|
|
#4591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Wiecie, że u nas już praktycznie w każdym mieszkaniu widać świąteczne dekoracje - poubierane choinki, światełka, bombki. Drzewka już od początku miesiąca sprzedają.
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi ty kibolu!!!! sektorówa!
![]() iwka uwielbiam taki nastroj ![]() teraz już ten czas że mi się to podoba gdzieś kolo 12-15 juz mnie nie drażni ale w listopadzie awaria
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
szukam rękawiczek dla Lilki, nieprzemakalnych i lipa drogie panie...
byliśmy dzisiaj na sankach, Lilka sama z górki zjeżdżała, lądowała w śniegu ale jaka radość. Na nogach sama w największe zaspy szła
|
|
#4594 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
u nas sypie jakas zawieja
niezle juz napadalo ![]() ![]() ![]() ja widzialam w ejdnym domu choinke juz ubrana ja mam na drzwiach na razie stroik, za tydzien z zuzka bede ubierac choinke
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
ja się boję co to z choinką będzie się działo jak Karola dopadnie
![]() ale już bym ubrała
|
#4597 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie przestało
Lila zachwycona pogodą dobranoc jutro dalsze poszukiwania rękawiczek
|
|
#4599 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma czasu na takie przyjemnosci ![]() czesc objechalismy dzis selgros, decathlon i M1... nogi mi wchodza do pu....y |
|
|
|
|
#4601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo pepco? mlody tez wczoraj zaliczyl sanki był mega mega zadowolony ![]() no wiem wiem ale ty ultras jestes wiec wybaczam ![]() aaa dzis pewnie kwitniesz ![]() ![]() Cytat:
a choinke my ubieramy w przyszly week ![]() co kupilas?
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Ja dzisiaj nie żyje - także posiedzę w kącie i poczytam. Żeby była jasność! Mam najlepsze miejsce przy kociołku, właśnie odmrażam miotłę Mój weekend mistrzostwo świata W piątek spokojny wieczór z mężem, w sobotę obiad u tatusia, a do tego rewelacyjny KONCERT! Było genialnie, wczoraj gotowanie ze znajomymi i spotkanie z przyjaciółką Czad!Tylko miałam mały wypadek wczoraj więc dzisaij jeszcze kolana mnie bolą chcę do domu!
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Marta byłam w pepco nie ma w ogóle takich nieprzemakalnych a w textilia market były, ale już były poprute :/ z marketów to u nas tylko kaufland
|
|
#4604 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Trochę wątpię
![]() Cytat:
-- Cześć ![]() W sobotę byłam w szkole, wczoraj nie dojechałam . Obudziłam się no i chciałam się ubrać, a tu co ? nie mogłam otworzyć oczu... tak mnie bolało jakbym mi ktoś pod powieki nasypał piachu... straszne! Nawet nie mogłam zobaczyć w lusterku, bo po pierwsze nie mogłam otworzyć oczu, a po drugie światło działało na mnie tak, że ryczałam... Po godzinie pojechałam z mężem na ip na okulistykę, bo myślałam że się po.sr.am z bólu za przeproszeniem... Wyszłam z domu i dopiero mróz, zimno jakoś tak podziałało, że otworzyłam oczy i byłam w stanie cokolwiek zobaczyć... no i jaka nowina? zapalenie spojówek... wstałam gdzieś o 16 i zaczęłam wątpić że te krople dają radę i dzwoniłam do okulisty prywatnego - no i dzisiaj mam na 15. Na szczęście kolo 17/18 było lepiej, bo ja nie wiem jakbym do dzisiaj dożyła... ehh nie wiem skąd to się przypałętało, dzień wcześniej zero objawów... pewnie przeziębienie, osłabienie, może na soczewkach jakas bakteria się przypałętała, już mniejsza z tym ale nie życze nikomu, taki ból! a oczy czerwoniutkie jak u królika... dzisiaj już wyglądam jak ludź, bo wczoraj straszyłam. |
|
|
|
|
#4606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a koncert! na bank mistrzostwo!! Cytat:
ho! Cytat:
|
|
|
#4607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() po mnie ja dopiero dzisiaj rano stamtad odlecialam ![]() ![]() szkoda tylko, ze jak zwykle musialam sama siedziec przy tym kociolku...a co sie stalo w nozki?? zaliczylas glebe? ![]() Cytat:
normalnie ale rozmowne jestescie nie nadazam u mnie weekend mega leniwy po tym jak w piatek ostro popilismy ze znajomymi, sobote cala odpoczywalismy, chociaz bylismy na krotkim spacerku, a wczoraj caly dzien lalo i jakos strasznie szybko ten dzien przelecial, chociaz caly przesiedzielismy w domu... i znowu poniedzialek... wlasnie wrocilam z lekcji niemieckiego...
|
||
|
|
|
#4608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Następnym razem idziemy razem na koncert! ![]() Cytat:
![]() Całe szczęście tylko kolana są poszkodowane, a zęby są całe! ![]() Szłam z przyjaciółką do baru i nie zauważyłam progu na chodniku... może to wina okularów, może tego że było ciemno - tak czy siak niepełnosprytna jestem Choć nie powiem dzisiaj nie jest mi wesoło, bo jedno kolano spuchniętę i bolą mnie cho.lery strasznie
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-12-10 o 14:49 |
|||
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha dziekuje za miłe przyjęcie .... ale też mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu nie będę musiała nigdzie lecieć... sprawdzałam "nasz" kalendarz i wypada, że te dni są 24 grudnia... także będziemy mieć pracowite święta ![]() a co do wypadku to przyznaj się, że chciałaś rozbić okulary a tak na serio to wspolczuje |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cześć, i po weekendzie ![]() miałam ciężką sobotę i niedzielę na uczelni, za tydzień już egzaminy. Kupiłam dzisiaj prezęt dla męża pod choinkę taki telefon w media expert http://allegro.pl/myphone-6500-metro...833280056.html stary tel już ma chyba z 6 lat i jest cały zdezelowany, facet w sklepie powiedział że to jakiś nowy model polskiego producenta jest, ja tam sie nie znam na telefonach i kupiłam bo mi sie spodobał
|
|
|
|
|
#4611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rosi kiedy lecimy pod kociolek? Cytat:
|
|
|
#4612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- A co myślicie o tych wszystkich tanich telefonach z chin ? http://allegro.pl/smartfon-i9300-wif...852455310.html ten mi sie podoba dla mnie ale boje sie zamówić
|
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Guciolku nie rozsiadaj się za bardzo przy tym kociołku, bo jutro dolecę ![]() Fajnie, że miałaś taki udany weekend, szkoda tylko spuchniętego kolana! Ana oby szybko ci przeszło! |
|
|
|
#4614 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
martucha84, Samba, Gucia, Ktosiu dziękuję
Gucia ojj kolana potrafią boleć... oby potem nie bylo żadnego uszczerbku Byłam u mojego okulisty i to wirusowe zapalenie spojówek dzisiaj o niebo lepiej... ale jutro do pracy - a do tego w tym tyg. mega impreza p-lna ![]() A i mamy wybrane okna w tym tyg. przyjadą mierzyć
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamietam juz co sie dzialo z naszym (na pewno nie dzialal tak jak powinien) ale pamietam ze koledze w 1 tygodniu poodpadaly klawisze ![]() zreszta jak poczytasz dokladnie te aukcje to na wiekszosci pisze ze paczka idzie prosto z chin do Ciebie i "dostawca" nie odpowiada za to, ze w ogole ja otrzymasz... moga ci paczke zatrzymac na granicy i mozesz miec jeszcze problemy jesli rzecz bedzie nieoryginalna, a na 99,9 % wlasnie taka bedzie... to tez przerabialismy... tz ostatnio zmienial telefon i przegladal oferte na allegro, ale stwierdzilismy ze strach tam cos zamawiac bo nie wiadomo czy telefon nie bedzie z chin ![]() takze dobrze radze nie zamawiaj
|
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie było mnie cały weekend, więc idę co nieco przelecieć ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Kasiu tulę Ktosiu ja tez czuję Święta i kocham tę piosenkę ![]() śliweńko u nas w weekend była ładna pogoda, aż się chciało codziennie wyjść z małą na spacerek Bo niby mróz ale i sliczne słonko.Marta wow... nieźle z tymi nadgodzinami ![]() Bzyczko dobrze, że nic jej sie nie stało. Moja w weekend miała "czołowy" kontakt ze stołem Ana zdrówka. Gucia |
|
|
|
#4618 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gucia - biedactwo, obserwuj to kolano, jak opuchlizna nie zejdźie idź do chirurga - koleżanka tak wyrżnęła kolanem i niestety w kolanie zebrała jej się woda. Cytat:
Cytat:
Cytat:
to co? najpierw jemy karpika a potem majstrujemy bejbika?![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dobry wieczór Padam na nos jednym słowem, masakra, ale jeszcze niecałe 2 tyg. i wio - Ojczyzna Już się nie mogę doczekać
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka na lekcjach fajnie... w ogole to chodze do niej na 90 minut i place 24 euro... a dzisiaj to chyba 120 minut siedzialam bo jak wrocilam do domu to byla 13,10 a jechalam najwyzej 10 minut wiec gdzies mi te pol godziny ucieklo.... a zaplacilam jak za 90 minut
![]() co do bejbika to raczej wezmiemy sie za niego przed kolacja bo biorac pod uwage fakt, ze musimy zjesc 2 kolacje i moja sklonnosc do wzdec raczej nie bede miala ochoty na "prace" po kolacji haha
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

niezle juz napadalo 

Lila zachwycona pogodą

. Obudziłam się no i chciałam się ubrać, a tu co