|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
| Ewą Chodakowską |
|
1 | 8,33% |
| Mel B |
|
2 | 16,67% |
| Anną Lewandowską |
|
0 | 0% |
| Inne |
|
9 | 75,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy
Cytat:
5 mcy to jeszcze malenstwo, ktore rozwija sie szybko i potrzebuje uwagi.. ja ze swoja mala cwicze od 2 mcy i juz sie przyzwyczaila ze przez ta godzine bawi sie sama ale czasem tez podchodzi i wyciaga raczki. wyslane z budki telefonicznej
|
|
#4592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SERIO? wazysz mniej niz ja? Sie zastrzele. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
A tak serio, bardzo MiniMonix rozumiem, bo moj synek do okolo 1 roku byl bardzo absorbujacy i mial milion krotkich drzemek w ciagu dnia zamist jednej dluzszej. O spacerach tez nie bylo mowy. Wolal.na rece. I kloc sie z takim malcem Jak dla mnie to Mini powinna walczyc o swoje. Tu chodzi o jej zdanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile to jest przypadkow, ze od malego nauczy sie nosic, a pozniej mama nic w domu nie moze zrobic.
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Pseudofeministka
Nie potrafiłbym ćwiczyć, kiedy mała by obok mnie płakała. Ty byś była w stanie zostawić np w łóżeczku placzace 5 miesięczne dziecko i sobie ćwiczyć? Ja nie. Eluvtus Może i mniej ważę, ale tego na pewno nie widać. Tak czy siak po tych fitnesach mam zakwasy w miejscach o których nie wiedziałam, że mogą być. W domu najwidoczniej technicznie źle wykonywałam niektóre ćwiczenia. Dzisiaj jest piątek, więc dzień na turbo i mam zamiar wyjść z domu. Znalazłam inny klub, gdzie w środę i poniedziałki ma wcześniej. A piątki jakoś przeżyje Tyle w temacie. Już nie marudzę
|
#4595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest zart, tylko fakt Wlasnie o to chodzi, ze matka powinna byc konsekwentna i brzydko piszac nie dac sie dziecku. I trzeba postawic na swoim, zeby dziecko pozniej nie rzadzilo. Oczywiscie powinna walczyc o swoje, tez tak uwazam. Ale jezeli jest problem, by w tych godzinach wyjsc, a ona chce zadbac o siebie, to chyba to jest lepsze niz nic. Ja tma jestem zwolenniczka ulatawiania sobie zycia, a nie utrudniania. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Wyżej też pisałaś, że popłacze i przestanie. U mnie tak to nie działa, że pójdziemy na spacer i będzie super
może za jakiś czas będzie chciała znowu siedzieć w wózku. Walczę z tym każdego dnia, bo na dwór oczywiście wychodzimy na conajmniej 2h dziennie. Z tym, że w wózku zajęta gadaniem, chrupkiem itd spędzi góra 30 min
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze w spacerowce Malej sie odmieni
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Pseudofeministka, bedziesz matka dziecka to sama zobaczysz
![]() Moze i Twojej siostry dziecko umie sie zajac soba, ale nie ma co pod nie podczepiac reszte. Co dziecko to reguly. A "radzenie sobie" z tak malym dzidckiem to zostawienie placzscego starsze dziecko zrozumie, niemowlak potrzebuje bliskosci i tyle. A ja zdecydowanie wolalam nosic dziecko niz zmuszsc do siedzenia w wozku Chyba zrobir soboe rest day. Drugi. @ blisko i jestem rozregulowana Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Out here I'm judge, jury and executioner. Edytowane przez Eluvtus Czas edycji: 2016-09-09 o 14:05 |
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyslane z budki telefonicznej
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym placzem to tez nie jest tak, ze ona zostawiala placzace dziecko i ma go gdzies. Nie popadajmy w skrajnosc. Po prostu jako matka potrafi odroznic kiedy on placze, bo cos chce wymusic np. ciagle noszenie, a kiedy jest glodny czy np. chce mu sie spac. Zreszta nie ma sensu ciagnac tego tematu. Ja swoego stanowiska nie zmienie tylko dlatego, ze nie mam dziecka. Bo fakt, ze nie mam dziecka nie oznacza, ze odebrano mi myslenie i nie moge miec swoich obserwacji i wnioskow w tym wzgledzie
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2016-09-09 o 15:59 |
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Racja jest jak d*pa, każdy ma swoją
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jem właśnie kolację i DELEKTUJĘ się jajkami i sałatką. Wracając do jajek, delektuję, ponieważ pierwszy raz zdecydowałam się kupić jajka z wolnego wybiegu, które są o 1.10euro droższe od najzwyklejszych i po prostu momentalnie zauważyłam różnicę w żółtku. Tesco-we ugotowane jajka na półtwardo prawie nie mają smaku, tzn oczywiście smak i zapach jest, ale jakiś byle jaki, kiedy spróbowałam pierwszy raz tych drugich, po prostu przed oczami miałam całe dzieciństwo :P Są o wiele droższe węc raczej nie będę sobie na nie zbyt często pozwalać, ale różnica w żółtku zwłaszcza jest ogromna. Po prostu są DOBRE. Nie byle-jakie, dobre.
Nie poćwiczyłam dziś, a za chwile muszę lecieć do pracy rozliczyć kasę Może z powrotem do domu pobiegnę? :P W niedzele za to silownia i basen z G. AAA i jutro idziemy ogladac mieszkanie
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, moment, wg Ciebie my sobie wybieramy od samego poczatku, od pierwszego dnia marudzace dziecko?
Jak chcesz konczyc temat, nie dodawaj wiecej punktow odniesien. Utrzymuje swoje zdanie. Wielu rzeczy nie zrozumiesz teraz. W takich sprawach nie wystarcza obserwacje czy opinia. Trzeba to przezyc, to nie tylko czynnosci. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj ćwiczyłam w domu z Jillian. Mąż przed zajęciami mnie wprost wyganiał ( tak jakby się ogarnął po setnej rozmowie?
) niestety młodą ewidentnie bolał brzuszek i wolałam z nią zostać. Zasnęła o 21 a ja ruszylam dupkę. Trochę dla mnie pozna godzina, ale grunt, że coś robię Nie sprzeczajcie się już ja sama przed urodzeniem pracowałam jako niania i myślałam, że będzie super mieć własne dziecko. No tak, jest super, ale być z dzieckiem 24 na h jest całkiem inaczej niż kilka godzin dziennie
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Mini dokładnie, ja pracowałam jako niania w single parent house i niestety wcale różowo nie bylo xd jeszcze długo nie chce swoich własnych bo wiem jakie to ograniczenia, wyrzeczenia itp. I jakoś czuje się na to niegotowa
![]() z chaty nici wczoraj wystawiona wczoraj wynajeta.
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Nie klocimy sie, wymieniamy zdania
Mam pms, zaraz cos mnie trafi, chyba ide cos zrobic bo nie mam sily, chce mi sie ryczec z byle powodu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie przeżywałam pierwszy okres po 14 miesiącach jego nieobecności i dzisiaj zaopatrzyłam się w produkty na przyszły miesiąc, bo mogą być niepodzianki teraz. W przyszłym miesiącu wybiorę się do ginka po pigułki.
Co dzisiaj ćwiczycie?
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie.mam sily na zly nastroj, lepiej mi Dodatkowo peeling, maseczka na twarz i wlosy i za godzine do pracy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyslane z budki telefonicznej
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie twierdze, ze sobie wybieracie marudzace dziecko, ale nie od dzisiaj wiadomo, ze postawa matki/rodzicow ma wpływ na zachowanie dziecka. Zreszta nie pisze o marudzeniu, a rządzeniu przez dziecko. To jest roznica. Gdyby tak nie było i sam fakt bycia matka by wystarczyl , to wszystkie dzieci super by się zachowlay a tak nie jest, sa dzieci rozszczeniowe, rozpieszczone itd. To jednak skads się bierze. A niczego nie musze zrozumieć. Wystarczy, ze mam przykład mojej siostry i wiem, ze po prostu można, ze to działa. A nie jestem glupia by nie potrafić ocenic jak jej zachowanie ma wpływ na dzieciakow. Czy musze wlozyc reke do ognia, by wiedzieć, ze parzy? Nie. Wiec może warto czasami chociaz zastanowić się nad tym co ktoś ma do przekazania, a nie odrzucac z miejsca, tylko dlatego ze Ty jesteś matka, a ktoś nie. Nie lubie takiej postawy - wszystkowiedzących matek, którym nic nie można powiedzieć, bo one sa matkami, więcej wiedza i rozumieją. Ojojoj. No, ale jak to się mowi, nie moje malpy nie mój cyrk. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Wiesz to prawda. Zreszta niech każdy sobie wychowuje po swojemu ja po prostu wiem, ze można wplywac na zachowanie takich maluszkow, choć nie jest to latwe. Fajnie, ze udało Ci się ruszyc Kazdego dnia pomalu do przodu I nim się obejrzysz to będziesz miała efekty A myslals, żeby cwiczyc z Mala jak podrośnie?
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2016-09-10 o 17:36 |
||
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byle znowu nie odpuścić.. Czasem przysiady z nią robię itp. Ale raczej tak delikatnie. Jak podrośnie, to będzie łatwiej znaleźć jej zajęcie więc nie będzie już problemu z ćwiczeniam. Dzisiaj bylyśmy na spacerze. Wzięłam ją w porze pierwszej drzemki i 8km pykło. Musiałam ją 3 razy wyjmować z wózka, to i tak było ok jak na jej ostatnie cyrki
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To gratuluje! Nie sledze watku caly czas.No widzisz Moja siostra swojego synka bierze na dwor wlasnie jak wypada jego pora na sen, bawi się z nim w domu, wymeczy go i ida na dwor . Wtedy potrafi przespac z 2 h. Teraz w tym foteliku tak bardzo mu się podoba, ze siedzi i sobie patrzy. Za to w tym glebokim to były cyrki , bo on chciał patrzeć, a nie miał jak
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ucinam temat. Moj synek szalal z radosci jak robilam przysiady z wyskokiem jak mial 0.5-1.5 roku. Teraz uwielboa sie podstawiac przy plankach i brzuchach a skipy i tupanie robi ze mna <3 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj 50 min z mel B i rozciąganie. Jutro jadę na fitnesy. Będzie gorąco, bo to turbo. A dzisiaj w biedrze niezły deal zrobiłam! kupiłam ciężarki na ręce i obciążniki na kostki po 7zeta
w piątek będzie pierwsza próba
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Takie
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
hej
zrobilam poniedzialek z melb. w weekend troche sobie pofolgowalam bo i winko i gofry i wszystko w nocy ale nie odbilo sie na wadze..no i mialam rewolucje zoladkowe i kaca ;(wyslane z budki telefonicznej
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
A za mna juz skalpel z obciazeniem. Kompletnie nie mialam ochoty cwiczyc
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Od 2 dni u nas pada.. I to dość intensywnie.. Robimy fajną kasę w pracy, ale również wszyscy jesteśmy trochę ospali, znudzeni i leniwi :P Także po 4 dniach robienia absolutnie niczego za karę ćwiczę dzisiaj z Bobem Harperem przez godzinę :P Ciekawe czy przetrwam..
Kupiłam kolejny bezglutenowy makaron.. tym razem spaghetti Bede próbować dzisiaj smak po ćwiczeniach :P Szkoda, że wszystkie dostępne w tesco chleby są na spluchniaczach i z jakimiś E i innymi konserwantami W ogóle jeśli kiedykolwiek przyjedziecie na wyspy, a kochacie chleb, to weźcie swój, bo będziecie ten jadły ze łzami w oczach, taki jest ohydny :P Bagietki są okej, ale chleby beznadziejne, dlatego ich nie kupuje.. wygladaja pieknie na zewnatrz, dotykasz, zeby sprawdzic czy chrupki, a on miękki jak gąbka i nawet nie odbija haha No nic, pozostało mi próbować z własnymi (nie)udanymi wypiekami ~.~sylwusiach ja tez w weekend pofolgowałam, jadłam garlic bread i dwa kawałki pizzy wieczorem, zapijając jagermeistrem z colą Także w jeden dzień zniszczyłam system i prawdopodobnie zaprzepaściłam cały tydzień cieżkiej pracy 8-) Dobra, ruszam..
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie pomyslalam, ze chyba podziwiam laski, ktore potrafia sie tak oddac silowni i zdrowemu odzywianiu, ze robią się kompletnie 'ripped', nie szczuple, nie z zarysem abs, ale takie naprawde ripped jak Chodakowska po treningu. Wiem, że raczej mnie to nie dotyczy, bo nie mam takiego zapału ani ambicji, ale przypomniało mi się jak na Ibizie szliśmy na imprezę na jachcie i wlasnie jedna laska z persoelu (ktora ma zabawiac ludzi w sumie xD) byla kompletnie kompletnie wyrzeźbiona, oczywiście od słońca brązowa w za☠☠☠iscie skapym bikini i powiem wam... nawet dla mnie wygladalo to super, a pomyslcie o tych wszystkich obślinionych facetach. Ale ile wyrzeczen w tym wszystkim musi byc, zeby miec jakies 5% body fat a reszta to rzezba i to taka, jakby dopiero wyszla z silowni.
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po godzinie turbo na zajęciach. Był wycisk. Jutro robie tylko streching bo uda, dupsko i brzuch palą...
Ja to kiedyś nic nie musiałam robić i miałam super ciało. Jadłam co chciałam i jedyne aktywności to było chodzenie do szkoły po 3km w jedną stronę i dyskoteki co sobotę hehe :p
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.