|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
![]() A na wizażu juz mamusie marcowe, zaraz będą kwietniowe za to my rozpakowane. Alez ten czas pędzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
hehe ja te 66gr miałam na paczce za 21,99, także źle nie jest
![]() mogę i fotkę wrzucić, jak chcecie. ale u mnie było dziś oberwanie chmury, grad leciał chyba bite 20 min ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
czekamy jeszcze na szkło kuchenne, będzie tam gdzie ta biała ściana została
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nieciekawie :/ ale południe Polski często tak Dostaje w pupę ![]() Mam rodzinę pod żywcem, u nich niby potoki malutkie i spokojnie płyną ale jak przychodziły deszcze to robiły spustoszenie, a grad to tez wielke straty robi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
tak, dziś widziałam rabat tylko dla posiadaczy karty rossnę 11zł na paczce pampersów, chyba firmy P., jakoś 80 czy 90 szt w paczce. także spoko. i to mnie natchnęło do zastanowienia się czy nie warto by było już teraz zacząć kupować-pampersy się nie przeterminują, a jest to jednak ładna zniżka.
no do Żywca mam stosunkowo niedaleko ![]() auto stało pod drzewami, bo akurat u koleżanki byłam w bloku, całe szczęście nic nie spadło. tylko trochę liści i parę małych gałązek. ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- niedługo tż wraca z pracy, także idę do wyrka zachować pozory, że poszłam spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze,że się nie stało nic z autem, te gałęzie naprawdę potrafią wielką szkodę wyrządzić. ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- Dobranoc Basiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Wtajemniczenie
|
Siedze sobie wlasnie i wcinam rennie..
![]() ![]() Ciekawe czy teraz szybko zasne.. W ciazy powinno byc powiedzenie ''jak nie urok to zgaga'' ![]() ![]()
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zadomowienie
|
Jestem w końcu. Przez to przeziębienie nie mam w ogóle oczoty na nic. Zresztą mialam problem z szefem który juz rozwiazalam. Nie chciał wypłacić chorobowego aż wczoraj zadzwoniłam i sie z nim pokłóciłam powiedział ze nie mam po co do niego wracać. Ale przynajmniej kasa na koncie
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Wtajemniczenie
|
Hejka ja ostatnio mało pisze ale jakos tak weny do pisania nie mam, ciagle sie denerwuje przez tz chodzi i mnie tak denerwuje ze szok pomimo ze prawie calymi dniami go nie ma w domu:/
DO tego te moje bole w brzuchu i w okolicy zeber, dobrze ze jutro wizyta to moze cos mi gin powie. Monika chyba czegos nie doczytałam widze ze wrocilas do tz. Bezaczek piekna kuchnia ![]() Dzisiaj wybieram sie do rodzicow to sie moze odstresuje troche i chyba wezme tz na jakas rozmowe jak przyjedzie z pracy bo ile można tak sie zachowywac (chociaz sadze ze to zachowanie to przez przemeczenie bo pracuje teraz strasznie duzo, ciagle mowi ze teraz beda wydatki)! Zrobilam mu sniadanie a przy okazji zjadalam drozdzowke i jeszcze sobie leze w lozeczku, dzis niezly upal bedzie.
#4601 |
Raczkowanie
|
Hejka.
U mnie już od rana duszno w domu, choć okna pootwierane. Śniadanko zjedzone, zaraz się będę zbierać po odbiór wyników, bo w czwartek wizyta, to żebym potem nie zapomniała. Ogólnie tylko Was podczytywałam, bo zrobiłam wczoraj "eksplodujące pudełko" na ślub, bo znajoma jest chrzestną i mnie prosiła o pomysł jak inaczej wręczyć kasę. Ukręciłam też bukiet z czekoladek, bo teściowa mnie prosiła, gdyż idą jakoś na początku sierpnia na wesele córki sąsiadów. Ojjj powiem Wam, że to juz chyba nie na moje nerwy i siły. Jak mi coś nie szło wkurzałam się, a że lubię być dokładana i bym siedziała i dłubała wszystko pomalutku, to czas, jaki temu poświęcam obecnie już nie jest taki do wysiedzenia. Brzuch potem miałam trochę napięty, aż się wystraszyłam i stwierdziłam, że na raty sobie muszę zacząć rozkładać, bo jak będę tak robić to jako następna wyląduję w szpitalu. Mąż też mi nagadał trochę do bańki i ma rację, mam już ograniczony zasięg, nie będę się tak wypuszczać w miasto. Dziś tylko wyniki odbiorę, potem do Biedronki na szybko i wracam, obiad mam to mogę coś dalej działać. Jak wstawałam nad ranem do toalety zabolały mnie plecy z jednej strony, jakby korzonki i promieniował ból do nogi, nie no mówię, ale się załatwiłam. Chciałam jeszcze trochę dopieścić ten słodki bukiet, bo sen odszedł na dobre, ale ani stać ani siedzieć i poszłam jeszcze do meża poleżeć chociaż. Jednak to pomogło, potem wstałam bez szwanku. A jak mnie dobijały te komary, no tak brzęczały... Jeszcze mi została do zrobienia kartka na ślub, bo znajoma też idzie balować i pamiątka na chrzest na niedzielę dla bratanka męża. Niby wiem jak bym chciała by wyglądała, to jakoś nie wiem z której strony zacząć. Wczoraj do tego pudełeczka zabierałam się od rana, a tak naprawdę zaczęłam może po 13tej, ale zadowolona jestem z efektu. Musze jeszcze nie zapomnieć fotek porobić. Może wreszcie kiedyś zbiorę choć te ostatnie moje dłubaniny i Wam pokażę, tylko nawet nie wiem jak tu się fotki dodaje. Dumam ciągle w co się na te chrzciny ubrać. Wczoraj wygrzebałam jeszcze jedną uciągliwa kieckę, odcinaną pod biustem, to muszę sobie urządzić jakieś przestrajanki i może wreszcie się na którąś zdecyduję. Na chwilą obecną mam 3 różne, to stwierdziłam, że szkoda mi kasy, by kupować coś na raz. Pyknę w tym co mam, jakieś drobne dodatki i będzie gicio. Dobra spadywauję się ubierać,bo potem będzie już tylko mocniej słońce grzało. Do potem robaczki, a chorowitki niech nam szybciutko zdrowieją ![]() Aaa i wkurzyłam się trochę na tę aptekę gemini. Niby napisane, że kurierem ta wysyłka, a zamówiłam w tamtą środę chyba i liczyłam, że na piątek, no max. poniedziałek będzie towar. Tym bardziej, że się załatwiłam, bo zostałam bez witamin od piątku (?). Dobrze, że to nie jakieś ważniejsze leki, bo bym się ostro wpieniła. Wieczorem dostałam maila, że towar wysłany, to może łaskawie dojdzie dziś. Mam już nauczkę, połaszczyłam się, że tanio, ale chyba czas źle przekalkulowałam i już drugi raz tak zostałam na weekend bez leków. Kupiłabym na miejscu, nawet tę jedną paczkę, ale około 20 zł drożej to bez sensu. Nawet większość z Was chyba nie bierze witamin, więc jak ja nie łyknęłam 3 dni to mnie z nóg nie zetnie ![]() Edytowane przez ircha06 Czas edycji: 2014-07-15 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kartki, boshe ostatnio zrobiłam w lutym chyba ![]() ![]() ![]() Witamy ![]() Mucha nie daje mi spac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4603 |
Rozeznanie
|
Witam i ja
![]() Moj Tżcik od rana jak mróweczka ![]() ![]() ![]() Kochany już z psiakiem zdążył wyjść a ja w piżamie się lenię i zastanawiam co wpakować do żołądka ![]()
#4604 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Idziemy na piaskownicę póki nie ma żarówy...
___ ![]() ![]() ![]() Edytowane przez DorissiriD Czas edycji: 2014-07-15 o 07:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4606 |
Zadomowienie
|
Bezaczku piękna kuchnia, te kolory
![]() Witam się i ja już po śniadanku ![]() Rano już skoczyłam nakarmić pieska i wyprowadzić ją na króciutki spacer (ale ciii, żeby Tż się nie dowiedział ![]() ![]() Wczoraj rozmawiałam z rodzicami przez skypa i doszłam do wniosku, że mam identyczny głos jak moja mama ![]() ![]() Dziewczyny, Wy tak pięknie piszecie o swoich dzieciach, o podejściu do wychowania.... Mam nadzieję, że też znajdę w sobie tyle siły i cierpliwości, żeby wychować moją córkę najlepiej jak będę potrafiła. Inspirujecie mnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4607 | ||||||
Raczkowanie
|
Witam się z rana
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niezłą okazję złapałaś z tymi rajtuzami ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ircha06 co to za "eksplodujące pudełko"? Cytat:
![]() ![]() ![]() A u mnie dziś prawie nieprzespana noc... ![]() ![]() ![]() Do tego wszystkiego upał się u mnie niesamowity zapowiada, a ja na 16 jakoś do sr muszę dotrzeć ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pospalysmy z corcia do 8 - rozpusta ![]() Wiece że tej karty rossnet to się jeszcze nie dorobilam. Mało co tam kupuje - pieluchy w Biedronie, słoiczkow nie kupowalam, jak potrzebowalam oilatum to na necie bo taniej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Konto usunięte
|
Witam się
![]() Czytałam was wczoraj ale nie miałam siły odpisać. Trochę wczoraj poszalałam i brzuch mi ciągnął. Odezwę się później :-* miłego dnia mamuśki! Edytowane przez 41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde Czas edycji: 2014-07-15 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko wydaje mi sie ze dostalam zgage dlatego ze zjadlam pizze z sosem czosnkowym ![]() ![]() Witam się,zbieram sie na fitness ![]() ![]() ![]() Wam tez tak ostatnio czas szybko leci??Ten I trymestr do tragedia...ciagnął się i ciagnął... teraz czas tak zasuwa mimo ze malo co robie ![]() Mama wczoraj kupila 4 spioszki i 2 kaftaniki i gryzak bo był z żyrafą ![]() Babka w komisie dzieciecym ma takie ceny ze szok,spioszki po 6zl,kaftaniki po 4zl,niektore rzeczy mama kupila i po 2zl a wszystko jak nowe,co najlepsze przyjezdzaja do tego sklepu ludzie z innych miast ![]() agness2011 mnie bolą pachwiny w nocy... mi to przechodzi jak to rozchodzę.Powiedz lekarzowi na wizycie. Ale w wiekszosci przypadkow to taka jest fizjologia i tyle...
13.09.2014 Szymonek ![]() jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm) ![]() Edytowane przez małaPaulina Czas edycji: 2014-07-15 o 08:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Wtajemniczenie
|
czesc wszystkim.
Nie wiem czy zdolam was nadrobic. Nie mialam ostatnio czasu na forum. Maz wyszedl ze szpitala i wszystko jest ok. Mozemy kontunuowac sr ![]() Dzis jedziemy na zwiedzanie szpitala w ktorym bedziemy rodzic ![]() Poza tym koncze kompletowac wyprawke. Zostały mi jakies drobiazgi a ostatnio zamowilam na allegro piekny koc akrylowy i czekam az przyjdzie do mnie ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie mam siły pisać, od wczoraj źle się czuję, łeb mi pęka i jestem taka do ![]() Czuję się jak flaczek. Bezaczek bardzo ładna kuchnia ![]() Niestabilna ale widok ![]() Czekam na przesyłkę z Gemini, już powinni dojść, w sobotę zamawiałam, a zostałam bez magnezu od wczoraj ![]() Aniu mam nadzieję,że wszystko u Ciebie dobrze, Agnes i Karolcia to samo, 3mam kciuki strasznie mocno za Was ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-07-15 o 08:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie z rana
![]() Co za ciezka noc ![]() Lecia widze bidulko ze tez sie meczylas :glasi: U mnie skonczylo sie na jeszcze jednej tabletce, bo niestety jedna (o dziwo) nie pomogla i zasnelam przed 6 ![]() Teraz wstalam na siusiu i przy okazji zrobilam sobie sniadanko ![]() Chalke z dzemem i nutella pycha ![]() W sumie to moglabym juz nie spac, zrobilabym pranie i poodkurzala w mieszkaniu ale maz spi i glupi szwagier po nocce tez spi wiec ![]() W takim razie moze jeszcze troche pokimam (i pewnie wstanem o 12 hehe ![]() Allcarola dobrze ze dziady wyplacili te pieniadze.. uwielbiam prywaciarzy ![]() Ircha napewno sie nic nie stanie jak bedziesz miala przerwe chwilowa w witaminkach, ale rzeczywiscie dlugo czekasz na paczke. Moze oni czekali na dostawe jednego z produktow i dlatego tak pozno wyslali. Ja mialam tak ostatnio z jedna paczka na all. Dzwonilam do nich i okazalo sie ze hurtownia ktora ich zaopatruje w jeden z produktow miala problem i automatycznie wszystko sie przesunelo. Ale w ramach wynagrodzenia oczekiwania dostalam malutkie gratisy: skarpeteczki dla dziecka, naklejke na samochod ze jedzie z nami bobas i czerwona kokardke do wozka. A i jeszcze dwie jakies probki kremow ![]() Czekamy na te zdjecia, napewno prezenty piekne ![]() Jak wejdziesz w napisz odp to tam bedzie dodaj zalaczniki i wybierasz jakie zdjecia chcesz wrzucic ![]()
#4615 |
Zakorzenienie
|
Współczuję Wam tej zgagi dziewczyny
![]() Mnie wczoraj coś piekło przez moment, ale ustąpiło. Nie wiem co to ![]()
#4616 |
Wtajemniczenie
|
Asiu podrzuc ta ksiazke w pdf
![]() Moze i mi sie spodoba ![]() Szukalam tej ksiazki ''dzieci w Paryzu nie grymasza'' ale niestety jej nie ma, bylam nawet w 2 ksiegarniach zeby ja sobie przejrzec i tez nie ma. Albo jest tak rozchwytywana albo mieszkam w dupnym miescie ![]() ![]()
#4617 |
Konto usunięte
|
Witamy
![]() Wiecie, ze ostatnio jestem tak leniwa, ze nawet nie chce mi sie zadzwonić do położnej i umówić na wizytę ![]() ![]() Katerina-u nas wieczorami następuje wybicie much co do jednej ![]() ![]() ![]() ![]() Ircha-ja pomimo tego, ze mam witaminy non stop to czasem nie biorę ich ze dwa dni ![]() ![]() ![]() Mi w sumie tez gorąco w nocy ale tak fest to tylko jakos 3 godz po zaśnięciu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Misstic z chęcią, ale wściekłam się jak diabli, bo to był tylko zwiastun, 10 stron
![]() ![]() Zobaczę jak stoję z budżetem i może zamówię na allegro, bo tak strasznie mi się spodobała, że muszę ją przeczytać do końca, po prostu muszę ![]() Zjadłam loda ![]() Dziwna jestem od wczoraj, nawet na jedzenie nie mam ochoty zbytnio ![]()
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szklanki wlej około 3 łyżek płynu do mycia naczyń i do polowy wlej ocet. A później zobaczysz sama ![]() Dzień dobry ![]() Noc fatalna, rano 7 a tu gołąb zaczął gruchac musiałam pogonic bo za blisko drzwi balkonowych juz był. Niby może chce mi się iść do sklepu po bułki ale nie jestem jeszcze przekonana o tym na 100% wiec poczekam z tak ważną decyzją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo u mnie też są ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.