![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Bu mi wody ciekły powoli bardzo. Bo pęknięcie worka było ma samej Górze. Wielkie chlup zrobił doktor kolo 8 -9 cm
#4592 |
Rozeznanie
|
1141655- Mamo ale Ty stroisz tego Tymcia, za jakieś parę lat to będzie łamacz damskich serc
![]() Nam położna na szkole rodzenia kazała wlewać do wanienki zwykłą parafinę taką kupną w aptece, podobno fantastycznie natłuszcza, zobaczymy za pare dni w praktyce. Kasiulka22- Gratki za spacerek i kikuta ![]() Muszę się iść doprowadzić do porządku bo obawiam się że jak mąż wróci z pracy i mnie zobaczy to ucieknie ![]()
#4593 | |||||
Zakorzenienie
|
Mamusie, współczuje ciężkich, nieprzespanych nocy...
![]() Ewa, dziękuję za życzenia ![]() ![]() Aggo, śpij ile mozesz ![]() Aga, co za położna ,zero taktu ![]() ![]() Jaki śliczny Twój synek ![]() Kano, ja mam taki jak Aga ![]() ![]() Buu, jedź jedź będziesz spokojniejsza... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja byłam na zakupach, kupiłam sukienkę na wesele, a tą czerwoną co wcześniej kupiłam, ubiorę na poprawiny ![]() Padam, jestem niewyspana, głowa mnie boli...eh, odpocznę trochę i biorę się za sprzątanie ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Agata, co za przesądy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
a wlasnie ktora wklejala link do pzresadow?
mzoecie sie smiac ale moje znajome odczynialy uroki,i co wiecej-mowily ze to dziala-to lizanie czola,plucie przez ramie i takie tam ![]() olcia to sie wybawisz czekam na meza na razie,jeszcze go do apteki wyslalam do papierki lakmusow albo jakis test-niech spyta moze cos jest,bo teraz nic nie leci,i sama nie wiem kurcze,niby wczoraj bylam u lekarza ehh ja i moje niezdecydowanie co robic kano nie wiem czy to Ty pytalas o laktator ja zakupilam uzywany z wszystkim,ale koncowki sobie dokupie,juz widzialam ze w iekszosci sklepow sa |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Rozeznanie
|
Ewcia duszona trzymam kciuki
Buudobrze ze jedziecie sprawdzić Agasliczny Tymianek Alunia gratulacje dla córy ![]()
#4596 |
Zakorzenienie
|
kasiulka oo i pepuszek odpadl,i spacerek zaliczony,super
u nas tez sliczna pogoda ![]() uciekam bo sie znow stresuje ehh |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!
Duszona, Ewcik - trzymam kciuki!!! Alunia - ja bym chyba zadzwoniła do Gina z tym ciśnieniem, niech się wypowie. I brawa dla Córki! Kasiulka - fajnie, że już po spacerku ![]() ![]() Aga - ściągnięcie szwów to przy porodzie pikuś ![]() ![]() My dzisiaj I dzień sami. M już musiał wrócić do pracy. Dajemy jednak radę ![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj jestem średnio dospana. Tak zupełnie zombie to nie jestem, bo raz w nocy spałam te 2.5h i 2x po 2h, ale jakoś tak zmęczenie mnie trzyma. Jak M wróci to się zajmie Młodym a ja się prześpię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
i wiecie co wam powiem
niech sie wszyscy smieja ale co chwile wacham majtki,wkladki,wszystko ![]() moze to i glupie ale no nic nie poradze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zadomowienie
|
A Olcia, i jak tam przed weselem? Kreacja gotowa, dużo gości w domu? Gzie Brat urządza imprezę: jakiś lokal czy restauracja?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zadomowienie
|
Duszona trzymaj się! mam nadzieję, że nie będą Cię męczyć i zrobią cc, albo szyjka zacznie się rozwierać. Trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zadomowienie
|
Buu - mi położna mówiła, że wody są z wyglądu jak woda po rozgotowanym makaronie. Takie mętne. Fajnie, że będziesz papierki lakmusowe miała, to też coś więcej powie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Buu, wstyd się przyznać, ale ja dzisiaj rano trochę popuściłam
![]() ![]() Ehh, dziewczynki najchętniej to zakopałabym sie pod kołdrę i nigdzie nie jechała :/. czuję się gorzej niż miesiac temu na weselu :/. byle trochę wytrzymać i do domu. ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Buu, ja Cię doskonale rozumiem ![]() Inco brawo dla Józinka za przytycie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj, to faktycznie spore weselisko! Koniecznie pokaż kreację ![]() Ja tam lubię taki zamęt w domu: dopinanie, goście, kwiaty ![]() ![]() Ja też ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Inco o właśnie chrzciny. Też będzie organizowanie, dopisanie, zaproszenia, strój dla synka ahh
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Dobra, odpoczelam . Biorę się za porządki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zadomowienie
|
Ja wklejałam
![]() ![]() Olcia ja to nie wiem czy bym dła rade na wesele iść, po wczorajszym spacerze mam dość ruchu, ale kto wie wyszalejesz sie to może wbijesz sie rodzeniem przed kolejke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Wiadomość od Duszonej:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Tutti, to Ty wkleiłaś te przesądy ![]() mam nadzieję, ze jeszcze troszeczkę pochodzę z brzuszkiem ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-02-13 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inco... jak super, ze Jozinek rosnie w sile... ![]() ![]() Duszona... trzymam mocnk kciuki... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Idę spać.mala śpi,a maz ze starsza poszedł wyślac pit i na plac zabaw.wracajac zahaczy o aptekę i bede zwalczać mojego hermoroida. Zajęłam sobie szwa dzisiaj.jakos mi lepiej
![]() |
#4609 |
Zadomowienie
|
Rozwarcie3 cm. Skacze napilcce.
![]() |
#4610 |
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim za rady co do laktatorow. U mnie skurcze nadal ale się rozlegulowaly wiec chyba znowu nic z tego
#4611 |
Zakorzenienie
|
Ewcik- ohoho moze sie uwiniesz i bedzie piatek 13-ego :p
Duszona- wspolczuje, na pewno sie meczysz, dobrze ze jest juz decyzja o cc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4612 |
Rozeznanie
|
Ollllciaaa- pochwal się kreacją jak już się odsprzątasz
![]() ewccik- trzymaj się dzielnie, jeszcze tylko 7 cm i będziesz na finiszu ![]()
#4613 |
Zadomowienie
|
Ewcik, Duszona kciuki , będą bejbiki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
trzymaj się dzielnie! ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Agata, jutro postaram się zdjęcie wrzucić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zadomowienie
|
kano już sie coś dzieje wiec coraz bliżej
Ewcik, Duszona trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
My wczoraj też zamówiliśmy wagę - żeby jednak kontrolować, bo staram się jak najwięcej pierś dawać samą, bez butli.
A że ona tylko po 5-10 min je.. więc jestem ciekawa ile w ogóle waży. My zamówiliśmy taką, bo akurat w promocji, a nawet kołysanki podobno w sobie ma ![]() http://www.euro.com.pl/wagi-dzieciec...el-bh700.bhtml Kano mi laktator uratował życie.. bo i w szpitalu mogłam choć trochę ściągnąc i dać Małej.. tym bardziej że mi brodawki pokaleczyła.. Pomógł mi rozbujać laktacje i teraz tez jak mi już cięzko to sobie odciągnąć mogę żeby poczuć ulgę :P I ja mam ten lovi prolactis. A skurcze mnie bolały od początku.. ale u mnie to była inna jazda bo ja miałam od razu jakieś skurcze co 5 min, co 3.. pozniej nagle 10, a chwilami co minute.. mialam je jakos nieregularnie choc akcja od razu się działa.. ale fakt już później jak naprawde były co minute czy dwie to bolały o wiele bardziej. Aga Tymianek cudowny ![]() Duszona raju.. ta Twoja szyjka uparta :/ trzymaj się tam! Doczytałam, że będzie CC.. ehh biedna ![]() ![]() Ala gratulacje dla zdolnej córy ![]() ![]() Inco super że Józinek przybiera pięknie na wadze ![]() Ewcik ooo dzieje się też ![]() ![]() ![]() ![]() Co do spaceru to my jutro z okazji walentynek ... jeśli będzie ładna pogoda.. też wyjdziemy na pierwszy spacer chociaż na 10 min ![]() Aaa co do suchej skóry.. Julcia też strasznie suchą miała, położne też kazały smarować oliwką i jej złuszczać tą skóre bo aż jej schodziła. A ja kupiłam oliwke z HIPPa bo myślałam że będzie dobra i bardzo się zawiodłam ![]() W końcu się wkurz.yłam i miałam takie małe próbki kosmetyków Bubchen i w tym też oliwkę... i z tej jestem mega zadowolona! Jest taka naprawdę tłusta, ładnie pachnie, Julci ładnie poschodziła skórka i ma teraz taką ładną mięciutką ![]()
#4617 | |||||
Zadomowienie
|
Marta, lui - dzieki za podzielenie się opisem porodu.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Duszoną, mam nadzieję że i ja niedługo zawitam w twoich okolicach ![]() Trzymam kciuki za szczęśliwy rozwój akcji ![]() Cytat:
![]() ![]() Tż pływa, a ja siedzę w restauracji basenowej z muffinką i laptopem. Mała szaleje po słodkim, a ja mam głupie myśli że za mocno kopnie i mi tu wody odejdą ![]() Edytowane przez biala17a Czas edycji: 2015-02-13 o 16:09 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzyma kciuki, żeby wszystko poszło szybko i bezboleśnie |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zadomowienie
|
Meire, nie umawiałam się. Napisałam do Niego smsa, czy mam przyjść w jakąś sobotę, czy w zwykły dzień (no ale wtedy kolejki) i odpisał, że na Astrowej matki karmiące mają pierwszeństwo. Podjadę więc za jakieś 3 tygodnie na Astrową i się wbiję w kolejkę - mam nadzieję, że mnie kobiety tam nie pogryzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Raczkowanie
|
Skoro akcja stoi to uciekam się szykować na walentynkową kolację z TŻ
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.