|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie
Cytat:
....
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
uj
Tymeno, Maju sto lat! |
|
|
|
#4593 |
|
Piers do przodu
|
Francuska - co za uj
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Kropko - nie znam żadnego z tych telefonów,
ale zrobiłabym tak, jak radzi Anastazja jeśli Twój telefon goni resztką sił albo wzięlabym opcję bez aparatu (zwykle abonament jest wtedy sporo tańszy) |
|
|
|
#4595 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Jak dla mnie Nokia rzondzi ! Miałam już kilka w swoim zyciu i nigdy się nie zawiodłam. A powiem Wam coś w zwiazku z nokiom. Odebrałam nówkę nieśmiganą i hop- zdjecia ciach, ciach. I co? Doopa. Zamazane jakieś, niewyraźne Słowem aparat kicha (a miał być o niebo lepszy). Już chciałam lecieć reklamować. Uje i inne poszły (a jak). Na szczęście wielkie spojrzałam w obiektywek. Folii niebieskiej nie zdarłam Antyramę z mostem brooklińskim w środku też chciałam reklamować. No wada fabryczna jak nic! Bez środek skaza przechodzi! Napisałam do Pana sprzedającego, że wada. A on mnie, żebym se folię zabezpieczającą zdarła Teraz z wszystkiego nowego folię zdzieram
|
#4596 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Iwonka, w akcji z folią na antyramie nie jesteś odosobniona
Szykowałam dyplomy dla laureatów naszego konkursu. Oprawiam je w te antyramy i oprawiam i wszystko fajnie, tylko czemu one takie jakieś matowe? Ano, temu, że tyż się folii nie pozbyłam
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
ja też niedługo będę miała taki sam problem jak Kropka.... do tej pory miałam Sony Ericsson... bardzo lubię te telefony.... chciałabym nie-dotykowy
....
|
#4598 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam taki:
|
#4600 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#4601 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja to nie lubię nowych telefonów.
Bo une takie wielkie krowy som
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu, mam już go ponad 2 lata i wszystko ok z tą rozsuwaną klapką.. jedynie na samym środku mam porysowana klawiaturę ale jeszcze cyfry i litery są widoczne...
|
#4603 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
zanim z torebki wyciągnę, zanim bym tę klapkę otworzyła / rozsunęła panel, to podejrzewam, ze i dwoch lat by u mnie nie wytrwał A swojego Elma mam już prawie cztery ![]() I zgadzam sie z Iwonką, też wolę małe zgrabne cielaczki, takie w sam raz do torebki
|
|
|
|
|
#4604 |
|
Wtajemniczenie
|
Małgoś
Widziałam jak kiedyś Pan robił zdjęcie tabletem. O kuwra, myślałam, że padnę... Co un, głowę se laptopem zakrywa? Goopi jaki. A un normalnie zdjęcia czaskał.
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2013-01-16 o 16:50 |
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem czy jeszcze ten Twój Elm jest dostępny.....
|
#4606 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Na Allegro tak, nie wiem, w jakiej sieci masz abonament, ale w Erze nie widzę, w Plusie też nie, a poruszać się po stronie Orange nie zamierzam. Kto im tę kretyńską stronę zaprojektował, nic tam znaleźć nie można
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
o !
To prawda jest ja to jeszcze nie lubię grubych (czyli klapki i wysuwy oddpadają) dotykowych z nadmierną ilością przycisków po bokach oraz takich, co mają słuchawki i ładowarkę na jakiś szajsowaty wtyk |
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w orange też nie ma
|
|
#4609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego u mnie same Nokie klasyczne
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie umiem się przekonać do nokii
...
|
#4611 |
|
Piers do przodu
|
poczyniłam masło z duuużą ilością świeżego czosnku
|
#4612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli nie chcesz, nie musi to być Nokia.
Na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie Jest przecież dużo różnych, różnistych modeli. W myśl zasady- dla każdego coś dobrego ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
... i dobrze
![]() co by to było, jakby wszyscy chcieli tylko nokie insze producenty by splajtowali, zrobiłby się monopolista jakość produktów by spadła (chociaż i tak spadła )a ceny by wzrosły ludzie by przestali kupować (bo drogie i szajs) zrobiłby się kryzys nadprodukcji krach na giełdzie kryzys rewolucja i nie wiadomo, co jeszcze |
|
|
|
#4614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja nawet chciałabym umieć się posługiwać nokią..... i ją polubić.....
Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2013-01-16 o 18:15 |
||
|
|
|
#4615 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Katty,
smaczne i zdrowe - teraz tylko bagietkę i stosik krewetek,i żyć nie umierać!Powiedzcie Wy mnie,czy to ja jestem chytra,czy może to normalne,że zwykły bawełniany szal kosztuje w granicach 100zł? ładny,owszem,w kratkę,długi i ciepły,ale to tylko szalik...Seruma tyż nie kupiłam,za długa kolejka była w SP. Jadę do domu smażyć memłone
|
|
|
|
#4616 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
za to mam pasztet z żurawiną ![]() A stówka za szalik to lekkie przegięcie powinien kosztować nie więcej jak 39,99
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-01-16 o 18:53 |
|
|
|
|
#4617 |
|
rude jest piękne:)
|
i ja mam problem z wyborem telefonu konczy mi sie umowa i... szlaken trafen nie ma normalnych telefonow w zadnej z sieci,bo dla telefonu jestem sklonna przenieśc numer do innej sieci.Wszedzie oferuja albo stary model noki jeden ,jedyny albo same dotykowe Ja uwielbiam Eryki zdecydowalabym sie nawet na Nokie ale dobra i z normalna klawiaturą Dzis bylam w Erze (tam mam abonament) i fige z makiem tylko NokiaC 5 -00 zdaje sie i to wszystko.W plusie Nokia Asha 302 z klawiatura konwerte
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z Nokii c5 nie jestem zadowolona. To pierwsza nokia na której się zawiodłam
|
|
|
|
#4619 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
powinnam juz dawno sie zdecydowac ,bo wydzwaniaja ,a ja nie wiem ,po raz pierwszy nie moge dokonac wyboru. dzis w Erze pani zaproponowala zebym kupila jakis dobry dotykowy i sprzedala i za to kupila normlany ,ponoc w sklepach z telefonami mozna wybrac jaki sie chce z normalna klawiatura.Sama stwierdzila ,ze nie rozumie dlaczego nie ma w ofertach takich
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2013-01-16 o 20:25 |
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Teresa, a nie próbowałaś kupić przez internet w t-mobilu ?
na stronie mają kilka normalnych modeli ( poza Emporią ofkors )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

....

Słowem aparat kicha (a miał być o niebo lepszy). Już chciałam lecieć reklamować. Uje i inne poszły (a jak). Na szczęście wielkie spojrzałam w obiektywek. Folii niebieskiej nie zdarłam 

za to mam pasztet z żurawiną
powinien kosztować nie więcej jak 39,99