|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II
My nie mamy tv od 4 lat. Dobrze nam z tym.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratki! Ja z moim nerwusem już dziesięć lat po ślubie w tym roku, więc chyba z 14 razem ![]() [1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87574570]U nas huragan ![]() I wielkie szkody Załącznik 7707248 Załącznik 7707249 Załącznik 7707250 Załącznik 7707251[/QUOTE] U nas tak bardzo nie wieje, ale co roku takie wichury są i drzewa poprzewracane na ulicach to standard o tej porze roku. Cytat:
Ja mogłabym czytać, ale coraz częściej bolą mnie oczy wieczorem i zwyczajnie jestem zmęczona, to po prostu się kładę wcześniej spać. Spędzanie czasu przed komputerem wieczorem to dla mnie już za dużo, bo i tak cały dzień muszę pracować. Kiedyś nie robiło mi to różnicy ,ale już z biegiem lat po prostu mnie męczy to gapienie się w ekran. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Konto usunięte
|
Ja nie wyobrazam sobie oglądać filmy na kompie czy lapku.
![]() Wiec tv jest ![]() Lubię tez mecze oglądać o! I mój syn lubi F1 ![]() No mi pyknie z mężem 13 lat w te walentynki kiedy sie znamy i jestesmy ze soba ![]() ![]() Nie chwaliłam sie Wam ale załatwiłam synowi autografy jego ulubionych kierowców F1 ![]() Załącznik 7707533 |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87580741]Ja nie wyobrazam sobie oglądać filmy na kompie czy lapku.
![]() [/QUOTE] My podłączamy laptopa do tv i oglądamy na tv korzystając z Internetu. Telewizji nie mamy, mamy tylko telewizor ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Aaa No to tak jak ja ![]() Albo netflix. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |||
Zakorzeniona Zmorah
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gratulacje, piękny staż ![]() ![]() ![]() Wiec tv jest ![]() Lubię tez mecze oglądać o! I mój syn lubi F1 ![]() No mi pyknie z mężem 13 lat w te walentynki kiedy sie znamy i jestesmy ze soba ![]() ![]() Nie chwaliłam sie Wam ale załatwiłam synowi autografy jego ulubionych kierowców F1 ![]() Załącznik 7707533[/QUOTE]To super data ![]() Ja oglądałam na laptopie kiedyś, potem kupiłam duży monitor i go podpinamy do laptopa, jak jest potrzebny, ale tak jak pisałam, bardzo rzadko i tylko jak coś ciekawego leci wolnymi wieczorami, ale mało kiedy jest to z mojej inicjatywy. Pamiatka ekstra! Dziewczyny, a co szykujecie swoim połówkom na Walentynki, macie jakieś plany, obdarowujecie się prezentami? Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4597 |
Konto usunięte
|
Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II
U nas zawsze jest kolacja przy świecach, winko i wieczór spędzony razem.
Nie celebrujemy tego święta za bardzo ![]() Pamietam jeszcze te czasy kiedy mieliśmy N+ ![]() Ale i tak nikt nic nie ogladal. Az pewnego dnia miałam taki dzien gdzie mogłam poleżeć a w tv kompletnie zero... tyle kanałów a nic wartościowego. Jedynie co wtedy oglądałam to dokumentalne programy o zbrodniach. Ale teraz netflix ma fajne filmy dokumentalne ![]() U mnie tv jest włączony wieczorem kiedy leżymy w łożku z mężem i oglądamy sobie dla relaksu serial czy film. Czyli jaka godzinka, dwie. W ciagu dnia nikt niczego nie oglada. I mnie dziwi to, ze ludzie potrafią cały dzien cos oglądać w telewizji... Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2020-02-12 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87583096] Jedynie co wtedy oglądałam to dokumentalne programy o zbrodniach. Ale teraz netflix ma fajne filmy dokumentalne ![]() U mnie tv jest włączony wieczorem kiedy leżymy w łożku z mężem i oglądamy sobie dla relaksu serial czy film. Czyli jaka godzinka, dwie. W ciagu dnia nikt niczego nie oglada. I mnie dziwi to, ze ludzie potrafią cały dzien cos oglądać w telewizji...[/QUOTE] Też lubię tematykę kryminalną. Ale tv stoi tylko w pokoju dziennym, w sypialni nie chcę w ogóle żadnej elektroniki. Zrobilam ostatnio wyjatek dla smartfona, bo uzywam apki Sleep cycle, ale przełączam wtedy na tryb samolotowy. Edytowane przez chimay Czas edycji: 2020-02-12 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Konto usunięte
|
Kiedyś w sypialni nie mieliśmy tv. I nadal by tak było ale oddaliśmy nasz pokoj córce aby dzieci miały osobno pokoje.
![]() Myślimy czy nie zmienić mieszkania na większe. Ale mamy tak bardzo fajne mieszkanie, dobra lokalizacja, spokoj. Nie ma przestępczości, młoda ma blisko do szkoły i młody. Ja oprócz tematyki kryminalnej lubię psychologiczne albo wojenne. I to tez najcześciej czytam ![]() Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2020-02-12 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzeniona Zmorah
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87583096]U nas zawsze jest kolacja przy świecach, winko i wieczór spędzony razem.
Nie celebrujemy tego święta za bardzo ![]() Pamietam jeszcze te czasy kiedy mieliśmy N+ ![]() Ale i tak nikt nic nie ogladal. Az pewnego dnia miałam taki dzien gdzie mogłam poleżeć a w tv kompletnie zero... tyle kanałów a nic wartościowego. Jedynie co wtedy oglądałam to dokumentalne programy o zbrodniach. Ale teraz netflix ma fajne filmy dokumentalne ![]() U mnie tv jest włączony wieczorem kiedy leżymy w łożku z mężem i oglądamy sobie dla relaksu serial czy film. Czyli jaka godzinka, dwie. W ciagu dnia nikt niczego nie oglada. I mnie dziwi to, ze ludzie potrafią cały dzien cos oglądać w telewizji...[/QUOTE]Znam sporo takich osób, u których tv jest włączone nonstop czy ktoś ogląda czy nie, to leci. Nawet jak zaproszą na jakieś przyjęcie, np. urodzinowe, to telewizor chodzi. Długo bym tak nie wytrzymała, niektórzy może nie czują, jak to ogłupia. Cytat:
![]() To widzę, że u Nas podobnie, jak u Was, mam zaproszenie na kolację i już czeka zarezerwowany stolik w indyjskiej restauracji, a ode mnie drobny upominek (uchwyt samochodowy do telefonu/nawigacji, bo poprzedni mu nie pasuje do nowego telefonu). Akurat z takich obcych kulturowo świąt, Walentynki uznaję, bo dlaczego nie uznać święta na cześć czystego dobra, jakim jest miłość. Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4601 |
Konto usunięte
|
Nic tak bardzo mnie nie wkurza jak ktos zaprasza do siebie na kawe i pogaduchy a tv leci w tle. Czy urodziny, jakies imprezy.
W Polsce tak było. To nie dla nas. My z mężem wolimy rozmawiać. Nawet jak spędzamy miło czas w takie walentynki to tez bez tv ![]() Ja jakoś nigdy nie celebrowałam tego święta z pompa. Bo kochasz cały rok. ![]() Oczywiście kolacja jest zawsze w tym dniu. Ale prezenty nie zawsze. Nie lubię kupować na sile prezentu. Wymyślać aby tylko cos dać. Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2020-02-12 o 18:24 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 | ||
Zadomowienie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87583338]Nic tak bardzo mnie nie wkurza jak ktos zaprasza do siebie na kawe i pogaduchy a tv leci w tle. Czy urodziny, jakies imprezy.
W Polsce tak było. To nie dla nas. My z mężem wolimy rozmawiać. Nawet jak spędzamy miło czas w takie walentynki to tez bez tv ![]() Ja jakoś nigdy nie celebrowałam tego święta z pompa. Bo kochasz cały rok. ![]() Oczywiście kolacja jest zawsze w tym dniu. Ale prezenty nie zawsze. Nie lubię kupować na sile prezentu. Wymyślać aby tylko cos dać.[/QUOTE] U moich rodziców tak jest! Przyjeżdżamy na imieniny a tam np. skoki w tv albo inne mecze ![]() I siedzimy wszyscy przy stole, który stoi zaraz obok tv i tak się rozmawia... Do tego mój tata jest melomanem, więc sobie jeszcze muzyczkę włączy... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie wiem, kiedy ten czas mija. Niby wydaje się długo, 14 lat razem, ale dla mnie ciągle to jest jakbyśmy się niedawno poznali. Co do walentynek, no właśnie... My jesteśmy pod tym względem oboje dość sceptyczni. Nie obchodzimy. Nie obchodzimy też rocznic. Mój mąż na ogół też nie pamięta daty naszego ślubu ![]() Nie chodzimy na kolacje, bo jak już gdzieś idziemy to raczej z córką. No chyba że do kina na film nie dla dzieci. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Ja mam zupełnie inne zdanie o tv i necie. W tv jest masa wartościowych programów. Oglądamy NG, Discovery, Travel, Kuchnię+. Zawsze jest coś ciekawego
![]() ![]() ![]()
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas jest podobnie z tymi rocznicami, zwykle obchodzimy w trójkę, z synem, jakieś ciasteczko, kawka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Konto usunięte
|
U mojej teściowej jest zawsze tv w tle podczas imprez
![]() No my też już mamy ponad 20 lat stażu za sobą, a tż również nie przywiązuje wagi do dat (z datą ślubu włącznie, w przeciwieństwie do mnie, bo mam nawet jeden PIN z datą naszego poznania ![]() ![]() O, przepraszam (chyba się już do tego przyzwyczaiłam ![]() ![]() ![]() Wczoraj za to dostałam pęk kolorowych tulipanów od szwagierki, niby za drobną przysługę, ale stwierdziła, że to na walentynki ![]() A tak właściwie to weszłam tu, żeby napisać, że duże sklepy schodzą na psy- z ecco-verde nie mam potwierdzenia zamówienia oraz przelewu sprzed kilku dni, a w zalando, z którego wyczekuję niecierpliwie butów i to dosyć drogich, których żadne przeceny się nie imały od początku sezonu, aż mi rozmiar wykupili i zamówiłam z powiadomienia (ale też z problemami- musiałam zadzwonić, bo się zalogować nie mogłam przez kilka dni z rzędu i za ich radą wgrać sobie inną przeglądarkę) mam w śledzeniu, że przesyłka już doręczona w zeszłym roku w maju i to nie mnie ![]() Edytowane przez 9d7b7132c96a8dd7d39f4ca1b65b4d26fef991fe_65a5443115010 Czas edycji: 2020-02-13 o 19:03 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na netlixie tez sa fajne filmy dokumentalne ![]() Przyrodnicze czy podróżnicze. Tylko trzeba sobie poszukać ![]() Nawet sa kulinarne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Piękny wynik. Pamiętam 10 rocznicę ślubu moich rodziców, miałam wtedy jakieś 7 lat. Wydawało mi się, że moi rodzice to już tacy starzy są ![]() [1=9d7b7132c96a8dd7d39f4ca 1b65b4d26fef991fe_65a5443 115010;87585872] A tak właściwie to weszłam tu, żeby napisać, że duże sklepy schodzą na psy- z ecco-verde nie mam potwierdzenia zamówienia oraz przelewu sprzed kilku dni, a w zalando, z którego wyczekuję niecierpliwie butów i to dosyć drogich, których żadne przeceny się nie imały od początku sezonu, aż mi rozmiar wykupili i zamówiłam z powiadomienia (ale też z problemami- musiałam zadzwonić, bo się zalogować nie mogłam przez kilka dni z rzędu i za ich radą wgrać sobie inną przeglądarkę) mam w śledzeniu, że przesyłka już doręczona w zeszłym roku w maju i to nie mnie ![]() Niefajnie. Dawno nic nie zamawiałam w sklepach typu zalando, więc nie wiem jak funkcjonują ostatnio, ale kilka razy mi się też zdarzyło czekać na informację o wysyłce, mimo opłacenia szybkim przelewem. A z ecco verde miałam raczej bardzo pozytywne doświadczenia, wszystko bardzo ekspresowo wysyłali. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Na Zalando zamawialam wiele razy. Nigdy nie bylo problemów. Na pewno sie wyjasni
![]()
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Konto usunięte
|
Uff..., przyszły już obie.
Po raz pierwszy nie dostałam z ecco-verde żadnej wiadomości po złożeniu zamówienia- nawet jego potwierdzenia, które zawsze przychodziło. Ale piszą na stronie, że mają dużo zamówień, więc może dlatego. Jeśli chodzi o zalando, to zaniepokoiłam się bardziej dlatego, że ten zakup był realizowany przez partnera zalando- pierwszy raz miałam z tym do czynienia; na szczęście wszystko dobrze się skończyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Konto usunięte
|
[1=9d7b7132c96a8dd7d39f4ca 1b65b4d26fef991fe_65a5443 115010;87595685]Uff..., przyszły już obie.
Po raz pierwszy nie dostałam z ecco-verde żadnej wiadomości po złożeniu zamówienia- nawet jego potwierdzenia, które zawsze przychodziło. Ale piszą na stronie, że mają dużo zamówień, więc może dlatego. Jeśli chodzi o zalando, to zaniepokoiłam się bardziej dlatego, że ten zakup był realizowany przez partnera zalando- pierwszy raz miałam z tym do czynienia; na szczęście wszystko dobrze się skończyło ![]() To super ![]() Juz mniej stresu. Ja czekam na kask ![]() I zamówiłam sobie kilka gadżetów... popłynęłam w lutym dość mocno jesli chodzi o urządzenia. Kupiliśmy sobie z mężem iwatch ![]() Ja z myślą o zapraszaniu brania telefonu na rower. A bede mierzyć sobie tętno plus km ![]() I AirPods kupiłam. Ale nie te pro. Pro maja wyciszanie a tego nie chce na rowerku. Jeszcze muszę kupić dobre lampy na rower i stopkę ![]() Rower mi przyszedł i rundka juz była! Jest miłość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzeniona Zmorah
|
No cześć dziewczyny, co u Was słychać? Piszę w związku z tym, co się dzieje na świecie i u Nas. Chciałam Wam życzyć dużo zdrówka. Mój syn od jutra ma wolne, zamknęli szkołę i wszystkie zajęcia dodatkowe też odwołane do 25 marca, u Was pewnie tak samo.
Daleka jestem od paniki, ale jednak ten koronawirus wygląda na piekielne dziadostwo. Rozprzestrzenia się z prędkością światła i jest groźniejszy, niż chińczycy mówili. Trzeba też wziąć pod uwagę, że klimat środkowoeuropejski sprzyja wirusom. W Wielkiej Brytanii czy Skandynawii wirusy nie rozprzestrzeniają się tak łatwo i ludzie oraz placówki publiczne funkcjonują normalnie. Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka
#4613 |
Konto usunięte
|
Nic sie nie dzieje, tylko ludzie szaleją i zapasy żarcia robią... pułki puste. Ja musiałam polować 2 dni na mąkę... mleka nie ma a jak już jest to sprzedają w ograniczonej ilości.
Makaron też wydzielony... Ja mam dość. Nawet srajtasma jest na chodzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzeniona Zmorah
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87651556]Nic sie nie dzieje, tylko ludzie szaleją i zapasy żarcia robią... pułki puste. Ja musiałam polować 2 dni na mąkę... mleka nie ma a jak już jest to sprzedają w ograniczonej ilości.
Makaron też wydzielony... Ja mam dość. Nawet srajtasma jest na chodzie...[/QUOTE]U mnie w najbliższych sklepach asortyment pełny, aczkolwiek ja już od kilku dni bardzo uważam i na zakupy chodzę tylko późnym wieczorem, tuż przed zamknięciem sklepów, mało ludzi. Osobiście się boję, jestem w grupie podwyższonego ryzyka powikłań i syn też. Wczoraj w Biedronce przy kasie jakaś starsza kobieta za mną stała i zaczęła kaszlec, w dodatku nie zasłaniając twarzy, wkurzyłam się niesamowicie, w dodatku nie była sama na zakupach, tylko z młodszą od siebie kobietą, więc obstawiam, że ma opiekę i nie musiała wychodzić z domu. Wiecie co, no ręce mi opadły, cały kraj sparaliżowany, a niektórzy są kompletnie bezmyślni, mają wszystko i wszystkich totalnie gdzieś. Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka
#4615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Konto usunięte
|
Pandemia ogłoszona.
Teraz sie zacznie szał. Dziewczyny zdrowia życzę, wam i rodzinie, znajomym. Wiem, ze nie ma co panikować. Ale będzie strasznie z gospodarka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzeniona Zmorah
|
Cytat:
Teraz sie zacznie szał. Dziewczyny zdrowia życzę, wam i rodzinie, znajomym. Wiem, ze nie ma co panikować. Ale będzie strasznie z gospodarka. ![]() ![]() Właśnie mi znajoma napisała, że u niej w okolicach Lublina też jest pierwszy przypadek, kobieta, pracownica poczty. Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez Korah Czas edycji: 2020-03-11 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Konto usunięte
|
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Ja tutaj śledzę sprawę. 193 osoby w jedna dobę zmarło W uk prawie 100 osób więcej chorych. |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W okolicy Lublina jest chory pan, dokładnie z Niedrzwicy, leży w szpitalu w Bełżycach. Problem polega na tym, że to mąż dyrektor lokalnej szkoły. Syn wrócił z Włoch w lutym, nie miał objawów. Sanepid go zignorował. Zabrakło też gdzieś zdrowego rozsądku... I teraz od tej rodziny rozchodzi się łańcuszek podejrzanych i chorych. Jest też kobieta z Janowa Lub., która pracuje w sądzie. Wszystkie te osoby mają kontakt z dużą ilością ludzi ![]() W mojej firmie są 2 osoby na domowej kwarantannie. Wróciły w lutym w Włoch. I pracownicy i pracodawca zachowali się bardzo odpowiedzialnie. Te osoby i ich rodziny zostały skierowane na pracę zdalną z domu. Pomimo tego, że Sanepid twierdził wtedy, że nie ma takiej potrzeby ![]() ![]()
![]() |
#4620 |
Konto usunięte
|
Spędzicie jak to wyglada na świecie?
Włochy maja gorzej od Chin ![]() Ponad 1tys juz umarło na 15tys chorych. Gdzie w Chinach 3tys na 80tys. Strasznie to wszystko smutne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.