|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Dodam jeszczr, ze zdarza się ze proboszcz oblewa na tym jego egzaminie... I Pm musi poprawiać w piątek przed ślubem.
|
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
W życiu bym się na coś takiego nie zgodziła.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-06-30 o 22:33 |
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014
hejj Dziewczyny, nie wiem, czy jeszcze mnie pamiętacie
już kilka kolejnych części od tego czasu powstało jak widzę długo u mnie wszystko stało w miejscu, więc chwilę przestałam pisać, ale dzisiaj juz jest krok do przodu i to duży. W drugim tygodniu lipca będziemy wiedzieć już co z salą i mieć datę muszę troszkę chociaż Was ponadrabiac
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014
Cytat:
Byłam w ubiegłą sobotę na ślubie brata ciotecznego Tż i zamarłam gdy widziałam co ksiądz wyczynia (będę miała w tym kościele własny ślub). Ksiądz dosłownie straszył młodych, twierdził, że jak się nie kochają to długo żyć ze sobą nie będą, że się rozwiodą i w ogóle to ich piorun trzaśnie i heja.. masakra. Gadał o polityce, śmierci, rozwodach i ogólnym nieszczęściu... Żebyście widziały moją minę.. Tż teraz nakręcam, żeby łatwił swojego księdza 'sąsiada' setki domów dalej, bo jeśli ten poprowadzi tak nasz ślub to go osobiście przytopię w chrzcielnicy.. Pomysły z żurawiami i pomponami świetne, ale jeśli macie swoje sale już jakoś udekorowane to chyba zbędna dekoracja To by mi pasowało do takich surowych drewnianych wnętrz.. ale oczywiście co kto lubi
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
handzia, to Ty miałaś te problemy z kupnem tiulu? Bo jakby co to ja mogę pomóc. Info na PW.
Tycikata, gratuluję obrony ![]() Co do aparatów jednorazowych to wg mnie to zbędny wydatek. Poproszę gości o przesłanie zdjęć. Na pewno będą lepszej jakości niż te wykonane aparatem jednorazowym. Co do pomponów i żurawi - mi się to w ogóle nie podoba. Ja lubię skromny wystrój sali. Jeśli chodzi o suknię to mamy z C. trochę inne gusta. On by chciał, żebym miała krótką suknię, ja chcę długą. On lubi proste suknie, ja raczej też, ale nie tak proste jak on (dla niego krój A. który się lekko rozszerza u dołu jest już "dyrdonem" ![]() Ja się umówiłam z mamą, że w ostatni weekend lipca będziemy mierzyć suknie ![]() Byliśmy na zakupach i dokonaliśmy niezaplanowanego zakupu - kino domowe z dvd Nie mieliśmy odtwarzacza dvd, ja już od dawna chciałam kupić, ale ciągle były inne wydatki. W końcu trafiła się okazja i za fajną cenę kupiliśmy Cieszymy się jak dzieci
|
#4596 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
Co do egzaminów dodatkowych, jak również wysokości "co łaska", poszłabym do kurii. Chyba gdzieś jest jakiś przepis odnośnie dokumentów do slubu, a z kasą no cóż... Czy ceremonia za 1000 zł będzie miała inną wartość? Gdzie jest cennik? Jeśli życzą sobie 1000 zł to proszę o fakturę. Ja tam bym się nie patyczkowała ![]() Dekoracja... Moja sala jest właśnie drewniana. Tam nie ma żadnych dekoracji, poza kwiatami ale to tez minimalistycznie. Będą 2 większe bukiety na stojakach i kwiaty w wazonikach ale to dosłownie po kwiatku na stół.
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę drążyć tego tematu, bo musiałabym użyć brzydkiego słowa, a nie chcę nikogo obrazić, ale mam na myśli coś w stylu - że za dużo tego.
W ogóle mi się to nie podoba
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczyny
![]() Ostatnio jakoś nie mam za dużo czasu na Wizaż, bo za dużo gotuję Niemniej chciałabym zagłosować na TYTUŁ Nr 10
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#4599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokażesz mi też zdjęcie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() moja koleżanka była na weselu gdzie była ta budka do robienia zdjęć, podobno super zabawa chociaż oba pomysły to jednak fajny ale zbędny dodatek ![]() pompony i żurawie uroczo wyglądają, ale mi by było szkoda czasu i pieniędzy na to ![]() idę spać, bo jutro z rana jadę do szpitala na praktyki ;/
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie skromna dekoracja to jakieś niewielkie aranżacje kwiatowe na stołach, a nie pompony.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast również bardzo mi sie podoba dekoracja z żurawi, wiec jesli bedzie dla Ciebie prosciej to ogarnąć, to śmiało, bedzie moim zdaniem również bardzo efektownie ![]() weekend był cudny, świetnie sie tak czasem oderwac od rzeczywistosci, panorama racławicka woooow no i mój ukochany ostrów tumski![]() no i niestety nażarliśmy sie maców i innego śmieciowego żarcia, trza sie bedzie w tygodniu troche poruszać. dojechalismy z wrocławia do domu, ale po drodze natknelismy sie na wypadek... 5 minut wczesniej młoda dziewczyna prawdopodobnie skoczyła (lub wypadła, ale to dosc dziwne) z kładki dla pieszych nad autostradą A4 na wysokosci rudy śląskiej... przejezdzalismy obok, rozstrzaskana głowa... masakra żal mi jej bardzo.
"A ja bez ciebie jak wiadro bez wody, jak śliwka bez pestki, bez poręczy schody" Edytowane przez Verunka Czas edycji: 2013-06-30 o 23:09 |
|
|
|
|
#4602 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie mam problemu z pomponikami cyz żurawiami bo sala wysoka na kilka metrów i musiałabym sobie zrobic ściankę wspinaczkową żeby je zawiesić
|
|
|
|
#4603 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Widzę temat księdzy - moje zdanie jest takie, że niektórym to się zupełnie w głowach poprzewracało. Później się dziwią, że ludzie młodzi nie chodzą do Kościoła - o polityce wystarczająco w Tv się nasłucham. Oczywiście wyjątki też są - byliśmy na wesele 2 lata temu i Ksiądz piękne kazanie mówił, aż się wszyscy wzruszyli. Też bym tak chciała ![]() Suknie ślubne Nabli - moje faworytki ![]() Uwaga uwaga, najważniejsza wiadomość - będziemy się z Tż budować czy na działce za domem jego rodziców czy kupimy jakąś (ceny od 50 zł/m2 ), ale jakiś postęp już jest. Kredyt chcemy na maksymalnie 15 lat wziąźć![]() Świat Katarzyny - jestem sceptyczna wszelkim rygorystycznym dietom. Uważam, że nasz organizm potrzebuje produktów z każdej grupy, tylko należy dobrać właściwe proporcje. Znam sporo osób, które stosowały diety a później niestety efekt jojo. Może powinnaś postawić na ruch? Jakiś fitness, zumba, basen, rower. Przyszła @ i o dziwo mnie brzuch nie bolał dzisiaj jak mnie złapał ból - z lewej strony na dole, nie mogłam ustać. Chyba trzeba będzie gina odwiedzić |
|
|
|
#4604 | ||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
tak jak wcześniej już mi to proponowałaś tak też zrobiłam pompon z serwetki użyłam do tego 5 serwetek które rozwarstwiłam. Nie wiem jak Ty robisz pompony ale ja tylko końcówki zaokrąglałam , nie próbowała jeszcze tych postrzępionych . No i te 5 serwetek to za mało na ten pompon niestety. Ale efekt cudowny. Jeżeli nie uda mi sie powiesić pomponów to zawiesze je na wstążce na oparciach krzeseł oraz połówki pomponów na pewno wylądują w dekoracji stołu wiecie może gdzie dostać takie podłużne stojaki z zokrąglonym końcem aby zawiesić coś na nich? ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
|
|
|
#4605 |
|
Wtajemniczenie
|
brak stresu?
ja bym już z 10 testów ciążowych zrobiła Tż by mnie w biały kaftan zapakował, zapewne tak bym wariowała |
|
|
|
#4606 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
|
|
|
#4607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
końcówki robiłam i okrągłe i spiczaste, oba fajne, ale na wesele mi sie okrągłe bardziej podobają są takie elegantsze mnie wychodzilo 4-5 serwetek na jeden z tych serwetek biedronkowych, ale kazda jest złozona chyba z 3 warstw wiec sporo tego. zupełnie nie wiem o jakie stojaki chodzi
|
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Jak byliśmy na zakupach to przechodziłam obok pralni i zobaczyłam przepiękną suknię ślubną na manekinie! Aż dech mi zaparło!
Zdjęcie w załączniku
|
#4609 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4610 |
|
Zadomowienie
|
lol ta laska z kładki zginęła na miejscu... masakra
http://slask.naszemiasto.pl/artykul/...adki,id,t.html |
|
|
|
#4611 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
chodzi mi o coś takiego na czym są zawieszone te słoiki 0903_G1020_Courtney_Aaron.jpg nie mój gust , ale wiele takich sukien widzę w lumpach
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
handzia, ja to z ironią napisałam
![]() U nas w Poznaniu dzisiaj był straszny wypadek na pokazach Gran Turismo (nawet jest filmik jak doszło do wypadku): http://epoznan.pl/news-news-41738-Zo...o_Polonia_2013
|
#4613 |
|
Wtajemniczenie
|
kojarzę
strasznie dużo młodych ludzi popełnia samobójstwa ostatnio. Tż kolegi z pracy żona popełniła samobójstwo - była domu sama z małym dzieckiem. Jak On wrócił z pracy znalazł ją. Dziecko leżało w łóżeczku. |
|
|
|
#4614 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
do kupienia tutaj: http://slubnezakupy.blogspot.com/201...-i-weselne.htm http://www.slubnezakupy.pl/sklep,now...szak_134cm.htm http://www.remarmetal.pl/oferta-stojaki-do-kosciola ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- omg...masakra, biedny ten chłopak zobaczyc cos takiego... kosmos. |
||
|
|
|
#4615 |
|
perfumowe ADHD
|
nie wyczułam tego i nie chciałam urazić jak by co hahaha
|
|
#4616 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już mykam spać, bo jutro pobudka o 6
![]() A C. ma urlop... Ja mam dopiero pod koniec lipca ![]() Dobranoc
|
#4618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z resztą co tu mówić, mam depresje-wiem co to myśli samobójcze ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu takie pustki? Ja spalam zaledwie 4,5 h
Teraz zrobiłam rozpiske na lodowce jak dzielimy śmieci i zaraz się zbieram: jade do Katowic i zabieram siostrzenca do aquaparku, niech ma coś biedaczek z tego życia ![]() Przyjde do znów będę wysyłać cv z nadzieją, że ktoś się odezwie ![]() A jutro ciezki dzien bo rano wizyta u psychologa, a po południu u psychiatry niech już się to wszystko skończy (czyt. obym już znalazła prace) ![]() A póki co, miłego dzionka |
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
![]() Jeszcze 54 dni do urlopu ![]() i 432 dni do śśśśśluuuuubuuuuuuu wiem, głupia jestem ale dobrze mi z tym ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

już kilka kolejnych części od tego czasu powstało jak widzę
długo u mnie wszystko stało w miejscu, więc chwilę przestałam pisać, ale dzisiaj juz jest krok do przodu i to duży. W drugim tygodniu lipca będziemy wiedzieć już co z salą i mieć datę

Nie mieliśmy odtwarzacza dvd, ja już od dawna chciałam kupić, ale ciągle były inne wydatki. W końcu trafiła się okazja i za fajną cenę kupiliśmy
Nasz ślub 16.08.2014 

Może w firmowych salonach z sukniami krawcowe robią też poprawki sukien "z zewnątrz"?

), ale jakiś postęp już jest. Kredyt chcemy na maksymalnie 15 lat wziąźć
dzisiaj jak mnie złapał ból - z lewej strony na dole, nie mogłam ustać. Chyba trzeba będzie gina odwiedzić