|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI
BERBIE super że sama sobie poradziłaś, zdolna jesteś
![]() Monika no to jesteś mega dzielna, jak sama jesteś z dziećmi i mąż taki tata bezużyteczny! Michasia u mnie za takie słowa by nigdy tego wnuka na oczy nie zobaczyła! Nie przejmuj się taką wiedźmą, nie pozwól żeby poparła Wasze szczęście ![]() Gryzia pokaż co tam pokupowałaś ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI
Muffi pokażę jak tylko przyjdzie wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Hmm monika no to nie fajnie.... u nas od zawsze podzial obowiazków, jak karmie Glorke to on gotuje obiad albo zajmuje sie Wiktorem, jak ja sprzatam albo poswiecam czas synkowi to on zajmuje sie Glorcią, tylko niewiele mamy czasu tylko dla siebie ale tak to nie jest źle
![]()
#4594 |
Zakorzenienie
|
Berbie... Szok. Jaki tekst
![]() Monia cóż mogę powiedzieć. U mnie by to nie przeszło. A przed ślubem nie okazywał oznak lenia? Maks całkiem ok. Bez gorączki. Dalej brak apetytu. Ale to może być też po antybiotyku. Żałuję że zaczęłam go dawać :/ Wyjałowi się a może nie był potrzebny. |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Barbie Palenie w piecu to bułka z masłem
![]() Zapisałam się na usuwanie ósemki. Jakie leki mogę brać po zabiegu? Nie wiem o jakie przeciwbólowe prosić. Czytałam, że zapisują karmiącym Ketonal.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny, to nie tak, że zupełnie nic nie robi, choć wiele mam mu do zarzucenia. jak jest w domu zajmuje się Jakubem (dużo trzeba mu podpowiedzieć, ciągle o coś pyta ale zajmuje się), prosty obiad już zrobi, wykapie i uśpi J., ale Dominikę wybitnie omija. zresztą jak J. był malutki też go nie kąpał, nie przewijał. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52268389]Właśnie Rena, co niepotrzebnie?
Ja kilka par body, kilka par spodni, pajace, półśpiochy. Jak wszystko przyjdzie to porobię fotki ![]() na przykład cały komplet pościeli - choć wiedziałam, że nie będę na początku używać - ale w komplecie był baldachim, którego nawet nie założyliśmy i ochraniacz na szczebelki - myślałam, że założymy, ale kiedy odkładam M. do łóżeczka, to chcę go widzieć więc założyłam tylko od ściany żeby nie było, że pieniądze wywaliłam w błoto, bo wszystko leży ![]() ![]() poza tym nie używam wcale spodni, kaftaników, rękawiczek, śpiochów i półśpiochów ![]() M. praktycznie cały czas w bodziakach - i na krótki i długi rękaw - lub w pajacach (tu polecam całkiem rozpinane, bo kupiłam kilka innych i denerwuje mnie zakładanie - szczególnie kiedy M. krzyczy ![]() nawet ręcznika nie używamy - choć mamy 2szt. - wycieramy po kąpieli pieluszką, bo jest delikatniejsza do takiej delikatnej skórki ![]() a z bodziaków i tych rzeczy ubraniowych to używam po kilka sztuk tylko a reszta leży, bo praktycznie ubieram/piorę i znów ubieram ![]() ![]() na pewno używam rożki - mam 2szt - bo M. lubi być opatulony i teraz kiedy jest chłodniej śpi w rożku...a woombie leży, bo miałam wrażenie, że się denerwuje, że nie może rąk wyjąć przy przeciąganiu się ![]() ![]() no i jak kupujesz, to proponuję na 62cm - M. miał tylko chyba po 1szt wszystkiego na 56cm i w sumie prawie nie zakładałam - tylko przy wyjściu ze szpitala... Cytat:
![]() ------------------------------------------------------------------ mój syn odkrył, że zmieści piąstki w buzi ![]()
![]() |
#4598 |
Konto usunięte
|
Rena kupuję właśnie głównie na 62. Szczególnie spodnie, bo na dole ściągacz i zawsze można podciągnąć te troszkę zanim nie urośnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rena jak słodko musi wyglądać z piąstką w buzi ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż nam Dominikę ![]() tż przyszedł do domu i oznajmił, że jak jutro znajdzie czas to zrobi umywalkę i szczena mu opadła jak oznajmiłam, ze już nie trzeba. rozmawia ze mną jak gdyby nigdy nic, ale nie ze mną te numery.
![]() |
#4601 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52269569]Rena kupuję właśnie głównie na 62. Szczególnie spodnie, bo na dole ściągacz i zawsze można podciągnąć te troszkę zanim nie urośnie
![]() ![]() ![]() Hehe no z Wiktorem to sie sprawdziło bo spory był wiec 56 krotko nosił... Za to teraz jak przyszlo mi ubierać 2,5kg i dł 47cm babeczki to nawet w 56plywala, tu poklony dla Paniki ktora mi podeslala parę mikro ciuszków ![]() I tak oto nosimy bodziaki 62 a bluze i spodenki 56 ![]()
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oczywiście, że mamy najpiękniejsze dzieci ![]() ale jak patrzę na stare foty T., to mi się śmiać chce z tego "serca matki". dużą głowę widziałam zawsze, a inne "mankamenty" widzę z perspektywy czasu ![]() i wciąż jest najpiękniejszy ![]() jakie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() masz babo tyle kilometrów w pociągu ![]() ![]() ![]() ![]() s jak byliście na plaży, to jak Kasia reagowała na bezkres wody? wow! ![]() apap i paracetamol na bank. a podczas zabiegu ustaliłaś znieczulenie dla karmiących? pościel się "doleży" w końcu ![]() mnie też. Szacuneczek Babeczko ![]() ![]() a moje odwrotnie. heh zero słodkiego fałdziarstwa ![]() jak nie moje dziecię ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Konto usunięte
|
Berbie mój TŻ też miewa takie zagrywki.. Brak słów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;52272863]Berbie mój TŻ też miewa takie zagrywki.. Brak słów.[/QUOTE]
Ja prosiłam ostatnio żeby wykręcił jedną lampkę na ogródku, bo to ochrona automatycznie zapala na całą noc i mnie raziło. Dwa tygodnie go prosiłam. Jak w końcu wykręcił, to okazało się że bez tej lampki to nam jeże urządzają walki w ogrodzie ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zadomowienie
|
I mój.
Dzisiaj już tez awanturka była. ![]() Mózgi facetom powyzeralo cos chyba. Bo moj ten mózg miał... albo to cos w stylu "serca matki" było przed era dziecka. Lol ![]() Tymek tez mi sie najpiękniejszy w powiecie zdawał. ![]() Teraz patrzę na foty i hmmm.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
Pani - moja tez szczuplaczek. Ostatnio jakas babka sie dziwila ze 2m-ce i taka drobinka.. jak dla mnie zupelnie normalna tylko nie pyza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Konto usunięte
|
Monia, bo ludzie chyba jak widzą małe dziecko to od razu widzą pyzę. I zaraz im się wydaje, że jak szczupłe dziecko to albo noworodek albo głodzone
![]() Na bezmózgich Tżtów też ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
a kto jak kto, ale Ty porównanie masz
![]() a kiedy fotę zobaczymy????? [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52273079] I zaraz im się wydaje, że jak szczupłe dziecko to albo noworodek albo głodzone[/QUOTE]głodzone ![]() ![]() a ja 2 tygodnie chłopa nie widziałam, więc mi się ideałem wydaje ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Zadomowienie
|
Ja sprzątam od rana bo siostry przychodzą pobawić się z psami
![]() Moja siostra po urodzeniu wydawała mi się taka piękna ![]() ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Witam sie
![]() Dzis jestem o rok starsza ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Izka, moc
![]() ![]() ![]() Mój syn jedzie właśnie z babcią po gazetkę dla mnie do oddalonej o 5 km miejscowości. T.: "Do zobaczenia Olusia! Michał wróci!! Mamo ja już jadę po gazetę. Będziesz tęsknić". Stwierdzenie na końcu mnie zabiło ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Konto usunięte
|
Iza 100 lat
![]() ![]() -- http://wiadomosci.onet.pl/swiat/mark...dziecka/09jtbm Poczytajcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52273436]
![]() ![]() ![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;52273621]Iza 100 lat ![]() ![]() -- http://wiadomosci.onet.pl/swiat/mark...dziecka/09jtbm Poczytajcie.[/QUOTE] Dziekuje dziewczyny ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Hehe to pokaze wam Glorki zdjecie do dowodu (wybieralismy sie do mojej sis do niemcowni, dobrze że mnie oświeciło wszak mloda bez papierów jest... musimy wyjazd przesunac do czasu wyrobienia dowodu) w domu tż robił (zdolniacha od dawna nie odwiedzamy fotografa)
Ale ja chyba aparat pogrubia, na żywo nie jest aż taka pyza ![]() Wiktorek przy niej to szczuplaczek był
#4617 | ||
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52273079]Monia, bo ludzie chyba jak widzą małe dziecko to od razu widzą pyzę. I zaraz im się wydaje, że jak szczupłe dziecko to albo noworodek albo głodzone[/QUOTE]
nooo dokładnie - głodzone ![]() ![]() wszystkiego co najpiękniejsze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ========================= ============ zaklepaliśmy termin chrzcin u księdza - 20.09 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- no dokładnie ![]() a czy Twoje dzieci (nie wiem dla którego kupowałaś) krztusiły się calmą? Mateo częściej się nią zachłyśnie niż zwykłym smoczkiem ![]()
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
U nas chrzest zawsze w trzecią niedziele miesiaca, wiec Rena chrzcimy w tym samym dniu...
#4619 |
Zakorzenienie
|
Coś na temat kp..
http://dziecisawazne.pl/magda-karpie...modyfikowanym/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.