|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
Eliza ale ja nie mogę czekać do poniedziałku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4593 |
Wtajemniczenie
|
hej, wpadlam tylko napisac, ze mnie nie bedzie. Jutro przyjezdzaja moi rodzice. Dzis bylam zajeta planowaniem
![]() Na poczatek uderzamy na stoki kolo Titisee-Neustadt, a pozniej do Austrii w Alpy. Postaram sie jesli bede miec chwilke zagladac na watek, ale nie obiecuje nic. Diety trzymac nie zamierzam, bede sie dobrze bawic, a chudnac bede potem ![]() No to trzymajcie sie i chudnijcie ladnie (przynajmniej Wy). Kasiula nie poddawaj sie ![]() Miss o matko ![]() ![]() Nie wiem czy ktos z nas wiele by zrozumial jak sympatyczny Pan enrgicznie mowi o architekturze budynku po angielsku ![]() ![]()
#4594 |
Zakorzenienie
|
Martuszka baw się dobrze
![]()
#4595 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
dziś mam tak jakby wolne komputer w domu obserwowanie giełdy i polityki płacy minimalnej niemieckiej ... głupia polityka urzędasy podpisały a ja mam teraz 200% więcej roboty przez nich i komplikacji ale się wyspałam aż chce się żyć bo wczoraj siedziałam do 20h w pracy później szykowałam sobie jedzonko do pracy a później dowiedziałam że będę miała pracę w domu ;/ więc zasiadłam do szlifowania angielskiego jak zawsze z wiekiem dużo zapominam masakra... Martuszka : baw się dobrze .. diete odpuszczamy ale słodycze sobie odpuść byś nie poczuła za dużo cukru bo ciężko będzie ci je znów odstawić Kasiulka : ty moja motywacjo nie poddawaj się od poniedziałku ruszaj do boju, jak choinka sprzątnięta to też cukierki już kusić nie będą ![]() a ty powinnaś sobie tak naprawdę zrobić jakąś gorącą kąpiel przy świecach by był półmrok i delikatna muzyka relaksująca i jakiś olejek ładny do wody pachnący poleżeć z 1h odpocząć wiem nie jest to łatwe przy dzieciach ... no i oczywiście tak jak mówisz na pewno wizyta u fryzjera pomorze mi zawsze pomaga ![]() ja ci powiem jak bronie się przed słodyczami w tą niedziele byłam na imprezie tak mnie tort kusił myślałam że się skusze to kazałam mężowi powiedzieć jak smakuje on mi opowiedział więc w głowie sobie pomyślałam "znam te smaki " na batona zerkam i myśle sobie już go jadłam wiem jak smakuje.. na prawdę mi to pomaga bo jak spróbuje słodyczy wiem ze do nich wróce missmanhattan: ja też mamą nie jestem ale siostra ma dzieci małe kuzynka druga kuzynka więc wiem bo kupowałam na nowiecki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczęta drogie. U mnie ostatnio coś też do dupki, jem dużo. Słodyczy nie wcinam, ale konkretów to i owszem się najem. Kurde, muszeprzestać, bo w poniedziałek zwyżka, jak nie wiem co.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- A co to znaczy, bo to chyba regionalne?
![]() |
#4597 |
Zadomowienie
|
Hejka!
No to się doigrałam ![]() ![]() ![]() Od dzisiaj już musi być grzecznie, jadę później na zakupy po dietetyczne żarcie. Stęskniłam się za owocami i jogurtami ![]() ![]() Martuszka udanego wypoczynku psychicznego ![]() ![]() Będziesz jeść normalnie ale za to spalisz mnóstwo kcal na stoku więc z wagą może nie będzie tak źle ![]() Odezwij się jak tylko będziesz mogła bo będę tęsknić ![]() Nie martw się ![]() ![]() Anka choinka sprzątnięta, ale cukierków jeszcze sporo zostało ![]() ![]() Masz rację z tą kąpielą. Planuję dzisiaj kąpiel z jacuzzi przy nastrojowym świetle ![]() ![]() ![]() ![]() Ogrodniczka nowiecki to odwiedziny nowo urodzonego dziecka. Nie znałam tego pojęcia ale się domyśliłam ![]() ![]() Nasz Miss uwielbia pojęcia architektoniczne, a na pewno lubi je w języku angielskim ![]() Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2015-01-30 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Raczkowanie
|
KASIULA dasz radę,oje te słodycze Cię kuszą,a chrom można brać podczas karmienia?może by Cię tak nie korciło
![]() Cukier na witanie malca,dobre.U mnie ubranka i zabawki wszyscy przynosili,wolę zdecydowanie taką formę powitania ![]() MARTUSZKA miłego spędzania czasu,też sie cos od życia należy o diecie nie myśl ![]() OGRODNICZKA my podobne smaki,wczoraj na kolację miał być seek a skonczyło sie na tortilli,też mam kryzysy czasem. My na wszystkich wycieczkach mieliśmy polskiego przewodnika mieszkającego w danym kraju,po angielsku byśmy nie brali.Ale my wyjedząliśmy na wycieczki objazdowe z Polakami więc dostosowane. Mam nadzieję że nikogo nie zgorszę,ktoś mi to przysłał i podaje na poprawę humoru ![]() https://m.youtube.com/watch?v=K7jU6jCjSg4 |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Raczkowanie
|
dziewczęta każda ma zachcianki i musi radzić sobie z tymi grzeszkami
ja też we wtorek zgrzeszyłam bo zjadłam kluski serowe a posypałam je cukrem ale tylko jedną małą łyżeczką nasza dieta nie wygląda na wzgardzaniu bo nie wolno .. z umiarem po prostu ale jeśli chodzi o czekoladowe przysmaki unikam ile wlezie nowiecka : u nas na śląsku tak mówią na podarki dla nowo narodzonego dziecka mamusie dostawają coś słodkiego na wzmocnienie lub delikatny drobiazg a dzieci zazwyczaj jakiś maleńki podarek typu ubranka, zabawki, zależy na kogo ile stać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zadomowienie
|
Nikolcia to był dodatek do ciuszków i zabawek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Konto usunięte
|
hej, hej
![]() ![]() ![]() ![]() Ale dietę trzymam, dzisiaj już 88,5 ![]() ![]() Mój TŻ twierdzi, że schudłam strasznie i mam przestać się odchudzać ![]() ![]() Dzisiejsze jedzonko: I. 120 gram twarogu półtłustego z 3 łyżkami serka homogenizowanego i dżemem z kiwi, II. 2 kanapki z jajkiem sadzonym i mozzarellą+ sałatka (sałata, ogórek konserwowy, kukurydza), III. Obiad na mieście (4 pieczone małe ziemniaki+ spora ilość warzyw na parze+ buraczki+sos czosnkowy) IV. 6 całych migdałów+ pomarańcza. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Rozeznanie
|
Miss oby dobrze bylo z egzaminem bo jak nie to masakra bedzie. Dzis troche lepiej sie czuje wczoraj nic nie moglam zrobić wszystko mnie bolalo.
Kasiula wczoraj caly dzien lezalam prawie. I dzis ok wypocilam, ale nadal na lekach. Jutro egzamin i nic nie umiem oby zdolnosci ze sciaganiem daly rade :-P ale cii.. ja umiem wszystko ![]() Kasiula musisz sie ogarbac z dieta bo kiedy to zrzucisz jak nie teraz?? Martuszka ale ci zazdroszcze wyjazdow tez tak chce! udanej zabawy ![]() mamdwaoka pamietam jak moj TZ gadal zebym sie nie idchudzala juz przy wadze 72-70kg stwierdził ze juz mi starczy i dobrze wygladam. Bal sie ze w padne w anoreksje... bo zna taki przypadek i specjalnie chcial zebym szla na pizze, ja mowilam ze nie, bo nie moge rzucic sie na jedzenie szybko odrazu bo jojo bede miec. Teraz twierdzi zejestem za chuda, bo nigdy taka szczupla nie bylam jak teraz. Dziewczyny zaliczylam kolokwium na 4, jutro egzamin mam o 18 wiec wsparcie mi sie przyda. ![]() Czuje sie lepiej ale jestem zapobiegawcza i biore leki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale mnie zasypało
![]() ![]() Dzisiaj na wadze znowu wzrost. To już +1 kg ![]() ![]() Idziemy dzisiaj na zabawę choinkową dla dzieci ![]() ![]() Córa dzisiaj wstała z bolącym uchem ![]() ![]() ![]() ![]() Mój dzisiejszy planowany jadłospis: I. 3 kromki chleba z szynką filet na masełku II. pomarańcza, kiwi, III. gulasz wołowo-drobiowy z papryką, marchewką, surówka z pekińskiej, 1 ziemniak (bez tłuszczu) IV. na zabawę wezmę sobie banana i jogurt V. nie wiem bo nie wiem o której wrócimy ![]() Nikolcia świnka fajna ![]() Nie wiem czy mogę brać chrom ![]() ![]() 2oka gratuluję spadku wagi ![]() ![]() ![]() Kotori cieszę się wracasz powoli do zdrowia ![]() ![]() Pendulka gdzie jesteś??? Obraziłaś się za moją i Martuszki uwagę że za mało jesz? Zniknęłaś po tym jak to napisałyśmy ![]() ![]() Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2015-01-31 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
kotori trzymamy
![]() KASIULA szkoda,ze akurat dzisiaj mała złapało ucho.Mam nadzieją,że jej przejdzie i bedzie miała udaną zabawę choinkową. Ja byłam wczoraj a gościach wróciłam o 3 w nocy.Nie przeżarłam sie bo kuzynka wiecznie na diecie.Dzisiaj w nocy wyjeżdżamy odwieźć córę na lotnisko 150 km i wrócimy nad ranem.
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2015-01-31 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Konto usunięte
|
kotorio Była dziewczyna brata mojego TŻ też kiedyś się odchudzała... I trochę przesadziła. Nie wpadła w anoreksję, ale miała obsesje na punkcie "czystego i zdrowego" jedzenia... I mój TŻ boi się, że też tak będę mieć. Sama zielenina, ja kościotrup i jeszcze może bym mu kazała tak jeść!
![]() Kasiula dziękuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zadomowienie
|
Weszłam własnie nadrobić z myślą, że trochę tu posiedzę, a tu tylko dwie strony???? Co to w weekendy nikt nie wchodzi???
Kasiula_ no zdarzają się niestety takie dołki, zwłaszcza jak się przez dłuższy czas trzyma dietę, ale najważniejsze żeby sobie szybko z nimi poradzić, zanim za dużo kilogramów nie nadrobisz. Co to za zabawa choinkowa tak późno? Moje choinki już wszystkie rozebrane ![]() Martuszka_ ![]() ![]() Kotori_ a kiedy Ci się sesja kończy? Ogrodniczka_ ja Florydę na zwiedzanie odwiedzam zawsze z zimie, bo w lecie ciężko jest mi tam wytrzymać - nie wiem kiedy Ty tam byłaś??? W sensie w jakich miesiącach. Pamiętam, że za pierwszym razem byłam w sierpniu i myślałam, że się wykończę, przez wilgotność powietrza i upał nie mogłam biegać. Natomiast jeśli chodzi o przeowdnika i architecture tour to tak jak pisałam wyżej Martuszce - mnie nie chodzi o to, żeby brać akurat taką wycieczkę, bo wiadomo że niektórych mógłby temat architektury zanudzić na śmierć, tylko o to że fajniej się z takim przewodnikiem przejść przez 45 minut niż przez cały dzień ![]() ![]() No to sobie nadrobiłam, mój rekord - 3 minuty ![]()
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" Edytowane przez missmanhattan Czas edycji: 2015-02-01 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zadomowienie
|
Miss dziewczyny chyba załapały dołek więc dlatego tak cicho siedzą
![]() To była zabawa choinkowa a inaczej na to mówią karnawałowa. Taka co się dzieci przebierają ![]() ![]() Dzisiejsza waga: 93,9 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
![]() masz rację KASIULA ja siedzę cicho.Jutro na wadze bedzie prawdziwa masakra. wrzuciła to jedna dziewczyna na wizażu ![]() https://www.facebook.com/video.php?v=792008574167608
#4609 |
Raczkowanie
|
Ja miałam dziś gości i z tej okazji wypiłam 2lampki wina i zjadłam kawałek ciasta,posiłki też w rozwalonych godzinach i tak się zastanawiam czy stawać jutro na wagę żeby się nie załamać
![]() A wogóle jak przeglądłam wczoraj wizaz to sie zastanawiałam czy to na pewno wątki o odchudzaniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() P.S. Za ten IV posiłek to bym dała klapsa. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Rozeznanie
|
Hej, hej
![]() Wiem dziewczyny, że chcecie dla mnie dobrze. ![]() ![]() Buziaki Chudzielce, wspieram Was duchem i jestem z Wami! ![]()
![]() |
#4612 |
Raczkowanie
|
88kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
77,8 kg
#4614 |
Raczkowanie
|
XY,Z kg
Jeszcze się odezwę, jak przetrawię moją wagę. No dałam czadu w tym tyg.
#4615 |
Raczkowanie
|
OGRODNICZKA haha rozbawił mnie twój post a rzadko z samego rana mam dobry humor
![]() OJP wydaje mi się że na pewnych wątkach laski pisza bo mają grupę wsparcia w swojej nadwadze,bo są które waga wskazuje grubo ponad 100kg a z usmieszkami piszą że zjadły czekolade i popiły colą ![]() ![]() MARTUSZKA melduj się tu,poszalałaś? KASIULA ładnie udało Ci się wyjść na prostą,jak waga z dzisiaj? Ja się cieszę bo za tydzień będe przed samym okresem to nie spodziewam się spadku. Mój jadłospis; 1.2kromki posmarowane serkiem i 2plastereki łososia,pomidor 2.jogurt nat z musli 3.2roladki z indyka z papryką,ogórkiem i mozzarela,ryż brązowy,pekinka 4.jajecznica ze szczypiorkiem.kromka chrupkiego z serkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Raczkowanie
|
88,8
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- nie chudnę za wolno dziewczyny?? Nikolcia miałaś większą wagę a jesteś o wiele niżej niż ja .. i strasznie mnie to zastanawia chyba zaczene brać twoje posiłki pod uwagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Konto usunięte
|
Wybaczcie, że nie odpowiadam, ale nie mam czasu
![]() Widzę, że niektóre ładnie chudną, ale inne ![]() U mnie bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj byłam na imprezie i zamiast iść tak jak wszyscy na kebaba/frytki to poszłam do Żabki i kupiłam bułkę oraz banana ![]() ![]() Dobra, spadam do nauki! Ostatnie 3 egzaminy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Raczkowanie
|
20tka pewnie że lepszy banan niż tłuste fryty.
ANKA powiem Ci że sama jestem zaskoczona że tak ładnie idzie a głodna nie chodzę,ale ja jem do obiadu sporo mięsa chudego albo ryby i pewnie to mnie trzyma długo w sytości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Raczkowanie
|
No dobra, 89,9kg.
Od dzisiaj idę biegać. Dziecko odstawione na cały dzień do koleżanki. Muszę coś zrobić ze sobą, bo mam za mało sportu. No i za dużo jedzenia. Gratuluję tym, co spadły z wagi. Będę sie odzywać w ciągu dnia.
#4620 | ||||
Rozeznanie
|
Witam serdecznie dziewczyny!
![]() Waga do tabelki 64,4. Waga taka, bo tylko w ciągu tego tygodnia to miałam stresów, chorób. A to się pociłam w nocy i faszerowałam się lekami. Cytat:
![]() Dałam radę na egzaminie, ciepło się ubrałam. Zaopatrzyłam się w ściągi i udało mi się wszystko spisać ![]() Dowiedziałam się, że zaliczyłam zerówkę na 3 i nie muszę jechać w piątek na egzamin. Co do reszty i tam w sobote będe mieć 1 egzamin, a w niedzielę 2. Także nauka cały tydzień przedemną. Na tych egzaminach ze ściągnięciem będzie już lipa, bo to zadaniowy, a nie pisać itp. Moja ukochana Ekonometria czeka na mnie ![]() Do zdrówka powoli wracam, temperatury nie mam za to mam katar i czasem z nocy gardło boli, generalnie jest już ok ![]() Cytat:
![]() ![]() Poza tym nikogo nie zmusi się do zmiany nawyków żywieniowych, jeśli ta osoba sama tego nie będzie chciała. Ty jesteś wegetarianką, więc zieleniny to ty więcej jesz z pewnością ode mnie ![]() ![]() MISS sesja mi się kończy 10 lutego czy coś takiego, a ostatni egzamin mam w niedzielę 8 lutego. Oceny muszę mieć wstawione do 12 lutego. A później jak się nie uda to sesja poprawkowa, obym jej nie miała bo jak nie to ![]() ![]() Cytat:
Ja tez nie miałam czasu pisać na forum. Jak w pracy będzie lżej to zajrzyj do nas ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() Masz specjalne buty do biegania??? Pochwal się nimi ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.