|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Debrah, super, ze egzamin zaliczony!
szajowy P.mnie rozwalil ![]() Achhh Kanary! Od razu mi sie przypomina jak bylismy z Kuba w Bulgarii - cudnie bylo!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
hello
nawet nie daje was rady podczytywac na telefonie, bede prosila jakies streszczenie czy cos bo masakra dawno tak forum nie zapuscilam ![]() z kuzynka wczoraj wyszlysmy na miasto wrocilysmy przed 1 w nocy ![]() ![]() ![]() i chcialam wam powiedziec, ze chyba faktycznie przyczyna nocnych pobudek lezala w nienajadaniu sie. Babel dostaje teraz o 18 lekka kolacje o 20 mleko do spania i budzi sie w nocy raz! O 1 lub 2, potem wstaje o 7, albo przed 6 jeszcze wypije wody i spi do 9! Takze cholera w zyciu bysmy nie pomysleli, ze mlody moze nie dojadac, wyrzuty sumienia mam straszne z tego powodu ![]() Ide spac, jutro pierwszy dzien w szkole ![]() ![]()
#4594 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
hej dziewoje
![]() ![]() Jesli myslicie, ze poprzednia noc była bez tugezy, to tak.... mylicie sie ![]() ![]() ![]() ![]() mówiłam juz jak bardzo go kocham ![]() ![]() ![]() Dzis dziec 3 razy jadl zalewajke (Debrah, przepraszam ![]() ![]() ![]() ![]() Nie cytowałam bo za duzo by było, ale pamietam duzio, duzio ![]() Wiec lece ![]() Witam nową mamę ![]() ![]() ![]() ![]() ELLLMI, u nas tez dwójki cofniete, dolne ![]() NAWIJKO jakim cudem ogarnęłas całodzienne zakupy z Kubolkiem???? Super mama ![]() SZAJA- tzt rozwalił system ![]() ![]() BOKEH, mimo wszystko- udanej imprezy a jakby co to tancz z innymi i niech mu żal dooope sciska, jaką ma zaje.bistą zone ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
CHARLIZZ, nie spicie
![]() SILVER, ja tez pieczarkową karmię małego, tylko pieczarek tak bardzo duzo mu nei daje. Lubi ![]() TRESELLEO, ja przemycałam orsalit i smecte w soku marchwiowym bo inaczej był szczekoscisk. Jak mała ma biegunke to ugotuj z pól kg marchwi i tą wode z gotowania do picia dawaj przestygnieta, do tego mozna leków dosypac. Buzaki dla chorowitki ![]() SZKLANKA, oby ruszyło w dobrym kierunku ![]() ![]() HJE o kutwa, ale Polencja szaleje rozmiarowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MIKA obyscie jak najszybciej wrócili do domu ![]() EWIK niech zembole wychodzą ![]() HOPE, roznosi mnie, nie dziwie Ci sie, zes wqrwiona ![]() ![]() ![]() ![]() MEDUZZA, jak zabka słodzinka ![]() FEWCIU, Blaneczka kocha Cie najbardziej na swiecie, a wydaje mi sie, ze tak jak mówi nasza nowa mama- pobyt u kogo innego jest dla niej formą atrackji, wiec nie smutaj Kochana ![]() ![]() ![]() DEBRAH jestes fantastyczna, kocham Cie czytac, zawsze masz cos megamądrego psychologicznie do powiedzenia i juz nieraz korzystalam z Twoich rad dawanych innym ![]() ![]() ![]() ![]() BLACK, wow jakie Oliwka ma nogi.... co do rozmiaru stopy ja mam 36 (szpilki np) a 37 kupuje postałe buty ![]() IFWKA, masakra z młodą(celowo z małej litery), mam wrazenie, ze ona Cie traktuje jak złą jedze, która jej tatusia zabrała i robi wszystko,z eby Ci zycie uprzykrzyc..... Moze faktycznie- list do tzta bedzie dobrym rozwiazaniem? Skoro nie umiesz powiedziec wszystkiego co Ci siedzi na watrobie.... Przeciez taka sytuaca na dłuższą mete dobija i wykancza... Całuje ![]() MENEQ ale nocka ![]() ![]() ![]() PSTRYNIU, przybijam piąteczke z romiarem* zimówki Bartula 23 ![]() ![]() W ogole to zagwostke mam jakie buty mu teraz zakladac, niby juz cieplutko, ale jednak dziec biega wszedzie, po chodniku jakby najmniej chętnie ![]() ![]() Wiecej grzechów nie pamietam ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-02-21 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() U na sto dalej zimnica ![]() Black, gdzie kupiłaś ten trymer i Viper do brwi?
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
NINA, przytulam
![]() MAŁA, ale Oski rozpierduche robi ![]() ![]() ![]() ![]() aha, zapomniałam zapytac- która mi gwizdneła moje 24 milijony w tottka? przyznawac sie bo bedzie ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz mam powazne pytanie informatyczno-techniczne, bo ja ciemna dooopka jestem w tm temacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |||||||
Wtajemniczenie
|
znajomi od nas wyszli pół godziny temu, Hania zasnęła 15 minut temu
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Fifi boski ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45270577]Bokeh, nie łam się, mój walnął dzisiaj focha ot tak, a w ogóle to rozwalił system - kurczak w krakersach w lodówce nie zjedzony, pytam czemu - a z czym? No tego to świat nie widział - wolny dzień, mięcho gotowe czeka, dla samego siebie (!!!) nie ruszył tyłka, by makaron czy ryż ugotować. A - najlepsze, że makaron dziewczynom do zupy robił ![]() ![]() mój nawet nie wie gdzie w domu jest makaron ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie ![]()
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
a poza tym cos tak przylazła jak koza? gdzie jakis kielonek karniaczek?
![]() ![]() LADY, powodzenia jutro i brawo dla Pietraszka ![]() ![]() ooooo, sama ze sobą rozmawiam, znak, ze "cza" isc spac ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() wywalcie mnie spac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() hejo, obiecuje, ze od jutra bede regularnie ![]() Sylwia hahahhaha wiesz co? nawet losu nie wyslalam, bo nie mialam kiedy :P
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-02-21 o 23:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
sylwia: JA wszystko płacę
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a NETI się chyba skończyły trunki w składziku, bo cicho siedzi, wszystko żeście wychlały i teraz boi się odezwać, bo Wam wiecznie mało, chlejusy ![]() no i macie rację, po co spać! WITAM NOWA MAMĘ ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- hope, ja bym mu nie dała ruszyć ani złotówki z pieniędzy Dawida! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160
#4606 |
Zadomowienie
|
U nas pobudka o 4.... i noszenie bo sama nie zasnie. Wstałysmy 6.30. Sniadania nie tknie bo nie.
Raaany jak ja bym chciala takiego lakomczucha, nic mnie bardziej nie dobija niz niejadki..... Elmi-no krecą jej sie ![]() Chce wziac moją fotke w jej wieku i zrobic taka sama do porownania tylko u mnie w tle jest CHODZIK bo to przeciez wtedy masthew bylo ![]() Charlizz- ![]() Bokeh-wspanialej zabawy-zazdroszcze Ci tych wesel ![]() Majulmi-kanary..... no podpadasz kobieto!!! :P Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- No wlasnie Black, gdzie ta vipere mozna dostac???? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejka!
mlody spal od 20 do 8 ![]() jadziem dzis do kolezanki tej co ma tez Kubusia, zobaczymy jak chlopaki zareagja na siebie ![]() a po powrocie kuchnia kuchnia kuchnia bo jutro najazd rodzinki ![]() Cytat:
![]() Bokeh - udanej imprezki!!! Cytat:
Cytat:
![]() wowoowowow! zazdroszcze!!!! Cytat:
![]() ![]() znalazlam -prosze ![]() https://www.google.pl/search?q=bobov...ml%3B225%3B398 Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-02-22 o 08:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Bokeh udanej zabawy
![]() Meduzza - ![]() U nas pobudka Dawid zasnął jakoś po 20 chwilę, pobudka o 8:15 Ale ale, żeby nie było tak kolorowo ![]() My z Tżtem siedzieliśmy do 23. Piliśmy, gadaliśmy, mam nadzieję że coś dotarło. Zresztą.. On sam mi w nerwach mówi, że na co ona tą kasę wydaje, że rozumie ten miesiąc bo ta miała studniówkę czy coś. I że niech się cieszy że nie ma zimy, bo węgla by nie miała za co kupić. Ale ja mu mówię. Ostatnio miesiac w miesiac ma problem. W niedziele jak u niej byliśmy to jechaliśmy do biedry i chciała coś tam i dała pieniądze na to, owszem, ale jak ona specjalnie przy mnie w portfelu grzebała i mamrała pod nosem że ostatnie 50 zł ![]() Pożyczyła od Michała 200 zł w niedzielę, mówie CO ona z tym zrobila. No to że 60 zł wydała żeby wysłać coś tam bratu. Ok 140 zostało. Ale halo! za cały ten tydzień MY wydaliśmy 120 parę złotych. Za CAŁY tydzeń a tu mamy jeszcze dziecko. No i on mówi, że on to widzi, ja mu powiedziałam że ma z nią pogadać, jak ona ma problem, to niech np daje nam na przechowanie pieniądze. Albo niech zacznie odkładać tak żeby córka nie wiedziała bo jak jest kasa to zawsze jest: "mamo .... ". I mówię, a co będzie jak nagle nam coś kasę odetnie i co? Mówie, jak ona sobie to dalej wyobraża, takie życie? Skoro zarabia 850 zł -ja bym się rozglądała za inną pracą! alimenty na córkę 500 zł - będzie dostawać póki ona się uczy, a w tym roku matura i raczej dalej nie pójdzie. Babki renta 1000 zł. Babka leżąca 86 lat, w każdej chwili może jej zabraknąć. I co? A tu widzę takie życie chwilą. Jasno powiedziałam granice trzeba postawić, bo ona się nigdy nie nauczy. Niech do niej w końcu dojdzie to, że TZ ma swoją rodzinę i to za nią jest odpowiedzialny teraz. Powiedziałam: nie mówię tego wszystkiego złośliwie, bo na pewno, gdyby moi rodzice potrzebowali pomocy, to też bym pomogła, ale bez przesady.Pomijam to że ojciec by się wstydził mnie o pieniądze poprosić.. No i koniec końców jak się chłopu wjedzie na psychę, to nawet normalny człowiek z niego wychodzi ![]() No ![]() ![]() ![]() ![]() To taka dygresja była, a wracając do tematu nocki, to Tż poszedł spać po 23, ja nie mogłam zasnąć. Chyba zaczęłam koło 1 przysypiać, to się Dawid obudził, tzn jojczał. Zjadł i dawaj do 3 yyy,eee, aaa i co mnie wpieniło jak nie wiem co. On zasypia jak mnie myzia po włosach. Ale kurde myzia a nei ciągnie na chama i ile wlezie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co tak wpadasz i wypadasz? Cytat:
Obieram , myję , kroję ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-02-22 o 08:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
nuby kubek pstryczek http://allegro.pl/listing/listing.ph...pka%20240ml%20 Cytat:
![]() też pieczarkową dawałam, smakowała Cytat:
![]() Cytat:
ja tak się z Agatką zastanawiam właśnie Cytat:
nie ja ![]() A to różnie, bo zależy, jaka wielkość zdjęcia przy fotoksiążce Możesz mieć rozdzielczość dajmy na to 1200x800pxls, i zdjęcie (strzelam) 10x15cm wyjdzie świetnie, ale przy tej samej rozdzielczości fotka 13x18cm będzie pixelozą |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
edit: TŻ dzwonił do mnie z pracy mówi żebym jej już nie doładowywała konta (zapomniałam o tym wczoraj), ze cyt. : Michałek jej kupi.
Mówię do niego, że zapomniałam o tym, mógł mi przypomnieć, on mi mówi, ze ona mu wczoraj 3 razy przypominała bo miał jej po pracy kupic. No i jak wczoraj mówił że dziś tam pojedziemy (wiadomo o co cho) to teraz mi mówi że nie jedziemy dzisiaj tam ![]() ![]() (a tak wgl to czasem zastanawiam się czy wśród gości na pasku nie ma kogoś stamtąd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dogodzisz. Poza tym wiecie co mi się wydaje? Że ona specjalnie do TZta ,ówi że Michał Wioli jej kupi, że pożyczy, że przywiezie żeby mu szpilę wbić, bo widzę że chyba mu się przykro zrobiło ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Krowa, nie próbuj nadrabiać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Jakoś rok temu chyba w święta kupiliśmy za 20 zł ! w realu tego chomika http://allegro.pl/chatimals-chomik-i...988011017.html hit po prostu od kilku dni. Dawid z nim chodzi i gada do niego i zaciesz jak ten powtarza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Trymer w Rossmannie, kosztuje 15zł, a Viperę wszędzie tam, gdzie są szafy Vipery - w przypadku Olsztyna są to drogerie Stars. Jak nie macie dostępu stacjonarnie, to na pewno na internecie można znaleźć, o - http://www.viperasklep.pl/eyeliner/1...-smoky-03.html Stacjonarnie kupowałam po 14,99zł (albo 13,99zł, nie pamiętam).
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
ja w rossmanie kupiłam dwa trymerki za 7 zł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Hope, ja też kupowałam jakoś taniej, za 8,99zł? Ale ostatnio widziałam, że bez promocji ok 15zł kosztuje. On jest super do brwi, naprawdę. Co prawda, często trzeba go używać, bo to nie jest takie efektowne, jak pęseta, ale przy tym dużo wygodniejsze i szybsze, no i nie oszukujmy się - regulowanie brwi pęsetą nie należy do najprzyjemniejszych...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze mozna siedzac w wozku sciagnac ukradkiem jakies ciuchy z wieszaka ![]() ![]() Nie ma szans, ze zasnie na zakupach. Dopiero jak poszlismy do innego CH to zasnal na siedzaco 200m po wyjsciu ![]() Hope, dobrze, ze TZ tez widzi problem w t. Bedzie ok ![]() Nocka ok, jedzonko kolo 2, pozniej 1h nieodkladalnosci i spanie do 8, takze gicio. Zrobilam fotki kiecy. Jak widac kolor dosc problemowy, bo bialy (ja zawsze w czerniach, wiec chcialam cos nowego). Nigdy nie bylam fanka ubierania ciemnych rajstop do bialej gory, ale powiedzcie mi - jak to wyglada? Bo TZ twierdzi, ze ok. Aha, ta ciemna narzutka, ktora mam na sobie oczywiscie nie bedzie ze mna wystepowac na chrzcinach. Wzielam ja na szybko do zdjecia, zeby pokazac jak ta kieca wyglada z czyms czarnym. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-02-22 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Nawijko bardzo ładna, choruje na taką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Super kiecka. jak dla mnie ok te czarne rajstopy
![]() pyt - chce kupic mlodemu sztucce - lyzeczke i widelczyk. jedne sa proste, normalne ![]() ![]() ktore brac? |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.