Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-19, 06:31   #4591
weraa66
Zadomowienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Ja kocham kosciukiewicza i dla niego obejrzalam nawet bejbi blues. Moze nawet nagrac film o fabryce pasztetu polece na to pierwsza.
Bejbi blues, ale mnie wkurzała ta laska. Laleczka, z saskiej porcelanyy

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47758392]Ja dostałam fazę na The Great British Bake Off, już kończę 4 sezon. Te emocje czy ciasto opadnie, czy nadzienie nie będzie zbyt rzadkie, czy uda się wyciągnąć ciastko z foremki bez rozwalania go? Te góry słodkiego żarcia. No i Paul Hollywood sama nie wiem czemu on mi się tak podoba.
[/QUOTE]

Kocham to, bo wszyscy tam są dla siebie tacy mili, to urocze. 'Zajęłam się robieniem kremu, zupełnie zapomniałam o upieczeniu sufletu!'

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=841721 Zapraszam na wymianę!
weraa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 07:25   #4592
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Nie moge ;/ facet zmusza mnie do ogladania wikingow w tv.
Ma dobry gust Twój facet

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość

Lubię filmy Lubcie filmy Sensacja, thriller, kryminał, dramat, akcja, ou je.
Lubię filmy i lubię seriale, dlatego nie mam życia.

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 07:39   #4593
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Xd
Boze byles swiadkiem smierci knuta jurdofa?

Czemu ten serial jest taki nudny o ludzie.
Nudny? Nudny? Wikingowie sa NUDNI?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47757870]Wlacz Arrow sobie. Ja wlasnie drugi sezon ogladam. Oczywiscie na podstawie komiksu. Wartka akcja, swietny glowny bohater. Teraz bedzie spin off o Flashu. Jaram sie nieziemsko <3. Uwielbiam komiksowe ekranizacje.[/QUOTE]

Arrow nie przypadl mi do gustu, obejrzelim kilka odcinkow i nieee.

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że ktoś poza moim TŻ lubi Arrow ja naprawdę wiele rzeczy potrafię oglądać, ale Arrow mnie tak wkurzał. To mówienie z chrypą, wystrzeliwanie 239805690283775 strzał na sekundę i w ogóle bycie ochachnajlepszywewszystki mwszystkomiwychodzi jest dla mnie nie do zniesienia, wymiękłam.
Dokladnie Nie sadzilan, ze ktos to lubi.

Stary 2014-08-19, 08:03   #4594
dudipopka
kobieta za ladą

ja się dziwię ze zadna nasza rodzima gwiazdka nie oblała się lodem/wodą tak jak amerykańskie gwiazdy
dlaczego

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 08:04   #4595
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Ja kocham kosciukiewicza i dla niego obejrzalam nawet bejbi blues. Moze nawet nagrac film o fabryce pasztetu polece na to pierwsza.

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

W ogole matka teresa od kotow taki smutek. I wtey zaczela sie moja milosc
mnie on przeraził w tym filmie.

mnie się podobał we wszystko co kocham
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 08:26   #4596
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Awww cholerna chodz przytule cie w przyplywie milosci do wspolnego hejtu na takie seriale .
tultultul

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Jakby trzymał bazookę to byś oglądała ze spokojem, szczały cię drażnią

Może

Demi, ufuf.
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47758024]Chyba z uwaga nie ogladalas sadzac po wnioskach . Arrow nie raz i nie dwa dostal w dupe. Wcale nie jest najlepszy we wszystkim, bo nie poradzilby sobie bez Arrow Team a zwlaszcza Felicity. A wiadomo, ze regularnie pomimo trudow musi triumfowac, bo jakby go zabili to serialu by nie bylo .
Co do strzal to przeca raz, ze efekty musza byc. Dwa, ze Oliver cwiczy od lat. Temat wyspy wciaz sie przewija.

Nie ma co ukrywac, ze Arrow to najlepsza ekranizacja telewizyjna komiksu. Nawet w porownaniu do filmow ustepuje tylko Batmanowi. Superman to dno. Spiderman taki se. Green Lantern bylo gwozdziem do trumny dla serii. Daredevila przemilcze.

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Wiem. Dlatego wlasnie napisalam, ze na razie nie ma sie do czego przyczepic .[/QUOTE]

Wiesz co. Argumenty rozumiem. Ale z częścią się nie zgadzam, część do mnie nie trafia, a koniec końców i tak ten serial mnie po prostu nudzi i wydaje mi się trochę żenujący

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
ja się dziwię ze zadna nasza rodzima gwiazdka nie oblała się lodem/wodą tak jak amerykańskie gwiazdy
dlaczego
No jak nie?

http://jastrzabpost.pl/2014/07/22/jo...hajzera-wideo/
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 08:32   #4597
spaghettii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Interes zycia, ogloszenia usuwane z darmowych portali tam wrzucaja za kilka groszy

Na darmowych ogloszeniach tez czesto sa takie oferty, ze chyba naprawde nikt tego nie sprawdza przed wrzuceniem.. Sama zglosilam kilka ogloszen o tresciach pedofilskich, dopiero po moich mailach je usuneli..

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 08:34   #4598
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spaghettii Pokaż wiadomość
Na darmowych ogloszeniach tez czesto sa takie oferty, ze chyba naprawde nikt tego nie sprawdza przed wrzuceniem.. Sama zglosilam kilka ogloszen o tresciach pedofilskich, dopiero po moich mailach je usuneli..

Na stronach miasta? Ciekawe jak to tam dziala, czy ktos to moderuje, czy ktos sie tym zajmuje, czyta to, cokolwiek.

Stary 2014-08-19, 09:03   #4599
Karinio
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774635 uwaga wrażliwe.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 09:10   #4600
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Dziwi mnie, ze ostatnio wciagnely mnie programy motoryzacyjne

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 09:13   #4601
Karinio
Zakorzenienie

I dziwią mnie 18-19 stki uważające się za wielce dorosłe. Foch,bo niedostały osobnego zaproszenia na ślub.

Zdziwiło mnie wczoraj,brałam nowy telefon nokie lumie 930. Pan się pyta jaki kolor,wybrałam pomarańczowy żarówiasty.Przyniósł pokazał,zapytał taki chcesz??No tak taki,a to dla szpanu taka była jego odpowiedz. Serio?bo niewybrałam czarnego,bądz białego tylko taki bo poprostu chciałam to musi być dla szpanu.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 09:19   #4602
201604130936
Konto usunięte

Tez ogladam programy motoryzacyjne. A top gear to juz w ogole love

Takasobie tez sie uwaza(la) za dorosla xd

Karinio, moze pan chcial sobie hue hue posmieszkowac hue hue. Albo wzial Cie za gimnazjalistke xd
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 09:23   #4603
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Takasobie tez sie uwaza(la) za dorosla xd
Ale umarla! Wniosek? Nie uwazajcie sie za dorosle

Ja sie nie uwazam za omujcholeraboze taka dorosla. Po co? Zawsze bedzie ktos starszy ode mnie

Stary 2014-08-19, 09:31   #4604
magi18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
]

Lubię filmy i lubię seriale, dlatego nie mam życia.
To tak jak ja

Ogląda ktoś "The Strain"? Albo "Salem"?
magi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 09:32   #4605
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magi18 Pokaż wiadomość
To tak jak ja

Ogladam The Strain, jest spoko.

Stary 2014-08-19, 09:38   #4606
Black_Rose
Zadomowienie

GG do Black_Rose

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Dlatego piszę, że niech sobie puszczą kilka piosenek. Nie ma problemu dla mnie. Rozumiem ich potrzeby. Ale niech to potem się nie kończy tym, że garstka okupuje sprzęt jak jakaś mini armia, puszcza mocniejsze dźwięki, na głos chwali jakie to cuda a reszta do dno, a dalej historia idzie tak jak opisałam. Tym bardziej, że oni sami wiedzą w jakie towarzystwo idą się bawić, a większość z nas jednak lepiej bawi się przy czymś innym niż rock/metal/techniawa. Może gdyby trochę inaczej się zachowywali, dali czasami zmienić na ten pop, r&b czy coś innego i znowu wrócili do swojej muzyki bez gadania, że ich najlepsza, to inaczej by sytuacja wyglądała. Nie tak dziecinnie.
Na szczęście poza kłótniami o gusta muzyczne jakoś się dogadują wszyscy.
Mnie wykurzało zawsze do białego, kiedy szlam na imprezę, która miała mieć w miarę konkretny charakter muzyczny i o tym się uprzedzało to i tak zjawił się ktoś, kto owy klimat zmieniał uważając, ze np. właśnie Mettallica to grupa doskonała. Nie chodzi o to, która muzyka jest najlepsza, ale o to, aby uszanować to, ze wiadomym było przy czym bawić się będziemy i zazwyczaj jest to muzyka lekka, popularna i skoczna, bo przy takiej się tańczy, pije i smieje. Poza tym naprawdę irytujące jest przerywanie muzyki, wrzucanie kawałków nie z tej planety i brak jakiejkolwiek tolerancji dla ogółu... jest to po prostu infantylne i niezależne bardzo często od wieku. Idąc do klubu możesz ewentualnie zapłacić dj-owi za ulubiony kawałek, a on i tak pusci go zależnie od swojego gustu czy stylu w jakim jest impreza - tak w szanujących się klubach to wygląda.
I mój gust muzyczny nie ma z tym co pisze nic wspólnego, bo abym mogla się pobawić przy moich kawałkach, to nawet w dużym miescie wyczekiwałam specjalnych imprez raz na kwartał.
Black_Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 09:48   #4607
cholernarejestracja
Copyraptor

Dziwi mnie, że jak harleyka pisze posty to nie widać tytułu wątku nad nimi...moje OCD kwiczy.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 10:15   #4608
Zorzoli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magi18 Pokaż wiadomość
To tak jak ja

jaaaa.... hociaz srednio mnie wciagaja...akurat mi przypomnialas to sprawdze czy sa jakies nowe odcinki
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 10:19   #4609
Black_Rose
Zadomowienie

GG do Black_Rose

A teraz w temacie może nie dla wszystkich bliskim, ale moje ostatnie zaskoczenia w związku z ciaza i macierzyństwem:

Otóż rozwaliła mnie ostatnio jedna znajoma, która podbija pod trzydziestkę, zajmuje wysokie stanowisko w jednej z większych polskich firm i w dniu, na który przypadał jej termin porodu, naturalnego, ciaza bez zadnych komplikacji, pojechała z mężem, szwagrem, siostra i kimś tam jeszcze do szpitala rodzić. Lekarz zapytał ją czy cos zaczęła czuć, czy pojawiły się skurcze, bole, czy ew. odeszły jej wody, a ta odpowiada zdziwiona, że no nie. Wiec lekarz spytał, kto ja tutaj przysłał i dlaczego, a ona, ze przecież on, bo wpisał jej w papierach: data porodu 13.05.2014...

Kolejna mistrzyni to moja kuzynka, nauczycielka biologii, która w tym roku po "bardzo ciężkiej ciąży" *(czyli wyczytywała wszystkie internetowe bzdury na temat zagrozenien w ciąży i wszystkie u siebie odkryla), kobieta swiatla i wiedzaca teoretycznie o wychowaniu dzieci wszystko (doradzala mi, choć jeszcze w ciąży nie była, co powinnam a czego nie w związku ze swoim dzieckiem) gdy w końcu została matka nie mogla pojac dlaczego jej 3 tyg dziecko nie spi w nocy i placze. Ona nie mogla spac... a ja do dziś nie mogę pojąć.

Edytowane przez Black_Rose
Czas edycji: 2014-08-19 o 10:21
Black_Rose jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-19, 10:21   #4610
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
jaaaa.... hociaz srednio mnie wciagaja...akurat mi przypomnialas to sprawdze czy sa jakies nowe odcinki
The Strain jest troche dziwne, za duzo w tym nazistow Ale ujdzie, oglada sie normalnie. Uwielbiam seriale, ale jest tak malo fajnych...

Stary 2014-08-19, 10:23   #4611
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że jak harleyka pisze posty to nie widać tytułu wątku nad nimi...moje OCD kwiczy.
Faktycznie. Nie zauważyłam. Tak jakoś łyso wyglądają i mi smutno :<

edit. O. A teraz jest. Po prostu fundacja spełniamy marzenia.
Stary 2014-08-19, 10:40   #4612
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Black_Rose Pokaż wiadomość
A teraz w temacie może nie dla wszystkich bliskim, ale moje ostatnie zaskoczenia w związku z ciaza i macierzyństwem:

Otóż rozwaliła mnie ostatnio jedna znajoma, która podbija pod trzydziestkę, zajmuje wysokie stanowisko w jednej z większych polskich firm i w dniu, na który przypadał jej termin porodu, naturalnego, ciaza bez zadnych komplikacji, pojechała z mężem, szwagrem, siostra i kimś tam jeszcze do szpitala rodzić. Lekarz zapytał ją czy cos zaczęła czuć, czy pojawiły się skurcze, bole, czy ew. odeszły jej wody, a ta odpowiada zdziwiona, że no nie. Wiec lekarz spytał, kto ja tutaj przysłał i dlaczego, a ona, ze przecież on, bo wpisał jej w papierach: data porodu 13.05.2014...

Kolejna mistrzyni to moja kuzynka, nauczycielka biologii, która w tym roku po "bardzo ciężkiej ciąży" *(czyli wyczytywała wszystkie internetowe bzdury na temat zagrozenien w ciąży i wszystkie u siebie odkryla), kobieta swiatla i wiedzaca teoretycznie o wychowaniu dzieci wszystko (doradzala mi, choć jeszcze w ciąży nie była, co powinnam a czego nie w związku ze swoim dzieckiem) gdy w końcu została matka nie mogla pojac dlaczego jej 3 tyg dziecko nie spi w nocy i placze. Ona nie mogla spac... a ja do dziś nie mogę pojąć.
może to ta sama-koleżanka, nauczycielka biologi, przez ponad rok truła ciągle, że jest w ciąży....ale testu nie zrobiła zadnego....to było trucie już takie podniecone symptomami ciążowymi

edit, bo zapomniałam, niech obrazu dopełni, że pani nie jakaś niedoświadczona,dychę ode mnie starsza, a ja jestem prawie dychę starsza od takiejsobie

Edytowane przez 201604190934
Czas edycji: 2014-08-19 o 10:42
201604190934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 10:52   #4613
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, ze problemem jest wziecie osoby towarzyszacej jak jest sie zaproszonym pod rodzicow. Na slub kuzyna TZ-ta byl zaproszony bodajze z rodzicami (mial 20 lat), a i tak byl ze mna. Chyba nie trzeba miec osobnego zaproszenia jesli sie bierze +1? Nie wystarczy, ze wiedza, ze bedzie z kims?
Powiem Ci, że... nie wiem czy zrozumiałam dobrze to co napisałaś, ale jeśli tak to mnie to dziwi.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 10:56   #4614
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że... nie wiem czy zrozumiałam dobrze to co napisałaś, ale jeśli tak to mnie to dziwi.
Jak jest sie zaproszonym jako dziecko, pod rodzicow "panstwo X z rodzina / z dziecmi" to przeciez moze to dziecko wziac ze soba osobe towarzyszaca jak to uzgodni z para mloda. Ja tak bylam zaproszona na slub z TZ-tem, zaproszenia osobnego nie mielismy, ale kuzyn wiedzial, ze ja istnieje (nawet sie znalismy) i wiadomo, ze poszlabym z nim. Chociaz nie byli mnie na papierze
Dobrze zrozumialas?

Stary 2014-08-19, 10:58   #4615
201604181004
Konto usunięte

Ja tam do dzis nie moge wyjsc z szoku ze na wizazu zaproszenie bez os tow to obraza. U mnie to najnormalniejsze w swiecie...
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 11:02   #4616
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam do dzis nie moge wyjsc z szoku ze na wizazu zaproszenie bez os tow to obraza. U mnie to najnormalniejsze w swiecie...
Na wielkie wesele, gdzie jest sie osiemnasta woda po kisielu - wedlug mnie powinno sie zapraszac z osoba towarzyszaca. Na male - niekoniecznie. Na uroczysty obiad po slubie dla najblizszych to bym nawet nie liczyla, ze +1 bedzie U nas nikt nie zostal zaproszony z osoba towarzyszaca i nikt sie nie obrazil.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Ale i tak kazdy robi po swojemu i to sprawa organizatorow tak naprawde. Zawsze mozba przeciez nie isc.

Stary 2014-08-19, 11:03   #4617
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Przeeestan :d nie znosze takich. I fantasy i kostiumowych i historycznych. W ogole lista jest bardzo dluga .
Ale jak ja moglam o pitbullu zapomniec omg despero wybacz
No ale takie np. Suits, BBT, Orphan Black do nich nie należą. Ja za takimi jak napisałaś też nie przepadam. Brat mi każe oglądać Grę o tron, ale jakoś nie mogę się zmusić.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-19, 11:06   #4618
201604181004
Konto usunięte

Moze to ze u mnie nie robi sie wesel na 200 osob tylko 50-90. I przy takiej ilosci rodzenstwa mojej mamy nie da sie zaprosic osmej wody. No nie wiem naprawde ja tam sie nie czuje obrazona i tak sie u nas robi xD

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

BBt jestem w stanie ew obejrzec ale suits nigy nie widzialam. Moze powinnam
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 11:09   #4619
201604130936
Konto usunięte

SUITS polecam z całym serduchem, o i Dobrą Żonę z tej samej tematyki. Oglądam z angielskimi napisami i tłumaczę sobie, że nie, nie marnuję czasu, który miałam poświęcić na coś pożytecznego, tylko uczę się branżowej terminologii xd
Stary 2014-08-19, 11:11   #4620
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Moze to ze u mnie nie robi sie wesel na 200 osob tylko 50-90. I przy takiej ilosci rodzenstwa mojej mamy nie da sie zaprosic osmej wody. No nie wiem naprawde ja tam sie nie czuje obrazona i tak sie u nas robi xD

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

BBt jestem w stanie ew obejrzec ale suits nigy nie widzialam. Moze powinnam
To pewnie dlatego. Sa rodziny, gdzie wesela robi sie na wlasnie 200 osob i wiadomo jak takie liczby sie zbiera U nas na obiadokolacji bedzie 29 osob, najblizsza rodzina (rodzice, dziadkowie, moja ciocia i przy okazji tez chrzestna z mezem i kuzynka) i znajomi. Nie wyobrazam sobie robic wesela. Takze zaden ze znajomych sie nie obrazil, ze nie moze sobie kolezanki wziac Bo pary razem zaprosilismy, wiadomo.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Co to BBT?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości