![]() |
#4591 |
Raczkowanie
|
Dot.: Torebki O-bag - miłośniczki:)
nie denerwuj Ty mnie więcej , bo nie ręczę za siebie
![]() lepiej mi zmierz długość uszu w łączkę
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje zakupów! pokazuj foto. ja dostałam sms ze paczka zostala wysłana. pewnie turkusowa przyjdzie jutro
![]() |
#4593 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Obserwuję ten wątek od dłuższego czasu, jednak dopiero teraz postanowiłam się odezwać. Dziękuję Wam za wiele pożytecznych info jakie można tu znaleźć- ich przeczytanie zaowocowało m.in. korzystnymi zakupami na Schaffie. Moja kolekcja to standard ceglasta (brick orange), wulkaniczna oraz mini atramentowa (petrol green). Piaskowa należy do mamy. Z przykrością stwierdzam, że jakość produktów fullspot pogarsza się z dostawy na dostawę. Widać, że jest szał na oBagi, a producent próbuje jak najniższym kosztem wyrwać jak największą kasę na tej modzie. Np. na zdjęciach widać niechlujność wykonania wulkanicznej. Wczoraj odsyłałam fullspotowi wytłaczane uchwyty z klamrą- były niestarannie przeszyte i w dodatku przyszły naddarte! Za taką kasę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Raczkowanie
|
Zapomniana fota
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
tyloma piekna kolekcja, a otwory w wulkanicznej faktycznie porazka
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa, i nie polecam noszenia skórzanej kurtki do Obaga - aktualnie mam koszmarnie brudne liny, a miałam ją jakos 5 razy, w tym wlasnie raz ze skórą (i o raz za duzo) ![]() Edytowane przez Fionaaa Czas edycji: 2015-05-07 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4599 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#4600 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny,
Dziś doszedl do mnie mój pierwszy o-bag zamówiony na fullspocie, niestety bardzo się zawiodłam jesli chodzi o wykonanie...są na nim widoczne takie blyszczące palmki, jakby ktoś ją utłuścil jednak to nie da się zmyć ![]() Jak to wygląda z wymianą? Chcialabym wymienić na inny kolor....myślicie, że da się to zrobić? Napisąlam już do nich w tej sprawie ale pomyślalam że nikt mi tak nie pomoże jak Wy ![]() Pozdrwaiam! ![]()
Wishing wont change anything. Go make it happen! Dzik jest dziki, Dzik jest zły odchudzanie-ON -13 ![]() ![]() ![]() zapuszczanie włosów-ON Edytowane przez dzikidiki Czas edycji: 2015-05-07 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4603 |
Raczkowanie
|
A widzisz, bo tu już niejednokrotnie dziewczyny pisały, że wulkaniczny właśnie taki jest. To nie takie proste, skalisty to też nie jest jasny szary jakby niektóre foty wskazywały. Ale jeśli jesteś z Poznania możesz obejrzeć oBagi na żywo na Ślusarskiej
![]()
Komentować cudze życie poecie przystoi. Nam, paskudnikom, ino gapienie. Edytowane przez Tyloma Czas edycji: 2015-05-07 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Raczkowanie
|
Przy okazji tematu oczekiwania kontra rzeczywistość: na jednym zdjęciu szafirowa oBracelet jaką zamawiałam, na drugim już na mojej ręce (dziś wyjęta z pudełka, kolor w miarę rzeczywisty)
![]()
#4605 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, prała może któraś liny naturalne? Moje nadają się już do kąpieli, tylko nie bardzo wiem jak się za to zabrać?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Raczkowanie
|
Bardzo Ciekawy wątek, można dowiedzieć się tutaj wiele pożytcznych informacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Raczkowanie
|
Kolory faktycznie w rzeczywistości sie różnią
![]() ![]() ![]() Lin jeszcze nie prałam ale cos czuje ze jak bedzie taka potrzeba to udam sie z tym do pralni Co do jakości to dużo dziewczyn porusza ten problem ze idą juz na ilośc a faktem jest ze torebki nie sa tanie ;(
#4608 |
Rozeznanie
|
dla zainteresowanych -rączki w kwiatki (2-3 str. wstecz fotka) mają 42 cm długości
![]() Tymczasem .. ![]() ![]()
#4609 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny gratuluje wszystkich nowych nabytków
![]() ja nie doczekawszy się dostawy na schaffie, stwierdziłam że zakupie sobie turkusową do conversów, ale tak mnie skusiłyście tym foro, że z racji braku turkusu zamówiłam sobie pudrową. Mam nadzieję że się z nią polubie. A turkusową może jeszcze upoluje w wersji mini. |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak mi się ta foro nie podobała , tak teraz ....chcę chcę chcę ... szczęściara z Ciebie 42 cm powiadasz , to dość przyzwoita długość ... no i mam ja ci następną zachciewajkę , ech , życie jest takie trudne ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]()
"A teraz prędko ,zanim dotrze do nas że to bez sensu" by król Julian Edytowane przez edycisko Czas edycji: 2015-05-07 o 21:34 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Raczkowanie
|
Edycisko dziękuję!
![]() Jutro praleczka mi je odświeży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję dziewczyny, teraz już sama nie wiem czy zamówić standard czy mini... ![]() Koniecznie potrzebuję torby do noszenia na ramieniu, takich do ręki mam dość ![]() A wy co myślicie na ten temat? czy mini obag wygląda dobrze z długimi linami? Szkoda że nie mam możliwości obejrzenia na żywo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć akurat odcień petrol to mi się ewidentnie kojarzy z tymi.. spikesami. one sa własnie takie benzynowe ![]() ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- Która ma uchwyty z klamrami?
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2015-05-08 o 07:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Rozeznanie
|
Nie jestem fanką koloru Petrol i same rączki z lakierka też mnie nie powaliły, ale to zestawienie jest boskie!!!
![]() Dziewczyny gratuluję wszystkich nowych Obag! Foro w turkusie... brak słów,cudo! Zazdroszczę, aż mnie skręca - może w końcu też się doczekam upragnionej turkusowej ![]() A tak w ogóle to czatuję, na tej schaffie, a już kompletnie nie wiem jaka promo, czy kod jest teraz najkorzystniejszy przy zakupie samego body, lub z czarnymi linami krótkimi (jeśli tak będzie opłacalniej)? Podpowie mi ktoś proszę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=LadySith;51322078]ja też za chiny ludowe nie umiem mojej fioletowe zrobić real zdjęcia z real kolorem.. zawsze wychodzi z odcieniem błekitnego, obojętnie czy fonem ,cz y apartem, czy z lampką czy bez;
choć akurat odcień petrol to mi się ewidentnie kojarzy z tymi.. spikesami. one sa własnie takie benzynowe ![]() ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- ja sie kurcze boję w pralce, zeby się te koncówki poklejone nie rozkleiły ;/ Dziewczyny w żadnym wypadku nie pierzcie lin w pralce!!! Ja wyprałam swoje i z sama lina nic się nie stało, tylko z tym kółeczkiem metalowym widocznym na zewnątrz torby. Normalnie ma ono taki metalizowany czarny kolor i on po praniu się zdrapał tzn. miejscami jest nadal czarny a miejscami srebrny teraz. Mam nadzieję, że zdążyłam przestrzec. ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Po ile mniej więcej "chodzą" używane obag standard? Chodzi mi o samo body. ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
Dziewczyny, gdzie zamawiacie te torby foro? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=asienka_wisienka;51 322808]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fullspot factory miał dostawę ostatnio
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez alusiekmalutki89 Czas edycji: 2015-05-08 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.