Nasze książkowe grzechy - cz. III - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-22, 17:32   #4591
aga_tka_2
Zakorzenienie

GG do aga_tka_2
Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. III

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Wróciłam
Znalazłam w bibliotece "Jednoroczną wdowę" Irvinga, "Daniel Stein tłumacz" Ulickiej i "Krawcową z Madrytu" - z tej ostatniej jestem najbardziej zadowolona, jest na mojej liście do kupienia, ale już oczywiście z niej znika

Muszę się wstrzymać z wszelkimi zakupami, mam chorego psa, szykuje się mnóstwo wizyt i wydatków u weterynarza
2 pogrubione posiadam
dużo zdrówka dla psiaka

aga_tka_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-22, 18:13   #4592
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Ja mnóstwo czytałam takich motywacyjnych książek... hmmm... efekty znikome, przede wszystkim trzeba chcieć i działać... u mnie z tym działaniem kiepsko...
Ostatnio czytałam Pawlikowską

czemu nie ma żadnych kodów? normalnie kupiłabym sobie tę książkę
Ja mam tak samo, jakoś ostatnio trudno mi się zmobilizować. Nie zawsze tak było - w liceum i na studiach jak coś sobie postanowiłam to realizowałam. Dopiero gdzieś pod koniec studiów zaczęło się robić kiepsko z tą moją aktywnością, a problem się pogłębił odkąd pracuje.
Książek motywacyjnych nie czytałam, jedynie artykuły o takiej tematyce w prasie i jakoś nie udało mi się skorzystać z tych rad, ale masz rację trzeba samemu chcieć i działać.

Jeśli chodzi o kody to na pewno jest 20% w Twoim Stylu/Grazii na weekend 11-12 października do Empiku (pewnie stacjonarne jak w zeszłym roku).
Poza tym, póki co brak ciekawych promocji. Jedynie
30% w matras.pl na bestsellery:
http://www.matras.pl/ksiazki/bestsel...n=tlo_best_L30
i jakaś promocja w Lidlu (od dziś):
http://www.lidl.pl/pl/4650.htm

Ojoanna29 udane łowy w Bibliotece Krawcowa z Madrytu bardzo mi się podobała
Mam nadzieję, że twój pupil szybko wyzdrowieje.

PinkVanille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 08:53   #4593
PinkVanille
Zakorzenienie

Kolejna promocja książkowa do 30% taniej na książki na urodziny Empiku:

http://www.empik.com/prezenty/ksiazk...prawdz_Ksiazki

Jeszcze nie przeglądałam czy jest coś ciekawego.

matras.pl 22-30 września wszystkie książki do 25% taniej:

http://www.matras.pl/promocja25?utm_...paign=tlo_25_L

No i zaczęło się kuszenie

Edytowane przez PinkVanille
Czas edycji: 2014-09-23 o 08:57
Stary 2014-09-23, 20:49   #4594
Ojoanna29
Zakorzenienie

W piątek idziemy do chirurga, do onkologa za 2 tygodnie Mam nadzieję, że na tej jednej wizycie się skończy

Z książek wpadną teraz tylko prezenty urodzinowe, od tż oczywiście muszę sobie wybrać sama Zaczęłam "Krawcową z Madrytu", przeczytałam 100 stron, bo nie miałam dzisiaj czasu i zaczyna się bardzo ciekawie

Od jutra w empiku cała literatura 3 za 2
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 21:12   #4595
julietta83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
W piątek idziemy do chirurga, do onkologa za 2 tygodnie Mam nadzieję, że na tej jednej wizycie się skończy

Z książek wpadną teraz tylko prezenty urodzinowe, od tż oczywiście muszę sobie wybrać sama Zaczęłam "Krawcową z Madrytu", przeczytałam 100 stron, bo nie miałam dzisiaj czasu i zaczyna się bardzo ciekawie

Od jutra w empiku cała literatura 3 za 2
na empik.com też?
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 21:39   #4596
blacknights
Raczkowanie

moim najnowszym grzechem jest "Bóg nigdy nie mruga" Reginy Brett
Stary 2014-09-24, 07:54   #4597
aga_tka_2
Zakorzenienie

GG do aga_tka_2

Kurcze normalnie nie mogę się odnaleźć po tej rewolucji na LC

Dostałam trochę kasy na urodziny i nie wiem na co wydać książki czy perfumy to moje 2 uzależnienia

aga_tka_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 08:30   #4598
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_tka_2 Pokaż wiadomość
Kurcze normalnie nie mogę się odnaleźć po tej rewolucji na LC

Dostałam trochę kasy na urodziny i nie wiem na co wydać książki czy perfumy to moje 2 uzależnienia
Również miewam takie dylematy
Ciekawe czy 3 za 2 w Empiku będzie obowiązywała też online.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 09:27   #4599
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym miała dylemat zwłaszcza, że sporo ciekawych tytułów książkowych się pojawia na jesień, a z drugiej strony ciekawe kompozycje zapachowe na jesień. Ja też mam słabość do perfum.

Wygląda na to, że 3 za 2 tylko w stacjonarnych Empikach.

Stary 2014-09-24, 09:31   #4600
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez PinkVanille Pokaż wiadomość
Wygląda na to, że 3 za 2 tylko w stacjonarnych Empikach.
Pewnie tak, widziałam wczoraj u siebie. Do tego jakiś dodatkowy rabat na fantastykę był...

Kurczę, chciałam kupić na prezent dla bratanka męża jakieś ciekawe książeczki - jeszcze nie do czytania, tylko do oglądania, ale okazuje się, że jak mu na chrzciny strzeliliśmy księgę z baśniami rodzina się oburzyła, że 'kto mu będzie czytał' i koniecznie muszę kombinować z jakimiś zabawkami, których dzieciak ma na tony
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 09:43   #4601
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Pewnie tak, widziałam wczoraj u siebie. Do tego jakiś dodatkowy rabat na fantastykę był...

Kurczę, chciałam kupić na prezent dla bratanka męża jakieś ciekawe książeczki - jeszcze nie do czytania, tylko do oglądania, ale okazuje się, że jak mu na chrzciny strzeliliśmy księgę z baśniami rodzina się oburzyła, że 'kto mu będzie czytał' i koniecznie muszę kombinować z jakimiś zabawkami, których dzieciak ma na tony
Strasznie mnie wnerwia takie podejście rodziców 10 minut dziennie na książkę to raczej nie jest dużo w stosunku do ilości czasu poświęcanego na bezsensowne gapienie się w tv albo komputer. Kiedyś opiekowałam się dzieckiem z rodziny i byłam w ogromnym szoku jak chciałam coś maluchowi poczytać przed snem i nie znalazłam ani jednej książeczki! Góry głupich zabawek, gier itp.
A teraz jest tyle pięknych książek... Mądrych, ciekawych, cieszących oko.
Może kup książkę nie do czytania, lecz do oglądania? Słynne "Mapy" albo "Mamoko" Mizielińskich. Fajne są książki z wyd. Babaryba "Na budowie" i "Auta"- duży format, twarde kartki. Ciekawa również jest seria z wyd. Dwie Siostry- cztery pory roku <klik>
"Działają" na podobnej zasadzie co książeczki Mizelińskich full różnych obrazków, zero tekstu.

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2014-09-24 o 09:47

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-24, 10:08   #4602
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Strasznie mnie wnerwia takie podejście rodziców 10 minut dziennie na książkę to raczej nie jest dużo w stosunku do ilości czasu poświęcanego na bezsensowne gapienie się w tv albo komputer. Kiedyś opiekowałam się dzieckiem z rodziny i byłam w ogromnym szoku jak chciałam coś maluchowi poczytać przed snem i nie znalazłam ani jednej książeczki! Góry głupich zabawek, gier itp.
Może kup książkę nie do czytania, lecz do oglądania? Słynne "Mapy" albo "Mamoko" Mizielińskich. Fajne są książki z wyd. Babaryba "Na budowie" i "Auta"- duży format, twarde kartki. Ciekawa również jest seria z wyd. Dwie Siostry- cztery pory roku <klik>
"Działają" na podobnej zasadzie co książeczki Mizelińskich full różnych obrazków, zero tekstu.
Właśnie chciałam kupić takie obrazkowe, skoro i tak sam jeszcze nie czyta, a i rodzice mu nie poczytają. No, ale moi teściowie uważają, że nie jest to mile widziane [od zawsze mają mnie za kretynkę z tym zamiłowaniem do książek ], rodzice małego też na literaturę kręcą nosem, a my z małżonem nie chcemy kolejnych napięć wytwarzać. Ale wkurza mnie to naprawdę niesamowicie. Mój brat, chociaż sam w życiu niczego nie przeczytał, nie robił problemów, gdy postanowiłam, że będę stawiać głównie na prezenty książkowe dla jego dzieciaków. Nie rozumiem więc skąd w ludziach taka niechęć, by ich dzieci czytały, czy nawet po prostu oglądały książeczki dostosowane do swojego wieku
Stary 2014-09-24, 10:08   #4603
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd ja to znam
Stary 2014-09-24, 10:12   #4604
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Czy "Mamoko" ma twarde kartki? Bo mi się spodobało a moje dziecko jest w fazie intensywnego macania książki
Cytat:

jak to kto mu będzie czytał, a od czego ma rodziców? Moje dziecko w wieku 3 m-cy słuchało czytanych przeze mnie książek, a to że nic z tego nie rozumiało to swoją drogą ale zawsze

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 10:24   #4605
NibyNic
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie chciałam kupić takie obrazkowe, skoro i tak sam jeszcze nie czyta, a i rodzice mu nie poczytają. No, ale moi teściowie uważają, że nie jest to mile widziane [od zawsze mają mnie za kretynkę z tym zamiłowaniem do książek ], rodzice małego też na literaturę kręcą nosem, a my z małżonem nie chcemy kolejnych napięć wytwarzać. Ale wkurza mnie to naprawdę niesamowicie. Mój brat, chociaż sam w życiu niczego nie przeczytał, nie robił problemów, gdy postanowiłam, że będę stawiać głównie na prezenty książkowe dla jego dzieciaków. Nie rozumiem więc skąd w ludziach taka niechęć, by ich dzieci czytały, czy nawet po prostu oglądały książeczki dostosowane do swojego wieku
a może zrób prezent złożony, do chcianej zabawki dołącz książkę - jak kupisz jakieś autko to dołącz książkę o autach - albo coś takiego http://www.bookmaster.pl/na,ratunek,...a/874703.xhtml

mojemu dziecku poza mną nikt nie kupuje książek - a szkoda

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
Czy "Mamoko" ma twarde kartki? Bo mi się spodobało a moje dziecko jest w fazie intensywnego macania książki

jak to kto mu będzie czytał, a od czego ma rodziców? Moje dziecko w wieku 3 m-cy słuchało czytanych przeze mnie książek, a to że nic z tego nie rozumiało to swoją drogą ale zawsze
tak, ma twarde kartki
ale mi się to Mamoko nie podoba, nie wiem, jakoś mam dużo obiekcji, a z twardymi okładkami podobają mi się z serii Mama gąska na przykład taka http://www.smyk.com/mama-gaska-uczy-...i-dla-dzieci-p

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-24, 10:27   #4606
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, seria Mamoko ma twarde, kartonowe kartki. Jak pracowałam w księgarni rodzice bardzo często chwalili całą serię. Z twardookładkowych polecam jeszcze "Bardzo głodną gąsienicę" i książeczki Agaty Królak: "Różnimisie" i "Robimisie"

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Jasne, nie ma sensu robić burzy. Każdy wychowuje swoje dzieci tak jak chce... Nie wyobrażam sobie mojego domu bez książek. Może dlatego dziwi mnie takie podejście do czytania dzieciom.

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2014-09-24 o 10:29
Stary 2014-09-24, 11:08   #4607
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Niestety, ale ani mój szwagier, ani jego dziewczyna nie należą do osób czytających. Za to widzę, że całe dnie spędzają grając w jakieś idiotyzmy na fejsie

Moi rodzice czytali sobie na głos, gdy mama była w ciąży, potem czytali mi na dobranoc, a jak w wieku trzech lat nauczyłam się czytać dbali o to, by książki zawsze były w moim otoczeniu. Strasznie jestem im za to wdzięczna i to samo praktykuję z moją małą - póki co czytam na głos, by sobie w brzuchu słuchała Zbieram też dla niej 'Kolekcję z Zielonego Wzgórza', którą wydaje teraz WL. będzie miała już swój pierwszy zbiór książek, jak podrośnie

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
a może zrób prezent złożony, do chcianej zabawki dołącz książkę - jak kupisz jakieś autko to dołącz książkę o autach - albo coś takiego http://www.bookmaster.pl/na,ratunek,...a/874703.xhtml
Prawdopodobnie tak właśnie zrobię. Zawsze na złość im mogę do każdego prezentu chociaż małą książeczkę dorzucić. Niech wiedzą, że z moją krucjatą nie odpuszczę
Stary 2014-09-24, 11:30   #4608
NibyNic
Zakorzenienie

U nas to jest tak, że ja czytam bardzo dużo (mam to po babci o ojcu, moja mama czytała i czyta dużo mniej ale lubiła kupować mi książki) mąż czyta od czasu do czasu - za to ja często mu czytam fragmenty które mnie albo poruszyły albo rozśmieszyły, syn ma 6 lat, sam jeszcze niewiele czyta, ze słuchaniem jak ja u czytam też jest różnie - staram mu się często czytać, zwłaszcza przed snem ale to różnie wychodzi no i on nie zawsze jest w nastroju - ubolewam, że nie będzie z niego zagorzałego czytelnika, ale kupuję mu książki i za każdym razem mam nadzieję, że tą pokocha - z kilkoma się udało - teraz chcę mu kupic "Pinokio" w jakimś ładnym wydaniu - najbliższa okazja na droższą książkę to imieniny (imieniny, urodziny, święta, Dzień Dziecka to okazje kiedy do prezentu typu zabawka czy gra zawsze dorzucam książkę - wiem, że sama książka mojego dziecka by nie ucieszyła, ale gdy jest dodatkiem to już jest dobrze, wtedy zawsze przed snem chce ją obejrzeć i/lub przeczytać)
natomiast jeśli o mnie chodzi to mi wszyscy i zawsze mogliby książki dawać

wracając do tematu - obiecałam sobie że póki nie przeczytam książek które kupiłam w tym miesiącu nie kupię nic nowego, no ale ta nowa Simmons

Edytowane przez NibyNic
Czas edycji: 2014-09-24 o 11:32
NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 11:35   #4609
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko 23-30 września

Księgarnia matras.pl zaprasza na wrześniową promocję książek. Tylko teraz wszystkie tytuły, także bestsellery i nowości tańsze o -25% i więcej.
Nie czekaj. Skorzystaj teraz i ciesz się lekturą.

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 12:00   #4610
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety, ale ani mój szwagier, ani jego dziewczyna nie należą do osób czytających. Za to widzę, że całe dnie spędzają grając w jakieś idiotyzmy na fejsie

Moi rodzice czytali sobie na głos, gdy mama była w ciąży, potem czytali mi na dobranoc, a jak w wieku trzech lat nauczyłam się czytać dbali o to, by książki zawsze były w moim otoczeniu. Strasznie jestem im za to wdzięczna i to samo praktykuję z moją małą - póki co czytam na głos, by sobie w brzuchu słuchała Zbieram też dla niej 'Kolekcję z Zielonego Wzgórza', którą wydaje teraz WL. będzie miała już swój pierwszy zbiór książek, jak podrośnie

Prawdopodobnie tak właśnie zrobię. Zawsze na złość im mogę do każdego prezentu chociaż małą książeczkę dorzucić. Niech wiedzą, że z moją krucjatą nie odpuszczę
podoba mi się Twoje podejście co do nie czytających, a nagminnie grających na fejsie, znam i nie lubię. Powiedz ta kolekcja z Zielonego Wzgórza ma książki w wersji pocket czy takiej normalnej? Anię pamiętam jeszcze ze starych okładek z mojego dzieciństwa, bodajże wyd. NK. Aczkolwiek zebranie tej starej serii w dobrym stanie graniczy z cudem, a chciałabym mieć tę kolekcję książek. Czaję się na nią, ale nie przepadam za pocketami

Daniel
Stary 2014-09-24, 12:12   #4611
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
podoba mi się Twoje podejście co do nie czytających, a nagminnie grających na fejsie, znam i nie lubię. Powiedz ta kolekcja z Zielonego Wzgórza ma książki w wersji pocket czy takiej normalnej? Anię pamiętam jeszcze ze starych okładek z mojego dzieciństwa, bodajże wyd. NK. Aczkolwiek zebranie tej starej serii w dobrym stanie graniczy z cudem, a chciałabym mieć tę kolekcję książek. Czaję się na nią, ale nie przepadam za pocketami
Jest to normalna wersja, w dodatku w grubej oprawie. Ładne, solidne wydanie Mam nadzieję, że wydadzą ją w całości. Moi rodzice mają kiosk i chcieli od razu w Kolporterze zgłosić, by przysłali do nas wszystkie części, jak już będą, ale zapowiedzieli, że na razie mają umowę na 3 tomy, bo nie jest powiedziane, że WL wyda tę serię w komplecie. Mam nadzieję, że jednak będzie okej, bo już kiedyś nastawiłam się na piękną kolekcję książek z DeAgostini, a też przestali ją do kiosków dostarczać po paru tomach i słuch zaginął
Stary 2014-09-24, 12:26   #4612
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Jest to normalna wersja, w dodatku w grubej oprawie. Ładne, solidne wydanie Mam nadzieję, że wydadzą ją w całości. Moi rodzice mają kiosk i chcieli od razu w Kolporterze zgłosić, by przysłali do nas wszystkie części, jak już będą, ale zapowiedzieli, że na razie mają umowę na 3 tomy, bo nie jest powiedziane, że WL wyda tę serię w komplecie. Mam nadzieję, że jednak będzie okej, bo już kiedyś nastawiłam się na piękną kolekcję książek z DeAgostini, a też przestali ją do kiosków dostarczać po paru tomach i słuch zaginął
mam cichą nadzieje że się uda bo seria zapowiada się ciekawie

Daniel
Stary 2014-09-25, 01:14   #4613
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:

do kiedy trwa promocja w empikach?

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 06:45   #4614
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez PinkVanille Pokaż wiadomość
Też chcę Głosy Pamano
I ja
Chociaz nei pali sie, bo ciagle nie moge skonczyc 'Wyznaje'. Tylko 50 stron za mna

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 20:13   #4615
201605100
Konto usunięte

Kupując przez biblionetke jest 30%rabatu na 4 konkretne książki, m. In na Głosy Pamano
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 21:02   #4616
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
do kiedy trwa promocja w empikach?
Dokładnie nie wiem, ale dostałam dziś maila, że 'wkrótce się kończy'.
Stary 2014-09-25, 23:02   #4617
2016070150903
Konto usunięte

Empikowe 3za2 trwa do 7.10.

Ravelo do 27.09 kod wrzesien30 30% od ceny detalicznej.

Merlin
kod: TwojStyl1014 -20% (od 11 do 17.10)
kod: CZYTAMY092014MERLIN -25%
kod: VISA20145 -20%
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-26, 08:53   #4618
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
Empikowe 3za2 trwa do 7.10.

Ravelo do 27.09 kod wrzesien30 30% od ceny detalicznej.

Merlin
kod: TwojStyl1014 -20% (od 11 do 17.10)
kod: CZYTAMY092014MERLIN -25%
kod: VISA20145 -20%
to może jednak coś w empiku jeszcze kupie wczoraj byłam ale obiecałam sobie że dopóki nie nadgonie w książkach które mam nowych nie bedzie ale kuuuuusiii

Daniel
Stary 2014-09-26, 13:42   #4619
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
O... a fajna? Czytałaś/ przeglądałaś?
Świetna! Miałam ją zamiar tylko przejrzeć, a tak mnie wciągnęła, że pochłonęłam całą od razu
Autorki podeszły do siebie z dużą dozą ironii i humoru, sporo zdjęć/obrazków, czytało się naprawdę ciekawie Ja jestem bardzo zadowolona Taka lekka lektura na zimowy wieczór

Dawno nie wrzucałam swoim zakupów, więc oto i one Z sierpnia i września
Brakuję tylko Paryżanek, bo miałam je przy łóżku i o nich zapomniałam jak robiłam zdjęcie
Jestem monotematyczna Po prawej kryminały skandynawskie, po lewej książki podróżnicze. A 'Moje wypieki...' dorwałam za 25zł w Empiku

Serię M. Jungstedt już przeczytałam, polecam fankom skandynawskich kryminałów

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2014-09-26 o 13:45
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 13:47   #4620
PinkVanille
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4829796 2]

Dawno nie wrzucałam swoim zakupów, więc oto i one Z sierpnia i września
Brakuję tylko Paryżanek, bo miałam je przy łóżku i o nich zapomniałam jak robiłam zdjęcie
Jestem monotematyczna Po prawej kryminały skandynawskie, po lewej książki podróżnicze. A 'Moje wypieki...' dorwałam za 25zł w Empiku

Serię M. Jungstedt już przeczytałam, polecam fankom skandynawskich kryminałów [/QUOTE]

imponujący stosik i ja lubię skandynawskie kryminały.
Moje wypieki też bym chętnie dorwała - jakaś promocja jest w Empiku na tą książkę?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości