|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Ruda dasz radę
Mój maruda właśnie zasnął, ja spadam zrobić sobie kaszkę mannę z brzoskwinią, prysznic i kima, masakra jak niemowlę , albo co gorsze emerytka Wiecie, nie spodziewałam się, że macierzyństwo może być takie męczące ![]() Mysiu kaszanka z cebulą , ja bym chyba pół nocy umierała Co nie znaczy, że nie lubię, szczególnie taką ze wsi, jak mamusia zawsze przywozi![]() Ziajka dostałam trochę warzyw i jajek i na tym będę bazować cały tydzień. Wczoraj fasolka szparagowa, ziemniaki młode z koperkiem, jajo sadzone i mizeria. Dzisiaj leczo z cukini, z cebulą i pomidorkami ![]() Jutro jeszcze nie wiem, mam jeszcze buraczki młode ![]() Dobrej nocki
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Kami no tak
Ziajka chyba bym w 2minuty do domu dojechała jakbym wiedziała że jesteś u mnie Mu ile ma Twój Miki? toż to kawał chłopa Wybaczam nieobecnośćArletko dobranoc nasza Perfekcyjna Pani Domu Lila od początku pisałam że macierzyństwo nie tylko radość ale radości jest chyba najwięcej i bardziej się ja zapamiętuje
|
#4593 |
|
Wtajemniczenie
|
Lilka
21:30 a ty mi taki opis obiadów zaserwowałaś, że muszę podłogę ścierać chyba zaraz pójdę po coś do jedzenia ![]() Mu to chwilowe opętanie było chęci są, gorzej z możliwościami i czasem. Czym zajmujesz się z działalnością?Zophiee ?? Pewnie net nie działa, tęsknimy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Yss apropos czasu to ja najbardziej lubię jak tak o 15 piszesz "dzień dobry z rana"
![]() Mysiu ale kolacja! przepraszam, ale nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie jedzą krew z kaszą i to jeszcze w jelicie ![]() Mu ile Ty masz dziewczyno powera! i jeszcze firma na głowie Miki z marca chyba, prawda? Iza a Domiś ile teraz waży? wychodzi że to moje to chucherko takie
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz ![]() Klusia jeśli chodzi o kszanę mam to samo
|
#4597 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska nie zapominaj, że dziewczynki są mniejsze,.a Twoja Hanulka to ma takiego powera, że wszystko spala. Nie jest wychudzona.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4598 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hahah Kawał Chłopaka mamy a 11.O7 skończył 4 miesiące Sweet Focia w załączniku i dziękuję za wyrozumiałość :dZiajka ale zapał do porządków godny podziwu a Działalność to Einkaufen und Verkaufen Textilien beim Internet - czyli po naszemu skup i sprzedaż w interncie między innymi używanych ubranek dla Dzieciaczków hahaaaha na bieżąco uaktualniam garderobę Bąbelka
|
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mu on jest cudny
|
|
#4600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochany Pierdzioszek jedzie na białym z cyców od początku dopiero od zeszłego tyg na cycu+jabłko+ 2 łyzki kaszki...a dziś pierwszy raz marchewka ![]() idzie mały na masę hahha ale śmieszek z niego niesamowity ale wagę to ma tą z kategorii ciężkich ostatnio pisałaś ze Kostek 10kg waży chyba? co nie
|
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to mówią Najpierw masa,później rzeźba Kostello teraz ma ponad 10kg ale on lata jak nakręcony więc spala kcal na bieżąco Boże wyszykowałam się na rano do pracy...ale dziwne uczucie
|
|
#4602 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja też spadam bo muszę wstać przed 6tą-jutro w drodze wyjątku na 7mą idę
a później będę wstawać przed 5tą Odezwę się rano jak dam radę
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu miłego pierwszego dnia w pracy
![]() ech nie pocytowałam dziś wszystkich i wybaczcie, że tego nie zrobię. że tak powiem wszystkie członki odmawiają mi posłuszeństwa. czy myślicie, że mogę raz spróbować dać Hanulce na noc kaszkę zamiast mm? może w tym rzecz z budzeniem się, że ona głodna jest no i czy np łyżkę kaszki mogę dodać do mm i dawać przez butlę czy to już jak kolacja z łyżeczki musi być?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#4605 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska możesz zamiast mm dać kaszkę na noc, ja tak często robie. Możesz łyżeczką , jak wolisz, tylko jeśli Hania będzie bardzo zmeczona to może marudzić przy łyzeczce , wtedy lepiej butlą idzie. Zobaczysz jak Hani pasuje
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4606 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja mam masę ![]() Cytat:
No byłam, pogadałam. Nawet się tego domyślali i ładnie poszło. Jakoś to będzie. I nie znienawidzą mnie, rozumieją mnie i popierają. Idę się wypluskać, u nas dziś taki upał i cała się kleje. A to przecież Islandia!!! A i sesje z panią psycholog już mam umówioną na piątek |
||
|
|
|
#4607 |
|
Wtajemniczenie
|
Mu śliczny Miki
![]() Został mi zaległy tydzień kalendarza i do spania. Chcę już nadrobić bo wyszłam na bieżąco Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Yss super, że rozmowa za tobą i psycholog umówiony Owocny dzień! Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc moje drogie
jutro po cytuje
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska, Ruda ja po prostu lubie kaszanke z cebula i juz.
Ruda, powodzenia dzisiaj! Mu, jaki sliczny cudak. Ja informuje ze dzisiaj bede dopoero pod wieczor, nie ide do pracy a jade na do naszych audytorow do Wawy na jakies doopne szkolenie. Milego dnia dla Was
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ laski. Probuje jesc sniadanie ale mam scisniety zoladek. Jak wstalam to Kostus juz sie2razy obudzil. Serce mi chyba peknie zanim Domu wyjde. Debil ze mnie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
My dzis ciezka noc, jak wcxoraj bylo super tak dzis do kitu mala zjadla kaszki 100 na kolacje ok 19,30 i potem pobudki o 24-2-5 ale cala noc sie wiercila , krecila budzila i w sumie ja nie pamietam czy spalam czy nie:/ a zaluje ze jej butli nie dawalam tylko cycka bo rano puste i w nocy tez chyba glodna byla:/Mu ale masz power gratki zaraz obejrze Mikiego.Ewciu powodzenia pierwszego dnia w pracy!!! Zarabiaj na waciki;D Hmmm no i leb mnie tak boli ze zapomnialam co mialam napisac dalej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Mysiu to udanego i szybkiego szkolenia, oby bylo cos ciekawego i zeby zarelko dali dobre buzka![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Mu Mikus sliczny i wcale nie wyglada na to 8kg , fajny chlopak
|
|
|
|
#4612 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek!
Noc spokojna do prawie 5 Szykuje sie na ... spacer z koleżanką. Co za nieludzka godzina, kawy ![]() Gianka Ewcia powodzenia w pierwszym dniu pracy! Mysia przyjemnego szkolenia, oj kochają Cię audutorzy ![]() Aaaa i Ewcia Kluska o kaszance się nie myśli tylko je Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4613 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko na chwilke nawet nie nadrabiam.
ARLETKA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W DNIU TWOJEGO ŚWIĘTA. SPEŁNIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN I ZADOWOLENIA Z CORCI.
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Ziajka, moze i kochaja ale ja ich nie
No nic... juz jade.
|
#4615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
04.07 ważył 8600 kg i miał 66 cm. Cytat:
![]() Cytat:
Ja też musze nad tym pomyśleć bo dziś były 4 pobudki na cyca ![]() Cytat:
Arletko kochana wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#4616 |
|
Zadomowienie
|
Iza moja wczoraj miala tj bilans pol roczny i wazy 8700 a wzrost 67 wiec jest taka jak Domis ale jak na swoj wiek to chyba nie najlepiej. Jak sie liczy te centyle?
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Arletka wszystkiego najlepszego , spełnienia najskrytszych marzeń
|
|
#4618 |
|
Wtajemniczenie
|
Arletko spelnienia marzeń kochana i pociechy z Lenki i tżta
![]() Kami wpisz siatki centylowe w google to wyskoczą to samo Ci obliczy, powinny być też z tyłu książeczki zdrowia dziecka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Arletko 100 lat ![]() Mysiu miłego szkolenia i tak jak pisze Gianka, oby dobrze dali jeść ![]() Iza to teraz Domiś więcej kcal spala i już tak nie przybiera Gianka bardzo dobrze powiedziane "nawet nie wiem czy spałam" mam to samo prawie co dzień współczuję nocki, moja podobna. od 3 były popłakiwania aż do 7 a potem tylko godzina snu. ledwo żyję i niestety brak mi już cierpliwości Hanka nawet przez sen wspina się na mnie ciągnąc za włosy i skórę (tak wczepia się paluszkami, szczypie i pociąga się) a najgorsze jak śpimy, ona przy cycu i nagle chce na brzuch i całą swoją masą opiera się nas mojej piersi jak nie zdążę jej zdjąć to wbija łokieć, to bardzo boli. a ja bardzo się denerwuję.no i ciągle się wspina na leżaczek a nawet meble i krzesła. a ja mam oczy dookoła głowy i nie bardzo mam kiedy napisać nawet. teraz leżę na wznak a ona chodzi z prawej na lewo i z powrotem.. to poużalałam się.
|
|
|
#4620 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
Ewcia trzymam za Ciebie kciuki, wszystko będzie ok Lila Ty skubańcu masz tysiąc pomysłów na obiad ![]() Iza tż nie powinien tak mówić ale spróbuj sama robić coś z warzywkami, faktycznie zaoszczędzisz i zawsze możesz zrobić zapasy ![]() Arletka Wszystkiego Najlepszego, co sobie tylko życzysz Pociechy z malutkiej i jak najmniej powodów do zmartwień Współczuję tej sytuacji z lekarzem, straszna nieodpowiedzialność, nie mówiąc o kostce rosołowej Mu śliczny ten Twój bobasek, bardzo pocieszny ![]() Mysia jak kaszanka smakowała to bardzo dobrze, ja akurat od urodzenia za nią nie przepadam ![]() Nie wiem co komu miałam jeszcze napisać ![]() Zrobiłam zapiekankę jarzynowo-ziemniaczaną pod beszamelem, smakuje jak jesienne duszonki, ale co. Myślę o Tasi, co tam będzie z Hanią, razem w piątek mamy wielki dzień. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Kluska jak Hania zacznie chodzić, to dopiero będzie się działo, ważne, że ma dużo sił
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

Co nie znaczy, że nie lubię, szczególnie taką ze wsi, jak mamusia zawsze przywozi

Wybaczam nieobecność
ale radości jest chyba najwięcej i bardziej się ja zapamiętuje
21:30 a ty mi taki opis obiadów zaserwowałaś, że muszę podłogę ścierać 

będzie dobrze

mala zjadla kaszki 100 na kolacje ok 19,30 i potem pobudki o 24-2-5 ale cala noc sie wiercila , krecila budzila i w sumie ja nie pamietam czy spalam czy nie:/ a zaluje ze jej butli nie dawalam tylko cycka bo rano puste i w nocy tez chyba glodna byla:/

współczuję nocki, moja podobna. od 3 były popłakiwania aż do 7 a potem tylko godzina snu.