Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-08, 18:31   #4591
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

dziewczyny chciałabym kupić olej z ogórecznika w kapsułkach, czy wiecie może z czego wynikają aż takie różnice w cenie, np:
http://allegro.pl/borage-oil-olej-z-...566440007.html
http://allegro.pl/biogal-60k-zimnotl...592515632.html
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 18:44   #4592
Phoebee
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;43182963]dziewczyny chciałabym kupić olej z ogórecznika w kapsułkach, czy wiecie może z czego wynikają aż takie różnice w cenie, np:
http://allegro.pl/borage-oil-olej-z-...566440007.html
http://allegro.pl/biogal-60k-zimnotl...592515632.html[/QUOTE]

Wyższą zawartością kwasów Omega. Pierwszy ma 1000 mg, drugi 500mg.W związku z czym, sposób użycia Biogal ( wg ulotek) to 3 razy dziennie po 2 kapsułki, a Swansona 2/3 razy dziennie po jednej.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-10-08 o 21:03
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 19:40   #4593
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Jeździłam na NFZ Zaraz wychodzę, ale pod wieczór postaram Ci się podesłać na PW stronę www tej przychodni, z tego co wiem można nawet umawiać się online miałam wizyty po 16 (chyba nawet są jeszcze później), a ostatnim razem lekarz zapytał czy chcę zrobić dwa za jednym zamachem, ale to ja nie chciałam, bo ciężko by było spać itd... nie były zupełnie obok siebie. Wydaje mi się, że umawiają się na jeden na wizytę, bo NFZ płaci za wizytę a nie za wycięty pieprzyk więc to im się bardziej opłaca przecież to nie jest jakaś wielka operacja!

Dokładnie przypomnę im w mailu, że muszą mi też zwrócić za koszty przesyłki w razie gdyby chcieli o tym zapomnieć i wystawię oczywiście negatywa na allegro, a jeśli mi się odpłacą tym samym to zgłoszę to do serwisu All.
Nie znam historii, ale cieszę się, że wywalczyłaś swoje

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Ja miałam usuwane dwa na dekolcie dwa lata temu. Niestety się pospieszyłam, bo mialam niedlugo potem jechać za granicę na trzy miesiące i okazało się, że chirurg do którego miałam skierowanie to rzeźnik Onkolog mnie zawsze straszyła, że muszę usunąć bo mogą zezłośliwieć, to wycięłam... Delikatny był jak Hitler dla narodów okupowanych, niemiły i po pieprzyku odstajacym 0,5x1cm i drugim płaskim jak ziarnko maku mam bliznę 4x1 cm idealnie między piersiami, tak żeby było widać Ciotka jak to zobaczyła to się za głowę złapała i stwierdziła, że powinnam była przyjśc do niej do domu, to ładniej by mi to wycięła, zszyła, a wycinek i tak by wysłała do zbadania (jest chirurgiem szczękowym, więc szyć umie).

Takze dziewczyny, zasięgnijcie opinii o osobie, która będzie Wam wycinać takie rzeczy! Ja w tej chwili nie mogę nawet bardziej zabudowanych biustonoszy nosić, bo jak mają ciut wyższy fiszbin czy co to tam jest pomiędzy piersiami, to mnie blizna swędzi, drapie i mi się krostki robią
Biedna jesteś nieźle Cię potraktował, co za idiota! Przecież dekolt u kobiety jest często eksponowany, jak mógł zostawić taką bliznę? :/
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 19:41   #4594
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Wyższą zawartością kwasów Omega. Pierwszy ma 1000 mg, drugi 500g. W związku z czym, sposób użycia Biogal ( wg ulotek) to 3 razy dziennie po 2 kapsułki, a Swansona 2/3 razy dziennie po jednej.
dziękuję
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 04:12   #4595
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja przez te codziennie koncerty sąsiada stałam się strasznie wyczulona na dziecięcy płacz Mam chyba jakiegoś pecha w tej kwestii, bo zawsze najbardziej rozryczone dziecko musi znaleźć się w pobliżu mojej osoby
Bliźniaki- podziwiam za to marzenie!!! Przy jednym jest co robić, a co dopiero dwójeczka U mnie w rodzinie na moje pokolenie wypadają bliźniaki i drżę na samą myśl, że moglibyśmy my je mieć
Odnośnie sąsiada- od jakiegoś czasu mój sąsiad z góry też daje koncerty w nocy, ale chrapania Chyba ma łóżko centralnie nad moim, bo wyraźnie słyszę mimo sufitu itp. Nie mogę się nadziwić, jak można tak głośno chrapać, że aż ja słyszę Właśnie koncert trwa

Kwestię zajmowania się dwójką na razie pomijam i wolę sobie nie wyobrażać Marzę jedynie Zazdroszczę w takim razie Twojej rodzinie! W mojej nie ma żadnych bliźniaków, więc chyba muszę szukać przyszłego partnera z takimi uwarunkowaniami genetycznymi

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja usuwałam pieprzyki Podobnie jak Olcia usuwałam je w centrum onkologicznym. Pozostała mi jedna mało widoczna blizna.
A co myślę o usuwaniu? Jestem za zarówno jeśli chodzi o zdrowie, jak również o czystą estetykę. Strasznie mi się nie podoba, jak ktoś ma na twarzy straszne pieprzyki- bąble. Ja bym to od razu wycięła
Też myślę podobnie! Zarówno względy zdrowotne, bo jestem w grupie ryzyka, jak i czysto estetyczne skłaniają mnie do ponownego usunięcia. Zdrowie rzecz jasna najważniejsze, ale głównie estetyka zaprząta moją głowę, bo mam straszne kompleksy z powodu moich znamion na twarzy

Cytat:
nie wiem czy pamiętacie moją sprawę z trampkami z allegro - po interwencji rzecznika dostałam dziś maila, żebym podała nr konta do zwrotu. opłaciło się walczyć o swoje
Gratuluję

Cytat:
Ja miałam usuwane dwa na dekolcie dwa lata temu. Niestety się pospieszyłam, bo mialam niedlugo potem jechać za granicę na trzy miesiące i okazało się, że chirurg do którego miałam skierowanie to rzeźnik Onkolog mnie zawsze straszyła, że muszę usunąć bo mogą zezłośliwieć, to wycięłam... Delikatny był jak Hitler dla narodów okupowanych, niemiły i po pieprzyku odstajacym 0,5x1cm i drugim płaskim jak ziarnko maku mam bliznę 4x1 cm idealnie między piersiami, tak żeby było widać Ciotka jak to zobaczyła to się za głowę złapała i stwierdziła, że powinnam była przyjśc do niej do domu, to ładniej by mi to wycięła, zszyła, a wycinek i tak by wysłała do zbadania (jest chirurgiem szczękowym, więc szyć umie).

Takze dziewczyny, zasięgnijcie opinii o osobie, która będzie Wam wycinać takie rzeczy! Ja w tej chwili nie mogę nawet bardziej zabudowanych biustonoszy nosić, bo jak mają ciut wyższy fiszbin czy co to tam jest pomiędzy piersiami, to mnie blizna swędzi, drapie i mi się krostki robią
Och współczuję

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Niektóre pieprzyki/narosla można usunąć cieklym azotem u dermatologa. Korzystałam z tej opcji i polecam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Czy możesz coś więcej na ten temat napisać? Z jakiej części ciała usuwałaś?

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi w sprawie usuwania pieprzyków Jak pisałam- miałam usuwane dwa pieprzyki z ciała (z pleców i prawego barku) prywatnie u chirurga plastyka z nadzieją, że blizny będą wręcz niewidoczne. Niestety blizna na barku goiła się problematycznie, bo była czerwona, boląca, wypukła, przerośnięta. Bałam się bardzo, że zrobi mi się bliznowiec. Obecnie ta blizna jest w kolorze skóry, nie jest wypukła, więc zagoiła się ładnie. Ale niesmak i strach przed podobną sytuacją pozostał. Z twarzy miałam usuwane prywatnie laserem CO2 cztery znamiona: niewielki pieprzyk oraz trzy wypukłe krostki w kolorze skóry (nie wiem, jak poprawnie powinnam je nazwać). Pani dermatolog na konsultacji przed zabiegiem ostrzegła mnie, że mimo laserowego usunięcia te znamiona mogą odrosnąć i tak się stało z tymi trzema krostkami Odrosły i są identyczne, jak kiedyś! Chcę je ponownie usunąć, ale nie wiem, jakim sposobem. Boję się, że jeśli zrobię to chirurgicznie to blizny będą goić mi się problematycznie, jak w przypadku blizny z barku, a tego bym nie przeżyła, bo chodzi o moją buzię. Oczywiście zamierzam tak, jak kilka lat temu udać się na kilka konsultacji w tym do centrum onkologii i zasięgnąć opinii kilku lekarzy i może moje wątpliwości zostaną rozwiane, ale chciałam też Was się poradzić.

Odebrałam płaszczyk Lindy wczoraj i jest idealny Postaram się zrobić w nim zdjęcia.

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

Edytowane przez lleenka
Czas edycji: 2013-10-09 o 04:14
lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 06:47   #4596
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość

dziękimam kilka płaszczy, brakowało mi w garderobie porządnej kurtki - a ta spełnia kryteria: nie jest czarna, pikowana, bardzo ładnie się dopasowuje i ma długość płaszcza jest bardzo dobrze i dokładnie uszyta. Cena wychodzi bardzo przyjazna po odliczeniu rabatu z okazji weekendu zniżek
Skąd masz zniżki do Re?
Ja widziałam, że była w TS, ale wydaje mi się że tylko na kolekcję kids

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Odebrałam płaszczyk Lindy wczoraj i jest idealny Postaram się zrobić w nim zdjęcia.
Nie mogę się doczekać aż się pokażesz!

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 06:52   #4597
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:

Czekam na recenzję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-09, 07:56   #4598
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Skąd masz zniżki do Re?
Ja widziałam, że była w TS, ale wydaje mi się że tylko na kolekcję kids
Aga, była 5-6.10 z elle i instyle, teraz ma być w Glamour i później z Avanti (ale właśnie chyba Kids) i jeszcze coś słyszałam o Grazii Trzeba sprawdzić na rabatomierzu
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 08:09   #4599
201604250957
Konto usunięte

Ag4 w Grazii są zniżki na ten weekend (12-13) m.in do Reserved 20%, jest też karta H&M o wartości 20zł (do wykorzystania przy zakupach za min. 50zł) a gazeta kosztuje 2,99
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 08:12   #4600
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Nie mogę się doczekać aż się pokażesz!

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Czekam na recenzję
Później to zrobię wraz ze zdjęciami

Przepadłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg panterkowe spodnie.jpg (67,9 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg panterkowe spodnie 2.jpg (70,1 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg panterkowe spodnie 3.jpg (77,4 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg panterkowe spodnie 4.jpg (62,1 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg panterkowe spodnie 5.jpg (125,4 KB, 36 załadowań)

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 08:18   #4601
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Jeśli któraś z Was lubi Yves Rocher, to mają promocję na produkty do makijażu
http://yves-rocher.interia.pl/makeup...romo_2013_10_c

Ma któraś z Was kurtkę, płaszcz puchowy z Orsaya? I czy są zniżki w ten weekend u nich? Szukam płąszcza puchowego, bo mój z Zary to już prawie wypełnienia nie posiada, ze Stradivariusa z natury jest cienki (i TŻ na jego widok stwierdził że nie bardzo i się nie będzie przyznawał ), a nie chcę wydawać więcej niż 400zł....

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 08:26   #4602
hihi
Zakorzenienie

Cytat:

Przepadłam
Bardzo mi się podoba motyw dzikiego zwierza w tej wersji, jeszcze bardzo mi się podoba w zestawieniu zwierzęca bluzka plus gładka spódnica i spokojne buty, ale ja sama się totalnie nie czuję w takim zestawie. Niestety. I zazdraszczam tym, które mogą się tak nosić.
Stary 2013-10-09, 09:15   #4603
Ag4

Cytat:
Aga, była 5-6.10 z elle i instyle, teraz ma być w Glamour i później z Avanti (ale właśnie chyba Kids) i jeszcze coś słyszałam o Grazii Trzeba sprawdzić na rabatomierzu
Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Ag4 w Grazii są zniżki na ten weekend (12-13) m.in do Reserved 20%, jest też karta H&M o wartości 20zł (do wykorzystania przy zakupach za min. 50zł) a gazeta kosztuje 2,99
Dziękuję
Przejdę się do kiosku, może uda mi się jeszcze dorwać Grazię

Cytat:
Przepadłam
Nie kuuuś!

Cytat:

Ma któraś z Was kurtkę, płaszcz puchowy z Orsaya? I czy są zniżki w ten weekend u nich? Szukam płąszcza puchowego, bo mój z Zary to już prawie wypełnienia nie posiada, ze Stradivariusa z natury jest cienki (i TŻ na jego widok stwierdził że nie bardzo i się nie będzie przyznawał ), a nie chcę wydawać więcej niż 400zł....
Ja się czaję na odżywkę do włosów z YR, chciałam kupić teraz w weekend ze zniżką, ale niestety jest ona oznaczona zielonym punktem a to nie obejmuje rabatu :/

W TS była zniżka do orsaya, ale nie wiem czy na cały asorstyment czy tylko na akcesoria :/

Aga
Stary 2013-10-09, 09:28   #4604
Dafna
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!
Szukam klasycznego wełnianego płaszcza. Długość do kolana lub ciut za kolano. Kolor najlepiej szary i za rozsądną cenę.
Coś w tym stylu: http://www.net-a-porter.com/product/160851
Będę bardzo wdzięczna za jakieś linki

Dafna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 10:34   #4605
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie sąsiada- od jakiegoś czasu mój sąsiad z góry też daje koncerty w nocy, ale chrapania Chyba ma łóżko centralnie nad moim, bo wyraźnie słyszę mimo sufitu itp. Nie mogę się nadziwić, jak można tak głośno chrapać, że aż ja słyszę Właśnie koncert trwa

Kwestię zajmowania się dwójką na razie pomijam i wolę sobie nie wyobrażać Marzę jedynie Zazdroszczę w takim razie Twojej rodzinie! W mojej nie ma żadnych bliźniaków, więc chyba muszę szukać przyszłego partnera z takimi uwarunkowaniami genetycznymi

Też myślę podobnie! Zarówno względy zdrowotne, bo jestem w grupie ryzyka, jak i czysto estetyczne skłaniają mnie do ponownego usunięcia. Zdrowie rzecz jasna najważniejsze, ale głównie estetyka zaprząta moją głowę, bo mam straszne kompleksy z powodu moich znamion na twarzy

Gratuluję

Och współczuję

Czy możesz coś więcej na ten temat napisać? Z jakiej części ciała usuwałaś?

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi w sprawie usuwania pieprzyków Jak pisałam- miałam usuwane dwa pieprzyki z ciała (z pleców i prawego barku) prywatnie u chirurga plastyka z nadzieją, że blizny będą wręcz niewidoczne. Niestety blizna na barku goiła się problematycznie, bo była czerwona, boląca, wypukła, przerośnięta. Bałam się bardzo, że zrobi mi się bliznowiec. Obecnie ta blizna jest w kolorze skóry, nie jest wypukła, więc zagoiła się ładnie. Ale niesmak i strach przed podobną sytuacją pozostał. Z twarzy miałam usuwane prywatnie laserem CO2 cztery znamiona: niewielki pieprzyk oraz trzy wypukłe krostki w kolorze skóry (nie wiem, jak poprawnie powinnam je nazwać). Pani dermatolog na konsultacji przed zabiegiem ostrzegła mnie, że mimo laserowego usunięcia te znamiona mogą odrosnąć i tak się stało z tymi trzema krostkami Odrosły i są identyczne, jak kiedyś! Chcę je ponownie usunąć, ale nie wiem, jakim sposobem. Boję się, że jeśli zrobię to chirurgicznie to blizny będą goić mi się problematycznie, jak w przypadku blizny z barku, a tego bym nie przeżyła, bo chodzi o moją buzię. Oczywiście zamierzam tak, jak kilka lat temu udać się na kilka konsultacji w tym do centrum onkologii i zasięgnąć opinii kilku lekarzy i może moje wątpliwości zostaną rozwiane, ale chciałam też Was się poradzić.

Miałam dość małą zmianę, wypukłą o kolorze skóry, pod pachą, którą była podrażniana przez biustonosz. I wybrałam się do dermatologa (państwowa przychodnia), akurat z uczuleniem, ale przy okazji spytałam o kilka znamion. Okazało się, że mogę to usunąć tą metodą. Samo urządzenie wygląda jak odkurzacz i taki też dźwięk wydaje, a małą końcówką tak jakby lekarz zasysa zmianę. Robiłam to dwa lata temu w grudniu i już nie pamiętam, ale chyba znamię odpada po kilku dniach. Mój dermatolog za pierwszym razem usunął mi tylko część, nie chciał mi robić blizny gdyby usunął głębiej. Pamiętam, że trzeba przez kilka dni uważać by nie myć tego miejsca. Dostałam też receptę, chyba z antybiotykiem, na wypadek powikłań. Ale nic takiego nie miało u mnie miejsca, więc jej nie wykupiłam. Ogólnie zabieg polecam, dla mnie był bezbolesny i okres rekonwalescencji tez nie był uciążliwy. Lekarz tez mówił, ze taki zabieg najlepiej robić jesienią/zimą, ze względu na komfort pacjenta. Jeszcze dodam, że płaskiego, ciemnego pieprzyka nie da się usunąć tą metodą, przynajmniej mi odmówił. Ale stwierdził też, że nie ma potrzeby usuwania go teraz, a usuwanie chirurgiczne przyniesie bliznę i będzie to gorsze niż pieprzyk. Moja przyjaciółka korzystała z tej metody 10 lat temu, usunęła sporo zmian i nic jej nie jest
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 10:35   #4606
Ag4

Ja mam szary, klasyczny płaszcz (ale nie pamiętam ile w nim % wełny. Jest jednak bardziej na chłodną jesień niż na zimę). Kupiłam w pimkie jakieś 2 albo 3 lata temu niestety. Teraz się nie orientuję bo już nie szukam. :/

Aga
Stary 2013-10-09, 10:42   #4607
Wicked_Girl
Zadomowienie

Cytat:

Zniżka na nową kolekcję wraz z biżu do sklepu stacjonarnego i internetowego
Wicked_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 10:46   #4608
Forget_me
Zakorzenienie

Hej
U mnie w pracy dzisiaj za oknem jest inwazja biedronek Ociepliło się i powychodziły
Pochwalę się, bo wczoraj ćwiczyłam Przeszłam całą nową płytę Chodakowskiej, bez żadnego ściemniania Dzisiaj kolejny dzień ćwiczeń Daję sobie rok na doprowadzenie się do totalnego porządku
Dzisiaj idę też na ściąganie przedłużanych rzęs. Robiłam sobie rzęsy na wakacje, żeby mieć spokój, ale po raz kolejny przekonałam się, że przedłużanie nie jest dla mnie niestety. Rzęsy po tygodniu strasznie się powykręcały i ciężko było nad nimi zapanować Teraz ujarzmić je mogę tylko gdy przejadę o nich maskarą Także cieszę się, że dzisiaj się ich już pozbędę

Cytat:
Jeździłam na NFZ Zaraz wychodzę, ale pod wieczór postaram Ci się podesłać na PW stronę www tej przychodni, z tego co wiem można nawet umawiać się online miałam wizyty po 16 (chyba nawet są jeszcze później), a ostatnim razem lekarz zapytał czy chcę zrobić dwa za jednym zamachem, ale to ja nie chciałam, bo ciężko by było spać itd... nie były zupełnie obok siebie. Wydaje mi się, że umawiają się na jeden na wizytę, bo NFZ płaci za wizytę a nie za wycięty pieprzyk więc to im się bardziej opłaca przecież to nie jest jakaś wielka operacja!

Dokładnie przypomnę im w mailu, że muszą mi też zwrócić za koszty przesyłki w razie gdyby chcieli o tym zapomnieć i wystawię oczywiście negatywa na allegro, a jeśli mi się odpłacą tym samym to zgłoszę to do serwisu All.
Bardzo Ci dziękuję za podanie tych danych! Zostaje mi tylko umówienie się na wizytę i pozbycie się uciążliwych pieprzyków

Cytat:
oł Pokażę jak przyjdą, chyba w tym tygodniu, bo w stacjonarnym nie było
Super, czekamy zatem na fotki Moje jutro też powinny przyjść, więc też wrzucę foto

Cytat:

Strasznie Ci współczuję, że trafiłaś na tak niekompetentnego lekarza, który zamiast pomóc, tylko zaszkodził!!!

Cytat:
Ale przedwczoraj zrobiłam zakupy w MNG, poleciało hurtem,ale kupno bardziej w celu zmierzenia.
1) Botki Peep Toe - idealne fasonem nie są, ale wszyscy już mają tylko nie ja Do skarpetek idealne!
2) Czółenka z paskiem - bo żadnych takich nie mam, a co mi tam
3) Koturny, z cyklu : nie noszę,ale może się dogadamy
Wszystkie butki świetne
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 10:47   #4609
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Hahaha, czyli też masz "wesoło" Twój sąsiad też musi być niezły, skoro jego chrapanie jest u Ciebie słyszalne Nie ma to jednak jak własny domek. W bloku trafia się na różnych ludzi, z których nie każdy potrafi współżyć we wspólnocie jaką jest dom.

Ja sobie z tymi bliźniakami nie zazdroszczę Gdybym miała możliwość, to bym Ci chętnie oddała możliwość ich posiadania

Cytat:
Przepadłam
Świetne zestawienie z tymi panterkowymi spodniami Sama jednak bym się nie odważyła w takich wyjść
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-09, 12:01   #4610
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:

Przepadłam
Świetne stroje!
Stary 2013-10-09, 12:27   #4611
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:

Przepadłam
super
Stary 2013-10-09, 13:41   #4612
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Przepadłam
Ja w tych spodniach wygladam, jakbym zalozyla dol od pizamy

Cytat:
Cośtam wynalazłam.
Na niczym konkretnym nie stanęło ( jeszcze!). Ale baaardzo mi się owa strona podoba.Chcę jakies Chelsea stamtąd i botki.
Jako nudziaki to ja chciałam zamówić Gwendy z Topshopu, bo mi się strasznie spodobały. A zamszaków to faktycznie malutko, najwięcej lakierowanych. Ale wiesz co, zerknij na Nine West, tam widziałam fajne bez czuba.

Ale przedwczoraj zrobiłam zakupy w MNG, poleciało hurtem,ale kupno bardziej w celu zmierzenia.
1) Botki Peep Toe - idealne fasonem nie są, ale wszyscy już mają tylko nie ja Do skarpetek idealne!
2) Czółenka z paskiem - bo żadnych takich nie mam, a co mi tam
3) Koturny, z cyklu : nie noszę,ale może się dogadamy
Fiu fiuuu, alez bedziesz zaopatrzona na zime Weszlam na strone MNG i znalazlam piekne szpileczki z rodzaju "taxi! bo isc nie dam rady!" - chcem je Mnie sie dzisiaj wlaczyla chcica na botki i szukam idealnych od rana. Gdybys sie zdecydowala zamawiac Gwende ze strony, a nie masz znizki (-10%), sluze pomoca

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 15:33   #4613
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Fiu fiuuu, alez bedziesz zaopatrzona na zime Weszlam na strone MNG i znalazlam piekne szpileczki z rodzaju "taxi! bo isc nie dam rady!" - chcem je Mnie sie dzisiaj wlaczyla chcica na botki i szukam idealnych od rana. Gdybys sie zdecydowala zamawiac Gwende ze strony, a nie masz znizki (-10%), sluze pomoca
Się okaże. Poka, poka szpileczki!
Dzięki za cynk, wiem gdzie uderzać. Ale podtrzymujesz, że one wygodne?
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 16:07   #4614
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
A to nie jest zniżka do reserved kids? Bo w twoim stylu tak jest :-5

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 16:11   #4615
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Ja w tych spodniach wygladam, jakbym zalozyla dol od pizamy

Dobrze przewidywałam zaczynasz być sobą
Stary 2013-10-09, 17:11   #4616
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Się okaże. Poka, poka szpileczki!
Dzięki za cynk, wiem gdzie uderzać. Ale podtrzymujesz, że one wygodne?
Ekhm... A liczne przechadzki po domu sie licza? Za kazdym razem, kiedy chcialam je zalozyc, pogoda przewidywala deszcz i buty zostawaly w domu. Recezje na stronie TS maja swietne Z MNG zdjeciem profilowym zauroczyly mnie te siersciuszki Jednakze wrodzone skapstwo nie pozwala mi ich kliknac w UK (drozsze) i z zakupem sie wstrzymam. Zamowilam nudziaki
Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Dobrze przewidywałam zaczynasz być sobą
Kiepski dzien mam, a nic nie poprawia humoru tak, jak kurier z paczka w rece
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg miss-kg-very-shoes-boots-abigail-court-shoes.jpg (4,9 KB, 16 załadowań)

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 17:28   #4617
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Mam dziewczyny doła od wczoraj- dowiedziałam się, że w poniedziałek zmarła moja ukochana pisarka Joanna Chmielewska Uwielbiam jej styl pisania, a po parokrotnej lekturze autobiografii oraz spotkaniu, czuję jakbym straciła osobę znaną przez całe życie tak w realnym życiu, nie z książek...

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 17:30   #4618
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam dziewczyny doła od wczoraj- dowiedziałam się, że w poniedziałek zmarła moja ukochana pisarka Joanna Chmielewska Uwielbiam jej styl pisania, a po parokrotnej lekturze autobiografii oraz spotkaniu, czuję jakbym straciła osobę znaną przez całe życie tak w realnym życiu, nie z książek...
Była genialną pisarką! Szkoda bardzo. :/

Zapraszam na nowego posta dziewczyny: http://missgoodtaste.blogspot.com/20...dark-lips.html
Stary 2013-10-09, 17:37   #4619
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Zapraszam na nowego posta dziewczyny: http://missgoodtaste.blogspot.com/20...dark-lips.html
jestes piekna kobieta i zawsze wygladasz swietnie, ale na tych fotach zapierasz dech w piersiach!
Stary 2013-10-09, 17:52   #4620
miernikstresu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Cudna jesteś

miernikstresu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości