|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zgrane już ze sobą (prrrawie) narzeczone, żony i mamy- cz.20!!!
Dzieki dziewczyny
zadna inna nie wchodzila w gre
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
O masiakro, jestem w domusiu na mięciusim dywanie i nie ruszam się z niego do rana!
Tragiczne były w sumie te dwa ostatnie dni. Jestem wykończona. wczoraj mieliśmy bardzo nieprzyjemne spotkanie z rodzicami jednego z dzieci, dziś był ciąg dalszy i gdyby nie to, to pewnie by było super, ale niestety. Moja psychika jest zmarnowana i domaga się czasu tylko dla siebie, o co niestety będzie trudno w ten weekend. Ale za to wyczaiłam obok pracy outlet butiku i zanabyłam dziś 4 bluzki, w tym czwarta gratis a jedną tylko dlatego, że był napis o króliczku i milusi materiał ![]() Lolusl, jak Ty wynajdujesz takie cuda, NO JAK!? hejtuję Twoje zakupy! i Twoje loczki. Zawsze takie chciałam, ale mnie opuściły ok. 3 roku życia Jlys, wysoka literatura widzę w obiegu Świetnie, że zaczynasz szkołę film z kolei był fajny - "przed połnocą".Przegadany, statyczny, ale widziałam w nim swoją relację z J, co mnie dogłębnie frustrowało, bo patrząc na to z boku, mialam ochotę kłótliwą i czepialską bohaterkę tłuc po mordzie a sex prezenty to nie dla nas. Trza nam coś innego wymyślić ![]() Co do włosów to moje są wyjechane. Nie, że bardzo piękne, ale po ostatnich przejściach mogłyby się łamać i wypadać, ale nie. Było siano, ale teraz po nowym szamponie z olejem, który zostawiam na chwilę na włosach, odżywce alterry i jedwabiu w spreju żyją - wyglądają w zasadzie już tak, jak przed tym wszystkim I weźta się nie kłóćcie kto ładniejszy. Ja wypadłam kozie spod ogona konkretnie i siebie w rankingu wcale nie umieszczam. Może dlatego, że ostatnio mam spory problem z tyciem (zajadam stresy, dupa rośnie i nie umiem tego kontrolować ![]() Cześka, Ty mistrzowsko w tej sukni wyglądasz, lachonie! Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2013-06-21 o 19:44 |
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zgrane już ze sobą (prrrawie) narzeczone, żony i mamy- cz.20!!!
Gaja ksiazka bardzo ambitna
ale za duzo czytam "powaznych" rzeczy to trzeba zrownowazyc.jak ja dawno nie czytalam ..praca to zlo,czlowiek nie ma tyke czasu na orzyjemnosci ile chcialby miec :pJaki ten szampon? Dekolt w sukni czesi to strzal w 10! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4594 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Bidna ![]() Musisz i Ty swoje łupy pokazać ![]() ![]() Ja po prostu codziennie wpadam do lumpa i jak coś jest,to jest moje xD Potwierdzam,włosy masz odjazdowe i to mega. I dalej trwam w powziętym pod Twym wpływem zamiarze o czerwieni na kudłach,jak tylko skończy się to g*wno zwane sesją. Zajadaj stresy marchewką,od marchewki się nie tyje Ja zajadam truskawkami.Niby zdrowo,ale ja do jednej porcji biorę pół opakowania śmietany
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zgrane już ze sobą (prrrawie) narzeczone, żony i mamy- cz.20!!!
Zgadzam się. Za dużo ambitnego czytania prowadzi do zlasowania mózgu
![]() Timotei z olejem. Chyba z różą z jeryha czy coś. Nie pamiętam, a łazienka za daleko ![]() Cała suknia jest przepiękna! o nie, lolusl, zmuszasz mnie do ruszenia tyłka! heh. gdybym Cię tak nie lubiła to bym Ci tylko pokazała środkowy palec, ale tak trzeba się ruszyć Oj, rodzice dają równo. Szczególnie jeśli sami chrzanią sobie dzieciaka, po czym wymagają od nauczyciela, żeby naprawił ich błędy w przedszkolu, co jest po prostu niewykonalne, bo z tym dzieckiem w przedszkolu nie mam ŻADNYCH PROBLEMÓW. A w domu przemienia się w potwora, bo rodzice nie stawiają mu granic. Żadnych :/ Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2013-06-21 o 19:53 |
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie wlasnie odchudzilam pizza
. A to juz wiem ktory ,ale nie uzywalam. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie pizzowa dieta nie działa
![]() Oto łupy. Za wszystko 34 zł nietoperza dodaję na sobie, bo sporo traci rozłożony na dywanie. Zresztą mam zamiar go założyć na panieński, więc będzie więcej fot po sobocie chyba ![]() gratis pysiak Samokusiowy. Próbowałam im cyknąć ładną fotę razem na konkurs siankowy, ale nie wyszło. Za to Smokuś ma ładne pysiakowe ![]() Mi szampon podpasował, więc polecam i się przerzucę zapewne na niego ![]() Ziomy, Titanic na Polsacie, a Harry Potter na TVNie
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2013-06-21 o 20:04 |
|
|
|
#4598 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w sumie przez te 2 godziny i tak się rzadko widzimy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4599 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
no i morda smoka,aż sie rozplywam
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
no, toperz naj! reszta to w zasadzie takie luźne bluzki na wielkie upały, bo takich mam mało
a obciśniętych nie lubię, bo mi się podcyce poci
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
koszulka z królisiem najlepsza
ale Smokuś najpiękniejszy
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Nastepnym razem nie pokażę zajączka, bo zbiera laury za koszulki
zasłużenie zresztą ![]() mnie tżcior też widuje w najgorszych wersjach czasem, jak to podczas mieszkania razem zresztą i go to nie odstrasza. Twardy jest
|
|
|
|
#4603 |
|
Japońska rzepa
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;41432043]G. to nie robi różnicy
w sumie przez te 2 godziny i tak się rzadko widzimy ![]() Ja swojemu pokazuję się nawet w najgorszym wydaniu a on nie narzeka [/QUOTE]Myslę,że mój też by nie narzekał,wręcz sam się dziwi,że nigdy nie widział mnie w nieogolonych nogach,ale w sumie ja uważam,że kobieta ma mieć swój urok a jednak ten urok się traci po raz kolejny będąc w maseczce czy z krzaczorami pod pachami.Wiadomo,że nie zostawiłby,ale ja dla własnego komfortu przyjęłam taką strategię i w sumie dobrze mi z tym,bo ogólnie bardzo lubię dbac o siebie i mówiąc szczerze wiem,ze gdybym nie dbała o siebie,to raczej on nie zwróciłby na mnie uwagi A jestem zdania,że "widziały gały co brały" więc to,że jestem w związku nie zwalnia mnie z depilacji, bycia zawsze czystą,piękną,och i ach.co nie znaczy,że jak mnie widzi chorą z tłustym łbem to ucieka,po prostu staram sie oszczędzać mu takich widoków,bo wole,żeby mnie kojarzył z wypięknioną i wypachnioną i schludną. ![]() mnie np. bardzo irytuje to,że mój TŻ teraz przytył z 6 kg i pewnie niejedna by mnie nazwała burakiem,ale ja tego nie akceptuję,bo go brałam jak był bardzo szczupły i umięśniony a teraz jest klusek. Nie gruby,ale klusek. I mi troche przykro,bo ja jednak dbam o siebie a on nie ma potrzeby.
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2013-06-21 o 20:14 |
|
|
|
#4604 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój te ponad 3 lata temu miał kaloryferek i był sportowcem, na szczeście nie jest gruby
|
|
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po ślubie przytyłam 4 kg. na szczęście J. jeszcze nie złożył wniosku rozwodowego
![]() Pewnie, że trzeba o siebie dbać, ale bywają dni, kiedy się nie chce, nie ma siły, nie ma czasu...miło, jesli facet wtedy nie zwieje. Wręcz źle by o nim świadczyło zwianie, dlatego tak bawi mnie wątek na ten temat na Intymnym ale tak jak Lolusl, też staram się oszczędzać J. takich widoków ![]() Oto co mi małż właśnie podesłał http://kwejk.pl/obrazek/1833063/kobieca-logika.html
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2013-06-21 o 20:25 |
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
A ja 7 choc to niby ok bo dobilam do 50kg wiec taj akurat przy moim wzroscie le tez zle bo w zadbe jeansy nie wchidze :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
tylko, że Ty byłaś szczupak i 7 kg Ci wyszło na zdrowie. Mi wyszło na fałdki i tłuszcz
|
|
|
|
#4609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos w tym jest ![]() ![]() Cytat:
ja nie znoszę mojego ostatnio nagromadzonego tłuszczu.. a dzisiaj nawet dupska nie ruszyłam na siłownię
|
||
|
|
|
#4610 |
|
Wtajemniczenie
|
jak nie jestem ogolona to zakaz wjazdu. Mój chłop to anorektyk i ma ten kaloryfer .Ze mną inna sprawa, mam skurczony żołądek,więc duże posiłki w gre nie wchodzą. Biorę tabsy więc i woda się zatrzymuje w organizmie itp. U mnie w rodzinie wszystkie kobiety są grube,ale ja najlepiej nsię trzymam. Nie przekraczam 60kg. Góra chuda ze sporym cycem,płaskim brzuchem,ale ten dół strasznie ciężka sprawa. Jak chudnę, to zawsze z góry nigdy z dołu .Zamiast krzywej cukrowej, mam płaską cukrową,ale lekarz ma to gdzieś
|
|
|
|
#4611 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jestem spora w tyłku i udach |
|
|
|
|
#4612 | ||
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;41432217]Ja też dbam o siebie, ale nie maluję sie dla niego bo tego nie chce, z resztą ja dbam o siebie dla siebie, nie dla niego ![]() Mój te ponad 3 lata temu miał kaloryferek i był sportowcem, na szczeście nie jest gruby [/QUOTE]No ja dbam ewidentnie dla niego,bo jestem próżna i lubię jak się na mnie patrzy tak,ze widze,że mu się mega podobam Dla siebie w sumie to tylko te włosy olejuję,bo on i tak wolałby,żebym miała wyprostowane prostownicą non stop xD Chociaż rzadko kiedy ma odwagę to przyznać,ale nie lubi moich loczków chyba Cytat:
Ja sobie obiecałam np,że nigdy nie będe zapuszczoną mamuśką w dresie i z tłustymi odrostami ![]() Ja jak tyję to tylko w brzuchu,jak juz zaczęłam tyć w tyłku to sie załamałam życiowo,bo przy moim typie,to jest stadium ostateczne,bo ja zawsze tylko brzuch jak już. W tamte wakacje pierwszy raz w zyciu tak sobie dogodziłam,że ważyłam 58 kg, a nigdy nie przekraczałam 54
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2013-06-21 o 21:13 |
||
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Piona lolusl tez to sobie obiecalam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4614 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Już zapowiedziałam TŻ,że w Norwegii ja gotuję i będe nas odchudzać i będziemy razem ćwiczyć brzuszki. Wrócimy tacy przepiękni,że padniecie wszystkie Chodakowska też padnie i wymięknie
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam was za slowo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4617 |
|
Japońska rzepa
|
Będziecie mnie zwać-
trenerką Gwiazd!
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do dyskusji na temat studiów, czy warto czy nie (próbuje nadrobić), moje zdanie w tym temacie idealnie obrazuje jedna wypowiedz pewnej Pani z innego wątku i zpowolę sobie ją zacytowac: "Każde studia, każda uczelnia, każdy kierunek daje ci szanse na pracę. Wiesz, dlaczego? Bo ta szansa zależy od CIEBIE. Od twojej wiedzy, inteligencji, obrotności, umiejętności organizowania sobie zycia, dążenia do celów, pomysłu na swoją przyszłość, odrobiny sprytu i szczęścia, a także od wielu innych cech. Jak będziesz w czymś świetny, to nawet po najmniej przyszłościowym kierunku znajdziesz pracę. Jak będziesz beznadziejny, to po najlepszym kierunku zostaniesz bez pracy. Zamiast patrzeć na uczelnie i kierunki, usiądź na tyłku i poświęć trochę czasu aby zastanowić się nad tym, co naprawdę masz ochotę w życiu robić. Nie co się opłaca, co jest modne, co jest "przyszłościowe", tylko w czym czujesz się dobrze, w czym masz wrażenie, że ci dobrze idzie, co cię interesuje... Znajdź swoje dobre strony - a potem wymyśl zawód, który te dobre strony wykorzystuje i idź na studia (albo i nie idź, bo nie każdy zawód tego potrzebuje), które dadzą ci możliwość wykonywania w przyszłości tego zawodu. Kieruj się sobą!" Tyle w temacie i brawo dla tej Pani
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2013-06-21 o 22:06 |
|
|
|
|
#4619 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Woli jak się dla niego jakoś seksi ubiorę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4620 |
|
Japońska rzepa
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;41433805]Mój lubi mnie naturalną
Woli jak się dla niego jakoś seksi ubiorę ![]() Mój od zawsze był sportowcem i nie tyje [/QUOTE]Co masz na myśli mówiąc naturalną? Bo nie wiem,czy dobrze rozumiem ![]() Oj,chyba każdy facet lubi sexy fatałaszki.Chociaż mój nie lubi bielizny ![]() Ale w sumie tak dochodzę do wniosku,że on już jakos nie zwraca uwagi na mój ubiór Mój kiedyś grał a teraz tylko siedzi i pisze książki.
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2013-06-21 o 22:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

zadna inna nie wchodzila w gre 

a jedną tylko dlatego, że był napis o króliczku i milusi materiał 
a sex prezenty to nie dla nas. Trza nam coś innego wymyślić 

w sumie przez te 2 godziny i tak się rzadko widzimy