którą się kocha...
Bo my się przeniosłyśmy do klubu i tam spamujemy.

Musisz zrozumieć, że Twoja rodzina po prostu bardzo się o Ciebie boi i stąd takie jak to nazywasz 'wielkie gderanie'. Minie trochę czasu i pewnie odpuszczą Twojemu Tż

Cytat:
Napisane przez JeszczeMamyChwile Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Ja również dołączam do grona tych 'problemowych' ... mam problemy ze sobą, z Tżtem i ze wszystkim na około. Mam nadzieję, że rozmowa z Wami trochę naprostuje moje myślenie i podejście do życia...
Witaj Napisz coś o sobie. W czym jest problem?
Stary 2013-05-02, 21:06   #4595
SmerfetkaGdynia
Rozeznanie

GG do SmerfetkaGdynia

Czytałam Twój wątek o odwiedzinach u Twojego Tż-ta
Wy chyba krótko jesteście ze sobą, z tego co zrozumiałam i już takie coś?
Chyba nie masz jeszcze powodów do takich schiz i podejrzeń?
Dlaczego masz takie myśli?

Syklamen..
Po pierwsze jesteśmy razem od 22.01.'13 . Po prostu się boję,moi byli robili sobie ze mnie zabawkę do zdradzania i wyśmiewania. Adrian jest pierwszym normalnym facetem jakiego poznałam..i niestety mimo wszystko się boję,że to co jest między Nami pryśnie jak bańka mydlana. Zresztą mam niską samoocenę, często ni z gruchy , ni z pietruchy przychodzą mi do głowy różne dziwne myśli i to jest tym nieszczęsnym powodem naszych częstych kłótni. Chciałabym to jakoś unormować, chcę być dla niego normalna..Mam dosyć wkurzania go zwłaszcza,że on choruje na cukrzycę (zachorował jako 5letnie dziecko) i każde potężne zdenerwowanie kończy się dla niego podwyższeniem poziomu cukru,a w pakiecie często wymioty i tym podobne cudawianki..Nie chcę go wpędzić do grobu.

Czas edycji: 2013-05-02 o 21:13
Stary 2013-05-02, 21:18   #4596
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Syklamen..[/B] Po pierwsze jesteśmy razem od 22.01.'13 . Po prostu się boję,moi byli robili sobie ze mnie zabawkę do zdradzania i wyśmiewania. Adrian jest pierwszym normalnym facetem jakiego poznałam..i niestety mimo wszystko się boję,że to co jest między Nami pryśnie jak bańka mydlana. Zresztą mam niską samoocenę, często ni z gruchy , ni z pietruchy przychodzą mi do głowy różne dziwne myśli i to jest tym nieszczęsnym powodem naszych częstych kłótni. Chciałabym to jakoś unormować, chcę być dla niego normalna..Mam dosyć wkurzania go zwłaszcza,że on choruje na cukrzycę (zachorował jako 5letnie dziecko) i każde potężne zdenerwowanie kończy się dla niego podwyższeniem poziomu cukru,a w pakiecie często wymioty i tym podobne cudawianki..Nie chcę go wpędzić do grobu.
Przede wszystkim pozytywne myślenie. Skoro piszesz, że Twój facet jest spoko i całkiem inny niż Twoi poprzedni, to ciesz się tym, co masz a nie już wymyślasz czarne scenariusze.
To, że przychodzą Ci do głowy różne, głupie myśli to normalne, każda z nas je czasami ma. Ale to nie znaczy, że powinnaś zaraz mówić o nich swojemu facetowi i dążyć do kłótni. Zachowaj je dla siebie, jeśli podświadomie czujesz, że tak naprawdę nie są oparte na żadnych podstawach. Czasami trzeba niektóre rzeczy przemilczeć, a nie czepiać się o każdą bzdurę, w końcu jesteśmy tylko ludźmi i mamy np. prawo do gorszego dnia.
Stary 2013-05-02, 21:30   #4597
SmerfetkaGdynia
Rozeznanie

GG do SmerfetkaGdynia

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Przede wszystkim pozytywne myślenie. Skoro piszesz, że Twój facet jest spoko i całkiem inny niż Twoi poprzedni, to ciesz się tym, co masz a nie już wymyślasz czarne scenariusze.
To, że przychodzą Ci do głowy różne, głupie myśli to normalne, każda z nas je czasami ma. Ale to nie znaczy, że powinnaś zaraz mówić o nich swojemu facetowi i dążyć do kłótni. Zachowaj je dla siebie, jeśli podświadomie czujesz, że tak naprawdę nie są oparte na żadnych podstawach. Czasami trzeba niektóre rzeczy przemilczeć, a nie czepiać się o każdą bzdurę, w końcu jesteśmy tylko ludźmi i mamy np. prawo do gorszego dnia.
Widzisz,a mi się to wyrywa tak nagle,aż TŻ się pyta czy ja sie z kimś na rozumy pozamieniałam.
Np. gadamy sobie przez telefon a ja nagle powiem coś głupiego ( i o dziwo czuję się jakoś lekko jak te głupoty gadam) i afera gotowa.Albo zaczynam mieć głupie pytania w stylu czy jest mi wierny i takie tam,chociaż wiem,że jest.

Czas edycji: 2013-05-02 o 21:32
Stary 2013-05-03, 12:02   #4598
ewelinex
Przyczajenie

Ja jestem taka sama jak Ty, nie potrafie zaufać, ciągle mialam podejrzenia, ze mnie zdradzi. Czepiałam sie byle czego, prawie codziennie byla awantura, tez jestesmy ze sobą na odleglość tzn byliśmy bo wczoraj była kolejna awantura o bzdure no i on powiedzial, ze ma juz dość, ze to koniec
ewelinex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-03, 12:08   #4599
TheSpecialOneKalinda
Raczkowanie

Chyba wątek dla mnie.
Przyjmiecie?
Stary 2013-05-03, 12:35   #4600
ewelinex
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez TheSpecialOneKalinda Pokaż wiadomość
Chyba wątek dla mnie.
Przyjmiecie?
Witamy
Stary 2013-05-03, 12:51   #4601
TheSpecialOneKalinda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelinex Pokaż wiadomość
Witamy
Dziękuję. Napiszę trochę osobie abyście wiedziały z kim macie do czynienia.

Z Tż jesteśmy ze sobą od niedawna. Ja mam niskie poczucie własnej wartości i w każdym związku miałam tak,że gdy mi zaczynało zależeć na drugiej osobie to wtedy ogarniał mnie lęk przed porzuceniem i chore "filmy" kręciły się w mojej głowie.

Z Tż mamy związek na odległość , on pracuje w wojsku i ciężko nam cokolwiek zaplanować głównie ze względu na jego pracę. I ja niby to rozumiem ale gdy nachodzi mnie gorszy dzień to wtedy sobie myślę,że moze on coś kombinuje za moimi plecami,że każda inna jest lepsza itp.
Do tego dochodzi to,ze z racji tego,ze jesteśmy razem krótko to ja nie wiem jak się zachowywać.
Mój ostatni związek trwał ok 8 lat (ja odeszłam) i juz nie pamiętam co jest normalne na początku znajomości.

Dodam,ze tutaj problemem jestem ewidentnie ja, Tż nie daje mi odczuć,że szuka kogoś innego itp.
Stary 2013-05-03, 13:07   #4602
SmerfetkaGdynia
Rozeznanie

GG do SmerfetkaGdynia

TheSpecialOneKalinda. ''Ja mam niskie poczucie własnej wartości i w każdym związku miałam tak,że gdy mi zaczynało zależeć na drugiej osobie to wtedy ogarniał mnie lęk przed porzuceniem i chore "filmy" kręciły się w mojej głowie.''

-> jakbym o sobie słyszała, przybij piątkę kobito.
Stary 2013-05-03, 13:10   #4603
TheSpecialOneKalinda
Raczkowanie

Cytat:
TheSpecialOneKalinda. ''Ja mam niskie poczucie własnej wartości i w każdym związku miałam tak,że gdy mi zaczynało zależeć na drugiej osobie to wtedy ogarniał mnie lęk przed porzuceniem i chore "filmy" kręciły się w mojej głowie.''

-> jakbym o sobie słyszała, przybij piątkę kobito.
Przybijam...
Ale współczuję nam obu. Wiem jak to męczy i utrudnia cieszenie się relacją.
Stary 2013-05-03, 13:15   #4604
SmerfetkaGdynia
Rozeznanie

GG do SmerfetkaGdynia

Cytat:
Przybijam...
Ale współczuję nam obu. Wiem jak to męczy i utrudnia cieszenie się relacją.
To jest po prostu tragedia. Nasi TŻ-ci powinni medale dostać za znoszenie naszych ''chorych jazd''.
Stary 2013-05-03, 13:21   #4605
TheSpecialOneKalinda
Raczkowanie

Cytat:
To jest po prostu tragedia. Nasi TŻ-ci powinni medale dostać za znoszenie naszych ''chorych jazd''.
U mnie to początki i bardzo się pilnuję aby nie okazywać swojego "chorego" oblicza.
Ale sama się tym strasznie wykańczam. Nie umiem tego wyłączyć.
Tzn. próbuję i pracuję nad sobą,ale wystarczy jedna myśl, jakaś chwila, cokolwiek i już sie jazda w mojej głowie zaczyna, humor siada, ja się czuję nieszczęśliwa i wręcz pewna,że on już nigdy nie zadzwoni, nie będzie chciał się spotkać itp bo właśnie np kogoś poznał. CHORE!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2013-05-03, 13:38   #4606
ewelinex
Przyczajenie

Cytat:
Dziękuję. Napiszę trochę osobie abyście wiedziały z kim macie do czynienia.

Z Tż jesteśmy ze sobą od niedawna. Ja mam niskie poczucie własnej wartości i w każdym związku miałam tak,że gdy mi zaczynało zależeć na drugiej osobie to wtedy ogarniał mnie lęk przed porzuceniem i chore "filmy" kręciły się w mojej głowie.

Z Tż mamy związek na odległość , on pracuje w wojsku i ciężko nam cokolwiek zaplanować głównie ze względu na jego pracę. I ja niby to rozumiem ale gdy nachodzi mnie gorszy dzień to wtedy sobie myślę,że moze on coś kombinuje za moimi plecami,że każda inna jest lepsza itp.
Do tego dochodzi to,ze z racji tego,ze jesteśmy razem krótko to ja nie wiem jak się zachowywać.
Mój ostatni związek trwał ok 8 lat (ja odeszłam) i juz nie pamiętam co jest normalne na początku znajomości.

Dodam,ze tutaj problemem jestem ewidentnie ja, Tż nie daje mi odczuć,że szuka kogoś innego itp.

Mi się wydaje, że te wszytskie chore myśli, obawa o zdradę wynikają własnie przez naszą niską samoocenę nie potrafię Ci pomoc, doradzić bo mam to samo
Stary 2013-05-03, 14:49   #4607
TheSpecialOneKalinda
Raczkowanie

Kryzys mam.
Tż ma wyjazd z pracy (wojsko), kontakt mamy mały. I mi się wydaje,ż eon się już nigdy do mnie nie odezwie.

Cytat:
Napisane przez ewelinex Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że te wszytskie chore myśli, obawa o zdradę wynikają własnie przez naszą niską samoocenę nie potrafię Ci pomoc, doradzić bo mam to samo
Chyba to co pozostaje to gdy przychodzą takie momenty załamki to po prostu zacisnąć zęby i przeczekać i absolutnie nie robić jazd (mówię tu o sytuacjach gdy Tż nie zawinił,a my sobie coś wkręcamy).
Stary 2013-05-03, 16:04   #4608
SmerfetkaGdynia
Rozeznanie

GG do SmerfetkaGdynia

Cytat:
U mnie to początki i bardzo się pilnuję aby nie okazywać swojego "chorego" oblicza.
Ale sama się tym strasznie wykańczam. Nie umiem tego wyłączyć.
Tzn. próbuję i pracuję nad sobą,ale wystarczy jedna myśl, jakaś chwila, cokolwiek i już sie jazda w mojej głowie zaczyna, humor siada, ja się czuję nieszczęśliwa i wręcz pewna,że on już nigdy nie zadzwoni, nie będzie chciał się spotkać itp bo właśnie np kogoś poznał. CHORE!!!!!!!!!!!!!!
Ja już tak mam od zwiazku z byłym TŻ , i właśnie ten zwiazek się rozpadł głównie przez moje jazdy; (
Stary 2013-05-03, 19:37   #4609
TheSpecialOneKalinda
Raczkowanie

Cytat:
Ja już tak mam od zwiazku z byłym TŻ , i właśnie ten zwiazek się rozpadł głównie przez moje jazdy; (
Siedzę i myślę,że mimo wszystko coś jest naprawdę z nami nie tak(mam nadzieję,że się nie obrazisz,że wrzucam nas obie do jednego worka).

Zamartwiamy się , doszukujemy oznak zbliżającego porzucenia i nie potrafimy cieszyć się z relacji.
W ogóle nie myślimy,że może to "nam się coś odwidzi" itp.
To jest CYRK.
Ja analizuję każde słowo wypowiedziane do Tż, gdy mamy mniejszy kontakt ja jestem wręcz pewna,że to koniec. Najlepsze jest to,że mam swoje życie i mam co robić. Ale i tak swój humor uzależniam od częstotliwości i jakości kontaktu z TŻ.

Nie mam na siebie aż siły.
Stary 2013-05-03, 20:51   #4610
SmerfetkaGdynia
Rozeznanie

GG do SmerfetkaGdynia

Cytat:
Siedzę i myślę,że mimo wszystko coś jest naprawdę z nami nie tak(mam nadzieję,że się nie obrazisz,że wrzucam nas obie do jednego worka).

Zamartwiamy się , doszukujemy oznak zbliżającego porzucenia i nie potrafimy cieszyć się z relacji.
W ogóle nie myślimy,że może to "nam się coś odwidzi" itp.
To jest CYRK.
Ja analizuję każde słowo wypowiedziane do Tż, gdy mamy mniejszy kontakt ja jestem wręcz pewna,że to koniec. Najlepsze jest to,że mam swoje życie i mam co robić. Ale i tak swój humor uzależniam od częstotliwości i jakości kontaktu z TŻ.

Nie mam na siebie aż siły.
Przybij piątkę.. Jak Adrian za długo się nie odzywa mam podobne myśli do Twoich.Coś Ty , nie obrażam się, co dwie histeryczki to nie jedna ; *
Stary 2013-05-03, 21:13   #4611
TheSpecialOneKalinda
Raczkowanie

Cytat:
Przybij piątkę.. Jak Adrian za długo się nie odzywa mam podobne myśli do Twoich.Coś Ty , nie obrażam się, co dwie histeryczki to nie jedna ; *

Raźniej i lżej gdy ktoś rozumie.
Walczę ze sobą aby nie chwycić telefonu i nie urządzić dramatu:/
Stary 2013-05-03, 21:21   #4612
SmerfetkaGdynia
Rozeznanie

GG do SmerfetkaGdynia

Cytat:

Raźniej i lżej gdy ktoś rozumie.
Walczę ze sobą aby nie chwycić telefonu i nie urządzić dramatu:/
Też tak nieraz miałam,wiem co to jest. Serce mówi ''przestań odstawiać cyrki'' a ręka sama łapie za telefon.
Stary 2013-05-03, 21:23   #4613
TheSpecialOneKalinda
Raczkowanie

Cytat:
Też tak nieraz miałam,wiem co to jest. Serce mówi ''przestań odstawiać cyrki'' a ręka sama łapie za telefon.
Schowałam ten durny telefon do szafki,aby mnie nie kusiło.
Mam taką ochotę w jakiś głupi sposób zwrócić na siebie uwagę
Stary 2013-05-03, 21:30   #4614
SmerfetkaGdynia
Rozeznanie

GG do SmerfetkaGdynia

Cytat:
Schowałam ten durny telefon do szafki,aby mnie nie kusiło.
Mam taką ochotę w jakiś głupi sposób zwrócić na siebie uwagę
A ja tak miałam,że telefon był odwrócony wyświetlaczem do dołu a tak czy siak mnie kusiło jak cholera...i w końcu pisałam.
Stary 2013-05-04, 08:44   #4615
TheSpecialOneKalinda
Raczkowanie

Cytat:
A ja tak miałam,że telefon był odwrócony wyświetlaczem do dołu a tak czy siak mnie kusiło jak cholera...i w końcu pisałam.
Opanowałam się, nic nie wysłałam. Wstałam dzisiaj wcześnie rano bo zapisałam się na siłownie. Może sport mi pomoże na chore jazdy.

A jak Ci się z Twoim układa?
Stary 2013-05-04, 09:42   #4616
SmerfetkaGdynia
Rozeznanie

GG do SmerfetkaGdynia

Cytat:
Opanowałam się, nic nie wysłałam. Wstałam dzisiaj wcześnie rano bo zapisałam się na siłownie. Może sport mi pomoże na chore jazdy.

A jak Ci się z Twoim układa?
Dzisiaj cala noc wisielismy na telefonie,bo moj pies źle się czuł i Adrian mnie pocieszał. Wiec jest ok
Stary 2013-05-04, 10:04   #4617
201605161006
Konto usunięte

Eh, gdy będę miała faceta, chyba będę musiała częściej tu zaglądać, bo jak Was czytam, to tak jakbym czytała o sobie, kiedy mi na kimś zależy.

Też mam w głowie myśli, ze pewnie nasze ostatnie spotkanie było ostatnim, że sie wiecej nie odezwie, ze jak nie bede mogla sie spotkac itp., to pojdzie na miasto i poza inną itp.

U mnie to dziala tak, ze dopoki mi nie zalezy to facet sie bardzo stara i w ogóle, a jak zacznie mi zależec to powoli zaczynam zachowywac sie tak, jak Wy. I wtedy szybko do siebie faceta zniechęcam.

