|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
Dziewczyny a patrzyłyście w jakiej cenie są płatki Nesquika teraz? I te inne czekoladowe czy cynamonowe?
|
|
|
|
#4592 |
|
Konto usunięte
|
Od poniedziałku mają być w sprzedaży pokrowce na deski do prasowania. Zastanawiam się nad kupnem. Będą dwa rodzaje: bawełniany i metalizowany. Polecacie któryś rodzaj? Sprawdzają się w praktyce? Czy lepiej polować na Viledę?
|
|
|
|
#4593 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;41952817]Od poniedziałku mają być w sprzedaży pokrowce na deski do prasowania. Zastanawiam się nad kupnem. Będą dwa rodzaje: bawełniany i metalizowany. Polecacie któryś rodzaj? Sprawdzają się w praktyce? Czy lepiej polować na Viledę?[/QUOTE]
Też czekam na te pokrowce, bo rodzice kupili deskę do prasowania w Biedronce i zużył im się pokrowiec ( tzn. mama wypaliła w nim dziurę ) i nowy by się zdał. Nie dopatrzyłam się , że są ich dwie wersje - dobrze wiedzieć Teraz, który lepszy?
|
|
|
|
#4594 |
|
Rozeznanie
|
Metalizowany ułatwia prasowanie , ale nie wiem jak z ich jakością , bo jak kupiłam gdzieś kiedyś w jakimś markecie niemarkowy to miałam wszystkie ubrania w takim "brokacie" i koszule męża do pracy też , nie był szczęśliwy.
|
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
Cytat:
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w jednej Biedrze bankomat PKO BP, w drugiej to Euronet a w trzeciej..jeszcze nie wiem, za parę dni otwierają
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Dostanę w B woreczki do mrożenia żywności? Jak tak to w jakiej cenie?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
wracałam dzisiaj z biedry jak rumun z targu jak to moja mama mówi
niby dużo nie kupiłam tylko ze ja to wszystko w rękach niosłam a i tak wcześniej na zakupach byłam, wiec już w końcowym etapie drogi prędkość była bardzo slimacza jak by kogoś interesowało to żele durexa są za 10.99 teraz (chyba ze wcześniej już za tyle były i nie wiem czemu nikt tu nie krzyczy ze calsberg 565ml (chyba tyle ale nie wiem ) jest za 2.50
|
|
|
|
#4599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mąż pewnie inaczej by na to patrzył jakby koszula na Sylwestra miała być
Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2013-07-25 o 19:10 |
|
|
|
|
#4600 |
|
Przyczajenie
|
Coś koło 4,19 chyba ale nie wiem dokładnie
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z nowo otwartej biedry u mnie, świeżo po remoncie. Matko co oni zrobili z moim sklepem
Wszystko poprzestawiane, nagle tyle miejsca... Nie odnalazłam się tam dziś ![]() Nic ciekawego nie kupiłam w sumie. Z płatków wzięłam poduszkowce czekoladowe, jeszcze ich nie jadłam nigdy. Ogólnie na sklepie wszystko przebrane, tłum ludzi. Ale na co ja liczyłam idąc w dzień otwarcia po 19 W ogóle dawali reklamówki za darmo i kropkę tv. Ja nawet nie zauważyłam tylko jak poprosiłam panią na kasie o reklamówkę to mi pokazała i powiedziała, że dziś są za darmo i moge też sobie wziąć gazetę jak chce. No ok fajnie, wzięłam reklamówkę spakowałam zakupy i tyle. Wychodząc patrze na innych ludzi, a oni te reklamówki garściami szarpali, tak samo gazety brali całymi stosami. Matkooo się rzucili na to jakby nie wiem co to było
|
|
|
|
#4602 | |
|
Lady D.
|
Cytat:
![]() cieszą mnie płatki ![]() ![]() szkoda tylko, że błonnik nie wchodzi do promocji, teraz czekam na -25% na JOGURTY
|
|
|
|
|
#4603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Magusie 2,09 kulki hoopki ciemnie z białymi 2,99 muszelki 1,76 płatki kukurydziane mniej niż 2,5 i te kukurydziane z orzechem i miodem albo z jabłkiem za 1,64 tyle pamiętam ;p
|
|
#4604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja chyba umarłabym z głodu na samych płatkach czy jogurcie :P:P Edytowane przez sowaaaaa Czas edycji: 2013-07-25 o 20:57 |
|
|
|
|
#4605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ich też nie mogłam znaleźć i odkryłam przypadkowo ze stoja koło batonów przy kasie więc moze jednak u Ciebie są![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
kurde to ja nie wiedziałam ze one inne są, bo nigdy nie kupowałam ale zawsze jakoś domersby, heineken i desperadosy w biedrze takie same były jak normalnie to sie nie zastanawiałam kupiłam dzisiaj 2 to zobaczymy czy siki, wcześniej ich nie piłam
|
||
|
|
|
#4606 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do piwa to mój Małż mówi, że tyskie, carlsbergi i jeszcze jakieś właśnie w biedrze smakują dużo gorzej i już się tam w piwa nie zaopatruje.
A ja mam pytanie czy orientujecie się może, czy gdzieś na necie znajdę info o nowo budowanych Biedronkach? Bo u mnie w okolicy coś zaczynają budować i chodzą ploty właśnie, ze to ma być ten sklep - oj chyba bym ze szczęścia skakała pod sufit bo nie musiałabym targać przez pół miasta tramwajem
|
|
|
|
#4607 | |
|
luckygirl
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
Cytat:
To jeszcze inny :p |
|
|
|
|
#4608 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zadzwoń do Biura Obsługi Klienta, może tam posiadają takie informacje. Edytowane przez Winona Czas edycji: 2013-07-25 o 22:22 |
|
|
|
|
#4609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na str wiszą te biedronki od dobrych 2-3 tyg. przynajmniej ten we Frysztaku..![]() ja czekam na ponowne otwarcie biedronki i liczę na jakieś dobre promo ale może zadzwonię do BOK-u to może mi coś powiedzą
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
jadłam dziś te pierogi ze szpinakiem, okropne w Kauflandzie o niebo lepsze, więcej nie kupię
tortellini też nie zachwyciło, grzybowe mam i serowe, dziś robiłam z grzybowymi sałatkę, jako całość są ok, same mniej ![]() za to krówki są pyyyycha
|
|
|
|
#4611 |
|
Raczkowanie
|
dostanę w biedronce folię aluminiową spożywczą i patyczki do szaszłyków?
|
|
|
|
#4612 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za to właśnie carlsbergi czy warki mają troche inny smak..przynajmniej dla mnie![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[gumki też]---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- u mnie jeszcze były, ale to jakaś reszta ktoregoś z tyg tematycznych
|
|
#4615 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie muszą być z biedry
|
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie ma takich woreczków w sprzedaży w B. Cytat:
takiego dużego Carlsberga w B. nie widziałam - nie pomyliłaś czasem z Heinekenem?
|
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Carlsberg w puszce
|
|
|
|
|
#4619 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() A durex-żel jest git. Chciałam przyoszczędzić i kupiłam Unimila i to jakaś poracha, niby wygląda tak samo, ale jest lepki, kleisty, długo zostawia maziste miejsca ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
A co do piwa to już sobie obiecaliśmy z TŻ że już nigdy nie kupimy, bo jakieś chrzczone, chyba że nas ostro podsuszy i będziemy pić pod sklepem. Ostatnio się przejechaliśmy na Paulanerach ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
Edytowane przez Natuś-77 Czas edycji: 2013-07-26 o 08:38 |
||||
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
czytałyście?Ekspres z Biedronki poraził klienta prądem
http://finanse.wp.pl/kat,104124,titl...wiadomosc.html
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

) i nowy by się zdał. Nie dopatrzyłam się , że są ich dwie wersje - dobrze wiedzieć
Teraz, który lepszy?

ktore wyplacaja po 20 zl
Wszystko poprzestawiane, nagle tyle miejsca... Nie odnalazłam się tam dziś