![]() |
#4591 |
Konto usunięte
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
tatuażu jeszcze nie mam, ale mam pytanie o studio w warszawie, które robi tatuaże w stylu
![]() takim cyborgowym, wiecie o co chodzi ![]() chciałabym się zapoznać z pracami online, a potem pójść pogadać i ew. ustalić termin, potrzebuję waszej pomocy w nakierowaniu mnie na jakieś studio ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam na 10 czerwca termin u Martyny w Ink Miners Tattoo w katowicach i już nie mogę się doczekać ![]()
![]() |
#4593 |
Konto usunięte
|
Hue hue dziewczyny, ja nie mogę wychodzić z tatuażem na wierzchu xd bo o ile młodzi ludzie nie zwracają uwagi, to zaczepiają mnie stare, obleśne typy -. -
polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Raczkowanie
|
A mój tatuaż chyba się ludziom podoba.
Wiele razy słyszałam komplementy na jego temat i to nie tylko od ludzi młodych! Niedawno ze 3 całkiem starsze osoby (po 60tce) go chwaliły (obce mi osoby, mijane na mieście). Pielęgniarkom w przychodni też się podoba. Stałam się dzięki temu bardziej rozpoznawalna. Fajne uczucie, bo wcześniej byłam mało charakterystyczna i ludzie mnie zwykle nie pamiętali, nie poznawali. Ostatnio w przychodni weterynaryjnej.. ściągam bluzę, bo ciepło, moja sroka na ramieniu zaczyna być widoczna i dziewczyna z rejestracji od razu wielki uśmiech.. "Aaa... to pani!". ![]() Edytowane przez Rukmini Czas edycji: 2015-05-18 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Musisz wyskoczyć z jakims ekstra pomysłem, żeby chciał go szybko zrobić. (ja dałam mu wolną rękę, ale mi nie zależy) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Rozeznanie
|
Wczoraj poszłam zobaczyć mój projekt i zapisać się na termin... 15 czerwca. To będzie najdłuższy miesiąc mojego życia
![]() Robię tatuaż na łopatce. Mniej-więcej wielkości niedużej dłoni. Zapomniałam jednak zapytać tatuażysty (tak z ciekawości) ile może potrwać zrobienie takiego tatuażu? A, i termin mam w poniedziałek po pracy. We wtorek znowu mam do pracy i tak się zastanawiam... jak jest z bólem następnego dnia po zrobieniu tatuażu? dam radę, czy powinnam wziąć jeden dzień wolnego? |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
to ile będzie trwało zrobienie zależy nie tylko od rozmiaru ale tez od poziomu skomplikowania wzoru - ilości szczegółów, detali, pewnie też od ilości użytych kolorów
generalnie można obstawiać że od 2 do 5h - tak myślę, sama mam podobnej wielkości tatuaże, i w tym przedziale mniej więcej mieściło się ich robienie miejsce na łopatce nie jest jakieś specjalnie wrażliwe, i jeśli nie masz jakiejś fizycznej pracy to powinnaś dać radę spokojnie - miejsce boli po tatuowaniu trochę jak duży siniak (także np. za biurkiem da się radę wysiedzieć), większy problem jest z przemywaniem i smarowaniem, bo żeby to sobie samemu przemyć, posmarować i zafoliować na łopatce to wymaga niezłej ekwilibrystyki ![]()
#4598 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Będzie to kontur szybowca na tle niebieskich plam.... coś jakby technika watercolor? W pracy niestety muszę się dużo ruszać, 6 godzin na nogach. A ze smarowaniem nie będzie problemu, zatrudnię faceta do roboty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Raczkowanie
|
A ja się pochwalę moją nową czaszką
![]()
#4600 |
Zadomowienie
|
zobaczcie sobie na fb wydarzenie "Zrobię sobie tatuaż w 2015 roku." ogladam to i po prostu jestem przerazona niektorymi dzielami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
...
|
Cytat:
A na tym wydarzeniu jak już się przebrnie przez ptaszki, piórka i "faith, hope, love" to można znaleźć takie cuda: https://www.facebook.com/photo.php?f...7355909&type=1 https://www.facebook.com/photo.php?f...7249681&type=1 https://www.facebook.com/photo.php?f...7456317&type=1 Mam zajęcie na dzisiaj ![]()
in the light of the world with breaks for coffee and snacks Edytowane przez Whim Czas edycji: 2015-05-20 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Konto usunięte
|
Mnie ostatnio zaczepila dziewczyna i zapytala czy polece jej kogos kto jej zrobi gwiazdki takie jak ma Rihanna....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zadomowienie
|
haha widzialam to eee dziecko za żebrami
![]() i miljjjjjonyyy piorek, hope, love, znakow nieskonczonosci, lapaczy (lapaczow?) snow, lecacych ptaszkow...co chwile pojawia sie ten sam cytat...omg bubli tam co niemiara a ci ludzie sie ciesza z tego i sa dumni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez victorion Czas edycji: 2015-05-21 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny! Ten wydarzenie na fejsie....no jest przerażające! Jestem wkręcona w tatuaże ostro,jak wiele z nas tutaj i kurdę! No nie mogę znieść tych tatuaży.Czasami się powstrzymuję,ale nie mogę pojąć,jak w dzisiejszych czasach,kiedy jest net,możesz popatrzeć jak ludzie robią tatuaże,kto co i gdzie i do tego ludzie piszą,nie rób tam,idź tam....iść i zrobić sobie potworne dziecko na klacie
![]() Dzisiaj była jazda,bo laska wrzuciła wytatuowaną całą serię życiowych "przewodników" ale admin usunął ,bo chamówa się zrobiła straszna ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, 16 maja minął miesiąc od tatuażu, kiedy mogę zacząć chodzić na basen? i czy powinnam jakoś dodatkowo zabezpieczać tatuaże przed chlorem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
maudy, ja nie mam feniksa zadnego w kolorze ale mam pawia, z ktorego mozna troche zaczerpnąć inspiracji
![]() ![]() tinker zluszczyl sie juz caly? jak ja bym szla to bym go smarnela czyms tlustym, zeby byl 'oddzielony' od wody. |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Wtajemniczenie
|
Kliwia sliczny jest
![]() ![]() Aliena Mam koncepcje na lecącego właśnie w takim stylu bardziej artystycznym i oczywiście w kolorze . Jeśli chodzi o wielkość to chce go zrobić na ramieniu . |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2015-05-24 o 22:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
tratatatatatatatata jak ja mam wytrzymac rok by sie dopiero zapidsac na tatuaz ??
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zadomowienie
|
Chcialam Was zapytać,w jaki sposób wybieracie wzór na tatuaż?Czy inspiruja Was inne tatuaże i chcecie taki sam,czy raczej same macie jakiś pomysł.A jak już macie jakiś pomysł,to jak szukacie inspiracji i materiałów do realizacji?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
aliena, ja napierw wiedzialam od kogo chce, a pozniej w glowie mi zaswitalo co chce konkretnie. i szukalam inspiracji obrazow w stylu, zeby zobaczyc w roznych kolorach ujeciach etc. wybralam co najlepsze wg mnie i jak sie zapisywalam do yadou to podeslalam moje zbiory
![]() Teraz chce drugi tatuaz od piotra szota. i mi sie podobaja jego prace po prostu. wiec raczej bedzie mial wolna rekę byleby znalazly sie w tatuazu pewne elementy uzgodnione wczesniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
BAN stały
|
Cytat:
dla mnie robienie tatuażu bo mi się spodobał jakiś u kogoś albo jakiś obrazek w necie, nie ma sensu. masz to na całe życie więc jak do cholery może Ci całe życie podobać się cudzy wzór. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() można dołączyć? wpadłam na wątek przypadkiem, a tak się składa że 9 czerwca mam termin pierwszego tatuażu ![]() Będzie to napis, który wybrałam już dawno 'I refuse to sink' + mała kotwica. Wg mnie nie da się dosłownie tego przetłumaczyć na nasz język, bo brzmiało by to odmawiam utonięcia, a dla mnie to bardziej jak zrobię wszystko żeby nie utonąć, a kotwica wiadomo... Coraz więcej ludzi jednak twierdzi że to bez sensu, i mimo że kiedyś byłam pewna tej decyzji sama zaczęłam się zastanawiać... Proszę więc o obiektywne opinie, w załączniku tatuaż poglądowy
#4617 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
dla mnie, że trzyma na powierzchni, jakaś stabilizacja..
wymianka styczeń Edytowane przez WeWlasnejOsobie Czas edycji: 2015-05-25 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Konto usunięte
|
Kotwica akurat zawsze idzie na dno
![]() polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
przecież nie chodzi o to że ja jestem kotwicą..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.