Plotkowy - sklepy dziecięce - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2014-02-03, 21:19   #4591
ankham
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
W sensie na zielono?
Teoretycznie powinna być w następnym tygodniu ale jeśli dotrze z końcem tygodnia powiedzmy w czwartek to nawet jej nie ruszę, bo w sobotę rano wyjezdzam i wracam dopiero 1go marca.
Z zamówień od crazy8 do ostatniegpo cartera wyszło łącznie 5 paczek.
W drodze jest 4. 5ta wyjdzie z końcem lutego pewnie.
Nie wiem co jest w której - rzeczy są wymieszane na maxa-dlatego będę rozliczać wszystkie paczki razem.
Can, tzn. że w najbliższym czasie żadnych zamówień nie robisz?
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 21:29   #4592
201607211724
Konto usunięte

dziewczyny ja mam świetny patent na problemy z włosami - zawsze miałam dłuuugie loki, ale przez leżenie w ciąży (i mycie głowy raz na 2 tygodnie ) i leki były tak zmasakrowane, że wzięłam maszynkę męża i ogoliłam się na jakieś 3 mm. Mina TŻeta - bezcenna Problemu z włosami żadnego

ale teraz zapuszczam i jest sajgon - włosy mi rosną w górę

Brydzia - pięęękne włosy

Can - podtrzymuję swoje zdanie - szalej - mąż przeżyje prostowłosą małżonkę
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 08:18   #4593
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
mi placenta bardzo pomogła - próbowałam różnych wcierek i żadna nie dawała tak dobrego efektu - używałam joanny rzepy - po tej szybciej mi włosy rosną i pojawiają się baby hair, jantaru - u mnie nie dawał nic, za to ujarzmiał włosy super jako mgiełka, babuszki agafii lotionu na wypadanie - coś hamował, ale niewiele. Placentę dała mi jakieś 15 lat temu fryzjerka jak przeszarżowałam z eksperymentami i włosy leciały i wtedy się sprawdziła, później 2 razy też

Aha, to nic, na razie i tak nic pilnego u Ciebie nie mam - jak Ci nie przeszkadza, że leżą to niech czekają na coś następnego aż dojdzie, najwyżej po 1 marca jak coś dojdzie jeszcze to mi wyślesz. Chyba, że się mega chcesz pozbyć to nie ma sprawy
Ja miałam maskę do włosów z placentą i była bardzo dobra na ogólą kondycję włosów
Właśnie ja używam Joanny i przestały mi wypadać włosy i odrosły mi "zakola" które miałam po porodzie Ale łączę kapsułki z szamponem. Teraz używam tylko szamponu i jest ok

A i zapomniałam-zaznaczam sobie, że czekasz na resztę

Cytat:
Napisane przez ankham Pokaż wiadomość
Can, tzn. że w najbliższym czasie żadnych zamówień nie robisz?
Raczej nie-przynajmniej na razie - tzn. nie wykluczam, że jak w czymś się zakocham to zrobię zamówienie ale żeby się nie zakochać to nie zaglądam na żadne stronki
Cytat:
Napisane przez orenda Pokaż wiadomość
dziewczyny ja mam świetny patent na problemy z włosami - zawsze miałam dłuuugie loki, ale przez leżenie w ciąży (i mycie głowy raz na 2 tygodnie ) i leki były tak zmasakrowane, że wzięłam maszynkę męża i ogoliłam się na jakieś 3 mm. Mina TŻeta - bezcenna Problemu z włosami żadnego

Brydzia - pięęękne włosy

wyobraziłam sobie mine tzta
Ale nad włosami nie ma co płakać - odrosną Tylko właśnie z kręconymi jest trochę "pod górkę" bo u nich każdy etap jest tym "trudnym" jak rosną z bardzo krótkich ehhh

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2014-02-04 o 08:23
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 08:23   #4594
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:

Brydzia - pięęękne włosy

O wow, myślałam, że za 1 razem źle przeczytałam

mój TŻ chyba by zemdlał hehehehehe

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 09:17   #4595
Dorka83
Rozeznanie

Jeśli chodzi o włosy to ja po ciąży miałam miejsca łyse - lekarze mówili ze odrosną bo to od hormonów- ale zbliżał się termin powrotu do pracy a ja nie miałam jak tego ukryć we fryzurze. Fryzjerzy tylko mi współczuli, żadne środki nie pomagały- coś działały ale nie tak jak trzeba. Dermatolog polecił mi mezoterapie głowy- zrobiłam 3 zabiegi co 3-4tyg. Efekt przerósł moje oczekiwania. Teraz nie używam żadnych odzywek, olejków itp. co pół roku robię mezoterapię. Fryzjerki zachwycają się jakie mam gęste i zdrowe włosy. Jedyny minus że szybko rosną- farbuje u fryzjera i muszę go często odwiedzać. Teraz jak urodzę zamierzam też iść na serię mezoterapii. Aha trochę boli ale mniej niż depilacja brwi , da się wytrzymać.
-----------------------------
Trzeba pamiętać żeby robić u lekarza a nie u kosmetyczki !!!

Edytowane przez Dorka83
Czas edycji: 2014-02-04 o 09:35
Dorka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 10:01   #4596
alb
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

miałam próbkę i jakoś bez szału
ja polecam oleje używać... a jeśli chodzi o ujędrnienie to masaż rękawicą i peeling z kawy
Też właśnie miałam pisać o peelingu z kawy ja stosuję w ramach walki z cellulitem mam tylko problem z systematycznością, ale skóra jest super po nim ja nie stosuję żadnego konkretnego przepisu tylko do fusów z kawy dolewam oliwkę dla dzieci i trochę żelu pod prysznic (teraz mam olejek do kąpieli tutti frutti z Farmony i jest świetny do tego) aż osiągnę odpowiednią konsystencję żaden inny peeling nie dawał takich efektów

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:

Brydzia - pięęękne włosy

Fajne rozwiązanie pod warunkiem, że sama dobrze się czujesz w takich króciutkich włosach Ja wygoliłam tylko część głowy i już to sporo pomogło, ale całej bym nie ogoliła... I zapuszczanie po wygoleniu to jest masakra...
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 10:10   #4597
ankham
Zadomowienie

Cytat:

Raczej nie-przynajmniej na razie - tzn. nie wykluczam, że jak w czymś się zakocham to zrobię zamówienie ale żeby się nie zakochać to nie zaglądam na żadne stronki
w sumie to ja też nie zaglądam ale pytam się, żeby nic mi nie umknęło, bo przegapiłam parę zamówień ;(
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 10:49   #4598
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:

Brydzia - pięęękne włosy

wow podziwiam odwagę ja bym się nie odważyła - próbowałabym ratować i częściowo bym obcięła
Cytat:
Ja miałam maskę do włosów z placentą i była bardzo dobra na ogólą kondycję włosów
Właśnie ja używam Joanny i przestały mi wypadać włosy i odrosły mi "zakola" które miałam po porodzie Ale łączę kapsułki z szamponem. Teraz używam tylko szamponu i jest ok

A i zapomniałam-zaznaczam sobie, że czekasz na resztę

wyobraziłam sobie mine tzta
Ale nad włosami nie ma co płakać - odrosną Tylko właśnie z kręconymi jest trochę "pod górkę" bo u nich każdy etap jest tym "trudnym" jak rosną z bardzo krótkich ehhh
a na 14 lutego nie planujesz cartersa?
mój mi sam proponuje, że mnie ogoli,za każdym razem jak się męczę z ich rozczesaniem, bo lubią się plątać

Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 11:31   #4599
candace1
Zakorzenienie

Cytat:

a na 14 lutego nie planujesz cartersa?
mój mi sam proponuje, że mnie ogoli,za każdym razem jak się męczę z ich rozczesaniem, bo lubią się plątać

Chce zapłacić za wysyłke paczek z usa i rozliczyć to i zamknąć temat zamowien - przynajmniej dopóki się nie ogarne z tym co mam ogarnąć.
Może Meg zrobi-musicie ja spytac

Mam paczke z us-zaraz popakuje.
Wysylki robie dopiero w poniedziałek-cały weekend mam zarezerwowany na urodziny Z.:-D

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2014-02-04 o 11:33
Stary 2014-02-04, 11:36   #4600
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:

Chce zapłacić za wysyłke paczek z usa i rozliczyć to i zamknąć temat zamowien - przynajmniej dopóki się nie ogarne z tym co mam ogarnąć.

Wysylki robie dopiero w poniedziałek-cały weekend mam zarezerwowany na urodziny Z.:-D
U Meg to zależy od innych spraw, jeśli będzie mogła to pewnie zrobi

Stary 2014-02-04, 11:57   #4601
kreolka7
Zadomowienie

Cytat:

Can wszystkiego najlepszego dla Z.
Czekam na razie może akurat dojdzie druga paczka i może coś w niej będzie dla mnie to puścisz mi razem jak dasz radę a jak nie to tylko to co przyszło + gapowe koleżanki w Wawie.

Dziewczyny złożyłam Meg taką propozycję...mam swoje rzeczy i Goffki u pośrednika tego od AFA/HCO. Zapytałam Meg czy chciałaby dorobić jakieś zamówienia dzieciowe do tego pośrednika (on pobiera mniejszą prowizję 8%). Byłaby to paczka morska żeby było taniej wiadomo .
Początkowo miałam to przesłać do kolegi Can ale po 1 Can się śpieszy nie chcę jej wstrzymywać a po 2 to dodatkowe koszta dla mnie i dla Goffki.
Także zobaczymy co na to Meg..trzymajcie kciuki .
Też bym coś na walentynki wzięła - majteczki i bluzy na przyszły rok.
Stary 2014-02-04, 12:10   #4602
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreolka7 Pokaż wiadomość
Can wszystkiego najlepszego dla Z.
Czekam na razie może akurat dojdzie druga paczka i może coś w niej będzie dla mnie to puścisz mi razem jak dasz radę a jak nie to tylko to co przyszło + gapowe koleżanki w Wawie.

Dziewczyny złożyłam Meg taką propozycję...mam swoje rzeczy i Goffki u pośrednika tego od AFA/HCO. Zapytałam Meg czy chciałaby dorobić jakieś zamówienia dzieciowe do tego pośrednika (on pobiera mniejszą prowizję 8%). Byłaby to paczka morska żeby było taniej wiadomo .
Początkowo miałam to przesłać do kolegi Can ale po 1 Can się śpieszy nie chcę jej wstrzymywać a po 2 to dodatkowe koszta dla mnie i dla Goffki.
Także zobaczymy co na to Meg..trzymajcie kciuki .
Też bym coś na walentynki wzięła - majteczki i bluzy na przyszły rok.
Nie wiem co z tego wyjdzie, bo wiem, że Meg zamówiła sama na szybko coś w niedzielę do tego drugiego pośrednika, więc na pewno będzie chciała coś dorobić do niego, żeby poszła jakaś paczka do pl.
Ogólnie to na przyszłość może byłoby dobrze rozważyć tego pośrednika jak niższą prowizję bierze - wysyła paczki szybko i wszystko ok ogólnie?
ogólnie to byłby fajny pomysł na zrobienie cartersa walentynkowego, bo w większości będziemy brały letnie rzeczy i nie będzie takiego pośpiechu

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2014-02-04 o 12:15
Stary 2014-02-04, 12:29   #4603
kreolka7
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem co z tego wyjdzie, bo wiem, że Meg zamówiła sama na szybko coś w niedzielę do tego drugiego pośrednika, więc na pewno będzie chciała coś dorobić do niego, żeby poszła jakaś paczka do pl.
Ogólnie to na przyszłość może byłoby dobrze rozważyć tego pośrednika jak niższą prowizję bierze - wysyła paczki szybko i wszystko ok ogólnie?
ogólnie to byłby fajny pomysł na zrobienie cartersa walentynkowego, bo w większości będziemy brały letnie rzeczy i nie będzie takiego pośpiechu
No właśnie o to mi chodzi, że można zrobić takie zamówienie z którym nie ma pośpiechu. Wszystko ok bo Can już do niego robiła 2 paczki.
No to myślcie bo jak Meg jednak odmówi to będę sama coś działać
Zaczekam na odpowiedź od niej.
Pośrednik pobiera 8% i ogólnie kontakt jest z nim bardzo dobry..pisze kiedy paczki dochodzą itd. Wybiera najlepszą opcję wysyłki.
Stary 2014-02-04, 12:34   #4604
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Fajnie byłoby, gdyby Meg zrobiła walentynkowego cartersa , oby jej się wszystko dobrze poukładało...

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Pośrednik pobiera 8% i ogólnie kontakt jest z nim bardzo dobry..pisze kiedy paczki dochodzą itd. Wybiera najlepszą opcję wysyłki.
o to fajnie

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 12:40   #4605
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie o to mi chodzi, że można zrobić takie zamówienie z którym nie ma pośpiechu. Wszystko ok bo Can już do niego robiła 2 paczki.
No to myślcie bo jak Meg jednak odmówi to będę sama coś działać
Zaczekam na odpowiedź od niej.
ogólnie to rozważyć go należy ze względu na niższą prowizję - a wysyła też lotniczą? - bo ogólnie można by było robić i taką i taką przesyłką do niego już na stałe od następnych paczek
Meg na pewno będzie chciała uzbierać u tamtego pośrednika na lotniczą, więc nie wiem czy robiłaby teraz do tego drugiego zamówienia jakieś, ale ogólnie temat warty rozważenia

Stary 2014-02-04, 12:42   #4606
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
U Meg to zależy od innych spraw, jeśli będzie mogła to pewnie zrobi
Wiem. Trzymam za nią kciuki.

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2014-02-04 o 12:52
Stary 2014-02-04, 12:47   #4607
kreolka7
Zadomowienie

Wszystko zależy od Meg. Ona podejmie decyzję czy zrobi czy nie, ale ja tu myślę tylko o dzieciowych.
Od razu piszę.. nie podaję namiarów na pośrednika bo już mam taką prośbę na PW. To jest namiar tylko dla organizatorek.

Edytowane przez kreolka7
Czas edycji: 2014-02-04 o 12:53
kreolka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 13:00   #4608
Dorka83
Rozeznanie

Cytat:
ogólnie to rozważyć go należy ze względu na niższą prowizję - a wysyła też lotniczą? - bo ogólnie można by było robić i taką i taką przesyłką do niego już na stałe od następnych paczek
Meg na pewno będzie chciała uzbierać u tamtego pośrednika na lotniczą, więc nie wiem czy robiłaby teraz do tego drugiego zamówienia jakieś, ale ogólnie temat warty rozważenia
A obecny pośrednik jaką prowizję pobiera? to duża różnica?
Dorka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 13:02   #4609
kreolka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dorka83 Pokaż wiadomość
A obecny pośrednik jaką prowizję pobiera? to duża różnica?
Coś koło 12 czy 15%? To chyba zależy od wartości zamówienia z tego co pamiętam. Jakoś super się nie orientuję bo prawie zawsze kupowałam z Can.
Stary 2014-02-04, 13:06   #4610
kikuska
Zadomowienie

Byłoby cudownie żeby ktoś ogarnął zamówienie dzieciowe z lutego z ciuszkami na wiosnę
Nie wiem czy nie wyskakuję przed szereg i nie wiem czy ta osoba by chciała ale wpadłam na pomysł że może Brydzia by się zajęła na czas nieobecności lub niedyspozycji dziewczyn? Jest organizatorką, ma brzdąca?
Aż głupio prosić Meg i Can o to aby robiły te zamówienia, więc myślę, szukam rozwiązań...

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Coś koło 12 czy 15%? To chyba zależy od wartości zamówienia z tego co pamiętam. Jakoś super się nie orientuję bo prawie zawsze kupowałam z Can.
Wydaje mi się że 12% zawsze było doliczane

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:

Sto lat! Sto lat!
kikuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 13:09   #4611
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kikuska Pokaż wiadomość
Byłoby cudownie żeby ktoś ogarnął zamówienie dzieciowe z lutego z ciuszkami na wiosnę
Nie wiem czy nie wyskakuję przed szereg i nie wiem czy ta osoba by chciała ale wpadłam na pomysł że może Brydzia by się zajęła na czas nieobecności lub niedyspozycji dziewczyn? Jest organizatorką, ma brzdąca?
Aż głupio prosić Meg i Can o to aby robiły te zamówienia, więc myślę, szukam rozwiązań..

Wydaje mi się że 12% zawsze było doliczane
też o tym myślałam, chociaż ja liczę, że w przypadku Meg się sprawa pozytywnie rozwiąże i nie będzie musiała rezygnować, ale jeśli Can robi sobie przerwę na jakiś czas, to faktycznie dobrze by było, żeby Meg ktoś wspomógł
tyle że Brydzia na razie może robić tylko krajowe zamówienia i musiałaby dostać zielone światło od moderacji i przede wszystkim mieć chęci i czas, bo wiem, że prowadzi własną czasochłonną działalność

co do prowizji to zazwyczaj doliczane było 10%, bo przekraczałyśmy jakąś tam kwotę

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2014-02-04 o 13:10
Stary 2014-02-04, 13:13   #4612
kikuska
Zadomowienie

Cytat:
też o tym myślałam, chociaż ja liczę, że w przypadku Meg się sprawa pozytywnie rozwiąże i nie będzie musiała rezygnować, ale jeśli Can robi sobie przerwę na jakiś czas, to faktycznie dobrze by było, żeby Meg ktoś wspomógł
tyle że Brydzia na razie może robić tylko krajowe zamówienia i musiałaby dostać zielone światło od moderacji i przede wszystkim mieć chęci i czas, bo wiem, że prowadzi własną czasochłonną działalność

co do prowizji to zazwyczaj doliczane było 10%, bo przekraczałyśmy jakąś tam kwotę
Myślę że jej najbliżej do zielonego światła Bo każdej innej forumowiczce jak mówiła Can mogą pozwolić jedynie na PL zakupy więc według moich rozważań to jedyna możliwa osoba
kikuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 13:13   #4613
871319bc27e9d09c3f0d50d55d02d0b6e86b5c84
Konto usunięte

Chyba 10% prowizji było, więc różnica niewielka.
Fizycznie to i ja mogłabym jakoś wspomóc Megaan, jeśli tylko oczywiście by chciała. Jak na razie mam czas do maja, a potem nie wiem jak to będzie, ale myślę że wygospodarowałabym trochę czasu na pomoc. Mam duży samochód to i dużo paczek by się zmieściło przewożąc na pocztę hehe
871319bc27e9d09c3f0d50d55d02d0b6e86b5c84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 13:17   #4614
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kikuska Pokaż wiadomość
Myślę że jej najbliżej do zielonego światła Bo każdej innej forumowiczce jak mówiła Can mogą pozwolić jedynie na PL zakupy więc według moich rozważań to jedyna możliwa osoba
podejrzewam, że zielone światło by dostała bez problemu, bo już od 2010 robi na pewno zamówienia natomiast pytanie czy będzie chciała, bo obawiam się, że czasowo może to być dla niej problem- jest tego dużo zawsze jakby nie patrzeć

Stary 2014-02-04, 14:07   #4615
Casyen
Raczkowanie

Chyba wszystkie czekamy na zamówienie walentynkowe

Can mogę w tym tyg wieczorem odwiedzić Cię po Mango i Cartersa? Ewentualnie piątek chyba mam cały wolny i mam samochód
Casyen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 14:40   #4616
kreolka7
Zadomowienie

Muszę się z Wami czymś podzielić bo mnie krew zalewa.. w TV we Włoszech non stop są jakieś wiadomości o wymordowaniu przez męża, ojca całej rodziny i na końcu siebie przez kryzys..a moim zdaniem to oni kryzysu na oczy nie widzieli! Moja mama własnie pojechała do Benettonu kupić coś małemu i przy -50% w sklepach już nic nie ma!! Bluza może z jedna i czapki zostały.. Brak słów jakby zobaczyli jak się w Polsce żyje to by się nauczyli co to jest kryzys.
Stary 2014-02-04, 14:49   #4617
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę się z Wami czymś podzielić bo mnie krew zalewa.. w TV we Włoszech non stop są jakieś wiadomości o wymordowaniu przez męża, ojca całej rodziny i na końcu siebie przez kryzys..a moim zdaniem to oni kryzysu na oczy nie widzieli! Moja mama własnie pojechała do Benettonu kupić coś małemu i przy -50% w sklepach już nic nie ma!! Bluza może z jedna i czapki zostały.. Brak słów jakby zobaczyli jak się w Polsce żyje to by się nauczyli co to jest kryzys.
wiesz oni przyzwyczajeni są do większego dobrobytu niż my i kryzys dla nich przez to inaczej wygląda...
kreolka a może jakieś zamówienie z któregoś włoskiego sklepu by się kiedyś zrobiło

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-04, 15:01   #4618
kreolka7
Zadomowienie

Ja w ogóle mam taki pomysł dla Was, jak będę jechać do PL to dam Wam znać wcześniej i jak bedziecie coś chciały to Wam zrobię zamówienie czy któraś z organizatorek a ja Wam przywiozę do PL żebyście za paczkę nie płaciły .

Tak ale wiesz takie sytuacje, że np. ojciec skoczył do Tybru z 2 latkiem i 4 latkiem to jakaś masakra..albo np. żona dostała wylewu i była w szpitalu a mąż przyszedł do szpitala i ją zastrzelił a potem siebie. To ja sobie myślę że ja to powinnam już nie żyć jak zostałam z malutkim dzieckiem i babcią z alzheimerem i po wylewie i jeszcze pies i dałam radę hahaha chociaż sama nie wiem jak..
Stary 2014-02-04, 15:07   #4619
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w ogóle mam taki pomysł dla Was, jak będę jechać do PL to dam Wam znać wcześniej i jak bedziecie coś chciały to Wam zrobię zamówienie czy któraś z organizatorek a ja Wam przywiozę do PL żebyście za paczkę nie płaciły .

Tak ale wiesz takie sytuacje, że np. ojciec skoczył do Tybru z 2 latkiem i 4 latkiem to jakaś masakra..albo np. żona dostała wylewu i była w szpitalu a mąż przyszedł do szpitala i ją zastrzelił a potem siebie. To ja sobie myślę że ja to powinnam już nie żyć jak zostałam z malutkim dzieckiem i babcią z alzheimerem i po wylewie i jeszcze pies i dałam radę hahaha chociaż sama nie wiem jak..
wszystko zależy od siły człowieka - różni ludzi różnie reagują - takie historie są przerażające - jak można pozbawić dziecko szansy życia ze względu na problemy z kasą
to ja jestem za - na pewno coś ciekawego wybiorę wtedy

Stary 2014-02-04, 15:14   #4620
kreolka7
Zadomowienie

Cytat:
wszystko zależy od siły człowieka - różni ludzi różnie reagują - takie historie są przerażające - jak można pozbawić dziecko szansy życia ze względu na problemy z kasą
to ja jestem za - na pewno coś ciekawego wybiorę wtedy
Włosi są mało odporni psychicznie a jak nie mają kasy to już całkiem im siada.. Poza tym bardzo dużo osób tutaj choruje na depresje i tego typu choroby. Sama jestem ciekawa czym to jest spowodowane. A takie rzeczy jak opisałam wyżej to słyszę co 2-3 dzień w TV. Szczerze to mnie to przeraża..

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości