Zgrane już ze sobą (prrrawie) narzeczone, żony i mamy- cz.20!!! - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 19:38   #4591
asiaczek87
Zakorzenienie

Dot.: Zgrane już ze sobą (prrrawie) narzeczone, żony i mamy- cz.20!!!

Dzieki dziewczyny zadna inna nie wchodzila w gre

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 19:43   #4592
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

O masiakro, jestem w domusiu na mięciusim dywanie i nie ruszam się z niego do rana!

Tragiczne były w sumie te dwa ostatnie dni. Jestem wykończona. wczoraj mieliśmy bardzo nieprzyjemne spotkanie z rodzicami jednego z dzieci, dziś był ciąg dalszy i gdyby nie to, to pewnie by było super, ale niestety. Moja psychika jest zmarnowana i domaga się czasu tylko dla siebie, o co niestety będzie trudno w ten weekend.

Ale za to wyczaiłam obok pracy outlet butiku i zanabyłam dziś 4 bluzki, w tym czwarta gratis a jedną tylko dlatego, że był napis o króliczku i milusi materiał

Lolusl, jak Ty wynajdujesz takie cuda, NO JAK!? hejtuję Twoje zakupy! i Twoje loczki. Zawsze takie chciałam, ale mnie opuściły ok. 3 roku życia śliczne są!

Jlys, wysoka literatura widzę w obiegu Świetnie, że zaczynasz szkołę film z kolei był fajny - "przed połnocą".Przegadany, statyczny, ale widziałam w nim swoją relację z J, co mnie dogłębnie frustrowało, bo patrząc na to z boku, mialam ochotę kłótliwą i czepialską bohaterkę tłuc po mordzie a sex prezenty to nie dla nas. Trza nam coś innego wymyślić

Co do włosów to moje są wyjechane. Nie, że bardzo piękne, ale po ostatnich przejściach mogłyby się łamać i wypadać, ale nie. Było siano, ale teraz po nowym szamponie z olejem, który zostawiam na chwilę na włosach, odżywce alterry i jedwabiu w spreju żyją - wyglądają w zasadzie już tak, jak przed tym wszystkim

I weźta się nie kłóćcie kto ładniejszy. Ja wypadłam kozie spod ogona konkretnie i siebie w rankingu wcale nie umieszczam. Może dlatego, że ostatnio mam spory problem z tyciem (zajadam stresy, dupa rośnie i nie umiem tego kontrolować ) i nie czuję się dobrze ztymi kg co mi przybyły od slubu. w zasadzie uważam, że wszyscy są ładniejsi ode mnie

Cześka, Ty mistrzowsko w tej sukni wyglądasz, lachonie!

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2013-06-21 o 19:44
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 19:47   #4593
jlys
Zakorzenienie

Odp: Zgrane już ze sobą (prrrawie) narzeczone, żony i mamy- cz.20!!!

Gaja ksiazka bardzo ambitna ale za duzo czytam "powaznych" rzeczy to trzeba zrownowazyc.jak ja dawno nie czytalam ..praca to zlo,czlowiek nie ma tyke czasu na orzyjemnosci ile chcialby miec :p
Jaki ten szampon?
Dekolt w sukni czesi to strzal w 10!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 19:49   #4594
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
O masiakro, jestem w domusiu na mięciusim dywanie i nie ruszam się z niego do rana!

Tragiczne były w sumie te dwa ostatnie dni. Jestem wykończona. wczoraj mieliśmy bardzo nieprzyjemne spotkanie z rodzicami jednego z dzieci, dziś był ciąg dalszy i gdyby nie to, to pewnie by było super, ale niestety. Moja psychika jest zmarnowana i domaga się czasu tylko dla siebie, o co niestety będzie trudno w ten weekend.

Ale za to wyczaiłam obok pracy outlet butiku i zanabyłam dziś 4 bluzki, w tym czwarta gratis a jedną tylko dlatego, że był napis o króliczku i milusi materiał

Lolusl, jak Ty wynajdujesz takie cuda, NO JAK!? hejtuję Twoje zakupy! i Twoje loczki. Zawsze takie chciałam, ale mnie opuściły ok. 3 roku życia śliczne są!

Jlys, wysoka literatura widzę w obiegu Świetnie, że zaczynasz szkołę film z kolei był fajny - "przed połnocą".Przegadany, statyczny, ale widziałam w nim swoją relację z J, co mnie dogłębnie frustrowało, bo patrząc na to z boku, mialam ochotę kłótliwą i czepialską bohaterkę tłuc po mordzie a sex prezenty to nie dla nas. Trza nam coś innego wymyślić

Co do włosów to moje są wyjechane. Nie, że bardzo piękne, ale po ostatnich przejściach mogłyby się łamać i wypadać, ale nie. Było siano, ale teraz po nowym szamponie z olejem, który zostawiam na chwilę na włosach, odżywce alterry i jedwabiu w spreju żyją - wyglądają w zasadzie już tak, jak przed tym wszystkim

I weźta się nie kłóćcie kto ładniejszy. Ja wypadłam kozie spod ogona konkretnie i siebie w rankingu wcale nie umieszczam. Może dlatego, że ostatnio mam spory problem z tyciem (zajadam stresy, dupa rośnie i nie umiem tego kontrolować ) i nie czuję się dobrze ztymi kg co mi przybyły od slubu. w zasadzie uważam, że wszyscy są ładniejsi ode mnie

Cześka, Ty mistrzowsko w tej sukni wyglądasz, lachonie!

Bidna Rodzice nie raz dają pewnie popalić bardziej niż dzieci

Musisz i Ty swoje łupy pokazać
Ja po prostu codziennie wpadam do lumpa i jak coś jest,to jest moje xD
Potwierdzam,włosy masz odjazdowe i to mega. I dalej trwam w powziętym pod Twym wpływem zamiarze o czerwieni na kudłach,jak tylko skończy się to g*wno zwane sesją.

Zajadaj stresy marchewką,od marchewki się nie tyje Ja zajadam truskawkami.Niby zdrowo,ale ja do jednej porcji biorę pół opakowania śmietany
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 19:51   #4595
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa
Dot.: Odp: Zgrane już ze sobą (prrrawie) narzeczone, żony i mamy- cz.20!!!

Zgadzam się. Za dużo ambitnego czytania prowadzi do zlasowania mózgu

Timotei z olejem. Chyba z różą z jeryha czy coś. Nie pamiętam, a łazienka za daleko

Cała suknia jest przepiękna!

o nie, lolusl, zmuszasz mnie do ruszenia tyłka! heh. gdybym Cię tak nie lubiła to bym Ci tylko pokazała środkowy palec, ale tak trzeba się ruszyć

Oj, rodzice dają równo. Szczególnie jeśli sami chrzanią sobie dzieciaka, po czym wymagają od nauczyciela, żeby naprawił ich błędy w przedszkolu, co jest po prostu niewykonalne, bo z tym dzieckiem w przedszkolu nie mam ŻADNYCH PROBLEMÓW. A w domu przemienia się w potwora, bo rodzice nie stawiają mu granic. Żadnych :/

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2013-06-21 o 19:53
Stary 2013-06-21, 19:54   #4596
jlys
Zakorzenienie

Ja sie wlasnie odchudzilam pizza .
A to juz wiem ktory ,ale nie uzywalam.
Stary 2013-06-21, 20:03   #4597
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Na mnie pizzowa dieta nie działa

Oto łupy. Za wszystko 34 zł nietoperza dodaję na sobie, bo sporo traci rozłożony na dywanie. Zresztą mam zamiar go założyć na panieński, więc będzie więcej fot po sobocie chyba

gratis pysiak Samokusiowy. Próbowałam im cyknąć ładną fotę razem na konkurs siankowy, ale nie wyszło. Za to Smokuś ma ładne pysiakowe

Mi szampon podpasował, więc polecam i się przerzucę zapewne na niego

Ziomy, Titanic na Polsacie, a Harry Potter na TVNie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_1778.jpg (42,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_1779.jpg (25,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_1780.jpg (50,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_1774.jpg (43,5 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2013-06-21 o 20:04
Stary 2013-06-21, 20:05   #4598
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Mi nie chodzi o przyzwyczajanie SIĘ,tylko JEGO Jednak staram się,żeby nie widywał mnie w żadnych stanach "upiększających" albo zbyt naturalnych
G. to nie robi różnicy w sumie przez te 2 godziny i tak się rzadko widzimy

Cytat:
Nie no,to pewnie Mój też tak twierdzi,ale ja mówię o maseczkach ,naolejowanych włosach i nieogolonych pachach albo nogach. No i niepozakrywanych pryszczach jak kolos wyskoczy

Chociaż kozieradkę dzielnie znosił i nazywał mnie rosołkiem
Ja swojemu pokazuję się nawet w najgorszym wydaniu a on nie narzeka
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 20:06   #4599
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:

Oto łupy. Za wszystko 34 zł nietoperza dodaję na sobie, bo sporo traci rozłożony na dywanie. Zresztą mam zamiar go założyć na panieński, więc będzie więcej fot po sobocie chyba

gratis pysiak Samokusiowy. Próbowałam im cyknąć ładną fotę razem na konkurs siankowy, ale nie wyszło. Za to Smokuś ma ładne pysiakowe

Mi szampon podpasował, więc polecam i się przerzucę zapewne na niego

Ziomy, Titanic na Polsacie, a Harry Potter na TVNie
Toperz świetny
no i morda smoka,aż sie rozplywam
It never fails.
Stary 2013-06-21, 20:07   #4600
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

no, toperz naj! reszta to w zasadzie takie luźne bluzki na wielkie upały, bo takich mam mało a obciśniętych nie lubię, bo mi się podcyce poci
Stary 2013-06-21, 20:08   #4601
myboyismine
Zakorzenienie

koszulka z królisiem najlepsza ale Smokuś najpiękniejszy
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 20:10   #4602
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Nastepnym razem nie pokażę zajączka, bo zbiera laury za koszulki zasłużenie zresztą

mnie tżcior też widuje w najgorszych wersjach czasem, jak to podczas mieszkania razem zresztą i go to nie odstrasza. Twardy jest
Stary 2013-06-21, 20:12   #4603
lolusl
Japońska rzepa

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;41432043]G. to nie robi różnicy w sumie przez te 2 godziny i tak się rzadko widzimy

Ja swojemu pokazuję się nawet w najgorszym wydaniu a on nie narzeka [/QUOTE]
Myslę,że mój też by nie narzekał,wręcz sam się dziwi,że nigdy nie widział mnie w nieogolonych nogach,ale w sumie ja uważam,że kobieta ma mieć swój urok a jednak ten urok się traci po raz kolejny będąc w maseczce czy z krzaczorami pod pachami.Wiadomo,że nie zostawiłby,ale ja dla własnego komfortu przyjęłam taką strategię i w sumie dobrze mi z tym,bo ogólnie bardzo lubię dbac o siebie i mówiąc szczerze wiem,ze gdybym nie dbała o siebie,to raczej on nie zwróciłby na mnie uwagi A jestem zdania,że "widziały gały co brały" więc to,że jestem w związku nie zwalnia mnie z depilacji, bycia zawsze czystą,piękną,och i ach.
co nie znaczy,że jak mnie widzi chorą z tłustym łbem to ucieka,po prostu staram sie oszczędzać mu takich widoków,bo wole,żeby mnie kojarzył z wypięknioną i wypachnioną i schludną.
mnie np. bardzo irytuje to,że mój TŻ teraz przytył z 6 kg i pewnie niejedna by mnie nazwała burakiem,ale ja tego nie akceptuję,bo go brałam jak był bardzo szczupły i umięśniony a teraz jest klusek. Nie gruby,ale klusek. I mi troche przykro,bo ja jednak dbam o siebie a on nie ma potrzeby.
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2013-06-21 o 20:14
Stary 2013-06-21, 20:16   #4604
Konto usunięte

Cytat:
Myslę,że mój też by nie narzekał,wręcz sam się dziwi,że nigdy nie widział mnie w nieogolonych nogach,ale w sumie ja uważam,że kobieta ma mieć swój urok a jednak ten urok się traci po raz kolejny będąc w maseczce czy z krzaczorami pod pachami.Wiadomo,że nie zostawiłby,ale ja dla własnego komfortu przyjęłam taką strategię i w sumie dobrze mi z tym,bo ogólnie bardzo lubię dbac o siebie i mówiąc szczerze wiem,ze gdybym nie dbała o siebie,to raczej on nie zwróciłby na mnie uwagi A jestem zdania,że "widziały gały co brały" więc to,że jestem w związku nie zwalnia mnie z depilacji, bycia zawsze czystą,piękną,och i ach.
co nie znaczy,że jak mnie widzi chorą z tłustym łbem to ucieka,po prostu staram sie oszczędzać mu takich widoków,bo wole,żeby mnie kojarzył z wypięknioną i wypachnioną i schludną.
mnie np. bardzo irytuje to,że mój TŻ teraz przytył z 6 kg i pewnie niejedna by mnie nazwała burakiem,ale ja tego nie akceptuję,bo go brałam jak był bardzo szczupły i umięśniony a teraz jest klusek. Nie gruby,ale klusek. I mi troche przykro,bo ja jednak dbam o siebie a on nie ma potrzeby.
Ja też dbam o siebie, ale nie maluję sie dla niego bo tego nie chce, z resztą ja dbam o siebie dla siebie, nie dla niego a jemu to odpowiada
Mój te ponad 3 lata temu miał kaloryferek i był sportowcem, na szczeście nie jest gruby
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 20:16   #4605
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Ja po ślubie przytyłam 4 kg. na szczęście J. jeszcze nie złożył wniosku rozwodowego

Pewnie, że trzeba o siebie dbać, ale bywają dni, kiedy się nie chce, nie ma siły, nie ma czasu...miło, jesli facet wtedy nie zwieje. Wręcz źle by o nim świadczyło zwianie, dlatego tak bawi mnie wątek na ten temat na Intymnym ale tak jak Lolusl, też staram się oszczędzać J. takich widoków

Oto co mi małż właśnie podesłał

http://kwejk.pl/obrazek/1833063/kobieca-logika.html

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2013-06-21 o 20:25
Stary 2013-06-21, 20:29   #4606
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaCzesia Pokaż wiadomość
Mieliśmy srogie dylematy jeśli chodzi o tekst do zaproszeń... Któregoś dnia TŻ wysłał mi właśnie smsa o takiej treści- z piosenki (o dziwo) hip-hopowej. Stwierdziłam po przeczytaniu, że się nadaje- a moja propozycja spodobała się TŻtowi- stąd mało znany, oryginalny i piękny tekst
Super pomysl! No i przynajmniej bedziecie mieli jedyny i niepowtarzalny tekst

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 20:29   #4607
jlys
Zakorzenienie

A ja 7 choc to niby ok bo dobilam do 50kg wiec taj akurat przy moim wzroscie le tez zle bo w zadbe jeansy nie wchidze :p

Stary 2013-06-21, 20:31   #4608
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

tylko, że Ty byłaś szczupak i 7 kg Ci wyszło na zdrowie. Mi wyszło na fałdki i tłuszcz
Stary 2013-06-21, 20:49   #4609
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

cos w tym jest

Cytat:
tylko, że Ty byłaś szczupak i 7 kg Ci wyszło na zdrowie. Mi wyszło na fałdki i tłuszcz

ja nie znoszę mojego ostatnio nagromadzonego tłuszczu.. a dzisiaj nawet dupska nie ruszyłam na siłownię
Stary 2013-06-21, 20:51   #4610
adela50
Wtajemniczenie

jak nie jestem ogolona to zakaz wjazdu. Mój chłop to anorektyk i ma ten kaloryfer .Ze mną inna sprawa, mam skurczony żołądek,więc duże posiłki w gre nie wchodzą. Biorę tabsy więc i woda się zatrzymuje w organizmie itp. U mnie w rodzinie wszystkie kobiety są grube,ale ja najlepiej nsię trzymam. Nie przekraczam 60kg. Góra chuda ze sporym cycem,płaskim brzuchem,ale ten dół strasznie ciężka sprawa. Jak chudnę, to zawsze z góry nigdy z dołu .Zamiast krzywej cukrowej, mam płaską cukrową,ale lekarz ma to gdzieś
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 21:08   #4611
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
jak nie jestem ogolona to zakaz wjazdu. Mój chłop to anorektyk i ma ten kaloryfer .Ze mną inna sprawa, mam skurczony żołądek,więc duże posiłki w gre nie wchodzą. Biorę tabsy więc i woda się zatrzymuje w organizmie itp. U mnie w rodzinie wszystkie kobiety są grube,ale ja najlepiej nsię trzymam. Nie przekraczam 60kg. Góra chuda ze sporym cycem,płaskim brzuchem,ale ten dół strasznie ciężka sprawa. Jak chudnę, to zawsze z góry nigdy z dołu .Zamiast krzywej cukrowej, mam płaską cukrową,ale lekarz ma to gdzieś
Zazdraszczam

Ja jestem spora w tyłku i udach cyc mam mały, a brzuch taki lejący trochę, ale nie gruby, taka typowa gruszka ze mnie
Stary 2013-06-21, 21:10   #4612
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
no, toperz naj! reszta to w zasadzie takie luźne bluzki na wielkie upały, bo takich mam mało a obciśniętych nie lubię, bo mi się podcyce poci
Ja się cieszę że upały ,bo latam na luźnym cycu

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;41432217]Ja też dbam o siebie, ale nie maluję sie dla niego bo tego nie chce, z resztą ja dbam o siebie dla siebie, nie dla niego a jemu to odpowiada
Mój te ponad 3 lata temu miał kaloryferek i był sportowcem, na szczeście nie jest gruby [/QUOTE]
No ja dbam ewidentnie dla niego,bo jestem próżna i lubię jak się na mnie patrzy tak,ze widze,że mu się mega podobam Dla siebie w sumie to tylko te włosy olejuję,bo on i tak wolałby,żebym miała wyprostowane prostownicą non stop xD Chociaż rzadko kiedy ma odwagę to przyznać,ale nie lubi moich loczków chyba

Cytat:
Ja po ślubie przytyłam 4 kg. na szczęście J. jeszcze nie złożył wniosku rozwodowego

Pewnie, że trzeba o siebie dbać, ale bywają dni, kiedy się nie chce, nie ma siły, nie ma czasu...miło, jesli facet wtedy nie zwieje. Wręcz źle by o nim świadczyło zwianie, dlatego tak bawi mnie wątek na ten temat na Intymnym ale tak jak Lolusl, też staram się oszczędzać J. takich widoków

Link mi się nie otwiera do połowy

Ja sobie obiecałam np,że nigdy nie będe zapuszczoną mamuśką w dresie i z tłustymi odrostami

Ja jak tyję to tylko w brzuchu,jak juz zaczęłam tyć w tyłku to sie załamałam życiowo,bo przy moim typie,to jest stadium ostateczne,bo ja zawsze tylko brzuch jak już. W tamte wakacje pierwszy raz w zyciu tak sobie dogodziłam,że ważyłam 58 kg, a nigdy nie przekraczałam 54
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2013-06-21 o 21:13
Stary 2013-06-21, 21:14   #4613
jlys
Zakorzenienie

Piona lolusl tez to sobie obiecalam

Stary 2013-06-21, 21:17   #4614
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
Piona lolusl tez to sobie obiecalam

Piona

Już zapowiedziałam TŻ,że w Norwegii ja gotuję i będe nas odchudzać i będziemy razem ćwiczyć brzuszki. Wrócimy tacy przepiękni,że padniecie wszystkie Chodakowska też padnie i wymięknie
It never fails.
Stary 2013-06-21, 21:17   #4615
jlys
Zakorzenienie

Trzymam was za slowo

Stary 2013-06-21, 21:41   #4616
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Piona

Już zapowiedziałam TŻ,że w Norwegii ja gotuję i będe nas odchudzać i będziemy razem ćwiczyć brzuszki. Wrócimy tacy przepiękni,że padniecie wszystkie Chodakowska też padnie i wymięknie

trzymam kciuki i zostaniesz naszą trenerką
Stary 2013-06-21, 21:48   #4617
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
trzymam kciuki i zostaniesz naszą trenerką
Będziecie mnie zwać-
trenerką Gwiazd!
It never fails.
Stary 2013-06-21, 21:51   #4618
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:

Laska ta koszulka z króliczkiem, no lofciam po prostu

co do dyskusji na temat studiów, czy warto czy nie (próbuje nadrobić), moje zdanie w tym temacie idealnie obrazuje jedna wypowiedz pewnej Pani z innego wątku i zpowolę sobie ją zacytowac:

"Każde studia, każda uczelnia, każdy kierunek daje ci szanse na pracę. Wiesz, dlaczego? Bo ta szansa zależy od CIEBIE. Od twojej wiedzy, inteligencji, obrotności, umiejętności organizowania sobie zycia, dążenia do celów, pomysłu na swoją przyszłość, odrobiny sprytu i szczęścia, a także od wielu innych cech.

Jak będziesz w czymś świetny, to nawet po najmniej przyszłościowym kierunku znajdziesz pracę. Jak będziesz beznadziejny, to po najlepszym kierunku zostaniesz bez pracy.

Zamiast patrzeć na uczelnie i kierunki, usiądź na tyłku i poświęć trochę czasu aby zastanowić się nad tym, co naprawdę masz ochotę w życiu robić. Nie co się opłaca, co jest modne, co jest "przyszłościowe", tylko w czym czujesz się dobrze, w czym masz wrażenie, że ci dobrze idzie, co cię interesuje... Znajdź swoje dobre strony - a potem wymyśl zawód, który te dobre strony wykorzystuje i idź na studia (albo i nie idź, bo nie każdy zawód tego potrzebuje), które dadzą ci możliwość wykonywania w przyszłości tego zawodu.
Kieruj się sobą!"
Tyle w temacie i brawo dla tej Pani

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2013-06-21 o 22:06
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 21:58   #4619
Konto usunięte

Cytat:
Ja się cieszę że upały ,bo latam na luźnym cycu

No ja dbam ewidentnie dla niego,bo jestem próżna i lubię jak się na mnie patrzy tak,ze widze,że mu się mega podobam Dla siebie w sumie to tylko te włosy olejuję,bo on i tak wolałby,żebym miała wyprostowane prostownicą non stop xD Chociaż rzadko kiedy ma odwagę to przyznać,ale nie lubi moich loczków chyba

Link mi się nie otwiera do połowy

Ja sobie obiecałam np,że nigdy nie będe zapuszczoną mamuśką w dresie i z tłustymi odrostami

Ja jak tyję to tylko w brzuchu,jak juz zaczęłam tyć w tyłku to sie załamałam życiowo,bo przy moim typie,to jest stadium ostateczne,bo ja zawsze tylko brzuch jak już. W tamte wakacje pierwszy raz w zyciu tak sobie dogodziłam,że ważyłam 58 kg, a nigdy nie przekraczałam 54
Mój lubi mnie naturalną
Woli jak się dla niego jakoś seksi ubiorę

Cytat:
Piona

Mój od zawsze był sportowcem i nie tyje Jakby utył to by chyba nie wychodził z siłowni
Stary 2013-06-21, 22:07   #4620
lolusl
Japońska rzepa

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;41433805]Mój lubi mnie naturalną
Woli jak się dla niego jakoś seksi ubiorę

Mój od zawsze był sportowcem i nie tyje Jakby utył to by chyba nie wychodził z siłowni [/QUOTE]
Co masz na myśli mówiąc naturalną? Bo nie wiem,czy dobrze rozumiem

Oj,chyba każdy facet lubi sexy fatałaszki.Chociaż mój nie lubi bielizny Ale ogólnie lubi mnie w różnych wcieleniach,bo ja nie mam jednego stylu i raz się ubiorę jak zakonnica w dlugą czarną sukienkę a raz jak sekretarka z pornosa,a innym razem jak 5 letnia dziewczynka w trampach i ogrodniczkach,wiec w sumie nudy nie ma
Ale w sumie tak dochodzę do wniosku,że on już jakos nie zwraca uwagi na mój ubiór Chyba że naprawdę coś odwalę,bo w sumie na uczelnię zawsze chodzę "wystrojona",wiec pewnie mu już się opatrzyło.

Mój kiedyś grał a teraz tylko siedzi i pisze książki. Nic tyłka nie ruszy
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2013-06-21 o 22:09
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości