|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Cytat:
Kasia jutro mocno trzymam kciuki za całą trójkę. Rozbita jestem. Idę jeszcze z mamuśką pogadam bo jutro wyjeżdża.
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
jestem ale wybaczcie że wybiórczo.
Kasiu wielkie, przeogromne kciuki za szkołę ![]() ![]() ![]() ![]() tz da radę ale niech będzie i dla niego ![]() ![]() Panna Magda a dlaczego nie skorzystasz? ja bym poleciała ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm wzruszyłyście mnie dziś, serio. Dziękuję bardzo za zaufanie!❤ no naprawdę! 😂
Gianka ... Wiedźma na razie się uspokoiła i znów nie jest wiedźmą. b a r b a r a jak napisałaś teście to aż mnie coś scisnelo...piękne wspomnienia. PannaMagda kocha, tęskni. I dobrze!😜 miło z jego strony że zaproponował. Widać że jednak u zależy. A moim zdaniem w wc się lepiej myśli :p kasiab91 mocne kciuki za Waszą trójkę! zophiee wkrecam się powoli ![]() ![]() iza243 popsulas mi wizję numerka w sklepie:p Kluska a jak w ogóle Hanulek się czuje? RudaEwcia25 spa❤ bosko! Fajnie ze wszystko załatwiliście ![]()
#4594 |
Zakorzenienie
|
Mili masz weekend to odpoczywaj wreszcie! a z odpuszczeniem starań to dobrze robi, kiedy głowa zaczyna się fiksować
![]() dziękuję, Hania lepiej, gorączek nie ma już wcale, humor cudny ![]() ![]() do tego zaraz minie 3h od położenia malutkiej spać a był dopiero 2 pobudki ![]() spadam chyba, dobranoc ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Dziki moje kochane . Ze miałam 2 ciężkie noce to zaczęłam wspominać i teraz mi już lepiej i czyje się wypoczęta . Inaczej na to wszystko spojrzałam
![]() Lecę spać . Dobranoc ![]()
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2015-01-16 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Wtajemniczenie
|
_Kluska_ ja ten miesiąc tu już się nie spinalam bo wiedziałam że baby nie będzie. Stresowalam się sytuacją w pracy a to pewnie też ma swój wpływ. Więc luzuję. Cieszę się że Hanulek już lepiej!
Dobranoc i dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Basia no teraz to jak będzie to super jak nie....poczekamy. Wcześniej to miałam @ i łzy były. Teraz już nie
#4597 |
Zakorzenienie
|
Yss jak się czujesz?
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Test.
---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Kurde nie wiem czy coś doda bo mi się wizaż zamulil. Wróciliśmy do domu, bara buch i spać. Było bardzo fajnie. Więcej napisze urodziny bo padam na pysk. Luv yaaaa.
#4599 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ♡KUBUSIU w dniu twoich pierwszych urodzin zycze Ci abys byl zawsze wesoly i usmiechniety abys nadal tak cudownie odkrywal i poznawal swiat,abys rosl mamusi zdrowo i zeby ten czarujacy usmiech nigdy nie schodzil z twoich ust! Zebys zawsze byl takim wesolym i grzecznym synusiem. Zycze Ci duzo zdrowka i sukcesow. Madziu a Tobie w tym szczegolnym dniu zycze duzo cierpliwosci na dalsza cudowna droge macierzynstwa! A takze milosci i zrozumienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Wtajemniczenie
|
Gianka
![]() ![]() Hejka! Żyję, podołałam i nawet wyrobiłam się ze wszystkim ![]() ![]() ![]() ![]() Kuba przeuroczy, caly dzień dał wszystko przygotować siedząc obok mnie. Ale ale, to chyba było za dużo obok a za mało przytulania, nie wiem, jak skończyłam to tak się stesknił, że tylko mama i na ręce. A jak nie to płacz taki jak by coś mu się działo. No jak nie on. Potem rozkręcił się, szalał z zabawkami bo dostał jeżdżący traktorek z krową i jeżdzące autko, książeczki, więc szaleństwo było pod warunkiem , że mama była w zasięgu wzroku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Ziajka♡ cudownie że wszystko się udało. A jedzonko to podstawa.
Z resztą ja wiedziałam że podołasz ze wszystkim! Kubusiu Wszystkiego najlepszego w dniu pierwszych urodzin. Przede wszystkim zdrowia- to najważniejsze. Życzę aby na twoim buziaku zawsze gościł usmiech- dużo radości. Usciski od wizazowej cioci ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Magda - łazienka to taka samotnia hihi Odrobinę spokoju gwarantuje. Zależy zależy K♡ ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Basiu ja też jak mam gorsze nice- to przypominam sobie trudy porodu- pierwsze chwile razem, to jak nie mogłam spać przrz pierwszy tydzień- bo miałam taką adrenalinę. Potem kolki... I jak pomyślę ile przetrwałam, to od razu mam siłę na kolejną taką noc. A przede wszystkim wraca spokój- to najważniejsze! Dziś Borys miał 2 pobudki- obie kończyły się noszeniem- nie dało się go inaczej wyciszyć. Wczoraj czytałam trochę tego bloga id Rudej- i ta Julia tak pięknie napisała o noszeniu dziecka- i jak się na to patrzy w tej sposób... no jest to wzruszające a nie męczące ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Milli witaj w kolejnym etapie wtajemniczenia ![]() Korzystaj z weekendu. A jak się uspokoi w pracy- to wrócicie di staranek ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Kasiu kciuki kciuki kciuki! !!! Dsj znać jak poszło. A tz da sobie radę na pewno! |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Kochany Kubusiu w dniu twoich pierwszych urodzin życze ci wszystkiego najlepszego dużo zdrowia i pogody ducha ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Witam sie ![]() ![]() Ziaja Tobie kochana zycze aby kazdy dzien z Kubusiem byl dniem niepowtarzalnym aby duzo bylo dni szczesliwych a tych zlych wcale ![]() Wszystkiego najlepszego dla WAS ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- dzis noc juz dobrze tylko ze dalam malej ibum i bylo ok wczoraj Wanesse Wiktoria przestraszyla szczoteczka do zebow (ma smoka niby nic strasznego ale jednak ) i byl placz caly czas od 14 siedziala na rekach nie mozna bylo nic zrobic , nawet na nocnik nie chciala siasc . dzis jak wstala to bylo tylko raz placz i przestraszenie jak narazie jest super . Zobaczymy co bedzie dalej .
#4604 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Kubula, Jaska z rodzina życzą Ci żebyś rósł zdrowy, szczęśliwy i zawsze uśmiechnięty. Miał duzo pomyslów na zabawy, cudownych kolegów i koleżanki i zeby spełniały sie wszystkie Twoje marzenia. Nadrabiam, nadrabiam... Do późnej nocy czytałam. Jaska budzi sie o 6 i jest lekki klozet, bo ja znowu chodzę pozniej spać zeby wszystko w domu nadrobić. Jakis sposób zeby spala dłużej? Wczoraj poszła spać o 20.30 a przedwczoraj po 19 i wstaje o 6. Dzisiaj dzien mamy spełnić u mamy Miłego dnia
#4605 |
Zakorzenienie
|
Kubulenku nas czarodzieju deliktesie wszystkiego najlepszego dla Ciebie kichanie a przede wszystkim dużo zdrówka i samych radości. A dla rodziców cierpliwości i pociechy z Małego dużego Czlowieczka 💜💜💜💜
Mili witaj wśród nas. Wybaczcie ze ja tylko tyle ale spadam zaraz na zakupy bo wczoraj nic nie kupiliśmy tylko urzędy zlatwilismy. Kocham Was i plis forgiw mi. Aj dont nol lot aj du,plis forgiw mi aj Kent stap lovin ju 💜
#4606 |
Zakorzenienie
|
Kubuś ! W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały. By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki! Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów, dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich…. Mnóstwo wielkich buziaczków przesyła ciocia wizażowa Madzia ![]() helou ![]()
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja tylko na chwilkę z życzeniami dla naszego czarodzieja
![]() Kubusiu wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin, duzo zdrowka, miłości, dni pełnych uśmiechu i radości! Wielki buziak w czółko ![]() Odezwę się jak juz wrócę z Rzeszowa. Miłego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Kubusiu wszystkiego najlepszego!
![]() ![]() ![]() Ziajka gratulacje, pierwszy, najtrudniejszy rok za Tobą ![]() ![]() i oczywiście ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Kubulku wszystkiego co najpiekniejsze ! Biech usmiech nigdy nie schodzi z Twej buziulki ![]() Ja juz w domu. Napisalam ale sciagac sie nie dalo. Licze ze zalicze ![]() Wiecie tak sie dzis podbudowalam kazdy w szkole powiedzial ze pieknie wygladam ze macierzynstwo mnie zmienilo na plus oczywiscie. No serio az mi sie zyc zachcialo bo dawno tego noe slyszalam ![]()
#4610 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
apka jak zwykle nie dodała mi posta. Kubula, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dużo zdrówka, uśmiechu, radości z każdej chwili. Cudownych, wyrozumiałych rodziców, prawdziwych przyjaciół, kolegów i koleżanek. Spełnienia marzeń!!! nadrabiam.... dzisiaj lece do mamy na cały dzień Jaśmina wstaje o 6 ![]() ![]() miłego dnia
#4611 |
Zakorzenienie
|
Agabi dodało Ci tamtego posta
![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2015-01-17 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
ooo Zophiee to niezła nocka chyba?
![]() Kasiu ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Zophee to chyba dzis lepiej sie spalo ?
Aga chyba to bedzie sie zmieniac caly czas u mnie kiedys byly pobudki 5,30 teraz chodzi jak w zegarku 6,30-7. Ja juz przyzwyczajona jestem. Dziewczyny mam dzis wk.u.r.w.a. |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Wtajemniczenie
|
A ja u mamy. Jasmina jeszcze nie spala, czekam jak na zbawienie
![]() ![]() Kluska, no ja marze zeby Jaska kimala do 8. O 6 to jeszcze ciemno i dla mnie to noc :/ Iza, jakbym jej nie położyła to 6, 6.15. Dobrze ze tylko jedna pobudka Gianka, no za cholerę rano wstać nie moge. Musze sie zacząć kłaść wcześniej a nie 12-1. ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Kasia, mówili szczerze. Kobiety pięknieja po ciąży i ponoć wlasnie cos sie w nich zmienia...moze więcej ciepła w sobie maja
#4616 |
Zakorzenienie
|
Agabi nie wiem czy to pocieszenie ale jak wrócisz do pracy to będzie wygodne.
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- ja dziś rano stwierdziłam że nic zaliczam do udanych a potem sobie wypunktowalam.. rzadko to robię już bo to dołujące. zaśnięcie 20.30. pobudki: 22.45 (wow!), 23.15, 23.45, 0.40, 1.50 i już położyłam się z nią potem kręciła się 2 razy. no wstała o 8, dospałam do 8.30 ale jednak bym wolała jedną pobudkę ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2015-01-17 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Bylam pytac o tort na roczek i doszlam do wniosku ze robie sama z mama bo ceny mnie zwalily z nog!
Kluska gdzie zamawialas tort? Ile placilas za kg? |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
i weź nawet po takiej udanej nocy wstań 6.45 do pracy
![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Gianna jrden tort zamówiłam tu kolo mnie w grzybkach, zwykły śmietanowy w kształcie serca i poprosiłam o dziecięce ozdoby. był pyszny i kosztował 81zl (jakoś 45zl zs kg). drugi tort zamawiali moi rodzice przez net, 2.5 kg za 180zl to ten modelowany z kubusiem puchatkiem i kokardą.
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Kubusiu z okazji pierwszych urodzin ciocia z Lenką życzą Ci dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechu na kochanym buziaku, żebyś zawsze był dumą rodziców ![]() ![]() Ziajka a Tobie kolejnych tak wspaniałych lat jak ten miniony rok ![]() kluska wiesz co, podziwiam cię ze te pobudki,ja bym wariacji dostała, a Hania jak się budzi to płacze? chce cyca? czy co? gianka co tam?co tam??? aga no chyba jedynym sposobem jest żebyś ją deko później kładła. byliśmy w paru sklepach, płytki zamówione, za prysznicem i meblami jedziemy w pon bo ma przyjechac tam jakaś pani z hurtowni z ofertą. mieliśmy kupić dziś grzejnik i kibelek, ale kibelek to kupimy u nas a z grzejnikiem dał nam pan zagwozdkę że nam nie ogrzeje łazienki a jest taki jak chcemy, więc go nie kupiliśmy, popytamy znajomych jak to u nich jest. na zakupy wzielisy Lenkę bo daaaawno jej nie braliśmy i spisała się na medal, no oczywiscie musiałą kupsko zrobić w podróży ![]() ja trochę ogarniam bo jutro znajomi mają wpaść. kasiu fajnie że tak ci mówią, zawsze mam wtedy powody do dumy ![]() ziakja a co robiłaś do jedzenia???
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Arletko, najczęściej Hania chce przytulania i na rękach od razu zasypia a odłożyć czasem ciężko bo znów się budzi. dziwne bo nie byla przyzwyczajona do spania z nami przecież, wcześniej dopiero koło 3 kladlam się z nią żeby w nocy tyle nie wstawać.
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- wcześniej=od ok sierpnia jak zaczęła tak się budzić co chwilę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.