Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-11, 09:00   #4591
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Odp: Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
O dzięki, przyda mi się informacja.

---

Dorobiłam się selmy Caate: tak mi się przy okazji przypomniało, że Ci kiedyś zdjęcia innej obiecałam Ale ładuję właśnie aparat i max jutro obiecuję się wywiązać.
W ogóle to tęsknię za aparatami na baterie. I za mp3 na baterie tak sami

Idę coś przekąsić - serek wiejski +czyste zło (grzanki z nutellą), herbatę wypiję, serial obejrzę, obejrzę katalog ikei (bo w końcu jest) i potem ćwiczenia.

Miłego wieczoru
Mi duzo bardzie pasuja akumulatorki, bo baterie drogie i mi wystarczaly na jakie 700zdj ale fakt, ogolnodostepne. Jaki kolor selmy i rozmiar? Online kupilas? Jak sie nosi hamiltonek?
Szczerze zazdroszcze, ja moze cos w przyszlym roku... Obecnie zbieram na aparat na zeby

Katalog ikei mnie nie zachwycil, wrecz mi sie nie podoba jego szata graficzna

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2013-09-11 o 09:03
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-11, 09:26   #4592
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

hej

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
mnie też nie kręcą ale ja mam tyle, że nie ma co się dziwić
widziałam na blogu ile masz żeli

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

mnie też się marzy aparat na zęby i jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to za rok będę już miała
Stary 2013-09-11, 09:51   #4593
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej piękne Mniej mnie w ostatnich dniach bo uczę się do poprawki, która mam w poniedziałek

O paznokcie dbam cały czas, party jak ci idzie? Dwa dni były tylko bez olejowania a tak to co najmniej po 15, 20 min. Nie maluje niczym niech się wzmacniają... no i krem z wit A plus pilnik jednak póki co papierowy.

Wykańczam olej kokosowy na włosy, traktując go jako maskę przed myciem. A dziś zakupi lam maskę z Biowaxa z olejem arganowym, makadamia i kokosowym, będę testować, mam nadzieję że się sprawdzi

O ile będąc w Austrii myłam włosy co 2, 3 dni tak teraz znowu codziennie Ciężko przestawić mi się tutaj chociażby na mycie co dwa dni...

kobieto

na szkoleniu mówiono nam że pestki z dyni i wyciąg z pszenicy mają najsilniejsze działanie rozjaśniające

ja też mam w planach dziś pedi i to koniecznie

Kusi mnie żeby wycieniować włosy na długości tak jak to robiłam dawniej ale boję się że będę żałować i póki co walczę sama ze sobą...
ja tez w miare regularnie, mialam przerwe chyba 1 lub 2 dni, jak mialam lakier, nie wiem czy jak mam lakier na paznokciach to tez warto wcierac rycyne w skorki czy to mija sie z celem?
tez raczej nie maluje teraz paznokci, daje im odpoczac, chyba ze gdzies wychodze to wtedy robie wyjatek

Dziewczyny aparat na zeby to dobra decyzja, niestety droga sprawa ale naprawde warto! Piekny usmiech po paru latach - bezcenne

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2013-09-11 o 09:53
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-11, 12:21   #4594
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny aparat na zeby to dobra decyzja, niestety droga sprawa ale naprawde warto! Piekny usmiech po paru latach - bezcenne
najbardziej motywujące jest oglądanie zdjęć przed i po
Stary 2013-09-11, 19:08   #4595
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne Mówicie o aparatach, ja też polecam, fakt namęczyłam sie ponad dwa lata ale za taki efekt dałabym się wcześniej pokroić więc absolutnie warto!

Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką kosmetyczką na temat hybryd... powiedziała mi że same hybrydy paznokci nie niszczą ale trzeba je ściągnąć w odpowiedni sposób, o czym pani u której je robiłam mnie nie poinformowała i najprawdopodobniej to było powodem stanu moich paznokci... dowiedziałam się że powinno się je moczyc się w zmywaczu z acetonem a ja je ściągałam zdrapując i że zdarłam najprawdopodobniej razem z płytką.... więc skoro tutaj ewidentnie błąd, to dam jeszcze drugą szansę eveline, zobaczymy jak sobie poradzi....

A jutro idę do fryzjera, jednak się zapisałam a chcę uzyskać taki efekt (mam nadzieję że się uda) :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f70b.jpg (75,0 KB, 46 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-11, 19:27   #4596
201607111040
Konto usunięte

Dziewczyny możecie mi racjonalnie wyjaśnić dlaczego moje paznokcie łamią się tylko u kciuków?
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-11, 20:24   #4597
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Podobno warto, ja nie mialam i od tyg nie maluje paznokci bo nie moge sie zebrac zamowic poshe przez neta w ross jest SH? Bylam w dwoch i powiedziano mi, ze nie prowadza ich produktow. Niesprawiedliwe

o to muszę ją kupić przy jakieś okazji.
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
hej

widziałam na blogu ile masz żeli [COLOR="Silver"]

dlatego teraz odwyk żelowy do końca września

na kokardi darmowa wysyłka od 60 zł
Stary 2013-09-12, 17:02   #4598
kobietasukcesu
zawsze mam racje

caate: link do picassy (bo mi się nie chce na wizaż ładować:P) - https://plus.google.com/photos/10453...425?banner=pwa
Kupowałam w Galerii Mokotów (tak samo jak granatowego Hamiltona- tę w Maju akurat)

Jeśli chodzi o Selmę to tam były tylko jednego rozmiaru, więc nie wiem jaki to jest, ogólnie około wielkości małego hammiltona. Jeśli chodzi o kolor to wybrałam vanilla. Była jeszcze czarna- ale ja nie lubię czarnych torebek, niebiesko-czarna-po bokach(na początku mi wpadła w oko, potem nie byłam już przekonana), szaro-bura i czerwona.

Jeśli chodzi o zadowolenie, to trochę żałuję że ten pierwszy h. mam mały. Ale jak wróciłam po duży to już nie było, a się napaliłam.
Na co dzień jednak potrzebuję torebki mieszczącej a4.
W sumnie selma też nie za ogromna jest, ale jestem tak zakochana w kształcie, że dam radę.
W końcu nie pierwszy raz stwierdzam, że dokumenty można zrolować :Admin:

Z jakości jestem bardzo zadowolona, dobrze wykonane, sztywne, trzymają kształt, nie ma czegoś takiego że torebka musi być pusta, albo wypchana bo inaczej straszy.
Tylko uwaga na te miększe, bo one wlaśnie tracą kształt.
Moje chyba długo pożyją Granatową eksploatuje mocno i często.

Minusem jest to, że same w sobie są dość ciężkie. Jak ktoś jest przyzwyczajony do lekkich torebek innych marek i dużo w torebce nosi może nie być wniebowzięty.
Na początku nie odpowiadało mi też zapięcie w h. ale w sumie i tak noszę torebkę na zgięciu ręki (co ludzi pewnie denerwuje:P) Ale niektórym może to nie pasować, szczeólnie jak ktoś jeździ autobusami i stoi w ścisku, wiadomo dostęp łatwiejszy.
A teraz nawet mi się podoba to, że nie trzeba suwaka używać.

Chciałabym tłoczoną w ten sposób (szkoda, że stara i nieważna kolekcja) http://www.ebay.com/itm/Michael-Kors...-/321098554486

w takim kolorze(ale dużą) http://www.lyst.com/bags/michael-kor...-bag/?ctx=3905 albo selmę taką http://www.google.pl/imgres?start=14...1&tx=209&ty=91

takim(ale bez ćwieków chyba) http://www.lyst.com/bags/michael-kor...body-bag-gold/
http://www.clothia.com/item/show/135...chel-turquoise

party: z zup kremów polecam np. brokułową lub cebulową.
Serową robiłam, ale z dodatkiem serów żółtych, bo z samego serka topionego jakoś mi się nie widziała.

Dzięki blenderowi mogę jeść zupy warzywne, bo takie zupy wodniste z pływającymi warzywami jakoś mnie nie zachęcają, a kremowe to zupełnie inna sprawa.

loluska: i jak po fryzjerze?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-09-12 o 17:05
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-12, 17:53   #4599
loluska
Zakorzenienie

kobieto
cieniowanie super, ale trochę straciłam na długości, wydaje mi się że mógł oszczędniej ciąć, no ale włosy nie ręka... a będą się lepiej układać. Do efektu ze zdjęcia powyżej będę dochodzić zapuszczając włosy i cieniując przód. Postaram się zrobić zdjęcie i wstawić dziś albo jutro do dziennika włosowego.

Dziewczyny jestem totalnie ciemna w podkładach mineralnych, wiem że temat był wałkowany wielokrotnie ale ja potrzebuję konkretów, jaki co suchej cery, jakie minerały są warte polecenia, gdzie się zamawia?

Wykończyłam kilka dni temu bb z garniera i kupując nowy wzięłam przez pomyłkę inną wersję i po 4 razach użytkowania jak miałam cere czystą tak mi powyskakiwały takie podskórne dziady. Skoro pielęgnację stopniowo chcę na naturalną przestawić to i kosmetyki kolorowe też by się przydało...

Będę wdzięczna za rady

Stary 2013-09-12, 21:59   #4600
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Kobieto ja tylko patrze na skore saffiano, innej nie biore pod uwage
co do Twoich zakupow szczerze zazdroszcze niech sie dobrze nosi! i MK na wyciagniecie reki, marzy mi sie kiedys pojechanie i przymierzenie co mi pasuje (wielkosc torebki do postury ciala), bo to mnie glownie trzyma przed zakupem.

Powiesz mi jak cenowo kosztowaly Cie te torebki? slyszalam, ze ostatnio w MK w Wawie byly niezle wyprzedaze, Selmy po 700zl. Kusilo mnie strasznie, oj kusilo... Sama nie wiem jak sie zdecyduje to skad bege zamawiac, czy ze stron zagranicznych, czy z zalando. No i mam problam z rozmiarem, bo bardzo podobaja mi sie duze - large, ale te male no tez sliczne. I fakt, ze gdy nosze mala torebke mniej rzeczy dzwigam przemawia do mnie, jednak z drugiej strony... marzy mi sie duzy hamilton, selma i jet set. W kolorach czarnych, granat i vanilia oczywiscie nie wiem w jakiej kolejnosci

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2013-09-12 o 22:00
Stary 2013-09-13, 10:04   #4601
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja lubię w torebce nosić zakupy- kosmetyczne, odzieżowe. Dlatego jak mam małą torebkę to mnie to zniechęca do wizyty w drogerii Bo nie chce mi się chodzić do iluś miejsc z siatką w ręce. Może selma się spłaci dzięki temu

Polecam zaczęcie od vanilli, bo czarnych torebek ładnych jest w sklepach więcej, jasnych (ale nie białych) już mniej.

No na wyciągnięcie ręki to nie mam, ale taka praca, że muszę jeździć tu i tam, więc przy okazji napadam na korsa czy bath&body works.
Chociaż z tego co widziałam u mnie chyba też ma być sklep Korsa, taki chociaż widziałam plakat na szybie.

Wyprzedawane może były takie kolory jak zieleń, fuksja itd. Te klasyczne - wątpię.
Za małego hammiltona dałam ok 320 euro, dużego 1420 (coś koło tego) za selmę 1570.

Ogólnie widzę, że ta marka wciąga, bo jak weszłam to wszystkie klientki w sklepie miały ze sobą swoje torebki mk.

Oglądałam też zegarek w kolorze różowego złota, ale to tak bardziej z ciekawości, bo nie do końca mi się widzi tyle na niego wydać, a dwa to zegarków nie noszę tak ogólnie.

--
A, w tbs jest promocja- do odżywki bananowej szampon gratis.
Do tego wzięłam masło i żel pod prysznic o zapachu brzoskwini i masło czekoladowe. Brzoskwinię już kiedyś miałam, czekoladę po raz pierwszy i podoba mi się. Nie jest taka sztuczna ani mdląca. I może nie będzie barwić ubrań jak czekoladowe masło sweet secret...

<3 <3 <3

Czas edycji: 2013-09-13 o 10:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 11:32   #4602
201604301943
Konto usunięte

Dziewczyny, znowu poproszę was o radę. Ale jestem dość zielona jeśli chodzi o pielęgnację... Chodzi mi coś o cellulit. Tak, wiem, że najlepsze są ćwiczenia, dieta i masaż, ale chciałabym jakoś to wspomóc. Mam na prawdę duży problem z tym - wyraźne grudy na 'bryczesach'. Ogólnie to najtrudniej mi stamtąd schudnąć, więc chociaż chciałabym te miejsca trochę wygładzić.
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 11:58   #4603
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Odp: Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znowu poproszę was o radę. Ale jestem dość zielona jeśli chodzi o pielęgnację... Chodzi mi coś o cellulit. Tak, wiem, że najlepsze są ćwiczenia, dieta i masaż, ale chciałabym jakoś to wspomóc. Mam na prawdę duży problem z tym - wyraźne grudy na 'bryczesach'. Ogólnie to najtrudniej mi stamtąd schudnąć, więc chociaż chciałabym te miejsca trochę wygładzić.
Dobrze na mnie dzialalo serum Eveline to biale z zielona nakretka i Vichy aquadetox czy jakos tak. Nie mam ich teraz pod reka, aby prawidlowo napisac nazwe ogolnie bardzo sobie chwale produkty Eveline do ud, pupy i piersi.

Kobieto, vanillia pielny kolor tylko mi taki letni bardziej jest. Do wiosny mam czas, bo na bank wczesniej nie zakupie i granat mi sie szalenie podoba, bo tak jak mowisz czarne mozna zwykle nabyc, a o inne kolory to juz ciezko dobrze wygladajace w cenach widze spora roznica, u nas o jakies 300zl drozej, dla mnie to duzo. Bede czaic sie na zagraniczne strony zegarek z MK mam juz rok i to byl najlepszy wybor w zyciu. No i to jedyna moja bizuteria na co dzien. Nic wiecej nie nosze, wiec i o kolejnym marze

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2013-09-13 o 12:00
Stary 2013-09-13, 14:59   #4604
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
caate: link do picassy (bo mi się nie chce na wizaż ładować:P) - https://plus.google.com/photos/10453...425?banner=pwa
Kupowałam w Galerii Mokotów (tak samo jak granatowego Hamiltona- tę w Maju akurat)

Jeśli chodzi o Selmę to tam były tylko jednego rozmiaru, więc nie wiem jaki to jest, ogólnie około wielkości małego hammiltona. Jeśli chodzi o kolor to wybrałam vanilla. Była jeszcze czarna- ale ja nie lubię czarnych torebek, niebiesko-czarna-po bokach(na początku mi wpadła w oko, potem nie byłam już przekonana), szaro-bura i czerwona.

Jeśli chodzi o zadowolenie, to trochę żałuję że ten pierwszy h. mam mały. Ale jak wróciłam po duży to już nie było, a się napaliłam.
Na co dzień jednak potrzebuję torebki mieszczącej a4.
W sumnie selma też nie za ogromna jest, ale jestem tak zakochana w kształcie, że dam radę.
W końcu nie pierwszy raz stwierdzam, że dokumenty można zrolować :Admin:

Z jakości jestem bardzo zadowolona, dobrze wykonane, sztywne, trzymają kształt, nie ma czegoś takiego że torebka musi być pusta, albo wypchana bo inaczej straszy.
Tylko uwaga na te miększe, bo one wlaśnie tracą kształt.
Moje chyba długo pożyją Granatową eksploatuje mocno i często.

Minusem jest to, że same w sobie są dość ciężkie. Jak ktoś jest przyzwyczajony do lekkich torebek innych marek i dużo w torebce nosi może nie być wniebowzięty.
Na początku nie odpowiadało mi też zapięcie w h. ale w sumie i tak noszę torebkę na zgięciu ręki (co ludzi pewnie denerwuje:P) Ale niektórym może to nie pasować, szczeólnie jak ktoś jeździ autobusami i stoi w ścisku, wiadomo dostęp łatwiejszy.
A teraz nawet mi się podoba to, że nie trzeba suwaka używać.

Chciałabym tłoczoną w ten sposób (szkoda, że stara i nieważna kolekcja) http://www.ebay.com/itm/Michael-Kors...-/321098554486

w takim kolorze(ale dużą) http://www.lyst.com/bags/michael-kor...-bag/?ctx=3905 albo selmę taką http://www.google.pl/imgres?start=14...1&tx=209&ty=91

takim(ale bez ćwieków chyba) http://www.lyst.com/bags/michael-kor...body-bag-gold/
http://www.clothia.com/item/show/135...chel-turquoise

party: z zup kremów polecam np. brokułową lub cebulową.
Serową robiłam, ale z dodatkiem serów żółtych, bo z samego serka topionego jakoś mi się nie widziała.

Dzięki blenderowi mogę jeść zupy warzywne, bo takie zupy wodniste z pływającymi warzywami jakoś mnie nie zachęcają, a kremowe to zupełnie inna sprawa.

loluska: i jak po fryzjerze?
wszystkie 3 mam juz sprawdzone

dzis na obiad zrobilam barszcz ukrainski i racuchy z jablkami, upieklam tez jablecznik z posypka
Cytat:
kobieto
cieniowanie super, ale trochę straciłam na długości, wydaje mi się że mógł oszczędniej ciąć, no ale włosy nie ręka... a będą się lepiej układać. Do efektu ze zdjęcia powyżej będę dochodzić zapuszczając włosy i cieniując przód. Postaram się zrobić zdjęcie i wstawić dziś albo jutro do dziennika włosowego.

Dziewczyny jestem totalnie ciemna w podkładach mineralnych, wiem że temat był wałkowany wielokrotnie ale ja potrzebuję konkretów, jaki co suchej cery, jakie minerały są warte polecenia, gdzie się zamawia?

Wykończyłam kilka dni temu bb z garniera i kupując nowy wzięłam przez pomyłkę inną wersję i po 4 razach użytkowania jak miałam cere czystą tak mi powyskakiwały takie podskórne dziady. Skoro pielęgnację stopniowo chcę na naturalną przestawić to i kosmetyki kolorowe też by się przydało...

Będę wdzięczna za rady
fryzura do ktorej dazysz jest swietna, sama chcialabym taka miec, ale ciezko wyjasnic fryzjerce o co chodzi, wlasnie schodze z nieudanego cieniowania przy twarzy i boje sie ponownie zaryzykowac

jesli chodzi o minaraly to najwiekszy problem wiaze sie z dobraniem odpowiedniego koloru, bo nie kupisz prawdziwych mineralow w sklepie jedyne wyjscie to zamowienie przez internet, czy to w polsce czy za granica. Najpierw czytasz, ogladasz, porownujesz (na podforum mineralnym), wybierasz firme u ktorej chcesz zamawiac i wybierasz przykladowo 5 odcieni ktore Twoim zdaniem Ci przypasuja, zamawiasz zestaw probek i testujesz w domu czy cos Ci odpowiada. Jesli znalazlas Twoj kolor mozesz ze spokojnym sumieniem zamawiac pelnowymiarowe opakowanie, ktore niejednokrotnie nie jest zbyt tanie, dlatego wiele dziewczyn czeka na jakies wieksze promocje. Z polski mozesz zamawiac sama, a z zagranicy polecam zbiorowe zamowienia, wychodzi duzo taniej niz zamawianie na wlasna reke (chyba ze jest promocja i przesylka jest gratis).
A jesli chodzi o cere sucha to kazda marka ma podklady do roznych typow cery, wiec bez obaw

Ja osobiscie mialam Lumiere i Meow z podkladow, obecnie mam Meow i podejrzewam ze w ciagu 5 lat nie uda mi sie wykonczyc podkladu, jest niesamowicie wydajny dlatego polecam male opakowania

Czas edycji: 2013-09-13 o 15:01
Stary 2013-09-13, 16:22   #4605
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Wymieszaj fusy z kawy z oliwą z oliwek na pastę, a następnie przez ok 5 minut masuj tym skórę. Potem owiń skórę folią spożywczą na min 25 minut i ciesz się gładką skórą.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 17:01   #4606
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
mi się na cellulit na udach dobrze spisują bańki chinskie

Widziałyscie Hean zrobił darmową wysyłkę w weekend
Stary 2013-09-13, 19:41   #4607
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o cellulit to musimy działać na 3 poziomach, bo składa się on z :
-wody zastoinowej ( a więc polecam wcieranie na ciało ciepłych olejków połączonych z masażem lub np. okłady z błota i owijanie się folią na co najmniej pół godziny) ciepło będzie powodowało usuwanie tej wody zastoinowej
-toksyny (tutaj istotną rolę odgrywa dobra dieta pozbawiona tłustych i słonych rzeczy, jedząc co popadnie a nie mając ruchu toksyny będą gromadzić się w naszym organizmie i powodować powstawanie większych grudek)
- no i 3 składnik tłuszcz, a więc tutaj ćwiczenia, masaże chociażby szorstkimi gąbkami, szczotkami na mokro, na sucho, masaż bańką chińską (koszt baniek nie jest duży bodajże ok 25 zł za kilka sztuk różnego rozmiaru a na prawdę można uzyskać dobry efekt), wszelakie peelingi jak np wyżej wymieniony kawowy, no i jeśli do tego dołączysz jeszcze jakieś dobre serum to myślę że pozbędziesz się go na dobre Tylko przede wszystkim systematyczność

party_girl

a znasz jakieś dobre podkłady mineralne polskiej firmy? co do wcierania kremów i olejków na lakier nie mam pojęcia jak to ma się do siebie

A jeśli chodzi o włosy najlepiej zabrać zdjęcie do fryzjera i pójść do kogoś sprawdzonego

U mnie juz po spamowaniu. O ile pielęgnacja jest coraz bogatsza i systematyczniejsza tak do ćwiczeń nadal nie wróciłam

Stary 2013-09-14, 08:15   #4608
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Dobrze na mnie dzialalo serum Eveline to biale z zielona nakretka i Vichy aquadetox czy jakos tak. Nie mam ich teraz pod reka, aby prawidlowo napisac nazwe ogolnie bardzo sobie chwale produkty Eveline do ud, pupy i piersi.
Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Wymieszaj fusy z kawy z oliwą z oliwek na pastę, a następnie przez ok 5 minut masuj tym skórę. Potem owiń skórę folią spożywczą na min 25 minut i ciesz się gładką skórą.
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
mi się na cellulit na udach dobrze spisują bańki chinskie
Cytat:
-wody zastoinowej ( a więc polecam wcieranie na ciało ciepłych olejków połączonych z masażem lub np. okłady z błota i owijanie się folią na co najmniej pół godziny) ciepło będzie powodowało usuwanie tej wody zastoinowej
-toksyny (tutaj istotną rolę odgrywa dobra dieta pozbawiona tłustych i słonych rzeczy, jedząc co popadnie a nie mając ruchu toksyny będą gromadzić się w naszym organizmie i powodować powstawanie większych grudek)
- no i 3 składnik tłuszcz, a więc tutaj ćwiczenia, masaże chociażby szorstkimi gąbkami, szczotkami na mokro, na sucho, masaż bańką chińską (koszt baniek nie jest duży bodajże ok 25 zł za kilka sztuk różnego rozmiaru a na prawdę można uzyskać dobry efekt), wszelakie peelingi jak np wyżej wymieniony kawowy, no i jeśli do tego dołączysz jeszcze jakieś dobre serum to myślę że pozbędziesz się go na dobre Tylko przede wszystkim systematyczność
Dzięki dziewczyny za rady!
Teraz trzeba kupić balsam z Eveline, mieszać go z kawą i się masować. Bańki chińskie może też zakupię - chociaż wiem os koleżanek, że to boli Ćwiczyć ćwiczę i staram się dobrze jeść... Problemem największym będzie systematyczność Nienawidzę smarowania się czymkolwiek
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-14, 20:25   #4609
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Ale super, też bym chciała

U mnie też przez lipiec i sierpień to nic mi się nie chciało

Może Ci jakoś pomogę [chociaż wszystko zależy od wprawy, ale jednak każda wskazówka może się przydać] : środkowy palec połóż na oku [na środku, tam gdzie soczewka], przesuń palec w dół - nawet przyklejona soczewka "zjedzie" w dół. Wtedy chwyć ją dodatkowo kciukiem [będzie łatwiej, bo się "zmarszczy"] ja tak robię i zawsze bez problemu je wyjmuję. Nie przytrzymuję rzęs, skóry, niczego, staram się tylko troszkę bardziej otworzyć oko i już próby chwytania soczewki bez przesunięcia jej u mnie nic nie dawały, tylko się namęczyłam ja i oko
mam problem z jej chwyceniem ale doczytałam ze to chyba wina soczewek mam toryczne a one są gorsze w użyciu

loluśka Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, mnóstwa kosmetyków i żebyś zawsze była piękna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 22:24   #4610
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Odp: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Loluska wszystkiego najlepszego kochana, zdrowia, milosci i urody nieprzemijajacej

Stary 2013-09-15, 19:06   #4611
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Dziękuje kochane

Błagam trzymajcie za mnie jutro kciuki bo mam tą poprawkę ... grrrr

Stary 2013-09-15, 19:16   #4612
ParoleParole
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Dziękuje kochane

Błagam trzymajcie za mnie jutro kciuki bo mam tą poprawkę ... grrrr
spóźnione wszystkiego najlepszego
Powodzenia
Stary 2013-09-16, 11:51   #4613
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

party_girl

a znasz jakieś dobre podkłady mineralne polskiej firmy? co do wcierania kremów i olejków na lakier nie mam pojęcia jak to ma się do siebie

A jeśli chodzi o włosy najlepiej zabrać zdjęcie do fryzjera i pójść do kogoś sprawdzonego

U mnie juz po spamowaniu. O ile pielęgnacja jest coraz bogatsza i systematyczniejsza tak do ćwiczeń nadal nie wróciłam
Z tego co się orientuję (choć nie jestem na bieżąco) to minerałki polskie produkuje tylko jedna firma Pixie Cosmetics (klik) a kupić je możesz na Allegro, zarówno próbki jak i pełnowymiarowe podkłady (klik)
Widze tez ze na all jest bardzo duzo probek i pelnowymiarowych kosmetykow zagranicznych marek, wiec na poczatek mozna potestowac probki np Everyday minerals, Lumiere, Meow, Bare Minerals, Elf czy Pixie itd...

A z tym sprawdzonym fryzjerem jest bardzo ciezko u mnie poki co zadna fyzjerka mnie nie urzekła.
Stary 2013-09-16, 21:01   #4614
ParoleParole
Zakorzenienie

Loluska i jak poprawka?
Stary 2013-09-18, 08:33   #4615
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne Dziękuje za życzenia i za kciuki Poprawkę zdałam na 4,5 ! także jestem prze szczęśliwa

Do albumu dodałam aktualne zdjęcia włosów po wysuszeniu suszarką, a więc lekko rozprostowane. Wydaje mi się że kolor jest zdecydowanie bardziej jednolity niż na poprzednich. Pogoda nie sprzyja robieniu zdjęć ale cieniowanie w miarę widać

Czekam na przesyłkę z ecarla i się doczekać nie mogę

Party
dziękuje za linki jak tam paznokcie? bo ja po tym jak szybko postanowiłam dać szansę eveline tak szybko z tej szansy zrezygnowałam, po 2 warstwie złamały mi się dwa paznokcie ;/

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2013-09-18 o 09:52
Stary 2013-09-18, 13:47   #4616
kobietasukcesu
zawsze mam racje

A grrr, zamknęłam sobie kartę z postem

loluska: wszystkiego naj, spełnienia marzeń, dużej motywacji do ćwiczeń i pielęgnacji i odkrywania samych perełek kosmetycznych

Widzę po zdjęciach, że masz chyba sporo baby hair.

W końcu wczoraj złożyłam zamówienie na bioarp, od roku się zbierałam, ale się udało w końcu

Wzięłam szampon i odżywkę na kwiatowym propolisie, maskę jajeczną, drożdzową, maskę z białą glinką i otrębami ryżowymi, parę rzeczy z ecohysteria. Jak dojdzie to pokaże zresztą.

Kusiło m.in. masło do ciała miodowe z planeta organica, ale maseł to już nakupowałam w tym miesiącu, więc wystarczy.
W przyszłości na pewno będę chciała wypróbować to i owo z planeta organica właśnie, np :

http://www.bioarp.pl/pl/p/Planeta-Or...ej-paczuli/405

http://www.bioarp.pl/pl/p/Planeta-Or...zy-i-lauru/429

http://www.bioarp.pl/pl/p/Maska-do-w...wski-lotos/339

http://www.bioarp.pl/pl/p/Maska-do-w...ka%2C-acai/340

http://www.bioarp.pl/pl/p/Mydlo-prow...-z-lawendy/334

<3 <3 <3

Czas edycji: 2013-09-18 o 13:48
Stary 2013-09-18, 14:02   #4617
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Hej piękne Dziękuje za życzenia i za kciuki Poprawkę zdałam na 4,5 ! także jestem prze szczęśliwa

Do albumu dodałam aktualne zdjęcia włosów po wysuszeniu suszarką, a więc lekko rozprostowane. Wydaje mi się że kolor jest zdecydowanie bardziej jednolity niż na poprzednich. Pogoda nie sprzyja robieniu zdjęć ale cieniowanie w miarę widać

Czekam na przesyłkę z ecarla i się doczekać nie mogę

Party
dziękuje za linki jak tam paznokcie? bo ja po tym jak szybko postanowiłam dać szansę eveline tak szybko z tej szansy zrezygnowałam, po 2 warstwie złamały mi się dwa paznokcie ;/
Ja po kilkudniowej przerwie w olejowaniu paznokci, z powodu braku czasu i lakieru na paznokciach od wczoraj znowu zaczynam wcierać rycyne, moj sposob to chyba wcieranie w lozku przed snem, dzieki temu bede miala dlugo olej na paznokciach, bo w ciagu dnia czesto myje rece tym samym zmywajac olej

A cieniowanie w tej wersji po suszarce wyglada calkiem fajnie

Dzis kupilam sobie mgielke termoochronną Marion, bo poprzednia mi się kończy, a że mam na wykonczeniu plyn do higieny intymnej to w rece wpadla mi także pianka do higieny intymnej Green Pharmacy, po pierwszym razie jestem bardzo zadowolona pieknie pachnie, dosyc wysoko w skladzie ekstrakty i skladniki naturalne, a konsystencja pianki i pompka tez sa bardzo duzym ulatwieniem ciekawe jak bedzie na dluzsza mete.

Tak z ciekawości czyta któraś Grę o Tron? Mnie tak wciągnelo ze szok, juz od dobrych paru miesiecy czytam na komorce, dzieki czemu czytam w lozku jak TZ zasnie (nie potrzeba swiatla), czy w autobusie itd.

I z innej beczki, czy ma któraś z Was suszarkę bębnową? przymierzam się do kupna, ale nigdy nie miałam z nią do czynienia i wiem jedynie tyle ile doczytam w necie. Interesuje mnie czy można tam suszyć te ubrania które na metce mają zakaz suszenia w suszarce, czy faktycznie się przez to niszczą?...

dianulaa i Soph gratulacje, widze ze dostalyscie sie do testow prostownicy Braun zazdroszcze i gratuluje, dajcie znać czy jesteście zadowolone

Czas edycji: 2013-09-18 o 14:08

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-19, 13:41   #4618
kobietasukcesu
zawsze mam racje

party: sama się kiedyś zastanawiałam nad taką suszarką. Ale, że mam sporo miejsca na rozstawianie prania to jakoś o tym zapomniałam.
Gdybym musiała stawiać suszarkę na środku salonu to pewnie pobiegłabym po taką elektryczną.
A niestety tego co schnie najwolniej, czyli np swetrów z wełny to włożyć do takiej suszarki nie można.

Ja pranie odwirowuję dodatkowo raz jeszcze(wolę dwa razy na mniejszych obrotach niż raz na maksymalnych), a jak są to grube ręczniki to i dwa razy, wtedy dużo szybciej schnie.

Jak kupisz to napisz czy warto.

A jeśli chodzi o czytanie po ciemku to moim zdaniem szkoda oczu, lepiej iść do pokoju dziennego poczytać.

<3 <3 <3
Stary 2013-09-19, 20:17   #4619
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Ja po kilkudniowej przerwie w olejowaniu paznokci, z powodu braku czasu i lakieru na paznokciach od wczoraj znowu zaczynam wcierać rycyne, moj sposob to chyba wcieranie w lozku przed snem, dzieki temu bede miala dlugo olej na paznokciach, bo w ciagu dnia czesto myje rece tym samym zmywajac olej

A cieniowanie w tej wersji po suszarce wyglada calkiem fajnie

Dzis kupilam sobie mgielke termoochronną Marion, bo poprzednia mi się kończy, a że mam na wykonczeniu plyn do higieny intymnej to w rece wpadla mi także pianka do higieny intymnej Green Pharmacy, po pierwszym razie jestem bardzo zadowolona pieknie pachnie, dosyc wysoko w skladzie ekstrakty i skladniki naturalne, a konsystencja pianki i pompka tez sa bardzo duzym ulatwieniem ciekawe jak bedzie na dluzsza mete.

Tak z ciekawości czyta któraś Grę o Tron? Mnie tak wciągnelo ze szok, juz od dobrych paru miesiecy czytam na komorce, dzieki czemu czytam w lozku jak TZ zasnie (nie potrzeba swiatla), czy w autobusie itd.

I z innej beczki, czy ma któraś z Was suszarkę bębnową? przymierzam się do kupna, ale nigdy nie miałam z nią do czynienia i wiem jedynie tyle ile doczytam w necie. Interesuje mnie czy można tam suszyć te ubrania które na metce mają zakaz suszenia w suszarce, czy faktycznie się przez to niszczą?...

dianulaa i Soph gratulacje, widze ze dostalyscie sie do testow prostownicy Braun zazdroszcze i gratuluje, dajcie znać czy jesteście zadowolone
jutro będe miała ją dopiero w swoich rękach to będę mogła przetestować
a co do suszarki bębnowej to nie mam i bałabym się troche że ubrania będzie niszczyła, szczególnie bluzki no ale ja się na tym znam

Edytowane przez dianulaa
Czas edycji: 2013-09-19 o 20:18
dianulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-20, 10:27   #4620
kobietasukcesu
zawsze mam racje

rano było:
-mycie włosów szamponem rossman aloesowym
-na skalp odżywka jason dodająca objętości, od ucha w dół mr potter aloesowa
-mycie ciała mydełkiem na przebarwienia
-peeling sweet secret
-depilacja
-mycie twarzy żelem organique
-hydrolat lawendowy+krem clinique moisture surge
-balsam do ciała- organique orchid&curacao a na stopy krem do stóp freeman

popołudniu koniecznie czarne mydło i maseczka z glinki na buzię

<3 <3 <3
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości