|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)
|
|
|
|
#4592 |
|
Rozeznanie
|
Nie pamietam juz ktora z Was poszukiwala zapachu kadzidla w YC, ale moim zdaniem Holiday Bayberry na sucho pachnie wlasnie kadzidlem.
|
|
|
|
#4593 |
|
Raczkowanie
|
Oprócz zamówionych wosków poszalałam dziś w IKEA:P
Wybrałam: - 1 świeczkę TINDRA jabłkową - 1 świeczkę TINDRA owoce egzotyczne - paczkę 100 tealightów bezzapachowych - paczkę 12 dużych tealightów jabłkowych - komplet 3 świeczek TINDRA LJUV o zapachu różnych ciast - 3 niebieskie świeczniki na male i duże tealighty - komplet 3 wysokich białych świeczników - pasują do nich duże świece w kształcie walców i te niebieskie świeczniki, do których można np. włożyć wtedy tealighty.--->http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E257093_S4.JPG - jeden "kornkowy" biały śwecznik |
|
|
|
#4594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeden pachnie jak ogród- zielona trawa nakrapiana drobnymi konwaliami i innymi wiosennymi kwiatami, w dodatku killer. A Child Wish pachnie trochę chemicznie, jest perfumowany, nie pachnie ogrodem i kwiatami, a bardziej kwiatową wodą toaletową i nie ma w sobie już tej naturalności i moc ma praktycznie żadną Lubie go nawet, ale tworzy zupełnie inny klimat niż Garden Hideawy.
|
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Apple And Pine Needle pachnie kadzidłem i grobami :P
|
|
|
|
#4596 |
|
Zaczytana online
|
I trochę denatem
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy widziałyście- dziś napisałam o drugim wosku paradisi. Tym razem bez zachwytu. I jeżeli szukacie frezji, bierzcie raczej Joy a nie samą frezję.
|
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4599 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Haha, a co z tytulowym jablkiem??? |
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
W dodatku wosk był tak intensywny,że czułam tę woń ok.3-4dni w pomieszczeniu. Bardzo się zawiodłam,to zdecydowanie nie mój zapach.
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakim denatem? Ja wam dam! Mój ulubiony zapach to jest. Denatem. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() http://spookynails.com/3-jablka-yank...candle-apples/ tu się na jego temat dość intensywnie wypowiedziałam ;p |
|||
|
|
|
#4603 |
|
Bang Bang Bang
|
Czy są tutaj jakieś fanki Strawberry Buttercream? Właśnie znalazłam duży, nowy słój za 49zł (Warszawa)
Od tej samej osoby również duże słoje, w tej samej cenie, ale z niewielkim ubytkiem: Vanilla Lime i Buttercream ![]() A może to któraś z Was wyprzedaje kolekcję?
|
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam sobie wczoraj odpalić coś owocowego, ale przywieźliśmy od teściowej bez i konwalie - czuć w całym mieszkaniu
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Jak do tej pory paliłam 3 woski. Moc? W zależności od zapachu, jednak żaden z nich całego domu mi nie zapełnił. Zapach zatrzymuje się w dużym pokoju. Z YC też bywa różnie. Ogólnie nie jestem teraz jakoś nimi zachwycona. Ale może to też przez to przemęczenie frezją? Wczoraj paliłam lawendę i jej zapach jest cudowny. Jeszcze trochę popalę ją sobie i zobaczę jak się spisuje. Ale to fakt, ja muszę dawać pół wosku, aby zapach mnie zadowalał (lubię wyraźne zapachy).
|
|
|
|
#4606 |
|
Bang Bang Bang
|
A ja pozwolę sobie jeszcze dorzucić: u HomeDelight całkiem fajna okazja
Duża świeca Chocolate Bunnies + sampler Clean Cotton + wosk Pink Lady Slipper za 79zł
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
Gdzie to znalazłaś? Zainteresował mnie słój Buttercream ![]() Edit: Znalazłam,wiadomość wysłałam i czekam na odpowiedź
Piąta pora roku - miłość ♥ Edytowane przez Jagoda_w6 Czas edycji: 2013-05-09 o 11:44 |
|
|
|
|
#4608 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Daj znać jak się czegoś dowiesz - sama jestem ciekawa (ale kupić - nie kupię trzymam się swojego postanowienia o przerwie w zakupach YC... Co zresztą mój mąż podsumował: do czasu aż pan Przemek napisze "DOSTAWA" |
|
|
|
|
#4609 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
Ja również mam zakaz od chłopaka. Trudno,trzeba kombinować w ukryciu
|
|
#4610 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
" Ale fakt - okazja moim zdaniem wielka |
|
|
|
|
#4611 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przy okazji musze sie Wam poskarzyc, a jednoczesnie zapytac, czy moze ktoras z Was tez testowala ktorys z tumblerow Cool Pops. Kupilam jeden z nich (Tripple Berry) i na sucho bardzo mi sie podoba zarowno zapach, jak i wizualnie - ma taka smieszna gumowa pokrywke, chyba jak w serii Eat Desserts First. Dramat zaczal sie jak go rozpalilam, bo po pierwsze za Chiny nie chce sie roztopic do scianek, a po drugie pali sie tak, jakby chcial a nie mogl :/ Strasznie mi szkoda, ze sie tak zachowuje, bo zapach jest fajny, letni i nie meczacy, ale jak sie bedzie dalej tak palic, to wiekszosc swiecy sie zmarnuje
|
|
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zakazu nie mam, ale wczoraj powiedział, że ma nadzieję, że szybko zajdę w ciążę, to nie będzie mnie ciągnęło do zapachów i wręcz nie będę mogła ich znieść
|
#4613 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeszcze trochę do popalę.
|
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po ile kupiłas? I ktos wie po ile sa duże i gdzie kupić? Na All u p.Przemka jest 5 dużych słojów COOL POPS za 500zł. Która chętna?
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#4616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wczoraj nie skorzystałam z okazji jak usłyszałam od mojego "wybierz sobie świecę, to Ci kupię"... Moja dusza sknery nie pozwoliła mi na zakup za 99 zł dużego słoja, a tylko takie były ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Nie wiem, czy widziałyście, ale na tej fejsbukowej stronie są zdjęcia chyba wszystkich zapachów YC jakie są i były ![]() https://www.facebook.com/pages/Ultim...82226731858008 |
|
|
|
|
#4617 | |
|
Raczkowanie
|
Wyżej dyskutowałyście o promocjach i jest reakcja sklepu! Zapach Domu wrzucił na swoją stronę na fb informację o łączeniu promocji FOM i BOGO50:
Zapraszamy was do korzystania z promocji FOM i BOGO 50%. Kupując duży promocyjny słój Sicilian Lemon bądź Beachwood 25% taniej, nadal możecie skorzystać z promocji i nabyć duży słój zapachu Loves Me, Loves Me Not za połowę ceny. Tylko u nas te dwie niepowtarzalne promocje łączą się! Cytat:
Edytowane przez shenzee Czas edycji: 2013-05-09 o 16:04 |
|
|
|
|
#4618 |
|
Zaczytana online
|
Moja mała kolekcja (wraz z najnowszym zamówieniem u p.Przemka) :
![]() Golden Sands mnie obezwładnia. Kojący ideał.
|
#4619 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Czyli dostałaś już zamówienie od pana Przemka? Zazdroszczę Ja też chcę już moje woski Możesz napisać, czy Golden Sands jest w podobnych klimatach co Napa Valley Sun? A! I jak tam z tą świecą Buttercream?
|
|
|
|
|
#4620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, a jak to jest z zamówieniami od Pana Przemka? Długo czeka się na przesyłkę? Czy pisze, że "towar" już wysłał? Bo ja już rączki zacieram na kawkę i trawkę zieloną i inne pyszności
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

Jeden pachnie jak ogród- zielona trawa nakrapiana drobnymi konwaliami i innymi wiosennymi kwiatami, w dodatku killer. A Child Wish pachnie trochę chemicznie, jest perfumowany, nie pachnie ogrodem i kwiatami, a bardziej kwiatową wodą toaletową i nie ma w sobie już tej naturalności i moc ma praktycznie żadną
Lubie go nawet, ale tworzy zupełnie inny klimat niż Garden Hideawy.
Zapraszam
jakim denatem? Ja wam dam! Mój ulubiony zapach to jest. Denatem.

Zainteresował mnie słój Buttercream
trzymam się swojego postanowienia o przerwie w zakupach YC... Co zresztą mój mąż podsumował: do czasu aż pan Przemek napisze "DOSTAWA"
Możesz napisać, czy Golden Sands jest w podobnych klimatach co Napa Valley Sun? A! I jak tam z tą świecą Buttercream?