|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18
Cytat:
![]() [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47758392]Ja dostałam fazę na The Great British Bake Off, już kończę 4 sezon ![]() ![]() [/QUOTE] Kocham to, bo wszyscy tam są dla siebie tacy mili, to urocze. 'Zajęłam się robieniem kremu, zupełnie zapomniałam o upieczeniu sufletu!'
![]() |
#4592 |
Ha ha ha ha ha
|
Ma dobry gust Twój facet
---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Lubię filmy i lubię seriale, dlatego nie mam życia.
![]() |
#4593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47757870]Wlacz Arrow sobie. Ja wlasnie drugi sezon ogladam. Oczywiscie na podstawie komiksu. Wartka akcja, swietny glowny bohater. Teraz bedzie spin off o Flashu. Jaram sie nieziemsko <3. Uwielbiam komiksowe ekranizacje.[/QUOTE] Arrow nie przypadl mi do gustu, obejrzelim kilka odcinkow i nieee. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4594 |
kobieta za ladą
|
ja się dziwię ze zadna nasza rodzima gwiazdka nie oblała się lodem/wodą tak jak amerykańskie gwiazdy
dlaczego ![]()
#4595 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mnie się podobał we wszystko co kocham |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |||
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do strzal to przeca raz, ze efekty musza byc. Dwa, ze Oliver cwiczy od lat. Temat wyspy wciaz sie przewija. Nie ma co ukrywac, ze Arrow to najlepsza ekranizacja telewizyjna komiksu. Nawet w porownaniu do filmow ustepuje tylko Batmanowi. Superman to dno. Spiderman taki se. Green Lantern bylo gwozdziem do trumny dla serii. Daredevila przemilcze. ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Wiem. Dlatego wlasnie napisalam, ze na razie nie ma sie do czego przyczepic ![]() Wiesz co. Argumenty rozumiem. Ale z częścią się nie zgadzam, część do mnie nie trafia, a koniec końców i tak ten serial mnie po prostu nudzi i wydaje mi się trochę żenujący ![]() Cytat:
http://jastrzabpost.pl/2014/07/22/jo...hajzera-wideo/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na darmowych ogloszeniach tez czesto sa takie oferty, ze chyba naprawde nikt tego nie sprawdza przed wrzuceniem.. Sama zglosilam kilka ogloszen o tresciach pedofilskich, dopiero po moich mailach je usuneli.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774635
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziwi mnie, ze ostatnio wciagnely mnie programy motoryzacyjne
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
I dziwią mnie 18-19 stki uważające się za wielce dorosłe.
![]() ![]() Zdziwiło mnie wczoraj,brałam nowy telefon nokie lumie 930. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Konto usunięte
|
Tez ogladam programy motoryzacyjne. A top gear to juz w ogole love
![]() Takasobie tez sie uwaza(la) za dorosla xd Karinio, moze pan chcial sobie hue hue posmieszkowac hue hue. Albo wzial Cie za gimnazjalistke xd |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Ale umarla! Wniosek? Nie uwazajcie sie za dorosle
![]() Ja sie nie uwazam za omujcholeraboze taka dorosla. Po co? Zawsze bedzie ktos starszy ode mnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4604 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Ogladam The Strain, jest spoko.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I mój gust muzyczny nie ma z tym co pisze nic wspólnego, bo abym mogla się pobawić przy moich kawałkach, to nawet w dużym miescie wyczekiwałam specjalnych imprez raz na kwartał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Copyraptor
|
Dziwi mnie, że jak harleyka pisze posty to nie widać tytułu wątku nad nimi...moje OCD kwiczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zadomowienie
|
A teraz w temacie może nie dla wszystkich bliskim, ale moje ostatnie zaskoczenia w związku z ciaza i macierzyństwem:
Otóż rozwaliła mnie ostatnio jedna znajoma, która podbija pod trzydziestkę, zajmuje wysokie stanowisko w jednej z większych polskich firm i w dniu, na który przypadał jej termin porodu, naturalnego, ciaza bez zadnych komplikacji, pojechała z mężem, szwagrem, siostra i kimś tam jeszcze do szpitala rodzić. Lekarz zapytał ją czy cos zaczęła czuć, czy pojawiły się skurcze, bole, czy ew. odeszły jej wody, a ta odpowiada zdziwiona, że no nie. Wiec lekarz spytał, kto ja tutaj przysłał i dlaczego, a ona, ze przecież on, bo wpisał jej w papierach: data porodu 13.05.2014... Kolejna mistrzyni to moja kuzynka, nauczycielka biologii, która w tym roku po "bardzo ciężkiej ciąży" *(czyli wyczytywała wszystkie internetowe bzdury na temat zagrozenien w ciąży i wszystkie u siebie odkryla), kobieta swiatla i wiedzaca teoretycznie o wychowaniu dzieci wszystko (doradzala mi, choć jeszcze w ciąży nie była, co powinnam a czego nie w związku ze swoim dzieckiem) gdy w końcu została matka nie mogla pojac dlaczego jej 3 tyg dziecko nie spi w nocy i placze. Ona nie mogla spac... a ja do dziś nie mogę pojąć. Edytowane przez Black_Rose Czas edycji: 2014-08-19 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4611 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() edit, bo zapomniałam, niech obrazu dopełni, że pani nie jakaś niedoświadczona,dychę ode mnie starsza, a ja jestem prawie dychę starsza od takiejsobie ![]() Edytowane przez 201604190934 Czas edycji: 2014-08-19 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze zrozumialas? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4615 |
Konto usunięte
|
Ja tam do dzis nie moge wyjsc z szoku ze na wizazu zaproszenie bez os tow to obraza. U mnie to najnormalniejsze w swiecie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Ale i tak kazdy robi po swojemu i to sprawa organizatorow tak naprawde. Zawsze mozba przeciez nie isc. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4617 |
Ekspert od Dupy Strony
|
No ale takie np. Suits, BBT, Orphan Black do nich nie należą. Ja za takimi jak napisałaś też nie przepadam. Brat mi każe oglądać Grę o tron, ale jakoś nie mogę się zmusić.
![]() |
#4618 |
Konto usunięte
|
Moze to ze u mnie nie robi sie wesel na 200 osob tylko 50-90. I przy takiej ilosci rodzenstwa mojej mamy nie da sie zaprosic osmej wody. No nie wiem naprawde ja tam sie nie czuje obrazona i tak sie u nas robi xD
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- BBt jestem w stanie ew obejrzec ale suits nigy nie widzialam. Moze powinnam |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Konto usunięte
|
SUITS polecam z całym serduchem, o i Dobrą Żonę z tej samej tematyki. Oglądam z angielskimi napisami i tłumaczę sobie, że nie, nie marnuję czasu, który miałam poświęcić na coś pożytecznego, tylko uczę się branżowej terminologii xd
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Co to BBT? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.