|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
dziewczyny ja tak na szybko bo nie jestem w domu u siebie za za godzine ide do rossa i nie mam czasu czytac watku
![]() ![]() dziekuje ![]()
#4592 |
Zakorzenienie
|
jak z pigmentacją tych kredek ?
#4593 |
Zadomowienie
|
Ja chyba muszę sobie zrobić jakiś szlaban na Rossa, co łatwe nie będzie bo pracuje tuż obok. Przez tą promocję do moich zbiorów wpadły:
- 3 lakiery wibo Express growrh nr 483, 482, 487 - lakier wibo glamour nails nr 4 - lakier z maxfactora Fantasy Fire - czarną kredkę wibo (gratis do lakieru) - 3 linery z maxfactora (boskie są ![]() - mój ukochany tusz bourjois volume glamour (ten różowy) - tusz bourjois beauty full volume ( w weekend w blue city była makijażystka, która doradzała klientom i tak ten tusz zachwalała, że stwierdziłam, że muszę go wypróbować) i na prezent dla siostrzenicy, co by nie było, że tylko siebie tak rozpieszczam: -tusz colossal cat eyes - korektor rimmel stay matte Teraz do 28 muszę prosto z pracy iść do domu i żadnego wstępowania do Rossa bo zbankrutuje ![]()
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
nie polecam wysuwanej Lovely
#4595 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Raczkowanie
|
moje łupy
![]() patrzyłam, ogladalam i nic nie przyciagnelo mojego wzroku bardziej...wszystkiego calkiem sporo, chociaz tyle wymacanego ze hoho ![]() juz chyba na nic sie nie skusze ![]() i tusz na moich rzesach Edytowane przez loverek Czas edycji: 2012-11-26 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
w stokrotce widzialam ostatnio na regalach wyprzedazowych emulsje za 13 z groszami, chyba 300ml
#4599 |
Rozeznanie
|
Gazetka obszerna, że hej!
Na szczęście to kolejna gazetka, która mnie nie porwała. Ale czeka mnie i tak wizyta w Ross, bo kończy mi się maska Alterry granat i aloes. A polecacie jakieś tonik do buzi z Alterry? Jeśli nie to pewnie jakiś AA lub Lirene złapię do koszyka.
#4600 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie. Kupilam ciemnozieloną. Do delikatnego podkreslenia dolnej powieki chyba ok ale do jakiejkolwiek kreski się nie nadaje kompletnie
#4601 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, które kupiły pomadkę Kate 104 i 105 - pokazałybyście na ustach jak wygląda. Zastanawiam się nad 105, porównałam ją w sklepie z kolorem Asia który posiadam, i ta 105 praktycznie podobna, ale więcej w niej brązu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
I ja zrobiłam zakupki w Rossie. Pokusiłyście to zrobiłam
![]() Oto lista: KOLORÓWKA: - Manhattan Clear face puder - Manhattan Clear face puder + podkład - Manhattan Soft mat pomadka - Miss Sporty Crackle lakier - Lovely Holographic cień do powiek - Wibo efekt sztucznych paznokci - Wibo Growing lashes tusz - Wibo Express growth lakier - Wibo Trend edition - Lovely Serum wzmacniające z wapniem i wit. C PIELĘGNACJA (dodatkowo przy okazji zakupów): - Original Source śliwkowy - FlosLek Happy per aqua krem - Isana żel pod prysznic żurawina i biała herbata - Isana żel pod prysznic figa i pomarańcza - Ziaja Anty - stres maseczka x2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Raczkowanie
|
Czytałam Wasze posty o zakupach to teraz pora na mnie
![]() -tusz Wibo growing -dwa cienie holo+gratis dwie konturówki -podklad Rimmel 25h -bb Maybelline -pomadka Eliksir -Rimmel pomadka czerwona kate 104 -Rimmel pomadka lasting 070 Edytowane przez shilexia155 Czas edycji: 2012-11-26 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiam się nad zakupem ale nie wiem czy jest fajny. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj kupiłam puder Miss Sporty Stay Matt light i lakier Miss Sporty Clubbing 344. Bardzo długo się na niego czaiłam.
#4608 |
Zakorzenienie
|
Też kupiłam go po raz pierwszy celem sprawdzenia. Dałam za niego 15,59 więc jakby co nie stracę ponad 20 zł
![]() cheerly Lirene promocja nie obejmuje, a jeżeli chodzi o lakiery to wszystkie Wibo, Lovely, Miss Sporty i inne |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź! W takim razie muszę się wybrać na połów nowych lakierów do paznokci :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |||
Zadomowienie
|
Dziękuję za opinię
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pani z Twojego linka nie dała zdjęcia jakie ma rzęsy (dopisek: teraz doczytałam, że ma długie z natury), ale domyślam sie, że długie. Ten tusz moich rzęs nie wydłuża (ale on bodajże tylko od pogrubiania jest). Dzisiaj w Rossku nawet jednej Pani polecałam ten tusz, bo zagadała pracownicę Rossmanna, że szuka typowo pogrubiającego tuszu. Zachwalałam pod niebiosa jako najlepszy pogrubiający tusz, a ona i tak go nie wzięła, tylko wybrała MF 2000kcal ![]() Jak to 16,49? Ale mówisz o tym Maybelline Affinitone 24h? Ja zapłaciłam dziś 22,79. Oszukali mnie? ![]() Dziewczyny po ile Wy go kupiłyście??? Edytowane przez zaczarowana Czas edycji: 2012-11-26 o 13:41 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez tyle kosztował bo kupowałam. A w ogóle to "przez Was" pójdę dziś wziąć jeszcze parę lakierów do paznokci bo sie napaliłam po obejrzeniu Waszych łupów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() A ze mnie taka gapa, że zapomniałam zabrać kod na żel OS (to nic że w domu mam cztery OS: dwa zamknięte i następne dwa ledwo rozpoczętę, a w szafce jeszcze z innej firmy żel mailinowy oraz truskawkowy i waniliowo-imbirowy ![]() Dziś zapłaciłam 84,13 ![]() ![]() Edytowane przez zaczarowana Czas edycji: 2012-11-26 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam korektor Bourjois i Lovely. Ten drugi niezwykle zaskoczył mnie swoją jasnością
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Raczkowanie
|
Czy jest gdzieś na forum gazetka rosmana od 29, a ja ją przeoczyłam? A może ma ktoś ją w posiadaniu?
Chciałam też zapytać, czy może w którymś rossmannie jest już dostępny najnowszy podkład rimmela, pomadka maybelline 14h, tusz loreal exces, tusz bourjois black jack? Bo u mnie nie ma, ale w moim mieście jest jeden z mniejszych rossmannów i nowości wychodzą strasznie powoli, może któraś z was widziała w swoim, a może nawet w którymś w rzeszowie? (albo w jakim kolwiek) |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.