Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-30, 22:26   #4591
Kate Noir
Zakorzenienie

Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Dodam jeszczr, ze zdarza się ze proboszcz oblewa na tym jego egzaminie... I Pm musi poprawiać w piątek przed ślubem.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:30   #4592
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Dodam jeszczr, ze zdarza się ze proboszcz oblewa na tym jego egzaminie... I Pm musi poprawiać w piątek przed ślubem.
No, chyba dżołk! To podchodzi pod psychiczne znęcanie się. Człowiek na maksa zestresowany samym ślubem, a tu jeszcze jakieś egzaminy na dzień przed które może oblać i nici po ślubie i weselu w które się wpakowało kilkadziesiąt tysięcy.

W życiu bym się na coś takiego nie zgodziła.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-06-30 o 22:33
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:30   #4593
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014

hejj Dziewczyny, nie wiem, czy jeszcze mnie pamiętacie już kilka kolejnych części od tego czasu powstało jak widzę długo u mnie wszystko stało w miejscu, więc chwilę przestałam pisać, ale dzisiaj juz jest krok do przodu i to duży. W drugim tygodniu lipca będziemy wiedzieć już co z salą i mieć datę

muszę troszkę chociaż Was ponadrabiac
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:46   #4594
karoolecka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Okazuje się ze w danym kościele ślubów udziela proboszcz, którego kazania bazują na masonerii i polityce. Musimy mieć zrobiony kurs ten z liceum (tz nie ma), do tego nauki + poradnia + egzamin z przykazań i takich tam. Nie udało nam się spotkać z ksiedzem, u którego chcielibyśmy brać slub, ale uprzedził ze takie sprawy to z proboszczem. Nawet jeżeli wybierzemy inna parafię to tz musi zdać egzamin u swojego proboszcza.
Tragedia ! i księża się jeszcze dziwią czemu ludzie przestają chodzić do kościoła ?

Byłam w ubiegłą sobotę na ślubie brata ciotecznego Tż i zamarłam gdy widziałam co ksiądz wyczynia (będę miała w tym kościele własny ślub).
Ksiądz dosłownie straszył młodych, twierdził, że jak się nie kochają to długo żyć ze sobą nie będą, że się rozwiodą i w ogóle to ich piorun trzaśnie i heja.. masakra. Gadał o polityce, śmierci, rozwodach i ogólnym nieszczęściu... Żebyście widziały moją minę..
Tż teraz nakręcam, żeby łatwił swojego księdza 'sąsiada' setki domów dalej, bo jeśli ten poprowadzi tak nasz ślub to go osobiście przytopię w chrzcielnicy..

Pomysły z żurawiami i pomponami świetne, ale jeśli macie swoje sale już jakoś udekorowane to chyba zbędna dekoracja To by mi pasowało do takich surowych drewnianych wnętrz.. ale oczywiście co kto lubi
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:47   #4595
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

handzia, to Ty miałaś te problemy z kupnem tiulu? Bo jakby co to ja mogę pomóc. Info na PW.

Tycikata, gratuluję obrony

Co do aparatów jednorazowych to wg mnie to zbędny wydatek. Poproszę gości o przesłanie zdjęć. Na pewno będą lepszej jakości niż te wykonane aparatem jednorazowym.

Co do pomponów i żurawi - mi się to w ogóle nie podoba. Ja lubię skromny wystrój sali.

Jeśli chodzi o suknię to mamy z C. trochę inne gusta. On by chciał, żebym miała krótką suknię, ja chcę długą. On lubi proste suknie, ja raczej też, ale nie tak proste jak on (dla niego krój A. który się lekko rozszerza u dołu jest już "dyrdonem" ). Ale mam nadzieję, że mimo wszystko mu się będę podobać

Ja się umówiłam z mamą, że w ostatni weekend lipca będziemy mierzyć suknie

Byliśmy na zakupach i dokonaliśmy niezaplanowanego zakupu - kino domowe z dvd Nie mieliśmy odtwarzacza dvd, ja już od dawna chciałam kupić, ale ciągle były inne wydatki. W końcu trafiła się okazja i za fajną cenę kupiliśmy Cieszymy się jak dzieci

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:55   #4596
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość

Co do pomponów i żurawi - mi się to w ogóle nie podoba. Ja lubię skromny wystrój sali.
Mi się wydaje że właśnie papierowe żurawie to skromna dekoracja. Już chyba skromniej się nie da... No chyba że wcale.

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Tragedia ! i księża się jeszcze dziwią czemu ludzie przestają chodzić do kościoła ?

Byłam w ubiegłą sobotę na ślubie brata ciotecznego Tż i zamarłam gdy widziałam co ksiądz wyczynia (będę miała w tym kościele własny ślub).
Ksiądz dosłownie straszył młodych, twierdził, że jak się nie kochają to długo żyć ze sobą nie będą, że się rozwiodą i w ogóle to ich piorun trzaśnie i heja.. masakra. Gadał o polityce, śmierci, rozwodach i ogólnym nieszczęściu... Żebyście widziały moją minę..
Tż teraz nakręcam, żeby łatwił swojego księdza 'sąsiada' setki domów dalej, bo jeśli ten poprowadzi tak nasz ślub to go osobiście przytopię w chrzcielnicy..

Pomysły z żurawiami i pomponami świetne, ale jeśli macie swoje sale już jakoś udekorowane to chyba zbędna dekoracja To by mi pasowało do takich surowych drewnianych wnętrz.. ale oczywiście co kto lubi
Z tym księdzem... No cóż, ja bym wybrała inną parafię jeśli miałabym 90% pewności że takie akcje będą.
Co do egzaminów dodatkowych, jak również wysokości "co łaska", poszłabym do kurii. Chyba gdzieś jest jakiś przepis odnośnie dokumentów do slubu, a z kasą no cóż... Czy ceremonia za 1000 zł będzie miała inną wartość? Gdzie jest cennik? Jeśli życzą sobie 1000 zł to proszę o fakturę. Ja tam bym się nie patyczkowała

Dekoracja... Moja sala jest właśnie drewniana. Tam nie ma żadnych dekoracji, poza kwiatami ale to tez minimalistycznie. Będą 2 większe bukiety na stojakach i kwiaty w wazonikach ale to dosłownie po kwiatku na stół.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:56   #4597
poznanianka1990
Zakorzenienie

Nie będę drążyć tego tematu, bo musiałabym użyć brzydkiego słowa, a nie chcę nikogo obrazić, ale mam na myśli coś w stylu - że za dużo tego.
W ogóle mi się to nie podoba

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-06-30, 23:02   #4598
wenedka
Zakorzenienie

Hej, dziewczyny

Ostatnio jakoś nie mam za dużo czasu na Wizaż, bo za dużo gotuję

Niemniej chciałabym zagłosować na TYTUŁ Nr 10
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 23:03   #4599
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
No więc kiecka w katalogu wygląda tak:
Załącznik 5307435

Mi do figury tej modelki ze zdjęcia baaardzo daleko (mam 160 cm i nadprogramowe kilogramy), a moim nieskromnym zdaniem wyglądam w niej świetnie. Nie chciałabym wrzucać mojego zdjęcia na forum (mój K. wie, gdzie piszę, a nie chcę, żeby mnie zobaczył ), ale jeśli któraś z Was by chciała, to mogę wysłać na PW

No i do tego ta cena - po rabacie kiecka kosztuje 1900 zł
super sukienka! i cena super! pokażesz mi też zdjęcie
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
U nas chyba nie ma dobrych krawcowych Może w firmowych salonach z sukniami krawcowe robią też poprawki sukien "z zewnątrz"?
moja współlokatorka poprawia wszystkie rzeczy u jakiejś krawcowej w galerii białej, super jej poprawia, nawet kurtkę jej kiedyś zwężała
Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
właśnie wpadłam na ofertę jednorazowych aparatów analogowych o 27 klatkach i tak sobie myślę czy kupić kilka aby postawić na stoły , goście by mieli zabawę a ja pamiątkę od nich
ale super pomysł!
moja koleżanka była na weselu gdzie była ta budka do robienia zdjęć, podobno super zabawa chociaż oba pomysły to jednak fajny ale zbędny dodatek

pompony i żurawie uroczo wyglądają, ale mi by było szkoda czasu i pieniędzy na to

idę spać, bo jutro z rana jadę do szpitala na praktyki ;/

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 23:05   #4600
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie będę drążyć tego tematu, bo musiałabym użyć brzydkiego słowa, a nie chcę nikogo obrazić, ale mam na myśli coś w stylu - że za dużo tego.
W ogóle mi się to nie podoba
Podzielam Twoje zdanie

Dla mnie skromna dekoracja to jakieś niewielkie aranżacje kwiatowe na stołach, a nie pompony.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 23:07   #4601
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Mi się pompony podobają baaaardzo.
Niestety dla mnie to i tak za drogi interes. W swojej sali muszę wynająć firmę dekoratorską, bo w piątek będzie inne wesele. Z dekoracją mogę wejść dopiero w sobotę rano. To zajmuje ok 3 godz. Ja nie będę miała czasu, siostra zostanie zaangażowana w rozwożenie mnie i mamy do fryzjera itp, nie bardzo będzie komu pomóc.
Firma dekoratorska za zrobienie pomponów policzy kupę kasy, na all po zamówieniu bibuły wyszloby pewnie ok 4 zł za pompon, a trochę trzeba by ich zrobić... Jednak papierowe żurawie wyjdą taniej. Ryza papieru grubszego to ok 20 zł, za dwie ryzy zapłacę 40 zł.

Dla porownania, moja restauracja z
białymi żurawiami http://www.welonimuszka.pl/index.php/2013/03/zurawie/
pomponami http://www.welonimuszka.pl/index.php...owa-dekoracja/

która dekoracja bardziej Wam się podoba?
nie wiem czy drogi - zalezy od uzytych materiałów, ja robiłam z serwetek jakis czas temu, paczka wychodzi 3-4zł, z tego sie zrobi 5 albo wiecej pomponów - zalezy od ilosci serwetek, na jeden pompon wychodziły 3-4 serwetki, Są bardzo puszyste i lekkie, ślicznie wyglądają, dobrze sie je formuje i tnie. Poza tym to najtanszy i najlłatwiejszy do dostania materiał. Mozna sprobowac je zrobic wczesniej i przetransportowac w pudełkach, poprostowac przy rozwieszaniu. Zainteresowanym proponuje kupic paczke serwtek i zrobic kilka sztuk w domu - nie ma sensu teoretyzowac. Zobaczcie jak to sie robi na zywo i czy Wam sie bedzie chcialo w to bawic. Ja pompony kocham i bede ich uzywała gdzie sie tylko bedzie dało.

Natomiast również bardzo mi sie podoba dekoracja z żurawi, wiec jesli bedzie dla Ciebie prosciej to ogarnąć, to śmiało, bedzie moim zdaniem również bardzo efektownie

weekend był cudny, świetnie sie tak czasem oderwac od rzeczywistosci, panorama racławicka woooow no i mój ukochany ostrów tumski
no i niestety nażarliśmy sie maców i innego śmieciowego żarcia, trza sie bedzie w tygodniu troche poruszać.

dojechalismy z wrocławia do domu, ale po drodze natknelismy sie na wypadek... 5 minut wczesniej młoda dziewczyna prawdopodobnie skoczyła (lub wypadła, ale to dosc dziwne) z kładki dla pieszych nad autostradą A4 na wysokosci rudy śląskiej... przejezdzalismy obok, rozstrzaskana głowa... masakra żal mi jej bardzo.

Edytowane przez Verunka
Czas edycji: 2013-06-30 o 23:09
Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 23:13   #4602
missmalezji
Wtajemniczenie

Ja nie mam problemu z pomponikami cyz żurawiami bo sala wysoka na kilka metrów i musiałabym sobie zrobic ściankę wspinaczkową żeby je zawiesić

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 23:14   #4603
anka1897
Wtajemniczenie

Hej
Widzę temat księdzy - moje zdanie jest takie, że niektórym to się zupełnie w głowach poprzewracało. Później się dziwią, że ludzie młodzi nie chodzą do Kościoła - o polityce wystarczająco w Tv się nasłucham.
Oczywiście wyjątki też są - byliśmy na wesele 2 lata temu i Ksiądz piękne kazanie mówił, aż się wszyscy wzruszyli. Też bym tak chciała

Suknie ślubne Nabli - moje faworytki Z tego co widzę ceny nawet przystępne

Uwaga uwaga, najważniejsza wiadomość - będziemy się z Tż budować tylko jeszcze nie wiemy gdzie czy na działce za domem jego rodziców czy kupimy jakąś (ceny od 50 zł/m2 ), ale jakiś postęp już jest. Kredyt chcemy na maksymalnie 15 lat wziąźć

Świat Katarzyny - jestem sceptyczna wszelkim rygorystycznym dietom. Uważam, że nasz organizm potrzebuje produktów z każdej grupy, tylko należy dobrać właściwe proporcje. Znam sporo osób, które stosowały diety a później niestety efekt jojo. Może powinnaś postawić na ruch? Jakiś fitness, zumba, basen, rower.

Przyszła @ i o dziwo mnie brzuch nie bolał dzisiaj jak mnie złapał ból - z lewej strony na dole, nie mogłam ustać. Chyba trzeba będzie gina odwiedzić

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 23:23   #4604
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
nie wiem czy drogi - zalezy od uzytych materiałów, ja robiłam z serwetek jakis czas temu, paczka wychodzi 3-4zł, z tego sie zrobi 5 albo wiecej pomponów - zalezy od ilosci serwetek, na jeden pompon wychodziły 3-4 serwetki, Są bardzo puszyste i lekkie, ślicznie wyglądają, dobrze sie je formuje i tnie. Poza tym to najtanszy i najlłatwiejszy do dostania materiał. Mozna sprobowac je zrobic wczesniej i przetransportowac w pudełkach, poprostowac przy rozwieszaniu. Zainteresowanym proponuje kupic paczke serwtek i zrobic kilka sztuk w domu - nie ma sensu teoretyzowac. Zobaczcie jak to sie robi na zywo i czy Wam sie bedzie chcialo w to bawic. Ja pompony kocham i bede ich uzywała gdzie sie tylko bedzie dało.

Natomiast również bardzo mi sie podoba dekoracja z żurawi, wiec jesli bedzie dla Ciebie prosciej to ogarnąć, to śmiało, bedzie moim zdaniem również bardzo efektownie
mnie też bardzo podobaja się pompony ale coraz bardziej wszystko staje na ' nie ' ku moim pomponom gdyz nie mam chyba jak zawiesic ich
tak jak wcześniej już mi to proponowałaś tak też zrobiłam pompon z serwetki użyłam do tego 5 serwetek które rozwarstwiłam. Nie wiem jak Ty robisz pompony ale ja tylko końcówki zaokrąglałam , nie próbowała jeszcze tych postrzępionych . No i te 5 serwetek to za mało na ten pompon niestety. Ale efekt cudowny. Jeżeli nie uda mi sie powiesić pomponów to zawiesze je na wstążce na oparciach krzeseł oraz połówki pomponów na pewno wylądują w dekoracji stołu

wiecie może gdzie dostać takie podłużne stojaki z zokrąglonym końcem aby zawiesić coś na nich?

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość

Przyszła @ i o dziwo mnie brzuch nie bolał dzisiaj jak mnie złapał ból - z lewej strony na dole, nie mogłam ustać. Chyba trzeba będzie gina odwiedzić
a mnie @ spóźnia się już 3 tygodnie
Stary 2013-06-30, 23:27   #4605
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
brak stresu?
ja bym już z 10 testów ciążowych zrobiła Tż by mnie w biały kaftan zapakował, zapewne tak bym wariowała

Stary 2013-06-30, 23:30   #4606
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
brak stresu?
ja bym już z 10 testów ciążowych zrobiła Tż by mnie w biały kaftan zapakował, zapewne tak bym wariowała
jak by Ci się w tym roku spóźniał już któryś raz z rzędu to byś juz na to lała mnie od listopada 2012 do marca 2013 spóźniał się ale u mnie to rodzinne niestety. Ale jakoś nie mam obawy że to bejbi
Stary 2013-06-30, 23:31   #4607
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
mnie też bardzo podobaja się pompony ale coraz bardziej wszystko staje na ' nie ' ku moim pomponom gdyz nie mam chyba jak zawiesic ich
tak jak wcześniej już mi to proponowałaś tak też zrobiłam pompon z serwetki użyłam do tego 5 serwetek które rozwarstwiłam. Nie wiem jak Ty robisz pompony ale ja tylko końcówki zaokrąglałam , nie próbowała jeszcze tych postrzępionych . No i te 5 serwetek to za mało na ten pompon niestety. Ale efekt cudowny. Jeżeli nie uda mi sie powiesić pomponów to zawiesze je na wstążce na oparciach krzeseł oraz połówki pomponów na pewno wylądują w dekoracji stołu

wiecie może gdzie dostać takie podłużne stojaki z zokrąglonym końcem aby zawiesić coś na nich?

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

tak, też rozwarstwiałam końcówki robiłam i okrągłe i spiczaste, oba fajne, ale na wesele mi sie okrągłe bardziej podobają są takie elegantsze mnie wychodzilo 4-5 serwetek na jeden z tych serwetek biedronkowych, ale kazda jest złozona chyba z 3 warstw wiec sporo tego.

zupełnie nie wiem o jakie stojaki chodzi

Stary 2013-06-30, 23:32   #4608
poznanianka1990
Zakorzenienie

Jak byliśmy na zakupach to przechodziłam obok pralni i zobaczyłam przepiękną suknię ślubną na manekinie! Aż dech mi zaparło!
Zdjęcie w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0234.jpg (113,0 KB, 41 załadowań)

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-06-30, 23:34   #4609
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
jak by Ci się w tym roku spóźniał już któryś raz z rzędu to byś juz na to lała mnie od listopada 2012 do marca 2013 spóźniał się ale u mnie to rodzinne niestety. Ale jakoś nie mam obawy że to bejbi
nie wiem, trudno mi powiedzieć. U mnie ostatnie 1,5 roku jest dokładnie tego samego dnia, czasami nawet godziny podobne

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Jak byliśmy na zakupach to przechodziłam obok pralni i zobaczyłam przepiękną suknię ślubną na manekinie! Aż dech mi zaparło!
Zdjęcie w załączniku
śliczna, trzeba było brać

Stary 2013-06-30, 23:34   #4610
Verunka
Zadomowienie

lol ta laska z kładki zginęła na miejscu... masakra
http://slask.naszemiasto.pl/artykul/...adki,id,t.html

Stary 2013-06-30, 23:38   #4611
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
tak, też rozwarstwiałam końcówki robiłam i okrągłe i spiczaste, oba fajne, ale na wesele mi sie okrągłe bardziej podobają są takie elegantsze mnie wychodzilo 4-5 serwetek na jeden z tych serwetek biedronkowych, ale kazda jest złozona chyba z 3 warstw wiec sporo tego.

zupełnie nie wiem o jakie stojaki chodzi
bardzo ekonomiczna sprawa i bardzo podoba mi się łączenie kolorów w tych pomponach

chodzi mi o coś takiego na czym są zawieszone te słoiki
0903_G1020_Courtney_Aaron.jpg

Cytat:
Zdjęcie w załączniku
nie mój gust , ale wiele takich sukien widzę w lumpach
Stary 2013-06-30, 23:41   #4612
poznanianka1990
Zakorzenienie

handzia, ja to z ironią napisałam

U nas w Poznaniu dzisiaj był straszny wypadek na pokazach Gran Turismo (nawet jest filmik jak doszło do wypadku): http://epoznan.pl/news-news-41738-Zo...o_Polonia_2013

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-06-30, 23:42   #4613
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
ja też ze świętokrzyskiego Końskie, kojarzysz?
kojarzę

strasznie dużo młodych ludzi popełnia samobójstwa ostatnio. Tż kolegi z pracy żona popełniła samobójstwo - była domu sama z małym dzieckiem. Jak On wrócił z pracy znalazł ją. Dziecko leżało w łóżeczku.

Stary 2013-06-30, 23:43   #4614
Verunka
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
bardzo ekonomiczna sprawa i bardzo podoba mi się łączenie kolorów w tych pomponach

chodzi mi o coś takiego na czym są zawieszone te słoiki
Załącznik 5308221

nie mój gust , ale wiele takich sukien widzę w lumplach
najlepiej byłoby pewnie wypozyczyc,
do kupienia tutaj:
http://slubnezakupy.blogspot.com/201...-i-weselne.htm

http://www.slubnezakupy.pl/sklep,now...szak_134cm.htm

http://www.remarmetal.pl/oferta-stojaki-do-kosciola

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
kojarzę

strasznie dużo młodych ludzi popełnia samobójstwa ostatnio. Tż kolegi z pracy żona popełniła samobójstwo - była domu sama z małym dzieckiem. Jak On wrócił z pracy znalazł ją. Dziecko leżało w łóżeczku.
omg...masakra, biedny ten chłopak zobaczyc cos takiego... kosmos.

Stary 2013-06-30, 23:43   #4615
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:

nie wyczułam tego i nie chciałam urazić jak by co hahaha
Stary 2013-06-30, 23:52   #4616
anka1897
Wtajemniczenie

Dobranoc

Stary 2013-06-30, 23:56   #4617
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja też już mykam spać, bo jutro pobudka o 6
A C. ma urlop... Ja mam dopiero pod koniec lipca

Dobranoc

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-06-30, 23:57   #4618
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
lol ta laska z kładki zginęła na miejscu... masakra
http://slask.naszemiasto.pl/artykul/...adki,id,t.html
no, napewno "spadła". Samobójstwo jak się patrzy... niestety dużo się teraz słyszy z resztą co tu mówić, mam depresje-wiem co to myśli samobójcze

Cytat:

U nas w Poznaniu dzisiaj był straszny wypadek na pokazach Gran Turismo (nawet jest filmik jak doszło do wypadku): http://epoznan.pl/news-news-41738-Zo...o_Polonia_2013
Jezu, aż mi ciary przeszły

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:15   #4619
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Co tu takie pustki? Ja spalam zaledwie 4,5 h
Teraz zrobiłam rozpiske na lodowce jak dzielimy śmieci i zaraz się zbieram: jade do Katowic i zabieram siostrzenca do aquaparku, niech ma coś biedaczek z tego życia

Przyjde do znów będę wysyłać cv z nadzieją, że ktoś się odezwie
A jutro ciezki dzien bo rano wizyta u psychologa, a po południu u psychiatry niech już się to wszystko skończy (czyt. obym już znalazła prace)

A póki co, miłego dzionka

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:17   #4620
alloffkowa
Zakorzenienie

Cześć !
Jeszcze 54 dni do urlopu
i 432 dni do śśśśśluuuuubuuuuuuu
wiem, głupia jestem
ale dobrze mi z tym
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości