|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ?? | |||
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
3 | 6,12% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III |
1 | 2,04% |
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 |
18 | 36,73% |
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
2 | 4,08% |
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
0 | 0% |
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III |
3 | 6,12% |
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Bo ja tak po niku, ale chyba sobie zerknę w klubie jak masz na imię, bo jak inaczej to Cię z Xem będe pisać
![]() Też mykam spać, bo znowu będę prawie godzinę wstawać, a później ekspres na resztę.
Mam tylko jedno skrzydło ... A Ty masz skrzydło drugie ... Szczęścia nie trzeba szukać, spotyka się je przy okazji ![]() Edytowane przez xal Czas edycji: 2012-11-19 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
![]() ![]() ![]() jeszcze raz dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
to ja też już się żegnam, dobrej nocki
![]() Cloche jeśli wrócisz z pracy i będziesz chciała nadrabiać, to nawet nie próbuj... bo dzisiaj jakieś szaleństwo- dziewczyny pisały jak opętane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Wtajemniczenie
|
a do ćwiczeń to się niestety nie dołączę. mam zakaz od gin nawet na ćwiczenia w szkole rodzenia
![]() mnie też dziś głowa pobolewa ale chyba się odwodniłam troszku - rano wypiłam pół herbaty, potem u babci barszcz jadłam, więc w sumie jak picie, i z dwa łyki soku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skrót poproszę!!! ![]() ja od siebie dodam tylko, że powiedziałam dzisiaj szefowi i wyszło fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4596 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
siedzę i myślę
|
Olaboga... macie tempo
![]() I jak zwykle ja przychodzę, a Wy dobranoc... ![]() Ja miałam być w niedzielę, ale nie chciało mi się... ale na pewno jakoś niedługo się tam pojawię ![]() Cytat:
![]() A co do lumpków to lubię, ale nie lubię tych tłumów ... ![]() ![]() Teraz będę jeść kakaową kaszkę ![]()
![]() |
#4598 |
Wtajemniczenie
|
a ja tak siedzę sobie i myślę o tym badaniu z glukozą. powinno się je robić między 24 a 28 tc, gin zapisała mi teraz na skierowaniu, a żeby były wyniki na wizytę, musiałabym robić za 1,5 tyg, czyli 19/20 tc ... no i sama nie wiem czy nie poczekać
![]() ![]() a co do H&Mu, to w moich trzech okolicznych nie było ciuchów ciążowych, nie wiem o co kaman, bo kiedyś były ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Mysia i Lonely współczuję dolegliwości. I to dosłownie bo mnie męczy najgorsza zgaga tej ciąży
![]() Wika POtwierdzam syrop z cebuli - pomaga na kaszel, więc warto spróbować. Cytat:
Ale świetnie wymyśliliście z szefem - super wyszło, no i fajna informacja, że jego żona jest na podobnym etapie co i Ty, może na nasz wątek wpadnie i będziesz nam ją tłumaczyć? ![]() Też idę spać dziewczęta. Jutro z samego rana idę do ginki. Nie zrobiłam sobie listy, taka zalatana dziś byłam i chyba będę na szybko w tramwaju coś wymyślać. Na pewno chcę zapytać o sposoby na zgagę w ciąży, bo już nie daję rady. Śpijcie dobrze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Ja również życzę Wam dobrej nocy i zmykam po kołdrę czytać książkę, bo spać pójdę dopiero jak mąż wróci z pracy czyli ok 1:00
![]() Do usłyszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
siedzę i myślę
|
Dobrej nocy ! Jutro mam ambitny plan obudzić się o 9
![]() A jeszcze wróciłam się pochwalić, że dziecko mi przytyło - od dzisiaj jest już płodem ![]() 13 tygodniu witaj ![]()
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2012-11-19 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry i zabieram się za nadrabianie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Witam się bladym świtem i zmykam na wizytę. Muszę jeszcze jednego lekarza znaleźć (chyba będę za nim po całej Warszawie latać
![]() Karolina - ![]() ![]() Cloche - jak Ci poszło nadrabianie? ![]() Do zobaczenia późnieniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobra resztę ponadrabiam później, do naklikania ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |||
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki. Ja właśnie zjadłam płatki sniadaniowe, bo pobiegłam rano do wc z mdłościami przez pusty żołądek. Tak mnie wczoaj bolał brzuch, że wzięłam tabletke i poszłam leżeć... musze chyba więcej czasu w łóżku spędzać....
biorę się za nadrabianie. ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Cytat:
zaraz popatrze co tam mamy Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- hop hop ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj standardowo : jajecznica
![]() Wika, bańki chińskie to takie gumowe np kupisz w aptece. Stawiasz je na plecy, na górę, ja na oliwce, żeby lepiej się przyssały. One się przysysają przez tą gumę. Trzymasz tak około 20 minut leżąc pod kocem. Najlepiej wieczorem, bo po zwykłych bańkach lezysz plackiem 3 dni, a po tych też trzeba uważać tj ubrać się i zaraz do wyrka spać i rano też żeby nie zawiało. Jak ściągniesz te bańki i zobaczysz ciemniejsze placki to znaczy, że coś jednak jest w oskrzelach. Ja tak miałam, a lekarka mówiła, że czysto. 3 dni i mnie już nie dusiło, a chyba 5 i przeszło całkowicie? To było 3 lata temu, ale wiem, że mój tata czasami stosuje i mu pomaga, zaraz jak go przewieje i czuje, że idzie na gardło/kaszel.
#4607 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już w pracy od 7 ![]() ![]() Muszę spisac liste pytań do gina:P
![]() |
#4608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Axella i co ten Twój przeskrobał lub jaką niespodziankę miał dla Ciebie?
Eh, ta moja babska ciekawość, ale chłopy to przeważnie funkcjonują według prostego schematu ![]()
#4610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4611 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Wtajemniczenie
|
anoxe 4.12
lonely lady 5.12 ja ![]() po kolei będziemy zdawać relacje ![]() Wiecie co...mam nadzieję, że nie jestem jakaś odosobniona, ale ja ogólnie jestem pełna dobrej nadziei i wiary, że wszystko OK z maluszkiem. Po prostu sobie myślę, że wszystko musi być dobrze i nie może być inaczej. Piszę o tym, bo mam wrażenie, że wiele dziewczyn ciągle się boi czy z ich maluszkami jest wszystko dobrze. Będziemy dobrymi mamuśkami, przejmujemy się każdym wynikiem, chodzimy na badania, dbamy o nasze ciała, zdrowo się odżywiamy itd. nie dokładajmy sobie niepotrzebnego stresu. Jasne, że się martwimy i chcemy być przygotowane w razie czego, ale tak naprawdę mały mamy na to wpływ, na to co mamy w brzuszkach a grunt to pozytywne myślenie i nie łamanie się ![]()
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Przyszły mi ciuszki z allegro, zamawiałam legginsy i bawełniane bluzki, podsyłam Wam linki, bo jestem zadowolona i brzuszek się zmieści a ceny ok
![]() http://allegro.pl/jesienne-kolorki-l...725282266.html - te są trochę świecące http://allegro.pl/new-spodnie-rurki-...714531976.html http://allegro.pl/top-koszulka-bawel...712805295.html - ta mam czarna i różową http://allegro.pl/promocja-ocieplane...738572015.html - te mają duuuużo miejsca na brzusio i są cieplutkie, właśnie w nich siedzę ![]() http://allegro.pl/dzianinowy-swetere...697489089.html - bardzo fajny mam czarny ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kochana nie łap stresa! Ile ma już Twoja dzidzia? ale Ci fajnie ![]()
![]() |
#4615 | |||
Zakorzenienie
|
oj nieeeee, nie zasnęłabym
![]() zagrzałam wodę w garnkach i "wykąpałam" się w misce ![]() ja nie wiem jak keidyś ludzie tak żyli, nagimnastykowałam się jak głupia ![]() nieładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() Wstałam i myslałam, że wykończyłyście wczoraj wątek, ale na szczęście mi się udało i tylko jedna strona do nadrobienia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Raczkowanie
|
dzień dobry wszystkim
![]() długo się nie odzywałam - myślę, że "problem" małej aktywności niektórych osób ( w tym mnie ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie w sumie dużo zmian, dziś pierwszy dzień 16 tygodnia - całe szczęście zaczynają mi różne uciążliwości przechodzić. Ale od dwóch dni pobolewa mnie brzuch, więc po przygodach z plamieniem trochę się tym stresuję, pewnie na wyrost. Od tygodnia mam z dnia na dzień wrażenie, że mam wreszcie coraz większy brzuch ![]() będziemy się w czerwcu przeprowadzać do nowego mieszkania (teraz mieszkamy w domu na wsi, długa historia), więc w ramach oszczędności pozostaję na nfz'cie - muszę wytrzymać z niewiedzą o płci do okolic 20 tygodnia, co nie jest proste ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Pearl co do zdjęć to mnie razi tylko komentowanie ich tutaj, skoro część z nas nie może ich zobaczyć
![]() 16 tydzień ![]() ![]() u mnie będxzie jutro wg USG równy 14 tydzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do klubu i zdjęć- klub jest założony po to, żeby miały dostęp do niego dziewczyny do których już mamy zaufanie które są o których coś wiemy... Bo głupio mi jak ktoś by czytał, wiedział coś o mnie intymnego a ja nawet nie wiem kto to jest jak wygląda. Tu jak ktoś ma ochotę też może dać swoje zdjęcia my nie bronimy ![]() Mój mąż tez czuje, że będzie dziewuszka to może jakąs intuicję mają ![]()
![]() |
#4620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.