![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Dzień dobry, dzień dobry
![]() Moja kawa wylądowała na podłodze, bo Mała nagle postanowiła okazać mi trochę miłości i skoczyła mi 'na barana'... bardzo niepedagogicznie zaczęłam się śmiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Gang Iren
|
Dzień dobry. Caffe ale miałaś początek dnia.
#4593 |
Zadomowienie
|
Caffe, czasem baaardzo ciężko jest się nie roześmiać, skądś to znam
![]()
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michell, ja bardzo chętnie poczytam o twoich doświadczeniach w walce z wiatrakami ![]() No i dbaj o siebie, czas uleczy ciało i duszę - wiem że to frazes, ale tak rzeczywiście jest. ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Wonder, no właśnie, 'pokerowa twarz' nie jest moją mocną stroną. Teraz mamy okres kreatywnej zabawy słowami, niektóre niecenzuralne twory są przekomiczne (tym bardziej że zupełnie nieświadome - nauka wymowy), ale NIE WOLNO się śmiać. Tortury! Pytałam jak tam buźka po migdałowym - miałam na myśli jakie widzisz efekty po dłuższym czasie. Na razie kupiłam tylko tonik Bielendy, serum już miałam w koszyku, tak samo jak to Iwostinu, ale ostatecznie nie kupiłam, bo mam dwa słoiczki kwasów Henriksena i racjonalnie byłoby zużyć to co zalega na półce... ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Ale kubek cały! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Caffe, jeśli można zapytać, z czystej babskiej ciekawości ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Wonder, ha,ha - bliżej mi już do okrutnej 40stki niż do pięknej 30stki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
Patrzcie co ostatnio kupiłam w Muji... dusza dziecka we mnie odżywa
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 |
Zadomowienie
|
Caffe, dla siebie czy dla córki kupiłaś ?
![]() Wiedziałam, że tak będzie - jak wczoraj wyszłam, to się rozsmarowały, że ciężko nadrobić było, jak dzisiaj siedzę w domu, to cisza jak makiem zasiał ![]() Caffe, jak córa się czuje ?
![]() |
#4599 |
Rozeznanie
|
"Okrutnej 40" ? Caffeine 40 jest cudowna
![]() Miszka jak sie masz dzisiaj ? Utulam mocno. |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Konto usunięte
|
Czesc Dziewczynki
na wizaz mam czas po 1 w nocy, wtedy nadrabiam ![]() Kawa dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Amelia - mogłam napisać 'ryczącej 40stki', dopiero byłby skandal, he,he
![]() Przy okazji - cześć! Nie jestem tu tak całkowicie nowa. Ja Ciebie pamiętam. ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Wonder, dla córki OCZYWIŚCIE. Mała jak zwykle - pełna energii - ona nawet przy 40 stopniach gorączki cały dom roznosi. ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Danusia - jak przygotowania do egzaminu? Będę trzymać kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Caffeine, mnie juz blizej do polwiecza
![]() ![]() Przylaczam sie do Waszych kaw z kubkiem goracej czekolady. ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Godiva ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
...no i w ogóle dzięki dziewczyny za temat 'złotego' pociągu. Wcześniej o tej historii nie słyszałam - przyznaję jest niesamowita - czytam różne artykuły i z niecierpliwością czekam na rozwój wydarzeń.
Przy okazji zauważyłam, że nawet poważne tytuły prasowe traktują czytelników mocno niepoważnie. Jak idiotów, nie przebierając w słowach. Wstawianie zdjęć, które przy lekturze artykułu okazują się 'poglądowe' jest niedorzeczne... Nie wspomnę już o tych sztabach złota, naprawdę takie 'dziennikarstwo' jest żenujące. ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Eva - ty mnie tu czekoladąnie kuś! Od dwóch dni jestem na diecie '0 cukru' - proszę o doping ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zadomowienie
|
Eva, czekolada wygląda bardzo apetycznie, podobnie jak sklepy w okolicy
![]() Caffe, wspieram Cię myślowo, też staram się nie podjadać słodyczy, za 3 tygodnie wakacje ![]() Danusia, kiedy egzamin ? A tak w ogóle to ile godzin na dobę przesypiasz dziewczyno ? ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- mój syn podobnie - zdrowy czy chory - nie ma wytchnienia. nie wiem, skąd on czerpie tyle energii.
![]() |
#4605 |
Zadomowienie
|
No, co Ty Caffeine, czterdziestka nie jest znowu taka okrutna. W moim przypadku nieco bardziej obciążająca dla portfela niż 30stka (wiesz, czym kobieta starsza, tym droższa). Moje starsze dziecko będąc w wieku przedszkolnym mawiało (zwłaszcza, gdy zastało mnie podczas robienia makijażu): "Mamo, nie liczy się wygląd człowieka, tylko jego wnętrzności" (pisałam chyba już kiedyś o tym). U mnie, po 40stce to powiedzenie powoli nabiera dosłownego znaczenia. Poza tym jest super, naprawdę.
Zapomniałam się przywitać. Cześć Dziewczyny. Ostatni dzień urlopu. Żal i ból. Bądźcie jutro ze mną myślami. Pierwszy dzień w pracy po długim urlopie zawsze jest straszny. Czekam niecierpliwie na jesień. Też chce mi się kwasów. I tego http://www.topestetic.pl/innoaesthet...ream-krem-50-g albo tego http://www.topestetic.pl/xylogic/ret...tamina-c-50-ml. Ciekawe jak ten krem sprawdziłby się podczas kwasowego łuszczenia - http://www.topestetic.pl/epionce/med...barierowy-230g. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Juka - wnętrzności - dobre!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
|
Kochane, ta goraca czekolada nazywa sie dokladnie Chocolixir I jest od 1926 roku serwowana w Godiva, ja wybieram Dark Chocolate opcje I jest bardzo malo slodka, taka wlasnie cudna I dajaca kopa po lunchu.
Hej Juka ![]() Wnetrznosci licza sie zdecydowanie bardziej ![]() Coffeine, wcale Ci sienie dziwie bo malpka jest piekna. Masz to jako przywieszke do torebki? Ja mam trzy takie 'miski' I dumnie je przy torebkach taszcze. Laski, dzieci to sama radosc ![]()
![]() |
#4608 |
Gang Iren
|
Wnętrzności
![]() Dziewczyny, a lubicie swój wygląd zewnętrzny? Bo ja tak. Nie jestem pięknością, ale jednak podobam się sobie ![]()
#4609 |
|
Gosia, szczerze mowiac to tak, zdaje sobie sprawe z kilku 'drobiazgow' ale nie spedzaja mi one snu z powiek, generalnie jestem bardzo pewna siebie. Czasem to chyba za pewna
![]()
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
w nocy padało i dobrze, choć mogłam sobie wczoraj darować podlewanie
![]() ![]() Eva, narobiłąs mi apetytu tą czekolada ![]() ![]() Eva, to jak Ty trzymasz figure przy takich pysznościach...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
40 jest faaajna....Tylko trudniej i kosztowniej jest utrzymać wnętrzności
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chciałam zrobić lipolizę w dolne partie facjaty ,ale ponoć puchnie sie,po... jak przy śwince ![]() ![]() Z nas piękne dziołszki-które zatrzymały (lub próbują zatrzymać)zegar pozwalając swej urodzie nabrać wdzięku rozkwitłego kielicha kwiatu, który wcale nie ma zamiaru więdnąć. ![]() ![]() Szkoła i jazda na 6 biegu..Kiedy ferie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa- mam podobne odczucia co do dzisiejszej pogody
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miszka- czyli jutro istne szaleństwo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Eva kusisz tą czekoladą... nie pamiętam już kiedy ostatni raz piłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Gang Iren
|
Oglądam sobie zdjęcia przed i po tym zabiegu co Miszka idzie. Naprawdę to daje takie efekty? A to się powtarza? Na jaki czas to działa? Tak z ciekawości pytam.
#4614 |
Zakorzenienie
|
Gosia, sculptra to nie dla Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Robiłam sculptrę nie dlatego, ze osobiście widziałam ubytek tkanek - widziałam, ze cos jest nie tak. Sculptre podaje się dla wspomożenia wytwarzania naturalnego kolagenu. Efekty sa dobre, choć rozciagniete w czasie i na pierwszy rzut oka niewidoczne. Musisz porównać 2 zdjęcia, by ewentualnie cos zobaczyć. a tak...wyglądasz po prostu dobrze. albo lepiej ![]() Oczywiście nic nie zastapi profilaktyki i pielęgnacji, żadne pieniądze wywalone na estetyczna. To podstawa, reszta jest uzupełnieniem. ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- A odpowiadając, Gosiu, na |Twoje pytanie - sculptrę robi się 1-3 razy w zaleznosci od potrzeb. starcza na pare lat. Nie pamiętam - drugie podanie po 1,5 miesiąca...? Ja miałam 2 i w najbliższych latach nie planuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Gang Iren
|
Kama dzięki za odpowiedź. Pytam, wiedzę gromadzę. Wszystko kiedyś może się przydać
![]()
#4616 |
Zakorzenienie
|
Gosiu ubytków nie widzę,ale ponoć to dobra inwestycja w rusztowanie ha ha..Wytwarzanie i pobudzanie własnego kolagenu..Ból ,iż wydaje sie sporo pieniążków ,a tak naprawdę efektu nie widać od razu..Mówią ,że po zabiegu czas nie jest Twoim wrogiem..Mam nadzieję
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Dziwne jest to ,że jak idę do lekarza(mężczyzna)med estetycznej-słyszę-ależ Pani ma jeszcze na to czas,nie trzeba..Nie,nie tego też nie widzę sensu u Pani robić.Tig świadkiem(za dobrych czasów)Jednakże kiedy baba mnie ogląda,to coś wynajdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-09-02 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Gang Iren
|
Miszka kobieta usilnie chciała zrobić ci ubytek... w portfelu
![]()
#4618 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, właśnie o to chodzi, by było NATURALNIE
![]() ![]() Kiedys fajny artykuł czytałam - dziennikarka poszła po kolei do 3 czy 4 lekarzy - to ja zupełnie przemodelować chcieli, często każdy cos innego zalecał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Coś dla łasuchów .Czekolada piękności <3 http://kobietamag.pl/esthechoc-beauty-chocolate/
Używałyście może któregoś peelingu z nowej serii Iwostinu?Linia profesjonalnych peelingów do pielęgnacji domowej Iwostin Perfectin http://pragnieniakobiet.pl/peelingi-iwostin-perfectin/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
|
Mongolizm, mongolizm robi skosne oczy
Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.