30,40 plus od A do Z cz.3 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-19, 11:46   #4591
Kamlisa
Zakorzenienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3

dziś zaczęłam dzien wcześnie ( 6) i intensywnie - najpierw naturalna siłownia, czyli pomoc tz przy odśnieżaniu, potem basen, potem do roboty...
I jeszcze mi karta sieciowa w starym kompie się dziczy, a MUSI działać...
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:27   #4592
fuertavertura
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
i najczęściej - nie kupujesz A ja właśnie wyszorowałam się peelingiem i dałam maskę Babora - czysta przyjemność...
Ilana, widzę, że obie skusiłyśmy się na escadową wisienkę i nawet odczucia mamy podobne...
--------------------------------------------
Witam

Babor jedna z moich ulubionych marek pielęgnacyjnych
Tak spodobał mi się ten zapaszek nie wiem dlaczego ale bardzo drażni mnie to słowo używane (tak powszechnie przez wizażanki) w kontekście zapachów/perfum etc. zapaszek kojarzy mi się tak...pejoratywnie, po co takie infantylne zdrobnienia

Kama Ty chyba kupujesz online w sklepie estetyka, mają oryginalne sprawdzone kosmetyki?

W niedzielę zrobiłam łososia (mogłabym go jeść chyba codziennie pod każdą postacią) pieczony w piekarniku z naturalnym masłem plasterkiem cytryny, limonki zapiekany w cieście francuskim z płatkami migdała...pychaaaaa po raz pierwszy ja robiłam obiad dla tak licznego grona heh nie dość że mama i tata to jeszcze wujek i ciocia się załapali i byli zachwyceni proste w przygotowaniu (ja jestem laikiem kulinarnym) a jakie dobre
fuertavertura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:41   #4593
LAPIEL
Zakorzenienie

Tigerr

Lapi , nic nie napisałaś jak tam było w Spa ?
......................... ......................... ......................... ................

ano fajnie ....byliśmy już tam 3 czy 4 raz , także sprawdzone spa , to jest to Spa, w którym miszkała reprezentacja Portugalii w czasie Euro i blisko ,mamy jakieś 40 km , także super
można wynająć apartament , w którym spał Ronaldo ...o ile kogoś to kręci ...
przepyszne jedzonko tam mają , naprawde rewelacja

Ilana ja raz czy dwa kupowałam z Estetyki i wszycho ok było

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-02-19 o 12:56
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 13:48   #4594
kropeczka74
Zadomowienie

Zasłużona przerwa z przepyszną drożdżówką i herbatą z rumem
To w nartach lubię chyba najbardziej
kropeczka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 13:57   #4595
Michell72
Zakorzenienie

Ila brzmi pyszniePrzetłumacz tylko .. zapiekany w cieście francuskim z płatkami migdała..że niby jak?Zaserwuję mężowi,on jest rybo-chłonnyHerbatka z rumem o lubię
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 14:46   #4596
Kamlisa
Zakorzenienie

Ilana, dla mnie zapaszek, to mysz, co zdechła za łóżkiem
Babor lubię, zwłaszcza tę właśnie maskę
Ja dziś też robię łososia, tyle, że o nim zapomniałam - i piekł się, biedak, 40 zamiast 20 minut Spalony nie jest, ale podsuszony już tak...Ryb nie lubię, do niedawna istniała dla mnie makrela wędzona i tuńczyk w sosie własnym. ostatnio doszedł łosoś - a konkretnie filety porcjowane mrożone z lidla, firma trawlic. jak nie ryba Rozmrażam posypuję przyprawa do ryb z kamisa, wkładam do naczynia z odrobiną masła klarowanego na dnie i piekę 20 minut. dziś 40, wypadek przy pracy Naprawdę pyszne i proste i szybkie.
Krop, czyli renomowana firma Cię nie zachwyciła
Stary 2013-02-19, 15:07   #4597
LAPIEL
Zakorzenienie

Kamlisa
Ryb nie lubię, do niedawna istniała dla mnie makrela wędzona i tuńczyk w sosie własnym
......................... ......................... ......................... ......................... .....

ja to samo ino tuńczyk i makrela wędzona ....
łosoś mnie ani wyglądem ani zapachem nie przekona

dziś wieczorkiem zrobię właśnie sałatę z tuńczykiem ....
chociaż na Teneryfie tuńczyk to jest tuńczyk , smakują mi tam sałatki z nim o niebo lepiej niż u nas ....
zdarzyło mi się też ostatnio jak tam byliśmy jeść ryby - takie danie jednogarnkowe z ryb nam przygotowali w takiej tubylczej knajpie , właściciel bardzo polecał a mąż koniecznie chciał to zjeść a ,że danie bylo na 2 os. to cóż musiałam ...no nawet trochę przełknęłam bo smakowicie pachniało ale właściciel jak zobaczył ,że tylko próbuje a nie jem to zaraz pytał dlaczego ,czy mi nie smakuje ...jak mu powiedziałam ,że ja w zasadzie nie jadam ryb to popatrzył na mnie jak na wariatkę hihi....cóż dla nich to chyba dziwne ...najpierw dowiedział się odemnie ,że nie jadamy owocow morza wszyscy i też miał niewyraźną minę ...no ubaw był

postanowilam sobie dziś wcześniej wolne zrobić i siedzę od godziny już z tą maską Retix c ...na pierwsze podejście polecono mi trzymać ją 6 godzin ...

Miszka Ty polecałaś kiedyś krem Zinalfat ??? dobry jest ? ....bo może mi się przydać po tym retixie czasami coś łagodzącego i regenerującego ....

kupiłam dziś nową Urodę , na okładce jest Dżoana ...tak jakoś dziwnie wygląda czy mi się tylko wydaje ?....ma ktoraś z Was ta gazetę może ?

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-02-19 o 16:11
Stary 2013-02-19, 16:29   #4598
Kamlisa
Zakorzenienie

jest nowa Uroda...? Jutro poszukam
Lapi, spróbuj tego łososia, o którym pisałam Naprawdę, jak nie ryba - mówię to ja, wróg wszelakich owoców morza Upieczona z masełkiem - jest delikatna, miękka i nie jedzie rybą - nie mam pojęcia, jakim cudem...
Stary 2013-02-19, 16:40   #4599
Michell72
Zakorzenienie

Tig kupiłam drugi słoiczek i kupię od Ciebie trzeci jakby co http://allegro.pl/revlon-colorstay-w...030387019.html 320 kolor!!!! Lapi nie polecam Zinalfatu..Wiesz co mnie bardziej koi ..Alantan plus krem lub La roche nutric intense 2.5% nowość lub Avene cicalfate post acne..Te trio jest rewelacyjne..Wczoraj tez kupiłam kapsułkę w rosmanie(fiolkę z aloesem)fajna...Urode mam juz od tygodnia..Dżoana jest tak rozbielona tak w photoshopie zrobiona że az razi,jak brzydko wygląda...

Stary 2013-02-19, 17:21   #4600
LAPIEL
Zakorzenienie

Michell72
Lapi nie polecam Zinalfatu..Wiesz co mnie bardziej koi ..Alantan plus krem lub La roche nutric intense 2.5% nowość lub Avene cicalfate post acne..Te trio jest rewelacyjne..Wczoraj tez kupiłam kapsułkę w rosmanie(fiolkę z aloesem)fajna...Urode mam juz od tygodnia..Dżoana jest tak rozbielona tak w photoshopie zrobiona że az razi,jak brzydko wygląda...
......................... ......................... ......................... .........................
taaa przecudowali z tym photoshopem .....

i dzięki za info ...no tak stary dobry Avene Cicalfate ....
a Alantan tani i tyż dobry

Kama u mnie nie ma Lidla ...jesteś pewna ,że kupiłaś łososia skoro jak łosoś nie smakuje ???

mój mąż uwielbia łososia i ryby w ogóle ale jada je tylko w kanjpach bo ja nie zrobię w domu...jakoś mam wsteczny no ....a jak już widzę pstrągi w całości to w ogóle , zaraz czuję ten muł na odległość ...

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-02-19 o 17:26
Stary 2013-02-19, 17:46   #4601
kropeczka74
Zadomowienie

Kama, nie zachwycił nic a nic
Zrobione na szybcika, byle jak, miało trwać 90 min, trwało 70 i tu chyba jest ten pies pogrzebany, 20 minut więcej masażu to jest sporo.
W ogóle zauważyłam, że Zakopane się kończy, o ile już się nie skończyło. Pozamykanych jest wiele fajnych sklepów, te co się ostały sprzedają chłam, knajpy jakieś takie raczej podłe. No nie wiem, czy to wina kryzysu czy góralskiej pazerności, bo knajp na Krupówkach było milion pięćset.
Wybudowali mnóstwo apartamentowców, które stoją z ogłoszeniami: SPRZEDAM.

No i doszłam do wniosku, że przebywanie na świeżym powietrzu jest bardzo męcząceLedwo żyję, nogi mi odpadną, ostra jazda dzisiaj była
Stary 2013-02-19, 17:56   #4602
fuertavertura
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Ila brzmi pyszniePrzetłumacz tylko .. zapiekany w cieście francuskim z płatkami migdała..że niby jak?Zaserwuję mężowi,on jest rybo-chłonnyHerbatka z rumem o lubię
----------------------------------
Miszku, kupuję łososia filetowanego, porcjowanego po 2 sztuki - świeży w Biedrze (naprawdę dobry!) oprawiam go w przyprawach do ryb, dodaję trochę oregano, czasami nieco świeżej kolendry, odrobinę soku cytryna+limonka, bądź po prostu kładę po plastrze cytry i limo plus odrobina masła - ja kroję je w plasterki, zawijam w folię i zostawiam to na ok.2h żeby ryba wchłonęła aromat następnie nieco wałkuję ciasto francuskie, żeby było cieńsze (też biedronkowe) owijam tym ciastem łososia, rozmieszanym jajkiem przy użyciu pędzla kuchennego smaruję z wierzchu ciasto francuskie i posypuję płatkami migdała. Piekę w termoobiegu 180C ok.25 min.
Mi smakuje ale ja ryby mogłabym szamać codziennie na śniadanie, obiad i kolacjęA łosoś dodatkowo ma ten plus, że ładnie pachnie, nie drażni nosa, tak trochę słodko.

Lapi, zinaflat jest super szczególnie jako ukojenie w czasie kosmetycznych ekstream'ów jak dermabrazja, kwasy etc. ja polecam aaaaaa Dżoanna na Urodzie....biłam się w głowę jak można tak przepałować z photoshopem, totalnie zniekształcone rysy twarzy co to jest
ooooo masz a dlaczego Misz nie lubisz Zina? ten krem to chyba każda Pani chwali

Przetestowałam i kupiłam nowy BB Crem Diora - bardzo fajny, ładnie i naturalnie wygląda na buzi

Edytowane przez fuertavertura
Czas edycji: 2013-02-19 o 17:59
fuertavertura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:03   #4603
Kamlisa
Zakorzenienie

Mój mąż jest wybitnie rybny, wędkarz, te sprawy - ja się rybiego ogona nie tykam Ale na wigilię ( karpia nie jadam) kupiłam właśnie w lidlu tę rybę i tej konkretnej firmy, filet, 2 porcje I zdumienie mnie powaliło, ze nawet mi smakowała No to zaczęłam kupować regularnie, innych nie testuję, pieczenie, czyli zdrowo...Pierwszy raz w życiu z własnej woli jem rybę na obiad
Chyba też wezmę próbkę tego nowego BB diora, jak tak chwalicie
Stary 2013-02-19, 18:03   #4604
BBRAT
Zadomowienie

Mi to się wydaje, że Zakopane po prostu przestało mieć monopol na topową górską miejscowość. Pojawiły się Zieleńce i parę innych, a poza tym społeczeństwo nauczyło się języków i jeździ "zagranicę"
W Warszawie śnieg po pachy, jak wstałam po 6 to było biało i sypało, taki stan nieprzerwanie trwa do tej pory. Samochód odśnieżałam dzisiaj 3 razy, fakt, ten pierwszy raz był najbardziej powalający, ale drugie odśnieżanie też mnie zaskoczyło, że dowaliło aż tyle śniegu. Trzecie to już spoko, bułeczka z masłem.
W zasadzie podoba mi się bardzo, tak jak jest dzisiaj. Nie marznę, a wszędzie biało.
Zresztą ja z tych nie narzekających i nie utyskujących na pogodę, a sprawy ciśnienia nie są mi w ogóle znane.
Śnieg tak fajnie osadza się na rzęsach, uwielbiam to
Olałam rano jakikolwiek makijaż, moja cera w takie niemroźne śnieżyce wygląda naprawdę fajnie, jak nie moja
Dear K, wrzuć jakieś ładne zimowe zdjęcie, niech ludzie z betonu też coś ładnego obejrzą
Kolorystyka Dżoany - piękna tylko gęba jakaś zniekształcona

Edytowane przez BBRAT
Czas edycji: 2013-02-19 o 18:08
BBRAT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:10   #4605
kropeczka74
Zadomowienie

Tez kupiłam Urodę i też zachodziłam w głowę, cóż tej Dżoanie się w ryjek stało
No przedobrzyli jednym słowem
Stary 2013-02-19, 18:12   #4606
marcelinka12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LAPIEL Pokaż wiadomość
Kamlisa
Ryb nie lubię, do niedawna istniała dla mnie makrela wędzona i tuńczyk w sosie własnym
......................... ......................... ......................... ......................... .....

ja to samo ino tuńczyk i makrela wędzona ....
łosoś mnie ani wyglądem ani zapachem nie przekona

dziś wieczorkiem zrobię właśnie sałatę z tuńczykiem ....
chociaż na Teneryfie tuńczyk to jest tuńczyk , smakują mi tam sałatki z nim o niebo lepiej niż u nas ....
zdarzyło mi się też ostatnio jak tam byliśmy jeść ryby - takie danie jednogarnkowe z ryb nam przygotowali w takiej tubylczej knajpie , właściciel bardzo polecał a mąż koniecznie chciał to zjeść a ,że danie bylo na 2 os. to cóż musiałam ...no nawet trochę przełknęłam bo smakowicie pachniało ale właściciel jak zobaczył ,że tylko próbuje a nie jem to zaraz pytał dlaczego ,czy mi nie smakuje ...jak mu powiedziałam ,że ja w zasadzie nie jadam ryb to popatrzył na mnie jak na wariatkę hihi....cóż dla nich to chyba dziwne ...najpierw dowiedział się odemnie ,że nie jadamy owocow morza wszyscy i też miał niewyraźną minę ...no ubaw był

postanowilam sobie dziś wcześniej wolne zrobić i siedzę od godziny już z tą maską Retix c ...na pierwsze podejście polecono mi trzymać ją 6 godzin ...

Miszka Ty polecałaś kiedyś krem Zinalfat ??? dobry jest ? ....bo może mi się przydać po tym retixie czasami coś łagodzącego i regenerującego ....

kupiłam dziś nową Urodę , na okładce jest Dżoana ...tak jakoś dziwnie wygląda czy mi się tylko wydaje ?....ma ktoraś z Was ta gazetę może ?
tez mam te gazete fakt taka sztuczna nie podoba mi sie dziewczyny a moze wy mi cos polecicie chodzi mi o podklad dosc kryjacy ale nie EL DW
moj kolor to tak:
dior 20, lancome teint 01, Armani 4, DW Desert Beige 2N1
marcelinka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:14   #4607
BBRAT
Zadomowienie

Chyba też kupię tę Urodę. To już całe wieki, jak nie czytałam żadnej durnej gazety
A czasem trzeba, tak po prostu zatopić się w tych bzdurach... sama przyjemność
Stary 2013-02-19, 18:19   #4608
Michell72
Zakorzenienie

Zinalfat lubie ,tylko teraz kiedy sie retinuję,nie przynosi mi on ukojenia,więc powiedziałam mu pa pa i kupiłam inne ..Ryby nie bardzo ,jem ,bo mąż mi wciska ,że zdrowo,że trzeba..to jem.. Zleję cytryną plus sałatka z selera razem do buzi,to jakoś łykam..Zdecydowanie wolę omega w kapsułkachAle przepis Ily- wprowadzę w zycie w najblizszym czasieBB diora chciałam kupic do przetestowania ,ale wycenili probke na 11zł plus 10zl wysylka to podziękowałam..Wezmę tez jak bede w Galerii..Narazie rozkochałam sie w Revlonie,co u mnie dość rzadkie,bo z reguły nie chomikuję podkładów,a wciąz zamieniam je na nowsze modele..więc po dostaniu dopiero co nowego słoiczka,dziś kupiłąm drugiIrenka bedziesz zachwycona

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Marcelina spróbuj
MAX FACTOR FACE FINITY,powinien Ci podpasować..
Stary 2013-02-19, 18:21   #4609
BBRAT
Zadomowienie

Ja to w ogóle niezbyt kumam jak krem z tlenkiem cynku ma mieć właściwości kojące - moją skórę tlenek cynku drapie po prostu, tak samo jak dwutlenek tytanu czy wszelkie minerały w proszku. W moim przypadku takie kremy to tylko jako filtr mineralny na słońce. Używania tego w ramach ukojenia - nie wyobrażam sobie.
Tortura
Stary 2013-02-19, 18:22   #4610
kropeczka74
Zadomowienie

Nęci mnie ten BB od Diora, co rusz w jakiejś gazecie widzę jego reklamy. Z tym, że ja się z Diorem nie lubię, chyba muszę zacząć od próbki
Stary 2013-02-19, 18:24   #4611
BBRAT
Zadomowienie

No właśnie ja też niezbyt Diora lubię, tzn. nie nęci mnie. Nastawiłam się na (sławetnego) CLARINSA bo z opisu wynika, że ma filtry tylko mineralne, a w kolorówce wolę jednak takie rozwiązanie.
A póki co - BB La Roche Posay. W sumie to nawet wątpię, czy Klaręs będzie lepszy od LRP...
K, weź sobie próbkę jasnego BB LRP, albo jak się spotkamy to Ci dam kilka

Edytowane przez BBRAT
Czas edycji: 2013-02-19 o 18:28
Stary 2013-02-19, 18:29   #4612
LAPIEL
Zakorzenienie

BBRAT
Chyba też kupię tę Urodę. To już całe wieki, jak nie czytałam żadnej durnej gazety
A czasem trzeba, tak po prostu zatopić się w tych bzdurach... sama przyjemność
......................... ......................... ......................... ......................... ................

O! a od kiedyż to Uroda jest durną i bzdurną gazetą ..........

Jak ktoś czytuje i Twój Styl , Panią , Elle czy Zwierciadło to co ? traci czas na bzdury ? durny jest lub poprostu głupi czy jak to co napisałaś rozumieć ?
bo albo ja jestem ostatnio przewrażliwiona albo ktoś tu nie do końca pomyśli co pisze czasami .........

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-02-19 o 18:41
Stary 2013-02-19, 18:37   #4613
Kamlisa
Zakorzenienie

o, wypraszam sobie, Brati, Uroda nie jest durna To kopalnia informacji Jak chcesz się odmózdżyć - kup sobie Party albo coś takiego...Jak dorwę to u fryzjera, to czytam, jak kosmitka - nie znam 99% tych pseudo-celebrytów...
Stary 2013-02-19, 18:50   #4614
LAPIEL
Zakorzenienie

No i dzięki Kama ,że też zareagowałaś bo jak czytam coś takiego to znów odechciewa mi się tu zaglądać ....
Stary 2013-02-19, 18:51   #4615
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBRAT Pokaż wiadomość
Irenka, sklepy z zabawkami - ja Twojego faceta rozumiem
ja tez niby ale czasem to az mnie zadziwia ile tam moze czasu spedzic

Cytat:
Irenko mogłam Ci kupic i wysłac za jednym razem
hmm niby tak ale wole Cie nie nadwyrezac

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Naprawdę, jak nie ryba - mówię to ja, wróg wszelakich owoców morza Upieczona z masełkiem - jest delikatna, miękka i nie jedzie rybą - nie mam pojęcia, jakim cudem...

Tig a zawsze dajesz ghee do rybki? jak pamietam to smakuje zupelnie inaczej jak sie na ghee gotuje

Cytat:
Irenka bedziesz zachwycona
napewno jesli tak zachwalasz

ja jutro mam tego nieszczesnego ortopede .. oby cos wymyslil
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:53   #4616
BBRAT
Zadomowienie

Wyszłam na chwilę do sąsiada, wracam, i patrzę - a tu tyle osób poczuło się urażonych
Irenka, czy Twój narzeczony ma tę samą słabość w sklepach, co ja i mój brat - oglądanie modeli typu Burago itp?
Stary 2013-02-19, 18:58   #4617
uklika
Zadomowienie

Fajnie, ze nalozylas Retix c Lapi Mam nadzieje, ze sie podzielisz wrazeniami

Chetnie bym wyprobowala ten Revlon Colorstay Whipped Miszka ale nie bardzo wiem ktory kolor, mysle nad natural beige lub medium beige
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 19:48   #4618
Kamlisa
Zakorzenienie

Brati, nie czuję się strrrasznie urażona , bo nie piszę artykułów do Urody Ale tam jest wiele pożytecznych informacji, którymi się potem dzielimy na wizażu i które Ciebie tez interesują, o makijażu, technikach , kosmetykach, zabiegach...Poczytaj, to sama zobaczysz. Dla mnie ( opinia subiektywna i absolutnie prywatna) głupiutkie sa gazety opisujące kto z kim, ile razy, co powiedział, kiedy się rozstał, a kiedy znowu spotkał Kompletnie nie rozumiem wyciągania na jaw życia prywatnego i dywagacji na temat stanu własnych uczuć. tudzież deklarowania miłości do grobowej deski, by za pół roku - obrzucać błotem tę samą osobę...Wiecie, on był stały - tylko one się zmieniały Jednym słowem gazety o życiu "gwiazd" i "celebrytów" - to nie moja bajka.
Stary 2013-02-19, 20:00   #4619
BBRAT
Zadomowienie

Kama. Chętnie czytam durne gazety u fryzjera i chętnie się do tego przyznaję Tak jak napisałam - to sama przyjemność i wielka odskocznia od spraw zawodowych.
Lata temu kupowałam Urodę, ale przestałam, bo rozczarowuje mnie jej powierzchowność. Głównie zdjęcia i lakoniczne informacje, taki przekaz komiksowy, typu gazeta Bravo w latach 80-tych. Artykuły, mające poruszyć i zgłębić dany temat - moim zdaniem nie wyczerpują go nawet w 20-stu procentach. Największy potencjał tej gazety to wielka ilość zdjęć i wskazówki jakie nowości wchodzą do Sephory czy Douglasa. Niestety, jeśli ktoś szuka wnikliwych artykułów z pogranicza kosmetologii i medycyny (chodzi mi o pielęgnację, nie o skalpel) - to Uroda nie da mu tego Dla mnie obecna forma Urody to taki komiks, a szkoda. Kiedyś dawno temu, ok. 2001 roku, był na rynku grubaśny miesięcznik Votre Boute (czy jakoś tak). Jak tam się brali za jakiś temat - to rozkładali zagadnienie na czynniki pierwsze, zdjęć było mniej. Właśnie takiego podejścia mi brakuje. Ale u fryzjera - sięgam po Urodę i tego typu kolorówki bardzo chętnie, czemu nie. Tydzień temu w jednym z artykułów dopatrzyłam się kilku błędów ortograficznych. Jakoś zawsze smucą mnie takie zjawiska, od dziecka miałam duży szacunek do słowa pisanego i do książek, a teraz to "dziennikarstwo" takie niechlujne...
Zwierciadło bardzo lubię, ale to jednak inna półka niż Uroda i spółka.
Stary 2013-02-19, 20:05   #4620
Michell72
Zakorzenienie

Lubię Urodę ,relaksuję się przy niej..Hot,Avanti,In style..Te kupuję ..Jakas celebrytka zachwyciła sie serialem Homeland i juz z mężem go oglądamy..http://www.filmweb.pl/serial/Homeland-2011-595358 BB La roche b.fajnyKrop kolor light będzie Ci pasował!!!A oto moja nowa bransoletkaGuessa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3034333791.jpg (38,7 KB, 25 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości