O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-16, 21:34   #4591
89migotka
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Migacz i jak klient ogarniety?
Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Migocia.. jak tam ? poradziłaś sobie z niesfornym klientem ?

a K. się nie mógł stęsknić.. widzieliśmy się 24 h. temu ale wczoraj mu wylałam żale i tak jakoś...
Niestety klient jeszcze nie ogarnięty, przy nim to zawsze kilka dni zje.bane. Jak on przynosi dokumenty to od razu ciśnienie podniesione.

Kasia jutro mocno trzymam kciuki za całą trójkę.

Rozbita jestem.
Idę jeszcze z mamuśką pogadam bo jutro wyjeżdża.

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 22:03   #4592
_Kluska_
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

jestem ale wybaczcie że wybiórczo.

Kasiu wielkie, przeogromne kciuki za szkołę i masz kopa w od cioci kluski!
tz da radę ale niech będzie i dla niego

Panna Magda a dlaczego nie skorzystasz? ja bym poleciała

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 22:04   #4593
MiliTu
Wtajemniczenie

Hmmm wzruszyłyście mnie dziś, serio. Dziękuję bardzo za zaufanie!❤ no naprawdę! 😂

Gianka ... Wiedźma na razie się uspokoiła i znów nie jest wiedźmą.

b a r b a r a jak napisałaś teście to aż mnie coś scisnelo...piękne wspomnienia.

PannaMagda kocha, tęskni. I dobrze!😜 miło z jego strony że zaproponował. Widać że jednak u zależy. A moim zdaniem w wc się lepiej myśli :p

kasiab91 mocne kciuki za Waszą trójkę!

zophiee wkrecam się powoli odpuszczam starania. Chyba za mocno chcę i tak nie wychodzi.... To Ci Bobri dzis dużo niespodzianek zrobił

iza243 popsulas mi wizję numerka w sklepie:p

Kluska a jak w ogóle Hanulek się czuje?

RudaEwcia25 spa❤ bosko! Fajnie ze wszystko załatwiliście
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 22:28   #4594
_Kluska_
Zakorzenienie

Mili masz weekend to odpoczywaj wreszcie! a z odpuszczeniem starań to dobrze robi, kiedy głowa zaczyna się fiksować

dziękuję, Hania lepiej, gorączek nie ma już wcale, humor cudny broi więc wróciła do siebie
do tego zaraz minie 3h od położenia malutkiej spać a był dopiero 2 pobudki

spadam chyba, dobranoc

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2015-01-16, 23:00   #4595
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Dziki moje kochane . Ze miałam 2 ciężkie noce to zaczęłam wspominać i teraz mi już lepiej i czyje się wypoczęta . Inaczej na to wszystko spojrzałam

Lecę spać .
Dobranoc

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2015-01-16 o 23:01
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 23:02   #4596
MiliTu
Wtajemniczenie

_Kluska_ ja ten miesiąc tu już się nie spinalam bo wiedziałam że baby nie będzie. Stresowalam się sytuacją w pracy a to pewnie też ma swój wpływ. Więc luzuję. Cieszę się że Hanulek już lepiej!
Dobranoc i dzień dobry

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Basia no teraz to jak będzie to super jak nie....poczekamy. Wcześniej to miałam @ i łzy były. Teraz już nie
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 23:07   #4597
_Kluska_
Zakorzenienie

Yss jak się czujesz?

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-16, 23:24   #4598
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Test.

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Kurde nie wiem czy coś doda bo mi się wizaż zamulil. Wróciliśmy do domu, bara buch i spać. Było bardzo fajnie. Więcej napisze urodziny bo padam na pysk. Luv yaaaa.
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 06:28   #4599
Gianna M
Zakorzenienie

Dzien dobry

♡KUBUSIU w dniu twoich pierwszych urodzin zycze Ci abys byl zawsze wesoly i usmiechniety abys nadal tak cudownie odkrywal i poznawal swiat,abys rosl mamusi zdrowo i zeby ten czarujacy usmiech nigdy nie schodzil z twoich ust! Zebys zawsze byl takim wesolym i grzecznym synusiem. Zycze Ci duzo zdrowka i sukcesow. Madziu a Tobie w tym szczegolnym dniu zycze duzo cierpliwosci na dalsza cudowna droge macierzynstwa! A takze milosci i zrozumienia Kochani dla was oboje WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!♡

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 07:09   #4600
Ziajka
Wtajemniczenie

Gianka

Hejka!
Żyję, podołałam i nawet wyrobiłam się ze wszystkim wszystko dzięki rozpisce co kiedy robić i jechałam z koksem, nawet jak obsuwa była lekka to podkręcałam tempo jedzenie nieskromnie powiem pycha i ... wystarczyło, a nawet duuużo zostalo w sumie to pierwsza moja taka imprezka przygotowana samodzielnie, więc jestem dumna

Kuba przeuroczy, caly dzień dał wszystko przygotować siedząc obok mnie. Ale ale, to chyba było za dużo obok a za mało przytulania, nie wiem, jak skończyłam to tak się stesknił, że tylko mama i na ręce. A jak nie to płacz taki jak by coś mu się działo. No jak nie on. Potem rozkręcił się, szalał z zabawkami bo dostał jeżdżący traktorek z krową i jeżdzące autko, książeczki, więc szaleństwo było pod warunkiem , że mama była w zasięgu wzroku.
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 07:52   #4601
zophiee
Zakorzenienie

Ziajka♡ cudownie że wszystko się udało. A jedzonko to podstawa.
Z resztą ja wiedziałam że podołasz ze wszystkim!
Kubusiu Wszystkiego najlepszego w dniu pierwszych urodzin.
Przede wszystkim zdrowia- to najważniejsze.
Życzę aby na twoim buziaku zawsze gościł usmiech- dużo radości.
Usciski od wizazowej cioci

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Magda - łazienka to taka samotnia hihi
Odrobinę spokoju gwarantuje.
Zależy zależy K♡

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Basiu ja też jak mam gorsze nice- to przypominam sobie trudy porodu- pierwsze chwile razem, to jak nie mogłam spać przrz pierwszy tydzień- bo miałam taką adrenalinę. Potem kolki...
I jak pomyślę ile przetrwałam, to od razu mam siłę na kolejną taką noc. A przede wszystkim wraca spokój- to najważniejsze!

Dziś Borys miał 2 pobudki- obie kończyły się noszeniem- nie dało się go inaczej wyciszyć.
Wczoraj czytałam trochę tego bloga id Rudej- i ta Julia tak pięknie napisała o noszeniu dziecka- i jak się na to patrzy w tej sposób... no jest to wzruszające a nie męczące

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Milli witaj w kolejnym etapie wtajemniczenia
Korzystaj z weekendu. A jak się uspokoi w pracy- to wrócicie di staranek

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Kasiu kciuki kciuki kciuki! !!!
Dsj znać jak poszło.
A tz da sobie radę na pewno!
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-17, 07:53   #4602
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Gianka

Hejka!
Żyję, podołałam i nawet wyrobiłam się ze wszystkim wszystko dzięki rozpisce co kiedy robić i jechałam z koksem, nawet jak obsuwa była lekka to podkręcałam tempo jedzenie nieskromnie powiem pycha i ... wystarczyło, a nawet duuużo zostalo w sumie to pierwsza moja taka imprezka przygotowana samodzielnie, więc jestem dumna

Kuba przeuroczy, caly dzień dał wszystko przygotować siedząc obok mnie. Ale ale, to chyba było za dużo obok a za mało przytulania, nie wiem, jak skończyłam to tak się stesknił, że tylko mama i na ręce. A jak nie to płacz taki jak by coś mu się działo. No jak nie on. Potem rozkręcił się, szalał z zabawkami bo dostał jeżdżący traktorek z krową i jeżdzące autko, książeczki, więc szaleństwo było pod warunkiem , że mama była w zasięgu wzroku.
Wiedziałam że dasz rade

Kochany Kubusiu w dniu twoich pierwszych urodzin życze ci wszystkiego najlepszego dużo zdrowia i pogody ducha

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 08:18   #4603
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam sie

KUBUSIU Duzo zdrowka , szczescia , spelnienia marzen , duzo usmiechu , aby kazdy dzien byl dniem wyjatkowym.
Ziaja Tobie kochana zycze aby kazdy dzien z Kubusiem byl dniem niepowtarzalnym aby duzo bylo dni szczesliwych a tych zlych wcale
Wszystkiego najlepszego dla WAS

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

dzis noc juz dobrze tylko ze dalam malej ibum i bylo ok

wczoraj Wanesse Wiktoria przestraszyla szczoteczka do zebow (ma smoka niby nic strasznego ale jednak ) i byl placz caly czas od 14 siedziala na rekach nie mozna bylo nic zrobic , nawet na nocnik nie chciala siasc .
dzis jak wstala to bylo tylko raz placz i przestraszenie jak narazie jest super . Zobaczymy co bedzie dalej .

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 08:37   #4604
agabiwro
Wtajemniczenie

Hej,

Kubula, Jaska z rodzina życzą Ci żebyś rósł zdrowy, szczęśliwy i zawsze uśmiechnięty. Miał duzo pomyslów na zabawy, cudownych kolegów i koleżanki i zeby spełniały sie wszystkie Twoje marzenia.

Nadrabiam, nadrabiam...
Do późnej nocy czytałam. Jaska budzi sie o 6 i jest lekki klozet, bo ja znowu chodzę pozniej spać zeby wszystko w domu nadrobić. Jakis sposób zeby spala dłużej? Wczoraj poszła spać o 20.30 a przedwczoraj po 19 i wstaje o 6.
Dzisiaj dzien mamy spełnić u mamy

Miłego dnia

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 08:50   #4605
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kubulenku nas czarodzieju deliktesie wszystkiego najlepszego dla Ciebie kichanie a przede wszystkim dużo zdrówka i samych radości. A dla rodziców cierpliwości i pociechy z Małego dużego Czlowieczka 💜💜💜💜

Mili witaj wśród nas.

Wybaczcie ze ja tylko tyle ale spadam zaraz na zakupy bo wczoraj nic nie kupiliśmy tylko urzędy zlatwilismy. Kocham Was i plis forgiw mi. Aj dont nol lot aj du,plis forgiw mi aj Kent stap lovin ju 💜
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 09:16   #4606
PannaMagda
Zakorzenienie

Kubuś ! W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich….
Mnóstwo wielkich buziaczków przesyła ciocia wizażowa Madzia

helou nie wyspałam się..
Stary 2015-01-17, 09:21   #4607
89migotka
Zakorzenienie

Hej, ja tylko na chwilkę z życzeniami dla naszego czarodzieja
Kubusiu wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin, duzo zdrowka, miłości, dni pełnych uśmiechu i radości! Wielki buziak w czółko

Odezwę się jak juz wrócę z Rzeszowa.
Miłego dnia dziewczyny

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 09:27   #4608
_Kluska_
Zakorzenienie

Kubusiu wszystkiego najlepszego! zdrowia, beztroski i samych radości i niech ząbki wychodzą bezboleśnie
Ziajka gratulacje, pierwszy, najtrudniejszy rok za Tobą jesteś cudowną mamą
i oczywiście za organizację

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2015-01-17, 09:37   #4609
kasiab91
Zakorzenienie

Dzien dobry.

Kubulku wszystkiego co najpiekniejsze ! Biech usmiech nigdy nie schodzi z Twej buziulki

Ja juz w domu. Napisalam ale sciagac sie nie dalo. Licze ze zalicze Na 15 kolejny egzamin.
Wiecie tak sie dzis podbudowalam kazdy w szkole powiedzial ze pieknie wygladam ze macierzynstwo mnie zmienilo na plus oczywiscie. No serio az mi sie zyc zachcialo bo dawno tego noe slyszalam
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-17, 09:44   #4610
agabiwro
Wtajemniczenie

cześć,

apka jak zwykle nie dodała mi posta.

Kubula, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dużo zdrówka, uśmiechu, radości z każdej chwili. Cudownych, wyrozumiałych rodziców, prawdziwych przyjaciół, kolegów i koleżanek. Spełnienia marzeń!!!

nadrabiam....

dzisiaj lece do mamy na cały dzień

Jaśmina wstaje o 6 można to jakoś przesunąć na 7? późniejsze kładzenie spać nic nie daje

miłego dnia

Stary 2015-01-17, 11:04   #4611
_Kluska_
Zakorzenienie

Agabi dodało Ci tamtego posta co do spania...szczerze to moim zdaniem super Jaśka śpi. co do godziny pobudek to nic nie poradzisz, samo się będzie zmieniało. Hanka od sierpnia do października jakoś wstawała 5.30-6.30, niezależnie od wszystkiego. teraz jak o 7.45 powinnyśmy wychodzić do żłobka to Pyzunia do 7.30 a nawet 8 sypia....a że ja się od budzikow odzwyczailam to jesteśmy w wiecznym niedoczasie

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2015-01-17 o 11:06
Stary 2015-01-17, 11:05   #4612
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
Hej,

Kubula, Jaska z rodzina życzą Ci żebyś rósł zdrowy, szczęśliwy i zawsze uśmiechnięty. Miał duzo pomyslów na zabawy, cudownych kolegów i koleżanki i zeby spełniały sie wszystkie Twoje marzenia.

Nadrabiam, nadrabiam...
Do późnej nocy czytałam. Jaska budzi sie o 6 i jest lekki klozet, bo ja znowu chodzę pozniej spać zeby wszystko w domu nadrobić. Jakis sposób zeby spala dłużej? Wczoraj poszła spać o 20.30 a przedwczoraj po 19 i wstaje o 6.
Dzisiaj dzien mamy spełnić u mamy

Miłego dnia
Może kładz ją pózniej spac?
Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.

Kubulku wszystkiego co najpiekniejsze ! Biech usmiech nigdy nie schodzi z Twej buziulki

Ja juz w domu. Napisalam ale sciagac sie nie dalo. Licze ze zalicze Na 15 kolejny egzamin.
Wiecie tak sie dzis podbudowalam kazdy w szkole powiedzial ze pieknie wygladam ze macierzynstwo mnie zmienilo na plus oczywiscie. No serio az mi sie zyc zachcialo bo dawno tego noe slyszalam
Trzymam kciukiJak miło od razu lepiej jak się słyszy takie rzeczy

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 11:08   #4613
_Kluska_
Zakorzenienie

ooo Zophiee to niezła nocka chyba?

Kasiu super! poczucie własnej wartości +100

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-17, 12:29   #4614
Gianna M
Zakorzenienie

Zophee to chyba dzis lepiej sie spalo ?

Aga chyba to bedzie sie zmieniac caly czas u mnie kiedys byly pobudki 5,30 teraz chodzi jak w zegarku 6,30-7. Ja juz przyzwyczajona jestem.

Dziewczyny mam dzis wk.u.r.w.a.

Stary 2015-01-17, 13:13   #4615
agabiwro
Wtajemniczenie

A ja u mamy. Jasmina jeszcze nie spala, czekam jak na zbawienie obiad bym zjadła czy cos
Kluska, no ja marze zeby Jaska kimala do 8. O 6 to jeszcze ciemno i dla mnie to noc :/
Iza, jakbym jej nie położyła to 6, 6.15. Dobrze ze tylko jedna pobudka
Gianka, no za cholerę rano wstać nie moge. Musze sie zacząć kłaść wcześniej a nie 12-1.

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Kasia, mówili szczerze. Kobiety pięknieja po ciąży i ponoć wlasnie cos sie w nich zmienia...moze więcej ciepła w sobie maja

Stary 2015-01-17, 14:02   #4616
_Kluska_
Zakorzenienie

Agabi nie wiem czy to pocieszenie ale jak wrócisz do pracy to będzie wygodne.

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

ja dziś rano stwierdziłam że nic zaliczam do udanych a potem sobie wypunktowalam.. rzadko to robię już bo to dołujące.
zaśnięcie 20.30. pobudki:
22.45 (wow!),
23.15,
23.45,
0.40,
1.50 i już położyłam się z nią
potem kręciła się 2 razy.
no wstała o 8, dospałam do 8.30 ale jednak bym wolała jedną pobudkę

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2015-01-17 o 14:06
Stary 2015-01-17, 14:11   #4617
Gianna M
Zakorzenienie

Bylam pytac o tort na roczek i doszlam do wniosku ze robie sama z mama bo ceny mnie zwalily z nog!

Kluska gdzie zamawialas tort? Ile placilas za kg?

Stary 2015-01-17, 14:15   #4618
_Kluska_
Zakorzenienie

i weź nawet po takiej udanej nocy wstań 6.45 do pracy

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Gianna jrden tort zamówiłam tu kolo mnie w grzybkach, zwykły śmietanowy w kształcie serca i poprosiłam o dziecięce ozdoby. był pyszny i kosztował 81zl (jakoś 45zl zs kg). drugi tort zamawiali moi rodzice przez net, 2.5 kg za 180zl to ten modelowany z kubusiem puchatkiem i kokardą.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2015-01-17, 14:34   #4619
arletka1313
Zakorzenienie

witam

Kubusiu z okazji pierwszych urodzin ciocia z Lenką życzą Ci dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechu na kochanym buziaku, żebyś zawsze był dumą rodziców:cmok :
Ziajka a Tobie kolejnych tak wspaniałych lat jak ten miniony rok

kluska wiesz co, podziwiam cię ze te pobudki,ja bym wariacji dostała, a Hania jak się budzi to płacze? chce cyca? czy co?

gianka co tam?co tam???

aga no chyba jedynym sposobem jest żebyś ją deko później kładła.

byliśmy w paru sklepach, płytki zamówione, za prysznicem i meblami jedziemy w pon bo ma przyjechac tam jakaś pani z hurtowni z ofertą. mieliśmy kupić dziś grzejnik i kibelek, ale kibelek to kupimy u nas a z grzejnikiem dał nam pan zagwozdkę że nam nie ogrzeje łazienki a jest taki jak chcemy, więc go nie kupiliśmy, popytamy znajomych jak to u nich jest.
na zakupy wzielisy Lenkę bo daaaawno jej nie braliśmy i spisała się na medal, no oczywiscie musiałą kupsko zrobić w podróży ale w ogóle nie spała, dopieor jak wróciliśmy to mleczko i i od razu zasnęła.
ja trochę ogarniam bo jutro znajomi mają wpaść.

kasiu fajnie że tak ci mówią, zawsze mam wtedy powody do dumy

ziakja a co robiłaś do jedzenia???
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 14:46   #4620
_Kluska_
Zakorzenienie

Arletko, najczęściej Hania chce przytulania i na rękach od razu zasypia a odłożyć czasem ciężko bo znów się budzi. dziwne bo nie byla przyzwyczajona do spania z nami przecież, wcześniej dopiero koło 3 kladlam się z nią żeby w nocy tyle nie wstawać.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

wcześniej=od ok sierpnia jak zaczęła tak się budzić co chwilę

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości