|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Cytat:
![]() Nmzc Cytat:
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Eveline http://highheelshouse.blogspot.com/2...koloru-na.html ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Ale tu ostatnio cisza Nie poznaję tego wątku
|
||
|
|
|
#4592 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jednak jestem blondynką, przynajmniej mentalnie Chciałam dodać zdjęcie na FB i nie umiałam
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam ten przepis i narobiłam sobie niepotrzebnie smaku: http://madameedith.blogspot.com/2013...z-ososiem.html
|
|
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
mi Tatko ulepił pierożki ruskie i wsunęłam 10
![]() obejrzałam już odcinek "Lekarzy", który będzie w przyszły poniedziałek i nie mam co oglądać
|
|
|
|
#4595 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dzisiaj tortille sobie robiłam w domku
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oglądnij sobie salonowe rewolucje o przemianach salonów fryzjerskich- prowadzi leszek czajka Dużo się można dowiedzieć
|
|
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja te seriale to na vod albo tvn player, mam blue ray pod wifi podłączone i oglądam na tv normalnie, nie lubię na kompie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze klikam obejrzyj przez www, bo nie mam tu ipli ściągniętej na kompie
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-04-30 o 20:06 |
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
iplę też mam na tv więc pooglądam
|
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
Ja ten program bardzo lubię, jak nie mam co robić to sobie włączam, z tym że teraz wszystkie odcinki już obejrzałam i czekam na nowy ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Idę robić kolację a koło 22-23 chciałabym się farbować.. ciekawa jestem co z tego wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() O jaaa ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Dziewczyny wiecie że boję się farbować włosy? Synek już śpi a ja mam dylemat: iść czy nie iść Szkoda że Was tu dzisiaj nie ma bo nie ma kto mnie dopingować ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Dobra idę zaraz do tej łazienki i proszę o kciuki jeżeli ktokolwiek mnie czyta To będzie moja chwila prawdy bo idę o poziom wyżej i w dalszym ciągu popielato |
|
|
|
|
#4601 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tak tylko na szybko po ciężkim dniu w pracy i wypucowaniu całego auta napiszę: Ex ja też bardzo lubię srebrną płukankę z Joanny, pozwala mojej londzie nie zółknąć
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
hej!
kochane witam się i melduje, że żyje .. jeszcze w czwartek przyjeżdża moja sis i będziemy balować nasze okrągłe urodziny ![]() co do włosów to kondycja po tym excellence 10.21 super ,ale kolor mi sie nie podoba jakis żółtawy i odrost jakby minimalnie się odcina więc londa na następne farbowanie , albo color mask 1010 nad którym myslę już 2 miesiące ![]() włoski nadal super zmiana na plus ![]() Cytat:
![]() ![]() nove współczuje alergii mój młodzszy ma teraz kaszel i tez nie wiem od czego bo robie mu nebulizacje, więc nie powinien nic łapać
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę już z mieszanką palette na głowie i powiem Wam że mnie trochę piecze
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiu bawcie się dobrze z siostrą ![]()
|
|
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam nadzieje ,że wrócę CAŁA I ZDROWA ![]()
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzę się na moje włosy pokryte farbą i widzę rudość nad rudościami..
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Idę zmyć farbę i nałożyć odżywkę (mam jeszcze tą z preference ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Powiem tylko jedno- jestem załamana. Odrosty mam kurczakowo rude a reszta w jakimś dziwnym kolorze, dalej ciepłym.. chyba się poddaje i przyciemniam do jasnego brązu, mam dość katowania włosów bez żadnych efektów Każda popielata farba wychodzi u mnie ciepło Nie wiem jak ja teraz pójdę na maturę w takich włosach, w tamtych chociaż w miarę dobrze wyglądałam a teraz??? Brak słów ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Normalnie płakać mi się chce, liczyłam na chociaż trochę bardziej popielaty kolor a to co otrzymałam na głowie to jedno wielkie g*wno Wróciłam do punktu wyjścia, już chłodniejszy kolor włosów miałam chyba po aśce ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Edit: Chyba trochę spanikowałam bo im bardziej włosy są suche tymbardziej mi się wydaje że mam na głowie beż. Co prawda popiel to nie jest, ale rudy też nie. Całość jest jaśniej niż była, tak jak chciałam, nie wiem tylko czy mi to pasuje, zobaczę jutro w świetle dziennym. Uff trochę się uspokoiłam, mam nadzieję że w świetle dziennym nie będę żółta ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Masakra, tyle emocji mi dostarczyło to farbowanie że aż mnie brzuch rozbolał Później dam jakieś zdjęcia włosów żebyście mogły ocenić (szczególnie Bunny!), dobranoc
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-04-30 o 23:51 |
|
|
|
#4608 |
|
Konto usunięte
|
exclusivee widzę, że farbowanie pełne emocji miałaś
Koniecznie się pochwal U mnie pochmurno i deszczowo. Idę poćwiczyć. Asiu to udanego świętowania życzę |
|
|
|
#4609 |
|
Wtajemniczenie
|
Ex dodaj w świetle dziennym zdjęcia
![]() Asia danego świętowania i pogody Ci życzę ![]() Anka ja też idę ćwiczyć, na 10.30 na siłowni z koleżanką się umówiłam dobrze że dziś otwarta
|
|
#4610 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ex ja widzę, że przejęłaś panikowanie po mnie mam nadzieję, że jak wyschły to jest lepiej ![]() Asiu udanej imprezy i sto lat dla Was ja urodziny mam w poniedziałek moje ćwierćwiecze ![]() a teraz idę się pakować, jedziemy z TŻ do domu na Kaszuby ![]() udanej majówki
|
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
A jednak nie jest dobrze
Mam włosy w odcieniu żółci, a końce mają trochę rudego.. Kolor zupełnie do mnie nie pasuje i nie zostanę w takich włosach do matury. Chyba zdecyduję się na przyciemnienie, bo coś jest nie tak jeśli każda popielata wychodzi na moich włosach ciepło Może popiel nie jest mi dany? Sama nie wiem. Wiem że na chwilę obecną poratowałaby mnie opalizująco-popielata farba, z tym że.. no właśnie. nie mam ani czasu ani kasy żeby zamawiać z allegro profesjonalną, więc pozostaje mi tylko odpowiednik drogeryjny- Bunny czy możesz polecić jakąś opalizująco-popielatą farbę dostępną w drogeriach? Jeśli nie ma nic takiego to chyba kończę z kombinowaniem i przyciemniam się na kolor Kim (w załączniku). Tż jest gotów pokryć koszty farbowania profesjonalną farbą byleby było ciemno ![]() Cytat:
![]() ![]() Baw się kochana dobrze tam na Kaszubach ![]() ![]() Kilka zdjęć, z tym że jest pochmurno i na zdjęciach wydaje się że jest ok, w rzeczywistości to taki żółty blond jak dla mnie Aparat w tel nie potrafi uchwycić rzeczywistego koloru Bunny mam nadzieję że niedługo wejdziesz bo potrzebuję Twojej pomocy
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2013-05-01 o 14:28 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#4613 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
ale powinien być ok,żebyś na maturę nie szła w żółtych włosach Asia spełnienia marzeń dla Ciebie i siostry Kitka udanej majówki ![]() |
|
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niszczę włosy, a bez praktycznie żadnego skutku, dalej mam nic na włosach i daleko im do tego co bym chciała... podoba mi się efekt włosów ze zdjęcia, właśnie po voila 9.21: http://4.bp.blogspot.com/-TYWd3b4rvj...voila+9.21.JPG , ale moje włosy chyba nigdy nie będą chłodne
|
|
|
|
|
#4615 |
|
Wtajemniczenie
|
Ex końcówki się odznaczają na żółto przynajmniej na zdjęciach...
Jak mówisz że jest źle to pewnie nie kłamiesz ja uważam że jak tyle walczyłaś o blond, sporo Twoje włosy przeszły to nie rezygnuj teraz, widocznie popiel nie jest pisany twoim włosom, celuj w perły "moja" londa 12/9 jest perłowa tylko byś musiała na conajmniej 6% robić żeby za jasne i nie daj boże żółte nie wyszły...ale ja się nie znam na tym mam 3/4 tubki alfaparf 9.21 ale nawet jakby poleconym wysłała to może do poniedziałku nie dojść do Ciebie
|
#4616 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
), preference są chyba teraz w Rossie za 24 zł. To może jakiś Syoss? Garniery też podobno chłodno wychodzą,ale ja miałam straszne siano po nich kiedyś na rozjaśniaczowy kurczakowy blond nałożyłam garniera 7 z normalną wodą z opakowania (miałam chyba wtedy z 17 lat ) i wyszedł cudowny chłodny blond z refleksami |
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie o to chodzi, nie mam przez to jak zamówić farby z neta Mam w domu pół tubki allwaves 8.1, i jeśli nie zdążę nic kupić to chyba tylko to mi pozostanie... Ale wolałabym coś opalizującego drogeryjnego, z tym że obawiam się że nie dostanę czegoś takiego
|
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Ex
a robiłaś już 9.1 Garniera?
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialas jasniej- i teraz jest za jasno wyszly znow niechciane tony.tragedii nie widze ale dla ciebei jest za jasno. z drogerii popielato-perlowej farby nei znajdziesz- bo te blondy sa za jasne.
|
|
#4620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej kusi mnie ten casting lodowy blond (910), z tym że castingi też 27zł kosztują..Właśnie widziałam ostatnio zdjęcia po garnierze arktyczny blond (ten co ja miałam, 112) i dziewczynie wyszło mega chłodno, zupełnie inaczej niż mi.. I po garnierze też miałam siano więc wolałabym nie. Syoss.. hmm podobno serię pro naturals czy jak to się tam zwało wycofali więc 8-52 nie wiem czy dostanę Naprawdę nie wiem co robić ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Nie, bo zraziłam się po poprzednim garnierze, a wychodzi chłodno? ![]() Cytat:
To co byś mi proponowała drogeryjnego żeby ochłodzić ten kolor? Masz jakiś pomysł? Co sądzisz o joannie multi cream platynowy blond? Na jakim poziomie on jest?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

ale zjadłam dzisiaj 3 buły słodkie, zupkę pomidorową i loda
bo ja te seriale to na vod albo tvn player, mam blue ray pod wifi podłączone i oglądam na tv normalnie, nie lubię na kompie 

mój młodzszy ma teraz kaszel i tez nie wiem od czego bo robie mu nebulizacje, więc nie powinien nic łapać 
i mam nadzieje ,że wrócę CAŁA I ZDROWA
Wróciłam do punktu wyjścia, już chłodniejszy kolor włosów miałam chyba po aśce
Naprawdę nie wiem co robić