|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz.
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz.
Dzień dobry
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
CSP bedzie dobrze, tylko niepotrzebnie teraz oboje cierpicie. Mysle ze w ciagu tygodnia sie odezwie, nie wierze ze ktos kto kocha jest w stanie przekreslic wszystko w ciagu 5 minut.
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() dzisiaj czeka mnie dzień i noc z chrześniakiem xD zobaczymy jaka będzie ze mnie niańka
|
|
|
|
#4595 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;36108804]Dzień dobry
Padł mi laptop ![]() Muszę go oddać do naprawy. Piszę do Was ze stacjonarnego komputera i dziwnie mi się pisze Zdecydowanie wolę laptopa Internet mi chodzi wolniej na tym komputerze W laptopie chodził szybko a teraz wolno Musiałam ją przeczytać kolejny raz. Piszę recenzję tej książki. Czytałam ją już dawno, więc musiałam ją od nowa przeczytać. Wiesz, żeby się wczuć i napisać wszystko na świeżo. Jak czytałam książkę to płakałam. Kolejny raz. Straszne jest to jak oni ją skrzywdzili. Doprowadzili do jej śmierci. Ja też lubię kryminały [/QUOTE]hej Un ja też ze stacjonarnego do Was piszę ja tam lubię ten komputer, laptopa biorę do ogrodu zazwyczaj a co się stało? może jakiś wirus? ![]() aa to rozumiem.. aj do tej książki już bym nie wróciła... a polecasz jakieś ciekawe? ![]() Cytat:
polecasz te książki? Cobena już wszystkie przeczytałam, ale o Grahamie nie słyszałam ani o tym małżeństwie, muszę sobie to zapisac ![]() [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3610915 3]Mam taką nadzieję. [/QUOTE]będzie dobrze ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Bry ![]() Cytat:
hej
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Wpadłam Was nadrobić. U mnie w nocy i rano była taka ulewa, że szkoda słów. Miałam szczęście, że nie dopadł mnie deszcze jak szłam po pieczywo.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#4597 |
|
Konto usunięte
|
W sumie to teraz żyje aby nadzieją, że to co zawszę mi mówił, że nawet jeśli z jakiegoś powód się rozstaniemy to on szybko na kolanach wróci bo żyć beze mnie nie umie. I oby to się sprawdziło.
|
|
|
|
#4598 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
no i oczywiscie wszystkie czesci Mankella-Wallander, uwielbiam![]() Cytat:
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3610931 0]W sumie to teraz żyje aby nadzieją, że to co zawszę mi mówił, że nawet jeśli z jakiegoś powód się rozstaniemy to on szybko na kolanach wróci bo żyć beze mnie nie umie. I oby to się sprawdziło.[/QUOTE] bedzie dobrze
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie świeci słońce
![]() Nie chce mi się sprzątać
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czekam az smyk pojdzie spac i musze sie zabrac za porzadki, a nie chce mi sie przestrasznie
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziołszki! U mnie dziś leeeeejjjjeeeeee! Spało mi się nie najgorzej, ale zawsze mogło być lepiej
Za to jaką ja miałam przygodę o północy Wchodzę do kuchni zrobić Alusiowi pić a na stole leży pączek! Cały dzień leżał i go nie widziałam a w nocy dojrzałam i myślałam, że go zjem razem ze stołem No jak dałam z tej kuchni to tylko się za mną zakurzyło
|
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Lulka, on bezczelnie zrobił zamach na moją ostatnio słabszą wolę
|
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Ide sprzatac
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Kudliczku bezczelnie czy nie-sprawil Ci przyjemnosc
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
No taaaaaaak, zwiewałam gdzie pieprz rośnie jak go zobaczyłam i przystawiłam miskę tak mi ślina leciała
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli go zjadłaś czy nie?
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka byłam kwarda i nie zjadłam, ale normalnie czuje do teraz jego smak w ustach taki miałam napad żarcia
|
|
|
|
#4608 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też lubię stacjonarny komputer, ale ostatni rok pisałam na laptopie i teraz dziwnie mi się pisze na stacjonarnym ![]() Nie, to nie wirus. Komputer działa normalnie, wpisuję hasło, żeby się zalogować i nic. Znaczy się da się wpisać hasło. Pisze "Zapraszamy! " i nagle robi się czarny ekran mimo, że laptop chodzi dalej. Kursor normalnie jeździ po monitorze, ale nie ma obrazu. Przeczytałam w necie, że mogła paść płyta główna. Ja się na tym kompletnie nie znam Przyjedzie brat to zobaczy mojego laptopa. Jak to nic nie da. To oddaję go do naprawy. Dobrze, że mam jeszcze na niego gwarancję. Mam go dopiero rok a już padł Lubisz książki Cobena? Pisze świetne kości. Polecam jeszcze " Kolekcjonera kości" powieść Jeffery'ego Deavera. W 1999 roku ukazała się ekranizacja tej książki. Główne role zagrali Angelina Jolie i Danzel Washington. Opis: W Nowym Jorku młoda policjantka Amelia Sachs, odnajduje na stacji kolejowej zwłoki zakopane w ziemi, z wystającą jedną ręką. Morderca pozostawił kilka wskazówek dla śledczych. Ponieważ policja nie radzi sobie ze śledztwem, zwraca się o pomoc do byłego dowódcy Wydziału Zabójstw, Lincolna Rhyme'a. Sparaliżowany, acz błyskotliwy kryminalistyk, z początku niechętnie, w końcu wspólnie z młodą policjantką z drogówki, podejmują śledztwo. Cała seria nazywa się "Lincoln Rhyme" Wpisz sobie w google Jeffery Deaver. Wyskoczy Ci ten autor. On pisze właśnie książki psychologiczne, kryminały ![]() [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3610931 0]W sumie to teraz żyje aby nadzieją, że to co zawszę mi mówił, że nawet jeśli z jakiegoś powód się rozstaniemy to on szybko na kolanach wróci bo żyć beze mnie nie umie. I oby to się sprawdziło.[/QUOTE] Będzie dobrze ![]() Ja już posprzątałam i mam wolne od sprzątania ![]() Cytat:
![]() Zakazany owoc smakuje najlepiej
|
|||
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
kudlik brawo za wytrzymałość
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Lulka koontza też czytam
![]() dobrze, zapiszę sobie wszytskie pozycje ![]() ja już mam czyściutki domek ![]() Kudliczku hej
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Un, Malutka, masakra jakaś. Gdzie nie pójdę to zwały słodyczy a ja nie jem. Czasem to normalnie mam ochotę pożreć wszystko, nawet pączka o północy
Swoją drogą nie jadłam pączków chyba z rok i zjadłabym z wielką chęcią Ale za tydzień moje urodziny to zjem kawalek ciasta w to "moje święto"---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Legionistka hej hej ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Właśnie sobie jem śniadanko Ale jakie kurde pożywne brzoskwinia i winogrona Nie mam ochoty nic takiego gryżć co by mi oblepiło jamę ustną, bo się leczę ze stanu zapalnego.
|
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wcięłam jogurt wiśniowy
|
#4613 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Całe szczęście mnie nie ciągnie do słodyczy ![]() Od czasu do czasu zjem sobie czekoladę, ale chipsy, batoniki mnie nie kuszą Pamiętamy Będzie impreza na wątku ![]() Poczęstujesz nas ciastem? ![]() Smacznego
|
||
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka u mnie jogurt będzie na kolację z owocami
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Un u mnie mały jest to raz, dwa mój stary to kupuje wszystkiego jak durny i tylko jak nie owocówki się lęgną to mole spożywcze Pewnie, że was poczęstuję! Przecież mam tylko was ![]()
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Un kolekcjonera kości czytałam i film też widziałam
![]() noo możliwe mi też się tak stało i mówili, że płyta główna oddałam do naprawy i taki wirus miałam dobrze, że masz gwarancję
|
#4617 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Owoce schowaj do lodówki. Wtedy będą dłużej świeże i nie będą latały owocówki To czekamy na ciasto ![]() Martwię się trochę tym laptopem ![]() Mam nadzieję, że go naprawią ![]() Nie ważne ile będzie trwała naprawa. Byle go tylko naprawili. |
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Lichelle hejka! co słychać?
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Un daj mi go. Już ja ci go naprawię od ręki
|
|
|
|
#4619 | |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Ile czekałaś na powrót laptopa? Długo trwa naprawa? ![]() Całe szczęście, że mam gwarancje ![]() Dobrze, że padł teraz gdy jest jeszcze ważna gwarancja. ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Co z nim zrobisz? ![]() Będziesz mu grozić? To na niego nie działa Ostatnio mówiłam do niego gdy się zawieszał " Drogi laptopie jak jeszcze raz się zawiesisz to Cię wyrzucę przez okno" Nie działa na niego taka groźba. Jeszcze zrobił mi na złość i padł
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Un spokoloko, już ja wiem jak rozmawiać z mechaniczną inteligencją
Jak mu zajrzę pod klapę albo w dziurę to ze zdziwienia będzie śmigał jak nowy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

[/QUOTE]

No jak dałam z tej kuchni to tylko się za mną zakurzyło