Ciągle sobie obiecuje, ze nastepnym razem nie bede, ale wytrzymuje troche dluzej, az w koncu znow to samo. Mysle, ze to wynika u mnie z doswiadczen z przeszlosci, z tego ze mam megaokropnego ojca, który ma mnie gdzies i jedyne co umie to niszczyc mi i moim siostrom zycie oraz tego ze mam zwyczajnie niską samoocenę, mimo tego ze na ogol facetom sie podobam i jestem bardzo rozmowna i absorbujaca, przez co nigdy sie przy mnie nie nudzą.

Takie zachowania chyba popularnie na Wizażu nazywa sie jako bluszczowate? Sama wiem jak to zniechęca, bo tez mi nie raz sie faceci ostro narzucali, albo trącilo od nich desperacją, co mnie z góry zniechęcalo. To chyba mysl o tym zwykle hamuje mnie przez jakimis glupimi myslami, no i rozmowa z kims kto nie ma takiego problemu i zaraz postawi mnie do pionu, ze co ja sobie wymyślam.

A wszystkie te zachowania, takie bluszczowate, albo myslenie ze moze ma nas gdzies, moze zaraz zdradzi itp., mysle, ze wynikają z nadgorliwosci. Nadgorliwosc, to moja najgorsza wada.
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 12:25   #4618
SmerfetkaGdynia
Rozeznanie

GG do SmerfetkaGdynia

takasobie93, serdecznie witam . ; *
Stary 2013-05-04, 13:33   #4619
TheSpecialOneKalinda
Raczkowanie

Cytat:
Dzisiaj cala noc wisielismy na telefonie,bo moj pies źle się czuł i Adrian mnie pocieszał. Wiec jest ok
cieszę się,że miałaś wsparcie ze strony Tż.
Jak się psina czuje?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Eh, gdy będę miała faceta, chyba będę musiała częściej tu zaglądać, bo jak Was czytam, to tak jakbym czytała o sobie, kiedy mi na kimś zależy.

Też mam w głowie myśli, ze pewnie nasze ostatnie spotkanie było ostatnim, że sie wiecej nie odezwie, ze jak nie bede mogla sie spotkac itp., to pojdzie na miasto i poza inną itp.

U mnie to dziala tak, ze dopoki mi nie zalezy to facet sie bardzo stara i w ogóle, a jak zacznie mi zależec to powoli zaczynam zachowywac sie tak, jak Wy. I wtedy szybko do siebie faceta zniechęcam.

Ciągle sobie obiecuje, ze nastepnym razem nie bede, ale wytrzymuje troche dluzej, az w koncu znow to samo. Mysle, ze to wynika u mnie z doswiadczen z przeszlosci, z tego ze mam megaokropnego ojca, który ma mnie gdzies i jedyne co umie to niszczyc mi i moim siostrom zycie oraz tego ze mam zwyczajnie niską samoocenę, mimo tego ze na ogol facetom sie podobam i jestem bardzo rozmowna i absorbujaca, przez co nigdy sie przy mnie nie nudzą.

Takie zachowania chyba popularnie na Wizażu nazywa sie jako bluszczowate? Sama wiem jak to zniechęca, bo tez mi nie raz sie faceci ostro narzucali, albo trącilo od nich desperacją, co mnie z góry zniechęcalo. To chyba mysl o tym zwykle hamuje mnie przez jakimis glupimi myslami, no i rozmowa z kims kto nie ma takiego problemu i zaraz postawi mnie do pionu, ze co ja sobie wymyślam.

A wszystkie te zachowania, takie bluszczowate, albo myslenie ze moze ma nas gdzies, moze zaraz zdradzi itp., mysle, ze wynikają z nadgorliwosci. Nadgorliwosc, to moja najgorsza wada.
Witaj

Myślę,że jak się ma taki charakter to należy tego nie okazywać.
Żaden z moich facetów nie miał nigdy pojęcia co w mojej głowie siedzi.
Obecny też nie wie.
Jeśli nie umie się powstrzymać myśli , to trzeba powstrzymywać reakcje.
Stary 2013-05-04, 13:49   #4620
SmerfetkaGdynia
Rozeznanie

GG do SmerfetkaGdynia

'TheSpecialOneKalinda, Nero czuje się już bardzo dobrze. Chyba mu coś zaszkodziło(ach ta jamnicza łapczywość..) i całą noc zwracał jednym i drugim ''końcem'', . Mopa i wiadra nawet nie wynosiłam z pokoju,bo były potrzebne non stop. Tż mnie wprost wypędzał z psiakiem do weterynarza,a że teraz jestem na wsi u babci do najbliższej lecznicy miałam 50km. Ale pojechałam, dostał jakiś zastrzyk i teraz już jest w normie . Tylko go przegłodzić muszę.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości