![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. III
Cytat:
![]() dużo zdrówka dla psiaka
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Książek motywacyjnych nie czytałam, jedynie artykuły o takiej tematyce w prasie i jakoś nie udało mi się skorzystać z tych rad, ale masz rację trzeba samemu chcieć i działać. Jeśli chodzi o kody to na pewno jest 20% w Twoim Stylu/Grazii na weekend 11-12 października do Empiku (pewnie stacjonarne jak w zeszłym roku). Poza tym, póki co brak ciekawych promocji. Jedynie 30% w matras.pl na bestsellery: http://www.matras.pl/ksiazki/bestsel...n=tlo_best_L30 i jakaś promocja w Lidlu (od dziś): http://www.lidl.pl/pl/4650.htm Ojoanna29 udane łowy w Bibliotece ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że twój pupil szybko wyzdrowieje.
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Kolejna promocja książkowa do 30% taniej na książki na urodziny Empiku:
http://www.empik.com/prezenty/ksiazk...prawdz_Ksiazki Jeszcze nie przeglądałam czy jest coś ciekawego. matras.pl 22-30 września wszystkie książki do 25% taniej: http://www.matras.pl/promocja25?utm_...paign=tlo_25_L No i zaczęło się kuszenie ![]()
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-09-23 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
W piątek idziemy do chirurga, do onkologa za 2 tygodnie
![]() ![]() Z książek wpadną teraz tylko prezenty urodzinowe, od tż oczywiście muszę sobie wybrać sama ![]() ![]() Od jutra w empiku cała literatura 3 za 2 ![]()
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Raczkowanie
|
moim najnowszym grzechem jest "Bóg nigdy nie mruga" Reginy Brett
![]()
#4597 |
Zakorzenienie
|
Kurcze normalnie nie mogę się odnaleźć po tej rewolucji na LC
![]() Dostałam trochę kasy na urodziny i nie wiem na co wydać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy 3 za 2 w Empiku będzie obowiązywała też online. ![]()
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygląda na to, że 3 za 2 tylko w stacjonarnych Empikach.
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Pewnie tak, widziałam wczoraj u siebie. Do tego jakiś dodatkowy rabat na fantastykę był...
Kurczę, chciałam kupić na prezent dla bratanka męża jakieś ciekawe książeczki - jeszcze nie do czytania, tylko do oglądania, ale okazuje się, że jak mu na chrzciny strzeliliśmy księgę z baśniami rodzina się oburzyła, że 'kto mu będzie czytał' i koniecznie muszę kombinować z jakimiś zabawkami, których dzieciak ma na tony ![]()
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz jest tyle pięknych książek... Mądrych, ciekawych, cieszących oko. Może kup książkę nie do czytania, lecz do oglądania? ![]() "Działają" na podobnej zasadzie co książeczki Mizelińskich full różnych obrazków, zero tekstu. ![]()
Jaś 20.06.2015 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2014-09-24 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojemu dziecku poza mną nikt nie kupuje książek - a szkoda ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
ale mi się to Mamoko nie podoba, nie wiem, jakoś mam dużo obiekcji, a z twardymi okładkami podobają mi się z serii Mama gąska na przykład taka http://www.smyk.com/mama-gaska-uczy-...i-dla-dzieci-p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
Jaś 20.06.2015 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2014-09-24 o 10:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi rodzice czytali sobie na głos, gdy mama była w ciąży, potem czytali mi na dobranoc, a jak w wieku trzech lat nauczyłam się czytać dbali o to, by książki zawsze były w moim otoczeniu. Strasznie jestem im za to wdzięczna i to samo praktykuję z moją małą - póki co czytam na głos, by sobie w brzuchu słuchała ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
U nas to jest tak, że ja czytam bardzo dużo (mam to po babci o ojcu, moja mama czytała i czyta dużo mniej ale lubiła kupować mi książki) mąż czyta od czasu do czasu - za to ja często mu czytam fragmenty które mnie albo poruszyły albo rozśmieszyły, syn ma 6 lat, sam jeszcze niewiele czyta, ze słuchaniem jak ja u czytam też jest różnie - staram mu się często czytać, zwłaszcza przed snem ale to różnie wychodzi no i on nie zawsze jest w nastroju - ubolewam, że nie będzie z niego zagorzałego czytelnika, ale kupuję mu książki i za każdym razem mam nadzieję, że tą pokocha - z kilkoma się udało - teraz chcę mu kupic "Pinokio" w jakimś ładnym wydaniu - najbliższa okazja na droższą książkę to imieniny (imieniny, urodziny, święta, Dzień Dziecka to okazje kiedy do prezentu typu zabawka czy gra zawsze dorzucam książkę - wiem, że sama książka mojego dziecka by nie ucieszyła, ale gdy jest dodatkiem to już jest dobrze, wtedy zawsze przed snem chce ją obejrzeć i/lub przeczytać)
natomiast jeśli o mnie chodzi to mi wszyscy i zawsze mogliby książki dawać wracając do tematu - obiecałam sobie że póki nie przeczytam książek które kupiłam w tym miesiącu nie kupię nic nowego, no ale ta nowa Simmons ![]()
Pamiętamy dobre czasy i złe czasy, zapominając, że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest. Edytowane przez NibyNic Czas edycji: 2014-09-24 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zaczytanie
|
I ja
![]() Chociaz nei pali sie, bo ciagle nie moge skonczyc 'Wyznaje'. Tylko 50 stron za mna ![]()
![]() |
#4615 |
Konto usunięte
|
Kupując przez biblionetke jest 30%rabatu na 4 konkretne książki, m. In na Głosy Pamano
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie nie wiem, ale dostałam dziś maila, że 'wkrótce się kończy'.
#4617 |
Konto usunięte
|
Empikowe 3za2 trwa do 7.10.
Ravelo do 27.09 kod wrzesien30 30% od ceny detalicznej. Merlin kod: TwojStyl1014 -20% (od 11 do 17.10) kod: CZYTAMY092014MERLIN -25% kod: VISA20145 -20% |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Konto usunięte
|
Świetna! Miałam ją zamiar tylko przejrzeć, a tak mnie wciągnęła, że pochłonęłam całą od razu
![]() Autorki podeszły do siebie z dużą dozą ironii i humoru, sporo zdjęć/obrazków, czytało się naprawdę ciekawie ![]() ![]() ![]() Dawno nie wrzucałam swoim zakupów, więc oto i one ![]() ![]() Brakuję tylko Paryżanek, bo miałam je przy łóżku i o nich zapomniałam jak robiłam zdjęcie ![]() Jestem monotematyczna ![]() ![]() Serię M. Jungstedt już przeczytałam, polecam fankom skandynawskich kryminałów ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2014-09-26 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4829796 2]
Dawno nie wrzucałam swoim zakupów, więc oto i one ![]() ![]() Brakuję tylko Paryżanek, bo miałam je przy łóżku i o nich zapomniałam jak robiłam zdjęcie ![]() Jestem monotematyczna ![]() ![]() Serię M. Jungstedt już przeczytałam, polecam fankom skandynawskich kryminałów ![]() imponujący stosik ![]() Moje wypieki też bym chętnie dorwała - jakaś promocja jest w Empiku na tą książkę?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.