|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
![]() ![]() ![]() Szczerze zazdroszcze, ja moze cos w przyszlym roku... Obecnie zbieram na aparat na zeby ![]() Katalog ikei mnie nie zachwycil, wrecz mi sie nie podoba jego szata graficzna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2013-09-11 o 09:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
hej
![]() widziałam na blogu ile masz żeli ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- mnie też się marzy aparat na zęby i jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to za rok będę już miała ![]()
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez raczej nie maluje teraz paznokci, daje im odpoczac, chyba ze gdzies wychodze to wtedy robie wyjatek ![]() Dziewczyny aparat na zeby to dobra decyzja, niestety droga sprawa ale naprawde warto! Piekny usmiech po paru latach - bezcenne ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2013-09-11 o 09:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Hej piękne
![]() ![]() Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką kosmetyczką na temat hybryd... powiedziała mi że same hybrydy paznokci nie niszczą ale trzeba je ściągnąć w odpowiedni sposób, o czym pani u której je robiłam mnie nie poinformowała i najprawdopodobniej to było powodem stanu moich paznokci... dowiedziałam się że powinno się je moczyc się w zmywaczu z acetonem a ja je ściągałam zdrapując ![]() A jutro idę do fryzjera, jednak się zapisałam a chcę uzyskać taki efekt (mam nadzieję że się uda) :
![]() |
#4596 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny możecie mi racjonalnie wyjaśnić dlaczego moje paznokcie łamią się tylko u kciuków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego teraz odwyk żelowy do końca września ![]() na kokardi darmowa wysyłka od 60 zł ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 |
zawsze mam racje
|
caate: link do picassy (bo mi się nie chce na wizaż ładować:P) - https://plus.google.com/photos/10453...425?banner=pwa
Kupowałam w Galerii Mokotów (tak samo jak granatowego Hamiltona- tę w Maju akurat) Jeśli chodzi o Selmę to tam były tylko jednego rozmiaru, więc nie wiem jaki to jest, ogólnie około wielkości małego hammiltona. Jeśli chodzi o kolor to wybrałam vanilla. Była jeszcze czarna- ale ja nie lubię czarnych torebek, niebiesko-czarna-po bokach(na początku mi wpadła w oko, potem nie byłam już przekonana), szaro-bura i czerwona. Jeśli chodzi o zadowolenie, to trochę żałuję że ten pierwszy h. mam mały. Ale jak wróciłam po duży to już nie było, a się napaliłam. Na co dzień jednak potrzebuję torebki mieszczącej a4. W sumnie selma też nie za ogromna jest, ale jestem tak zakochana w kształcie, że dam radę. W końcu nie pierwszy raz stwierdzam, że dokumenty można zrolować :Admin: Z jakości jestem bardzo zadowolona, dobrze wykonane, sztywne, trzymają kształt, nie ma czegoś takiego że torebka musi być pusta, albo wypchana bo inaczej straszy. Tylko uwaga na te miększe, bo one wlaśnie tracą kształt. Moje chyba długo pożyją ![]() Minusem jest to, że same w sobie są dość ciężkie. Jak ktoś jest przyzwyczajony do lekkich torebek innych marek i dużo w torebce nosi może nie być wniebowzięty. Na początku nie odpowiadało mi też zapięcie w h. ale w sumie i tak noszę torebkę na zgięciu ręki (co ludzi pewnie denerwuje:P) Ale niektórym może to nie pasować, szczeólnie jak ktoś jeździ autobusami i stoi w ścisku, wiadomo dostęp łatwiejszy. A teraz nawet mi się podoba to, że nie trzeba suwaka używać. Chciałabym tłoczoną w ten sposób (szkoda, że stara i nieważna kolekcja) http://www.ebay.com/itm/Michael-Kors...-/321098554486 w takim kolorze(ale dużą) http://www.lyst.com/bags/michael-kor...-bag/?ctx=3905 albo selmę taką http://www.google.pl/imgres?start=14...1&tx=209&ty=91 takim(ale bez ćwieków chyba) http://www.lyst.com/bags/michael-kor...body-bag-gold/ http://www.clothia.com/item/show/135...chel-turquoise party: z zup kremów polecam np. brokułową lub cebulową. Serową robiłam, ale z dodatkiem serów żółtych, bo z samego serka topionego jakoś mi się nie widziała. Dzięki blenderowi mogę jeść zupy warzywne, bo takie zupy wodniste z pływającymi warzywami jakoś mnie nie zachęcają, a kremowe to zupełnie inna sprawa. loluska: i jak po fryzjerze?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-09-12 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
kobieto
cieniowanie super, ale trochę straciłam na długości, wydaje mi się że mógł oszczędniej ciąć, no ale włosy nie ręka... a będą się lepiej układać. Do efektu ze zdjęcia powyżej będę dochodzić zapuszczając włosy i cieniując przód. Postaram się zrobić zdjęcie i wstawić dziś albo jutro do dziennika włosowego. Dziewczyny jestem totalnie ciemna w podkładach mineralnych, wiem że temat był wałkowany wielokrotnie ale ja potrzebuję konkretów, jaki co suchej cery, jakie minerały są warte polecenia, gdzie się zamawia? Wykończyłam kilka dni temu bb z garniera i kupując nowy wzięłam przez pomyłkę inną wersję i po 4 razach użytkowania jak miałam cere czystą tak mi powyskakiwały takie podskórne dziady. Skoro pielęgnację stopniowo chcę na naturalną przestawić to i kosmetyki kolorowe też by się przydało... Będę wdzięczna za rady ![]()
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Kobieto ja tylko patrze na skore saffiano, innej nie biore pod uwage
![]() co do Twoich zakupow szczerze zazdroszcze ![]() Powiesz mi jak cenowo kosztowaly Cie te torebki? slyszalam, ze ostatnio w MK w Wawie byly niezle wyprzedaze, Selmy po 700zl. Kusilo mnie strasznie, oj kusilo... Sama nie wiem jak sie zdecyduje to skad bege zamawiac, czy ze stron zagranicznych, czy z zalando. No i mam problam z rozmiarem, bo bardzo podobaja mi sie duze - large, ale te male no tez sliczne. I fakt, ze gdy nosze mala torebke mniej rzeczy dzwigam przemawia do mnie, jednak z drugiej strony... marzy mi sie duzy hamilton, selma i jet set. W kolorach czarnych, granat i vanilia ![]() ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2013-09-12 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4601 |
zawsze mam racje
|
Ja lubię w torebce nosić zakupy- kosmetyczne, odzieżowe. Dlatego jak mam małą torebkę to mnie to zniechęca do wizyty w drogerii
![]() ![]() Polecam zaczęcie od vanilli, bo czarnych torebek ładnych jest w sklepach więcej, jasnych (ale nie białych) już mniej. No na wyciągnięcie ręki to nie mam, ale taka praca, że muszę jeździć tu i tam, więc przy okazji napadam na korsa czy bath&body works. Chociaż z tego co widziałam u mnie chyba też ma być sklep Korsa, taki chociaż widziałam plakat na szybie. Wyprzedawane może były takie kolory jak zieleń, fuksja itd. Te klasyczne - wątpię. Za małego hammiltona dałam ok 320 euro, dużego 1420 (coś koło tego) za selmę 1570. Ogólnie widzę, że ta marka wciąga, bo jak weszłam to wszystkie klientki w sklepie miały ze sobą swoje torebki mk. Oglądałam też zegarek w kolorze różowego złota, ale to tak bardziej z ciekawości, bo nie do końca mi się widzi tyle na niego wydać, a dwa to zegarków nie noszę tak ogólnie. -- A, w tbs jest promocja- do odżywki bananowej szampon gratis. Do tego wzięłam masło i żel pod prysznic o zapachu brzoskwini i masło czekoladowe. Brzoskwinię już kiedyś miałam, czekoladę po raz pierwszy i podoba mi się. Nie jest taka sztuczna ani mdląca. I może nie będzie barwić ubrań jak czekoladowe masło sweet secret...
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-09-13 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4602 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, znowu poproszę was o radę. Ale jestem dość zielona jeśli chodzi o pielęgnację... Chodzi mi coś o cellulit. Tak, wiem, że najlepsze są ćwiczenia, dieta i masaż, ale chciałabym jakoś to wspomóc. Mam na prawdę duży problem z tym - wyraźne grudy na 'bryczesach'. Ogólnie to najtrudniej mi stamtąd schudnąć, więc chociaż chciałabym te miejsca trochę wygładzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
![]() Kobieto, vanillia pielny kolor tylko mi taki letni bardziej jest. Do wiosny mam czas, bo na bank wczesniej nie zakupie ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2013-09-13 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzis na obiad zrobilam barszcz ukrainski i racuchy z jablkami, upieklam tez jablecznik z posypka ![]() Cytat:
![]() jesli chodzi o minaraly to najwiekszy problem wiaze sie z dobraniem odpowiedniego koloru, bo nie kupisz prawdziwych mineralow w sklepie ![]() A jesli chodzi o cere sucha to kazda marka ma podklady do roznych typow cery, wiec bez obaw ![]() Ja osobiscie mialam Lumiere i Meow z podkladow, obecnie mam Meow i podejrzewam ze w ciagu 5 lat nie uda mi sie wykonczyc podkladu, jest niesamowicie wydajny ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2013-09-13 o 15:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4605 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałyscie Hean zrobił darmową wysyłkę w weekend ![]()
![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-wody zastoinowej ( a więc polecam wcieranie na ciało ciepłych olejków połączonych z masażem lub np. okłady z błota i owijanie się folią na co najmniej pół godziny) ciepło będzie powodowało usuwanie tej wody zastoinowej -toksyny (tutaj istotną rolę odgrywa dobra dieta pozbawiona tłustych i słonych rzeczy, jedząc co popadnie a nie mając ruchu toksyny będą gromadzić się w naszym organizmie i powodować powstawanie większych grudek) - no i 3 składnik tłuszcz, a więc tutaj ćwiczenia, masaże chociażby szorstkimi gąbkami, szczotkami na mokro, na sucho, masaż bańką chińską (koszt baniek nie jest duży bodajże ok 25 zł za kilka sztuk różnego rozmiaru a na prawdę można uzyskać dobry efekt), wszelakie peelingi jak np wyżej wymieniony kawowy, no i jeśli do tego dołączysz jeszcze jakieś dobre serum to myślę że pozbędziesz się go na dobre ![]() ![]() party_girl a znasz jakieś dobre podkłady mineralne polskiej firmy? ![]() ![]() A jeśli chodzi o włosy najlepiej zabrać zdjęcie do fryzjera i pójść do kogoś sprawdzonego ![]() U mnie juz po spamowaniu. O ile pielęgnacja jest coraz bogatsza i systematyczniejsza tak do ćwiczeń nadal nie wróciłam ![]()
![]() |
![]() |
#4608 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Teraz trzeba kupić balsam z Eveline, mieszać go z kawą i się masować. Bańki chińskie może też zakupię - chociaż wiem os koleżanek, że to boli ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() loluśka Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, mnóstwa kosmetyków i żebyś zawsze była piękna ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Odp: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Loluska wszystkiego najlepszego kochana, zdrowia, milosci i urody nieprzemijajacej
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Dziękuje kochane
![]() Błagam trzymajcie za mnie jutro kciuki bo mam tą poprawkę ... grrrr
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze tez ze na all jest bardzo duzo probek i pelnowymiarowych kosmetykow zagranicznych marek, wiec na poczatek mozna potestowac probki np Everyday minerals, Lumiere, Meow, Bare Minerals, Elf czy Pixie itd... A z tym sprawdzonym fryzjerem jest bardzo ciezko u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Loluska i jak poprawka?
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Hej piękne
![]() ![]() ![]() ![]() Do albumu dodałam aktualne zdjęcia włosów po wysuszeniu suszarką, a więc lekko rozprostowane. Wydaje mi się że kolor jest zdecydowanie bardziej jednolity niż na poprzednich. Pogoda nie sprzyja robieniu zdjęć ale cieniowanie w miarę widać ![]() Czekam na przesyłkę z ecarla i się doczekać nie mogę ![]() Party dziękuje za linki ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2013-09-18 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4616 |
zawsze mam racje
|
A grrr, zamknęłam sobie kartę z postem
![]() loluska: wszystkiego naj, spełnienia marzeń, dużej motywacji do ćwiczeń i pielęgnacji i odkrywania samych perełek kosmetycznych ![]() Widzę po zdjęciach, że masz chyba sporo baby hair. W końcu wczoraj złożyłam zamówienie na bioarp, od roku się zbierałam, ale się udało w końcu ![]() Wzięłam szampon i odżywkę na kwiatowym propolisie, maskę jajeczną, drożdzową, maskę z białą glinką i otrębami ryżowymi, parę rzeczy z ecohysteria. Jak dojdzie to pokaże zresztą. Kusiło m.in. masło do ciała miodowe z planeta organica, ale maseł to już nakupowałam w tym miesiącu, więc wystarczy. W przyszłości na pewno będę chciała wypróbować to i owo z planeta organica właśnie, np : http://www.bioarp.pl/pl/p/Planeta-Or...ej-paczuli/405 http://www.bioarp.pl/pl/p/Planeta-Or...zy-i-lauru/429 http://www.bioarp.pl/pl/p/Maska-do-w...wski-lotos/339 http://www.bioarp.pl/pl/p/Maska-do-w...ka%2C-acai/340 http://www.bioarp.pl/pl/p/Mydlo-prow...-z-lawendy/334
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-09-18 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A cieniowanie w tej wersji po suszarce wyglada calkiem fajnie ![]() Dzis kupilam sobie mgielke termoochronną Marion, bo poprzednia mi się kończy, a że mam na wykonczeniu plyn do higieny intymnej to w rece wpadla mi także pianka do higieny intymnej Green Pharmacy, po pierwszym razie jestem bardzo zadowolona pieknie pachnie, dosyc wysoko w skladzie ekstrakty i skladniki naturalne, a konsystencja pianki i pompka tez sa bardzo duzym ulatwieniem ![]() Tak z ciekawości czyta któraś Grę o Tron? Mnie tak wciągnelo ze szok ![]() I z innej beczki, czy ma któraś z Was suszarkę bębnową? przymierzam się do kupna, ale nigdy nie miałam z nią do czynienia i wiem jedynie tyle ile doczytam w necie. Interesuje mnie czy można tam suszyć te ubrania które na metce mają zakaz suszenia w suszarce, czy faktycznie się przez to niszczą?... dianulaa i Soph gratulacje, widze ze dostalyscie sie do testow prostownicy Braun ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2013-09-18 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
zawsze mam racje
|
party: sama się kiedyś zastanawiałam nad taką suszarką. Ale, że mam sporo miejsca na rozstawianie prania to jakoś o tym zapomniałam.
Gdybym musiała stawiać suszarkę na środku salonu to pewnie pobiegłabym po taką elektryczną. A niestety tego co schnie najwolniej, czyli np swetrów z wełny to włożyć do takiej suszarki nie można. Ja pranie odwirowuję dodatkowo raz jeszcze(wolę dwa razy na mniejszych obrotach niż raz na maksymalnych), a jak są to grube ręczniki to i dwa razy, wtedy dużo szybciej schnie. Jak kupisz to napisz czy warto. A jeśli chodzi o czytanie po ciemku to moim zdaniem szkoda oczu, lepiej iść do pokoju dziennego poczytać.
![]() |
#4619 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do suszarki bębnowej to nie mam i bałabym się troche że ubrania będzie niszczyła, szczególnie bluzki no ale ja się na tym znam ![]()
Edytowane przez dianulaa Czas edycji: 2013-09-19 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4620 |
zawsze mam racje
|
rano było:
-mycie włosów szamponem rossman aloesowym -na skalp odżywka jason dodająca objętości, od ucha w dół mr potter aloesowa -mycie ciała mydełkiem na przebarwienia -peeling sweet secret -depilacja -mycie twarzy żelem organique -hydrolat lawendowy+krem clinique moisture surge -balsam do ciała- organique orchid&curacao a na stopy krem do stóp freeman popołudniu koniecznie czarne mydło i maseczka z glinki na buzię
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.