|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
ne jesteś beznadziejna
![]() jesteś śliczna, piękna... do Ciebie do Twojej buźki nawet smutek nie pasuje ani dołek jak Cie zobaczyłam to pomyślałam że no gdzież, Madź piękna ![]() ze to nie możliwe żebyś miała jakiegokolwiek dołka dla doła ![]()
#4592 |
BAN stały
|
Zuz kochana
![]() Ciężko bywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Madź ja piszę samą prawdę
![]() i pamiętaj ZAM a bez Ciebie by go nie było ![]()
#4594 |
BAN stały
|
Ech
![]() Dzięki Zuzanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
no tak sobie brzydko pomyślałam
że gdyby tak wziąć jeszcze jedną literkę do ZAM i poprzekształcać to wyszło by ZMAZ ![]() idę na spacer już dziwna się robię ![]() Madź ![]()
#4596 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zboczuch. ![]() ![]() ![]() Zuzannka Cytat:
![]() ![]() Madzia. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zadomowienie
|
Ja tez chce sie pouzalac!
![]() nikt mnie nie kocha, faceci ode mnie uciekaja jak tylko moga i w ogole jestem brzydka i glupia ![]() dziekuje za uwage. |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Nie jest tak znowuż źle ...
![]() Ale chciałam ponarzekać że bardzo nie lubie, kiedy mi się w czytelni zbiera na głośne burczenie w brzuchu! ![]() Myślałam, że sie pod stolik schowam zaraz ![]()
#4599 |
Zakorzenienie
|
zrobiło się nie miło
![]() jest mi przykro.... a wszystko przez jakiegoś chłopa ![]() a myślałam że lojalność koleżeńska ponad wszystko a tu proszę.... z mojej strony raczej się to nie zmienia ale u innych.... ech naprawdę mi sie przykro zrobiło ![]()
#4600 |
Zadomowienie
|
Eh, Zuzanka, skad ja to znam...??
![]() bedzie dobrze ![]() ![]() masz jeszcze wizaz - wizaz nigdy nie zdradzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Zióziólku
![]() A ja też sobie ponarzekam. Nie chce więcej półśrodków i półproduktów! Jak sie pojawi Ktoś, to chce wiedzieć w 100%, że warto sie do tego Ktosia zbliżyć i opuścić mosty zwodzone ![]() Bo potem człowiek myśli, mysli, mysli... od tego myslenia to juz mnie łeb boli ![]()
#4602 |
Rozeznanie
|
A ja mam już dosyć mojej pracy. Niby nie powinnam narzekać, ale to wszystko tylko ładnie wygląda z zewnątrz. Zupełnie nie pasuje mi nowa koleżanka (jestem recepcjonistką i jesteśmy we dwie). Denerwuje mnie i nadajemy na zupełnie innych falach, a jestem na nią skazana. Nie wspomnę, że pali i jak wraca z papierosa to po prostu robi mi się niedobrze od tego "zapachu".
Poza tym cały czas to ja mam więcej na głowie i tak jest od samego początku. Mojej sytuacji uczuciowej nie wspomnę, bo jej po prostu nie ma. Może któraś z Was pamięta moją ostatnią historię (chociaż wątpię, bo dawno mnie tu nie było). W każdym razie mało nie wylądowałam u psychiatry z załamania. Od tamtej pory (grudzień) nic się nie dzieje i wiem, że się nie zadzieje. Nie otworze się na nikogo, nie dam rady. Zresztą zupełnie nikt się nawet o to nie stara. Wracając do pracy, to nie mam zupełnie na nic czasu przez nią. Wracam poźno do domu i już nie mam na nic siły. A teraz jeszcze dostaję dodatkowe zadania, bardzo się z tego cieszę, chcę tego, bo mam już dosyć tej cholernej recepcji, tylko dlaczego akurat w czerwcu, kiedy mam najtrudniejszy egzamin? A w lipcu idę na urlop...Jak się nie wyrobię z tą pracą...wyjazd mam już zapłacony. Kolejna rzecz-studia. Zaczęłam już trzecie. Z poprzednich zrezygnowałam dla pracy, musiałabym z niej zrezygnować, żeby odbyć praktyki. Byłam już na drugim roku...Teraz widzę, że nie bardzo było warto. Zaczęłam studia bardziej życiowe, ale obawiam się, że nie zdam tej cholernej ekonomii. Jak to jest, że inni jakoś sobie radzą, łącza pracę, studia...i jakoś im wszystko się układa, a u mnie ciagle coś nie tak. Dziewczyny kochane, wiem że Was zanudziłam, ale proszę powiedzcie tylko, że zdam tą ekonomię, że nie jest taka straszna. Teraz to jest dla mnie najważniejsze...(przynajm niej mniej o innych sprawach, które w zyciu mi nie wyszły).
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
mam grype, albo dojdzie mi jeszcze angina, bo ledwo co moge przelknac, i czuje sie jakby mi gardlo spuchlo;p
a teraz najgorszy okres na studiach - zaliczenia i sesja ;((
#4604 |
Raczkowanie
|
Przechodziłam dzisiaj przez przejście dla pieszych w połowie drogi zamarzyłam aby mnie przejechał samochod i abym nie przeszła na drugą stronę. Moje marzenia nie zostały spełnione. Dalej muszę się tak straszliwie męczyć. Dlaczego jest mi tak ciężko.
#4605 |
Zakorzenienie
|
Do kitu jest.Wszystko
![]() Do cholery dlaczego nie mogę się porządnie wypłakać??
Edytowane przez Nemezja Czas edycji: 2007-05-18 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Mam okropnie głębokiego doła
![]() Od kilku dni jest mi tak cholernie źle ![]() Wszystko się zmieniło, dobrze, że niedługo wracam do domu, może tam naładuję się pozytywną energią...
#4607 |
BAN stały
|
Ooo ja też mam gigantycznego doła...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
jestem brzydka
grubaśna (moja waga jest słoniowa) nikomu nie potrzebna.. i nie wyspana ![]() ![]()
#4609 |
Zakorzenienie
|
Straszny jestem dzieciuch niedojrzały
![]() Na co dzień to widzę, i nic... nic z tym nie robię.
#4610 |
Wtajemniczenie
|
popierwsze
![]() ![]() podrugie ![]() ![]() potrzecie ![]() fajnego. zniechecilo mnie to do dalszych poszukiwan . zamiast ciuchow chusta z afrykanskim motywem z india shopu, nie tyle co do noszenia...co do dekoracji ![]() ![]() poczwarte: musze posprzatac mieszkanie, ale mi sie nie chce... to sobie ponarzekalismy ![]()
#4611 |
Przyczajenie
|
a ja mam potwornego dola i nic mi nie pomoze:
1. obcielam wlosy na krotko i sie oszpecilam 2.od tygodnia jestem w Irlandii 3.odkad przyjechalam wyskakuja mi pryszcze 4.odkad przyjechalam kloce sie z moim TZ 5.okres mi sie zbliza i nastroj do bani 6.chce mi sie wyc |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Wtajemniczenie
|
powywalalam wszystko z szafy (
![]() ![]() ![]()
#4613 |
Zadomowienie
|
ja nad sobą nie będę się użalać.. ale dzisiaj stało się coś co wytrąciło mnie z równowagi. Jadąc do domu widziałam na jednym z przystanków mnóstwo policji, zastanawiałam się co się stało. Właśnie się dowiedziałam - zmarł tam młody chłopak
![]() Nigdy nie pojmę przedwczesnej śmierci i nie pogodzę się z tym.. to takie niesprawiedliwe. |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
jestem zła smutna wsciekla na siebie wczoraj lezalam 4 godziny na sloncu z małym filtrem dzis nie moge sie ruszac. z tego powodu nie moge isc na swoja impreze urodzinowa bo tylko bym psula wszystkim humor, impreza zostala przeniesiona, ja musze sprzatac i wogole a ruszyc sie nie moge
ryczec....
#4615 |
Zadomowienie
|
wrrrr .. wrrrr .. wrrrr
![]() pozwólcie, że po prostu sobie powarczę ![]()
#4616 |
Zakorzenienie
|
strasznie bol.a mnie nogi bo sie naganialam w ochydnie niewygodnych balerinach, mam je całe obklejone i wysmarowane, jeszcze nie kupilam nioc na dzień matki, nogi bolą...no nieee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Wtajemniczenie
|
czytałam własnie smsy ze starej karty od byłego tz..... pełno kocham cię, tęsknię, jestes księzniczką
a teraz? Księżczniczka zmieniła się w żabe, a tż uciekł gdzie pieprz rośnie I juz chyba o mnie zapomniał ![]() W dodatku jego kolega chciał sie ze mną całowac! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś fatalny dzień ;/ Na poczatek testy z matmy, pozniej z polskiego... Na dodatek stracilam 'przyjaciolkę' (o ile mozna ja jeszcze tan nazwac) i chce mi sie z tego powody ryczec
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Raany, dziś nic mi się nie chce, jestem jakaś taka opuchnięta, czuję sie gruba jak wieloryb, TŻ myśli, że jest mi obojętny, a to po prostu mój cholerny dół:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Jestem wściekła
![]() Zła, wściekła, smutna, zawieszona, czekająca, bezsilna... Masakra ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.